37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    wot-hoz is kell ész, sőt ott sokkal több múlik azon, hogy mennyire ismered a pályát, a játékmechanikát,tankok gyenge pontjait.
    A wt állítom negatívabb rng faktorral rendelkezik, mint a wot.

WT-ben olyan tényezőkön múlik a legtöbb, hogy milyen szintű grafikán játszol,mekkora monitorod van és mennyire "éles" a látásod és ezeken felül sokkal pusztítóbb a random faktor a játékban.

Wot-ban ellenben nincs szükség ilyen az emberen kívül álló dolgokra ahhoz, hogy jó játékos legyen valaki.

Több ész kellene wt-hez?

A wot összetettebb játéktudást igényel a wt-től.
    És az ilyen 13 éves vérpistikék szintjén felesleges hasonlítani a kettőt.

wt jobban igényelné a csapatkommunikációt és csapatmunkát, de ez random csatákban eleve nincs és még ha lenne se működne, mert ez szinte kizárólag hang alapokon működhetne.

Ilyen indokkal szerintem nevetséges a wot fölé emelni a wt-t.
    Az átlagos vagy jó szinthez meg itt is és ott is kell ész.
  • Droughert
    Ekkora hülyeséget is rég olvastam. Ha wot-ban mindegy mit csinálsz nagyjából semmit nem érsz el. Lehet fikázni, de nem hiába van annyi low eff.-es játékos, ha eredményt akarsz elérni akkor komoly skill kell hozzá ott is, ahogyan itt, ebben a játékban is.
  • Fantasy18
    hát azért wot hoz ne hasonlítsuk. sokkal komolyabb csak tudni kell vele játszani. wot-ot azt a 13 éves vérpistiknek találták ki ott kurvára mindegy mit csinálsz normálban... war thunderhez ész is kell hogy hogy helyezkedsz és mennyire érdemes felfedni magad egy egy lövés miatt. sokkal összetettebb WT mint a Wot. de ha neked az jön be akkor hajrá. de semmi hasonlóság nincs a kettő között
  • e57
    nekem jó a netem, de a WT-ben a ping most 300 körül van
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.09.12. 00:52:47
  • kissssss
    ezt jól benéztem
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.12. 00:50:46
  • _8Rendon
    Mindenkinek be....szarik a Nete a WT-ől ?
  • e57
    4 x 100 = 400 kill (árkád) kell összesen, de nekem ez is sok.
    Már türelmem sincs hozzá, meg unalmas is. Inkább játékmenetet találnának ki az egészhez. Ez így egy nagy szar wot klón.

Meg miért kilövést számolnak? Miért nem pontot? Megint egy hunger games hétvége. Nekem elegem van ebből.

Ja, és boldog harckocsizó napot! Röhej!

Utoljára szerkesztette: e57, 2015.09.12. 00:37:10
  • kissssss
    a tűzfalnak már engedélyeztem régen és a launchernél se jelez semmit, szerintem megint a drágalátos net szolgáltatóm baszik normális szolgáltatást nyújtani a pénzemért.
  • kissssss
    cöhhh khm khm most kapcsolok hogy mégis mi folyik itt..... 1200kill 3 nap alatt? tanktípusonként 300 kill, ezeknek elmentek otthonról.

(vissza vonom az előbb írtat, ebbe bele nem kezdenék)
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.11. 22:08:28
  • foxbat88fx
    3 kört mentem benne, szerintem egy rakat szar....
    semmi élvezeti faktor nincs benne nekem.... lehet másnak bejön, de ez így unalmas....
  • ximix #24259
    A port kieresztgetést megcsináltad tűzfalon és router-en is vagy csak simán rossz az internet vonalad ?
    Amikor launcher chek-kol az elején a "Start" gomb mellett balra ír olyat hogy "! Network limited" ?
  • ximix #24258
    Ez a Gepárd huzigálás
    -elsőnek a mieink álltak dombon mellette és lőtték az enemit mondom miért nem húzzák hmm lehet nem olvastam el jól a feladatot, jé és piros bumm -2000 ok akkor jól értettem a feladatot :) ettől fügétlenül nyertünk
    -másodszor már vonszoljuk ezerrel, én fedezek, be is húzzuk a bázisra, de kilövi az ellen, nem baj a fiuk már jönnek is érte én addig távol tartom az ellent, ezt is nyerjük
    Egyik sem igazán rajtam múlt, szerintem kevés a négy fő oldalanként sokkal izgalmasabb lenne a 15v15.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.11. 21:55:28
  • foxbat88fx
    na igen :)
    reggel léptem be a napi rewardért aztán letettem tálcára és szokás szerint estig csak winkey+L volt :D
    kiléptem újra és most mutatja :) meg is lepődtem hogy nem méri....
    am esélytelen ezt megcsinálni mind egy szaros SU-76M miatt.....
  • Brenor
    Pedig van....szokás szerint a profilodban az Achievements (Teljesítmények) fül alján (magyarítással egyenlőre csak a forráskódot adja ki, a rendes szöveg helyett)
    Ilyenkor újra kell indítani a klienst, különben lehet hogy nem mutatja.
  • foxbat88fx
    én is belekezdenék ha lenne vmi mérő ami méri hogy hol tartok....
  • kissssss
    még talán bele is kezdenék ha nem lenne hulladék a netem...
  • Brenor
    [Különleges] Boldog Harckocsizó Napot!
  • Molot115
    Nem tudja valaki hogy melyik napra lett átrakva a T5 simulator event? Van még egyáltalán?
  • kissssss
    gyönyörű szép pixel lövés, sajnos a lövedékeknek nincs valós méretük a játékban.
  • AIexx
    m46 -nak eleve nincs is HESH lőszer, amivel rálőtt az alanyra az a sima M82 shot, (APCBC), kereken 170mm átütéssel 10 méteren.. szóval felejtős.. ami talán lehet hogy lefele pattant a lőszer, pont eltalálva a lőszert.. (is-3 felülről 30mm azthiszem).. de ez nem derül ki a képből.. nemtudom mi lehetett..
  • Molot115
    De a 75-88-100-122mm-es lövedék közvetlen találata nem mindig elég hozzá szerencsére! Sőt van hogy 2-3 se elég... De egy 3x7 centis repesz darab azonnal szétrobbantja:D. Hát ezt nem tudom megszokni valahogy.
  • DasIsFuck
    Tegye fel a keezét akit tigris 2-ből robbantott már üzemanyagtartályon keresztül egy t32 úgy, hogy torony fronton ütött át.
  • Big Blaster
    Sajnos engem is számtalanszor lőttek ki ehhez hasonló módon. Elég 1 db repesz az ammo rack-be és robbansz. Vagy amikor melléd, a talajba csapódó gránát repesze okoz üzemanyag robbanást az is nagyon kellemes.
    Volt olyan, hogy egy hátulról kapott lövedék az M24 tök lapos motortér tetőjén 180 fokban visszafelé pattant és a hátfalon robbant, ennek a repeszei megint csak 180 fokot fordultak és megöltek mindenkit a tankban. Hasonló volt a szitu mint a #24229-ben linkelt eset, csak nem elölről jött a lövés. Szóval a sebzés modellezés tényleg tud "érdekes" dolgokat produkálni. Az biztos, hogy lehetne rajta még csiszolgatni.
  • ximix #24246
    A kémlelő nyílás, mint a neve is mutatja bevezet a tank belsejébe ettől függetlenül a képről amit linkeltél nem úgy tűnik mintha azt találta volna el, legalábbis ebből a szögből.
    Itt le van modellezve a HESH lőszer, mert akkor az az apró szilánk nem lehet esetleg a torony oldaláról leváló darabka ?

• Luciferkee
    Igen, először én is arra gyanakodtam, de nem ez történt. Ha meglő HE-vel és a nyíláson bejön az áldás az OK.

De se nyílás, se HE nem volt :(. RNG. Egyébként abban a körben egyetlen egy tankot nem bírtam kilőni.
  • Stefan99
    igaz. de gyanús hogy pont ott a nyílásnál lőttek meg, lehet ott beóvakodott néhány repesz.:D
  • Luciferkee
    Igen, de még mögötte ott van 250mm páncél. (rétegelt)
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.10. 11:42:18
  • Stefan99
    De
  • Luciferkee
    Igen, ott van a kémlelőnyílás, de akárhogy huzogatom az egeret, akármilyen szögben, nem adja be, 100%, hogy nincs lemodellezve.
  • Stefan99
    Ha megnézed a páncélnézegetőben, akkor ott van egy kémlelőnyílás, ahol bizony pont átlőhető.
  • Molot115
    Még jó hogy raktál fel róla képeket. Tudod ki hinné el különben... :D
    Viccet félretéve az ilyenekkel is csinálhatnának valamit. Simán beleillik abba hogy ha egyszer elvan döntve hogy kilőnek akkor ki is fognak! Ha így ha úgy akkoris... Gondolom te lőhetted volna bárhol pattantál volna. Csinálhat az ember bármit jön egy ilyen azt viszlát. De szerencsére ilyet néha én is produkálok. Amikor az RNG mellém áll.
  • LeWyTy
    Nincs lehetetlen. Gyári hibás a géped
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.10. 00:53:21
  • Luciferkee
    Ezt hogy a fészkes fenébe?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Normal ammo from M46 with 170mm pen @ 10 meter ( kb 100 méterről lőtt)

Eltalál ahol 250mm (több mint 300mm a döntöttség miatt):

Átüt, és egy darab repesztől felrobban az egész tank a gecibe:

WTF???
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.10. 00:46:46
  • ximix #24236
    Kösz a válaszokat.
    ---------------------------------------------
    A Tiegerfiebl angolul
  • Brenor
    GF szimen a repülőket azért jelzi a térképen, de ott is csak 1 km-en belül.

Más:
    [Fejlesztői Napló] M26 Pershing, T99 rakétavetővel
  • Rue East
    AF csatákban igen, ha jól emlékszem 800 méter körül jelenik meg felette az ikon. GF csatában egyáltalán nincs ikon a repülőgépeknél se.
  • ximix #24233
    A simulator csatában a baráti repülőket jelzi, de ha jól látom csak egy bizonyos távolságon belül?
  • davidbog
    Olvastam róla itt is. Fogalmam sincs hogyan valósítják majd meg, mert jelenleg se nagyon kell távolságot becsülni a célpont mérete és a vonások alapján. Bár engem annyira már nem hiszem, hogy érinteni fog, szerintem lassacskán végleg törlöm a játékot.

Ximix: Persze. Jó írások. Az első kettő rész sok újdonságot nekem nem adott, mert MH szervezeti felépítésében nagyon nem vagyok otthon és őszintén szólva ezek a témák nem is nagyon izgatnak, ismeretlen technikai dolog pedig kevés volt. A harmadikban nagyon örültem a pásztázó lövés leírásának (végre kiderült mi az a távolsági szám az orosz lövegek adatainál), illetve a stabilizátor leírásának.
    Majd ha vége lesz cikksorozatnak le is mentem az egészet worldbe.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 19:03:20
  • Brenor
    És azt mondtam már, hogy a múlthéten bekerült a nyelvi fájlokba egy olyan bejegyzés, hogy "Rangefinder"? :D
  • AIexx
    még egy kérdés: a lövés hangokat hogyan készítik el? lesznek új hangok e téren is? beleértve a repülők ágyúit, szint ugy a tankokét..