37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Stefan99 #24389 Nem ezzel rontották el a játékot önmagában, hanem azzal a 6.7 BR-t hogy lehozták a br8 szovjet szarokat... az már csak hab a tortán hogy újabb szovjet tankok kapnak háború utáni lőszert, amiket soha nem használtak(most már van egy rakás ilyen), miközben még mindig vannak olyan német tankok, amiknek nincs meg a valóságban is használt lőszertípusa.
Ennek a játéknak lassan már semmi köze a 2. vh viszonyokhoz, egyre inkább csak valami szovjet fantazmagória. -
Szeret6996 #24388 Mit tud ez a lőszer hogy ekkora a felháborodás?
De bárhová nézek ezt látom, hogy a játékot ezzel elrontották.. -
Stefan99 #24387 Egyre kevesebb köze van a valósághoz ennek a játéknak... -
Luciferkee #24386 BR változásokhoz és a új matchmakingról most nem nyilatkoznék (szinte pofánszarták a közösséget), de ez azért már több a soknál:
The shell type BR-471D has been added for the following vehicles: IS-2 "Revenge", IS-2 Mod. 1944, SU-122P.
Jah, csak semmi russian bias. jaja. -
Brenor #24385 Életbe léptek a gazdasági és BR változások! -
Molot115 #24384 Nyílván nem a páncélvédelem volt az elsődleges szempont. Pont ezért durva az amikor egy 100-122 millis páncéltörő gránát átszalad hosszában egy M-19-n M-42-n vagy egy Wirbel vagy Ostwinden vagy ne adj isten egy Kugelblitzen. Akkor a várakozásokkal ellentétben nem robban 17 millió 5-7 mikron nagyságú darabra, hanem neki áll eljárni a csárdást körülöttem hátramenetben és közbe hányja bele az arcomba a lövedékeit, ami persze úgy füstöl meg porzik a páncélon hogy mindent kitakar! Aztán kap még 2-t és akkor sziveskedik eltávozni az élők sorából. De persze közbe lekapta a lánctalpat meg különféle sérülések végtelen kombinációját hagyja maga után. Azért ha én veszem észre előbb és rálövök akkor nehogy már egy mozgásképtelen rojtosra lyuggatott roncshalmazban 2 alig élő legénységi taggal éppenhogy megmaradva kelljen túlélnem a találkozást... -
foxbat88fx #24383 én is ezt mondom, hogy rohadt lassan fejlődik..... tök jó kört megyek velük, leszedek jó pár repcsit és mégis alig fejlődik....
(mit lehet mondani? írj vissza priviben :D) -
kissssss #24382 legtöbb AA elég vékonyan van páncélozva, magas szinten elég gyakori az owerpen főleg német ágyúkkal, a fejlődés az viszont tényleg szenvedős még a repülőket is keményen darálni kell ha haladni akar az ember a fejlődéssel.
24378.
jó tudni hogy kaptam pv üzit.... (most elolvasva erre mit lehetne válaszolni? ugyan már) -
foxbat88fx #24381 jajaja én is :) -
Én általában együtt húzok árkádban egy TD-t egy AA-t, és valami tornyos, páncélos jószágot, AA-t másodiknak szoktam bevinni (szituáció függő) amikor kb 1/3 vagy 1/2 csík hiányzik akkor már sok az ellenséges repcsi.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.22. 20:49:22 -
Molot115 #24379 Hát igaz kis ellentmondás hogy túl lehet élni vele a pályán és mégis alig hoz ezekszerint. De amíg így bevannak védve hogy bármivel találom el rá kell duplázni meg triplázni, addig én nem fogom sajnálni őket az biztos! :D -
foxbat88fx #24378 földi célpont ellen valóban jó az Ostwind....
légi ellen inkább a Wirbelwind :D
(am basztál visszaírni privát üzenetemre)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.09.22. 20:22:21 -
kissssss #24377 én régen sokat nyomtam ostwindel, rb modban shörmik op34-ek egyáltalán nincsenek biztonságban ha közelharcról van szó, ha lesből támadunk akkor a nyers dps-el simán le lehet nyomni az ellenfelet.... de ehhez sok gyakorlás kell meg némi pálya ismeret se árt. -
Molot115 #24376 Speciel én nem játszom velük.
De amennyit kibírnak sokszor és amilyen kilövéseket produkálnak, nem is tudom sajnálni hogy lassan fejlődnek. :D
De hangsúlyozom hogy nem játszom velük, aki benne ül az biztos mást lát. Gondolom többször egylövésezik is, meg biztos nem minden meccsen lövitek ki négyesével a heavyket. -
foxbat88fx #24375 más is észrevette, hogy elég lassan fejlődnek az SPAA-k?
éppen az Ostwind-et maxolom ki de 600-700 exp-nél alig akar többet hozni.... :S -
Ezt nem cáfoltam az előző hsz-emmel, csak hogy van "ingyen" is 1 shot kill (bár engem sokszor a legkülönfélébb tankokkal tudnak szemből oneshotolni). Szerencsére a 100Y könnyebben ölhetőnek tűnik, mint a KV2 (bár eddig 2x találkoztam olyannal). -
kissssss #24373 igen az is szétcsap akármit, de csak akkor ha lefaragtál a közted és az ellenfél közötti távolságból egy kicsit, már ha biztos lövést akarsz máskülönben lehet újabb 43mp várni, meg nem árt figyelembe venni a 2 tank löszerének a sebességét is kv2 alap lőszer 530m/s másik(pb35) 436m/s, su-100Y lövedéke(pb36A) meg 870m/s szálldogál.
ha a kv-2 OP akkor a su-100Y meg egy "i win button" -
kv-1 az bírja.
De itt megint arról van szó, hogy mi ellen mész, mert a párduc és tigris alatti német tankokat nem nagy kunszt kilőni legyél bármivel.
Max a hetzer meg esetleg a jpz4-nek van valami esélye, de az ilyen pz4,stug 3 vackoknak semmi esélyük az azonos szinten lévő szovjet,amcsi ágyúk ellen.
pl szovjetet gépekkel amerikaiak ellen mennikihívás, illetve fair küzdelem, németek ellen meg killfesztivál kb.
Én régebben leírtam, hogy a 3.3-as op-34-ekkel usa oldal ellen még eész korrekt küzdelem volt,vagy mikor a német+usa oldal ellen mentél.
Mert a shörmeneknek van páncélja és az usa gépek amúgy is jobban bírják a skúlókat.
-
Jelenleg a KV2 is kilő szinte mindent 6.0 alatt. Nagyon nagy szerencsével lehet csak túlélni a találatát 1-2 heavyvel. -
kissssss #24370 "pay-to-win prémium tankok az utóbbi időben,"
su100Y-ról se feledkezünk meg, 5.3 szinten egy lövésből kiszed akármit. -
bgabor911 #24369 A repülős részt a durván undertierezett orosz Yak-3-asok uralják úgy egy éve már. Senki se foglalkozik vele.
Tankos résznél konrétan megjelentek a pay-to-win prémium tankok az utóbbi időben, mint aa Super Hellcat és a T-34-100, de kövi peccsbe is jön belőlük új. -
foxbat88fx #24368 van azért 1-2 tank ami kilóg a sorból....
de kinek mi jön be :D -
sebi89 #24367 amint tapasztaltam ebben is tőkéletesen kiegyensúlyozott nemzetek vannak, véletlenül sem erősebb sokkal az orosz -
foxbat88fx #24366 hát azokkal neccesebb :D
lassabban érnek oda a cap-ra..... de ezekkel is össze lehet kaparni egy kis aranyat -
sebi89 #24365 naon jó
természetesen némettel tolom :) -
foxbat88fx #24364 3 vereséged lehet vagy/és 3 győzelem ölés nélkül
magyarul győzelem kell és 1 kill :D
bár a 25-öshöz 3 kill kell csatánként
eléred a 3 lose-t és megkapod az aranyat amit addig elértél.... sokra ne számíts :D
pláne ha németeket vagy amerikaiakat preferálod -
sebi89 #24363 hogyan működnek ezek a golden wager-ek? látom van több szint, sorozatban kell nyerni hogy a következőre lépjek?
ha vesztettem akkor bukott az egész és anyit kapok amenyit addig elértem? -
Max_Andaxin #24362
Ez egy közepesen könnyű nehéz harckocsi. (Ultimate MLHeavy). amely ötvözi a Light tankok mobilitását a nehéz harckocsik tűzerejével, mindemellé megkapjuk közepes harckocsikra jellemző univerzalitást. Tényleg vissza kell térnem az oroszokhoz....-:D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.19. 06:01:44 -
Luciferkee #24361 Mai játék:
Kaptam egy 200%-os boostert, betettem. MAUS, RB.
Elején kilő egy csapattárs T32, valamit beír oroszul, visszaírok, hogy idiot russian. 2 hét chat ban. GG -
kissssss #24360
-
Basszus elsőre még komolyan is vettem :D -
kissssss #24358 még egy új tank jön a következő frissítéskor.
T-10-26 mod. 31 -
Malarki #24357 Már ez a játék is tele van csalással vagy mi? A pálya másik végéből, 600 bokron keresztül kilőnek, természetesen elsőre. Nem mozogtam, nem lőttem, teljesen kizárt hogy ő onnan szemmel észrevett volna. Másik példa, Kursk, T-34-nel vágtázok, erre kb. a térkép sarkából, ~2 km elsőre kicsapnak. Nyilván. Aztán a havas pályán, téli festéssel épphogy kidugom az orrom a dob tetején, bum, meghaltam. Ugyan ez Hürtgenen, felmegyek a dombra, erre a csávó már totál becélozva ott áll és kikap. Pontosan oda nézett ahol én jöttem, pedig ez már jóval a csata kezdete előtt volt, és nem is egyértelmű úton mentem hanem kerülőn. Több mint érdekes... -
Ha értesz angolul akkor itt a 94. oldaltól kezdődik . -
foxbat88fx #24355 nem valami hú de nagy cucc
tedd rá Num 5-re az Enable Axis-t
Maximum Value-t Num 1-re
Minimum Value-t Num 2-re
lépj be teszt vezetésre, lépj be sniper nézetbe
tarts nyomva a Num 5-öt és nyomd a Num 1-et hosszan és meglátod mire jó ez :D
szerintem szart sem ér -
Molot115 #24354 Hagyd. Két hete olvasta egy cikkben ami ide is ki lett rakva. Azóta szakértő lett... -
csupán szeretném a teljesítményemet maximalizálni, ezért kérnék segítséget.. de gondolhattam volna hogy itt nem kapok értelmes választ.. és nem, kurvára nem mond semmit hogy pásztázott lőtáv, képzeld el.. 
-
GálTomi #24352 Teljesen az. -
kissssss #24351 "Az hogy pásztázott lőtáv gondolom nem mond neked semmit"
nah... normális hangnemben ha lehet. -
GálTomi #24350 Ha 400 méterre akarsz tüzet kiváltani,célt leküzdeni akkor oda tekered ha 600 akkor oda stb stb értelem szerűen. (Nem feltétlen szükséges ez csak segédlet) Az hogy pásztázott lőtáv gondolom nem mond neked semmit. De nem is baj nem a te hibád!