37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Tőlem betehetnék már akkor a Centurion 7/1-et is németekhez csak legyen valami az oroszok ellen.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.27. 18:34:05
  • Dagohun74
    A gond az hogy premiumba ok tech ágon legyen német tank végig. DE nem kell E sorozat. Vagy vegyék ki az is-4M és a t-54-et. Akkor rakják vissza mikor lesz megfelelo alternativája.
  • DantesHUN
    Még az a szerencse, hogy Neked igen sok fogalmad van a ,,tankos " hadviselésről. Milyen most épp tanítani a Zrínyin? Mert akinek ekkora fogalma van a ,,tankos" hadviselésről minimum ott tart előadást.
  • bgabor
    Nemtudom miért nem tetszik nektek az amcsi tankos megoldás, elvégre a háború után a nyugatnémet Bundeswehr M-47 Pattonokkal volt felszerelve, légvédelemnek meg a M42 Duster volt. Sokkal jobb megoldás lenne mint sohasem létezett papírtankok alkalmazása, de még a 105mm-es TigerII-nél is jobb lenne.

A prototípus tank mizéria láttuk hogy a WoTnál micsoda posványba vezetett. Panzer4 alvázra szerelt automata töltős 150mm-es löveges "tankvadász" a majdnem csúcsgép a német TD ágon. Tizenéves pisiseknek persze ez is megfelel, de akinak van fogalma a valódi tankos hadviselésről az halálra röhögi magát ezeken, mint ahogy a műholdas artyn is.
  • Dagohun74
    Engem nem zavarna a maus felolem johet a játékba.
  • Dagohun74
    Ezzel mutatják hogy a németeknek milyen rossz volt a háboru végén, meg azzal hogy beépitették a háboru végén nyersanyag hiányban voltak németek ezért lehet átlonni a királytigrist szembol. A 150mm dontott páncélt.
    Bocs angol bill.
  • Sherman0070
    Amúgy a kwk 46-os Tigris II-nél a géppuskafészekben miért nincs géppuska?
  • gstup
    Inkább amerikai tank mint a t-54 vs KT II.A másik.Inkább használnék egy flakvierlinget(wirbelwind) mint a párduc flakzwilling változatát.
  • Sherman0070
    Akkor szarom le :D Tegyék be a Patton-t ,Centurion 7/1-et meg mindent németekhez és lesz :D
  • Droughert
    Tier 5 orosznak most sincs ellenfél
  • Sherman0070
    Igazából a prototípusokon kívül szerintem nincs sok ötletük mi legyen a németekkel. Maximum a páncélérték meg az átütés javítása de akkor meg az lenne hogy OP németek szóval elég nehéz lehet nekik :D
    Amcsi tank szerintem se kéne. Másik ötlet meg hogy német oldalt telenyomják captured tankokkal :D Vaaagy németek tier4ig mennek :D Ja de akkor meg nem lenne a tier 5 orosznak ellenfél szóval az amerikai ág is kéne :D
  • cpthungarian
    Vagy kapnak egy halom amcsi tankot, aminek én nagyon nem örülnék.
  • Sherman0070
    Most is érezni a játékoshiányt szóval vagy telenyomják prototípusokkal a játékot a balance kedvéért vagy csinálnak valamit hogy a németek is harcképesek legyenek.
  • cpthungarian
    Muszáj lesz meghajolniuk a népakarat előtt, mert előbb-utóbb a kutya nem fog német tankokkal játszani magasabb szinten.
    Ha nincs német tank, akkor a ruszkiknak sem lesz ellenfél és becsukhatják a boltot.
  • Sherman0070
    Ezt mondhatnánk a német és orosz légvédelemre is hogy azok se láttak harcot.
  • bgabor
    Amúgy meg nem az én feladatom védeni egy rakás félidióta oroszt meg a koncepciótlan játékukat, tőlem megdögölhet az összes akár holnap. A világ csak szebb lenne nélkülük.
  • bgabor
    A légvédelmi páncélosokat ki kell építeni Tier5ig, ez nem kérdés. Ez német oldalon Tier5ben vagy ilyen félreális módon lesz megoldva, mint a panther alvázra tervezett légelhárítóüteg, vagy megkapják szépen a nyugatnémetek által a valóságban használt amerikai technikát, ami ellen szintén tiltakoznak egyesek.

Éppen azon vannak hogy a játékukban lévő durva egyensúlytalanságokat felszámolják. Tutira nem fogják tovább rontani az amúgy is szar helyzetet egy 200 tonnás szupernehéz tankal, amivel semmit sem lehetne szembeállítani. Amúgy Mausból egy darab készült, meg egy másiknak a tornya, és az az egy darab se látott harcot soha. A kubinkában látott Maus az egyes számú Maus teste és a kettesnek a tornya, összerakva kiállítási tárgynak.
  • Sherman0070
    Maus-ból legalább létezett 1-2 :D Ja meg ha nem wot akkor mivel magyarázod a mostani légvédelmi kreációkat amiket be akarnak tenni? Pl. én nem hiszen hogy sorozatgyártásban volt az a légvédelmi Panther mégis beteszik. Meg azt az új német prémium panzert na arról sem hallottam még. Ennyi erővel a Maus-is jöhetne közéjük. De ha nem maus akkor E75 vagy E100 ;)
  • bgabor
    Majd ha be is kerül, elhiszem neked. Mindenhol azt nyilatkozták hogy papírszarok nem kerülnek be, mert nem akarnak WoT féle viccprogramot csinálni a játékukból. A múltkor is írták hogy az E-50 és E-75 javaslatot, amit bizonyos játékosok javasoltak, elvetették.

Amúgy is vegyük már elő a realitásérzékünket egy picit. Mondjunk már egy korai hidegháborús típust amerikai vagy szovjet oldalon amit párba lehetne állítani a német 200/150 tonnás szupernehéz elbaszottanktervezetekkel. Mi a fenének kellenének azok ebbe a játékba? Mi értelmük lenne?
  • cpthungarian
    Igazad van, ezért lesz helyette E-100, abból legalább sokat építettek. :)
  • bgabor
    Nem lesz Maus, ez nem a WoT.
  • Sherman0070
    xD
  • gstup
    Dehogy!Fekete lövegcső és motor.+Commander ,loader,gunner,driver wounded! :D
  • Luciferkee
    Abba bele sem merek gondolni, hogy mi lesz ha elszenvedem magam a panther II-ig és a torony felett eltaláják azt a lámpaszerű távcsöves valamit. Crew knocked out vagy esetleg ledobja majd a láncot?
  • Luciferkee
    Én nem értem, hogy miért olyan nehéz azt levenni onnan. Sajnos számomra így játszhatatlan a tigris. :(. Szerintem ha valóságban fennt is hagyták volna (bár szerintem csata alatt nem), akkor a torony csöve simán letörné (gondolom, de nem vagyok történész, sem jártas ebben a témában).
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.27. 14:37:31
  • Sherman0070
    Olyan volt hogy nekünk egy bázis spawnál és nekik is
  • Luciferkee
    Akkor délen, onnan pedig aztán nehéz nyerni, hacsak nem az 1 pontosat adta be, keleten. (nem fent a várromok, hanem vele ellentétesen)
  • Sherman0070
    A lapos részénél ahol nincs az a erdős domb.
  • Luciferkee
    Grat! A statisztika kedvéért: északon vagy délen kezdtetek ezen a mapon?
  • Sherman0070
    Így kell ezt! (elnézést a nagy képért)
  • Dagohun74
    The Sky is for Heroes evetn újra. Mától.
  • Sherman0070
    Ez aztán fizika. Moon Gravity. Ilyet utoljára a Tony Hawk Pro Skater 4-ben tapaszaltam és bekapcsoltam a moon gravityt. Remélem a Maus-t is fel fogja borítani a ha beteszik.
  • gstup
    + simán felökleli és eltolja a 68 tonnás KT-t :) .
  • Sherman0070
    Imádom ezt hogy egy T-44 nekem jön és a lövege átmegy a tankomon de azért tud lőni rám...
  • Ry0K3N
    Csak ezzel az url-el :D
    http://www.isrussiantanksstillop.com/
  • Sherman0070
    Egyszerűen akik orosz tankokkal játszanak képtelenek ezt az új csatamódot játszani. A szellemi képességüket meghaladja hogy nem respawnolhatnak mindennel. Tier 3-as match-ben 0 német tankot vesztettünk oroszok meg egyből kihullottak.
  • Droughert
    Egyszerű: Élvezetes a játék német tankokkal T4/T5-ben?
    https://isitchristmas.com/
  • Ry0K3N
    Erre kéne csinálni egy weboldalt.
    Mint ez: https://isitchristmas.com/
  • Angelus1991ster
    Még mindig kurvaerősek az oroszok?
  • Droughert
    Pz III-ak a kedvenceim, nagyon jó tankok, azokkal élvezet menni.