War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Úgyis a balanszolásról híresek...
https://www.youtube.com/watch?v=DeJzuo2TsfM
Pár hete találtam meg a csatornáját de nagyon ottvannak azok a videók. Neki kéne 200K sub. nem azoknak a nooboknak...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ha már war thunder akkor inkább Iron Armenian 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ekkora barmot hát látszik hogy csak GE-ből van rank5-je.
Most már mindenhonnan első lövéssel meg halok, akármivel megyek. Napok óta ez van, minden csatába alulról a legszarabb 5-be végzem, mert akármit csinálok, első lövésre meg halok tiertől függetlenül.
Legalább a repülőzés "megy" (most hogy leírtam, valszeg ez is szar lesz 😄)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Azt eltudom képzelni hogy ha nem keverné a dolgokat akkor az amcsik naponta 2 csatát tudnának menni meg kb az oroszok is. Valaki itt posztolt talán egy képet hogy majdnem csak hellcat volt a csapatában. Mondjuk nekem tök mind1 célpont célpont ugyanúgy ki kell lőni mindegyiket csak ismerni kell a sebezhető pontokat. Ha jó helyen találod el akkor fröccsen mindegyik, de mondjuk az is igaz hogy jelenleg csak tier 4ben játszok ott nincs sok hellcat csak m36. Engem most nem nagyon érintenek az amcsi TD-k.
Nos, ez lett belőle ... 😊
Ki se lőttek, meg még 8 assisst is összejött, és egy repcsi kill. Életemben először voltam ezen a mapen. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
lehet megbolondultam de bevállalom ezt az 1000killes eventet t-34 tanokkal amúgy képen is bármit meglehet tenni árkádban, de jó lenne ha meglenne a t34E bundle még nagyobb mészárlást végbetudnék vinni. <#eplus2>#eplus2>

Ez tényleg dedó ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy nem tudom mi volt ma, amerikai napok talán!? Kb 2 olyan csata volt hogy csak németek ellen mentem. A többiben csak úgy hömpölyögtek a pershingek, pattonok meg T-32-k. Nem is beszélve az M36-ról. Több németet láttam saját csapattársként mint az ellenfélnél érdekes.