37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Ja meg mostanában a gépen elég sokat hülyéskedik. Sokszor újraindul magától de amikor WT-zek Kurskot sose bírja. Ott mindig lefagy vagy újraindul.
  • Sherman0070
    Azért még kedves lenne ha az első 1000-2000 cbt-s akik már december végén megvették a "csomagot" azok tesztelhetnék az új tankokat. :D Max titoktartás lenne és kész :D
  • twi452
    csókosnak kell lenni :D
    nem, ahogy írtad biztosan megvan nekik a szűk tesztelő réteg

ez a publikus bohóckodás inkább csak ilyen "gyere nézd meg mi jön a kövi patchben ha szeretnéd" dolog és ekkor az összes yt-os partner okádja a híreket, videókat -> ingyen reklám :)
  • Stefan99
    terrorizálhatsz vele tier 4 tankokat:)
  • Droughert
    Nehogy azt mondd, hogy bementél némettel T5-be:) Én azóta, hogy meglett a Jagdtiger meg sem, próbáltam, engem ne nézzen hülyének a Gajin azzal szövegével, hogy nekik nincs arról info, hogy valami gond lenne T5-ben...
    T-54 megvan, egy kört mentem vele, azóta a garázsban áll, nem látom értelmét T5-nek ebben a formában.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.22. 12:44:07
  • Dagohun74
    És hogy lehet oda jogosultságot szerezni?
  • Susarc
    bannerba tegyétek már ki!

• twi452

a dev szerver mindig megy, csak erre a pár órára mindenki kap jogosultságot belépni az éles update előtt :)
  • Dagohun74
    Az ez előtti patchnél is 1 napig volt dev. server. Szóval nem viszik túlzásba a tesztelést. Valszeg saját tesztelő bagázsuk van.
  • Sherman0070
    Azok akik a CBT kezdete óta jelen vannak miért nem tesztelhetik azokat a tankokat amik hamarosan jönnek a játékba? :D
  • Phara
    Amúgy tankos open óta volt dev server?Vagy most valami nagyobb patch jön majd és ezért lesz?
  • Dagohun74
    Hát jonnek azért tulzás elég karcsu még ez a felhozatal.
    és még nyitva sincs a dev server. Csak patchelni enged.
  • Droughert
    Jó lesz ha jönnek az amcsi tankok, majd kezdéskor pár B17/B24 szórja ki az 1vagy 2k-s bombákat a spawn zóna környékére, a német tankosok legnagyobb örömöére
  • Dagohun74
    nem tudom azt nem ismerem ez volt az uj hir. Mondjuk felpatcheltem a dev klienst és abban már szerepel pár amcsi tank is.
    M24 chaffee
    M46 patton
    M4a2 1944mod
    M16 halftrack

Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.08.21. 18:38:16
  • Sherman0070
    Sziasztok. Már 3 napja nem voltam fent ( nem a játék kerülése miatt. Mással játszottam. Azóta valami történt?
  • Droughert
    Ez tiszta wot tank inspector.
  • Dagohun74
    http://warthunder.hu/news/Fejlesztoi-Blog-Pancelzat-es-modulok-jelolese

Remélem a DM-elt is megcsináljak ilyen szépen.
  • Dagohun74
    Ugyan ez volt nekem T4 SB csata, Tigris II 3 kill a végeredmény -2300 lion.
  • Susarc
    22000 a fék rendszer ahol most tartok tehát az prémium nélkül egy relative erős meccsen / 4 player kill az már nem rossz/ még 46! meccs múlva meg is lesz! az azt jelenti,hogy ez -460.000 lionomba fog kerülni.....nem ég le a pofájuk úgy mégis?
  • Susarc
    T5 2 hét után ,mert hülye vagyok....Panther 2 vel prémium nélkül -10000 lion.....kilőttem 4!!!!!!!!!!! db t51-est valami Isteni csoda folytán oldalba kerültem nekik és csak jöttek egyesével..... 12 player volt a csapatokban....rajtam kívül még 2 gyereknek volt 1-1 killje......ez összesen 6 db orosz tank...szánalmas.....ja és ezért kaptam 478!!!!!! fejlesztési pontot........

TAKARODJON A MOCSKOS K ANYUKÁJÁÁBA A GAIJIN!

újra próbálkozom majd valamikor szeptember közepén szerintem.............

undorító fax orosz játék!
  • Dagohun74
    Ne már jön az új prém panzer II-es. T5-ben büntetni fog.
  • Dagohun74
    HE-vel nem is kell nagyon célozni elég ha mellette felrobban az is felborítja.
  • Susarc
    akkor marad a szopás :D
  • bgabor
    Nincs hozzá AP lőszer, csak HE...
    És hogy találod el vele?
  • Dagohun74
    Valószínű. Kérdés csak ez el tudják e vele találni?
  • Susarc
    ezzel megtudnánk sebezni az Orosz t5-üs csodákat?

• Phara
    A tankokon lévő kiegészítők mint pl (lapát,pót görgők stb)számítanak bármit is az átütésben vajon?Tehát ha pl nem a legjobb szögben tudom lőni az oldalát akkor próbáljak azért a páncélra célozni mondjuk 1 pótalkatréz helyett?A másik,meg h nem látom annyira a leszakadó alkatrészeket.A tigris ugyan úgy bomlik mint régebben?Más tanknál annyira nem tűnt fel.
  • Gottfried
    Nagy úr a kényszer! :(

Simben sokszor hosszú a várakozás és berak 4 vs. 4 csatákba is pl. Kurszkon,ami azért nem egy nagy élmény.RB-ben azért többen vannak valamivel.A repcsiket is el lehet kerülni,legalább is jó helyezkedéssel lehet csökkenteni az esélyét hogy kidobjanak.(ettől persze még bosszantó)(ja,és nem a t4 nehéz vasakra gondoltam :D)
    A másik előnye hogy szebb a grafika.Simben ha a fű nincs levéve 0-ra,nem látsz semmit sniper módban.RB-ben azért van némi támpont,így mehet full graffal,ami azért ennek a játéknak az egyik pozitívuma.
    Sokszor persze itt is kell várni,ezért már többször kipróbáltam az árkádot 1-1 csata erejéig de eddig mindig menekültem onnét.Azok az összekevert csapatok sem tetszenek és az a zöld kereszt...egy vicc.Akkor lövöldöznék valami pár száz kilós vacakban Bin Laden fejekre ha azt élvezném.
    Persze van akinek meg az jön be...
  • Madi92
    Hogy bírtok ti, NEM SB-ben játszani? Most direkt kipróbáltam RB-t mivel, mikor még csak repülök voltak, ott mentem mindig.
    Panther D-mmel megindultam nagy meresszen, mentem pár méter, paff a bomber kibasz. Hát mondom okéééé. Respawn megyek megint pár méter, erre ugyan az a csóka kibasz megint... Többet nem köszi:D SB-n a lejátszott XX- csata alatt, ha egyszer kidobott repcsi, itt meg 2 perc után egyből kétszer. Rosszabb mint a WoT-ban az arty.
  • Stefan99
    Benne van a hírben, SB-n is megy a rendszer, ugyanaddig, mint az event, kísérleti/tesztelés jelleggel
  • vajakos21
    Engem is meglepett.Rég tankoztam. bevittem az f2 pz-t.Nem értettem miért t44 jön szembe és panther a csapattársam.Benntmaradtak a tier 4 es repgépek...de legalább hamar vége(m) lett
  • Gottfried
    RB-ben nálam sincs így.
  • Luciferkee
    Kipróbálom én is, de egyenlőre most élvezkedek, hogy nem dobnak ki a kezdőn a ruszki bombázók. :)

Szerk: nálam RB-ben nincs ez.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.19. 23:13:22
  • Gottfried
    Érdekes,nálam az esetek jóval kevesebb mint felében lövök ki egyből valakit és engem sem szoktak gyakrabban kiszedni. (RB,sim)

Valamit viszont furcsállok. Az előbb mentem simben t44-el és ugyan az a rendszer mint az eventben.(spawn pontok kellettek) Most akkor bevezették ezt élesben,vagy mi a tököm van?
  • Sherman0070
    Nyomd a vitalytit 80-ra úgy kibírtam 3 IS-2 lövést Jpantherrel közelről.
  • Luciferkee
    Baromság vagy nem én ezt tapasztalom :) Realistic battles, 90%-ban németekkel, de amikor már nagyon felmegy a pumpa megyek egy levezető kört oroszokkal :)
  • Droughert
    "Mindenki - mindenhonnan 1 lövéstől meghal (ellenség is, én is). Tök mindegy, hogy milyen szögben állítod be a tankodat, tornyodat, mindegy mekkora armorod van, mindegy milyen messziről lő valaki, tuti durranás. (teszteltem is, kv1-zis lőttem mindenhol, ott ahol még nem is szabadna, hogy átüssem, döglött) " ez baromság, többi igaz.
  • Luciferkee
    1 hét után újból tankoztam egyet bár ne tettem volna. Amiket megfigyeltem (RB):

- Mindenki - mindenhonnan 1 lövéstől meghal (ellenség is, én is). Tök mindegy, hogy milyen szögben állítod be a tankodat, tornyodat, mindegy mekkora armorod van, mindegy milyen messziről lő valaki, tuti durranás. (teszteltem is, kv1-zis lőttem mindenhol, ott ahol még nem is szabadna, hogy átüssem, döglött)
    - Tiger 1 lámpáját még mindig nem sikerült javítani (mióta is van így?)
    - Visszatették a "sky is for heroes" játékmódot, megörültem beléptem egy tiger 1-el, és egy ju-88-al. Tiger I 500 spawn point, ju88 800, én 450-el kezdtem. kiléptem, first win 2x -> 2x0 = 0. GG (igen tudom, ez én hibám is, több tankot kellett volna vinni.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.19. 21:47:00
  • Sherman0070
    Én egyszer egy Su-152 löveget kifeketítettem. Jó nagyot pukkant amikor lőtt.
  • Gottfried
    Fene tudja,nekem tetszik. Nem lenne baj a hosszabb javítási idő ha nem sérülne ilyen irreálisan sokszor a löveg,főleg bizonyos tankokon.Emellett egy kisebb koccanástól(sokszor láthatatlan akadályoktól) is sérül a lánc,a motor,stb. Így azért nem olyan idegesítő.Igaz számolni kell azzal hogy az ellen is gyorsan javít de én eddig úgy láttam hogy sokszor hiába volt fekete az ellen lövege,simán visszalőtt.
    Szóval szerintem jó megoldás,sokat javít a játszhatóságon.