37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AIexx
    de mi az optimális beállítás?
  • Ninju
    A szálkereszt vízszintes "vonalát" tudod vele állítani. Segíthet a nagy távolságba leadott lövéseknél.
  • AIexx
    A controls -ba (tank) mit jelent a sight distance controls? Mi a helyes beállítás, egyáltalán MIEZ??
  • foxbat88fx
    istenem ezek is egyre lúzerebbek....
    inkább a bugokkal foglalkoznának mert lassan egy csatában több a bug mint a kill
  • Brenor
    Változások a "Fokozók" Működésében
  • kissssss
    öröm lesz szétlőni azt a függőleges toronypáncélzatot a kromin , ha berakják valamikor a brit tankokat.
  • Max_Andaxin
    há' pedig de! -:D...bár minden kupec a saját lovát dícséri nem?-:)
  • Sherman0070
    Eddig nem is tudtam hogy a Cromwell a világ legfélelmetesebb fegyvere.
  • Molot115
    Ja tényleg van akinek az is számít. :D Viszont tök jó a csőlehajlás amikor egy fa kerítést nem visz át az AP. :D Lásd brit 6 fontos ágyú...
    De egyébként kíváncsi leszek mit fognak tudni a brit gépek, csak kár hogy nem lehet tier 3ba kezdeni az ágat. Az lesz majd mint amikor bejöttek az amcsik 1,5 hónapig mindenki csak azokkal játszott. :D
  • Max_Andaxin
    " MI kell még?" CSŐLEHAJLÁS VAZZE, CSŐLEHAJLÁS!! Meg univerzális balhék, meg zárcsökkentés!
    https://www.youtube.com/watch?v=5tfRu8T-PLU
    ...itt legalább elmondják a "tutit".....A Britt csóka is modja....amire kiértek a csatatérre a Britt HK-k, már elavúltak voltak...Hát ez van....(de ott legalább VAN CSŐLEHAJÁS!!!
  • Molot115
    Hiába az angolok találták fel a harckocsit, vagy eredetileg tankot ugye. Az utóbbi 100 évben összesen 5 olyan harckocsijuk volt amivel kilehetett menni úgy egy csatatérre hogy ne fogja mindenki a hasát a röhögéstől! Ráadásul ebből a 5-ből az első nem is saját harckocsi csak belerakták az ágyújúkat és jól megtartották maguknak (firefly). Lehet hogy vannak gyöngyszemek de valahogy mindig volt jobb. :D
    Pedig mindent elkövetnek hogy újra a vörös lobogó alatt indulj, orosz light harckocsi magas tierben. Mi kell még? Nem elég annyi hogy orosz? Már ez garancia a sikerre... :D
  • Max_Andaxin
    Jóóóvan lehet ércelődni...."szólog Zsóótinak".......Különben is...nem fogok vele játszani, mert orosz! (Bár ha jönnek Putyinék...akkor lehet, hogy jó pont lenne...) Ha már light, akkor a WBuldog, meg majd a T92...illetve meglátjuk a "Tomik" milyen gépeket kapnak kis tierben. Tudod, hogy vannak gyöngyszemek ( Covenanter a 40mm Pom-Pom-al...) Azt bírnám, meg a Crusader Mk IV....Na ezek igen. De ez az izé.....Ahogy írtad is, nem gyors, de legalább nincs páncélja, és van egy "talán"használható ágyúja....Szerintem OP lesz!!!
  • Molot115
    Hát de most miért? Alig lassabb a T-44-nél és még a páncélt is elfelejtették rárakni, de legalább van egy 76millis huzagolt csövű ágyúja amivel majd tök jól lehet jelölni a helyzetedet, meg összekarcolni az ellenfelek festését, már látom magam előtt ahogy dühöngenek. Tudsz majd vele úgy játszani mint a light harckocsijaiddal csak ezzel nem fog működni.
  • Max_Andaxin
    ....háááát....most akko' nem is tudom....Mekkora a csőlehajlása?...ja ez orosz...akkor kb. 0 fok....Engem nem győzött meg. asszem.
  • Molot115
    Legendás?

Tessék Andaxin vissza akarnak téríteni az orosz ágra... :D
  • Brenor
    [Fejlesztői napló] PT-76 szovjet kétéltű
  • e57
    A mondatom első feléből (amit nem idéztél) kiderül, hogy ezt én is tudom. DE!!! Mivel a játék azt sugallja, amit a mondatom általad idézett részében leírtam, kénytelen vagyok ezt "számon kérni" a fejlesztőktől.
  • foxbat88fx
    egy tippem van
    azon a részen van egy bumpszli.... arról pattanhatott le ?!?!?!?!?
  • Luciferkee
    2x lőttem oldalba a nyomorult Tiger IIP-t 50 méterről max. Mind a kettő lepattant. Az elmúlt napokban teljesen mindegy, hogy mit csinálok, minden pattan, vagy non penetration. Pedig tudom hova kell lőne.

• foxbat88fx
    ez nem érdekesség, csupán rosszul céloztál vagy rossz helyre ment a skuló
    IS-3/4 illetve T-10-nek ide nem szabad lőni, semmi nem viszi át szinte
  • Brenor
    Egyre esélyesebb, hogy 1.53-ra hivatalosan bekerülhet a magyar fordítás, ezért továbbra is nagy erőkkel dolgozunk, hogy minden hibát kijavítsunk. Ahhoz viszont ketten kevesek vagyunk, hogy minden hibát megtaláljunk, ezért arra kérünk mindenkit aki a magyarítást használja, hogy ha hibát találtok, vagy olyasmit ami máshogy jobb lenne, azt ebbe a táblázatba írjátok bele, és a következő frissítésre kijavítjuk.

Jelenleg az álcafestések és a matricák leírásán végzünk átfogó ellenőrzést és hibajavítást, ezért ezekkel kapcsolatban egyenlőre nem várunk jelentéseket.
  • Brenor
    " a virtuális keréken szereplő jutalmak mindegyikének megnyerésére ugyan akkora esély van."

Ez tévedés. Az ilyen pörgetős eventeken mindig van egy értéksorrend, és minél értékesebb egy nyeremény annál kisebb % esélyed van a megnyerésére, tehát a legnagyobb esély a legkisebb értékűre van, ami általában az ezüst oroszlán. Ahogy egyre többet pörgetsz úgy nő az esélye a nagyobb értékűeknek.
    Pl. ha az elsőnél 50% az ezüst és 10% a prém gép esélye, akkor mondjuk a 10-ből, az 5. pörgetésnél 10% lehet az ezüst és 50% a prém gép (nem tudni milyen %-okkal dolgoznak, csak a példa kedvéért random számokat mondtam)
    Szóval minden pörgetéssel nagyobb az esélye egy értékesebb nyereménynek, de ha fix pörgetés szám van, mint a hétvégi eventnél, akkor az utolsónál a pörgetés már csak formalitás, mert 100% esélyt kap a legértékesebb nyeremény (azaz a prém gép), míg az összes többi 0%-ot.

Ettől függetlenül, az tényleg hülyeség hogy ha duplán pörgetnél akkor csak beszorozza az egyetlen pörgetést, mert így elvesznek tőled egy lehetőséget hogy ne kelljen minden feladatot megcsinálnod.
  • Molot115
    Mennyire érdekes hogy fordított helyzetben 10-ből 8-9 alkalommal szögtől függetlenül beszakít a Maus gránátja...
  • kissssss
    js-3 és szteroidokon hizlalt társának már az oldala is durván be van döntve, valahol 60° döntöttség környékén van.
  • Luciferkee
    Pár érdekesség:

IS-3 oldalba 128 mm-es ágyuval 100 méterről derékszögben, Lepattan:

Ugyanez 10 méterről:

Kicsit messzebbről IS-10:

Leo ellens sem ér semmit a 128mm:

e57:

Na ezek szerint jó, hogy egyetlen egy betüt sem pocsékoltam ezekre a szánalmas "fejlesztőkre". Ennyire hülyék nem lehetnek (de, oroszok...)
  • e57
    Válaszoltak a ticketre.... íme:

"When players receive two Trophy Boxes at the same time, the spinning wheel appears only once, it is normal."

Hááát... köszönöm szépen.

A levél további részében közlik, hogy az egy pörgetésből tulajdonképpen kétszer annyi jutalmat kaptam, szóval minden rendben van.
    Szerintem meg nincs rendben, hiszen a kipörgetett jutalom (jelen esetben backup) kettővel való szorzása elvett egy esélyt attól, hogy megnyerjem a fődíjat.
    Persze naivan úgy veszem, hogy valóban pörgetésekről van szó, és a virtuális keréken szereplő jutalmak mindegyikének megnyerésére ugyan akkora esély van.
  • AIexx
    azért a 200-as átütéssel is lehet aratni.. bár néha a repesz ami kellett :) amugy eléggé pattannak erről a 100-as fontról.. ha kicsit be van fordítva, csak ilyen szárnyas gecik viszik csak át.. :)
  • foxbat88fx
    valami hihetetlen csoda folytán vagy nem tudom, hogyan de sikerült 200 aranyat összeszedni golden wagerrel....
    egész jó mert az előző 3-4 mind 50 aranyat hozott csak
  • foxbat88fx
    azzal a 152-essel 1 lövéssel kikapod a MASU-t...
  • DasIsFuck
    Hát a kv-2-t én pár hete szereztem meg és azalatt a pár csata alatt amit ez idő alatt játszottam a gammával azt észrevettem, hogy a kv-2-n lévő 152mm-es tarack nem igazán "pontatlan".

Az igazi pofátlanság viszont az, hogy szerencsétlen német tankok amikkel össze tud kerülni, esélytelenek a he lövedék ellen, de ap-vel is lazán bever mindent.
    Az egyetlen kihívás neki a német kv-1, azért ez elmond mindent mennyire fair is ott ahol van ez a tank.
  • Luciferkee
    Na igen. Én mind németekkel, mind oroszokkal játszok, de sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy az orosz ágyuk mérföldkövekkel pontosabbak mint a németek. A Tiger IIH ágyúja, szinte mindig elhúz valamerre, MAUS ágyújáról ne is beszéljük (+ a robbanótöltetet tuti kihagyták a lőszeréből), talán a Jagdtiger az, ami pontos.

Ellenben IS-3 IS-4 ágyúja mindig odalő, ahol a kereszt van. T54-47-el sincs gondom. IS-4-44-el sem volt régebben gondom. Nem szeretem az orosz oldalt, de néha kell egy kis "laza kör".
  • ximix #24318
    Engem a 152mm-es orosz rövid csövűek pontossága az ami frusztrál,
    Tegnap Jungel, enemi M4 800-900 méterre, teljes oldalával áll, fullos TigerH1-el crew lv. 1330, cél a közepe bumm semmi, vissza lő lepattan, betöltök bumm semmi, közben a hátam mögött lánc csörgés majd csend valami lő bumm és enemi kilőve, megnyomom a "V"-t hát egy KV-2 áll mellettem, Ó mondom persze erről volt híres , meg arról hogy hegynek leelőz.
    Ma IV/70, Finland "A" pont sziklák mögé gurulok kinézek SU-152 belő a lövegpajzson lévő optikának a lyukján ... no comment :)
    Persze én csak az elszenvedőfél vagyok gondolom a másik végéről meg a sok mellé lövésre emlékeznek inkább....
  • Luciferkee
    Hogy a fészkes fenébe tud egy HE lövedék lepattani valamiről? Minden szir szar fában, kerítésben elakad, de mikor tankot találok el vele akkor pattan:

2 perc múlva meghalok:

Az övé nem pattant le...
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.14. 21:53:49
  • kissssss
    nem hiszem el, hogy Te fiú vagy :D
  • foxbat88fx
    nem hiszem el, hogy Te csaj vagy :D
  • kissssss
    ehh kaptam egy 25körös ge wagert.... ezt félrerakom későbbre.

ennek az eventnek meg legalább meg volt az a jó oldala hogy feloldtam egy csomó skint a német tankokhoz, + irtó jó móka volt RB modban pz2-vel halomra lőni az ellenfelet... ha ezt a tankot jól kezelik akkor kb terminátorként lehet vele darálni a BT tankokat.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.14. 17:45:37
  • Max_Andaxin
    ahogy mondod!!
  • Molot115
    Hát szerintem direkt ezért is rakták be... :D Másra nem is jó!
    De mást meg nem ad csak 2500 meg 5000 silvert meg 2 havonta 1x nagyobbat. :D úgyhogy az se zavarna ha ne lehetne nyerni semmit.
  • foxbat88fx
    beaktiváltam golden wagert :D
    első csatában 2 perc múlva mindenki már 1 halál-al állt a csapatomban pffffff
    szánalmas ez a golden wager, tényleg csak arra yo h az ember agyát felkúrja :D

wot ebből a szempontból jobb volt mert ott degeszre kereshette magát az ember arannyal
  • Molot115
    Abban a pillanatban csökken 2/3-al a pen értéke az összes harckocsimnak ahogy benyomok egy golden wagert. Úgyhogy ha minden lövés után adna goldot akkorse kapcsolnám be... Már kb 4-5 hónapja nem is adott mondjuk de nem is kell! Adna inkább valami értelmeset, modult vagy ingyen harckocsit vagy leárazást vagy RP-t. De RP nincs és leárazást meg csak hulladék Tier 1-2 repülőkre kapok.