War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól látod az a t34/57. 43 nagyon szuper csak sajnos tiszavirág életű 6.0br szörnyek ellen, hiába visz át jó pár tankot az az 57mm ágyú.

a kv2-vel faszán rá lehet robbantani a fél pályát az ellenre de nekem ritkán szokott összejönni hogy 15 lövésnél többet adjak le mert a csapat gyorsabban végez az ellenfélel 😊, még a legjobb crewel is csak 40.5sec sebességgel töltenek újra nekem de a fullra tápolt töltőkezelővel se fog 38s alá menni. 😞

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
Szóval 42-es verzió a nyerő? Még előző nyáron megszereztem az 57-es 1943-as változatot de az 5.0 br-ben kész halál.
KV-2vel gondolom a töltési ideje miatt nem érdemes menni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Nállam ez TigerII-vel volt. Buzi 40mm-es amerikai áthugyozta bárhol a tank elejét 400m-ről.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szerintetek ezt az ütközetet ki nyerte?

IS-3 (én) vs kugelblitz: Egy kis alap: hátulról valagbalőttem, tűz, motor, váltó annyi. Amíg oldalt álltam neki (lol) nem tudott bántani, de amint szembe álltam (ugye ott nagy a páncélom azért mégis IS3), meghalt a driver. Kapott még egyet, ekkor készült a kép. Ő folyamatosan tunkolt, a vége az lett, hogy áltőtt ott, ahol majdnem 300+mm péncélom van, begyulladt a fuel tank és bumm... Realistic

prém SPG lehet beszerezni és valami 1000 killt kell összehozni <#wow3> bazd.... természetesen megint csak esélyekért játszik az ember nem pedig fix gépért... <#levele>

Igen 1-2 killem van vele, jo kis tank az. De annyian vannak a T-54-esek mint az oroszok. Sok lud disznot gyoz. <#circling>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Pontosan azért megyek vele ha a gazsi ezt szeretné legyen meg az akarata. <#eplus2>

egyértelműen a t34 tankokat és közülük is a 42 verzió a legjobb, a mostani szégyenteljes 250 killes eventet is velük csináltam meg.

a többi tier3 tank csak fun kategória t-28e su-122 stb...

Sherman0070
Amúgy elkezdem az orosz ágat. Rájöttem hogy német rank4-el semmire sem fogok menni. Rank3 oroszokra mit ajánlotok?

Zegi Norbi HUN
Néha lehet jó köröket menni JT-vel, de sokszor úgy hugyoznak át, hogy csak lesek. Felsőbb rank-ban egyik német tank sem jó igazán, mert ott már a csillagok háborúja megy. Ahogy észrevettem, növeltek az átütéseken is, mert egy Maus kilőtt szemből a felépítményen keresztül, miközben a golyó átment a dombon és egy roncson.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Na ezt szerintem megérdemeltem.

Pluskast
Ja majd esti mese gyanánt felolvasom az unokatestvérem 4 éves kisfiának. Kb annyi köze van ehhez az átütési elmélethez a játéknak. Hagyjuk már ezt mert elolvasva ezt meg játszva a játékot ezek után kedvem lenne szemen köpni a fejlesztőket......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

AIexx
mert egy zsu 37 átlövi oldalról? azért op? mert papír? na ne..
JethroHUN
Mert geci op talán?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az IS-3-at T-44 és SU-100-al használom brutális pusztítást lehet vele csinálni T4-es német és amcsik között. Főleg hogy van backup-om is hozzá. 3-5 kill per SB v RB-ben. Tegnap mentem T5 némettel hátha ..... de nem. Rahedli T-54 mindenféle variációja, kipicsáztak a jagdtiger-ből ahogy kell. Szóval nem erőltettem.

Sherman0070
Bugos szar az egész. Panther G-vel van repair kitem de nem szerelhetem meg a tankom... Aztán a 6.0 a legnagyobb Br. átbaszás. Több IS-3al találkozom 6.0-ban mint ha betenném 6.7-es Tiger II-met.

BooMiller
Aham persze biztos így van😊 De jó lenne ha levennék az új patcben az amcsik a felrakott erőpáncélt, vagy most valami warhammer napok vannak mert ez inkább vicces ami most folyik.. a fospuska nyitott TD-be 10 kell lőni hogy történjen valami azok meg mindent oneshotolnak..
Majd olvasgatom a fórumot mikor érdemes megint belépni megint...

Penetration
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.05.05. 11:54:02
Nem hinném, de majd megnézem otthon.

Nohab
Nem lehet, hogy kivetted az automata lőszer vásárlást?
Az miért van hogy a tiger E-vel nem tudok csatát menni azt írja hogy crew not ready. De ha berakok mást tankot ugyan oda azzal nincs gondja. Egy kis karmolás féleség van a tank ikonját ha Tiger E van berakva. Találkozott már valaki hasonlóval?

Ugye ugye.... :-D
_Kondor_
M82 valóban nagyon brutális. Köszönöm, nem kell respawn, nem kell vissza a gold, M26E1 marad.
_Kondor_
Hehe, én kaptam egy "hero of the sky" wagert. Persze csak azért mert nem is repülök 😊. Köszi!
na igen ezt már én is észrevettem, mintha a legénységnek a bőrén is lenne vagy 35 / 40mm vastagságú páncélzat repeszek ellen.... lestem is mikor kv-2 HE löszerével szemből meglőttem az m18 frontpáncélzatát rögtön minden zöld lett de azért neki sikerült ellőnie az ágyúmat totál vörösre szerencsére most kivételesen hasznosak voltak a csapatársak és kilőtték helyettem.

közben meglett a ww2 chronicles stage 5 is...... kaptam10% silvert egy köre prémtankot azt nem adott volna a ****, azt hitem hogy abban a pillanatban kidobom az ablakon a monitort. <#levele> ez nagyon nem volt szép ganíjj

Amióta kijött az új patch borzasztó a játék.Gratulálok ennek a ******* orosz bandának.Ezek az új amerikai TD-k?!Szánalmasak.Azok is akik használják.

AIexx
mind a 6 -an klán, szakasz = win
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is csak az oroszokat kapom csapattársnak és az US td-ket ellennek....😊
azért 1 hét múlva csak rendeződik a helyzet ha elmúlik a varázs
bardocz
Én azt nem értem, hogy ha realisticben lehet német csapattársam orosz tankkal, amcsi miért nem lehet? Folyamatosan egy rakás amcsi td ellen megyek, nálunk meg egy sincs.
Já, én is azt vettem észre, hogy amcsik leradíroznak mindent a pályáról.(br 3.7) Nagyon ritkán sikerült megfogni őket, főleg oroszokkal. Su122 effektív nagyon, de a többi vas...
DasIsFuck
Szánalom a köbön ez a patch!
100%-san játszhatatlan lett a játék, legalábbis amerikaiak ellen, meg némettel úgy általában.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Na kipróbáltam az új patchet és most elért oda a játék, hogy teljesen értelmetlen játszani vele.
Csak a tigrist próbáltam ki a t95-ök ellen még nem, de ez is teljesen játszhatatlan.

m18-ak ellen a he lövedék meg annyit ér mint a sima, SEMMIT.
88-as he gránát nem nagyon hatotta meg a fal mögül kikukucskáló hallcatet, a sima lövedék természetesen átmegy rajta, ha robban akkor is max zöldek lesznek a dolgok benne, de ezt már amerikai tanknál megszoktam, hogy nem halnak meg a lövésektől.
Stuggal is oldalba kaptam 1 alkalommal, alap lőszer átment rajta, 4-5 he lövedékkel meg csak kritikusig jutottam.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
Mert hülye orosz,lengyel nyomorékok. Nálam kb. egész csapat első 5 percben elesett de én lecampeltem aztán 5killt szereztem amíg le nem telt az idő és vesztettünk.

mentem néhány kört mostani történelmi eventben, német oldal 7 játékos orosz oldal 12.... egyszerűen lehetetlen győzni német oldalon mert hiába mondom csapatnak védjük a bázist de olyan mintha a falnak beszélnék..... kirohannak a pálya kellős közepére mint a lemmingek.

Kapsz 2 wagert. 😛
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.05.04. 18:15:17
Sherman0070
Vajon 360. napnál mit adhat? 😄 500%-os RP 10 meccsre? 😄

Sherman0070
Akkor megnyugodtam 😄

de fog menni tovább is, nálam most tart 57-nél
Sherman0070
Amúgy ha 37 napon át folyamatosan belépek utána már nem fog adni semmit sem? Mert 31. napnál vagyok és csak 37.-ig mutatja.

Sherman0070
Háh, jó az új Hellcateket szopatni. Kurskon 2db-ot 1600m-ről szedtem ki.

csak 1517rp 16 killért.... erre még rp boostert se érdemes rakni <#wow3>

Na ma volt szerencsém kipróbálni az új pályák közül Berlint. Hát szerintem eddig bőven ez a leghangulatosabb pálya! Bár a véleményem változhat ha sikerül mennem a másik 2 újon. Ma valahogy nem adta be de poland volt egyhuzamban 5x is persze.

A másik én nem tudom mit csináltak ma, de most először volt annyira jó a T-44 realisticben mint simulatorban. Semmibe nem kellett 2-nél többet belelőnöm. Erölködés nélkül jöttek az 5-6-7 killes csaták. Úgylátszik ma 6-t dobtam.😄
A meccs végén ez a sorsolás mitől függ? Ugyanolyan mint a trophy? Ha kedve van akkor ad?
AIexx
nem adja az xp -t.. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát volt ez egyszer egy rakat backup meg pár modul ingyen a tiger E-hez a lőszer a m10-hez motor meg pínz.

m5a1 biztos meglehet kapni de a cobra kingre csak leárazást lehet kapni.

az igen nektek aztán repülnek a -75% discountok, nekem meg semmi.

Ehhh én csak a T3 p-47 et kaptam -75%ba mondjuki megvettem de nem repülők. Ezek szerint tankokra is adhat. Ez jó.

Tegnap elég jó napom volt a játékban. Egyik trophy kipörgetett egy -75% SMK vásárlást, aztán az US tanker event stage 4 kipörgette az M5-öt. Közben nyertem vagy 10-15 backupot is.

Ennél az eventnél érdemes megcsinálni a stage 5-öt? A leírásban nincs benne, hogy odaadja a Cobra Kinget. Ettől függetlenül odaadja, vagy a -30% a max amit el lehet érni?

Azért pattanni biztos nem pattan, csak átmegy rajta a lövedék, különösebb kár nélkül. Am a lövegpajzsot érdemes lőni, mert ott elég sok lőszer van és ott sincs kb semmi páncélja, de már kellően vastag ahhoz, hogy robbanjon rajta a lövedék. A gun meg csak annyi hogy gyors. De ugyan az igazából mint a 76-os sörmik lövege. Szóval APCR nélkül csak nagyon közelről viszi a Tigrist szemből. De oldalról meg nyilván halálos bármire. Szóval szerintem ez a része rendben van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

T3-ban most amcsi, T4-ben orosz (IS-3, T-44 és SU-100) T5 orosz és nincs idegeskedés. Meglett a IS-3 is. SB evet T5 ancsi vs orosz. CSak IS-3-mat vittem (ja igen a most random ajándék a végén, kaptam 5x backup-ot IS-3-ra szóval voltam 2x is egy meccsen belül.)és csak victory volt. T4-ben RB orosz fenti felállás csak victory újfent. T3 meg amcsi mindenki hellcat-el megy szóval tuti win csak ne rakj be gold vagert. <#buck>

bardocz
Ha szembe van a testről lepattan, a toronyban meg nem tesz kárt, mert szemből azon is van páncél, nem? Az ágyújuk meg brutál. Folyamatosan ellövik a csövemet, ami után nem tudok mit csinálni, mint megnézni ahogy szitává lőnek..