War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Valóban jobb lesz szerintem is a helyzetük, de azért ettől még nem kell "hanyatt esni". 😄 Azon a szinten semmivel se nagyobb ellenfél egy 105-ös KT mint a sima, főleg hogy az átütésük szinte megegyezik és a 105-öst ráadásul 20 sec újratölteni. De ha meg innen nézzük nagyon helyes hogy lejjebb vitték a BR-t a 105-nél pontosan azért mert semmivel se jobb a simánál. Legalábbis abból ítélve amit én ellenük harcolva láttam.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.11. 19:25:15
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
7.0 NÉMET VASAK!!!!!!!!!!!!! BALANCE VÉGRE BAZDMEG VÉGREEEEE!!! <#circling>#circling><#finom>#finom><#hamm>#hamm><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#lookaround>#lookaround><#mf2>#mf2><#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(devblog matckmaker változtatás soon(tm)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.06.11. 13:57:42
Madi92: ugy latszik megis atomfizika
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
A preset arra jó, hogy ha te tier 1es tankokkal akarsz menni, azt pakolsz be, de ha T4el, akkor egy új presetbe azokat rakod be. Aztán csak egy gombnyomás az egész.
A tankokat csak megvásárolod, és valamelyik slotba megveszed. Utána az ott marad, de bármikor elküldheted szabira, és megnyitod ua tankot másik slotban. Ez pl. azért jó, ha az adott slothoz tartozó legénységet akarod húzni.
A többit leírták előttem egyel.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Magyarán, a legények fixek, tankokat tudsz alájuk venni.
vki lecci magyarazza mar el hogy tudok legenyseget cserelni 2 tank kozott
koszi
az már más kérdés, hogy a test papír 😊
kiváncsi leszek mi lesz így az ISU-152 fejlődési exp-jével, mert amint látom itt nem kapok választ 😄
lehet senki se tudja 😄
SU-100 moved after ISU-152 on Rank IV
félig ki van fejlesztve az ISU-152
akkor most mi a fasz lesz? 😄 csak mert az a 110k exp nem kevés...
vajon átteszik a Su-122-54-re? mert ezek szerint az lesz az egyedüli tier 5 szovjet TD, nem?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.10. 21:01:03
t-34/1940 meg szépen lassan felment 2.7-röl 3.3-ig.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Érdekes az amcsi tankok miért nem op-k? Miközbe 1 rakat mutatójuk jobb mint az orosz harckocsiké.
Ja és hadd ne én legyek már a hibás mert szeretnék orosz harckocsival menni... 😄 Ha már végig verekedtem magam az ágon...
De mivel simulator eventbe is az amcsikkal rak össze, realisticbe meg már egy ideje csinál vegyes csapatokat is. Gondoltam hogy esetleg a 107 várakozóból csak össze tud állítani 2 csapatot...
tisztelet a kivételnek.
pedig német max 8 fő, amcsi max 12 fő mehet egy csatában.... milyen érdekes amint nincs lehetőség m18 pokolmacsekkal játszani máris nem döfi amcsi oldalon játszani.
de legalább a sok spawnkiller nyomorék nem tudja kiélni magát hehe.
csak elég érdekes ez így.... tier 1 szarul hoz, tier 2 már egész jó, 3 jó, 4 már nagyon jól hoz, erre 5 megint szarul hoz 😄
nem erre számítottam, ez eléggé meglepett 😊
kicsinálok 5 darab ellenséges tankot, amik ráadásul top tankok voltak
(T-54, Is-4, Panther 2, M103 meg még valami...) na erre is 1200 exp-t kaptam lol 😄
tier 4-esekkel még prém nélkül is 3000-eket megyek....
T-54-el bakker esküszöm, hogy megölök 4-5 tankot és kapok 600 exp-ét :S ez mi a fasz? így sose lesz fullos 😞
Másfelől szerintem mind a három nemzettel jól lehet boldogulni, akármelyiket választod. Én azt mondanám, hogy tier2 a legélvezetesebb, ott elég kiegyensúlyozott a harc. Tier3-ban a németek aratnak a Tiger E-vel és Panther D-vel, tier4-ben és tier5-ben meg az orosz és amerikai gépet dominálnak, ott már a németek valahogy szinte mindig a rövidebbet húzzák.
Orosz fejlesztésű játék révén, az orosz fejlesztők furcsa világnézete miatt a német és az amerikai tankok sokszor nem tudják azt amit kéne nekik(ugyebár az oroszok aktívan gyűlölik mindkét nemzetet a mai napig).
Szerintem kezd az orosz ággal, T-34esekkel, IS-2vel és ilyesmikkel jól lehet játszani és haladni is, elég tűrhető gép mind. Fontos megtanulnod hogy ez nem a Wot, ha rosszul helyezkedsz a tankal, vagy rossz helyzetbe manőverezed magadat, egy lövésből kilőnek egy Tiger II H-ból/Jagdtigerből is. (amik ugye oldalt kemény 80mm vastagok, pont mint egy Tiger I E oldala)
Ígéretes gép a T-54, de van néhány órási konstrukciós hibája. Először is csekkojátok x-ray nézetben elöl a tanktestet, hogy mik vannak közvetlenül a sofőr mellé rakva(bazinagy üzemanyagtank mögötte lőszerrekesszel), és ez már a T-44esen is így van, és az összes T-54en. Na oda elég egy gránát, és vége a tanknak. Plusz sajnos az összes T-54 változatban ugyanaz az 500 lóerős motor van, ami egy ekkora súlyú tankba borzasztóan kevés, így a gyorsulás az horror, és ez bizony betesz a flankelési képességnek. (M46/M47/Panther II a maguk 800/900lóerős motorjukkal sokkal jobban gyosulnak) Meg kell még emíteni az alacsony magasság miatt a szar negatív lövegkitérítést.
Előnye a jó löveg. Most hogy az ultolsó nagy peccs gyakorlatilag kinyírta az APCR lőszereket, az van nyeregben akinek a sima páncéltörő/robbanó lőszere nagyobbat üt át, és a T-54/PantherIIé 200mm körül van, ami nagyon szép. Itt szívatták meg a Pattonokat amik alap lőszerrel csak 150mm-ert tudnak, az atomjó APCRjüket meg most a hajukra kenhetik.
Összességében nem rossz a T-54, de vannak komoly hiányosságai a riválisaihoz képest, OP szarnak éppen nem mondanám. Jelen állás szerint szerintem az orosz T5 heavy vonal sokkal veszélyesebb.