War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Talán megoldás lenne ha a németek egyből úgy respawnolnának, hogy hoznának be magukkal Ostwindeket, ami egy nagyon hatékony counter (már ha odafigyel az oldalára).
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.04. 11:06:17
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.04. 08:58:57
A rank 5-be meg nem tudom miért menne, amikor a Pz IV/Tiger/Panther ellen ment IRL is.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.04. 08:51:16
tier II. és III. teljesen el van kefélve ezekkel a szörnyekkel. Vicc, csak a háború végére tudták bevetni őket, legalább tier V.-be kellett volna tenni ezek a szarokat!
iracing the 'real' race.
Mellesleg jártam olyan custom battle pályán ahol mókából darálták egymást a playerek és mivel nem tudtam hogy ez ilyen végtelenített játék elfoglaltam az egyik pontot ... vége is lett a körnek és akkor látom, hogy van akinek 88 killje volt repcsivadászatra (???) lehet megbeszélték hogy csak úgy killerkednek én meg megöltem a bulit és bezártam a bazárt a pontelfoglalással. A fura az volt, hogy nem adott skil pontokat csak pénzt azt is elég keveset.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
az mitől van, hogy 2 napja tudtam simulátoros csatát játszani tankokkal, ma már csak realisztikusat enged ? Tier szinthez van kötve ?
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.05.03. 20:21:29
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Aztán a növényzeten át se láttam. Lehet hogy puritánabb volt valamivel high grafikához képest de ha beállítam egy bomb hajlatba és átnéztem a túloldalra, szabad szemmel piros minden . Belenézek a kukkerba, bezoomolom, még piros mire becélzom, mindjárt lövés .... eltűnik ... wft ? Nézet vissza. még ott van, piros, belenézek piros, becélzom eltűnik.
Egyszer céloztam horizontra, csak ráérzésre próbából... eltalálta a lövegtoronya tetejét.
Egyszóval nem győzött meg hogy a low grafiak annyi előnyt adott volna, hiába próbáltam OPkodni ezzel a beállítással rendre leszedtek. A fene se tudja mikor milyen tankkal kellene vágtatni, hogy minden klaffoljon. Ha ruszki T28-al megyek egy kicsit bírja aztán egySherman a pálya másik végéről úgy is hazavág. Ha KV-1el próbálok vigéckedni, akkor meg egy 78mm gun masina vág haza ... tehát tényleg kezdem én is feladni mi a tutkó nyerő hogy egy menetben 5-6 kill is összejöjjön.
A korábbi vitához: az F2 szerintem 3,7-ben kiemelkedő, könnyen játszható gép, jobbnak tűnik, mint a többi nemzet hasonló erősségű tankja. BR5-ben a Sherman-ek dominálnak, az alaplőszerükkel gyakori a one shoot. 6,7-ben a T-44 tűnik OP gépnek, de a TII sem rossz. Ha tapasztalt ellenféllel kerülsz szembe azonos tierben, akkor nagyjából mindegy, hogy miben ülsz.
Volt e kapcsán valami változás? Ha igy van nekem nem kell többet ez a tank. Van valami esélyem, hogy visszakapom a gold-ot? Én nem ezért a tankért fizettem.
Viszont az tetszett ahogy a Tigrist kinyírták. Ha én vagyok a forgatókönyv író és azt mondják legyen egy olyan jelenet ahol három olyan sherman mint a filmben nyílt terepen megöl egy Tigrist, ugyan így csináltam volna, mert ez csak úgy a legkönnyebb ha nem akarunk nagyot hazudni hogy a Tigris személyzete fogyatékos<#awink>#awink>
Egy tank csak addig kilőhetetlen az ember számára míg nem ő van vele.<#smile>#smile>
Alattad sokszor fele annyitól is feltud robbanni. Egyszer zsinórban vagy hatszor haltam meg shermannal úgy hogy akárhol lőttem a német pz.f2est nem hazudok kabaré volt, semmit sem ért pedig lőttem én mindennel ami csak van, nah mondom de jóóóóó gyorsan beugrottam az f2-sembe hogy megyek shermanokat gyilkolni! Aha..... az első sherman ami szembe jött pattintotta a lövésemet és a frontomon keresztül one shottolta a beforgatott pz-t.
Nem lehet folyton nyerni!!Ha nagyon sokat játszott profi vagy akkor se! Gazsi keményen szabályozza játékát hogy mindenkinek legyen esélye.
Vagy az milyen már hogy menet közben változtatnak haditechnikai adatokat? pl. hoppá mégsem 25 mm-es a kupola páncélzat hanem mostantól 60mm mintha ezek az adatok nem állnának rendelkezésükre, mindennek utána lehet nézni pontosan, vannak hadtörténészek akikkel lehet konzultálni stb stb. ha komoly szimulátort akarnak nyilván ezt tennék.
Ezt azért mondom mert látom itt többen egymásnak esnek és mindenféle adatokkal amiket a neten meg máshol olvasnak támasszák alá igazukat, de ez csak egy játék semmi köze a valósághoz!!
most ilyen kepp vison neki kell e, ilyesmire gondolok
nem néztem Furyt, elég volt az az 1-2 bemutató amit láttam, nem fogott meg
radio operator gunner mi fenének ?
rádióst sose láttam tankba, de látom hogy neki vannak a géppuskás skillek
vitalityt elég ha húzom neki? vagy most hogy értelmezzem ezt a tagot a legények közül?
én elégé kiegyensúlyozatlanak tartottam a tank összeállítást a tegnapi sim eventben amcsi orosz oldalon, m18, kv-1/85, IS-1, KV-2, SU-152, M6A1, stb, német oldalon meg volt öszvisz 3 használható tank, tigris jagpz4 meg pz4j. <#szomoru1>#szomoru1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Lehet én voltam a hülye hogy egy orosz játékban a német ágot választottam, bár akkor még nem volt amerikai ugyebár. Viszont annyi időt én már nem ölök bele ebbe a játékba, hogy nulláról elkezdjek egy új ágat húzni, esetleg ha a ww mód valami nagyon jó lesz... Még így sincs meg minden tankom a németeknél sem, a repülőkből meg a fele kb.
de azért az ellenfél is pislogott nagyokat mikor az ostwindemel átálltam AA-ból TD üzemmódba.... rögtön hullottak az m18 tankok.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mester91: Ja, kb ez a 2. De ha nagyon sok pokol cica van, akkor vidd be valamelyik légvédelmet. Pl egy Ostwind hatalmas mészárlást tud közöttük csinálni.