37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Stefan99 #24909 Hülyén néz ki, de úgyis csak az alacsony grafikások találkoznak majd a jelenséggel, szóval... :)) -
gstup #24908 Mi a ****?Ne már?Ez most komoly? :D -
Dagohun74 #24907 Új rendszer
Alá Wot, a war thunderben. Grat gaijin. -
Brenor #24906 1.53 "Tűzvihar" Frissítés - 3. Dev Szerver Nyitás -
Max_Andaxin #24905 Még a végén megérjük, hogy..."К сожалению , мы не были готовы != Ja bocsi, mégse lett kész" Felirat jelenik meg a Britt földi ág helyén!! 
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:44:33 -
Brenor #24904 Rejtély. Még a dev szerveren se voltak eddig a brit tankok elérhetőek így hiába is keresnél infót róluk :( -
Max_Andaxin #24903
Ma próbáltam nézegetni jutubén videókat hátha valamelyik nálunk gazdagabb ország csemetéje már próbálgatja a Britt superjárgányokat...de semmit...
Van valakinek infóa, hogy most mi ven ezekkel? Hogy lehet jozzá jutni egy firefly-hoz és mennyiért? (Mert a 8000+ Ft-s árat azt sokallom érte!!)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:36:45 -
Max_Andaxin #24902 Őőőőő jaja, ez így van.-:D Viszont azért emlékszem olyanra (arcade csata) mikor jön két KV-2 (KARELIA MAPP) a "hegy" alatti úton és én szépen kiosztok fejenkét két-két lövést a tornyokba - miután ők ellőtték magukat és igyekeztek újra tölteni - aztán még fejenkét egyet-egyet az alvára és "grundjunitdisztrojd" 2x ....az nem rossz érzés. A Tiger I H-k is meglepődnek, mikor kapnak egyet toronyba, meg még egyet az alvázba szemből és már lángol is....aztán még egyet ugyanoda - had oltsa -....de sorolhatnám....vagy mikor egy Tiger II-(P) rohantam le vele...és az húzta a rövidebbet, mert úgy melepődött...-:)
Arcade-ban jó....régen meg a régi SIM modban kiváló volt. (Most nemtom....) Az tényleg egy jó tank, ha kiismered. Nem bántam meg, hogy kiadtam érte kemény ezeregynehány aranyat!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:29:06 -
Max_Andaxin #24901
-...oh igen, az tényleg "DEJÓ" volt....ott meg lettem gyalázva rendesen a T32-ben....esélyünk sem volt. Az a jó hogy a nerf után még annyi sem lesz...mert a MAUS-t majd megint nem tudom belőni.....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:16:26 -
Madi92 #24900 Nem, csak sima. Tény, hogy bemegy, de szerintem ki is jön azzal a lendülettel, mert kárt azt nem okoz. :D -
Molot115 #24899 Mi lesz akkor így ha belefutunk egy olyan offenzívába mint ma? Az erődös pályán olyan érzésem volt mint amikor belerugsz egy hangyabolyba! Egy porsche tornyos KT vezette a bandát, rögtön utánna jött két vadásztigris egymás mellett és egy MAUS zárta a sort, meg két oldalról 2 leopard támogatta őket, ez így egy elég stabil összeállítás! :D -
Max_Andaxin #24898 Heuréka! Megvan a megoldás az amcsi nerfre.,,,,,mindenki aki aki használj a 76mm-s meg a 90mm-s lőszereket, az halmozzon fel belőle készleteket MOST, és a frissítés után, azokat tárazza be....
-
Max_Andaxin #24897 ja...ész nagyon occcó!
-
Max_Andaxin #24896
..na erről beszélek!!!
-
Max_Andaxin #24895 Ez ugye a prémium t-34-57?
Mert én azzal húztam ki tier IV-ig az egész orosz ágat. Na nekem az nagyon bejött. Bár tény, hogy sokat kellett lőni vele....de az űrméret alatti lőszere...az istenes volt. Az bement mindenhol. Nekem csak jó tapasztalataim voltak vele. A lerohanós taktikával használtam....és mivel orosz és minimális a csőlehajlása ezért könnyű vele külső nézetből mozgás közben is lőni. Az egyik kedvencem!!! -
Max_Andaxin #24894 Én szívesen látnék egy anno elég jól játsztahó, de sok betegséggel küzdő játékhoz - T34vsTiger volt a neve - hasonlót. Na az nagyon tetszett...annak azért volt szimulátoros beütése...Olyan kellene, csak több tankkal. Ez ami a videón van....ez tetszik-:D -
Max_Andaxin #24893
...na ezt csak támogatni tudom!!!
-
Max_Andaxin #24892 

.....így hirtelen ezek jutnak eszmbe.....jó hogy végre meglett a T32-höz is az űrméret alatti....Kezdtem örülni, hogy már van mivel lőni a T-54-et meg a Maus-t, meg a T10-et szemből....hát "köszi" Gazsibá...hogy b****nák meg!
-
nem is rossz ötlet.. na a végén még lesz belőle valami..
-
Arra gondoltam, hogy arany miatt húzzátok a másod accokat a klánban, amiket később el is adtok. Érdekelt volna egy ilyen. -
Molot115 #24889 Egyébként a játékban a mod.42-n szerepel ez a torony. De a valóságban 1943-ban jelent meg. A mod.41 illetve a mod.42 között nem igazán volt eltérés kinézetben. -
kissssss #24888 akkor én keverem a kettőt :) már rég nem játszottam a tankokkal, vissza kéne rázódni a játékba jön a karácsony eventek ingyen prém gépek stb... (vagy legalábbis remélem) -
Molot115 #24887 Igen a tornya is tényleg más. Ami amúgy szerintem a T-34 mod.43 tornya és nem a mod.42-é. Amikor 43-ban megjelent ezzel a toronnyal a T-34 akkor kezdték el miki egérnek hívni a német katonák, a kinyitott búvónyílások miatt! :D -
kissssss #24886 meg vastagabb a toronypáncélzata, ha jól emlékszem a t-34/42 tornyát kapta meg 53mm vastagságú mindenhol... de erre már nem emlékszem pontosan. -
Dagohun74 #24885 Tényleg szép. Na majd ránéznünk ha kijött. -
Molot115 #24884 Hát akkor pont annyival jobb! Mert a prémet eddig mindenki dícsérte, úgylátszik okkal! -
gstup #24883 Igen. :) -
Molot115 #24882 Asszem a prémiumnak van egy jobb lőszere, az gondolom számít. -
gstup #24881 Nekem is a prém verzió van meg.Nagyon szeretem.Eléggé csúnyán lehet vele szivatni a Tigriseket és a D Párducokat.
-
Molot115 #24880 Nekem megvolt a sima. Én nem szerettem mert a lőszerének gyakorlatilag nincs romboló ereje! Viszont nagy a tűzgyorsasága így legalább gyorsan tudsz duplázni vagy triplázni, a gond az hogy sokszor az sem ér sokat! Úgyhogy a kérdésre válaszolva tényleg ennyire szar, annak ellenére hogy orosz :D!
De majd kérdezd meg Andaxin-t is. Neki a prémium volt meg, azt viszont nagyon dícsérte! -
kicsi off ... örüljünk feleim, ismét felmagasztalódott a war thunder :) Megjelent az armored warfare, ezért a WT színvonala emelkedett :) ... -
Madi92 #24878 Valaki világoljon már meg. :D
Ilyet ritkán lehet olvasni, de tényleg ennyire szar ez a T34-57? Elkaptam egy Tigrist oldalról, 5 lövés kellett neki, mire valami történt is. 5!!!!!
És amióta megvan, azt érzem, hogy a lőszere, ami pappíron jól fest, nem ér semmit. Lövök vele mindent amit érek és a legtöbb amit kapok, az a Hit, de hogy kárt nem okoz az hotziher. -
Brenor #24877 1.53 Előzetes - A Dzsungel -
gstup #24876 Térképen oda kattintasz ahol láttad. -
Madi92 #24875 RB-n spotolni ellenséget, hogyan lehet? Látom, néha felvillannak, de beállításokban nem találtam erre vonatkozó billentyűparancsot. -
Molot115 #24874 Hát ahogy a példa mutatja tényleg sokkal könnyebb lemodellezni ezeket a harckocsikat meg berakosgatni őket kb kitalált paraméterekkel! :D -
Így lenne a legjobb de az oroszoknak ez túl van bonyolítva.... -
Molot115 #24872 Teljesen fölösleges a 3 T54. A mod 47-et alapból kukáznám. Meg mondjuk az IS4-et habár alig várom hogy meglegyen. Akkor lenne 2 T54 meg az IS-3 és T-10M. Meg maradhatna mondjuk a zsu-57 légvédelminek, TD meg nem kell mert fölösleges az oroszokhoz. A németeknél 2 féle leopard, vagy legyen 3 meg a kanonenjagdpanzer meg valami légvédelmi a coelian helyett. Akkor oroszoknál nincs TD németeknél meg heavy. A KT-105, MAUS meg a P2 megszűnne a JT csúszna le T-4be. 1945-nél határ ami az elötti mehet együtt ami az utánni az meg megint együtt, átjárás pedig nincs! Lám már kész is. Persze tudom valakiknek ez is teljeséggel elfogadhatatlan lenne, ezért igazság sose lesz...
Ja meg az RNG-t úgy ahogy van kibaszni egy kukába, helyette lenne egy algoritmus ami kiszámolja a becsapódási szög a páncélzat vastagsága és a lőszer átütése alapján hogy átüt vagy lepattan. Lőszer meg üzemanyag közvetlen találat esetén instant kill lenne! Robbanó lőszerek átütés esetén instant kill ugyanúgy! Egy harckocsihoz minimum 3 fő legénység kell annyi alatt vége a meccsnek. A többi meg maradhatna úgy ahogy van.
Na ez az én álom játékom. Vagyis egy Tier 6-ot elnézegetnék szívesen... 1980-ig bezárólag! -
Gondolj bele a német prototípusok berakása lenne a legegyszerűbb. Tankokat kivenni nem lehet mert a sok orosz pöcsfej fel lenne lázadva hogy kérik a kárpótlást. Ha meg nem akartak volna prototípusokat nem baszták volna tele T54-ekkel meg különböző IS variánsokkal a rank5-öt.
(gondolom annyira nem hülyék hogy ezt balance-nak látják) -
Molot115 #24870 Ezzel csak az a baj hogy hol a határ? A következő az lesz hogy jön a P1000 ratte? Mert van akiknek nem tetszik a német T5? Amíg az oroszoknak szinte az összes T5 létezett addig a németeknél csak a leopard, mindenki számára ismert okok miatt. Személy szerint én biztos nem így oldottam volna meg, persze az se megoldás hogy akkor csak egy nyamvadt leo legyen T5-ben. Persze lehet hogy itt megállnak de ki tudja.
Alexx: hát azért célozni tudni kell továbbra is, mivel a szárnyas lőszerek közül az összes HEAT. Amivel csak homogén páncélt érdemes lőni, mivel minden más felfogja. A másik AB-ben eddig se kellett tudni célozni az okos szálkereszt miatt...