37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szeret6996 #24429 "A játékban dupla respawn van a ruszkiknak???? Hogy tudná másként egy játékkészítő a létszámbeli fölényt szimulálni???"
Akkor a páncél minősége miért nincs szimulálva?? Jah hogy az orosz szutykoknak akkor nem is lenne legénysége az első találat után?? Kérlek!
-
Molot115 #24428 Mára nagyon kevesen maradtak. Főleg eldugott számítógépek elött lehet rájuk találni! Ha megzavarod őket akkor harciasan védelmezik az igazukat! :D -
Max_Andaxin #24427
Meg nem erősített hírek szerint! -:D
-
foxbat88fx #24426 WOT-tal még mindig játszanak emberek?
-
Max_Andaxin #24425 Tyűűű látom megint forr a levegő itt a fórumon.
Ez a Br változás szerintem sem érte el a kívánt pozitív hatást inkább.....
A Német tankok gyengék???
Tegnap és tegnapelőtt Amcsi+Orosz VS. Német realisztik csatákat mentünk szaksztársamma. Én M26-al, M36al, és a WBuldoggal, Ő IS-2 mod44-el, T-44-el jött.
Tegnapelőtt a 25-30 Realistik csatából ha jól emlékszem 4-et nyertünk. Tegnap, már jobb volt a helyzet akkor kb 50-50% volt a nyertes és a vesztes csaták száma.
A KT II H-t szemből a Pershingel kilőni???....(lehet az én hibám, mert csak M82-es ill APCR-t viszek magammal), Az M82-vel csak nagyon közelről tudom sebezni szemből - kilőni egyáltalán nem. Mivel nem tudok lőszert válltani lövés nélkül mindenképpen lőnöm kell. Ráadásul a KT gyorsabban is tölt ujra. Próbálom szétlőni a csövet, de ha mozgatja a tornyot - mert tud játszani a tankkal az ellenfél - akkor esélytelen.
A Leo I....hát....alacsony gyors...és brutálisakat lő.....Ha nem tudom meglepni, egyszerűen nem ellenfél neki az M26. Párduc II. Ki-ki alapon megy, de még mindíg az tölt újra gyorsabban....
Én személy szerint sokkal jobban szeretek oroszk ellen játszani magas - 6.7 vagy afeletti br-ben - mint a Németek ellen. Még egy is hogy lehozták a 8.br-t.
Amúgy pedig hadi történészek is mondják, hogy a német tankok soha nem voltak jobban mint a szövetséges tankok a háború elején sem. Sőt a német tankok mindg is kevesebben voltak. Csak Sherman-ból tobbet gyárottak mint az összes német Harckocsiból a háboró alatt összesen. Az gondolom fairplay nem???? Mégis a németek odab***tak rendesen a szövetségeseknek.
A játékban dupla respawn van a ruszkiknak???? Hogy tudná másként egy játékkészítő a létszámbeli fölényt szimulálni???
Én azt tapsztalom, hogy ha az MM egy olyan német csapatot sorsol össze, akik tudnak játszani és odafigyelnek egymásra, akkor lehegerlő eredményt tudnak elérni, az OP orosz hordák ellen.
NEM lesz soha fair a játék, mert az életben sem volt soha fair a harc a csatatéren.
Aki "egyenlő" esélyeket akar az menjen WOT-ozni. Mondom ezt annak ellenére, hogy engem is nagyon sokminden zavar ajátékban, az MM-ben a BR-ekben.....stb. Zavar, hogy egyik nap ugyanaz a tank ugyanazon a ponton ugyanattól a lőszertől egy lövéstő cafatokra hullik, másnap meg lepattan. Én még mindíg azt mondom, hogy jobban tetszik mint a WOT.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.25. 08:56:18 -
Dagohun74 #24424 Na ja. bár már értem miért csiga az emblémájuk. -
kissssss #24423 és erre csesztek el 4+ munka hónapot :), yak meg egyéb copy paste repülőről nem is beszélve.
nem baj legalább csurran cseppen némi zöldhasú gajjobnak.
(ha nekem lenne egyszer ilyen tökvakarós munkahelyem....) -
Brenor #24422 Van készen több is, de arra nem elég, hogy betegyék a teljes brit ágat, egyenlőre csak a prémek jönnek.
Anton már a nagy gamescom Q&A-ban beszélt erről:
Most, hogy bejelentettétek a brit harckocsik érkezését el tudnád mondani mennyi, és milyen járművet fogunk látni a játékban?
Anton: "Sajnos nem tudom a választ. De azt el tudom mondani, hogy két lehetséges módja van a brit harckocsik behozatalának.
Az első, hogy kettébontjuk őket és viszonylag hamar, elsőként a prémium járművek kerülnek be, a többi pedig körülbelül egy hónappal később, egy másik frissítésben. A másik lehetőség, hogy egy későbbi frissítésben kerül be az összes, amint készen áll a minimum 27 darab jármű.
A probléma jelenleg az, hogy nincs kész elegendő brit harckocsi. Minden egyes jármű rengeteg munkával jár, nem csak elő kell készíteni a dokumentumokat és adatlapokat, de a modellezést is meg kell csinálni. Egyetlen jármű elkészítéséhez, hét ember egy hónapos munkájára van szükség."
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.09.24. 20:30:05 -
Na elkészült 4 brit tank amiből 2 csak a lövege miatt más? -
Molot115 #24420 Azt hogy nem játszol azt elnéztem! Jogos!
Az hogy én nem játszom 6.0 alatt arra vonatkozott hogy nem akarok róla nyilatkozni mivel nem játszok ott. Egyáltalán nem a te megnyugtatásodra írtam mivel nem is érdekel hogy mennyire vagy nyugodt! :)
Ha megnézem a 6.0-ás BR-t ott például már megbukik a teóriád arról hogy lelennének gyengítve a németek. Amit én látok abból az jön ki hogy a németekkel is legalább olyan élvezetes csatákat lehet menni mint az oroszokkal.
Hát a hivatalos fórumon lévő teszteket nem olvastam mivel nem is igazán érdekel. Jobban hiszek a saját szememnek mint bárki másénak. Ha játszanék azon a tieren akkor esetleg elolvastam volna. De semmiképpen se hivatkoznék rá! Ettől függetlenül más megteheti persze. -
Droughert #24419 Nem tudom honnan veszed, hogy nem játszom jó ideje, ilyet nem írtam sehol... A hivatalos fórumról meg annyit, hogy ha valami nem tetszett nekik akkor zárták vagy törölték a topikot, de gondolom neked ez is új. Az meg hogy neked 6.0nál kezdődik a játék marhára nem vigasztalja azt aki mondjuk az alacsonyabb tiereket is kedveli. A másik, ha nem is játszol egy adott tieren fél éve, akkor mi alapján írsz olyan stílusban, mintha az én állításom baromság lenne? Keresd meg a topicot a hivatalos fórumon a tesztekról, láthatod, hogy milyen eredmények születtek, ott szó volt a lehetséges miértekről is, nem csak egy laza nincs igazad szöveggel zárták a vitát... -
kissssss #24418 uhh
mostanában csak low tier csatákban megyek heti egyszer kétszer, ez elkerülte a figyelmemet.
azért köszi :D -
Brenor #24417 Jajj bocs. Annyira sokat írtál, én meg annyira ki vagyok dögölve, hogy az elkerülte a figyelmem :D
#kissssss:
Kb egy hónapja :D -
Panlaj #24416 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani videokártyát? A jelenlegi a mai napon WT-alatt megadta magát. Asus HD7770-1gb ddr5 kellene cserélni, valamilyen 25 max. 28e Ft-os tételre.
-
Molot115 #24415 Hát azon a BR-en kb fél éve voltam utoljára. Nekem 6.0-nál kezdődik a játék! De ha jól emlékszem te jó ideje nem játszol... De mostanában tök szar ott a balansz mert te mentél ott nem csak beszélsz össze vissza! Aha oké...
Továbbra se értem miért érné meg a gaijinnak elsorvasztani egy teljes ágat? Nem egyszerűbb be se rakni ha nem akarom hogy azzal játszanak? Vagy esetleg örömöt okoz nekik nézni a forumokon a sok anyázást? Hogy a szar németek minek kell állandóan őket rontani?
Az átütés modell lehet hogy furcsa de minden ágat érint. Jaja meg amikor a 230-as pen van hogy nem elég a Panther G torony frontjára. Vagy amikor a Maus túlél 18 találatot egymás után amiből azért legalább 10 átütött. Lehetne sorolni azért a német oldalról is furcsaságokat mégha kevesebbet is! -
Droughert #24414 Ezért is írtam "a mostani patchben próbálnak javítani a helyzeten." -
kissssss #24413 jól látom hogy megemelték 1 másodperccel az újratöltés a 40,41,42 verziós t34-nél? mert én úgy emlékszem gyorsabban lehetett lőni velük régebben.
-
Brenor #24412 Nem kötözködés, csak tájékoztató jelleggel mondom, hogy pont tegnap volt egy BR változás hosszú ideje. A low T-34-ek meg is kapták a BR emelést. -
Droughert #24411 Csak egy kérdés mennyit mentél mostanában német 3.3-3.7 br-en? Szerinted ott balansz volt? Mert a válasz nem, azon a tieren orosz oldallal az a br besorolás 10-ből 9 alkalommal instant win volt. Én erről nem csak beszélek, mentem mindkét oldalon és tapasztaltam, hogy mennyire fos a német tankkal játszani. Hosszú posztok voltak erről a hivatalos fórumon is tesztekkel, egy laza céllövölde volt ha egy kicsit is tudtál játszani t34-el. A vicc az, hogy korábban semmi gond nem volt azzal a BR besorolással, aztán direkt vagy nem, de Gajin változtatott rajta, és onnantől egy agyrém volt ott játszani tiszta német csapattal, mert a német lövegek nem sebeztek semmit, a korábbi előnyt, hogy nagyobb távolságokról tudjanak operálni elvették az új átütési rendszerrel. Hosszú hónapokkal később a mostani patchben próbálnak javítani a helyzeten. Vagy ott van a KT selejtes páncélzata, amit azzal magyaráztak, hogy a háború végén gyengébb volt az anyagminőség... KT vagy a panther frontján volt egy folt, ahol szinte bármi átlőtte. SU-100 hiányzó ammo miatt szemből kilőhetetlen volt hónapokig, vagy az oroszoknak járó dupla respawn amit a németek nem kaptak meg, több screeshotot postoltam anno, ahol sokkal több tankot lőtt ki a német csapat mégis az oroszok nyertek mert elfogytunk. Vagy ott voltak az orosz bomberek amik miatt gyakran a startkört sem lehetett elhagyni és máris vége volt a játéknak. Lehetne még sorolni, és lehet, hogy ezek mind csupán véletlenek, de ha hiba is volt, akkor miért nem javították őket hosszú hónapokig? Mert perzse volt hasonló bug ami a német oldalnak kedvezett, na az azonnal javítva lett... Véletlen? -
Brenor #24410 Egy dolog tény: A német oldal V. rangban benne van a trutyiban (meglátjuk hogy ezen mit változtat az új heavy és a TD). Viszont az hogy I. - IV. rangig le vannak húzva az erős túlzás. A háborúban azért voltak erősek, mert vastag volt a páncélzatuk az elavult technikákkal szemben, de egy PvP játékban arra törekednek a fejlesztők, hogy azonos erejű ellenfelek küzdjenek egymással.
Másrészt a játékostól is függ, hogy mennyire használható egy tank. Nekem speciel az amcsi ágon eljutni IV. rangig rémálom volt. Ehhez képest a németekkel meg most jutottam el IV. rang legvégéig és végig élveztem és jó köröket mentem....kivéve a TD-kel, de az nem mérvadó, azokkal minden nemzetnél béna vagyok :D -
Molot115 #24409 Tudod mit így van. A csúnya gaijin direkt lerontotta a német oldalt és otthon dörzsölik a tenyerüket hogy Te meg a német oldalon játszók (én is alkalom szerint) szenvednek meg ingyen kill-ként szaladgálnak a pályán! :D életszerű mondjuk...
Akár tetszik neked akár nem vagy realisztikus bármilyen szinten, vagy pedig a lehető legjobb egyensúly! Ha ezt nem akarod/tudod elfogadni akkor ott van a wot ahol mindig mindent úgy állítgatnak hogy egyenlő esélyek legyenek nagyjából. Nem hibátlan a játék sőt. De azért ilyet mondani hogy szánt szándékkal a német oldal gyengítésen dolgoznak az kicsit erős szerintem. -
Molot115 #24408 Rendben az új BR 7.7-ben hiányos a német vonal. Lehetne mondjuk 2-3 leopard talán az megoldás lehetne. Alacsonyabb BR-ben viszont nem hinném hogy teljesen használhatatlan lenne a német ág. De nem én leszek az aki bárkit is meggyőz! -
Droughert #24407 Kiforgatod más szavait, senki nem akar kilőhetetlen német páncélosokat, csupán fair küzdelmet. Hiába írod, hogy realisztikus a játék és azért ilyen amilyen, meg a németek tehetnek róla, hogy én a farok rossz végén vagyok, mert ők nem gyártottak több, vagy jobb harckocsit. Multi játék, amiben az xp-t, pénzt a csatában nyújtott teljesítményed alapján kapod. Ebből a nézőpontból igenis gáz, hogy bizonyos nemzetekkel hátrányba kerülsz. Meg lehet nézni a nagy patch után megint a hivatalos fórumot, ismét nem arról szól az egész, hogy milyen jól sikerült a patch és egyenlő esélyekkel indulnak csatába a játékosok. -
Molot115 #24406 A Tigris H valóban nem kapta meg pedig elférne a Tigris E viszont megkapta. Teljesen érthetetlen ez igaz. De A Tigris H ha jól számolom 1 darab harckocsi.
A kevés játékost nem tudom leellenőrizni de végül is nem szól ellene semmi, mellette viszont lehetnek érvek. Hatalmas gondok vannak a játékban de úgy látszik ez senkit nem érdekel. Csak a játékosokat. Mintha csak Arcade-ra lenne igény semmi másra. Szépen lassan elsorvasztják a simulator módot. Tier 5 sim-et nem is tudom mikor láttam utoljára. Megmaradt a fél megoldás realistic meg az arcade. Kiváncsi vagyok mi jön még? Idővel amikor már nem ki játszon akkor majd jön hogy 3-4 BR-t is lehet ugorni egy csatában. Csak Arcade lesz és csak úgy tudsz kilőni bárkit is hogyha ugyanazt a modult legalább 3x meglövöd.
A legnagyobb probléma szerintem továbbra is az esetleges sebzés rendszer a hulladék RNG meg az MM. Ezeket úgy ahogy van kilehetne dobni a kukába.
Amit meg az egyel előbbi hozzászólásodban írtál hogy a Gaijin lekörözte a WG-t szemét húzásokban, hát nem hittem volna hogy így lesz de egyet kell hogy értsek. Csúnyán állva hagyták a WG-t ilyen téren.
-
Luciferkee #24405 A gond az, ahogyan le is írtad, hogyha kilőnek a LEO-ból, akkor mit tudsz vinni ami aránylag 7.7-en megállja a helyét?
- MAUS, oké elmegy, de én nem szeretem (az sem kapta meg a 240mm páncélját)
- Jagdtiger, Tank Destroyer, azt sem szeretem annyira, aránylag megállja a helyét, bár a páncélzata 7.7-en nem ér semmit.
- Panther II , Tiger IIH: riktán, de 1-2 killt össze lehet velük szedni.
- 10,5 cm Tigris: Mit keres ez egyáltalán ebben a játékban?
Ezzel szemben ha kilőnek az orosz oldalon mondjuk egy T54-ből, mik az opcióid:
- Van még 2 másik féle T54, igaz abból csak az 51-es verziónak van TOP lőszere, de a 49-es sem rossz a ZBM-el. Nem teljesen jó, de kb annyira játszik, mint a német oldalon a MAUS.
- T-10M: TOP lőszer, TOP tank a játékban, nincs miről beszélni.
- S-122-54: Van TOP lőszere, de TD számomra esélytelen.
- IS-3 IS-4: HE lőszerekkel simán megállják a helyüket. Ha nincs MAUS a németeknél akkor a 471D is simán elég.
USA ágról nemtudok nyilatkozni, M26-ig van csak kihúzva.
Tény, hogy nehéz lenne a német oldalra behozni akármilyen tankot (ami létezett is) ami megállná a helyét, de akkor legalább ne az orosz oldalra tennének be folyamatosan OP szarokat (T10, rád nézek).
Ami engem zavar:
- Tiger II: lassan 1 éve alatt sem sikerült a MG-t megcsinálni.
- Panther II: Írtam bugreportot a front lemezen lévő távcső miatt (elakad a torony benne). Azt a választ kaptam, hogy ez nem bug, úgy működik ahogy kell. (IS3-nak egyből levették a tartályait hátul, hogy el tudjon forogni a torony).
- MAUS nem kapta meg a 240mm front páncélját.
- Tigris nem kapta meg az apcr-t. Vagyis de, egy másik változatként ami 6.0BR. IS-2 most kapott BR növelés nélkül új lőszert.
Ezek után mondja azt az ember, hogy nem húz a játék az oroszok felé?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.24. 15:00:45 -
Dagohun74 #24404 Nos jó ideje nem játszok már. De pl. a tigris mai napig nem kapta meg a apcr-t mert minek az neki. Az IS-1 miért kap hideg háborús lőszert?
A SB pályák miért mennek össze? Soha senki nem írta hogy kilőhetetlenek a tigrisek annyi van szinte az összes feljegyzés és dokumentumokban hogy szemből nem lőttek ki egy tigris II-t sem. A BR rendszer régóta tudjuk és valszeg tudják hogy szar de kötik az ebet a karóhoz. És mostanában produkálja a legkevesebb játékos számot a játék azért ez is jelent valamit. Én vissza jövök ha megjöttek a hajók ha lesznek. Egyébként meg mind1 mindenki el tudja dönteni játszik vele vagy nem. Mindenkinek más az elvárása. -
Luciferkee #24403 Balance az megvan. Félreértés ne essék, nem büszkélkedni akarok és nem is tartom magamat jó játékosnak, de ha már én ennyi pontot elérek, akkor ott komoly gondok vannak. Megyek is vissza a németekhez... :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Brenor #24402 [Fejlesztői Napló] A Brit Harckocsik Úttörői -
Molot115 #24401 Azért kiakadva nem vagyok. :) Teljesen nyugodtan fogok aludni akkor is ha teljesen egyedül vagyok/leszek a véleményemmel! :D
Akkor szoktam felszólalni amikor előjön az hogy az orosz oldal milyen brutálisan OP bárkihez képest. De ha nem baj akkor ebbe nem mennék bele még1x. Szerintetek OP szerintem meg nem! De ez ha törik ha szakad így is fog maradni.
Fair küzdelmet akar mindenki! De állítólag ez a játék realisztikus akar lenni. Nyugodtan javítsatok ha tévedek. Magyarul a valóságot próbálja a lehetőségekhez mérten átültetni a játékba. Mikor is volt a valóságban fair küzdelem? SOHA! Mindig valamelyik fél előrébb tartott mert egymásra licitálva álltak elő az újabbnál újabb konstrukciókkal. Ha tetszik ha nem pontosan ugyanolyan képességű harckocsik nem lesznek sosem. Mindig valamelyik fél jobb lesz valamennyivel. Pontosan ezért találták ki a Rank-okat meg a BR-ket, hogy a tulajdonságban valamennyire egymáshoz közelítő harckocsik egymás ellen menjenek. Itt szeretném hangsúlyozni hogy a játékban ez messze nem tökéletes...
Nem a német harckocsik a szarok hanem az MM meg némelyiknek nincs a helyén a BR-je. Persze tudom amikor az orosz harckocsik kilőnek egy német harckocsit az csalás mert mindenhol azt írják hogy a Tigris meg a KT kilőhetetlen volt. Csak ez mondjuk nem igaz. A megjelenés pillanatában esetleg. Nem tudom még mit szeretnétek ti elérni? Bent vannak a német harckocsik bent vannak az orosz harckocsik. Mindegyik jórészt hiteles adatokkal tulajdonságokkal bír. Ennyit tudott a német és ennyit az orosz technika. Ja hogy a Tigris legyőzésére megalkotott T-34-85 meg IS-2 át tudta ütni a Tigris páncélját? Hát igazatok van ez már simán csalás kategória!!! A németek nem tudnak kiállítani senkit az IS-4 T-54 ellen? De ott van a Leopárd. Ja hogy ezen kívül nem volt más harckocsijuk abban az időben? Tényleg feldughatja magának a Gaijin a játékot hogy ezt így adja elő a játékban. Kis tierben a T-34-76-ok ledarálják a mezőnyt? Hát valóban tök meglepő hogy a PZ-3-ak meg a rövid csövű PZ4-ek nem bírják kilőni, ez egyszerűen mindennek a netovábbja. Vérlázító hogy az egyes harckocsik hasonlítanak tudásban az eredetiekhez és a különbségek is megmaradtak. Jobb nem is létező lőszereket kapnak az oroszok? Hát ezért be is lehet őket perelni, hiszen olyan lőszert kaptak amivel ki lehet lőni az Amcsi Top harckocsikat szemből. Mit képzelnek ezek magukról hogy megkapják ők is a HEATFS-t ami ott van az M-60nak meg a Leopárdnak? Csak úgy lenne egyenlő ha nekik nem lenne más csak a 250-es átütésű apcr ugye? Az lenne ám az igazi balance... Bezzeg a németek azt se kapják meg ami volt nekik. Tényleg melyik lőszert is nem kapták meg? Komolyan érdekelne, simán lehet hogy itt hiányosak az ismereteim.
Az mm-el meg a BR-el lehetne játszani hogy más legyen kicsit az elosztás, de akkor meg áteshetnének a túl oldalra és akkor a T-34-76-ok mehetnének a Párduc G-k ellen meg a Tigris E-k ellen. Itt vissza is kanyarodhatunk oda hogy nem a harckocsik a szarok, csak ha már olyanok jönnek szembe akik tudnak bántani akkor azok bántani is fognak. Az gondolom a kánaán lenne nektek, csak akkor megint nem lenne kiegyensúlyozva. Nyugodtan lehet jönni azzal hogy de mert a játék az oroszoknak kedvez mert azokkal könnyebb játszani mint a németekkel, de ahogy így észrevettem nem brutális a különbség és ráadásul annyira rá vagy utalva az RNG-re hogy felesleges is ezen rugózni mert mindig másnak kedvez.
Az IS-2 megkapta az IS-3-4 top lőszerét. Felesleges volt? Már már pofátlanság? Teljesen egyet értek. Oda abba a tierbe nem kell az a lőszer, még ha igazából nem sokkal üt át többet. Itt maga a tény hogy az IS-2 megkapta de a többi oldal nem kapott semmit. A BR 8.0-át lehozták 7.7-re. Volt értelme? Semmi értelme nem volt. Arra volt jó hogy megint egy csomó játékos érzi magát becsapva jogosan! Az ilyenek után még mint orosz technika párti is azt mondom hogy elmehetnek a tudjuk hová! Ha kilőnek a Leopárdból akkor Panther 2-vel kell jönnöd. Br 7.7-en lehet hogy kicsit gyenge lesz ez nem vitás. De akkor hogy is oldanátok ezt meg? Legyen berakva 2 vagy 3 leopárd német oldalra azt jónapot. Senkit nem zavarna, ezért megint jogos a zúgolódás.
A lényeg hogy van jópár dolog amiben igazatok van! De szerintem olyan is akad amiben nincs. Játszom a német oldallal is de valahogy nem érzem azt a fene nagy Orosz BIA-t. De gondolom bennem van a hiba... -
Dagohun74 #24400 
Így van sajna. -
Droughert #24399 Szerintem csak fair küzdelemre lenne igény. Tudom mindig ki akadsz ezen, de jelenleg a német ág a leggyengébb a játékban. Többi nemzetnél nincsenek ekkora különbségek, az egyes br szintek között mint a németeknél, ráadásul ami eddig jó és népszerű volt, azt is szépen szétbarmolták a mostani update-el (6.7br). Ha meg már a valóságtól való elrugaszkodást említed, az már régen megtörtént, lehetne sorolni, itt vannak pl. az extra lőszertipusok az orosz oldalnak, németek azt sem kapják meg ami volt nekik. KT géppuska soha nem akar elkészülni, rb-sb módban sokszor jól jönne pedig, az új orosz tankon bezzeg azonnal pótolták ezt a hiányosságot. Én ezzel most le is teszem a játékot, ha ennyire nem fair küzdelmet erőltetik egy pvp játékban az nem túl jó dolog, és nem hiába hagyták ott ennyien korábban is. Meg lehet nézni, hogy mennyien írnak ide mostanában, halott a topik, a régi játékosok szinte mind eltűntek, pedig nagyon sokan várták ezt a játékot, de béta óta volt pár alkalom amikor szabályosan szemen köpte őket Gajin. WG-nek is voltak húzásai, de Gajin mindenben magasan lekörözte őket.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.24. 12:52:17 -
Molot115 #24398 A német tank egy ganajos talicska egy orosz tankhoz képest?
Pontosan melyik melyikhez képest?
Pontosan ugyanolyat hiába vár bárki is. Mivel voltak különbségek az egyes típusok között! Utánna lehet nézni a tulajdonságoknak és egyből meglátja mindenki hogy ezek ennyit tudtak!
Amit sokan olvasnak a legyőzhetetlen német harckocsikról az azért nem teljesen úgy volt... Vagy esetleg jobb volna ha a német oldal kitalált paraméterekkel menne? Akkor megint elrugaszkodnánk a valóságtól, de jó lenne! Vagy mégjobb a tigris meg a párduc csak 75 millis sherman meg T-34-76 ellen mehessen meg beraknék pár M3-at meg T-60-at meg BT-5-öt. Akkor meglenne a könyvekben megénekelt legyőzhetetlenség... Látom erre lenne nagyobb igény...
Mivel a harckocsik BR-be vannak sorolva és nem évjáratba ezért mingyár van olyan ellenfele mindegyiknek a (halhatatlan német csodáknak is) ami ki tudta lőni. Persze ezt nehéz elfogadni gondolom...
Ezzel az új BR rendszerrel egyébként nem értek egyet. Csak rosszabb lett, bár mit is várunk ezektől. Rakétás harckocsira van idő hiba javításokra nincs persze... -
Brenor #24397 Majd meglátjuk mennyire lesz rossz az E100, meg a Kanonenjagdpanzer (ja ez még titok
)
-
foxbat88fx #24396 próbálok én rájönni, hogy mire jó ez a 7.7 max BR, de eddig kurvára nem jutott eszembe semmi....
tipikusan az történik amit vártam ettől a "peccstől"
berak 1-2 T-10M-et meg IS-4et a többi tank meg 6.7 és kill alig jut nekik
hát ezt így jól elcseszték :/ -
Meg a lényeg, hogy a német tank egy ganajos talicska az orosz tankhoz képest, orosz tank egyszerűen nem lehet rossz. Most ezeket vagy nem tanították normálisan, vagy Putyin is néha rájuk néz :D Szar dolog, hogy az objektivitás folyton háttérbe szorul. De ugyanez van a többi háborús játékkal. Német katonákat halomra öljük, német katona csak szar lehet, német kampány szintén tiltott, mintha a sátánt képviselnék.
Számomra ezért volt ígéretes a WoT meg a WT is, mert ezekben legalább végre játszhatok a tiltott nemzettel. Remélem még mostanában megváltozik ez az egész. -
wikin ezt találtam róla
"АРНЕВС (from early 1945) BR-471B" valószínűleg ez a lőszer nem létezett akkor, amikor az említett tankokat még használták. -
Gondolom itt is az orosz játékosállomány van nagyobb többségben, szóval az ő szavuk szent(meg talán ehhez egy kis hazafiasság is társul), mi meg le vagyunk szarva. Akárcsak a WoT-nál :) -
Brenor #24392 Nem csak oda, DevBlog is jött. Holnap meg is csinálom a fordítást és megy ki a magyar fórumra ;) -
BaleniX #24391 http://iconosquare.com/warthunder.ru -
BaleniX #24390 A War Thunder Instagram oldalára kikerült pár kép a Brit tankokról