37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24509 aaaaaaaaaa...ex 8-asokra gontotam. -
foxbat88fx #24508 orosz 8-as tankok? Te le vagy kicsit maradva :D -
Max_Andaxin #24507
Jólvan na, jönnek a TOMY-k, azok majd "jóóóók" lesznek tűzoltásra....
-
Max_Andaxin #24506 A Prem M26.....amiota lekezdetem az amcsi ágat azóta húzogatja a gazsi a mézes madzagot az orrom előtt ( 25%, 50%, 75% os kedvezmény a Prem M26-ra) Volt, hogy battle trophy pörgetett egy 75% os kedvezményt, de az utolsó pillanatban tovább "lendűlt" és kaptam 7500 silvert helyette....Vágytam azt a vasat, de annyi goldot/jó magyar forintot nem adok érte amennyiért "árulják". 50%ba még bele mentem volna.
Őszintén nem tudom mit fogok kezdeni a 8-as orosz tankok lellen....
Vagy a Maus ellen...
Ha nem tudom oldalba kapni őket...rájuk sem lövök....
Az M60 és a LEO 1 is jelenleg elérhetetlen távolságokban selylik csak fel lelki szemeim előtt.
-
Az hogy még játszhatatlanabb lesz a német vonal. A fos br miatt nem játszok már 1 hónapja. -
Droughert #24504 USA oldalon mekem 6.7-ben ott volt az M26+a prém M26 melette az M36. A prém M26 még talán használható is, mert van egy magasabb penű lőszere, de az M36 és az M26 szendvedés lesz ha jön szembe egy páncélozott orosz szörny. Szerencsére a Leo ezekkel is lőhető, de orosz oldalon a med és a heavy top tankok vlaószínűleg gondot fognak okozni. -
Max_Andaxin #24503 
Hát,...egyet kell értsek veled. Nekem ugye ott az M26. Eddig eléggé jó érzés volt vele játszani. Az M82-es skuló brutál hatást gyakorlolt az ellenre....Most hogy lejöttek az "emeltről" a nagyfiúk majd taktikát kell válltanom - bújkálni mint egy nyuszi.....
)...Viszont vagy gyengítették szépen sutyiban azt a lőszert vagy csak a "keméyebb" tankok miatt érzem, hogy kisebb a hatása.
(Ezt a magamévá is tudnám tenni, ha nem lenne az, hogy a JP-t oldalról 2x kellett meglőnöm hogy pukkanjon....pedig mindkétszer lőszert lőttem. Persze ha az már ellőtte a lőszere 98%-t akkor elfogadom, hogy az üres rekesz az oldalában üres volt)..... -
Droughert #24502 Hát véleményem szerint br6,7-et szétbarmolták teljesen. Imádtam ott játszani, mindhárom nemzetnél a legjobb tankok ott voltak, de most hogy a régi t8-as szörnyek ott vannak egyáltalán nem élvezem. P2-utolsó moduljait húzom de szégyen, nem szégyen, azon a br-en ma még nem nyertem.. Lehet mondani, hogy tanuljak meg játszani, de előtte jól ment itt a játék, 70% fölött volt wr-em (amit még a 8.0-ás P2 20%-áról tornáztam fel, ezért is mondtam, hogy ott a németek szerintem op-ok voltak), de most túllőtek a célon, mostanra 63%-ra sökkent és tovább fog zuhanni. Majdnem minden csatában T10 szedett ki, valahogy nem érzem azt, hogy nagyon sok esélyem lenne ellene...
Jó hír a másik oldalról, Is4 még minidg brutál (nem sok csatám van vele, de tartom a 90% föléött wr-t
), kíváncsiam várom a T10-et, bár oroszokkal ritkán játszom így az sem ma lesz meg.
-
kissssss #24501 én most br 3.0 fölé nem megyek(főleg az új MM is) low tier RB mod elég nagy fun most nekem, meg közbe mellékesen feloldódik jó néhány skin is a tankokhoz, meg kész öröm nézni ahogy a sok leming csőlátással rohamoz saját bázis felé én meg sorban lövöm ki mindegyiket.
szerencsére a mostani MM, stb, stb, "shit storm" nem érint engem. -
Max_Andaxin #24500 Naaa, mi történt????
Add ki magaból!-:D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 20:09:39 -
Szerintem töröljétek a szarba ezt a játékot és játsszatok valami mással. Ezzel már nincs értelme játszani. Szét van fosva az egész játék. Komolyan mondom egy 6 éves jobban balance-olná a játékot mint ezek. -
Max_Andaxin #24498 Igen, nagy élmény úgy kezden a csatát, hogy 1 perc után valahonnan a távolból kap egy találatot a torony ami a lenntebb már említett hatást váltja ki. Ha netán még kap a totonygyűrű is, akkor már majd 1 perc a javítás.... 
Na de már csak Hatvanegynehány ezer rp és meglesz a T-32....kíváncsian várom azzal hogy tudok majd operálni..... -
Molot115 #24497 Ó hát szerintem más is tudna róla első kézből származó tapasztalatokat mondani!:D
Amit én észrevettem hogy az Ausf.A jobban játszható mint az Ausf.G! Ami nagyon érdekes tekintve hogy ugyanaz a BR és a G-nek jobb a páncélzata. De mind a kettő nagyon hatásos tud lenni! Arra nem kell számítani hogy a páncél megvéd.
Viszont az ágyúval akkor csináltak valamit mert kb eddig 1x lőtték el nekem viszont a torony legénységét rögtön megöli minden találat... Ja meg a toronygyűrű is durván érzékeny! -
Droughert #24496 Pantherek elég jók, nekem 6.7 setupba is van berakva egy, olcsó behozni, csata végén jól jön és még hatásos is, bár ott már szinte minden átüti ha akarja.
M26 meg szerintem ilyen, nekem is az rémlik ha meglövik akkor ott ritkán pattan, repair a vége.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.26. 19:48:25 -
Max_Andaxin #24495 Most én hasonlókat az M26-ban élek át.....szintem minden lövés ami a tornyot találja el az automatikusan kiüti a Pk-t meg még valamelyiket a töltő vagy a lövész közül, de az ágyút azt tuti, hogy javítanom kell.....
-
Max_Andaxin #24494 Jó két hete mentem egy-két kört a Panther A val. Polandon, heroikus küzdelmet vívtunk a kapitalista USA Sherman hordáival....Bár még teljesen alap volt a Párduc (még a javítókészlet sem volt meg hozzá) elég sokat kibírt. SZóval meg voltam vele elégedve. -
Max_Andaxin #24493 MOLOT115 tudna nyilatkozni mostanság a Panther D-A-G-ről, ha "jól tudom" mostanság Ő nyomul azokkal!-:) -
Max_Andaxin #24492 Igen ez rémlik nekem is!-:D -
Droughert #24491 Azért már nem olyan vészes, anno a Panther szinte minden találatra fekete gun-t kapott. Lelőtték a láncom, mert kaptam egy találatot oldalról, de a gun ettől is sérült lett, hatalmas élmény volt akkoriban játszani. Kinéz-Találat-Fekete gun-Repair kombó ment kilövésig
-
Max_Andaxin #24490 
...ezt mennyire durva már!?
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 18:42:32 -
Max_Andaxin #24489 Semmi "extra"...ma Te dobtál 1-est!
-
valaki elmondaná mi a fasz az hogy a tigris 2 -őt oldalról 2x lövöm át az ammon, és kiírja a game hogy crew:1 ?! MI A FASZ?? gondolom a driver, de ez mi? mit csinál azzal az 1 emberrel??? máskor is volt ilyen artival, crew:0 de csak critical.. WTF?! NEM EGYSZER VOLT MÁR!! 1 ember se él benne de még visszalő, megöl.. EZMIEZ?? -
Max_Andaxin #24487 Próba képpen én is tettem egy próbát "KUBAN"-on tegnap esete a Németekkel. Realistic mod Pz III J; Pz IV- F2, meg a légvédelmi "szarság"....(a végén azzal lett még +2 kill assist-om...meg levadásztam egy ellenenséges bombázót)...-:) Nem volt könnyű csata viszont nagyon élveztem. Szerintem jó az az "event".
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 18:40:47 -
GálTomi #24486 Tegnap este kilenc meccset játszottunk barátokkal,abból hatot megnyertünk német oldalon zsinórban. Nem volt nehéz! -
kissssss #24485 ejj ez ismerős érzés . -
Droughert #24484 Egyenlő volt a ticketek állása, de az utolsó másodpercben a levegőben lévő csapattárs lezuhant, de még csak a 25percnél járt a csata. Nem figyeltem mennyi volt az idő limit, de ground battle-ban ha az ellenfélnek már nincs bevethető harckocsija hogyan tud nyerni? Mindegy, csak fix győzelemnek hittem, végig uraltuk a pontokat, az ellenfelét mi támadtuk végig, ők egyszer tudták resetlni a miénket, és közben szépen el is fogytak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 21:46:54 -
kissssss #24483 ha lejár az idő akkor igen. -
Négy tankja volt min. Ennyi. Az első hármat kiírta, a többit nem. -
foxbat88fx #24481 ilyenkor a meglévő ticketek számítanak nem? hogy kinek van több.... -
kissssss #24480 RB mod igaz? nem lehet hogy lejárt a fél órás idő limit? :D -
Droughert #24479 Erre valaki tudja a választ? 5.7br, német vs usa csata, német oldalon voltunk a földön még ketten, az ellenfél bázisa kb. 75%-ban volt foglalva, a saját semleges volt, éppen oda tartottam. A levegőben egyetlen usa vadász volt, erre kiírta, hogy vesztettünk. Ezt mi alapján számolta ki?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 21:03:23 -
foxbat88fx #24478 pro vagy :D -
Stefan99 #24477 sikerült:P -
foxbat88fx #24476 a mai historical eventben [Battle] Kuban (Realistic) néven futó módban próbáljon valaki nyerni német oldalon :D
aki megcsinálja azelőtt megemelem a kalapom :D -
Max_Andaxin #24475
..."Jaj deörülök neki"....-:(
-
kissssss #24474 "most meg csak 30-40 környékén mozog...."
egy cseppet se kell aggódnod fog az még lejjebb menni mikor megkapjuk az új vér frissítést. -
kissssss #24473 -
foxbat88fx #24472 opsz, erre nem is gondoltam :D -
Max_Andaxin #24471 Hát egen... aki ULG-n játszik annak remélem ez a legnagyobb öröme az életben...Kár hogy erre nincs valami szűrő., hogy akinek bírja gépe, az ne tudjon egy bizonyos grafikai beállítás alá menni. Én HIGH-on játszom a feltelpítés óta. Ezt bírja a gép, ezt adta meg magának. Az zavar, csak, hogy az elején volt 50-60fps-em is, most meg csak 30-40 környékén mozog....pedig semmit sem állítottam fel vagy le vagy el....-:D -
Kurfürst #24470 260x-eket néznék ilyen áron, lehetőleg 2 gigával, hardver aprón van belőle jópár. Én is 7770-ről váltottam arra.