War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Amcsik szerintem minden szinten jók. Stuartok nekem bejöttek, Wolverine, Chaffee, M6A1, Hellcat, M46 "Tiger" Patton eddig élvezetesek. Flankelni érdemes velük. Frontból nem érsz túl sokat de oldalba lőni az enemyt felejhetetlen.
Németek is rohadt jók. Panzer IV F2, Tiger, Panther, Henschel Tiger II, JagdPantherek, ha jó vagy frontból is szét tudod egyszerűen szedni az egész enemyt.
Oroszok 0 lövegsűlyedéses szemetek számomra, IS-3 az amivel mindent szétversz de az meg 1.51-ben megy fel 7.7-be szval végre kapni fogja az M103 enemyket 😛 IS-2 1944 csak akkor veszélyes ellenfél ha hírtelen támad. Ha te látod meg először toronyba 1 lövés és már vissza sem lő.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

én már a t-28E-vel és t-50-el is szét trollkodtam a random csatákat, a 2 első orosz TD meg realistiben mutatja meg igazán a foga fehérjét.

én egyedül a t-60/70/80 vonalat utáltam meg a t26-ot, nekem ezek annyira életképtelen tankok hogy sohasem fogom újra elővenni őket.

"amcsik nem valami jók az elején"

nekem az első gondolatom az volt mikor megláttam az m-3 lee-t hogy most a ganij tényleg komolyan gondolja azt hogy én menyek át polip üzemmódba? m6a1 és prem grant 1 dettó, mire sikerült úgy belőnöm a billentyűzetkiosztást hogy kézreálíjon és bele is rázódjak a tankkezelésbe eltelt vagy 3 hét.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

az orosz KV-1-től és SU-122-től istenkirály 😄
az OP IS-2-ről ne is beszéljünk....

amcsik nem valami jók az elején meg közepén sem, t4-ben már elmennek

német szintén szívás a Tigrisig meg a Pantherig meg JP-ig, azok viszont már jók.... Henschell tornyos KT már igen csak állat meg ferdi, mégis több "erőt" érzek az oroszokban 😄
német, eleje szívás a közepe egész jó a vége szintén szívás.

amcsi, az eleje nagy szívás a közepe tűrhető a vége kellemesen jó.

orosz, eleje jó a közepe is jó és a végén meg te fogsz már elnézést kérni ez ellentöl hogy hülyére szívatod az op tankjaiddal.

(nem kell komolyan venni)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.06. 19:29:56

Sziasztok. Meguntam egyenlőre a wotot, és elkezdeném ezt a kockulást. Melyik ágon érdemes elindulni ? Az sem baj ha az eleje szívás, ha a vége jó.
Sherman0070
Super Hellcat-et 1.51-es javaslatokban még nem vetették el szóval remélem jönni fog 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Lesz még később más is szóval nem az... 😄

Savaran
Szerintem nem olyan rossz azért, viszont a "valósághűbb" sérülés jobb ötlet mint az extragagyi wotos életerő sáv, számomra nagyobb beleélést ad ez, még akkor is ha one shotolnak mint az életpontok nézegetése 😊
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.06.06. 17:28:53

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Attól függ. Ha azt nézzük hogy 1965-ben rendszeresítették, akkor igen. De ha azt hogy a sima leopard 1 milyen színvonalon van akkor egyáltalán nem. Sima optikai távmérő, nincs se lövegstabilizálás se éjjellátó. Nagyjából a 40-es évek végén 50-es évek elején rendszerben lévő harckocsik szintjén van. A páncélzata meg egyenesen katasztrófális. A leopard 1a1-re nem vonatkoznak a fent leírtak, de az meg már 1970-es évek.
Nekem még mindig szar a játék. Pedig játszanék vele szívesen, de driver, illetve játék telepítés után is ez fogad elindítva a játékot. Kép

Semmi más játékkal nincs probléma, sőt néha WT is észhez tér.
LEO I ? az kicsit nagy időugrás ,nemde?
Sherman0070
Állítólag a Chi-To meg a Chi-ri jó lesz.

Tudom hogy a wiki nem szentírás,de ezek közül nem tudom melyik ami olyan "über" és használható lesz.

az egész battle rating egy nagy faszság.... csinálnák meg inkább tierenként a tankokat mint wot-ban....
(wot-ban az MM volt az egyetlen jó dolog 😄)
Sherman0070
Én is csak néztem. Állítólag a japán lövegek rohadt jók. <#wow1>

Sherman0070
Van a 7.0-ra élő példa. IS-3. Sokszor Tigris II-k Panther G-k ellen megy szóval ez fordítva is megtörténhet így.

mit lőnek ki azok a japán lövegek? sűrített plazmát? vagy én maradtam le valamiről?

"JagdTiger, Tiger 10.5cm lemegy 7.0-ra" Értelmetlen változtatás.A csaták többségét úgyis is-4 és társai ellen fogsz menni.

Sherman0070
Am beszéltem egy angol játékossal és sok újdonságot mondott számomra.
Néhányat amit megjegyeztem: Következő nagy update-ben Hellcat 4.7-ről felmegy 5.7-re
JagdTiger, Tiger 10.5cm lemegy 7.0-ra
IS-3 felmegy 7.7-re
Jön Leopard 1 400feletti átütésű lövedékkel.
Jön IS-8
Jönnek a brit tankok.
Japán tankok télre december körül lehet hogy jönnek.
Japán tankok 75mm-es lövege robbanó lövedékkel 140mm-es átütéssel fog rendelkezni 500m-en
Japán tankok 75mm-es lövege hihetetlenül jó lesz. Normál lőszerrel 200mm lesz az átütése 10m-en úgy hogy már rank3 ban is lesz olyan löveg. És ez csak sima AP lőszer nem APCR.

Még volt pár dolog de azokat már elfelejtettem.

Nohab
A videó a régi SIm módot mutatja be... és ott biza vannak tankok a térképen. Pont ezért szerették a full sim eventet, mivel ezek már nem voltak meg.
Sherman0070
Rank4 squad senki?

hát annyira nem nagy szám ez a tier 5 játék 😄
tier 4 sokkal élvezetesebb, jobban balance-oltak a tankok
Sherman0070
Valaki?

Sherman0070
Valaki jön rank4 sqadba orosz tankkal?

Én úgy emlékszem hogy sim módban volt jelölve a csapattárs. Sim eventbe nem volt jelölve semmi. Realisticben pedig a csapattárs kéken az ellenség meg pirossal. A minimapon pedig sim módban felvillant néha, realisticben pedig végig jelölt barátot ellenséget. Aztán amikor kiszedték a simulator módot akkor változott át a dolog.
ő valószínűleg a realistic módra gondolt abban villogott egy apró piros vonalka az ellenség felett, aztán idővel ezt ki is vették.

szimulátor módban(vagy event) sohasem voltak ilyen jelzések a másik játékos felett.

Sim modban nem volt jelölve semmi,a kis térképen se!
Se csapat társ se ellen!

Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.06.05. 11:11:29
Sherman0070
Ezzel csak annyi gond van hogy nem mindig mutatja így. Néha még a saját társaim pozícióját sem látom a minimapon pedig annyit azért adhatnának hamár a Rádiós skill semmit sem ér....

akit érdekel 10000 Gold 9000Ft-ért az privizzen rám! köszönöm
huhh hát a tier 5öt még nagyon szokni kell 😄
az már tuti hogy az M103 szemből nem ellenfél, nagyon papír szerencsétlen szar 😄
IS-4M meg Masu már annyira nem papír XDDD
szar hogy csak 1 tankom van tier 5ben.... kilőnek azt nézhetem a többieket XD
ó te te ..... (irigykedik) 😄D

Sherman0070
Jól adja.

Sherman0070
Ez az M46 Tiger simán megérte az 1500 goldot. Egész amcsi ágat kihúzom ezzel 😄

Nekem megvolt 5 nap alatt prém nélkül. Már a mod-47 de szerencsém volt mert pont szabin voltam és ráértem. Egyébként nyilván hosszabb idő. A heavyket én is kihúzom mindenképp meg a su-122-54 is érdekel de az inkább csak kipróbálás szintjén. A T-54 mod51 meg az IS-3 IS4 örök darab lesz.
Mondjuk szerintem nem is az a durva hogy maga a harckocsi mennyi RP hanem hogy a modificationbe 1-1 darab mennyibe van. Aról nem is beszélve hogy mennyi fölösleges harckocsi van 1-1 ágon. 3darab T-54, 2 darab IS-2, össze lehetne vonni egyet kettőt mint pl a T-34 1940-1941. De említhetném német oldalon a 2 tigrist meg a 4 párducot egymás után.
tovább kétlem, hogy megyek 😄
így is elég necces volt összeszedni az exp-t rá prém nélkül...
a kövi az ISU-152 lesz aztán szerintem IS-3
Hát gondolom ki fogod próbálni a játékban, majd ott kiderül úgy is hogy melyik a pattogósabb. A mi szempontunkból úgyis az a lényeg hogy a játékban mit mutat.
a szög viszont teljesen más..... a löveg mellett nagyon papír, szinte 90 fokban tudod lőni....
lehet az első toronynak nehézkes volt a gyártása, azért váltottak 😄 ki tudja, de nekem az a forma pattogósabbnak tűnik
Bár eltudok képzelni olyan helyzetet hogy az a plusz 20 mm fog megmenteni. De szerintem ami átüti azt a 100 millis lemezt az valószinüleg átviszi majd a 120-st is. Hogy a tornyok közül melyik a jobb azt nehéz megítélni de ennél a felfordított serpenyő formánál nem sok jobbat lehet kitalálni😄. Szerintem az 51-é a legjobb, egyrészt nem véletlenül cserélték le az oroszok arra másrészt nem tudod úgy meglőni az 51 tornyát hogy onnan a páncéltest tetejére pattanjon a lövedék esetleg átütve azt.
ja a lőszert nem is néztem 😄
viszont a 47-esnek a teste 120mm míg a többinek csak 100
a torony meg szerintem jobb lehet a 47-esen mint a 49 és 51en
Pont hogy az 51-nek jobb a tornya. A formája miatt és amikor legutóbb néztem ugyannyi volt a vastagsága is. Plusz az 51 kapott 2 új lőszert.
mitől jobb az 51es? ugyanaz a BR, ugyanaz a lőszer, ugyanaz a mobiitás, sőt a 47esnek erősebb a tornya
Nekem a T-54 mod49 lesz meg nemsokára, a mod47-et kihagytam. Hát mivel mindenki szerint OP-k a tier 5 oroszok szerintem nem fogod megbánni😄.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.06.04. 12:52:36
Sherman0070
OP szutyok. 😄 Szerezd meg az '51-est. Azzal garantáltan megfingatsz mindenkit.

na nemsokára (még ma) meglesz a T-54 1947.... remélem nem fogom megbánni 😄
Igzából belehetne rakni egy olyan funciót reportólsz és akkor kiirja a pl g5-ben vagy! Team chatben rá lehetett kérdezni,hogy k4-ben barát,és ha nem reágál,DURR!<#violent><#awink>
Az azért nem tetszett, mert nem volt reális, hogy nem tudtad barát-e. Ha rádióval le lehetne csekkolni, hogy felvillanna a térképen 5secig vagy valami. De így, hogy semmi infó, azért való életben is volt képük róla, hogy kb hol a többi vagy valami.
Pont az tetszett a simbe,hogy a saját egységet se jelölte,azonosíts azután lőjj! Mindegy majd az eventet nyomom,de reménykedek,hogy visszakerül a következő frissitéskor!
azok soha nem fognak eltűnni, még a GE wagerek se.

A wagereket ha nem aktiválom akkor meddig maradnak meg?