War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vírusírtód megette valószínûleg 😊
na most meg ez.: a win nem találja az aces.exe fájt. Mik ezek a gyerekbetegségek?
😄 Lehet ez a baj velem is! 😊

Maala
Igazából most már tudom, hogy az elsõ wint egy fullos tankkal kell megcsinálni.

Lényeg, hogy tanultam belõle. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De mennyivel nagyobb fun, mint folyamatosan ebek (F2-k) harmincadjára jutni. Idõm az speciel van, WoT-ban is 4 év alatt lett 12 000 csatám, de gyakorlatilag mindent kihúztam ami érdekelt.
én meg pont azért próbálgatom a németeket mert mindig kopogtam rajtuk 😄
aztán most hogy toltam rájöttem h mindkettõvel ugyanolyan béna tudok lenni 😄
Téged rendesen betesz némettel RB-be meg SB-be? Mert én pont azért kezdtem az oroszokkal játszani, mert szinte képtelenség volt árkádon kívül más meccsbe bekerülni T2 némettel.
Ki hogy éli meg,igaz? 😊 Én meg speciel átnyargaltam a sötét(orosz)oldalra 😊 ,mert zavart hogy németekkel 1-2 lövésbõl mindig kiszednek.Orosz ágon nincs ilyen bajom.T-34 és T-50 eddig iszonyat jól bírja a strapát.Alig tudnak kiszedni.Csak úgy kopognak a lövedékek a páncélzaton de semmi.Németnél meg elég csak a vezetõ kémlelõnyílására lõni és nem gyõzöm olvasni hogy miket tettem tönkre benne.

Maala
Jó tankok amúgy, egylövésezik a legtöbb PZ-t lazán, és jó a rof. 😊 De hát õket is kifilézik. Ilyen ez a popszakma.

Az meg, hogy T-50el IS-ig elmenni... 2x annyi csata, mint egy alatta lévõ meddel. Már csak az RP bónuszok növekedése miatt is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én az F2-vel húztam ki mindent a németeknél eddig (a komplett T3at), 86% wintrate 😄. Oroszoknál meg marad a T34 1940 + a T50. Persze only SB mód 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Ma 4x respawnoltam a stock T-34 57-emmel. 😊

Elsõ 2-ben az elsõ 2 lövés nullára lõtte az ágyút. De stock lévén még nem volt "parts", nem tudtam javítani.

Második 2-ben már volt parts (mert az elsõ amúgy 3,5k pontos csata volt)... ezért 2x kigyújtottak elsõ lövésre. 😄 Persze ez már win lesz, egy rossz csatával.

Mára hanyagolom a játékot.

Húzd a tankokat T-50-nel. Én is most szereztem be a két elsõ T-34-et, de ahogy mondod, az F2 falkáknak csemege. Szerintem amíg nem lesz nerfelve, IS-2-ig minden tankot ezzel fogok húzni.
Am ezek a T34ek jók valamire? Az 1940es verzión kívül nem igazán tudom õket használni. Az a baj h a tornyukat gyerekjáték kiütni, meg az F2-k am is szét rapelnek. De am én is ezzel a módszerrel szedem le õket ha a németekkel megyek. Általában az elsõ lövéssel harcképtelenné tudom õket tenni.
Valakinek valami javaslat hozzájuk?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez még nem lenne baj.De amit kibírnak az orosz tankok!!!T-50,T-34.Na az teszi viccessé! 😊

Tegnap kurszkon játszotta vele ezt. Ott szlalomoztam a Pz-k között. De kubanon is jól el lehet vele játszani.

Maala
Igazi tankszimulátor.

Tegnap így Kubanon 10 killt csináltam. Nem volt semmi elõre felvázolt terv, elõre rontottam, lehetõleg oda, ahonnan nem várják az ellenfelet, és szétcsaptam köztük. A végére a statistics lap, mivel csak egy számjegyû számokhoz van hozzászokva, ...-ot írt a killek mellett😄
T-50-ben pl. nem is érdemes ezen a hardrape-taktikán kívül mást csinálni. A sebességét kihasználva elõrerongyolsz, és mikor a német vasak gyanútlanul megérkeznek, te már vársz rájuk. Közelharcban meg ott hajtogatsz pinát rajtuk, ahol nem szégyelled.
Sajnos erre már sokan rájöttek.Fõleg a falkákban mozgó t-50-es tulajok.

Amúgy ebben a játékban is érvényesíthetõ néhány stratégia, mint a WOT-ban. Gyorsabb tankokkal simán lehet rodeózni, sõt talán jobban megéri, mint messzirõl lövöldözni, mert gyorsan mozgó tankot elég nehéz ebben a játékban normálisan eltalálni. Többször megleptem már ellenfelet közvetlen közelrõl. És ilyenkor szinte elsõ lövésre hiteli a torony oldalát 😄
Trucker39
Frissítettem egy-két dolgot a segédletben.

Segédlet

Gottfried
Hát az sok érte.Végül is tényleg a CBT hozzáférés volt a lényege annak a csomagnak.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Most néztem meg.Még elérhetõ.50euró vagy 1500 rubel.

Nem néztem mostanában, de szerintem nem lehet már olyan csomagot venni.
Annak pont a CBT hozzáférés volt a lényege, ha jól emlékszem.

Gottfried
Vagy úgy túl drága?

Gottfried
Nem elérhetõek már azok a csomagok?

Gift tank, szóval nem igazán lehet már megvenni... 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gottfried
Ma meglett az ace skill a német legénységemnek a gift sörmire. A töltésidõ 3.4 sec lett!!! Gyorsabban tölt mint a T50(3,8) Tény hogy már nem olyan durva az a tank mint az elsõ nap,mikor nem voltak még kifejlesztve az ellenfelei de még mindig nagyon jól használható.Hulldownban jól bírja a lövéseket,gyors,jó az átütése.Két napja tesztelem a kredit és xp hozamát és az a tapasztalatom hogy átlagban kétszer annyi xp-t hoz mint a pzIIIL-N,úgy hogy t3 tankokat fejlesztek vele.
(hogy t4-5 fejlesztésére milyen lesz,azt még nem tudom)

Szóval ha valaki kis prém tankot akar,szerintem nagyon megéri ez a vas.

Ki gondolta volna, hogy akkor már volt paint... 😄

Ha jól tudom ez az eredeti német kiképzõkönyvek egyikébõl van. Elég gagyi mondjuk. 😄

nekimész a fának akkor majd kidõlnek talán??? most ugye még totálkárosra verik a tankot 😄

Nekem nincs szerencsére alacsony fps-em. Vsync így is korlátozza 60-ra. Telefonrol neztem este ezert hittem, hogy az ott rendes modell és érdekelt miért csinálták. A másik képet megnézem este. Sajnos most is mobilról vagyok.
Déjà vu-m van ezeket a sorokat olvasva 😄

Valóban nem 3D-sek. Nem ezektõl van kevés fps-ed.
Szerintem azok amik a sziklafalon lógnak, és az nem 3D-s modell. #8800 hsz.ben nézd a bal felsõ sarkot.

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

https://www.youtube.com/watch?v=Am3y9QeMcgw&feature=youtu.be
ezenn a linken meg tudjátok majd nézni a Hetzer-t kursk onn igaz vesztettuk de a vége az vicces volt most tolti fel a videót
Jócakát
Gottfried
A WOT-ban vannak lepkék,itt meg lesznek hernyók a föld alatt. 😄

Azok ott gyökerek? Ha igen akkor azokat miért kellett lemodellezni? Komolyan kérdem, nem értek hozzá.

Egyébként szörnyû egy bug.
Gottfried
Az semmi,engem alá rakott. Kicsit még mozogni is tudtam csak éppen kijönni nem.

Maala
Én úgy vettem észre, csak akkor kapod meg, ha J-vel (katapultálás?) lép ki.

Érdekes. Éppen ma szoptam így meg. Kilõttem a stug motorját és mögötte álltam amikor kilépett. No kill. 😞
Ha jól vettem észre, most már megkapom a killt/assist-ot, ha kilép a sérült ellenfél. Más is tapasztalta?
gcs7e7
Üdv!
Csak én találkoztam azzal a jelenséggel, hogy nem egyszer ilyen beton bódék tetejére dob be a játék, ezután leesek és menthetetlen a helyzet?

Maala
Ehh, minimum 1v5-öt sikerült lehozni, nem'tom konkrétan mikor halt meg az utolsó társam... Érzi a vesztét a kis 42-es T-34. -.-

Állt az öreg ördög, én hulldownban célozgatom a Hetzert, ez meg felbukkan mögöttem és piff kitessékel a domboldalra😄
Maala
Amíg a jelenlegi rendszer van, egyértelmûen a t-34ek a nyerõk sztem...

Az npc útjába ne állj. Gandalf módban vannak.

Avenger
Végeztem a rank 2-vel orosz ágon. Melyik a kevésbé nagy szívás? A KV-2, KV-85, IS, vagy a további számtalan T-34? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu