37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #24949 Ezek után jött a LeoI. Na még csak itt kezdődött a frusztráció. Nem elég, hogy 30x ezer xp kellett a partshoz + 20x ezer a tűzoltóhoz, az alap lőszer jóformán semmit sem ért. Jó az átütése oké, de átütés után csak minimális kárt okozott belül. Egyetlen esélyed az volt, hogy messziről kilövöd az ellenséges tank legénységét. De várj! Nem tudsz messzire lőni, mivel amíg nincs meg az adjustment of fire fejlesztés addig 100 méter felett szinte sose oda ment a lövés ahova céloztál. Utána meglett ez a HESH lőszer (vagy mi a neve), amit kb azért tettek be, hogy később legyen meg a HEATFS lőszere ami az egyetlen használható lőszer hozzá 1300 SL / lövés áron. Hát kösz. :)
Teljesen úgy éreztem, hogy az egész arra megy ki, hogy "nem akarsz szenvedni? akkor vedd meg a modulokat 2500 GE körüli összegért".
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.22. 20:45:16 -
Luciferkee #24948 Én ezen már fenn sem akadok. Nagy nehezen kifejlesztettem rajta minden a régi rendszerben (több xp kellett ahogy mondtad), nem morogtam, mert legalább a jutalmak (rewardok) is ehhez voltak mérve. 1,5 hétre rá, hogy meglett minden visszavették a szükséges xp-t a maxoláshoz, ezzel együtt a jutalmakat is.
Szóval megszívtam, mert kifejlesztettem még "magasként" használni viszont már csak "alacsonyabbként" tudom.
-
Droughert #24947 Én csak azt vettem észre, hogy a p2 modullok xp költésge 6.7br-en ugyan annyi volt mint egy 8.0-ás vasnak. Persze ez is német tank, véletlen maradhatott így hónapokig... -
Droughert #24946 Nem olyan régen vitáztam valakivel, hogy béta óta mindig volt olyan br besorolás, ahol a német tankok jelentős hátrányban voltak, hoztam rengeteg példát, de le lettem hurrogva, hogy ugyan miért baszna ki a gajin a németekkel direkt. Nos nekem megint úgy tűnik, hogy az USA/Német vonal megint szopni fog. Mondjuk usa annyira nem vészes, mert ha marad elég német player, akkor ők többnyire közösen mennek majd az oroszokkal így ők talán nem fognak annyit szívni, de egy tiszta usa vs orosz vagy német vs oroaz csata erősen az orosz oldal felé fogja billenteni a mérleg nyelvét ha akkora hatása lesz ennek az új mechanikának a játékmenetre. Arra lennék kíváncsi, hogy oroszoknál mennyien játszanak, vagy mennyit költenek a játékra, hogy ennyire nyilvánvaló előnyöket kapnak sorozatosan. -
Luciferkee #24945 Leonál ti is észrevettétek az a bugot, ha megsérül 1 vagy több legénység (nem halnak meg), akkor annyi a tanknak?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #24944 Persze a ruszki tankok értékei... -
carp3tm0nster #24943 a német tankokon lesz még egy 20kw-os halogénizzó is, hogy még jobban látszódjanak bárhonnan, nem?
szánalom amit a készítők csinálnak már... -
jocking #24942 Életemben először tegnap kinyírtam egy Maus-t a H-Királytigrissel. Szemből. Sima APC lövedékkel, nem APCR-el.
A 128-as csövére céloztam, a kis röntgenképes visszajátszósdi meg azt mutatta, hogy lazán bejutott a toronyba a lövedék, ott meg pukkant az ammo.
Létezik, hogy belőttem az ágyúcsövén keresztül? Van ilyen? :D -
Droughert #24941 Nem lesz itt gond, a félelemets Tiger II (H) nem fog elbújni, és már nem fog akkora mészárlást rendezni a T10-ek között, végre rendeződnek az erőviszonyok...
-
Luciferkee #24940 Az összes crew skillje maxon van (csak a rádiósé nem). Elég félelmetes bug az biztos. Közben váltogattam, nehogy az legyen, hogy a távolabbi szikla mögül jön mégis és onnan lő. -
gstup #24939 Ilyen nekem is szokott lenni.Ki-be kell ugrani belső és külső nézet között.Csak belső nézeten van hogy nem látszik csak 1 másodpercel később. -
Luciferkee #24938 Ez mi a retkes szar? Vagy két percig néztem ezt a spotot, mert láttam, hogy bemegy a szikla mögé, gondoltam, hogy majd ezen a felén kijön. Ágyú arrafelé fordítva, rákészülve, ha kidugja magát akkor meghal. Egyszercsak bumm egy lövés, meghalok, pontosan onnan lőtt, ahová néztem, csak nem jelenítette meg.
A configom szerint maxra van állítva minden ehhez kapcsolódó dolog, mégsem láttam, hogy ott van.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.22. 17:03:53 -
Brenor #24937 [Bajnokság] I. Thunder Kupa - Összefoglaló -
gstup #24936 
-
Luciferkee #24935 Ezt csak idehányom: (1.53 dev)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maybe you noticed on the vehicle statscards that they now show the visibility of the tank.
Ill post some examples:
M2A4 (american reserve tank) visibility 85%
Panther (D,A,G,F) visibility 138%
T95 visibility 105%
Panther 2 visibility 163%
Leopard I visibility 163%
M103 visibility 150%
Jagdtiger visibility 150%
Tiger II (H) visibility 200%
Tiger II (P) visibility 200%
Tiger II 10,5 visibility 200%
Maus visibility 200%
And now the Russians:
IS-3 visibility 85%
IS4m visibility 94%
T10m visibility 85%
Su-122-54 visibility 90%
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.22. 15:16:29 -
Most komoly? Hogy a jó édes anyjukat :)
Akkor úgy látom továbbra sincs semmi értelme hogy újra belekezdjek ebbe a grindelős játékba :D -
Luciferkee #24933 Aha értem. Ez kimaradt. :( -
kissssss #24932 szerintem a másikra gondolt arra amit summer sadneskor lehetett beszerezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #24931 Erre gondoltok? Miért olyan ritka? Szerintem egész jó kis tank lett.
-
Lokker #24930 Heti 3-4 csatánál nem játszok többet, AW sokkal jobban bejön, de én még egyet se láttam. :D -
foxbat88fx #24929 KV-1B-nél úgy sem lesz jobb :D abból sem sokat látni rohangálni.... -
Lokker #24928 "Úgy gondoltuk, hogy egy őszi esemény keretében belül tesszük majd elérhetővé. A részleteket is megkapjátok hamarosan, figyeljétek a híreket."
Tippre előtte 1 nappal kikerül a hír, majd egy 10 lépcsős feladatsorban lesz ESÉLYÜNK kipörgetni ha feladatonként kilövünk 100 tankot rbx2 sbx3 bónuszokal persze. Ettől lesz ez ilyen ritka. Lehet még optimista is voltam. -
Brenor #24927 [Fejlesztői Napló] Pz.Kpfw. E-100
Ez már a magyartos verzsön :) -
carp3tm0nster #24926 az akarod mondani,hogy az oroszok féle dől a mérleg nyelve? ;-)
-
Luciferkee #24925 Mint a postwar lőszer az IS-2höz! :)
Tiger E még mindig nemkapta meg az APCR lőszerét. Oh várj. De. Egy 0.3 BR-el nagyobb tankkal.
Az IS2 BRjét nem változtatták meg a lőszer után.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.21. 22:43:47 -
carp3tm0nster #24924 azt írja, "historically accurate" muahahhahahhahahahahahaha :D
-
Brenor #24923 Az E-100 csak különlegesség lesz, egy ritka járgány amit csak egyes eventeken lehet megszerezni, így nem lenne túl előnyös, ha az lenne a német ág legerősebb tankja.
Ami a Leopárdot illeti, BVV megerősítette, hogy be fogják rakni a Leopard 1A1 típust. Kérdés, hogy mikorra készül el, mert egyetlen jármű elkészítése több hónapig is eltart. -
Luciferkee #24922 150-es már előrelépés lett volna az egérhez képest. Így én inkább ezt a tankot az egér elé tenném harci besorolás szerint.
Ami még mindig hiányzik, egy medium 7.7-as tank a németekhez. Tudom, hogy nehéz, esetleg lehetne a leonak valami másik változata. -
csak 128 -as, a 150 -es már túl OP lenne, persze a ruszkik szerint..
-
XD ott a baszott nagy 15cm-es gun erre a 75 milissel lőnek :DDDD -
Luciferkee #24919 E-100 Devblog
Gondolom majd lesz hozzá, lőj ki 1000 T-10M-et PZ IVF2-vel, 1 nap alatt és akkor lesz 1%-esélyed, hogy a ládából kiesik. A ládában lesz még 100 különböző order/wager 10.000 SL, vagy 10% kupon az orosz SMK-ra. -
Luciferkee #24918 Nem vagyok gyökér, tudom, hogy meghalok ha _normális_ helyen eltalál.
Eltalálta a csövem legelejét, onnan semmi további sebzése nem volt. Egy repesz nem jött be. Rejtély. -
ha az a repesz eltalál egy párducot, tökmind1 hol, KO! -
Luciferkee #24916 Ez mi a fene? Meglőtt 152mm-es SU eltalálta a csövemet, semmi belső sérülés (amit bal lent mutat az mástól származik akit kilőttem közben és javítottam). Elfogyott a rejtett hp?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.21. 19:31:22 -
Droughert #24915 Nekem ez az tank eltünős, felderítős játékmenet nem jön be. Arra ott van a wot, ha azt gondolják, hogy ettől majd onnan átjönnek ide játszani az emberek tévednek. Abban a wot a jobb, a wt kicsit másabb volt, sokaknak ez tetszett benne, de valahogy nem találják az irányt, össze vissza fejlesztgetnek, próbálkoznak mindennel, bele kapnak mindenbe, de valahogy nem látok egy határozott irányt. Csináltak egy rb módot ahol nincs name plate, nincs térképen jelölés (nekem ez nagyon bejött, realisztikus irányba mentek vele), erre most jönnek a skillek meg mellé az eltünő tankok, és a jelölések térképre, hogy esélyed sem legyen flankelni. -
ment egy privát, tekintsd meg!
-
Dagohun74 #24913 hmm?
-
RiP in Pepperoni War Thunder, 2015-2013 ING 10/1.
But what happen if War Thunder not die? -
Dagohun74 #24911 én úgy tudom minden beállításnál ez lesz csak több lesz a bokor. Úgyanis ha nem mozog és nem lő akkor le se rendereli a rendszer. Így ha láttad is de nem mozdul el fog tűnni a szemed elöl. De lehet hogy rosszul értelmeztem a leírást. -
Luciferkee #24910 Járműmodell változások
Több járművön is javítva az ütközések általi kölcsönös sebzés.
Tehát akkor nem fog meghalni a fél legénység ha leo-val nekimegyek egy fakerítésnek? Vagy épp ellenkezőleg, meghal majd mindenki?