War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, de azokkal ellentétben ez minden vason jól elfut. A szimek meg híresen rosszul optimalizáltak szoktak lenni, Cliffs of Dover, DCS stb.

Sajnos túloptimalizált szerintem. Konzolból lett vissza portolva PC-re az engine. Még amikor DX9-es volt jobban kijött fõleg a repcsis részben, hogy alig kivehetõen apró kockás. Xbox-nál láttam ilyet utoljára, mikor nem bírta a kütyü, de fulhd-n ment a game. Dx11-ben javult a dolog. De AF-ben sajnos a távolsági renderelés hibája még mindig benne van (valamivel jobb mint régebben), de nem éri el SB-n egy szim-ét a vizualizáció.
2 napja játszok de már mindjárt bent vagyok tier 3ban 😄 azt kell hogy mondjam sokkal kiegyensulyozottabb az egész mint a wotban lõttem már ki PZ III al KV-1t szembõl 1 lövésbõl szóval itt tényleg nem számit miben ülsz csak hogy jól célozz az MMel sincs különösebb gond bár kicsit zavaró volt PZ II C vel elõször T34esek ellen harcolni viszont szerintem is optimalizálatlan ugrál össze vissza az fpsem pedig nincs egy rossz gépem sztem R7 260X 6GB DDR2 800mhz ram AMD PHENOM X3 8650 van hol 30 van hol 50 és ez 1 pályán belül...... BF3,BF4 Ultrán lazán megy bármiféle fps drop nélkül így ezt nem igazán értem
Kedves rucsok, szerintünk te vagy optimalizálatlan. <#nevetes1>

Ha 26szor jobb, játssz az oroszokkal, legalább kevesebb lesz a várakozás német oldalon 😊.
igen ezért a megonkénti terhelést kell figyelni és nem a teljes cpu kihasználtságot
Attól hogy egy proci intel még nem feltétlenül teljesít jobban, az órajel számít.
Üdv emberek!

Csak nekem tûnik nagy szemétségnek a német kontra orosz ammo? Az APHE 26szor jobb mint a német APCR meg APCRCR mit tudom én mi. Mert átüt majd benn robban. Utána néztem neten elviekben a ruszkik hazsnáltak legtovább 1941 mert a penje nem votl elég nagy az iylen féle lõszernek. Itt bezzeg az összes orosz ezt hazsnálja...
Nekem 60 fps két meccsen van összese( néha két és fél) :-)
Törölt felhasználó
Ezért kérdeztem hogy nincs-e valami "cpu hog" beállítás amit esetleg kihagytam. Arra tippelek, hogy a játékot 2 magra optimalizálták, és ezért van átlag 60-70%-ban kihasználva A Phenom, és fut jobban Intel procikon. Mindenesetre köszi a válaszokat.
Pont most javitották, kár, hogy éjjel megcsináltam a 2x-es körömet a tankokkal.
"00:01 - 23:59 GMT on the 18th of May 2014

X4 RP for the first Victory for all nations"

Ez azt jelenti, hogy ma 4x rp az elsõ csatára? Játékon belül csak 2x-es szorzót jelez.
A játék igen jól optimalizált
a procid nem egy erõmû, a videokarcsid viszont izmos jószág, valami más gond lehet (vírus, sok háttérben futó progi, esetleg memória)
Nekem erõsebb procival de gyengébb kártyával 50-70 fps-t hoz.
Akkor az intel+nv kombót jobban szereti, mert nekem minden bekapcsolva, akár fullra húzva a grafikát, koppanásig feszül a 60 fps-nek vsync miatt. Feltéve ha tényleg beállítástól független a jelenség.
Törölt felhasználó
Van átlag 40 fps-em olyan pályákon mint Kurszk vagy a dzsungeles tengerpart, grafikai beállítástól függetlenül. Eközben 70%-on megy a proci, a vga meg még annyin se. Így világos?😄
Torzonborz
A motor mondjuk minden csak nem optimalizálatlan.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezt most nem értem. A legerõforrásigényesebb beállítást keresed? És ha nem üti meg a szintet, akkor optimalizálatlan? Mármint miért? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Törölt felhasználó
Kb 70%-on fut a proci, úgyhogy kétlem. Akkor gondolom ilyen optimalizálatlan szutyok a motor. Egyébként Phenom II 955BE @3.8 + R9 270x-rõl van szó.
élsimítás, textúraszûrés sokat dob
de gyanús hogy processzorlimites a játék, ezért nem ad sokat a grafika változtatása
ezt én is észrevettem de szerintem csak arról van szó hogy amire fizikailag nem látsz rá (pl. szikla mögött van) az a játék nem jeleníti meg
és amikor újra bekerül a látótérbe idõbe telik amíg újra kirajzolja (kicsit buggyanús)
ZIS-30-on a fejlesztett lõszert kell használni? Ha jól látom még nagyobb az átütése mint az alapnak, és ha minden igaz még robbanószer is van benne, lévén Armor Piercing High Explosive, de olyan durva a gép még az alappal is, hogy el se merem hinni hogy ez még jobb is lehet.
Na de lassú vagyok :-)
Ez nem a WOT hanem a WT..a kevesebb néha több...ez de sz,r volt...de nem hagyhattam ki
Viszont garàzst nem kell venni
ToCsEk
jah akkor nem szóltam azt hittem valami failos bug vagy iylesmi

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hogy ne rohangáljon mindenki egyböl tier4_5 ös tankal....vagy vegye meg.Nem egy nagy munka kihúzni öket.Élvezd a játékot és pikj pakk megvan.
Máté94
Gondolom túl gyorsan meglenne egy ág, meg kevés is a tank. Oh, és azért mert nem WoT.
Gottfried
Hogy ne legyen egy hét múlva mindenkinek t54-e.
Szerintem kimindottan jól van ez így....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

ToCsEk
orosz med ágon játszogatok
t50 fullos miért nem lehet következõt fejleszteni? minek kell kötelezõen kifejleszteni másik ágon többi kisz szintû "szart"?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Törölt felhasználó
mik a leg-erõforrásigényesebb grafikai beállítások? Hiába állítgatom, alig érzek változást.
Toby0501
Én úgy vettem észre, hogy SB-ben is fontos, mert volt már párszor olyan, hogy egyszercsak eltûnt elõlem a tank, amit lõttem, picit elõrébb mentem és megint láttam.

Gottfried
Én a loadernek a töltés idejére és a parancsnok képességeire raktam sokat.A töltés érezhetõen gyorsabb lett.

Gottfried
93 német és 1 !! orosz várakozó t2 simben.Hát nem lett rövidebb a várakozás hogy kijött az open. 😞

igen a minimap...
lehet hogy befolyásolja, de szerintem sb-ben nem ez a legfontosabb képesség.
a látótáv sem biztos h felesleges
kitudja h a minimap észlelést hogyan befolyásolja vagy a jövõben hogyan fogja 😊
WinT
Azt mondjátok meg nekem, hogy hogy az anyám kínjába lõnek ki a tököm tudja honnan mikor bent sunnyogok az õserdõ közepén, lófaxt nem látok a sok zöldtõl. Engem hogy vesznek észre és lõnek telibe kilométerekrõl állandóan? 😄
Nem az én szakmám lesz ez a tankolás úgy érzem, levegõben otthonosabban mozgok. 😊
Elvileg részben mûködnek
Attól függ mire érdemes pakolni hogy milyen módban játszol
Látótáv ab és rb-ben érdekes sb-ben felesleges
field repair mindenhova jól jön
géppuskákkal kapcsolatos képeggégek egyenlõre feleslegesek
vitality jól jön stb....
PLaci
Ilyet sem kaptam még:

😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Szerintem próbáld be blindelni még egyszer, ha még mindig nem megy akkor állítsd vissza defaultra a controlst és állítsd be újra

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

WinT
Mit csinálok rosszul, ha fedélzeti tûz kiütésekor írja a képernyõn, hogy kapcsoljam be a tûzoltó berendezést és zárójelben azt írja mögötte, hogy "No key assigned". Pedig bebindeltem, megnéztem kétszer is... bugos?
Aszem én ha már Kursk Ot fogom ki inkább kilépek
Köszi!
Ez engem is érdekelne, mert jelenleg nem igazán látom a crew skillek hatását. Így azt sem tudom, hogy mire érdemes kiosztani a pontokat.

arra két játékmód van, az egyik olyan h minden kilõtt tank után fogy a csík így elég gyorsan vége tud lenni a csatának
én is utálom amikor ezt a csatát sorsolja, kicsit kevés a ticket 😊
Karelia miért auto win rusnak? Simán megy a játék ,se foglalás se semmi ..és vége
Nem olvasok napi szinten GF topikot de régebben valaki azt írta, hogy a crew skillek még nem mûködnek (CBT). Most OBT-re már ez javítva lett van értelem pakolni rájuk?

A következõben megerõsít valaki, hogy így van e? A repülõs és tankos csaták alatt szerzett crew skill pontok "közösek" tehát akár 1000 elosztható pontos is összeszedek mondjuk repülõkkel azt rátehetem a tankokra.
En imadom ezt a jatekot, anno meg 2009 ben a wot-ban mikor meg sehol se volt akkor se szidtam a WoT-ot hogy beta de szar ebbol se lesz semmi. Jatszottam vele mint ezzel most es igen lesz ez meg jobb. Es remeljuk nem jut a WoT sorsara.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nekem nagyon bejön ez a gém már most is. A bugok ellenére sokkal nagyobb élményt nyújt mint a wot. 8K csatát toltam a a másik tankosba, de már rá sem bírok nézni 😊

Hamar ünnepelnek.
http://warthunder.com/en/news/592/current/
szerintetek legyen wt-ben is sg.hu chat szoba a játékban? a wotban is volt anno amikor még játszottam 😄

létrehozás/belépés a chatbe:
/join sg.hu

vagy rá is lehet keresni a chatben, amint kilép belõle az utolsó ember is akkor bezáródik és újra kell generálni természetesen de ez nem túl bonyolult 😊
Annak az ágyúnak nem kell HEAT, az alap lõszere szovjet acélt eszik reggelire. 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Stug F-be van bármi értelme a HEAT-nek? Az átütése és a torkolati sebessége is bõven elmarad a sima páncéltörõtõl.
Asszem nêmi vodka elfogy ma este náluk...
Légvédelmit nyugodtan kihúzhatod.Kurskon már most is vannak ai-k,ill azokkal is lehet tankot gyalulni.Nem hiszem hogy nagyon elöre bejelentik.Max egy nappal elõbb.