War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap 15-bõl 14 csatát nyertem az M4-el,úgy hogy sokszor a német csapat még tankot sem vesztett.Ma eddig 8 vereség,még leduplázni sem tudtam.(minden csata simben)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ráadásul egyik pillanatról a másikra,egyik csatában még jo volt,megyek a következõre,a tank meg se mozdul,nem reagál semmire,csak lõni tudok vele,a tornyom össze-vissza forog.A controls részhez hozzá se nyúltam mielõtt valaki megkérdezné.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ALLLELUJA! (szigorúan robbanó töltettel rendelkezõ lõszerrel próbálkozzatok, ne csak sima AP).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
:D WT launcher elindít, elkezd frissíteni, jönnek az apró fájlok, majd 6,5GB-os ami szép lassan lecsorog és "PLAY" hurrá na lássuk hmm milyen repcsijeim voltak szaladna végig a gondolat a bucimba, de "Restart" felirat egy pillanat alatt elkergeti a kosza foszlányokat, játék újraindul betölt , majd felugrik a elfogadom e ? hát JA, mondom mindjárt tankerolok dejóó amikor egy másik ablak ugrik fel a letöltöm e a ? hát õõ "OK", ablak bezár launcer molyol egy sort, 0,7GB ohh shit 50 perc pihi :)
Elõször azt hittem hogy 60°-os adatok, de annak túl nagyok. Aztán azt gondoltam 90°-os adatok, de annak meg túl kicsik. De néhány APCR-nek az adatai viszont megfelelnek az eredeti német 60°-osnak. Az oroszoknál is hasonló a helyzet. Nem lehet egységesen eldönteni hogy az orosz 80%-os vagy a nyugati 50%-os kritérium adatai szerepelnek-e, mert valahol az orosz 80%-os valahol meg a nyugati 50%-os. Valamelyik meg egyiknek se felel meg.
Szinte az összes a lövedéknek az átütése buffolva van. De még csak egy lövedéken belül nézve se egységesen. Valahol a 100 m-es még a valós adat az 500-as már +5 mm-es az 1000 m-es már +13 mm-es. Valahol meg visszafelé van, az 1000 m-es csak 15 mm-el nagyobb a 100 m-es már 25 mm-el.
Gondolom hogy könnyebb legyen átütni a páncélzatot. Egybehánytak itt is mindent ... :(
Szreintem annyival nem puhább a lánctalp, hogy hátrányt okozzon. Ha jobban rá is fordítja a lövedékeket ad a vastagsága akkora plusz hogy összességében elõnynek számítson.
(Jó hogy említed Zoli hajóit, ideje egy e-mailben javítatnom magam a Postaládában szereplõ levelem miatt.)
Német oldalon meg az F2 és a pzIIIL,ami már jól használható.
Szerintem ebben a játékban sokkal többet számít az hogy ki hogy helyezkedik,hogy ki tudja leadni az elsõ lövést,fõleg magasabb szinten ahol a nagy vasak mind ki tudják lõni egymást egy lövéssel.
Szóval itt azért nem lehet úgy arcoskodni mint a wotban,bármiben ül is az ember.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha véletlenül nem volt ilyen na akkor sikerült nyernünk. :D
Mondjuk az más kérdés hogy még itt SB-n is rengeteg siemka van mert az egy szál baromi nagy A jelölésû elfoglalandó zónát se képesek megtalálni. :D
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
/troll off
"Semmi értelem"
Miért kínzod magad, ha ennyire gyûlölöd? <#fejvakaras>#fejvakaras>
5 perc nem telik és az oroszok megölnek minden német tankot 2x. Spawn pontunkra odaérnek 3 perce alatt.
Ezért megérte prémiumot venni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!