War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.05.19. 13:48:01
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
ennyit az orosz fölényről...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Carp3tm0nster:
Sose játszok arcade-ot amióta nincs rendes simulator azóta szoktam realisticot játszani. Nézhetsz hülyének nyugodtan, de nem azt mondtam hogy nem tudom kilőni hanem hogy ilyenek előfordulnak. Lehet hogy ezzel próbál egyensúlyt teremteni de továbbra se látom sehol azt a fene nagy orosz fölényt.
Igen sokszor van amikor T 44-el egy lövés a királytigris is meg a ferdinand is de legalább annyiszor vagyok én is csak egy lövés bármelyik németnek.
T-44 detto.... MIlyen módban játszol, árkád?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amikor a stock Tiger IIP-vel kell mennem MINDEN meccsen IS3 és tsa ellen?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Már visszakívánom a CBT-t mert akkor legalább volt balance amikor max rank3ig mehettünk. ( igaz az OP T-50, T-34 akkor is ott volt de még mindig tűrhetőbb volt annál ami most megy)
még árkádban ez nem lenne túl nagy probléma de sim csatában esélytelen egy pz4j (vagy párduc D) toronyforgatási sebességével elkapni egy m18-at, hacsak nem száguld az ágyúcsöved elé önként.
Sajnos csak prémium változatban, és csak csomagban, így nehezen hozzáférhető.
De ha ezüstért lehetne venni, akkor se sokat érne, mert az 50mm-es ágyúnak a játékban nagyon kicsi a tűzereje, ráadásul kevés lőszert is lehet belepakolni.
Ha megoldanák, hogy a kisebb kaliberű ágyúk a mostaninál használhatóbbak legyenek, akkor ez a gép nagyon hasznos lehetne. (Mondjuk egy ezüstért kapható változat)
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.05.18. 11:28:51
Legutóbbi eset: Normandy csata eleje, fövenyről indulva IS-2vel haladok, Bfw.Jpanther fent a városban a kőkorlát takarásában kb 300 m-en, csak a teteje látszik, lead egy lövést, ekkor veszem észre, próba szerencse, killcam szerint: bal felső döntött rész sarkáról felfele lepattan a lövedék+keresztben a td-n belül valami repesz<#conf>#conf> elhúz és bezöldül egy ember, semmi más. Naba***a tolatás, ekkor tűnik fel, hogy kiírta, hogy kilőttem. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog replay visszanézve, csapattárs nem lőtt rá sem korábban, sem a lövéskor, valamint gyönyörűen látszik ahogy a lepattanó elhúz az ég felé.
A másik és gyakoribb gondom a láthatatlan tank: távcsövön keresztül látom, hogy 400m-en egy gyönyörű pirosra festett tornyú KV-2 "lopakodik" a domboldalon pár bokor takarásában, váltás célzásra Kv sehol, vissza távcső csak ott van, ez még 2x eljátszva, lövés a semmibe Kv robban, köztünk sík terep volt természetesen. Ugyanezen csatában ellenfél foglal, domb fölött 2x átkémlelve sehol senki, gondolom biztos a romok mögött vannak, át a dombon, majd a nyílt rész közepén, amelyen nem látszott senki előtűnik egy T-34 /gondolom itt kapcsolta ki a klingon álcapajzsát/, természetesen a csöve elé sikerült kimenni.
Az ilyen gondokkal kezdhetnének valamit, illetve az is jó amikor az egy lövéssel romba döntött /toronyforgás, ágyú és pár ember pirosra lőve/+kigyújtott tank az oltás után/előtt fordítja a tornyát és rögtön kilő még azelőtt, hogy egyáltalán újratöltenék, majd vígan tovább indul a dolgára.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Szerk. Más is panaszkodott, hogy érdekes, de anno elfogadtam, hogy random, akkor elfogadtam. A folyamatos BR+1 szembejövetel jobban zavar, de ez van.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.17. 19:27:19
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
iracing the 'real' race.
A bombázókat meg amúgyis kiszedném a harckocsiktól mert akik nem tudnak érvényesülni a harckocsikkal elmennek repülni. Teljesen jó amikor gurulsz 4 métert és máris az arcodba dobja a bombáját. Talán ez a legidegesítőbb legalábbis számomra...
borzasztóan idegesítő pálya
Amúgy a Nick-et nem írtad bele ugye? Madi92 simán. 😄
N3su no Asahi az én nevem
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.05.15. 15:00:02
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !