War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert hirtelen nem értetem lemaradtam valamirõl a WoTban. <#vigyor5>#vigyor5>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
(gondolom lesz itt is bõven)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
https://www.youtube.com/watch?v=sEwasegF0yM
https://www.youtube.com/watch?v=YIbzCam9PYQ
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Tudna valaki mondani valamit a pz3 n rõl és az orosz prémium t34-esrõl ?
Viszont a grafika az szép és jól optimalizált.
Valahogy nekem a repülõs jobban tetszik! Arra számítottam, hogy király lesz ez is, de ez így nemhogy nem übereli a WOT-ot, mint a repcsis része, hanem el is marad tõle :/
te kiválasztottad elõször az amcsikat ki is írta neked h ha más nemzettel akarsz játszani akkor le kell tolnod x csatát
lehet hülyeség ez a "tutorial" mód az elején de jelenleg ez van
az infot pedig megkaptad a játékban h mit kell tenned :)
Mielõtt ítélkezel, talán gyõzõdj meg arról, hogy igazad van e.
Ellenkezõ esetben csakis magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Ami pedig azt a tank fület illeti a fejlesztési menüben, elárulom Neked, hogy nincs ott automatikusan.
Akkor lássuk hogy is mûködik, ugyanis 3-4-en nagy nehezen összehoztuk, hogy mi a probléma.
- Hiába regisztrálsz és töltöd le az 1.41-t attól még nem lesz ott a tankos fül.
- A tankos fülhöz elõször vagy német vagy orosz nemzetre kéne váltani.
- Nemzetet váltani viszont csak akkor lehet, ha elõtte valamelyik repcsivel mész 5 csatát a némethez vagy 9 csatát az oroszhoz.
- csakis ezután jelenik meg a tank fül a fejlesztési menüben és ezután lehet váltani.
Tehát mielõtt az IQ-ját szidnátok, vagy retardáltnak neveznétek valakit, aki nem találja azt ami nektek már természetes hogy ott van, elõtte nem árt ezeket elmondani neki és csak utána nyúlni a minõsítõ jelzõkhöz, ami viszont tipikus gyerekes dolog. Az unokáim szoktak jelzõket aggatni egymásra olyankor amikor a másik nem tud valamit kapásból.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
http://kepkezelo.com/images/ssp6v70ikwrjen2gqox.jpg
Nem mintha bánnám hogy nem kell sokat kommandózni azon a térképen, de most másfél killel megdupláztam a Pz II-t 800 rp-re, az meg kevés. :(
Játszani nem kell mindegyikkel, itt bármivel fejleszthetsz bármilyen tankot. Csak unlockolni kell õket.
Emlékszem rád wot topicból, szóval nem bántás volt!
De akkor is a Panzer General II a király!
Illetve a célkeresztem sokszor leesik célzás közben.
Ha jól értelmeztem, minden alap tankkal játszani kell, hogy feljebb kerülhessek? Meg még a fejlesztés formáját sem értem tljesen, de majd csak kialakul.
Köszi a válaszokat.
A Panther II-nek az ágyúja jó lehet, fõleg közepes tanknak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A szovjet 85-ösökhöz képest amúgy elég jó, egyedül az IS-1 testével lehet problémája.
nem volt gyenge csak ha a játékos volt az :D
volt olyan szakasz kurskon akik tigrissel berongyoltak megállás nélkül a tankok közé a foglaló pontra :D
na hát õk nem éltek sokáig mert pont merõlegesen szitává lõtte õket mindenki xD
egy nem elmebeteg viszont szép pusztítást tud velük végezni az oroszok közt
A gyengeségeit is ismerem mindemellett ezért tudom hogyan kell beforgatnom úgy, hogy ne egybõl robbanjak fel.
A Pz III L is átüt bármit, annak már hosszú 50mm-ese van, és 50mm frontja, úgyhogy izzadnak vele rendesen :D
nagyon ritkán túl lehet élni 1-1 találatot de kb annyiszor éltem túl t-34ben is
viszont a t-34 minden elõnye nélkül kell játszani a heavykkel :D
hogy most milyen lett az új rendszerrel azt nem tudom még :)
Jut eszembe valaki átírhatná a topicban a cuccost akkor, hogy már Nyílt.
T26, T50, majdhogynem az összes TD, T34-57.
Németeknél...most jelen pillanatban: PzIIC is nagyon jó lett, de többet nem igazán tudok mondani. Késõbbiekben a PZIIIM és Panther Tigris kombóban bízom, de ahogy CBTben is az alsóbb tierû németek hátrányban vannak.
Már játszható a game bárkinek???
Azaz már nem zárt? Jól informálódtam? :)
Egyébként pár napja gondolkoztam rajta, hogy a tankra aggatott lánctalpszemek mennyit segítenek a tank védelmében. Abban biztos vagyok, hogy a keménységük a közelében sincs a direkt páncéllemezhez gyártott acélhoz, de elég kemények egy lövedék jelentõs lelassításához?
Egy Zoli Hajói-s cikkben volt szó hogy az APC lövedékek hogy mûködnek. Ezek a leírás szerint kb. úgy néznek ki, hogy a mezei AP gránátra egy puha vas sapkát építenek, ami becsapódáskor "a páncélra tapasztja" az AP gránátot, ami így sokkal nehezebben pattan le ha szög alatt éri el a páncéllemezt, és (talán) a gránát feje is nehezebben deformálódik vagy törik le ennek az alkalmazásával.
Nem lehet a páncéllemezekhez vagy a gránáthoz képest puhább lánctagoknak ilyen hatása a bejövõ gránátra? (nem tudom milyen keményre csinálják a lánctagokat, csak tippelem hogy puhábbnak kéne lenniük)