War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Más: másnál sem mûködik a tank matrica unlockolás?
Ha tudsz már 1-2 gyenge pontot, akkor érdemes vegyesen vinni a lõszert, hogy adott szögnek megfelelõen meg tudd választani, hogy milyen lõszert használj.
Értelemszerûen ha kevesebb átütéssel menni fog, akkor a robbanófejes APHE (vagy HEAT) lõszer a jobb, de ha be van forgatva, akkor muszáj leszel APCR-t használni, ami kisebb pusztítást fog véghezvinni odabenn.
Ezért fontos, hogy pl. a másik tank lõszerkészletét lõdd.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A respawn már egy kicsit más a dolog, itt lehet több jó megoldás. Én kezdésnek elvenném az f2-tõl és a Jagdpanzer IV-tõl felfele az összes német respwant. Ruszkinál t34-nek megmaradhat végig. És az orosz TD-nek is.
Repülõket el lehet adni (nekem nem jött be, az irányítást nem sikerült jól beállítani + inkább földi harcos vagyok <#vigyor2>#vigyor2>) vagy eltüntetni?
Fejlesztés egy kicsi nehezen átlátható, egyelõre tapogatom mint vak a hajnalt.
Személyzet fejlesztés, pontokat mikor, mire, mennyit érdemes rakni?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De az is lehet, hogy csak nem nekem valóak a nehéz tankok. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Segédletek
2. lépés lõdd szarrá a kv-1et ! 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Menjetek be az options control misc a lista legalján találjátok a lõszer váltást és a tûzoltást.
Próbáljátok beállítani újra, ha nem megy akkor nyomjatok egy clear controlst (bal alsó sarok) és állítsatok be mindent újra ez elvileg megjavítja.
Igen ez egy bug.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
pl az elsõ spawn az automata lenne a gép elosztaná a játékosokat a többit meg te választanád melyik bázisra szeretnél kb ennyi.
hogy ha te látsz egy tankot jön, megy, áll, lõ, mindegy, de te látod nem parancsnok akkor pl a target lock gomb lenyomásával automatikusan felkerülne egy fix azaz nem mozgó jel a térképre ha ugyanazt a tankot még egyszer spotolod a régi jel eltûnne és csak az új látszódna ennyi segítség lenne.
1,Ha a spawn körön kívül állok meg és úgy várom a respawnolókat akkor még visszalõni sem tudnak ha körön belül nem lehet lõni.
2, a legtöbb esetben ha az ellen már a spawn körnél várakozik akkor annak a csatának annyi,mivel az egész pálya az övék.Akkor már cseszheted ha tudsz lõni,ha nem.
3,Pár száz csatát már lejátszottam itt de sem RB-ben sem Sim-ben egyszer sem lõttek ki a kezdõkörben amikor visszajöttem,pedig többnyire meddel megyek,így van respawnom bõven.(hogy arcade-ben mi van,azt nem tudom mert az amúgy is vicc kategória)
4,A csatáim 90%-át némettel toltam és soha(!) nem kempeltem és a csapattársakra sem volt jellemzõ.Ez nem a WOT! Itt a kempereket úgy füstölik ki a medek tüzérségi támogatásával hogy azt sem tudják mi van.
Persze ha neked az kemp ha valaki nem rohan elõre ész nélkül az elsõ percben akkor nincs mit magyarázni.
5,Miért gond neked hogy simben a minimapon jelzi a spottolt ellent??? A valóságban is tartották egymással a kapcsolatot a tankok(a németeknél legalább is minden tankban volt rádió)és jelezték egymásnak ha valamit megláttak.Te ezt hogy oldanád meg? Bemondanák a rádióba te meg írnád a koordinátákat egy fecnire? Vedd már észre hogy itt egyedül irányítasz egy tankot amit a valóságban sokszor 4-5 ember tett.Ne akarj már olyan szimulációt hogy ennek az 4-5 embernek minden feladatát el kelljen végezni mert az egy baromság lenne.Egész más egy vadászrepülõt élethûen szimulálni mert ott ugye egy ember végez mindent a valóságban is.Ezt tankoknál nem lehet megtenni.
Egy mondatban összefoglalva: Gondolkodj egy kicsit mielõtt írsz,aztán használj valami helyesírásjavító progit és használj ékezeteket! (ha csak nem te vagy a mi nagy Magyar példaképünk,fekete Pákó.Neki elnézzük. 😊)
Mindemellett én támogatnám ezt a spawn körben nem lehet lõni ötletet. Velem többször is volt olyan, hogy már két három tank ott várt a kezdõkörben. Na ilyenkor sokat nem tudsz tenni, mert mire odafordulnál már ki is lõttek. Az a 10 mp sebezhetetlenség nem sokat számít.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
a másik ha bemész az ellenfél spawnkorébe akkor nem tudná ráloni arra aki ott tartozkodik, így nincs az hogy odamész majd megvárod míg spawnol majd ha nemjol számolsz vissza míg lejár a sérthetetlensége akkor neked lottek de ha meg jól csinálod akkor meg ot olod meg abban apillanatban.
ami ugye neked sem teccene ha élednél és már pukk ki is lottek! Ezért mondom hogy ha benen van a spawnzónában akkor az ne tudjon loni
Mondjuk a spawnkill szerintem kezd kissé túlburjánzani.