37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dagohun74 #24469 Ki tudja.
Ebben a rohanó világban.
-
Max_Andaxin #24468 De írjátok már meg ki hogy gondolja! És miért!-:)
Legyen ASH RIver, Kursk, és/vagy Mozdok!!-:)
-
Max_Andaxin #24467 Én ismerek olyant akit T-54-ben ülve 10-ből 7-szer vansáttol a LEO I HEATFS-e - ami ugye u.a.mint az M60-é).
De tényleg érdekes lenne. Mert az sem mindegy melyik mappon (mondjuk ASH RIVER), és éppen melyik csapat dob 6-ost-:)
- tételezzük fel hogy egyik sem.
Viszont ha a LEO-k körbetáncolják és kiszedik a 4 T-10-et, amig a T54-ek próbálják kilőni a MAUSE-okat, akkor már borulna is az egyensúj.
De itt számít hogy van avagy nincs csőlehajlás. Egy KURSK-on vagy MOZDOK-on már más lenne a szitu. Jó lenne leszimulálni egy ilyen csatát!-:)))) -
Stefan99 #24466 " Én arra is kívánics lennék, hogy egy 5 MAUS és 10 LEO I-es német csapat lellen kiállított 5 T-10 és 10 T54-felállásból melyik csapat jonne ki győztesen, de ilyen sohasem lesz. Főleg az új BR változások miatt."
Szerintem a szovjet, mégpedig azért, mert amíg a böhöm szovjet ágyúk a leo-t az esetek túlnyomó többségében egylövésezik, az fordítva nagyon nagyon nincs így(nagyságrendekkel kisebb arányban, illetve van olyan is hogy 3-4 lövés után is harcképes marad az ellen). Ha pedig RB módot nézünk, akkor még ha csak kevés pontot is érsz el, vissza tudsz jönni egy zsu-val, amivel szintén bárhonnan szétszeded a leo-t. A német AA-val inkább csak bosszantani tudod az ellent ezen a szinten.
Ha pedig foglalni kellene valamit, a maus-sal az életben nem érsz oda.
Egyenlő képességű játékosok esetén.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.25. 13:51:21 -
Molot115 #24465 Há persze:D :D!
De gondolom nem abban nyílvánult meg hogy délután 2-től 3-ig nem lehet átütni a Párduc tornyát. 3-tól 4-ig meg az IS2-ét! :D Délelött a német harckocsik halnak meg egy lövéstől délután meg az oroszok! Holnaptól meg 2 óránként felváltva!:D -
Dagohun74 #24464 Ez így indult. De ezzel fizetős emberkéket vesztettek. így maradt a többet bír és a RNG. Igaz azzal is veszítenek fizetős emberkéket (pl. engem) mikor az SB csatára UL grafikával jön be. De jóval kevesebbet mint az árkád csatát kedvelőknél. -
Max_Andaxin #24463 HÁt igen ez most is megvan de minen tierben minden BR-ben. Ezt már kiveséztuk egy-két hete. Van egy fajta körforgás a játékon belül - legalábbis én így tapasztalom -, minden nap - ami általában a SIM Eventel függ össze és nem Grinics-el - van egy nemzet amelyi um. 6-ost dob, van egy amelyik 1-est, és van amelyik közepesen játszató, függően attól, hogy a "támogatott" vagy a "szivatott" nemzethez párosítja az MM.
Ha te épp a 6-os nemzettel vagy, akkor jöhet bármi, a te csapatod nyer, és fröcsögnek az ellenésges tankok. Ha éppen az 1-es nemzettel akkor viszont tök mindegy mit csinálsz.....mert minden pattan, és a csapatod veszít. -
Dagohun74 #24462 Pedig jól írod. Ilyen a szerencse, forgandó.
-
Molot115 #24461 Nem tudom ez mikori sztori. Lassan egy éve játszom ilyennel egyenlőre nem találkoztam. Azt hogy ezt a leszarom dolgot megunták teljesen át tudom érezni! Rengeteg olyan dolog van amitől az eszméletvesztéses rosszúllét kerülget. Egyenlőre tartom magam, mert amikor már ott vagyok hogy delete akkor hirtelen megyek egy 10 killes kört bármelyik oldallal! Érdekes módon mindig az utolsó pillanatban történik ez!:D Nekem pl ebből van nagyon elegem. Hogy egyik nap azt csinálok meg a csatatéren amit én akarok. Minden 1-2 lövés szinte sérthetetlen vagyok, bárkit meglepek. Másnap meg 4,5 kilóméterről egylövésez egy ai pz3. (Nyilván ez enyhe túlzás, kérem úgy kezelni)
Tehát ez az esetlegesség meg hogy óráról órára változik a "hadi szerencse". -
Droughert #24460 Mondom, hogy nem érted miről van szó... Ki beszél itt a br-ről? Elsősorban játékmechanikai dolgok voltak felsorolva amik miatt a voltak gondok a német tankokkal closed béte óta (pl. kezdőből ki sem értél, de az orosz oldal már foglalt, dupla spawn oroszoknak ilyen hülyeségre hivetkozve hogy ők 45tonna alatt vannak, stb). Semmi bajom nem volt az egyes tankok br besorolásával, nem tudom ez hogy jön elő neked, szót nem írtam erről.
Fair küzdelem azért lett megemlítve mert sokszor olyan dolgok befolyásolták a csata kimenetelét amire nem volt ráhatásod. Tudod, nem jó úgy veszíteni, hogy nem tudsz ellene semmit tenni, még akkor sem ha tiéd a jobb tank. -
Max_Andaxin #24459 Pontosan ezt kéne. Akinek nem tetszik, hogy egylövésezik, az menjen WOT-ozni, ahol majd "gazgálkodhat" a HP-jével. A WT-be ez nem kell. Igenis legyen normális sebzés és ne legyen benne a "LEHET HOGY"....ha egyszer lőszert lövök egy akármilyen tanknak, akkor az robbanjon azonnal cafatokra, ha én ülök benne ha nem. Nyiván ha csak a rekeszt lövöm, és az üres, akkor ne, de néminemü kárt azért tud okozni az is a legénység lágy és kevésbé lány szöveteiben.... Ha kilovok az 5 főből 3-at, akkor az tank már ne legyen játékban és adja meg a killt érte. Az sem nehéz kimatekozni, hogy mi mit üssön át milyen távolságból milyen szögben érkezve, és milyen sérülést okoz a tank belsejében.
Na tessék én is picsogok, meg sírok.....szép!-:D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.25. 13:32:26 -
Dagohun74 #24458 Nem áll szándékomban vitázni de mondok egy példát ami független mind a balansz, az op. oroszok vagy a szándékos gyengítéstől. Anno volt egy dolog hogy a tigris I ágyúja beleakadt a homlok páncél sarkán lévő lámpába egész egyszerűen nem fordult a torony. Nem is tudom mennyi időbe telt "kijavítani", de baromi sokba. Nem vagyok biztos benne de több mint fél év volt megoldani ezt dolgot. Igazából elég sokan ezt a fejlesztők részéről leszarom dolgot unták meg. Szerintem. És az ilyen dolgokhoz jön hozzá a többi. -
Max_Andaxin #24457 bocsi nem PZ VI, hanem PZ IV... -
gstup #24456 
-
Max_Andaxin #24455 Tudod mit, Igazad van!
Fogalmam sincs miről beszélek, mert nem olvasok vissza, és csak a frissekre reagálok....3-4 nappal ezelőtt még állt a fórum, mert senki nem írt semmit. Jött a patch és most megint minden kezdődik előről. Az oroszok OP-k, a Németek "szándékosan" le vannak gyenígtve stb.
Arra akkor emlékeztess már, hogy melyik az a BR. ahol gond van a németekkel??? Sim csatákban? Lehet, hogy 3-4 BR környékén nem egyszerű velük játszani. Dehát nem csoda, hogy a rövid csövű PZ III meg PZ VI-ek nem bírnak a T-34-ekkel....Na bumm. De ez annak idején is így volt. Érdekes a PZ VI-F2-vel már játszahtó ajáték. Annak ellenére hogy "állítólag" az is OP (volt) a saját BR-jében, én csak minimális csatát mentem vele, mert nekem a PZ III M sőt a J is sokkal jobban bejött. De egy PZ IV+PZ III M páros igen jól tudott operálni. Bár hozzáteszem ez régen volt.
A Legendás Tigris I H....hát....a saját BR-ben szerintem az is OP....volt csata, hogy huszonegynehány lövésnyom volt a tankom elején. De ha magasabb BR-be rak...akkor már szenvedős.
Én nem tudom akkor a hozzád hasonlóan gondolkodó játékosoknak mi lenne a jó MM??? Írd már le légyszíves. De azért az Te sem gondolod komolyan, hogy éleképes lenne, a játék, ha csak és kizárólag azonos BR-ű tankok mennének egymás ellen.
Én arra is kívánics lennék, hogy egy 5 MAUS és 10 LEO I-es német csapat lellen kiállított 5 T-10 és 10 T54-felállásból melyik csapat jonne ki győztesen, de ilyen sohasem lesz. Főleg az új BR változások miatt.
Ez a fair küzdelem....ne álmodozz már!
Nem is kell fair küzdelem, ha van egy jó csapat. Inkább ezzel van a gond, hogy a csaták 98%-ban olyanokat rak össze az MM-akik mennek a maguk feje után. Pedig lehet, hogy egy papíron gyengébb tankokkal összerakott csapat simán nyerhete. Sőmt amíg leszenek olyan gyenge elmélyűek akiknek az a heppje, hogy kezdés után rögtön kiszed 2-3 tankot, de ha nem is kiszed, kilövi a legénységet vagy pár modult....akkor miről beszélünk? FAIR PLAY mi? -
Molot115 #24454 Hát amíg a játékosok nagyobbik része erre vágyik addig ezzel kell együtt élni! Szerintem már az sokat dobna hogyha eltűnne az RNG, és próbálnák a sérüléseket normálisan megcsinálni. Élethűbbé tenni legalább simulator módban, és engedhetnének abból is több BR-t egyszerre! Dehát mint mondtuk ez keveseket érdekel! Árkád legyen meg rakétás harckocsi azt jónapot! Ja meg bírjon ki minél többet mert ha gyorsan kilőnek akkor törlöm mert nem ezért vettem prémiumot... :D -
Dagohun74 #24453 Hát egyenlőre a hajókig várok a brit tankok és az új br marhaság nem győzőt meg. -
Molot115 #24452 Ha a legelső ZegiNorbinak írt válaszomra gondolsz! Akkor nem tudom hogy abban milyen stílusbeli gondok akadtak? Talán hogy ellent mertem mondani ezen a fórumon a többségnek? Akik szerint az sem fair hogyha a T-54 is kap olyan lőszert mint az ellenfelek? Vagy hogy az eredeti bejegyzésben az szerepel hogy a német tankok általánosságban szarok, és erre válaszolok hogy nem olyan biztos az?
Itt igen is vannak olyan hangok amik azt mondják hogy a német oldal belefullad a sorozatos szándékos gyengítésbe! Erre írtam hogy ez így nem igaz! Erre te azt válaszoltad hogy de igen mert BR 3.0-n felborult a balance! Letudnám ellenőrizni és lehet hogy én is ezt látnám! De mint mondtam nem megyek le addig!
Leírtam azt is hogy van egy rakat dolog ami szerintem is durva a német oldallal szemben, de ettől függetlenül nem mondanám hogy direkt vagy véletlenül ők a sorosak a szopóágon amióta a játék elindult!
Neked nem tetszett a stílus amit előadtam, rendben! De amióta itt vagyok a fórumon majdnem minden héten ezt kell olvasni hogy a szar orosz vasak meg OP oroszok meg orosz bia! Rendkívül életszerű beleölni munkaórák százait meg jelentős pénzösszeget abba hogy lefejlesszek egy ágat amivel aztán senki nem akar majd játszani mert direkt lerontottam vagy teljesen vagy egyes részeit. De ha már így alakult így is hagyom hadd idegeskedjenek a playerek. Pont az általatok hiányolt balance-ot próbálják meg a BR rendszerrel valamennyire megteremteni több kevesebb sikerrel! -
Droughert #24451 Talán a mostani patchban javítottak valamit rajta, végre ők is észrevették, hogy az a br fos volt németekkel. Bár az átütési modellt nem változtatták, a T34-ek fel, a Pz-k lefelé mentek a br besorolásban. -
Dagohun74 #24450 A Pz IV-ek nekem is kedvenceim voltak aztán egyszer csak a 75mm lövedék robbanása sokkal kisebb lett. A Pz III-k is jók voltak mára már szinte semmit nem ütnek át. Legalábbis legútobb mikor játszottam, bő 2 hónapja vagy több. -
Droughert #24449 "Valaki írta itt nekem hogy a sírás miatt kezdtek el egyre többet bírni a tankok, nem tudom mennyire igaz" Ez így van, anno 1-2 lövéstől durrant minden, majd jött a patch amiben már többet bírtak a tankok, kevesebb lett a gun sérülés és gyorsult a javítás. Akkor pl. a Pz III-IV-ek baromi jók voltak, mert gyorsan töltöttek, és pontosak voltak, már nagy távolságról lehetett csipegetni az ellenfelet.
Ha megnézed itt is az arcade csata a legnépszerűbb, amit sokan játszanak az hozza a pénzt, arra fókuszálnak, és azzal van a legkevesebb munka.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 13:01:44 -
Brenor #24448 Ha arra gondolsz, hogy a listában nincs benne a KV-2 az nem hiba. Ott csak a 3 legnagyobb BR-es járművet mutatja. Az is lehet, hogy van berakva neki 10 slotra is tank. Mondjuk sok esze van, ha ilyeneket visz magával és mégis KV-2-vel kezd -
Molot115 #24447 Egyébként ezzel így teljesen egyet tudok érteni! Volt egy elképzelés aztán szépen lassan háttérbe szorult! Folyton változtak a priorítások. Azt is eltudom képzelni hogy a nagy többség a forumokon akár nagyon minimális szinten befolyásolta a dolgokat. Valaki írta itt nekem hogy a sírás miatt kezdtek el egyre többet bírni a tankok, nem tudom mennyire igaz. De mindenesetre nem lepődnék meg rajta. A simulatort teljesen elsorvasztották. Hallottam ilyet hogy az érdeklődés hiánya miatt. BR 8.0 realisticben sokszor 5-10 perceket kellett várni mire csatába rakott, úgy hogy akkor még be volt kapcsolva hogy bármilyen csatába berakhat. Most berakták őket kisebb BR-be most ugyanúgy vannak időszakok amikor fél óráig nem talál csatát.
Úgy látszik erre van igény, az egyre többet kibíró harckocsikra, az árkád módra, a kis pályákra ahol unreal tournament szerű játékmenetek vannak csak tankokkal. A fórumokon szerintem a játékosok kisebb része ír csak. A nagyátlagnak tökéletesen megfelel hogy célkereszt van és pörög a játékmenet. Sokan nem akarnak fél órás csatákat ahol neked kell észrevenni az ellenfelet és még távolságot is kell becsülni. Úgyhogy szerintem egyre inkább eltolódik majd ebbe az irányba mert így több embert foghatnak meg!
Elég ha azt nézi az ember hogy hányan wotoznak és ehhez képest hányan WT-znek. -
Droughert #24446 Baromi jó olvasni a hozzászólásaidat "pajtás" de kezdek elveszni.. Mire nem tanított meg engem az élet? Arra azért igen, hogy ha fórumozok akkor érdemes elolvasni a korábbi posztokat és nem csak az utolsóra reagálni. Mindkét hozzászólásodból kiderült, hogy nem vagy képben arról miről is van itt szó. Elkerülte a figyelmed, hogy az egész vita abból indult ki, hogy valaki szóvá tette, hogy németek megint szívni fognak a patch miatt, Molot meg eléggé lekezelő stílusban állította az ellenkezőjét. Én erre reagáltam, hogy igazából a játékosok leginkább fair küzdelmet akarnak, mert volt jó pár alkalom amikor Gajin tudatosan vagy sem, de ellehetetlenítette adott tiereken a játékot német tankokkal. Nem teljes német ágról volt szó, és hogy éppen mi volt rossz, vagy jó, az mindig változott. Erre én hoztam pár példát, amit még lehetne bővíteni, de a lényeg az volt, hogy ezek legtöbbje olyan mértékben torzította az erőviszonyokat, hogy német oldalon alig volt játékos.
Ezek voltak a tények, nagyjából erről volt szó, erre jössz, beszólsz hogy mennyire nincs igazam, mert te mentél pár napja németek ellen 6.7br-en és szerinted semmi gond velük. Erről pont nem beszélt senki, nem is állítottam, hogy gond lenne, mellesleg én voltam az aki azt mondta, hogy azon a szinten a németek inkább op.-ok..
Picsogni sem picsogtam, hogy ez vagy azt szeretném, a balansz téma is azért került szóba, mert a játékosbázis növekedésének jót tenne, ha nem lennének előnytelen küzdelmek, és ez nem csak az én, hanem a Gajin érdeke is lenne, mert anno ez volt az egyik ok, amiért tömegesen léptek le a játékosok. Én voltam az a hülye, aki akkor is német vasakat húzta magas tierben amikor a nap végi 10%-os wr-nek örültél.. Szóval nem én vagyok az, aki rinyál minden szaron, de ha látom valaki olyat állít ami nem teljesen fedi a valóságot akkor arra reagálok ha éppen van időm. Mellesleg ha Molot nem abban a stílusban válaszolt volna, és a végén nem forgatja ki a mondandómat akkor már rég le lenne zárva a téma, de részemről ennyi volt ebben. Aki akarta megértette, aki nem, az nem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 12:44:36 -
Dagohun74 #24445 Igazából a mennyiség szimulálásban szerintem csak a T-34 et kellene hagyni újra születni abból készült rahedli meg a shermanok. Ez is az bizonyítja hogy a gazsinak lövése sincs mit akar. Volt anno egy elképzelése ami kib...t jó volt de már belekavarodott. És már összevissza szabályok és prioritásokból áll a fejlesztés. Mai napig azt mondom ez a legjobb harci szimuláció de sajna elba....k. És majd egyszer csodálkoznak majd hogy hol rontották el mikor a többi egyébként nem túl jó játék még mindig élni fog. SB rész úgymond mostoha gyerek lett. A low és high grafika vita. A bizonyos tankok nem történelmileg hű lőszer kiosztása, és bugok garmadája. De jönnek az új tankok. Abból előbb a prémium mert pénz kell, a sok nem elég. De a játékosok esetleg jó tanácsa, .... talán, majd meggondoljuk. Szóval nagy vonalakban ezért nem játszom. -
Max_Andaxin #24444 HÁt ez az....A WT Wiki-n 44800kg-t írnka a Panther D-től G-ig. AZ F az már 45t feletti a Parduc II meg már 47t....mégis mindegyik újra tud éldni.Bár az újra éledésnek sim csatában van egyedül jelentőssége nem? 
Realisticban nincs.-...ha csak nincs Back up az adott járműre. Azt meg vagy megveszed, vagy megnyered....ha jól tudom.-:)
-
Dagohun74 #24443 A panther 44 tonna. A pershingekről nem tudok sose volt meg. -
Max_Andaxin #24442
..aha...és most akkor végülis mivel ment????-:D
-
foxbat88fx #24441 ha már bug.....
keresd a hibát :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #24440 És a 45 tonnás párduc...az tud úrjaéledni...na mindegy!
Én úgy emlékszem annak idején a Pershing, meg a Patton - a Prem-ek is - "túl jók voltak", ezért döntöttek úgy, hogy elég ha csak egy kört lehet velük menni.
(Ez is egy a sok "értelmes" gazsi döntés közül!)
Mellesleg nem vagyok teljesen kompetens, de mennivel másabb Helcattal KTII H-k ellen játszani, mint a LEO I-el IS-3-4-ek és T10-ek ellen???
Ha csak a br-t nézzük és össze akar valaki rakni egy játszható triót Real-ra....tény hogy jobban lehet válogatni. De sim csatára....KT-k, JPantherek ellen???????
Én realban viszem az M24-et, Hellcatot, meg az M6A1-et....Nem a legideálisabb összeállítás, de nekem ez jön be...így is csak az M24-et meg a Hellcat-ot használom.
Írta valaka, hogy milyen szenvedős volt az amcsi ág Tier IV-ig....hát nem tudom, nekem nem volt az. Valószínű más a játékstílusunk. Dehát ezt is kiveséztük már. -:) -
Dagohun74 #24439 Ez 1.5, 2 éve volt. Azóta változott e valamit a cég álláspontja nem tudom de nem is nagyon érdekel. -
Max_Andaxin #24438 Az M26 41560 kg.- legalábbis a WT Wiki szerint -....ez egyik paraméternek sem felel meg. Mégis csak egy körre jó, ugyanúgy mint a többi USA med....
Bug-okról meg szerintem mindenki tudna mesélni, hogy mivel miket lehet kilőni....
-
Max_Andaxin #24437 Hát semmi, de ez van!
-
Dagohun74 #24436 A 2x respawn nem azért van hogy modellezzék a létszámbeli fölényt hanem 1.5, 2 éve annyit mondtak 45 tonna és afelett nincs. Ja hogy ez inkább a németeket érintette na bumm. A páncél minöség modellezése szintén nincs benne azok bugok voltak mikor a KT-t átlőtted egy t-50-essel. Javítva a bug kb 1 év.
De miért is írok hisz már nem játszom vele.
-
Stefan99 #24435 Elárulnád hogy a KT VS T10M vagy IS4M vagy T54-ben mi a fene a realisztikus?
A helyzet az, hogy nincs se játékegyensúly, se valósághűség.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.25. 10:36:56 -
Max_Andaxin #24434 Egyébként meg alíg várom, már a Britteket...kíváncsi leszek mekkora lesz majd az elégedetlenség miattuk. (Dehát mit is várok....itt soha senki nem írta még az, hogy elégedett lenne játékkal...még én sem!-:) )
-
Max_Andaxin #24433 Figyu pajtás!
Először is: Mindhárom nemzettel eljutottam Tier 4 ig!!! Jópár csatát játszottam mindegyik ágon. Német Pz III-ak és IV-k is használhatóak, csak TUDNI KELL HASZNÁLNI!!!!! A 6.7-es BR, most nehéz lett, de nem játszahatlan. Csak új taktikákat kell kitalálni, az egyes nemhetekhez.
Másodszor meg. A legalapvetőbb dolog. SEMMIVEL SEM KÖTELEZŐ JÁTSZANI. Gondolom neked sem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy üljél le a gép elé és játszál. Ha viszont már játszol egy játékot - teljesen mindegy milyen az - akkor az olyan amilyen. Lehet itt picsogni, HOGY "de jó lenne ha így meg úgy lenne"....meg "ezt meg azt" kéne csinálni.....Neked - nektek - a "ballance" mint valami bűvös varázsszó - lenne fontos. A Gazsinak nem, vagy ők egész máshogy képzelik. Ők hírdették, hogy "realszkikus játékot csinálnak nem??? A Gazsi ezt tálalja neked, vagy "megeszed" vagy álj fel az asztaltól, Te is mint az a rengeteg játékos! És ha majd nem lesz senki aki játszik már a becses kis játékukkal?( az az Ő bajuk lesz....akkor elégedett leszel? Te írod, ez csak egy játék! Ebből kell kihozni amit lehet, és nem sírni, hogy miért nem ilyen meg olyan. Látom téged az élet még nem tanított meg sok dologra.
Nem modtom és nem is mondtam soha, hogy ez így rendben vagy ahogy van, de jelenleg 2015-09.25-én ez van. Vannak napok mikor én is tépem a hajam.... Ne játszál! Nem kötelező.
Az meg, hogy olyan mondjon véleményet aki játszik is vele, én is osztom. És nem is azt szándékoztam sugallni, hogy a KT II-H egy legyőzhetetlen tank. Azt írtam, hogy az M26-ban űlve, szemből nagyon nehéz kilőni. Nyíván - akik játszanak vele máshogy látják -, de ez szerintem minden egyes tankra igaz a játékban. Más vele és más ellene játszani. De a taganp és a tagnapelőtt önmagáért beszél....SZÁMOMRA! -
Droughert #24432
Látom te is csak írsz, de az értő olvasás már nem megy. Ügyes vagy, hogy felhoztad német oldalon op-nak azt a br-t amivel az ég világon semmi probléma nem volt, és ezt nem egyszer elmondtam én is a fórumon, még azokkal is vitába száltam akik azt álították, hogy a német 6.7BR használhatatlan. Azt meg abszolút nem értem, hogy minek hozzátok fel állndóan, hogy mi volt anno a háborúban és hogy ott sem volt fair küzdelem. Ez még mindig csak egy játék és pvp játék(és nem szimulátor), amiben a balansz fontos lenne, mert az emberek nem fognak sem játszani vele, sem fizetni azért, ha pusztán a tank választás miatt hátrányba kerül a másik ellen. Mellesleg ezt észre is lehet venni a játékosszámon. Ha szerinted az rendben van, hogy az orosz oldal dupla respawnal ment akkor legyen úgy, de a nyakamat teszem rá, hogy amikor ez így működött akkor te nem játszottál német tankokkal. Meg lehetett nézni, hogy mennyi játékos várakozott német és mennyi orosz oldalon és hogy hogy fogyott hétről hétre a játékos szám. A Leo1 is mindig előjön mint a német megváltó top tierben, biztos jó tank, és jól működik, de ezt is már többször, többen elmondták, hogy ha kilőnek belőle nézd már meg, hogy mit tudsz bevinni a csatába, és nézd meg, hogy mit tudnak az oroszok. Igen most jöhet az, hogy ha nem volt más akkor mégis mit tegyenek be, hát oldja meg Gajin. Ha behozta a háború utáni orosz tankokat akkor oldja meg, hogy legyen nekik méltó ellenfele a többi nemzetnél. Az, hogy patch után KT-vel, P2-vel megint mehetek az összes T-54 variáns és top heavy ellen engem nem vígasztal, olyan ezekkel a tankokkal a top orosz vasak ellen menni mint sajtreszelővel farkat verni.... Jó lenne ha végre olyan is nyiletkozna aki próbálta, nem pedig azt látta orosz vagy usa vasban ülve, hogy mekkora jók a németek. És, hogy érthető legyen mert látom eddig nem jött át, soha nem a globális német ágról állítottam, hogy fos, hanem mindig voltak bizonyos br szintek, ahol kritikán alul teljesítettek. -
Molot115 #24431 A páncélminőségben szerintem a németek is rosszúl járnának ha annyira le lenne szimulálva! Meg gondolom azért amiért túl lehet élni az ammo rack-et 3x egymás után meg a benzintartályt. Meg amiért egy harckocsi 2 fős legénységgel még használható! Meg estig sorolhatnánk hogy mi az ami nincs leszimulálva, vagy ha le van akkor hogy működik! -
Max_Andaxin #24430
Szerintem ez a páncélminőség szimulációja nélkül is így van. T--34-85 ök, T-44-ek, IS-1, IS-2, (a mod 44-et is ide értve) a torony szemből ratyi. Vansátt az összes. IS-3 alsó frontlemez,( ha az nem látszik akkor gáz a szitu). IS-4 T10...azokkal még nem hozott össze a sors. T-54 szemből?...szintén lőhető törönnyal rendelkezik.
Szóval nem értem ezt miért írtad?!