War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te kezdted a történelmi hitelességet...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

hulye kerdes, de ha van gyozelmi nap es ilyenkor 30% a kedvezmeny a szovetsegeseknek, akkor van olyan nap amikor a tengely technikajara is van 30%?
6. nagyláda nyitás és vajon mit kapok? Na mit? ugye nem tudjátok? Hát persze hogy golden wager! 6/6! köszi Gaijin, köszi RNG! Ilyen jó még sose volt!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hja hát heavy vs. med... én kérek elnézést. Majd ha egy csapat IS-2-vel néznek farkasszemet... 😄

BooMiller
Egy Panther ejjel latoval te mejd a torkolat tuzre losz😊)

sík pályán simán. jöhet a nagy t-34 roham a tigrisek ellen...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Haha, majd a németek nem kapnak benzint, és akkor lövöldözhetjük egymást a kezdőről, mint a régi tankos játékban. 😄 😛

így,hogy lefullad simán:-D

Végülis a győzelem napjára berakhatnák eventnek, miért ne? 😛

Ha a gazsin múlik simán megkaphatják a német t5 playerek ellenfélnek a T-14et...
Úgyis a balanszolásról híresek...

Legalább sikerült hozzákapcsolni a topic témájához. 😛

Gondolom érzékenyen érintette az orosz technika kritizálása és avval akart visszavágni hogy a 60 évvel ezelőtt készült Tigris tankoknál is volt olyan hogy lerobbantak a harcmezőn.

Nem tudom,hogy jön ide a Tigris...

Hát igen, nem lehet minden tank olyan, mint a legyőzhetetlen Tigris páncélos, amik tucatjával robbantak le különböző okokból kifolyólag... 😄

Azér az jó hogy a Bika meg se tudta mozdítani! 😄
Állítólag lámpalázas volt a driver 😄
A ruszki csoda T-14 lerobbant a bemutatón. Úgy tűnik csak a játékokan legyőzhetetlenek:-D
https://www.youtube.com/watch?v=DeJzuo2TsfM

Sherman0070
Ja Iron jó videókat csinál 😄
Pár hete találtam meg a csatornáját de nagyon ottvannak azok a videók. Neki kéne 200K sub. nem azoknak a nooboknak...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

én az ilyen entak meg BaronVonfailz féle youtub celeb verebekkel már rég nem foglalkozok, régen lehet hogy tudtak játszani de most már csak azért nyomnak fel videót hogy el ne tűnjön a sok feliratkozó... már nem azért játszanak hogy élvezzék a játékot.

ha már war thunder akkor inkább Iron Armenian 😄

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
200m-re nem tud pontos lövést leadni.....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
IS-4M seggét lövi oldalról T95-el. Mondja: -Gondolom itt a lőszer.
Ekkora barmot hát látszik hogy csak GE-ből van rank5-je.

Sherman0070
Csak szerintem noob ez az eNtak? Minden meccsében csoda ha ki tud lőni egy légvédelmet aztán ezt felnyomja YouTube-ra. Hogy van ennek ennyi feliratkozója? Hisz célozni sem tud...

Master91
Dettó.

Most már mindenhonnan első lövéssel meg halok, akármivel megyek. Napok óta ez van, minden csatába alulról a legszarabb 5-be végzem, mert akármit csinálok, első lövésre meg halok tiertől függetlenül.
Legalább a repülőzés "megy" (most hogy leírtam, valszeg ez is szar lesz 😄)
Dzsungel pályán volt, kb 88x körbejártam de semmi
lehet volt egy ellenfél azért a körben, néha elég vicces helyekre tudják lepakolni a foglalási pontokat, nem volt bent egy épület vagy szikla?

3 percen át forogtam tök egyedül a foglalási körben de az égvilágon semmi sem történt, nem tudtam elfoglalni, kilőttek mint a sz.rt és kb 6 mp alatt befoglalták. 3 tankot veszített a másik csapat. Azért ennyire látványosan nem kéne a féket nyomni.
ahh kellene még 699 kill hogy kiderüljön az utolsó stagenél mekkora esélyem van megnyerni a su76-ot, eddig nem úgy vettem észre hogy szintenként többször jelene meg a prém gép sorsoláskor, sőt az eddigi 6-ból csak 3-szor láttam megjelenni.

Ez a játék az ami le tudja szoktatni az embert a játszásról! 😄 Napról-napra egyre kevesebbet játszom vele. 😊

A Normandia pályán mennyire van értelme a hordozókat támadni? (Bombázóval persze)
nézd meg a beállításokat, nálam a C,X,Y, a váltás.
Tudom hogy volt már róla szó, de nekem most aktuális: ezzel az M3 Lee-vel mégis hogyan kell normálisan célozni? Nem lehet váltani valahogy a két löveg között?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tegnap M18-al kiszedtem egyedül egy a társaitól különvált IS3-at. Teljes sebességgel rárontottam majd a fenekébe kapott első lövéstől kigyulladt, eloltotta majd megint meglőttem és újból kigyulladt, megint oltott így már elhasználta mindet, kapott egy 3ikat is a motorba és újra kigyulladt, majd oldalról még kapott kettőt, de szerintem a tűztől robbant fel végül... <#violent> <#vigyor>
remélem kezdeni fognak valamit ezzel az m10 td tankkal mert amilyen helyzeteket túlélnek az ellenfelek vele az már nevetséges, stuh42g HEAT löszerével meglőttem az egyik m10 tornyának az alsó részét hátulról(nem az 5mm dobozt) csodálatosan zöldé és sárgává vált minden.... természetesen nem éltem addig hogy befejezem, azért ettől instant robbannia kellet volna főleg miután átment az egyik hátsó ammo racken is. <#fejvakaras>

Akkor volt kicsit durva a helyzet amikor bejöttek az amcsi szárazföldi járművek. Akkor hirtelen mindenki azzal akart menni, most bejöttek a tornyos TD-k most majdnem mindenki azokkal akar menni. Majd később lecseng ez is aztán normalizálódik a helyzet, talán. Bár akkor majd jönnek megint más járművek ami miatt újrakezdődik a dolog. 😄
Azt eltudom képzelni hogy ha nem keverné a dolgokat akkor az amcsik naponta 2 csatát tudnának menni meg kb az oroszok is. Valaki itt posztolt talán egy képet hogy majdnem csak hellcat volt a csapatában. Mondjuk nekem tök mind1 célpont célpont ugyanúgy ki kell lőni mindegyiket csak ismerni kell a sebezhető pontokat. Ha jó helyen találod el akkor fröccsen mindegyik, de mondjuk az is igaz hogy jelenleg csak tier 4ben játszok ott nincs sok hellcat csak m36. Engem most nem nagyon érintenek az amcsi TD-k.
Nohab
De akkor nem is volt akkora dömping egy nemzetre. Jenkikkel most lehetne várni rendesen.
Egy kis dicsekvés.

2km-es kill.

és a 2. ugyanazon meccsen.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

<#eljen> az szép 😊 berlin elég jóra sikerült, a romos épületek között gyönyörű szépen oldalba lehet támadni az ellenfelet csak kell egy gyors tank, ha az van akkor a többi már adja magát.

AnuluWork
Ritkán játszom low tierben, de most kellett, mert betettek egy új T-34et.

Nos, ez lett belőle ... 😊

Ki se lőttek, meg még 8 assisst is összejött, és egy repcsi kill. Életemben először voltam ezen a mapen. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bardocz
És mégis mindig német meg amcsi tankok ellen megyek orosz gépben. Kurvajó volt a játék, amíg meg nem jelentek ezek a kibaszott amcsi td-k, bejönnek a bázisra, és rájuk forogni nincs idő, egy kibaszott élvezhetetlen szar. Bőven alulmúlja a wot-os op gépeket, ott nem volt ilyen különbség.
Igaz régebben többet kellett várni realisticben is meg simulatorban főleg. De azért koránt sem volt az 10-15 perc. Eddig a legtöbb amit végig vártam 5,5 perc volt. Azért még most is bele lehet futni ilyen 3 perces várakozásba akár, de valóban sokat javult a helyzet igaz ilyen áron hogy mindenhol vegyes kivéve simulatorban ugye, ahol még mindig német vs orosz, amerikai.
Nohab
Már egy ideje variálódik a csapatok nemzeti összetétele. Ha nem így lenne, akkor várhatnál 10-15 perceket egy csatára.
bardocz
Realisticben amcsi-német van orosz-német ellen? Vagy mi a faszért van az, hogy acsapatban egy m10, m18 sincsen, meg amcsi gépek, az elelnfél meg tele van vele. Teljesen élvezhetetlen, folyamatos oneshot, vagy hazsnálhatatlanra lövik a gépet első lövéssel. Már magamra hívom az artyllerit, annyira semmi értelme.
helyzetjelentés a frontról.... nem túl rózsás mit ne mondjak, első négy stage kész de eddig egyszer se láttam a virtuális szerencsekeréken a prém SU-76 tervrajzos képét, régebben valaki itt mondta hogy a GE wager csak egy átverés nos úgy néz ki most már a special eventek is azok lesznek.

Azért az nem éppen papír ha megnézed. Nem sokban marad el a Shermanétól, a Pz IVF2 armorjánál meg eleve jobb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezeket az m10 tankokat nagyon elcseszték imádom az 1 lövéses halált, és ráadásul a papír páncélzatuk is nagyon erős.
Azért vannak vicces esetek. T-34-el dimbes dombos rongyoltam 30-35 körül megláttam egy ellenfelet és ugráló célzással lőttem egyet. Pont telibe a lőszereket 😊 Biztos azt gondolta, hogy egy csíter vagyok 😊

na még egyet ráadásnak és jó éjszakát 19 kill

the ultimate grind machine

lehet megbolondultam de bevállalom ezt az 1000killes eventet t-34 tanokkal amúgy képen is bármit meglehet tenni árkádban, de jó lenne ha meglenne a t34E bundle még nagyobb mészárlást végbetudnék vinni. <#eplus2>

AnuluWork
Az új (?) szovjet aaa szerintetek minek került be? 😄 Kevés értelmetlen jármű van a játékban. Talán a japóknál pár gép az elején, és kész. De ez! 😄

Ez tényleg dedó ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hát igen a realistic. Az ilyenek miatt fájó hogy nincs már rendes simulator... Még jó hogy az orosz gépek túl OP-k a németekhez képest...

Amúgy nem tudom mi volt ma, amerikai napok talán!? Kb 2 olyan csata volt hogy csak németek ellen mentem. A többiben csak úgy hömpölyögtek a pershingek, pattonok meg T-32-k. Nem is beszélve az M36-ról. Több németet láttam saját csapattársként mint az ellenfélnél érdekes.