War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis azt mondod, hogy csak az első páncéllemezt ütötte át, és a másodikat nem vagy hogy?😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.04.29. 18:01:50
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
a jumbo röntgenképe összehasonlításhoz:
Szerintetek?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.29. 12:35:30
de ez a csirke háló ez ki akasztott, hogy hogy a fenébe tud működni
panzerfaustot még meg értem, de ha komolyabb lő rá akkor hát nem tudom
próbálok keresni valami felvételt youtubeon mert megkattanok
A másik van itt még olyan aki az RP bosterekkel szivatja magát?
10 csata alatt 6 kill aztán amikor lejárt 2 csata alatt 5. Másnak is ennyire jó hatásfokkal megy?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

De a rakéta vetős shermanra nagy szükség van...
Mondjuk az egész csata no komment, ilyen kis pályán németeknek kakukk. Utolsó pár killt spawncamp miatt szedtem össze. 😄
Replay
csak legyen türelmetek kivárni az újabb csatát mert a kutya se akar játszani az oroszokkal.
Amúgy én egy ilyen retardált miatt tuti idegbajt kaptam volna 😄 Nyomik az ilyenek, játszanának mással...
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.28. 10:09:50
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Na de ne csak off legyen: azt nem lehet valahogy megoldani, hogy a váltás automatikus legyen, de ugyanakkor kézzel is lehessen váltani? Konkrétan a Párducnál az őrületbe kerget ez a gyökketes tolatási sebesség, amit még mindig nem oldottak meg.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szerintem ez valami olyasmi lehet, mint hogy az amcsik minden német tankban Tigrist láttak, csak most elé tették a "jagd" szócskát is.
esetleg nagyon messziről vagy nagyon rosszul eltalálva de elenyésző, inkább 1 max 2 lövés 😊
persze még csak tier 3 elején vagyok velük
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.04.27. 18:29:54
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.04.27. 18:21:34
Amúgy az érdekes, hogy a valóságban ha jól tudom a T-34-ben az volt az egyik pozitívum, hogy ha az üzemanyagtartályt találták el, nem tudott robbanni, hanem csak kigyulladt, itt viszont ha jól emlékszem nekem mindig az robbant be.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Link
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.27. 14:12:18