37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • _8Rendon
    Most mi a "NEM IS NORMÁLIS" ?
    1./ Az ötletes? összesorsolás -e pl. 6.7 M26 (USA) kopasz, új legénységgel árkádban ----- szembe 7.7 Maus (GE) és 7.7 Leopard 1 (GE) ellen ???
    2./ Vagy dagadjon Apuci bukszája akkorára, hogy az 5.7-es vas mellé azonnal megvásárolható legyen még kettő 6.7-es prémcsi vas golddal turbózott modifikációval és kiváló szintre képzett legénységgel??? Különben "agyaggalamb vagy MAC CHICKEN-töltelék" leszel úgy, mint a WoT-ban ?
  • kissssss
    legközelebb szólj előre és én is beszállok segíteni :)
  • ximix #24547
    Múltkor ezt a fogadj magadra és nyerj 10 csatát sikerült leszólóznom 4.7-ben. Mákom volt.
  • ximix #24546
    Aki egy kis levegő változásra vágyik, okt. 8.-tól indul az AW.
  • AnuluWork #24545
    Szerintem szálljatok le erről a győzelmi arány dologról. Ha négyen közösen megyünk, 10-ből 8x nyerünk. Ha szólóban megyünk (bármelyikünk), különösen 8.0ban (vagy mi a szarnak hívják ezt most), akkor pedig 50-50% körül vagyunk még a legjobb esetben is.
  • Molot115
    Hát ezen nem fogunk összeveszni! Ha azt mondod így érzed akkor így is van, ha tényként közlöd akkor azzal lehetne vitába szállni!
    Az új BR nem kedvezett a németeknek ez rendben van de azért nem félteném őket így 2 délelött BR7,7 után... Továbbra is előfordul hogy a németek radíroznak le egy orosz amcsi vegyes csapatot, meg ennek az ellenkezője is. Most az arányokat hagyjuk, nem számoltam ki nyílván. :)
    Szerintem a saját szintjén a legdurvább a T-34-100 sokkal inkább OP mint akár a kis T-34-ek akár az IS-2 vagy akár a T-54. Ezek is nagyon jók nagyon hatásosak és nagyon jól lehet velük játszani, mielött valaki azzal vádolna hogy kicsinyíteni próbálom az érdemeiket!:D Egyébként csak ellenfélként futottam össze vele, de az azért elég durva amit azok művelnek a pályán.
    Azt hogy jobban állnak arra érted hogy több a top harckocsijuk? Az IS-3-al együtt 6 top tier ha jól számolom. Az amcsiknál németeknél meg 2-2 talán? Mert akkor így igaz! Bár szerintem amcsi oldalon a T-32 is lehetne top tier, bár engem ott se zavar ahol most van! Ha viszont az egyes típusokat hasonlítjuk össze akkor nem ennyire egyértelmű a dolog, viszont erről megint kár vitázni. Mindenkinek másik jön be. Szerintem minimum egy szinten van a 3 top med! Talán az M-60 egy hajszálnyival "kiemelkedik".
    Leo-t milyen lőszerrel használod egyébként? HEATFS esetleg, ha igen akkor hol lövöd vele a harckocsikat? Mármint nyílván nem lánctalpat, mert ott hatástalan. Hanem hogy próbálsz vele lőszert lőni vagy mind1? Csakmert nekem botrányos volt amíg használtam. A legrosszabb lőszer a játékban a T54 ZBK-5öse, teljesen kiszámíthatatlan!
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem ha nem is olyan nagyon, de egy kicsit lejt a pálya orosz oldal fele a játékban. Én így érzem :) Mikor német tankokkal végeztem és kezdtem az oroszt, akkor tűnt ez fel arcade-ban. T-34 az például eszement volt, de is2-nél is érezhető volt valami, mert amibe lőttem annak vége volt egy lövéstől, KT-nél ez sokszor nem volt, persze mondjuk gyorsabban is tölt és jobb a páncélja. Fenntartom, hogy csak beképzelem az egészet :D Az viszont vitathatatlan, hogy az oroszok jobban állnak rank V-ben, messze jobban mint a németek és amcsik. Ettől függetlenül viszont én német tankokkal élvezem a legjobban a rank V-ös játékot(Jagdtiger,Leo 1, Coelian). Mióta bejött a Leopard, azóta meg még jobban, végre a T-54ek is hullanak egy lövésből :D Ez az új BR változás viszont a német tankoknak tesz kicsit be.

Egyébként most megnéztem a győzelmi arányomat a 3 legtöbb csatát játszott tankommal mind3 nemzetnél és kiderült hogy az amcsi az 1. , orosz 2. (egy kicsivel) és német a 3. :D Érzésre is elég durván ment a perzsával és M36-tal, miután meglett rájuk az M82-es lőszer, mintha csillagrombolóba ültem volna :D American bias!!!
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.09.29. 19:54:25
  • Brenor
    [Fejlesztői Napló] Sztálingrádi Gyártelep
    A harckocsik újra a havat szántják :)

Részletek itt
  • Molot115
    Pont ma Berlinben volt egy ilyen helyzet! Nem a folyótól indultunk hanem a másik oldalról, szakasztársammal elmentünk balra amerre a C pont szokott lenni (a reichstag-gal átellenes oldal). Nézek ki a házak között távcsővel, egy homlokzat van ott csak igazából, a másik oldalán megy a KT, nem lehet több 10 méternél belelövök látom a találatot rögtön utánna eltűnik. Távcsőből ki ott áll ugyanúgy, távcsőbe vissza ott van belelövök megint, ugyanúgy eltűnik. Másik, ugyanaz az oldal, az utolsó ház mellett jönnek át a nagymacskák, jelölik a térképen, meg mutat a piros nyíl egyből távcsővel nézek oda, sehol senki. Távcsőből ki ott áll a Párduc 2, mondom szia, távcsőbe be rálövök eltűnik. Kitaláljátok mi történt a távcsőből kilépve? Tőlük a második tömbre voltam, kb 25 méter max. :D
    Ha csak nagy távolságnál lenne akkor azt mondom a PK ennyivel jobban lát oké, téma lezárva... De így ráadásul nem is minden esetben... Lehet a németek nem álltak meg az éjjel látónál...:D De mindenesetre érdekes!
  • Garou
    Nalam csak a tavoli gepeknel csinalja (500meter+) es csak akkor, ha felig takarasban van. Közelieknel nem kene. Akkor inkabb bug lesz ez...
  • Molot115
    Hát nemtudom mi lehet az oka! A PK-nak max a keen visionja az irányzónak meg félig van a csík kb. Lehet hogy a kettő közötti különbség az oka??? Mondjuk furcsa lenne mert néha ilyen 10 méterre álló ellenfelek is ezt csinálják onnan meg félig vakon is látnia kell. Úgy villognak mintha tönkre ment volna az álcagenerátoruk...:D
  • Garou
    Ez az eltuno harckocsi nalam rendszeres. Lehet, hogy nem bug, hanem featurette? :) En mar igy jatszom alapbol, ki-be kapcsolgatom a celzonezetet, ha tavol van az ellen. Talan a Keen Vision miatt lehet nem?
  • Molot115
    Néha harckocsikkal is előfordul ugyanez. Látom hogy talál de semmit nem kapok! Meg van amikor bele lövök 3-at mindegyik hit, aztán valaki kilövi de az assist már nem jár érte... Mondjuk ezek tényleg ritkák. De most egyre többször van olyan mint a wotba hogy eltűnik a harckocsi amire célzok. Kilépek a távcsőből akkor megjelenik. Mint a wotban amikor fel sporolják meg amikor leesik róla a spot... Teljesen ugyanaz csak éppen itt még zavaróbb!
  • kissssss
    utolsó kettőn meg se lepődtem...
  • foxbat88fx
    légvédelmiknél is van bug keményen
    párszor előfordul, hogy látom ahogy eltalálom a repcsit de mégsem ad be semmit :D se damaget se hit-et semmit----
  • Molot115
    De a hulladék rakétás szarokra nagy szükség van....
    Hosszú hónapok munkájával sikerült elérni hogy fennakadjon egy harckocsi egy fa kerítésen! Amit amúgy én is tapasztaltam a T-54-ben ülve. Gyönyörű jövőképet látok magam elött...
    A légvédelmikről meg inkább nem is mondok semmit. (Amúgyis lenne aki nem hinné el...) :D
  • foxbat88fx
    XDDDDD
    alaplőszer jobb lett volna ide
  • Luciferkee
    Itt tart ez a játék:

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.29. 14:29:43
  • Gilmoor
    ...az amcsiknál is lehetne csak valami köztesebb megoldás. náluk nyersanyag is volt, meg tudósok is de nem volt annyi elérhető nyersanyaguk mint az oroszoknak (utaztatni kellett tengeren) másfelől meg nem volt annyi kényszermunkára ítélt tudósuk mint a németeknek.

oké kicsit eccerűnek tűnik a megközelítés :) de elsőre ez jött
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.09.29. 10:48:36
  • Gilmoor
    azon gondolkodtam, én hogyan oldanám meg a nemzetek közti különbséget, hogy érzékelhető legyen mind a technikai, mind a nyersanyag erőforrásbeli különbség. Az orosz - német felek esetében például a német legénység kiképzése lehetne gyorsabb, ergo kevesebb pont kellene a kitanításhoz, míg az oroszoknál ez lassabban menne. Az orosz tankokat lehessen többször behozni, mint a német tankokat. Az amcsiknál is el lehetne maszatolni valahogy ezt a statikus vonalat.

...illetve a német tankok alkatrészeit gyorsabban fejleszthessük míg az oroszokét lassabban de olcsóbb legyen a felszerelése
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.09.29. 10:44:40
  • Brenor
    Lehet hogy nem retard de nem is normális :D
    Mindenki sír, hogy 6.7-es tankokkal 7.7-es hidegháborús szekerek ellen kell mennie. Ez a srác meg 5.7-essel megy Maus/M60/T-10M ellen. Ez a tipikus példája annak, amikor valaki saját magát szívatja meg, aztán megy a fórumra hisztizni, hogy sz@r a játék.

Tegnap haver is 3.7-be akart menni de véletlen berakta a 6.7-es propos squadron csata szettjét. és TS-en hisztériázott, hogy jetek ellen kell mennie, és amikor azt mondtuk ő rontott el valamit (pl bennmaradt egy nagyobb gép) akkor minket nézett hülyének, hogy ő márpedig nem....majd 2-3 perc múlva jött rá hogy a magas BR-es presetet választotta ki :D
  • vajakos21
    Ettől miért lenne retard?
  • Ninju
    A retard behozott az egy 6.7-es tankja mellé 5.7-t is. Ebben mi annyira érthetetlen?
  • bgabor911
    Én simulator event csatán kívül nem tolok mást, amíg a BR helyzetet nem javítják, és addig prémium számlát sem veszek.
    Múltkor bementem M-103assal és Tiger I-el találkoztam a saját csapatban, az ellenségnél találtam egy T-34/85öst is. Mondom ez mi a fasz?
  • ximix #24525
    Jó lenne ha ilyen egyszerű lenne.
  • bgabor911
    Szerintem meg ha a spawpontotok mögl bejut az ellenség, akkor a csapatod már elbukott. Nem az ellenség hűdejó pályaismerete vezetett ide, hanem a a csapatod alkalmatlansága.
  • ximix #24523
    A pálya ismeretet talán sose tanulom meg egyedül, egy baráti csapat jobban fejlődik ilyen téren is, mint egy szóló játékos, pl sim-ben sikerül sokadikra kilőnöm 2 tankot majd a városban kiszednek, újra éledek és bumm hátulról kapom is az áldást, mert az ellenség beállt a kezdőhely mögé és neki ez a szórakozás, de WT-sek hogy nem tudják ezt megoldani valahogy az sem korrekt. Nézegettem, hogy valaki már majd egy misit összeszedet 8 óra alatt sim-ben, 143 kil-el és magamban azon agyaltam mennyire pro, de lehet hogy csak beáll a bázisok mögé szívatja a parasztokat, mert jó a pálya ismerete.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.28. 17:52:09
  • AIexx
    most hogy mondod, már raktam is ki wtlive -ra.. :D
  • Gilmoor
    Köszi kissssss :)
    No már megérte ma is benéznem ide :) Nem is tudtam hogy arcade és real közt ez is különbség. Egyelőre még nem jöttem rá miért van az, hogy olyan nehezen szánom el magam RB-re. Lehet az a baj, hogy nem elég idegesítő :)
  • kissssss
    előbb azt tisztázzátok hogy melyik játékmódról beszéltek :) AB modban nem számít hol tartasz repülök terén a gép random berak neked egy gépet, RB modban meg azzal repülsz amit beraktál crew slotba.

24515.

ez akár mehetne WT screenshot versenybe is
  • Gilmoor
    Nekem az a tapasztalatom, hogy mindig a bombázók az irányadóak. A kérdés csak az, hogy csatlakozik -e valaki mellé védeni is vagy csak támadják.
    Ha pedig lebombáznak, akkor padlógáz előre. És még akkor is csak imádkozhatsz :)
    Én sajnos nagyon béna vagyok GF repülősben, szinte alig tudok valakit lebombázni.

Stefan " (vagy vadászba is be lehet, csak én ott el vagyok maradva BR-ben)"
    ezt kifejtenéd? A repülős fejlettségi szintednek van köze a ground force-hoz? Ha igen, nekem eddig nem tűnt fel :)
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.09.28. 16:29:02
  • Stefan99
    Én azt csinálom hogy ha kilőnek, bemegyek néző módba(ha szerencsém van akkor van baráti repcsi a levegőben) és szétnézek, hogy mi a helyzet. Ha hemzsegnek az ellenséges repülők, akkor nem ülök bombázóba, hanem beülök az AA-ba. (vagy vadászba is be lehet, csak én ott el vagyok maradva BR-ben)
  • ximix #24517
    Van valami magyar nyelvű tippek-trükkök a WT GF-hez ?
    pl
    - mikor érdemes repcsibe ülnöd úgy hogy ne két vadásszal induljál a hátad mögött rögtön ?
    - Vagy hogy ha tigris elé 10 méterre bombát dobnak abba bele halsz míg ha a KV2 el é bombát dobnak és ráhajt majd próbál letolatni, de vonszolja magával és a bomba felrobban a KV2 kinéz a sarkon és lő egyet ...
    ....
  • Gilmoor
    Durva hogy ez a program képes ilyen helyzetek legenerálására.. nem? Szerintem ez a kép még díjat is nyerhet :)
  • AIexx
    egy 152 -es repesz lövedék hatása p51 -en.. :)
  • Gilmoor
    Valakinek azért veszíteni is kellett :)

Egyébiránt ez az orosz tankok OP-k vagy sem témához a saját tapasztalatom annyi, hogy tier II -ben nagyságrendekkel több sikerélmény van orosz tankokban ülve, mint bármelyik más nemzettel. Eddig az sem tudtam mi az a heavy metal fury. Most meg az számít kudarcnak, ha egy meccs végén kimarad vagy nem vagyok benne az első 5-ben. Legtöbbször az első vagy második helyen végzek. Ez olyan gyakran fordul elő, hogy biztos vagyok benne, nem én játszom ennyivel jobban egyik hétről a másikra. Az pedig, hogy a KV1 ZIS-5 re kipörgettem egy talizmánt ami 160% research-öt jelent, külön hab a tortán.
  • _8Rendon
    Vagy, mert beijedtek Antonék a "CONCURENCIA" miatt. Armored Warfare ?
  • Sherman0070
    Nem bírok magammal...Egyszerűen ezzel a játékkal akarok játszani :D
  • Panlaj
    Most még sikerült életrekeltenem a kártyát. Megnyomattam a GPU-t hőlégfúvóval. Most még Linux alatt vizsgálom, hamarosan átmegyek Win7-re és játék alatt is megnézem. A javasolt VGA-nak utánnajárok, mert ki tudja meddig bírja így. Köszönöm.
  • AIexx
    Tegnap délutáni termés.. 21 csata 6.7 -ben, 1 vereség.. kb. 7-8 csatában voltak 7.7 -esek dögivel, nem 25% -ban.. csak egy pár kép, hogy lássátok mennyire faszán tudnak játszani t10-el, maus-al.. m26e1 -el is4m 1 lövés szemből, is-3 szint ugy, maus hegyessel 2-3, t10 -et meg lerohantuk 4 -en médiummal.. nemvolt semmi gebasz.. ezért kell szakaszozni.. :)