37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24309 Megb***hatik
....majd megint 20 nyertes csata után odaad - ja..odaad... - 1000 goldot..Pffff. soha nem jött még össze!
-"gazsi"!!!!
-
foxbat88fx #24308 újra golden wager.....
jöhet az ingyen 50 gold
-
Molot115 #24307 Hát ennyi. :D Csak egy kis gyakorlás...:D -
Stefan99 #24306 Elég ostoba egy koncepció volt eleve, tekintve hogy a németek 45-ben leálltak a tankfejlesztéssel és egy jó darabig nem is kezdték újra. -
bgabor911 #24305 Hát igen, az 1965-ös gyártmányú Leopard-1es berakásával eléggé szétverték a saját korábbi koncepciójukat az 1953-as cutoff date-el. -
Max_Andaxin #24304 Kemény ez a "repülő" IS-2, de látod MOLOT, meg lehet csinálni vele a "félpalástorsót", hogy a + csőemelkedés, csőlehajlássá változzon !-:D -
e57 #24303 Biztos annyira OP az a TD, hogy ilyen 300 killes lúzernúboknak mint mi vagyunk nem adhatják oda. Ahhoz 400 kell!

-
kissssss #24302 sikerült össze grindelni 1 nap alatt 330killt de semmi, megint hülyére vettek ezzel a szu76-al.
-
e57 #24301 10 stage-re nem adta oda (320 kill) (mondjuk 1 pörgetést el csalt) -
Oké, kösz a válaszokat. -
BaleniX #24299 Srácok, tud valaki olyan oldalt vagy videót, ahol/amiben minden lőszer típus be van mutatva és a működését is leírják? -
Luciferkee #24298 Azt tuti direkt teszik oda, csak hogy csorgasd a nyálad. Valójában a közelében sem vagy, hogy megkapd! :) -
kissssss #24297 az lenne a prém tank, fogsz még jó párszor ilyen hajtépő eredményt kapni. -
e57 #24296 És a 8. stage-re sem adott semmi értelmeset! (260kill)
-
foxbat88fx #24295 Su-76M (gondolom) -
Az a kék tervrajz mi mano ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ezt mondák az F2 és Migek előtt is. :D -
vfrtom1 #24292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Met a gyíkemberek elrontották
-
Luciferkee #24291 Annyit nem ér az egész. Vársz rá 1 hetet, aztán kapsz egy semmirevaló választ.
Kenjék a hajukra.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.12. 22:01:45 -
e57 #24290 Én küldtem support ticketet. Oldják meg! -
Luciferkee #24289 A legjobb, hogy én is elértem közepes tankkal, kaptam épp egy random battletrophyt (amit néha néha ad) ezért buktam az event prögettyűt.
Már nem lepődök meg semmin. -
e57 #24288 Ez a szar szemét (mert már nem tudok mást mondani) megcsinálta azt, hogy egyszerre értem el stage-et a közepes és a könnyű tank kategóriában, és csak egyszer pörgetett! -
kissssss #24287 egy pillanatkép a játékból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
de még ha minden rendben is van... a csapat akkor is tenni fog róla hogy szar napja legyen az embernek.
-
Nem hiszem, hogy ne lenne elég játékos szűkebb BR besoroláshoz, miért kell +/-1.3 BR szórás? Tényleg szívás az 5.3-as meg 5.7-es jelenlegi tankjaimmal 6.7-esek ellen menni. bár ma az BR 4.3-as M4A1 is oneshotolta a Párducomat, szóval nc... Érdekes módon ha én lövöm szemből a Párducot, akkor alig tudok rajta sebezni, nekem meg első lövésbe belehal a fél legénység, másodikra meg a maradék, ha az első repesze épp nem robbantotta a lőszert. -
Molot115 #24285 Hát akkor elgondolkodhatnak hogy hogyan tovább szerintem. Persze elhiszem hogy egyes esetekben kompromisszumot kell kötni. De azért legyenek már határok. Tőlem nyugodtan megcsinálhatnák hogy mondjuk a 2.vh-s gépek max BR6,7 mondjuk, és akkor oda nem mehetne annál feljebb semmi. A BR7.0-8.0 meg játsza le egymás között. Mintha húznának oda egy határvonalat.
Így néha azért érdekes helyzetek alakulnak ki mint amikor a TigrisH-val voltam szakaszban egy pershing mellett. Akkor minden probléma nélkül bedobott BR 7,7-be. Gondolhatod mennyit bírtam segíteni a csapatnak... -
foxbat88fx #24284 lassan itt is csak a kezdő szint lesz játszható? :( -
kissssss #24283 úgy érzem lesz itt még lázadás mikor a t-62 összekerül a br5.7 tankokkal(gép szeret felfelé vagy lefelé kerekíteni) az új MM rendszer miatt, na ekkor lesz wt fórum lekapcsolva 2 hétre.
régebben repülőknél nagyon tudtam "élvezni" mikor a br2.7 gépemet felkerekítette 3.0-ra és mehettem már is a 4.0 szörnyek ellen, én meg ott lebegtem a 7.7mm meggymagköpködömel mint a gójaf..... -
Molot115 #24282 Hát ők tudják. Pedig szerintem tágabb keretek között jobban ellehetne osztani a BR-ket.
Illetve nem tudom hova fognak elférni a 60-as 70-es évek harckocsijai így... -
kissssss #24281 gajjob már mondta többször is hogy nem terveznek 8.0 fölé menni. (sajnos) -
Molot115 #24280 BVV_d: "A T-62-höz (ha egyáltalán bekerül a játékba) elég az acél APCR, és persze a HEAT."
Akkor a rendes 115 millis jön, ha jön! Na ezt nagy örömmel hallom! :) Csak jönne már!
Kíváncsi vagyok hogy ez a BR 7,7 a max csak annak a következménye hogy nem volt tuti az mm ( igaz így az új most egyenlőre rosszabbnak tűnik) vagy pedig hogy az új hidegháborús harckocsik kerülnek 8.0-ba vagy feljebb... -
Lokker #24279 Valakinek az alregje, hagyd... -
Brenor #24278 Q&A 2015.09.12 -
Droughert #24277 Te valamiféle troll vagy? Tudod, az egy arcade játék... Nem a fizikára gyúrtak, a ps1-es szintű gfx meg vicces. Majd nézz meg egy víz efektet mikor belemegy a tank, aztán hasonlítsd a wt-s hez. Több éves fos engine a wot-é, de amit kihoztak belőle az azért minden csak nem ps1 szintű.. -
Fantasy18 #24276 nem én hasonlítottam össze az a drága e57 vagy ki.. én írtam neki hogy ne hasonlítsuk már a wot ot a wt hez... ennyi... olvass vissza... látom mennyit változott a wot elég nekem néha bele néznem youtubon hogy hányinger a fizika meg a grafika. ps 1 es szint.. csak azt nem tudom minek is vitázunk ezen? ez itt a WT foruma. semmi köze a wotnak itt
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.09.12. 15:07:35 -
Droughert #24275 Szerintem azóta volt egy gfx update is, de ha nem játszottál vele évekig, akkor minek hasonlítod a wt-hez. Gyakorlatilag a mostani wot-ról semmit nem tudsz. -
Droughert #24274 Az azért megvan, hogy a wot mindig is arcade játék volt, soha nem is akart más lenni. Soha nem is értettem, hogy ezt a résézét minek hasonlítják a wt-hez. Akinek pörgősebb taktikusabb játékmenet kell (vagy az esport érdekli) annak ott a wot. Aki a nyugodtabb, megfontoltabb, realisztikusabb játékmenetet kedveli annak wt rb/sm mód, az arcade része meg olyasmi mint a wot. -
Fantasy18 #24273 hát már kb 3 éve játszottam utoljára vele akkor még igen sűrűn dobált be nagyobb szintű tankokat a wot. -
Droughert #24272 Én ebből a hozzászólásodból azt szűröm le, hogy neked sem ment annyira jól az az egyszerű játék.. Ha te egy alacsonyabb tierű tankkal csak láncolni tudtál, akkor még lett volna mit tanulnod. Ott is fix tierbesorolás van, nem nagyon kerülsz leküzdhetetlen akadály elé. -
Fantasy18 #24271 plusz mozgása a tankoknak mint egy tescos bevásárló kocsi. grafika nulla. élete van a tanknak ettől kivagyok :D akár erdőn keresztül is ki lehet lőni az ellenfelet. :D -
Fantasy18 #24270 wotban célozni sem kell csak az indikátort kell jó helyre rakni és ennyi. lényeg hogy critteljen ennyi a wot. sokat játszottam vele az igaz hogy ott is számít hogy hol találod el a tankot. de ez ennyi. ha magasabb rangú egy ellenfeled wotban életben nem lehet kilőni csak max leláncolni. ami igazából nem így lenne... és a wt ben nekem már sikerült egy jóval magasabb szintű tankot kilőnöm.