37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Brenor #24789 1.53 "Tűzvihar" - Nyitva a Teszt Szerver! -
gstup #24788 De szuper.Éljen majd az új "motor",meg az angol tankok.Bla,bla,bla.Ameddig ilyen gondok akadnak a dmg modellel minek lépnek tovább? -
Big Blaster #24787 Hehe. Én ezért nem játszom RB-ben. Párszor próbáltam, de annyira nem volt sikerélményem, hogy nagyon hamar meguntam szopatni magam. AB-ben legalább nem lehet olyan nagy előnyre szert tenni az ULQ beállítással.
Amcsi ágon én a BR 5.0 körüli cuccokkal szopok. Itt már a többi nemzetnek lényegesen jobb tankjai vannak, így eléggé meg kell küzdeni azzal a néhány kill-ért csatánként. Kisebb BR-ben azért jobb a helyzet meg remélem BR 6.0 körül az amcsiknak is lesznek ütőképesebb dolgaik.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.10.14. 17:14:50 -
Brenor #24786 1.53 tölthető a dev kliensben! Valószínű hogy a héten már lesz dev szerver nyitás is. Aki fel akar majd menni, az már most töltse le, mert több mint 8 GB lesz a frissítés! -
"Szimulátor csata:
Ha jól értelmezem a nagy távolságon (500-750 méter fölött) bokorban megbújó tankokat le sem fogja renderelni, tehát láthatatlanok amíg nem mozognak, vagy lőnek. Emellett itt semilyen jelölés nincs, tehát szabad szemmel kell észrevenni őket. "
Fele részben ezért hagytam ott a WOTot, és kezdtem el szimulátor módban játszani a WTGFel.
Mi jön még? Artyk? -
Brenor #24784 Hidd el nem vagy egyedül, vele. Ahogy mondtam még nagyon ködös a dolog. Egy A4-es oldalnyit írtak róla, de ennek legalább a 4szerese lenne a komplett rendszert elmagyarázni, hogy mindennel tisztában legyünk. A puding próbája az evés, meglátjuk mi sül ki belőle, addig meg marad a bizakodás :) -
Dagohun74 #24783 Na jó és ha nem rendereli le akkor hogy látom meg? Ez nekem egy kicsit zavarós. Tiszta WoT lesz majd nyílt mezőn eltűnik a maus mert 700 métertől messzebb van nem mozog és a rendszer nem rajzolja ki.
-
Panlaj #24782 Első Jagdtiger, amit kilőttem. T34-85-el mentem. Pont mellettem ment el, ekkor kapott egyet az oldalába, ami kiütötte a töltőt és a löveget. Tüzelő állást vett fel a hegytetőn. Kapott utána egyet a motorba, hogy ne tudjon menekülni. Aztán küzdőtérbe, aztán megint 2 motorba, hátha felgyullad. A hatodik ölte meg, amit szintén a küzdőtérbe kapott.
-
gstup #24781
Köszönöm.
-
Brenor #24780 A távolságbecslők még elég kényes és információhiányos téma, mert amikor szóba került még elég erőteljesen fejlesztés alatt állt, így nem tudni még, hogy mennyire lesznek pontosak, hogyan fognak működni, és hogy minden módban bevezetik-e. Ha lesz valami értékelhető infó mindenképp megosztom veletek is ;) -
Brenor #24779 A cikkben elég részletesen el van magyarázva de még azért vannak ködös részek.
Szimulátor csata:
Ha jól értelmezem a nagy távolságon (500-750 méter fölött) bokorban megbújó tankokat le sem fogja renderelni, tehát láthatatlanok amíg nem mozognak, vagy lőnek. Emellett itt semilyen jelölés nincs, tehát szabad szemmel kell észrevenni őket.
Realisztikus:
Hasonló a helyzet mint szimben, de itt a térképen is megjelenik elvileg a jelölése, hogy hol és milyen tank áll. Továbbá a csapattársaknak is megjelenhet ha bizonyos távolságon belül vannak (ezt a távolságot Rádió Kommunikáció legénységi képzettség befolyásolja), de nem tudom, hogy hozzád vagy a célpont tankhoz méri a távolságot.
Árkád:
Szintén a fenti helyzet, de itt a térkép jelölés mellett magán a pályán is megjelöli a tankot a szokott módon (jelölő keret a tank köré, név, titulus, távolság). Itt azért kevésbé lesz észrevehető a változás, mivel a pályák fele árkádban sokkal kisebb (pl Mozdok).
Még azért ezeket készpénznek ne vegyétek, mert biztosat csak akkor fogunk tudni, ha saját szemünkkel látjuk, továbbá a távolsági értékek csak előzetes adatok, mivel amíg nincs kiadva a patch addig tesztelik és szinte biztos hogy változtatnak rajta. -
gstup #24778 "mivel jönnek a "Távolságbecslők"."Ez komoly?Mindenhol bevezetik?RB-ben és SB-ben is? -
e57 #24777 Ez a "felfeded magad" a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy a térképre kirakja a pöttyöt, hogy ott vagy? -
Brenor #24776 Sajnos a magas grafikai beállítások jelenleg nem túl előnyösek RB és SB csatákban, az ULQ játékosok miatt. Ajánlom figyelmedbe a [Fejlesztői Napló] Láthatóság az 1.53-ban cikket, annak is a második felét, az szól a tankos dolgokról. A lényeg, hogy az Ultra Low Quality játékosoknak nem fog jót tenni ;)
Egyébként a mostani és az 1.53 utáni láthatósági rendszerre is vonatkozik, amit Stefan írt. Bármilyen grafika mellett fel fogod fedni a pozíciódat ha lősz egyet, ezért ha nem muszáj nem maradj egy helyen, 1-2 lövésenként válts pozíciót. Másrészt a nagy távolság sem feltétlenül életbiztosítás, ha olyan lő rád, akinek az átütése még az adott távolságon is halálos. A legprofibbak tökéletesen tisztában vannak vele, hogy az egyes pályákon a térkép rácsozása mekkora távolságot takar, és azt is pontosan meg tudják határozni marker nélkül, hogy te a térkép melyik pontján helyezkedsz el. Ez 1.53 után még nagyobb gond lesz, mivel jönnek a "Távolságbecslők". Minden tank meg fogja kapni, de amelyiken nem volt a való életben is, az pontatlanabb becsléseket fog adni. -
Stefan99 #24775 nálam sincs kikapcsolva, úgy is lehet boldogulni. Csak tisztában kell azzal lenni hogy nem biztos hogy a növényzet úgy takar ahogy az ember gondolná.:) De egyébként is ha mozogsz vagy lősz az jó eséllyel felfedi a pozíciódat.
Dzsungelben én mindig a pálya valamelyik szélén vagyok(bal-jobb), legalábbis amíg elhullik az ellen nagyja. Ott lehet találni jó pozíciókat, ahonnan lehet középre lövöldözni, de persze ezt tudják mások is, úgyhogy legtöbbször meg kell harcolni érte. -
kissssss #24774 vagy beállsz a sorba és te is fák bokrok nélkül játszol... vagy free frag leszel a továbbiakban is. -
Madi92 #24773 Jöttem panaszkodni... Húznám Usákokat(amúgy sem komálom a gépeket), de a játék nem akarja. RB csata, M10el, Jungle pálya, minden grafikai opció maxon, beálltam egy szép helyre, körbe voltam véve susnyással, mondom jó lesz ez, nehéz lesz kiszúrni. Aha, a nagy pacifütyit. 2 perc sem telt, mikor is Iván a pálya MÁSIK!!! feléről gondolt egyet és elsőre úgy betalált, hogy a másodikért már könyörögtem.
Jó, oké. Következő pálya.
M10 megen, felveszem a pozíciómat, látom szemben valahol egy flak szórja az ólmot valamire, de bokrok mögött volt, szóval vártam, hátha kimozdul valamerre, hogy lássam milyen messze van meg ilyenek. Hát ő nem így gondolta, mert ahogy betöltötte a másik sorozatot, már rajtam kopogtak a vasreszelékek... Amánmondom kemény.
Ezt szándékoznak javítani vagy le kell venni a grafikából, hogy tudjon is csinálni valamit az ember?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.10.13. 22:50:13 -
Molot115 #24772 Hát igen egy csatában nem 2-3 alkalommal nyomogatom hanem legalább 20-30 alkalommal. Akkor ki lehet számolni hogy mennyiszer kell kattintani! Amúgy eltudom képzelni hogy valaki csak távcső nézetben vagy csak külső nézetben játszik, hát hajrá. Persze csak egy kattintás de tudod jobb helyeken ezt be lehet állítani hogy ne kelljen csapágyasra kattintanom az egeremet. :D
Igaz jobb helyeken foglalkoznak a játékosokkal is, nem az a fő irány hogy hogyan lehet a legjobban elbaszni a játékot. Meg hogyan lehet elüldözni mindenkit... -
foxbat88fx #24771 nem tudok róla, hogy lenne ilyen beállítás :) -
kissssss #24770 ezzel csak az a probléma hogy nem jegyzi meg a játék ha éppen céloztál, vagy épp távcsővel nézelődés után visszaváltasz normál nézetre, újra meg újra nyomogatni kell az egeret hogy visszarakjon a tank "tetejére".
már ezt a jelentéktelen hibát is jelezték több mint egy éve a fórumon és még mindig baszták megcsinálni. -
foxbat88fx #24769 nem kötözködésképen de annyira nehéz megnyomni a jobb egérgombot? :D -
Molot115 #24768 Nem tudja valaki hogy hogy lehetne beállítani hogy realisticben is alapjáraton a parancsnoki búvónyílásba (a tank tetején ülve) rakjon be külső nézet helyett? Találtam egy default view beállítást valahol de az szerintem a repülőkre vonatkozhat. Van egyáltalán ilyen lehetőség? -
GECI XD Ez hogy nem tűnt fel nekik? :D -
Lokker #24766 Elég steril rombolás, azt hittem látványosabb lesz. Így nekem olyan mintha azok a törmelék darabok lebegnének. -
Luciferkee #24765 Jó, szép, de minek?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.13. 15:01:29 -
Luciferkee #24764 3:50-nél az a telefonfülke
-
Brenor #24763 Kérdezzetek a Század Csatákról! -
Brenor #24762 [Fejlesztői Napló] 1.53 Összeállítás
-
vajakos21 #24761 warthunder.com/en/news/3369-development-devblog-compilation-update-1-53-en -
Luciferkee #24760 Szeretem mikor így jön ki a lépés (kicsit gonosz dolog tudom, de jó, 2 GE):
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.11. 23:06:17 -
_8Rendon #24759 Szerintem az MOLOTOV-KOKTÉL volt, ami az Abrams felé repült.. , ha jobban megnézzük ? Propagandának még el is megy a "Szent Háború" -hoz" így összefésülve ? 4 db képtelen fegyver más-más időben ...... ( Majdnem elhittem!?) Ahogy "elbontották " a hűsítő sátrat a büdös nagy melegben és még folyékony gyújtossal rá is fűtöttek ...Te is kiugrottál volna.?..... Lásd. 1956. Budapest védelme a russzki tankok ellen .......? -
gstup #24758 Szuper meccs volt.Nálunk legmagasabb br 6.7.Oroszoknál mik voltak?T-10M,T-54 :) .Thx retardjin akarom mondani sovietjin.Vagyis gaijin. -
Lokker #24757 Felszántottál egy mezőt hogy így néz ki ez a tank? :D -
Luciferkee #24756 Pár sáros kép esős térképen (nem rossz, nem rossz):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Molot115 #24755 Mondjuk ez szinte mindegyik orosz harckocsiról elmondható! :D Ha átütik akkor nem mászik ki belőle senki! -
foxbat88fx #24754 vajon honnan van a felkelőknek Kornet-jük? :D
hát igen, még viszonylag jól megúszták, T-55 kilövések elég durvák szoktak lenni, abból nem sűrűn ugrálnak ki az emberek, pláne ha lerepül a torony :) -
Molot115 #24753 Mondjuk az tény hogy nem terem minden bokorban abrams kilövés. De például az irakiak is kaptak abramseket és azokat halomra lövik ilyen páncéltörő rakétákkal. Mondjuk ott az is számít hogy gyalogság nélkül küldték őket harcba. Szemből egyébként elég jól megszokta fogni, sokszor oldalról is de oldalról inkább a régebbi RPG-ket. HEAT ellen oldalról olyan 250-350 egyes helyeken akár 600 mm körül mozog a páncélvédelem a mai modern MBT-ken. A Kornet meg olyan 1000-1300 mm között üt át a reaktív páncél után állítólag! Úgyhogy esélyük nem volt oldalról. Bőven örülhetnek annak hogy túl élték. Viszont a lőszertároló úgy viselkedett ahogy várták, ledobta a tetejét így a robbanás felfelé terjedt és nem a küzdőtérbe! Ahogy elöttem írták nyitott lőszerrekesz ajtónál nekik annyi lett volna! -
Lokker #24752 NatGeo-n volt egy jó kis doksi hogy miért olyan jó az Abrams, de ott nem mondták hogy az lenne a világ legjobbja. -
foxbat88fx #24751 nem láttam még kilőni Abrams tankot :) Igen Kornettel lőttek rá amivel eddig jó pár Abrams-et immobilizáltak de azért ennyire nem "alázták" le :D
orosz tankot sokat láttam már elhullani, tele vele az internet, de Abrams-es kilövés nem terem minden bokorban :D -
kissssss #24750 úgy néz ki hogy le volt zárva a lőszertároló ajtaja máskülönben ömlött volna ki a láng minden nyíláson keresztül.
rohadt nagy mákjuk volt....