War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényeg, hogy tanultam belõle. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
aztán most hogy toltam rájöttem h mindkettõvel ugyanolyan béna tudok lenni 😄
Az meg, hogy T-50el IS-ig elmenni... 2x annyi csata, mint egy alatta lévõ meddel. Már csak az RP bónuszok növekedése miatt is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Elsõ 2-ben az elsõ 2 lövés nullára lõtte az ágyút. De stock lévén még nem volt "parts", nem tudtam javítani.
Második 2-ben már volt parts (mert az elsõ amúgy 3,5k pontos csata volt)... ezért 2x kigyújtottak elsõ lövésre. 😄 Persze ez már win lesz, egy rossz csatával.
Mára hanyagolom a játékot.
Valakinek valami javaslat hozzájuk?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Annak pont a CBT hozzáférés volt a lényege, ha jól emlékszem.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
(hogy t4-5 fejlesztésére milyen lesz,azt még nem tudom)
Szóval ha valaki kis prém tankot akar,szerintem nagyon megéri ez a vas.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
ezenn a linken meg tudjátok majd nézni a Hetzer-t kursk onn igaz vesztettuk de a vége az vicces volt most tolti fel a videót
Jócakát
Egyébként szörnyû egy bug.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az npc útjába ne állj. Gandalf módban vannak.