37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35748
    van négy lehetőség.

1. grindelhetsz érte most.
    2. pénzből megveszed a szerelőkészleteket market-on és összeszereled magad.
    3. megvárod hogy véget érjen az event és a market cooldown, aztán megveszed a tankot borsos árért.
    4. vársz éveket a következő eventig.
  • Szemike84
    "Merkava Mk.1 - Rank VI Event Vehicle (USA)" Ez azt jelenti, hogy az event vége után keresztet vethetsz rá, vagy azt, hogy annyira unique, hogy csak egyszeri alkalommal szerezhető meg (vagyis csak az event alatt)?
  • M2 #35746
    Akkor feküdj neki rendesen, mert 3-4 darabra szükséged lesz! :-)
  • Nohab
    Akkor ez majd arra lesz jó, hogy eladom és veszek belőle egy XM-1-et., mellé meg egy kis prémiumot. Nekem így is megfelel.
  • Szemike84
    Hát szerintem borzalmasan van megcsinálva.... -.-" Katasztrófa! Semmi sem stimmel ezzel a tankkal WT-ben -.-" Ajánlom mindenki figyelmébe az "Armored Warfare" nevű játékot, mi egy kicsit Wot (azaz árkád jelleg), PVE és PVP lehetőség, A tankok az 1980-as évektől lettek betéve (pl T-54-től egészen a T-14 armatáig elég komoly mennyiségű jármű van), ráadásul a lőszerek és a tankok modellje, tulajdonsága, fizikája elképesztően komoly! A játék hátránya, hogy szerintem nincs optimalizálva, ezért elég erős gép kell a komoly grafikához. Ha lesz időm, felteszek pár képet.
  • Kissssss0 #35743
    tekerj 7:15-re.

nem egy panther d szint... de közel se abrams vagy leo2 forgatás.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.11. 00:52:09
  • M2 #35742
    A lassú toronyforgás engem kikészít, annál még a toronynélküliség is sokkal jobb. Megy akkor majd a piacra inkább.
    Köszi az infót!
  • LazyPaul
    Ha angolosra sikeredett akkor nem valószínű hogy belevágok, a brit tankokat csak tier 1-2-ben kedvelem.
  • Kissssss0 #35740
    ami a merkavát illeti hát nem kell túlzásba vinni a grindelést érte azoknak akik egy js-7,abrams,leo2 szintű tankra számítanak.

a toronynak jó védelme van szemből de lassú a forgatása, tank testen a frontpáncélzat felső része erősen be van döntve de az alsó rész az sajnos olyan chieftain félére sikeredett amit könnyen be lehet ütni, és akárhányszor átütik a frontpáncélzatot lehet rá számítani hogy ott is maradsz egy helyben mert vagy az erőátvitel vagy a motor fog elszállni(repair simulator 2019).

az ágyú a már jól ismert brit 105mm L7 licenszelt és módosított verziója hasonló újratöltési sebességgel, aki játszott már leo1 tankkal az tudja miről van szó.

sebesség kimerül 46km/h-ban, tolatás pedig 8km/h, a gyorsulás nem katasztrofális... de ugyanakkor nem is fogunk odaérni elsőként a jó helyekre, ez is olyan angolosra sikeredett.

tipikus lassú huldown tank csak azoknak akik tényleg szerelmesei ennek a tanknak, meg a gyűjtőknek.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.10. 18:43:11
  • LazyPaul
    A hozzászólásoddal egyetértek, legutóbb is vért izzadtam mire az utolsó előtti nap meglett a T30. (Ami egyébként a hozzáfűzött reményeimet messze alulmúlta). Idegileg is lefárasztott rendesen az event a napi 4-5 óra játék miatt, ráadásul 2 billentyűzetet is a másvilágra küldtem, ez nekem még egyszer nem hiányzik. Főleg ha ez a tank is olyan fasza mint a T30, hogy 3-4 napig játszottam vele és elég is volt belőle.
  • M2 #35738
    Event után lesz kint belőle pár ezer eladó példány, olyankor 20-30 GJN körül meg lehet venni.
    Egyedül a tényleg nehezen grindelhető IS-7 volt, aminek 120 GJN körül volt az ára (ma már 300 fölött tart).
  • Kissssss0 #35737
    amilyen horror árak vannak marketen inkább zárva tartom a pénztárcámat.
  • M2 #35736
    Ha elmész dolgozni, ez idő alatt megkeresed a háromszorosát annak, amennyiért később a marketen meg lehet venni a cuccost. :-)
  • Szemike84
    Személy szerint én újfent kihagyom ezt az eventesdit...
    1.: Nem éri meg a kínlódást (1 unique tank ide vagy oda.... kit érdekel?)
    2.: Van jobb dolgom, mint heteken át egész nap a gép előtt ülni és egy bugos realisztikáját vesztett laggoló ótvarral kinlódni.
  • Kályha
    Hát ez az. Ezeknek az eventeknek a reklámról, az újak bevonzásáról kellene szólniuk. Asszem tier2-vel is lehet pörgetni, addig pedig egy ma kezdő játékos is eljut simán az event kezdetéig. Könnyen abszolválható feladatok, hogy legyen sikerélménye szinte mindenkinek, aki egyedi gépet akar a garázsába. Ehelyett újabb grind, megannyi beleölt óra, a kevésbé jókat "belekényszeríti" a marketen való vásárlásba. A másik oldalról közelíti meg ezt az egészet a Gaijin. Ezek lennének azok az alkalmak, amikor adnak valamit, hogy visszatérő vendég legyél és ezzel a játékkal példálózz a haverjaidnak, akiknek a tökük tele van a Wot-tal meg a mikrotranzakciós trpilaA-s szarokkal.
  • Kissssss0 #35733
    js-7 grind is ilyen volt, nyáron lakásban 25+ fokban gép előtt ülni 10 órán át minden nap és grindelni, el is szált a már 3 éve használt r9 270x kártyám néhány hónapra rá...
  • Szemike84
    Ezek az eventek amúgy kiknek megy? Normális ember nem ül egész nap a gép előtt! Főleg nem 1 héten át! Ezeknek nincs más dolga? Mikor dolgoznak? Család? Gyerek? Lakás, esetleg ház, ezeknek a karbantartása? Mosás? Főzés? Bevásárlás? Ha van autó, akkor annak a karbantartása, karban tartatása (szervizbe vinni), tankolni, lemosni-kitakarítani és még sorolhatnám....
  • Kissssss0 #35731
    igen ez is igaz, aki többször landol az első helyen a csata végén az több szerelőcsomag szarságot fog kapni... ezt az összeszerelős részét még értelmeznem kell.
  • Kissssss0 #35730
    nagyon úgy néz ki, jó indulattal 6 nap, ha belevesszük az olyan fölösleges hülyeségeket mint az alvás evés és tisztálkodás akkor 8 vagy 9 nap, a js-7 grindelös tapasztalataim után.
  • Kályha
    Ez persze a legrosszabb forgatókönyv, ha sokszor vagy 1., hamarabb megvannak a gépek. Tehát minden meccsen 30 barom tulajdonképp csak az órát pörgeti. Bár így gondoltak a homály emberekre is, nem kell semmilyen task-ot teljesíteni, csak ülj a gép előtt fél napokat. És lehetőleg ne dolgozz, ne tanulj, ne nevelj gyereket és tolj a segged alá egy bilit.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2019.04.09. 19:56:20
  • PLaci #35728
    Tehát legalább 3x kell kifarmolni az I-180 -at a komolyabb járművekért....
  • Kissssss0 #35727
    félreszámoltam, mert 2 utalvány kell a Ju 388 J, vagy Merkava Mk.1, vagy HMS Tiger kuponért.

tehát 9*15= 135 óra az több mint 5 nap... jó indulattal.

első grind i-180-> kupon, bevált, megvan.
    második grind i-180-> utalvány, bevált VFW tankra.
    harmadik grind i-180-> utalvány, bevált Project 122bis hajóra.

negyedik és ötödik grind-> 2 utalvány, bevált Ju 388 J
    hatodik és hetedik grind-> 2 utalvány, bevált Merkava Mk.1
    nyolcadik és kilencedik grind-> 2 utalvány, bevált HMS Tiger

"The second and further I-180S fighters will be received as Vouchers."
    "2 Vouchers can be traded for one of the following coupons: The Ju 388 J , a Merkava Mk.1 or HMS Tiger."
  • Kissssss0 #35726
    ha mindent megakarunk szerezni akkor ha jól számolom hétszer kell ki grindelni az i-180 gépet, 1 grind 15 óra jó indulattal, 7*15= 105 óra.... *nyád...

4*24 óra = 96 óra tehát kb 5 de inkább hat napba telik, de ezt úgy hogy nem alszol,eszel, nincs wc...
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.09. 19:29:12
  • Kissssss0 #35725
    ha jól értem az első összeállított I-180 gépet kuponként kapjuk meg.
    a második vagy több I-180 összeszerelésért már vouchers(utalványok) kapunk.
    az I-180 kupont belehet cserélni VFW vagy Project 122bis kuponra.
    1 utalványt belehet cserélni I-180 vagy VFW vagy Project 122bis kuponra.
    két utalványt belehet cserélni EGY Ju 388 J, vagy Merkava Mk.1, vagy HMS Tiger kuponra.

the grind is real...
  • Nohab
    -It takes about 13-15 hours of the time in the game to assemble a complete I-180S.
    -To repair the second and any subsequent vehicles you may need more rare “New Components”.

Inkább mondanám 35 órának 11 nap alatt. Meglátjuk.
  • Kissssss0 #35723
    ha jól értem 45 vagy több óra kell ahhoz hogy meglegyen a merkava... és akkor ez még csak a tank volt, ha akarod a top hajót is akkor még egyszer ugyanennyit le kell grindelni.
  • Nohab
    Csütörtökön kezdeni? Grat... Ha egy Merkavát kihozok ebből, akkor elégedett leszek.
  • Kissssss0 #35721
    miután végig grineltem az előző összeszerelős eventet kb ez volt az érzésem...

event designer: snapping fingers

me: mister gaijin... i dont feel so good... (turning into dust)
  • Kályha
    *mármint napi 12-őt, másfél héten át
  • Kályha
    Osztják Gaijinékat rendesen a fórumon az event miatt. Akár 12 órát is beletolhatsz a játékba 11 napon keresztül, ha nem vagy elég jó játékos. Vagy szerencsés. Vagy gazdag. Na ez a nem semmi, ez még az is7-et is üti.
  • Szemike84
    Hát igen! xD Az IS-7 egy borzalmas ötlet volt gazsitól xD Az volt az abszolút kiszúrás a többiekkel. :)
  • Kissssss0 #35717
    ha jól emlékszem tier 6 lesz prém nélkül... és valószínűleg lehet majd fejleszteni a modulokat, eddig a js-7 vitte a fáklyát tier 5 szinten.
  • Szemike84
    Első ránézésre a Mercava jó választásnak tűnik. Ha 6.7-be teszik és Gaijin nem rontja le, akkor a nehezen elpusztítható T29, T32 és T32E1 És a T34 mellé fog kerülni. Elég gyászos... Ennyi erővel Az Is-3 és az IS-4M is lemehetne max Br. 7.0-ra. És fogadni mernék, hogy a Mercavának APDS és max HESH lőszert fog adni.
  • Kissssss0 #35715
    VFW: German Ballista
  • Nohab
    Ahogy nézem a Merkava lesz a legpopulárisabb. Részemről is a tankokat fogom csinálni. Tavaly 14-én indult. Szerintem (és remélem) most 13-án fog.
  • Szemike84
    Ez a hivatalos weboldal is egy kalap fo*bug! login után 1 sec és kidob azzal, hogy "Your session has expired, You have to re-login" -.-" MEKKORA ÓTVAR SZÉGYEN EZ!!!
  • Kissssss0 #35712
    HMS Tiger: The Annihilator
    elég röhejes hogy a merkava meg az amcsikhoz került... mintha nem lenne elég tier 6 tankjuk.
  • Szemike84
    " You will be able to get this long awaited famous MBT as one of the main prizes for the American tech tree in the upcoming ”Battlefield Engineer” event!" Ha jól látom, akkor gazsi ötvözte a Mercava Mk I és Mk II-t és az így kapott egyveleget teszi be,,,,, -.-"
    https://en.wikipedia.org/wiki/Merkava

Ezek tényleg ennyire ökrök? Semminek sem néznek utána, csak ontják a baromságot??? SZÁNALMAS!!!
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.06. 15:11:30
  • Kissssss0 #35710
    Merkava Mk.1: Chariot of Fire
    van egy olyan érzésem hogy a britekhez fog kerülni.
  • Szemike84
    Hát én sohasem fogok fizetni gazsinak! Ha csak az elmúlt hetet nézem, botrányos! A T-10M fejlesztésére több mint 30.000 RP lett felírva, ennek ellenére pont ugyan annyi RP van a tankon, mint múlt héten.... -.-" Akkor ezek után érdemes bármit is csinálni? Hiába írja a szerver, hogy ennyi meg annyi pontot tett a fejlesztésre, ez csak ott szerepel. A fejlesztési ágon semmi sem íródik jóvá.... Szánalmas, röhejes az egész!