37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #25149 Szerintem nem sokan vették meg, de én gondolkozom rajta, br6.0-ban még nem lehet olyan rossz, a Tigris meg amúgy is örök kedvenc. -
Madi92 #25148 Tiger P-ről mik a vélemények?
-
Droughert #25147 De mit vártatok, mit szeretnétek kapni? Nagyjából ez van minden évben, mint most. Az 1éves előfizu még akkor is megéri ha sokat kihagysz, és a mostani magas ge árakat vesszük alapul. A többi meg olyan, hogy ha akartál venni valami prémium járgányt akkor azt most kell, fixen 50% megvan rá, de az összes nem prémium járműre is. Egy magasabb szintű járműnél mársokat számít az 50% kedvezmény. A ládanyitogatás meg már alap dolognak számít, ha mákod van akkor azzal is jól jársz. -
kissssss #25146 hát én se vagyok elájulva a felhozataltól..... titles alapból kilőve egy t5 gépem sincs, 100kill event meg csak bohóckodásra jó, a "Historical Campaigns" meg nem látom túl sok értemét
, a ládanyitogatástól meg már hányingerem van.
-
Luciferkee #25145 Nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy a mostani ládanyitogatásos módszerrel csak az emberek idegrendszerét teszik tönkre. Találjanak ki valami mást, ami nem szerencse alapú. -
foxbat88fx #25144 lehet majd megint ládákat nyitogatni.... amilyen szerencsétlen vagyok megint csak credit boostert kapok :( -
Hmmm jónak tűnnek ezek az akciók.
Sztem beszerzek egy Super Hellcat-et :D -
Droughert #25142 1éves előfizetés ismét 7500arany lesz. Azt hittem idén nem lépik meg, de most pozitívan csalódtam. -
Stefan99 #25141 ahogy látom épp chaten is dicsérték a játékot.:D -
Brenor #25140 War Thunder: A 3. Évforduló Különlegességei -
Luciferkee #25139 Na ma még egy rohadt AAA-t sem tudok kilőni. Igaz eltalálom 4 lőszerdobozát, 4 emberkét, abból 1 igaz meghalt, nade kérem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Már megyek más gammel játszani szóval most nem leszek :D -
árkádba nem nyomod? 7.0 -ával megyek mostanság, és kellenének a szakasztársak.. fasza lenne nem?
-
Ha a simával nem ütöm át akkor megpróbálom evvel. :D (nagyobb a súlya mint a hegyesnek azt bízok benne hogy ezt nagyobb pusztítóerővel látták el :D) -
foxbat88fx #25135 jobban pusztít ha átüt :D:D
am mikor leszel? nem merek egyedül játszani a wager miatt XDDD -
a 3. lőszert ( a sima AP-t ) minek hozol? mi az értelme? miben jobb mint a ,,högyös,, ?
-
Első köröm elég rég óta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Brenor #25132 War Thunder Születésnapi Kívánságok -
Droughert #25131 A játék le van töltve? A play mow alatt azt érted amit a honlapon látsz? Launcherrel indítsd ha már le van töltve. -
x3rb #25130 Sziasztok . Miért van az hogy ha regisztrálni akarok akkor vörös marad a Play Now felirat ?
Helyesen töltök ki mindent .
Kliens le van töltve .
Regisztrációt próbáltam 3 browserben . Egyikben sem megy . -
Madi92 #25129 Nálam is rengetegszer pirosodik, mégsem történik semmi.. -
Luciferkee #25128 Egyik kedvenc videóm. Velem is szinte csak ilyenek fordulnak elő, de az én ammorackem / fueltankom egy repesztől felrobban. Másé direkt találatoktól sem.
Illetve az eltűnések:
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.28. 14:19:20 -
gstup #25127
-
Molot115 #25126 A Párduc D tornyát hidraulikával forgatták aminek 60 s kellett legalább hogy körbefordítsa a tornyot, ez teljesen független volt a motor fordulatszámától. Az A verziótól kezdve viszont lecserélték ezt a rendszert és a motor fordulatszámától függött a körbefordítás sebessége, azon Párducoknál ahol a maybach nem volt leszabályozva 2500/min fordulatszámra 15 sec volt legalább, amelyeknél viszont leszabályozásra került (jellemzően késői gyártású példányok) 18sec volt a minimum. A Tigris tornyát megint csak hidraulikus toronyforgatással szerelték fel, ez szintén függött a motor fordulatszámától minimum 25 másodperc kellett neki ha teljes fordulaton járt a motor, de maximum 60 másodperc alatt körbe lehetett forgatni.
Úgyhogy a Párduc D tornya ténylegesen is ilyen lassú volt, és szerintem ez már az elfogadható mérték alatt van bőven egy med-nél. Bár az is igaz hogy csak a németeknél számít med-nek, mindenki másnál ez már heavy kategória, legalábbis tömeg alapján. De egyébként csak a későbbi Párducokkal szembeállítva vérzik el nálam ott viszont csúnyán, azokhoz képest nekem személy szerint használhatatlan. De nem kétlem hogy másnak bejön és megtanulta használni, viszont én úgy vagyok vele hogy minek menjek egy harckocsitípus rosszabbik változatával ha mehetek a jobbik fajtával is. -
Droughert #25125 Nekem meg valahogy a Panther D utáni verziók maradtak ki, igaz, hogy amikor még húztam az ágat, a többivel nem volt értelme menni, mert a br-ük magasabb volt, de semmi pluszt nem adtak a D-hez képest, cserébe mehettem T54-IS4 páros ellen nonstop. Azóta a D kapott tornyforgatás nerfet, a többi variáns br csökkentést, de én még így is a D-hez ragaszkodom. A tornyforgatás tényleg gáz, de én már automatikusan fordítom a tank testét is a cél után, hogy kompenzáljam a lassúságát :)
Ha jól rémlik akkor a Tigris toronyforgatása függöt a motor fordulatszámától, egy teljes fordulat max.60sec volt, de harci környezetben ez jelentősen lecsökkent, a D panther viszont lehet, hogy valóban 60sec/teljes fordulat volt és ezért ilyen lassú a játékban. -
Molot115 #25124 Ha összehasonlítjuk a 3 Párduc-ot D, A, G. Akkor egyértelműen a D a legrosszabb. A legnagyobb hátránya hogy gyakorlatilag nem forog a tornya, a Tigris 1 tornya fele annyi idő alatt fordul körbe pedig annak híresen lassú volt. Rendszeresen célokról marad le az ember mert nem ér oda az ágyú. Ha oldalba támadnak akkor neked meszeltek mert esélyed nincs visszalőni. Azzal a toronyforgatási értékkel konkrétan használhatatlan az egész harckocsi. Hiába a jó ágyú ha nem tudsz vele rálőni mert eltűnik mire odafordulsz, nem túlzás azt mondani hogy kiherélték a D-t ezzel a toronyforgással. A D-nek nincs kemény magvas lőszere, bár ez nem akkora hátrány mivel én pl nem is használom a másik kettőn se. Az esetek nagy részében elég a sima AP. Viszont a G-nek pl sokkal jobb a lövegpajzs kiképzése, olyan pattanókat tud összehozni hogy az ember csak bámul. Persze máskor meg a géppuskalőszer is átjön... A mozgékonyság az közel azonos szerintem bár a G-nek 9km/h-val alacsonyabb a végsebessége de se az A-val se a D-vel nem emlékszem hogy elértem volna az 55-öt szóval ez se egy nagy érvágás.
Viszont van valami ami mind a 3mat ugyanannyira súlyt-ja a hátramenet. Rengetegszer verem a fejem a falba miatta, simán el tud dönteni egy meccset hogy nem tudsz visszahúzódni időben.
A Párduc D-t inkább tekintem egy prototípusnak mint igazi Párducnak mert ezzel a toronyforgással nem lehet kihasználni, hiába mozog viszonylag jól ha úgy kell használnod mint egy TD-t. Persze kevésbé számít a játék szempontjából de amikor a D-ket bevetették kurskban először akkor az még csalódásnak is gyenge volt, jobban közelített egy katasztrófához. -
Max_Andaxin #25123 Na, erről beszéltem srácok! Persze lehet, hogy én voltam béna!-:)
https://www.youtube.com/watch?v=wZeuOToDPJM -
Brenor #25122 Tavaly az október 31-i hétvégén féláron voltak a prém előfizetések a WT születésnap miatt(7500 aranyból egy év prém a hülyének is megérte, és akkor még arany csaták se voltak :D ). Valami hasonlót várunka srácokkal mostanra is :) -
gstup #25121 Egy ellenfelet kapsz pluszba ha nem a D-vel mész.A T-32-őt.Azon kívül semmi különbség.Viszont egy A párduc ezerszer mozgékonyabb.Gyorsabb a toronynak a forgatása is.Nekem ezek miatt már megérte az A verzió.A D a többi párduchoz képest olyan mint egy lassított felvétel.És számomra a játék egyik legjobb,legkiegyensúlyozottabb ágyúja a párducnak van.Szóval az A-val és a G-vel is simán lehet érvényesülni.Na jó.Nálam a Panther II az Isten! :) Szóval az mindenben jobb,nálam.Plusz a G-nek ott az a kis kötény a tornyán szemből ami miatt máshogy pattan róla a lőszer.Szerintem jobb a torony védelme is.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.10.28. 10:48:18 -
Miert? Az agyu ugyanaz nem? A pancel is kb, max az oldala vastagabb talan az egyiknek. Viszont az ellenfelek erosebbek. Kap valami extra loszert az A vagy a G, ami a D-nek nincs meg?
En nagyon birom a D-t, melle Tiger H, meg Panzer IV/70, es tok jo meccseket megyek veluk. Masik kedvencem az Panzer IV-H, meg Ostwind paros. Igyekszem a br-t minden presetben kb azonos szinten tartani, ha lehetseges. -
Panlaj #25119 Kimerészeltem lőni egy T44-t egy hitvány D Párduccal. Pont a tarkóját mutatta. Sőt orosz szerveren! Meg is büntetett a játék egyből.
Esetleg várható mostanában valami akció a prém accountra? -
Molot115 #25118 Az első rész +1! A párduc D meg se közelíti az A-t vagy a G-t, hiába megy az ember magasabbak mégis sokkal jobban használhatóak. -
gstup #25117 Húh...én nagyon rühellem a D párducot! :) Inkább megyek T-32 ellen,de berakom az A vagy G verziót. :)
Másik,Leo I. :Nem nagy szám.Néha pattannak róla az ellenfelek,mert szépen döntött az elején a páncélzat.Tud meglepetést okozni,de sajnos szinte mindenbe 2-3 lövés kell,mert az alap lőszerrel nem sok minden robban elsőre.Plusz nem egy ellenfele ellen nem is elég az alap lőszer.Persze szupi mert gyors,meg szép,de nem sokra megy az ember ha csak 7.7 ellen megy.Én inkább visszaültem a Panther II-be.Szerintem az a legjobb med a német ágon. -
Brenor #25116 [Pályázat] Kísérteties Halloweni Fotópályázat -
Droughert #25115 Panther D az egyik legjobb német med, nekem régen is favorit volt, talán azzal a tankkal van a legtöbb csatám, abban a tier-ben meg a Tigrissel nagyon jó párosítás, mindkét tankot nagyon szeretem. -
Stefan99 #25114 A HEATFS-nek nagy az átütése, de ha rossz napot fogsz ki, akkor semmi nem akar felrobbanni... -
Max_Andaxin #25113 Amúgy pár napja mentem ismét pár kört a Panther D-vel Hááát....ez eddig is ilyen jó volt, vagy csináltak vele valamit, mert kifejezetten jó vele menni. Tiger I H, Panther D, Pz IV H trió megspékelve egy Ostwind-el. Egész jó csatákba rak be..... -
Max_Andaxin #25112 ...én eddig csak ellene mentem a T32-ben ülve. Álltalában ki-ki az eredménye az összecsapásnak, ha szemtől szemben állunk. Bár jobb szeretem, ha nem vesz észre és csak simán kilőhetem. Azt tudom, hogy akárhányszor meglátom, erős birtoklási vágyat kellt bennem. Tetszik, hogy gyors, és erős az ágyúja...Nincs páncélzat...????...nem baj...De kíváncsian várom a fejleményeket. -
Droughert #25111 Nem mentem vele még, talán 1x próbáltam, full stock. Majd ha lesz erőm akkor nekiállok kifullozni, de most az a tier nem vonzó számomra. -
Max_Andaxin #25110
Hááááát...nem elég, hogy kipörgetsz egy 75%-s leárazást az M46-ra, de már a LEO is megvan......szép...
Mesélhetnél kicsit a LEO I-ről mert ma olyan történt velem, amitől majdnem kimentem a fürdőbe, hogy felvágjam az ereim. Megpróbálom valahogy feltenni a videó linkjét a holnapi nap folyamán...T-32-vel nem, hogy kilőni, ELTALÁLNI nem tudtam a LEO I-et....6-t Lőttem rá....egy találat volt, az is a tornya tetejét...ami persze pattant...
Nem gondolnám, hogy ennyire nem tudok célozni....(de persze ez is lehet)
De amúgy tényleg milyen a LEO 1?