War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól hogy egy proci intel még nem feltétlenül teljesít jobban, az órajel számít.
Csak nekem tûnik nagy szemétségnek a német kontra orosz ammo? Az APHE 26szor jobb mint a német APCR meg APCRCR mit tudom én mi. Mert átüt majd benn robban. Utána néztem neten elviekben a ruszkik hazsnáltak legtovább 1941 mert a penje nem votl elég nagy az iylen féle lõszernek. Itt bezzeg az összes orosz ezt hazsnálja...
X4 RP for the first Victory for all nations"
Ez azt jelenti, hogy ma 4x rp az elsõ csatára? Játékon belül csak 2x-es szorzót jelez.
a procid nem egy erõmû, a videokarcsid viszont izmos jószág, valami más gond lehet (vírus, sok háttérben futó progi, esetleg memória)
Nekem erõsebb procival de gyengébb kártyával 50-70 fps-t hoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
de gyanús hogy processzorlimites a játék, ezért nem ad sokat a grafika változtatása
és amikor újra bekerül a látótérbe idõbe telik amíg újra kirajzolja (kicsit buggyanús)
Ez nem a WOT hanem a WT..a kevesebb néha több...ez de sz,r volt...de nem hagyhattam ki
Viszont garàzst nem kell venni
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szerintem kimindottan jól van ez így....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
t50 fullos miért nem lehet következõt fejleszteni? minek kell kötelezõen kifejleszteni másik ágon többi kisz szintû "szart"?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
lehet hogy befolyásolja, de szerintem sb-ben nem ez a legfontosabb képesség.
kitudja h a minimap észlelést hogyan befolyásolja vagy a jövõben hogyan fogja 😊
Nem az én szakmám lesz ez a tankolás úgy érzem, levegõben otthonosabban mozgok. 😊
Attól függ mire érdemes pakolni hogy milyen módban játszol
Látótáv ab és rb-ben érdekes sb-ben felesleges
field repair mindenhova jól jön
géppuskákkal kapcsolatos képeggégek egyenlõre feleslegesek
vitality jól jön stb....
😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
én is utálom amikor ezt a csatát sorsolja, kicsit kevés a ticket 😊
A következõben megerõsít valaki, hogy így van e? A repülõs és tankos csaták alatt szerzett crew skill pontok "közösek" tehát akár 1000 elosztható pontos is összeszedek mondjuk repülõkkel azt rátehetem a tankokra.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
http://warthunder.com/en/news/592/current/
létrehozás/belépés a chatbe:
/join sg.hu
vagy rá is lehet keresni a chatben, amint kilép belõle az utolsó ember is akkor bezáródik és újra kell generálni természetesen de ez nem túl bonyolult 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Légvédelmit nyugodtan kihúzhatod.Kurskon már most is vannak ai-k,ill azokkal is lehet tankot gyalulni.Nem hiszem hogy nagyon elöre bejelentik.Max egy nappal elõbb.