War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint.Karelia.Gunner dead oké. Erre megint lő.Fekete torony,piros cső. 😊 GL. 😊 Persze hogy kiszedett.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.05.03. 13:19:25
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am tessék, némi nyugtató zene:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.03. 12:43:39
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
DE!!!, ami adott meccsen nem jön be, az másik meccsen - ha uoda lövök - meg bejön. De tök uoda. Akármennyire OPok is az oroszok. Kicsit erős a L2p, de tudom, hogy nem én vagyok béna, hanem a játék "csal". Ugyanis - és ezt szerintem meg tudná más is erősíteni, mert találkozott már ilyennel - sokszor úgy számol ez a szar, hogy te most nem fogsz betalálni addig, sőt, oneshotolnak két kilométerről, ameddig lényegében el nem dől a csata. Ha eldőlt, utána már akár a "szokott módon" egy lövésezed a legopabb szart is, csak hogy megcáfoljuk, hogy az a szar op, pfff, hülye játékosok (by GAYJIM), mert már elment a victory esélye, és a GAYJIM kláncsókosai és barátaik meglőtték a maguk átlag 5 player killjüket/match, már van elég spawn pontjuk, hogy lőjjenek továbbiakat 10 vs 3 ellenében, és már nem veszíthetnek, mert közbeszól a homijimmy, így neked is csurran-cseppen valami, de szopni fogsz, és op lesz minden szovjet tank. Mert ez a játék - az életerőcsíkossal ellentétben - így működik. 😊 Kb.
Pl. M3Lee
azt akarod, hogy ha meg nyomod a bal egeret, akkor ne mind a kettő ágyú süljön el egyszerre, hanem a kis tornyos, és másik billentyűvel akarod elsütni a nagyobb ágyút
Az előző verzióban csak a löveg volt egyedül, most meg hiába választom ki a primary-t mindig lő a koaxiálissal is.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.03. 11:35:06
Mert minden tele volt "KIB*SZOTT BOKROKKAL". Hülyék ezek a francia parasztok, mi? 😄
(facepalm N2) nem fiam ezt én írtam ki is fejtetem hogy az előnytelen páncélzat miatt, te a fölényüket mondtad nagy lőtávolságon de kifejteni bővebben hogy miért azt már nem sikerült neked..... most komolyan idézem be ide azt a szövegrészt? ember itt van a fórum nyugodtan visszaolvashatsz de arra se vetted a fáradságot hogy egy értelmes ellenérvet felállíts az eddig leírtak alapján.
most full komolyan kérdem mi a fene lenne veled ha ez a vita élőben menne le? egyáltalán sikerülne neked visszaemlékezni a régebben elhangzottakra? de tudod mit inkább megkímélek attól hogy megerőltesd magadat a válaszadással....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Kissssss
A harmadik osztályt befejezted már? Megérted amit leírtam? Hol írtam olyat hogy kezdj el bekeríteni valakit a nyílt terepen? Azt is leírtam hogy tier 2-ben a németek hátrányban vannak. De te látom nem bírod felfogni a szerény képességeid miatt amit leírok... Nekem meg pont ugyanannyira vagy te komolytalan a hisztiddel hogy az f2vel hogy kivagy szolgáltatva meg mozdoknak az egyik fele egy nagy síkság és ezért játszhatatlan...
Úgyhogy részemről be is fejeztem veled, majd ha befejezted az elemit akkor visszatérhetünk erre...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
neked nem jut el az agyadig az az egyszerű tény hogy bizonyos tanokkal nyitott terepen képtelenség bekeríteni az ellent mert vagy nincs takarás vagy a tank nem alkalmas rá de hát neked egyik füleden be a másikon ki, veled ellentétben én el is magyaráztam miért nem jó egy pz4 szemtől szembeni harcra a többi vele egy szintben levő tankkal, a te érved meg csak kimerült annyiban hogy "jujj nem tudsz játszani" meg "Kipróbáltam sim csatában nem egyszer" pajti ez nem érv! ilyet én is idetudnék böfögni akármikor. <#banplz>#banplz>
de még felhoztam egy szituációt is az m4a2-vel amire egy nyavalyás ellenérvet se voltál képes felhozni csak hebegtél meg habogtál össze vissza nem tán azért mert fordított helyzetben az a szegény pz4 a dombtetőn pont ugyanolyan kiszolgáltatott helyzetben lenne mint kint a nyílt terepen? ja hogy 0 tapasztalatod van a tankkal aha így már értem.
elégé komolytalan számomra az aki tier 4 orosz tankkal képtelen normálisan játszani de azért neki áll prédikálni tier 2 német tankokról. <#action>#action>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
2 órát görcsöltünk haverommal déltől, killünk nem volt, egy sem. T-32 alap és apcr lövedéke se volt képes átlőni a egy rohadt orosz tankot se. Illetve betesz olyan csatákban, hogy a csapatom T-32, Tiger II 105mm Patton, ellenfél csapat 80% T54 maradék meg IS4. 5 perc nem volt mire letaroltak a fenébe. Eddig is rohadt op volt a T-54 de most... ahh... Semmi nem viszi ki. ...és még kapott fasza hidegháborús lövedéket ami bármely távolságból bármit kivisz elsőre...
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.02. 16:02:42
De egyébként amíg nem érted amit írok felesleges is egymásnak válaszolgatni.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2015.05.02. 15:04:25
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nyertem egy golden wagert. Előbb németekkel egy RB, nagy nehezen három lövésből kiszedek valami amcsi vackot, azután M18 röhögve kiszedi a tigrisem, csata persze bukó..
Sebaj, átnyergeltem orosz oldalra. Második meccs, Is1-el háromszor pattantam egy tigrisről (H1, az enyémet mint emlékszünk egy M18 egy lövésből leabált...). utána látom panther rám fordul a tigris mellett, visszahúzódtam a domb mögé... puff, crew halott, dombon keresztül kiütötte őket a panther.
Ok, harmadik menet. Szembe jön tigris, megint IS1-el nyomom, én veszem észre, belövök a kémlelőn, még csak meg se döglött mögötte a beton német páncélos katona. Sebaj, beküldtem mégegyet, na ettől meghalt, de ennyi. Végre tigris észrevett, egy lövés... ugye nem kell mondjam!???
Értem én, de akkor mi a fenének találnak ki ilyen okosságokat, inkább ne legyen semmi nyeremény, de legyen korrekt a játék. Ostoba orosz barmok....
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.02. 13:49:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA