War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem véletlen ennyi az ára. Megy majd még br,ben feljebb hamar, bár ez minden szinten kemény tud lenni. Pay to win...
De miért nem ugy csinálták meg mint a tuzérségi célzást. Ez igy nagyon gáz még T4-ben is megállná a helyét.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

ez elég beteg...
sikerült megint visszarakniuk ezt a hülye bugot a játékba, a taktikai térkép és a spectator mod között váltunk akkor automatikusan átugrik egy másik játékosra.... tudom nem létfontosságú de engem rohadtul idegesít.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.30. 20:14:52

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

OP prém szutyok, elfingja magát és a fél pálya kidöglik.

Sherman0070
Kíváncsi lennék Tigrisekkel mit csinálna. (de mivel 4.3 csak a br. csak troll sqaddal lehetne Tiger ellen menni vele)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Robbaznak most volt videója ott RB-ben tolta 😄
Sherman0070
Csak Arcade-ban tudják bemutatni ezek a YouTube-osok a tankokat?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Ez kész. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mindenbe bele lehet kötni ha nagyon akarunk 😛 😄

tessék inkább rakéták 😛

Sherman0070
Ha nem olyan egyszerű mért csak az egyik ágat boostolják folyamatosan? Így jóhogy nem egyszerűbb ha saját maguk ellen dolgoznak.

Egyébként ha weapon of victory, akkor hidegháborús szovjet tankok sem illenek a névhez😉

Folyamatosan fejlődik. Értem, hogy németekkel szar menni magasabb br-ben, de bízom benne, hogy valahogy javítani fogják. Nem olyan egyszerű ez...
Sherman0070
Jah de ez a játék teljesen letért arról az útról amit 1 éve szánt.

Master91
Ott is van SU-122-54 😄
Sherman0070
Most komolyan lesz SU-122-54?!..... Kész nekem elég volt ebből. Mentem WoT-ozni.... Nekem kurvára elegem van az egész buzi hozzáálláshoz...

Ha jól emlékszem, akkor nem prémtank, azaz normál ára van.
mennyibe kerül az M18 black cat?
Dehogynem. Ha pattogsz a frontjáról, betöltöd a gold lőszert, és tésztaszűrőt csinálsz belőle, amíg tart a HP; akárcsak az igazi csatatéren.
Ja, hogy ez nem a WoT? Hála istennek... <#banplz>
Betették a Calliope-ot, tier 2-es prémtank, 4.7 BR. 9000 gold feletti összegért megvehető... XD

A talisman csak egy-egy csatára vonatkozó prémium fogyócikk, vagy az adott tankra véglegesen felkerül amivel megnyerem?
Ahogy látom teljesen átvariálták a lőszerek átütését. pl a tiger 1 átütése 0 fokon 10 méteren 165 mm lett. panthernek pl 187 mm.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.04.30. 14:02:43

Jutalmak:

A csata után megjelenő trófea jutalom rendszer megváltozott. Mostantól a játékosok kapni fognak egy trófeát, ami véletlenszerűen ad majd jutalmat a kinyitása után:
Ez a trófea silver liont mellet tartalmazhat jármű modulokat (akár prémiumot is mint a talisman és a back up). Továbbá lehet benne leárazás a prémium járművekhez.
A prémium modulokat annak a nemzetnek a járművei kapják, amelyeket abban a csatában használtatok, ami után a trófeát is megkaptátok.
A modulokat azok a járművek kapják, amelyeket abban a csatában használtatok, ami után a trófeát is megkaptátok.

Hát ez az.

Awards:
The after-battle trophy award system has been changed. Now, players will get an active trophy, which will award a random reward after being opened:
-Trophies can contain not only silver lions, but also modifications for vehicles, including premium ones (talisman and back-ups). They can also contain discounts on premium vehicles.
-Premium modifications will be awarded for vehicles of the nation that was used during the battle they are awarded after.
-Awarded modifications will be for the vehicles used during the battle they are awarded after.

Ez mi a bübánat?

Nohab
140-150-re saccolom.

Amúgy azt remélem mindenki észrevette, hogy a Jumbo tornyán az a 25 mm-es rész már 65 mm.
A t-54 új lőszere 1967-es, szóval nem kicsit lépte túl határt cég, bár jön a T-62 is. <#circling>

Nohab
Olyasmi. A páncélt érve szakad szét. Puha célpontok esetében hatásos. A HE-vel összehasonlítva az a különbség, hogy jóval kisebb szögben, de koncentráltabban szórja szét a repeszeket.
AIexx
a Shrapnel lőszer mire jó? mit tud? repeszhez hasonlít?
Basza*ok bazzeg, hogy lehet egy ilyen tankot 7 BR-re rakni?😄D Olykor még eljátszogattam 6.7 BR-ren, de ennek vége.

t95 is vicces tank lett, 7.0 BR.
A németekkel tényleg csak a mazochisták mennek majd 5.7 BR fölé.

t54 1949 új lőszere zbm 8, átütése 10 méteren 313mm, 1000 méteren 285mm 😄😄

A Maust is minek tették be, még ki sem sikerült fejlesztenem, máris használhatatlan😄
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.04.30. 12:12:11

Ja szegény németek dögivel vannak az op T5-ös tankokkal. <#buck>

Nagyon nehéz kiszúrni,de ha oldalról sréhen nézed szemből akkor van egy kb 63 mm-es páncél ami felett van még egy 43 azt hiszem.Szóval döntve simán 120-130 a minimum vastagsága.De este csinálok róla screens. hogy ha hazaértem.

"Weapons of Victory" az update neve

örüljenek a németek annak az egynek is 😛
amúgy a tigrisek toronyforgatása is gyorsabb lesz (The rotation speed of the Tiger I Ausf. H1’s turret has increased from 7.5 degree/sec to 12 degree/sec, and for the Ausf. E’s turret, 7.5 degree/sec to 14 degree/sec.)
M82 lőszer az M26E1-nek és a T32-nek!!! <#taps> <#violent>
Jól látom hogy a németek szemét kiszúrták egy tier 2 tankkal?😄 Máshol meg post war tankok., új lőszerek t54-be(mert eddig is olyan kevés volt nekik), új apcr t32-nek stb
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.04.30. 11:15:21

Tulajdonképpen mennyi akkor ott az össz páncélvastagsága? Mert a tanknézegető eszközben csak azt a negyvenvalahányat lehet látni.

na megjött az új ápdét is lehet frissíteni

Nohab
Csak az első lemezt ütötted át, a másodikat már nem sikerült. Az egyik lövésed majdnem eltalálta a géppuskát, amivel kicsinálhattad volna egy lövésből is. Ott csak az alsó réteg van. Mivel jól láthatóan szögbe és távol volt tőled, ezért nem meglepő, hogy nem ütötted át. Vagy bemákolod a gyenge pontját, vagy spuri. Mást nem tehetsz.
Nohab
A leírás szerint: a kézigránátok (nyilván mágneses) ellen szerelték fel. Ennek ellenére a későbbi típusainak már ez sem volt elég, és a háló ellenére átütötte a páncélt. A játékban a vastagsága a rácsnak nem lesz elegendő, hogy aktiválja a lövedékeket.
Homlokgéppuskánál lődd, ott átmegy. Vagy oldalról a futómű magasságában.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
1942-es T-34 baszki, zseniális gép. Első meccsen ellőtték a motort, és egy helyben álltam végig, de a második próbálkozásnál(poland) megvolt a foglalás, meg 10 tank kilövése. Nagyon nagy alázást lehet vele művelni. Egyedül egy M3(amin van külön löveg, és külön torony) elől bújtam el, mert azokkal rossz tapasztalatom van, de a többi, tök esélytelenek.
Azok ellen valóban kevés lehet! De attól függetlenül használják a mai napig. De a páncéltörő ágyúk/rakéták/gránátok mindig egy lépéssel a páncélzat elött járnak! Valószinüleg ez így is marad...
AnuluWork

AnuluWork
"Gaijin Entertainment joined the national movie project “Panfilov’s 28 men”. We would like to introduce the teaser trailer of the movie. "

én is csak találgatok de nem lepődtem meg ezen, a 76mm m1 ágyúval futkározó amcsi tankok amire csak ránéznek azt azonnal ki is nyírják távolságtól függetlenül 😊 elkapni max oldalról lehet őket, 90mm alatti ágyukkal lőni őket kb teljesen fölösleges. :-/

csak mert Arnold és a tankja és amúgy is szeretjük 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eléggé felcseszett a dolog, kínomban már a tornyába is lőttem egyet, bár tudtam hogy onnan úgyis lepattan. A hab az volt a tortán, hogy ő meg egylövésezett engem.😄

Kap battle trophyt.Úgy lesz sok silverje.