War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne is mond játszom amcsikkal ott divat bejön a m18-al és eltelik 2-3 perc már ott csücsül a térkép másik végében.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Sok helyen panaszkodtak rá, hogy kicsik a térképek még korábban. Erre Gaijin a szokásos kiváló érzékkel nagyszerűen ráérezve a fogyasztói igényekre, több meglévő nagyobb pályát lekicsinyített.😊

Rb-ben régen nem volt divat.Az új rb-ben viszont igen.Mivel nincs name tag.Sokan a térkép szélén(fealdatot le***va) elosonnak a spawn pontig és várnak...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.05.19. 13:48:01

A dolgok másik oldala a térképek elcseszése. Mostanában sok olyan meccs van ahol középen indulunk és ez RB és SB csata. Miért? Akkor mi a fenének a b@szott nagy térkép. Legyen karelia méretű oszt kész. A másik a spawn camp-elés. Az édés a...d, nincs jobb dolgod. Szóval a gazsi mindig tesz róla megutáljam a játékát.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

németekkel jó ha van 40%-os winrátám bármelyik tankkal, oroszokkal meg nincs 70 alatt...
ennyit az orosz fölényről...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Hát én majdnem minden nap látok 105 millis királytigrist.

Carp3tm0nster:
Sose játszok arcade-ot amióta nincs rendes simulator azóta szoktam realisticot játszani. Nézhetsz hülyének nyugodtan, de nem azt mondtam hogy nem tudom kilőni hanem hogy ilyenek előfordulnak. Lehet hogy ezzel próbál egyensúlyt teremteni de továbbra se látom sehol azt a fene nagy orosz fölényt.
Igen sokszor van amikor T 44-el egy lövés a királytigris is meg a ferdinand is de legalább annyiszor vagyok én is csak egy lövés bármelyik németnek.
Ha is2 mod 44-gyel nem tudsz kilőni egy Tigrist... az nem az is2 hibája...
T-44 detto.... MIlyen módban játszol, árkád?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
Hát Tigris 105mm jó ha havonta 1x rank4-et kap. Mert hát a csoda IS-3 7.0br-ben rohangálhat a Tigrissel ellentétben ami 7.7-ben van, így 80% esély hogy IS-4M ek ellen szórakozhassunk.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igen rank 4 hogy észrevetted! Az előbb párduc g-t meg tigris 2 h-t írtam ami szintén rank 4. De legalább ennyiszer jön szembe a 105millis tigris 2 meg a párduc 2. Amit én láttam eddig legalább annyiszor dob be oroszként is plusz 1 rankba vagy br-be mint németként. Nem igazán látom hogy hol van itt a németek csesztetése?
Sherman0070
Ez még mindig csak rank4 és nem rank5.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Példálul arra is de mondhatnám tier 3-at is. Amikor a T-44el kell mennem párduc g meg tigris II H ellen. Meg amikor az IS 2 mod44-et minden onnan lövi ki ahonnan csak akarja. Meg amikor a 8-at kell belelőnom a sima tigris h-ba szemből mire sziveskedik megpusztulni, megtörtént eset direkt számoltam. Meg amikor az IS 2-vel nem sikerül 3x egymás után átütni a Tigris-t ami még ráadásul be sincs forgatva... Szóval én nem fogom sajnálni szegény németeket mert legalább annyit segít a játék nekik is mint fordítva. De említhetném azt is amikor hiába lövök be a királytigris tornyába elölről még lead 2 lövést mire újratöltök. Szóval nehezen hiszem el hogy annyira szar lenne főleg hogy én nem veszek észre nagyobb adag szopatást német ágon az oroszhoz képest.
Sherman0070
Nézzél be rank5-re. Kíváncsi leszek mit fogsz ott csinálni német tankkal.

Tier 4-5-re gondolsz?
Amikor a stock Tiger IIP-vel kell mennem MINDEN meccsen IS3 és tsa ellen?

Hát abból amit a játékban látok nem az jön le hogy annyira sajnálni kéne a németekkel játszó playereket...
Cobra.
A HiGr38B elég gyengécske a randomgenerátor nélkül is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

na jó most lett elegem a heat lőszerekből, tisztára olyan mintha a nyerőgép karját húznám meg minden egyes lövéskor, váltok vissza az alap AP löszere a stuh42-nél..... nem érdekel hogy low pen.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

majd amikor nem lesz german player, na akkor majd rájönnek a retardált fejlesztők,hogy elszabták... talán

Master91
az kemény
Sherman0070
Hát megbaszhatják a jó kurva anyjukat ezek a buzi gyökerek is. Egyáltalán azt sem értem hogy ez a sok értelmi fogyatékos hogy gondolta ki a részeg agyában, hogy IS-4M mennyen a Tigrisek ellen. Komolyan én röhögném ki először őket amikor az egész szaros játékuk befuccsol.

Már visszakívánom a CBT-t mert akkor legalább volt balance amikor max rank3ig mehettünk. ( igaz az OP T-50, T-34 akkor is ott volt de még mindig tűrhetőbb volt annál ami most megy)

_Kondor_
Egy kis adalék a mighty IS4-M nevű UFO-ról:

előzetesnek:

és következzen az 3. tipusú találkozás:

4 silveres amcsi TD a pém pz2 ellen, az oroszoknak meg ott vannak a t34 sport autóik.

még árkádban ez nem lenne túl nagy probléma de sim csatában esélytelen egy pz4j (vagy párduc D) toronyforgatási sebességével elkapni egy m18-at, hacsak nem száguld az ágyúcsöved elé önként.

_Kondor_
Persze hozzá tartozik, hogy nekem is sokszor vannak érdekes fragjeim, ahogy Vog kolléga is emlitette.
<#fejvakaras> az igen....

Tudom,hogy nem szép dolog, de ezen a damage modellen csak röhögni lehet...

Master91
ezt valaki megtudja magyarázni? 😄
_Kondor_
Ez elég érdekes lövés... Nem elég, hogy ezt a papir szart bárhol átlövik, még ilyenek is jönnek <#action>

_Kondor_
Egy dolog ami vigasztal a bugokban, hogy nem csak a káromra, hanem az előnyömre is válnak, statisztikailag ugyan annyiszor.
Tulajdonképpen van a német ágban nagyon hasonló: Pz.Kpfw. II Ausf. H

Sajnos csak prémium változatban, és csak csomagban, így nehezen hozzáférhető.
De ha ezüstért lehetne venni, akkor se sokat érne, mert az 50mm-es ágyúnak a játékban nagyon kicsi a tűzereje, ráadásul kevés lőszert is lehet belepakolni.

Ha megoldanák, hogy a kisebb kaliberű ágyúk a mostaninál használhatóbbak legyenek, akkor ez a gép nagyon hasznos lehetne. (Mondjuk egy ezüstért kapható változat)

Utoljára szerkesztette: e57, 2015.05.18. 11:28:51

Vog
Az elmúlt két hétben némi kényszerpihenő miatt elég sokat játszottam /magamhoz képest/. Realisztikusban többnyire érthető, hogy melyik lövésem miről miért pattan le, viszont néha előfordul olyan saját kill, hogy csak a fejemet fogom, ha az ellen ugyanazt látja ilyenkor a killcam-en min én, akkor valószínű, hogy éppen kárt tesz a környezetében...

Legutóbbi eset: Normandy csata eleje, fövenyről indulva IS-2vel haladok, Bfw.Jpanther fent a városban a kőkorlát takarásában kb 300 m-en, csak a teteje látszik, lead egy lövést, ekkor veszem észre, próba szerencse, killcam szerint: bal felső döntött rész sarkáról felfele lepattan a lövedék+keresztben a td-n belül valami repesz<#conf> elhúz és bezöldül egy ember, semmi más. Naba***a tolatás, ekkor tűnik fel, hogy kiírta, hogy kilőttem. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog replay visszanézve, csapattárs nem lőtt rá sem korábban, sem a lövéskor, valamint gyönyörűen látszik ahogy a lepattanó elhúz az ég felé.

A másik és gyakoribb gondom a láthatatlan tank: távcsövön keresztül látom, hogy 400m-en egy gyönyörű pirosra festett tornyú KV-2 "lopakodik" a domboldalon pár bokor takarásában, váltás célzásra Kv sehol, vissza távcső csak ott van, ez még 2x eljátszva, lövés a semmibe Kv robban, köztünk sík terep volt természetesen. Ugyanezen csatában ellenfél foglal, domb fölött 2x átkémlelve sehol senki, gondolom biztos a romok mögött vannak, át a dombon, majd a nyílt rész közepén, amelyen nem látszott senki előtűnik egy T-34 /gondolom itt kapcsolta ki a klingon álcapajzsát/, természetesen a csöve elé sikerült kimenni.

Az ilyen gondokkal kezdhetnének valamit, illetve az is jó amikor az egy lövéssel romba döntött /toronyforgás, ágyú és pár ember pirosra lőve/+kigyújtott tank az oltás után/előtt fordítja a tornyát és rögtön kilő még azelőtt, hogy egyáltalán újratöltenék, majd vígan tovább indul a dolgára.
Töri tétel :

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

AnuluWork
Persze, hogy random. De el nem ismernék. Előbb a csávó 86 meccsből 80 killt tudott összehozni IS2vel. Erre pont ellenem egy meccsen sikerült neki 7et összehoznia? Spenótot evett, vagy mi? 😄 Amúgy, a meccsen 3 IS2t lőttem ki ugyanúgy, és hogyhogynem mind meg is halt. De a gyerek csak sérült, sérült, sérült, átment rajta minden lövedékem, pedig a lyukak ugyanott voltak, a fontosabb helyeken, mint a többi IS2 esetében. Majd miután kilyuggattam, hopp oneshotolt.

Szerk. Más is panaszkodott, hogy érdekes, de anno elfogadtam, hogy random, akkor elfogadtam. A folyamatos BR+1 szembejövetel jobban zavar, de ez van.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.17. 19:27:19

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Cobra.
Egyre jobban random, hogy mi mit lő át. pl ma az M10 lőszere lepattant a Hetzer kémlelőnyílásáról 100m-en belülről (kamerán látszódott is, hogy pont ott találtam el), pedig ha én megyek a Hetzerrel, akkor ott minden bemegy és megöl 2-3 embert.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

most lőtt ki egy m18 tiger II-ből úgy, hogy előtte átlőtt egy tigris-t keresztbe... hát mennyire hihető már:-D

AnuluWork
Iszonyat csalódás az USA TD vonal "B(é)Rezése". Nincs olyan csata, hogy ne +1 BR jöjjön szembe. Ezeknek a papírszaroknak pedig ez már sok. Ráadásul az utolsó forgótornyos populáris lőszere nála valahogy nem úgy viselkedik, mint mondjuk a Pattonnál, vagy nerfelték volna? 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

1. csak csapatban érdemes belekezdeni 2. előre meg kell lebeszélni egy időpontot mikor mindenki ráér 3. GE wager előtt a csapattal gyakorolni néhány körön keresztül 4. csata előtt megbeszélni egy egyszerű alap taktikát pl: kereszt tűzbe fogni egy cap zónát.

Sherman0070
Sqad-al vagy valamivel megoldható lenne a győzelem?

felejtsd el. A pálya végéről átlőnek, te meg pattansz majd mindenről...

iracing the 'real' race.

Sherman0070
Golden Wager-hez van valami ötletetek hogyan nyerjek folyamatosan? Kéne minimum 600gold de nem merek belekezdeni mert gondolom folyton vesztenék...

a spawn kill az tényleg nagy szemétség, épp most mentem sim csatában berlinen és a csata már javában tartott engem meg későn dobot be a gép.... természetesen a spawnon már 3 darab m18 várt.

Pont ettől van hangulata. Simán lehet 4-5-6 killeket nyomni rajta és még campelni se kell hozzá. Olyan gyönyörűen meglehet lepni az ellenséget hogy öröm nézni. Persze van amikor meg engem lepnek meg😄. A bombázás szerintem meg semmivel se durvább mint más pályákon, főleg hogy a házak között nehezebben dobják rád.
A bombázókat meg amúgyis kiszedném a harckocsiktól mert akik nem tudnak érvényesülni a harckocsikkal elmennek repülni. Teljesen jó amikor gurulsz 4 métert és máris az arcodba dobja a bombáját. Talán ez a legidegesítőbb legalábbis számomra...
Master91
labirintus, át l áthatlan, csomóan campelnek kb. spawn pontnál, nem tudom miért, szarrá bombáznak ahhoz képest hogy nem is nyílt terepű, alig látok valamit mert annyi a terep tárgy/homály stb

borzasztóan idegesítő pálya
Mi a baj vele? Szerintem a legjobb pálya...
Master91
teli van a tököm már Berlinnel, ilyen játszhatatlan egy szar pályát
Hát árkádban játszol mit vársz? Amúgy lehet átment rajta a lövedék, minimál páncélnál előferdül. Tessék Rb-t vagy Sb-t tolni.
egy kis idő után visszanéztem a játékba. tényleg csak átmeneti szórakoztatásra való. arcadban tankolok de nevetséges az irányítás a célzás a sérülés modell úgy az egész játék. élethűségre van hirdetve de kérdezem én mi élethű van abban amikor egy light tankot 10x egymásután lövök át és csak kapom és kapom az xp-t de az ellen még mindig él. vagy ellövik a lánctalpam és a motor áll meg. totál vicc az egész játék de komoly cél nélkül baromkodni megfelel.<#nevetes1>
kedves ganij ezekkel az új amcsi TD speed démonokal alaposan felborította az eddig megszokott játékmenetet, remélem szándékoznak a jövőben a német ágat is bővíteni ilyen gépekkel

Na, hát én meg ilyet nem találok! 😄
Amúgy a Nick-et nem írtad bele ugye? Madi92 simán. 😄
Nesuten
nem talállak

N3su no Asahi az én nevem
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.05.15. 15:00:02

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Mehetünk.Nick Madi92.
Nesuten
Kinek van kedve szakaszozni ??? csak szimulátor vagy Realisztikus

Stug III G
Panther D
Tiger H1
Tiger Porsche
Pz IV vagy III

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !