War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Hát én nem tudom mi történt tegnap este óta de ezt nem hinném el ha nem tapasztalnám.

Tegnap 15-bõl 14 csatát nyertem az M4-el,úgy hogy sokszor a német csapat még tankot sem vesztett.Ma eddig 8 vereség,még leduplázni sem tudtam.(minden csata simben)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hmm, megjavult, kellett neki vagy 5 perc... Mondjuk én megértem, eddig kb fele volt a terhelés. Ahhoz képest viszont annyira azért nem is rossz! <#vigyor3>
Miután beléptem a csatába nem,csak utána.
Mindenkinek sz*rakodik a szerver, sokan vannak fent.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem nyomtad meg valamelyik numerikus billentyût? Nekem akkor kergült meg a kamera, forgott össze-vissza.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Csak nekem nem akar kapcsolódni a chat -hez? Épp jókor... <#boxer><#falbav>
A controls részben semmi sem változott látszólag...
Ilyet már nekem is csinált,de ez most fura,mert semmin nem állítottam csak mentem a kövi csatába és bumm,mintha megkergült volna.Egyszerûen nem értem.
Nekem olyat csinált, hogy miután rálõttem egy tankra, utána minden töltés után automatikusan kilõtte a lövedéket, de csak 1x fordult elõ
Gyerekek, ez a prém Sdkfz140 ez nagyon menõ! T-34 nem nagyon tudott átlõni, pedig a szájában álltam... <#hehe>
Skacok,help kéne,csinált már valakinél olyat,hogy megbugosodik az irányítás????
Ráadásul egyik pillanatról a másikra,egyik csatában még jo volt,megyek a következõre,a tank meg se mozdul,nem reagál semmire,csak lõni tudok vele,a tornyom össze-vissza forog.A controls részhez hozzá se nyúltam mielõtt valaki megkérdezné.
Avenger
Vigyázok én, de a meccsek felét általában spectatorként nézem végig. :D T-50-el bezzeg, zsinórban csináltam négy darab 3000+ xp-s kört. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Amúgy az orosz játékosokról csak ennyit:

3 biztos ruszki volt, mert érhetetlen nyelven beszéltek a chatben. A végén tüzérséggel kicsapták mind a négyet :D

Sherman0070
dejó kb. senki se játszik az orosz vasakkal :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ezt én is szoktam csinálni, mert valahogy mindig a HE van betöltve kezdéskor és csak akkor lehet átváltani ha kilövöd. Persze van aki csak lövöldöz mert miért ne. <#idiota>

Ulvar
Ma csoda történt, megtaláltam a T50 gyenge pontját, úgyhogy mától kezdve végük van. Terjesszétek az igét!

ALLLELUJA! (szigorúan robbanó töltettel rendelkezõ lõszerrel próbálkozzatok, ne csak sima AP).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Az AAA ad (igaz kevés) xp-t és pénzt + gondolom newbiek szal próbálgatják mi hogyan lõ, mennyivel másabb mint amivel eddig játszottak. WOTban ez állandó volt :D.

Ulvar
Miért? Vigyázz a tankodra... :)

Avenger
Ez a "heavy-k csak egyszer spawnolhatnak, de a medek kétszer" végig így lesz? Ideje elfelejtenem akkor az IS-3-as álmaimat. :D

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Te meg a Kék Bálna is tök ugyanolyannak tûntök.

Ehm, és miért durrogtatnak már rögtön miután spawnolnak. Csak ezt hallom bumm bumm bumm. A társaim is. lövik a földet meg a levegõt meg az AAA-t xD
Eszméletlen mennyiségû retardált és teamkiller van az oroszoknál, a németeknél (még) nem találkoztam velük.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Lesz ez még fordítva :P
sok a fanboy és jó a párduc :D
Német: 129 várakozó. Orosz: 51. T2. De a többi tierben sem jobb a helyzet orosz oldalon (még jó, hogy némettel vagyok). Ez miért van?
Ulvar
Milyen neted van?

ximix

:D WT launcher elindít, elkezd frissíteni, jönnek az apró fájlok, majd 6,5GB-os ami szép lassan lecsorog és "PLAY" hurrá na lássuk hmm milyen repcsijeim voltak szaladna végig a gondolat a bucimba, de "Restart" felirat egy pillanat alatt elkergeti a kosza foszlányokat, játék újraindul betölt , majd felugrik a elfogadom e ? hát JA, mondom mindjárt tankerolok dejóó amikor egy másik ablak ugrik fel a letöltöm e a ? hát õõ "OK", ablak bezár launcer molyol egy sort, 0,7GB ohh shit 50 perc pihi :)

már ez a játék is szivással kezdõdik? 3 napja töltöm ezt a torrentet és még mindíg nincs lent, ráadásul nem lehet netezni mert a kimenõ miatt fogja a gépet. Most az elõbb kikapcsoltam mert a bejövõm 1 KB/s alá esett. Pedig már majdnem lent van.
Próbáld ki a többi játékmódot is, ne csak az arcade-ot.

akkor neked semmivel sem :)
Törölt felhasználó
Valaki felvilágosítana hogy ez mivel nyúlt többet mint a másik tankos csoda, a WoT? Így az elsõ pár kör után a grafikát leszámítva tök ugyanannak tûnik a két játék.
Nem érdemes összehasonlítani a valós adatokkal.
Elõször azt hittem hogy 60°-os adatok, de annak túl nagyok. Aztán azt gondoltam 90°-os adatok, de annak meg túl kicsik. De néhány APCR-nek az adatai viszont megfelelnek az eredeti német 60°-osnak. Az oroszoknál is hasonló a helyzet. Nem lehet egységesen eldönteni hogy az orosz 80%-os vagy a nyugati 50%-os kritérium adatai szerepelnek-e, mert valahol az orosz 80%-os valahol meg a nyugati 50%-os. Valamelyik meg egyiknek se felel meg.
Szinte az összes a lövedéknek az átütése buffolva van. De még csak egy lövedéken belül nézve se egységesen. Valahol a 100 m-es még a valós adat az 500-as már +5 mm-es az 1000 m-es már +13 mm-es. Valahol meg visszafelé van, az 1000 m-es csak 15 mm-el nagyobb a 100 m-es már 25 mm-el.
Gondolom hogy könnyebb legyen átütni a páncélzatot. Egybehánytak itt is mindent ... :(
A lánctalp keménysége harckocsi függõ. Csak egyrõl van infóm: T-54 lánctalpa 170-207 HBN keménységû volt. Ez kicsivel alatta van az átlagos páncélzat keménységének. Például a híres jugoszláv tesztbõl több harcocsié is kiderül: az M-47 Pattonnak csak 210 BHN keménységû volt az öntött részei (át is csapta a 100 mm BR-412B lövedék a homlokpáncélt holott elvileg nem szabadott volna), a T-54 öntött részei 270 BHN keménységûek a hengerelt 290 BHN, az M4E3E4 230-250 BHN-es, a T-35/85 homloklemeze 350 BHN. A 2. vh végi német vasaknak (amelyek nem tartalmaztak FH páncélzatot) azok is ilyen 210-220 BHN keménységûek voltak.

Szreintem annyival nem puhább a lánctalp, hogy hátrányt okozzon. Ha jobban rá is fordítja a lövedékeket ad a vastagsága akkora plusz hogy összességében elõnynek számítson.

(Jó hogy említed Zoli hajóit, ideje egy e-mailben javítatnom magam a Postaládában szereplõ levelem miatt.)
Avenger
Nálatok is lelõttek pár szervert? vagy 70ezer játékosnál lenne a limit? :) Pedig már csak egy tank a KV-1ig.

Foxy0
Olyan gondom van hogy elkezd ugrálni a kép mikor megyek a tankal.Na most vagy a gép igény miat csinálja vagy a net miat?

Gottfried
T2-ben már kiegyenlített lesz.Tegnap még ott is lehetett aratni az ajándék sörmikkel de mára már ott vannak szemben a T34-ek,su122-k és KV1-ek.
Német oldalon meg az F2 és a pzIIIL,ami már jól használható.
Szerintem ebben a játékban sokkal többet számít az hogy ki hogy helyezkedik,hogy ki tudja leadni az elsõ lövést,fõleg magasabb szinten ahol a nagy vasak mind ki tudják lõni egymást egy lövéssel.
Szóval itt azért nem lehet úgy arcoskodni mint a wotban,bármiben ül is az ember.

JethroHUN
Ne mondjad már nekem, hogy nem ugyan ez volt a szituáció elõzõ verzióban csak fordítva? PzIII L-ig vittem, mindent szétvitt, az oroszoktól pedig semmi nem tudta kilõni. Kiállhattam az út közepére, akkor se. Aztán el elkezdtem orosszal, eléggé kínkeserves volt. Ugyanúgy mint most a némettel. Ez az új patch változtatott a ballisztikán, át billent az erõ egyensúly. Valami köztes állapot kellene...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mert lényegében az a terület egy nagy foglalókör, csak nincs jelölve. Ha azon belül kiirtasz minden ellenséget (AI-t is), akkor el tudod foglalni, és akkor a másik csapat lassan elveszti a pontjait. Bár általában mire valaki elfoglalja, a csatának már nagyjából vége, csak pár ember maradt a vesztes csapatban.

Hát a prémium tankok minden oldal életét egyaránt megkeserítik. Nehogy azt hidd hogy oroszként sokkal jobb amikor a prémShermanok lõnek szénné, mint amikor németként a protoT34ek.

Én a kis Pz II-mben "csak" pár csatában találkoztam T-50-esekkel (persze akkor 4-es szakaszban), amikor azok nincsenek ott akkor elég fair meccseket sikerült játszani.

Ugytudom annak a zónának nincs is foglalo helye mivel én kikapcsoltam a zold novényzetet a talajonn és akkor sem találtam meg a kort a foldon. De van mikor csak átthalytok rajta és kiírja hogy foglalom
Torzonborz
Mondjuk azért van némi igazság abban amit mond. Én tegnap csak SB-t toltam német oldalon de alig nyertünk meccset mert vagy a t-50 vagy a t-34 proto csoda tantok taroltak.
Ha véletlenül nem volt ilyen na akkor sikerült nyernünk. :D
Mondjuk az más kérdés hogy még itt SB-n is rengeteg siemka van mert az egy szál baromi nagy A jelölésû elfoglalandó zónát se képesek megtalálni. :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Akkor elnézést kérek. Nem láttam a smilet.

De még ha csak a folyamatos nyavalygás lenne... Esküszöm, egy kínai 2 hónap alatt jobban megtanulna magyarul írni, alig lehet értelmezni. :D

/troll off

Gottfried
Csak egy rövid mondatot idéznék tõled a 2. sorból:

"Semmi értelem"

Nem tudom, melyik játékkal játszol, de én is azzal szeretnék. Ugyanis az orosz oldalt(is) viszem. És sajnos nem tapasztaltam ilyet. Gondolom ha beülnél legalább egy orosz t1, t2 tankba máris a németek lennének az OP-ok :).
Nagyon rossz életed lehet neked, én még SOHA nem olvastam tõled egyetlen pozitív commentet sem, se itt se az AF topicban...

Miért kínzod magad, ha ennyire gyûlölöd? <#fejvakaras>
JethroHUN
Szánalmas a balance perpill ebben az új patchben. Undorító mennyire rohadt OP T1-2ben az összes orosztank. Reménytelen némettel RB-t játszani. Semmi értelem. Legelsõ lövéstõ la térkép végébõl, azonnal robban a tank. Totál tök mindegy merrõl és milyen szögbõl jött a lövedéke az orosz tanknak. T-50-et APCR-rel sem lehet megütni követlen hátulról. T-28 többszöri motor és üzemanyag lövés után se robbant fel. Legénység is hallatatlan benne, szürkére lövöm a gunnerjét, de persze simán lõ tovább. Ammo valami titán dobozban van benne. Mellesleg vígan dalolva állnak a tüzérségi tûzbe mert az sem ér ellenük semmit.

5 perc nem telik és az oroszok megölnek minden német tankot 2x. Spawn pontunkra odaérnek 3 perce alatt.

Ezért megérte prémiumot venni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kíváncsi vagyok mikor lépi túl a 100k-t :)
Gyanítom (remélem), hogy a bevétel egy részét infrastruktúra fejlesztésre költötték, nem nõkre mint SerB... <#mf1><#hehe>