37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Big Blaster #24189 Köszi a tippet. Kipróbáltam az M4A3 (105)-el. Ott is működik a torony tetejének lövése HE lőszerrel. Elég sok one-shot-ot tudtam elérni ezzel a technikával. Így már jobbak az esélyeim. Távolról a kiálló tornyokat elég hatásosan lehet lőni. Közelharcban is javultak az esélyeim, mert ha én vagyok a gyorsabb vagy az ellenfél első lövése nem okoz nagy kárt, akkor egy lövésből le tudok rendezni szinte bármit amivel találkozok. :-) Végre látom értelmét ezzel a tankkal játszani. El akarok jutni a 250 kill-ig, hogy meglegyen az összes álcafestés hozzá. :-) -
Ninju #24188 Engem nem is feltétlenül ez riaszt meg.
A leírás szerint az új MM-t random csatákba rakják be először. Na most mi van akkor ha az egyik csapatba jut egy-két olyan játékos akiknek csak egy top tank van a garázsában? Ugye árkádban alapból hozhatsz 3 tankot. Az egy 6.-7es csatában max 12 db. 7.7-es per oldal. Ha én kifogok egy olyan top játékost akinek ez az első 7.7-es tankja, akkor az én csapatom máris max. 10db 7.7-sel rendelkezik. Meg aztán arról ne is beszéljünk, hogy bizonyos nemzeteknél nincs annyi kompetens 7.7-es, mint tuggyukiknél. Németeknél mit hozol harmadiknak az egér és a leo után?
-
Droughert #24187 Egyetlen pozitívuma az egésznek, hogy végre kezdenek valamit a németekkel alacsony br-en, a Pz-k br-e csökken, a retkes T34-ek meg emelkedik, így talán megint lesz értelme azon a br-en is játszani németekkel. Bár ehhez is hónapok kellettek mire észrevették, hogy az oroszok lazán hozzák a 90% fölötti wr-t, de nem siették el a dolgot, hogy némi balanszot csempésszenek a játékukba...
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.08. 10:43:56 -
Droughert #24186 Sajnos itt annyi az info, hogy ezt két héten belül bevezetik, semmi utalás arra, hogy lenne még néhány tank ami nem került a listába. -
Kizárt, hogy azok ne menjenek lejjebb. Beleírtak sokat, ahol nem változnak a BRek, de nagyon sok kimaradt. Szerintem, ez nem a teljes lista. -
Na várjunk csak, a két 76os Sherman megy 5.3ba és 4.7be? :) -
Droughert #24183 Azért az sem ártana ha olyanok mondanak véleményt róla akik mentek is vele néhány csatát. Abból következtetést levonni, hogy nézegetem az adatlapját valaminek kevés... Én is ezt mondtam, P2 nagyon sokszor T-54 ellen megy, az meg igencsak táp azon a BR-en. Mondjuk most annyiban változik a helyzet, hogy jöhet minden más népszerű orosz vas is, amit esélytelen lesz kilőni ezekkel a tankokkal. -
Molot115 #24182 Inkább azzal kellene foglalkozniuk hogy a spawn-t megoldják végre normálisan. Látom nem megy nekik pedig biztos próbálkoznak...
Marha jó amikor berak egy csatába és egy métert nem tudok gurulni de már lőnek rám. Mert 17 perce megy a csata, így már 4-en várnak rám. Vagy pedig nem mert a csapatom várakozik az ellenfél spawn pontjánál mert már megnyertük a csatát. Persze nekem nem kell lőnöm már ilyenkor mert nincs kire. Igazán élvezetes végig futni a pályán hogy odaérj a többiekhez hogy együtt nézzétek a waiting for results feliratot körbeállva az ellenfél spawn pontját, kicsit talán hangulatos is... 1-2 füstgránátot szívesen ellőnék ilyenkor a játékban, de csak az ideg marad...
Mostanában rendszeresen berak pl a pályának háttal, azzal kell kezdenem hogy 180 fokos fordulat hogy egyáltalán elbírjak indulni, az IS-3-al tisztára jól esik. A másik berak a pályára még körülnézni nincs időm erre a csapattársam tiszta erőből belém rongyol már sárga is a lánctalp meg gondolom neki is megérte. Mert az idióta arra nem képes hogy normálisan rakjon be. Mindenképp minél később rak be annál előrébb került hogy akik előbb érkeztek azok hátulról pont oda érjenek. Idővel idegesítővé válik hogy minden 3. csatát azzal kell kezdeni hogy keringőzől a spawn ponton a többiekkel mert egymás elé rak.
Akkor már miért nem egyből fejjel lefelé rak be hogy segítséget kelljen kérnem hogy felállítsanak, vagy rárakhatna egy csapattárs tankjának a tetejére, akkor legalább messzebb látnánk. Meg lehet hogy az ő tankja gyorsabb is. Vagy eastern europe-on berakhatna a folyóba is egyből és akkor lenne 7 másodpercem hogy kitaláljak valamit mielőtt megfulladok. Vagy aki könnyű tankkal játszik azt ledobhatnák egy B-17-esről de persze ejtőernyő nélkül hogy legyen kihívás. Idióták...
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.09.08. 10:01:40 -
gstup #24181 Fergeteges lesz.Szóval akkor a Jagdpanther,Panther G,F,Tigris II(P,H),Kügelblitz és a többi 6.7-es német ground vehicle mehet majd is-4,is-3,t-54,t-10,m-60 ellen???Persze az új mm szerint csak a csapat 25%-a lesz ezekből a sza*okból,de akkor is?Ez most vicc?4 db is-4 leradírozza a az egész ellenséget. -
Stefan99 #24180 Én először csak futtában belenéztem, és sajnos alaposan félreértettem. Azt hittem ez egy általános beállítás lesz minden szinten, hogy az egy BR-rel magasabb tankok száma limitálva lesz az adott csatában. Ez logikus és fair megoldásnak tűnt, lehet már itt gyanúsnak kellett volna lennie a dolognak.:)
Ez, hogy a BR8 szaroknak csökkentik a BR-jét, és mehetnek majd 6.7 ellen, nem fordult meg a fejemben. És ez az egész korlátozás dolog csak és kizárólag a top BR kategóriában lesz, máshol nem. Ugye lehet ezen filozofálni, hogy ez kinek jó, és ki szív vele a legnagyobbat...:) Valószínűleg nem a németek kedvéért tették be, akiknek van 1 darab BR8 tankjuk, az is a totál szar maus.
A legjobb az, hogy gaijin azzal vigasztalta a játékosokat, hogy mindkét csapatban lesznek br8 tankok egyenlő arányban, mondjuk egy kurskon ülök a tiger 2-ben látom hogy jönnek a t10m-ek, és semmit sem tudok velük kezdeni(azon kívül hogy próbálok elmenekülni, ami nagy játékélmény lehet, de ha ilyesmit akarok, akkor keresek valami túlélő horrort, köszi), de az megnyugtat, hogy valahol a pálya másik végén van valahol néhány Maus.:D A francokat, nyomom egyből a J gombot, nem leszek ingyen kill senkinek.
Idióta Gaijin, ez az egész azért van mert Szásáék sírtak hogy túl sokat ülnek a queue-ban, és ez a nagy megoldásuk, mert az ugye eszükbe sem jut, hogy talán a többi oldalt is fel kellene tölteni br 8 tankokkal....
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.08. 09:31:35 -
Stefan99 #24179 5.7-et én is szökőévenként látok vele, és legalább 50%-ban jönnek a t54 hordák. -
gstup #24178 Tényleg jó Panther II,de én az esetek 99%-ban a 7.7-es br-en lévő T-54 ellen megyek vele.Nagyon ritka hogy lássak 1-2 5.7-es tankot. -
a tankoknál sokkal inkább a nyomaték számít nem a lóerő.. benzinmotor meg eleve nem a nagy nyomatékáról híres.. -
Droughert #24176 Akkor a sejtésem beigazolódott, ennyit a német 6.7br-ről. Újra azok ellen a tankok ellen mehetnek amik anno szarrá alázták őket..... -
vajakos21 #24175 Ugye senki nem gondolta , hogy axisnak jobb lesz.? -
Stefan99 #24174 hoppá, ezt nem is láttam. túl jó volt a német 6,7, ezt az oroszok nem hagyhatták annyiban:D -
Luciferkee #24173 Ezek teljesen hülyék? Mindenki azért sírt, hogy csökkentsék a BR szintek külömbségét. Erre mi lesz?
Tiger II vs T-10 vagy T-54-51 vagy M60. Fasza.
-
Ninju #24172 Tervezett BR változások.
Van benne azért jó hír is. -
Stefan99 #24171 Végre nem jönnek majd a t54 hordák 6.7 BR-en? Ez jó hír. -
bgabor911 #24170 Az alap T-55ösön nem volt lézeres távolságmérő, csak a 70-es években kapta meg, fejlesztési csomag keretében.
Szerintem az alapváltozaton semmilyen távolságmérő nem volt, nemhogy lézeres. Még optikaira se találtam utalást. -
bgabor911 #24169 Szerintem a két legjobb T5 medium tank az M60 és a Panther II.
Az M60 az L7-es ágyúval és az újfajta lőszerekkel bír, viszont a Leoval ellentétben tűrhető páncél is van rajta, így nem viszi ki egy kósza légelhárító löveg, mint a németet. Jó a negatív lövegkitérítése, tehát tud úgy tüzelni hogy közben minimális célfelületet nyújt, és egész jó a motorja ereje, így jól gyorsul, ami létfontosságú tulajdonság egy medium tanknál. És van egy menő .50-es géppuskatorony a tetején. :D
A Panther 2 pedig azért zseniális, mert 6.7-es BR-en, tehát általában tier4 csatákban menve tudja azt, amit tud. Elsőrangú ágyú és a legjobb mobilitás (900 lóerős motor, vazze :D).
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.09.07. 22:36:47 -
Ilyenkor sajnálom, hogy nem mentetten azt a csatát ahol a első lánckereket találták el oldalról szögben, majd az a lövedék kp 90°-ban pattan, de elfelé a tanktól, de én ott állok kilőve :)
(gondolom valami együttes találat és nem a halálost adta be lejátszásra hanem a pár ezereddel későbbi lepattanót ? pasz ) -
Molot115 #24167 Akkor ha jól értem a BR7,7 lesz a csúcs! A számuk meg korlátozva lesz a csatákban. Nagyon jó lesz mert akkor majd lehet várni negyed órákat mire betud rakni valamelyik csatába, amelyik még nincs tömve.
Viszont ha megtudják oldani hogy a jelenlegi "egyensúly" ne boruljon fel és a csatákra se kelljen sokat várni akkor kíváncsian várom.
Gondolom akkor megint újra osztják a BR-ket legalább 6.0-tól fölfelé... -
Droughert #24166 Hát nem tudom ez mennyire lesz jó. Jelenlegi állás szerint a mostani német 6.7br mehet majd az összes t8-as szörnyeteg ellen. Kíváncsian várom, hogyan változnak a mostani br besorolások. -
Luciferkee #24165 Matchmaking Változások - DEV BLOG -
Hát ez pont így van a valóságban is :) Például jól megfigyelhető a régi kocsmákban, ahol még üzemelnek a régi flipperek. Na ott például pont így lehet betalálni a kocsmárosné két csöcse közé :) -
Luciferkee #24163 -
Molot115 #24162 Hivatalosan így van. Amióta bevezették az átütés modellt hogy különböző becsapódási szögek esetén hogy változik az átütött páncél vastagsága. A gyakorlat pedig azt mutatja hogy ez csak ajánlás, nem pedig szabály. Gondolom nem kell bemutatni hogy mi történik egyes esetekben. :D -
érdekes.. meg kell hogy mondjam..
jó tudni! :) de gondolom ez a játékban nem mindig így van, nemtudom, nincs maus -om agy jt-m.. :(
-
Molot115 #24160 A hegyes csúcsú lövedékeknek kisebb a légellenállásuk, így kevesebb sebességet vesztenek. Így valamivel nő a páncélátütő képesség. A tompa vagyis aminek az eleje sima mintha levágták volna, könnyebben átüti a döntött páncélt! Mert becsapódáskor befelé kezd fordulni az erő hatások miatt és így "lerövidítí" a páncélben megteendő utat.
Ha jól emlékszem erről volt egy cikk a WT oldalán. Illetve majd kijavítanak a hozzáértők ha pontatlanságot írtam. -
a Jagdtiger -nek az alaplőszere, az a tompa, az mégis mivel volt jobb a valóságban a hegyesebbiknél? meg a játékban.. több robbanóanyag fért bele?
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.09.07. 13:21:59 -
kissssss #24158 "Hogy lehet bejutni a készülő " Armored Warfare" játékba ?"
abba? sehogy. csak invite codal lehet bekerülni, azt pedig csak pénzért lehet venni.
(mmohuts osztogatott régebben ingyen invite codot de az hónapokkal ez előtt volt) -
Ninju #24157 Nem gondoltam volna Rólad, hogy ennyire rutintalan vagy és belemész egy ilyenbe. :) -
foxbat88fx #24156 ááá 1 darabot sem fogsz belőle látni t5-ben... -
Stefan99 #24155 a t55 jönni fog, bár bejelentették.... nem ismerem, annyira tápos? -
Nem olvastam sehol arról, hogy dolgoznának a fizikai modell javításán. Csak én voltam figyelmetlen, vagy tényleg ekkora a porhintés ezekkel az új modellekkel? -
foxbat88fx #24153 ha valóban behozzák a lézeres távolságmérőt akkor a ruszkik szépen megkapják a T-55-öt amin már lesz és kész :D
bár ha tényleg behozzák akkor lesz még itt sírás-rívás..... -
Molot115 #24152 Pontosan ezt mondom. Amióta van M60 meg Leopard nem lehet kihozni egyértelműen a legjobb mednek a T-54-et. Ha objektíven vizsgáljuk legalábbis. Ha valakinek mégis ez a magán véleménye hát legyen. Minden joga megvan hozzá de ezt tényként tálalni kicsit erős... -
Droughert #24151 A három T-54 közül egyértelműen az első a legjobb, mivel nagyon sokszor 6.7-be rakja az MM, ott meg nagyon erős, a tornyot nem sokszor fogod átütni, ha az illető tud vele játszani, akkor rejti a testét nem egyszerű kilőni, de még akkor sem, ha látod a frontját. A 8.0-ás változatok az USA ág bejövetelével végre kapatak olyan ellenfeleket amik ki is tudják őket lőni (németeknél meg ott a Leo), na ez korábban nem volt. -
Molot115 #24150 Melyiket tudod elmondani még a többi T5-medről? Az ótvar szar gyorsulást? A lövegsüllyedés majdnem teljes hiányát? Vagy hogy 3 T-54-en kell átmenned a jobb lőszerekért? Amit a Leopard meg az M60 egyből megkap?
A lőszer elhelyezést mondhatod a Leopardnál oké. Papír a Leopard valóban nem kicsit, de erre szokta mondani Andaxin hogy ott úgyis minden átüt, akkor legalább legyen mozgékony. Ami a leopardnál meg is valósul. Ha van rá hely akkor simán leforogja a T-54-et. Ami annyira agilis mint egy leszázalékolt nyugdíjas lajhár, és mire ráfordul a torony addigra a Leopard kilőtte és átért a pálya másik oldalára. Ha sikerül felgyorsulni akkor nem rossz de kanyarodni nem muszály mert kezdheted elölről a lendület gyűjtést.
Ha tényleg nem bírjátok ki hogy győztes legyen hirdetve akkor jelenleg egyértelműen az M60 a befutó. A T-54-el egyenértékű mozgékonyság de inkább valamivel jobb, jelentősen erősebb front páncél mind a tornyon mind a testen, és erősebb ágyú.
De egyébként szerintem nem olyan könnyű kihozni győztest. Mind a 3 harckocsinak megvan a maga erőssége, mindegyikkel lehet nagyon szép csatákat vívni. Ez a hármas simán egy szinten van, az egyik szemből brutálisan kemény, a másik elképesztően mozgékony a harmadik meg a T-54 :D. Itt már inkább az dönt hogy ki a jobb játékos vagy hogy kinél van a helyzeti előny. Ezért nem lehet a legjobb a T-54 mert egyrészt egy rakat mutatóban jobb a másik kettő másrészt meg így is felveszi velük a versenyt. Itt már az dönt kinek melyik a szimpatikus vagy hogy melyikből mit tudsz kihozni.