War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A film forgatása közben egyetlen állat sem sérült meg. (akarom mondani orosz 😊 ). Nincs bias tényleg... 😛
Sherman0070
Gyalogosok confirmed? (elején)
Téli map confirmed? ( 1:47től)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Zegi Norbi HUN
Na a végére értem 😄 20-ból semmi 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

ma eddig jutottam és még mindig semmi, kezdek már begolyózni tőle.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Lassan végignyomod mind a 20-at. Hát ha te nem kapod meg azt gyök kettő Su-76-ot akkor húzzák a "fejükre"!

nekem csak egyszer jött össze a talizmán..... egy t34/41-re <#szomoru1>

közben megcsináltam újabb 2 részt a húszból, szokás szerint a kedvencemet kaptam.... 5000 silver <#idiota> már csak nevetek rajta.

AnuluWork
Végig néztem a német tankokat, de ilyen rossz tank, mint ez a stuh nincs.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

A SU-76-ot még nem pörgettem ki, de egy nem eventes sima pörgetésen kaptam egy BR4.7 repülőre talismánt. Annak örültem 😊

AnuluWork
Én még németben ilyen szart nem láttam.

nem egy nagy durranás pedig sokat vártam tőle, a páncélzat ugyanolyan hulladék mint a F és G verziónak (driver's hatch instant pukk), alap lőszer low pen HE lőszer meg csak papír ellenfelek ellen jó, HEAT-al már lehet alkotni ha lesből támadok csak nem mindig öl egy lövésből második lövésre meg többnyire nincs idő/esély.

AnuluWork
Stuh 42G. Bárki értelmes eredményt ért már el vele? Iszonyat szar, pedig megvan mindegyik lőszere ...

én benne lennék 😊 szeretek alacsony br szinten garázdálkodni főleg sim modban.

_Kondor_
Cserélhetnénk, nekem a SU-76-ra nincs szükségem a 3 6.7-es prémem mellé 😄.
és ismét... nem kell a rohadt ezüstötök a szomszéd szobám teli van már vele.

de jó lett volna az a t-34/57 vagy a fw-190 D9 😞((

berlin pályán az f 6 kockán már üvölti a gép hogy kimentünk a csatatéröl és elkezd visszaszámolni 30 másodperctől, ennek ellenére az ellenség vígan elvolt ott 5 percen keresztül, pont azt a helyet használta amit én is kinéztem magamnak egy csatával korábban csak hát én oda nem mehetek mert visszaszámol, én német oldalon voltam a pálya északi részén kezdtünk, streets of berlin event.

vagy esetleg mindkét csapatnak különböző nagyságú terület szabad bejárnia?

Hellcat-tel kiszedi a legénységemet a T-34/85ből... géppuskával...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Zegi Norbi HUN
Már 5 :/

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Már 4szer ugrott eggyel tovább a kis **** 😄 Nincs szerencsém 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

tipikus... engem valahogy mindig elkerül a szerencse, maradt még hátra 7 szint nekem de nem hiszem hogy megtudnám szerezni.

PLaci
Nem elég, hogy ezen a buzi Berlini pályán olyan lehetetlen szögekből lőnek ki sokszor a pálya másik végéből, hogy az arcomat kaparom, de eddig min. 2 alkalommal nem kaptam Victory plecsnit a győzelmem mellé 90% feletti aktivitással, egyszer meg volt pofátlan 59% -ot elszámolni....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Nem mondjátok, hogy a Patton azért 7.7, mert az egyik lőszere az M431? 😄 (Egyébként mintha tiert léptem volna ezzel a lőszerrel a tanknál ahogy megszereztem. 😄)

_Kondor_
Ez megvolna, stage 9.

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.05.10. 04:46:42
épp most csináltam meg a 12 részt(608kill) eddig egyetlen egyszer kerültem a közelébe, nem vettem észre hogy a szintenként növekedne az esély a prém gépre.

van még hátra durván 2 nap.

7 stage után még mindig semmi értelmes nyeremény. Van akinek sikerült már kipörgetni a prém SU-76M-et?

😄DD akkor biztos volt néhány kedves szavad hozzá... na és mit vett a drága?

közben ganijj ismét bizonyította hogy menyire odafigyel az ünnepi eventekre, a Chronicles event győzelmeket a gép nem számolja a listán így nem lehet elérni a 225 megnyert csatát.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.09. 16:41:47

Már megvan a hiba. A bátyám az én profilommal játszott. Aztán elnyomkodta.
Küldj reportot ròla.Az ajándèkèrt nem számol fel.Ha nem vettèl fejlesztèst vèletlenül ès ez a játèk hibája akkor visszaadják...gondolom
Eltűnt 400 GE-em. Tegnapelőtt, vagyis 7.-én játszottam, akkor még 741GE volt. Most belépek és 341 fogad. Az Economicsban nem látok semmi jelét, hogy valamire rá lett volna nyomva. Jelenleg arra tudok gondolni, hogy a napokban osztogatott nekem backup venchiles dolgot többször is, és utólag elszámolta. Van valaki másnál is hasonló?
Szerintem és sokak szerint nem kellett volna kivenni a sim-et.
mert most ugye csak eventben tudsz sim-et menni(javíts ki ha nem jól tudom)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Igen, ez a bibi, aztán 1 nap múlva jön egy másik event azon meg már tudsz menni. Vagy akkor mégis milyen legyen, minden tankkal lehessen menni? Akkor az miben különbözne a randomtól?

A sim-et tényleg baromság v olt kivenni, ezzel egyet értek.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

AnuluWork
Minden meccsenkénti 10 kill után ad sorsol valami jót. Modultól manin át talismánig mindent adott. Ez így már sokkal korrektebb, mint 1 patchel ezelőtt.

Régen rájöttem,hogy mi a mod neve...
Az eventtel az bibi, hogyha nincs olyan tankod, akkor éppen kihagyod az a napot... Simre- dettó
Nagy baromság volt kivenni a régi sim játékmodot.

A realistic a játékmod neve. Ennyi erővel Kurskon is csak orosz-német összecsapás lehetne, Normandiában meg német-amcsi. Hú de jó lenne.
És igen, az event attól event hogy meghatározott gépekkel meghatározott pályákon mész. Az egészben ez a lényeg...

berlines eventre képtelenség bejutni hiába van meg a követelmény, próbáltam más tank összeállítással de sehogy se jó.

tipikus ganijj mindig mindent az utolsó pillanatban kell csinálniuk, megnéztem a hiv fórumot ott is csak tátogni tudnak mint hal a vízben, magyarul fogalmuk sincs mi lehet a probléma, mindegy részemről ment kukába ez az event.

akkor ne legyen realistic.... eventek meg... mikor ők szabják meg mivel mehetsz és mivel nem...
ez egyre szarabb lesz

Miért, akkor Berlinben csak IS-2-vel, meg Királytigrissel lehessen menni? Erre majd lesz event, a random csatában meg persze hogy keverednek a dolgok.

ez jó: realistic battle, berlin romjain shermannal t34, kv1 és Stug és panzer III ellen.
csak a fejem tudom fogni ilyenkor...

Zegi Norbi HUN
Én is csak pénzt kapok, semmi más nincs. A battle trophy is csak pénzt dob, rohadt ritkán backup vehicle vagy leárazás, de ennyi.

AIexx
OFF: operation rejected by the server - ez mit jelent?

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.05.09. 08:46:27
AnuluWork
Nem tudjátok, lesznek komolyabb akciók 9én?

már 4 napja mást se kapok csak 5000 szutykos szilvert a random csaták után, bezzeg most leárazáskor még véletlenül se esik egy árva -10% valamire legalább.....

<#eljen>

_Kondor_
Azt nem tudom, hogy mit csináltam érte, de nekem lett egy ilyen(sim-ben nem mentem, csak RB-ben):

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.05.08. 21:02:21
bardocz
Ha elkezdeném húzni az amcsi tankokat még lehet sikerülne is. Kezdek biztos lenni benne, hogy orosz-német vs amcsi-német megy. Mindig megnézem, és egyszer sincsen amcsi gépeket használó csapattársam. Nem tudom miért nem egyenletesebben osztják szét, megoldható lenne.
Play War Thunder!

From May the 8th until May the 12th (07:00 GMT), gain 9 victories and receive a special decal “Victory! 70th anniversary”.

na most akkor ezt hogy értik? 9 nyertes sim csata után? vagy 9 ww2 event után? vagy elég a random battle is? a pontos fogalmazás sosem volt az erősségük.

stage 8, no comment...... kép

Sherman0070
Persze hogy a Ruhr-os eventből kihagyták az Me262-őt... Hisz háború végén a németeknek Bf109-ük volt csak....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nem unneplesre gondoltam, csak meg van egy kis ge-m, es nemetekre most inkabb koltenem, es egy 30%os kedvezmeny, nem jonne rosszul.
nem hiszem hogy az oroszok valaha is nekiállnának ünnepelni német győzelemmel végződött csatákat, elég csak megnézni a német tank és repülő ászokhoz hogyan állnak hozzá.

hogyne lenne, február 29 az :-D