37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #25109 Nem feltétlen Maust húzom vele, csak szeretem azt a tankot, és ha kedvem van megyek vele. Leo érdekelt, az megvan már a Maus meglesz mikor meglesz, nem sürgős. -
Madi92 #25108 Hát, ha visszament élvezni a játékot H1-hez, akkor is a mausra tolja az xp-t nem? -
h1-essel a maust? megéri?
-
Droughert #25106 Nekem tegnap csak egy 11killes kör jött össze rb-ben Tigrissel, meg dobok egy 9killes bukott csatát. Ott tulajdonképen átgázoltak rajtunk, a csapat piééanatok alatt elhullott, mindegy volt, hogy hol éledtem újra, melyik irányba támadok, valahonnan úgy is hátbatámadtak, annyian voltak a mi oldalunkon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kissssss #25105 " szerintem abból úgy sem lesz semmi :D "
ne bombázd negatív hullámokkal a topikot kérlek..... -
foxbat88fx #25104 bár inkább estefele leszek, vegyél fel és ha fent leszel és lesz kedved szakaszozni akkor beaktiválom a 25-ös wagert.... szerintem abból úgy sem lesz semmi :D -
foxbat88fx #25103 ja oké :)
Benja_HUN -
Brenor #25102 Kedves magyarítást használó játékosok!
Sajnálattal közöljük, hogy a mai naptól bizonytalan ideig a magyarítás nem elérhető. Türelmeteket és megértéseteket kérjük.
A már letöltött magyar nyelvi csomag 100%-ig kompatibilis a jelenlegi játékverzióval, így bátran használható a továbbiakban is. Azonban felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az 1.53-as frissítés megjelenése után sok hiányzó szöveg lehet a fordításban, ami ronthatja a játékélményt.
Ennek megoldására két javaslattal tudunk szolgálni:
1. A "config.blk" fájlban töröljétek ki a "testLocalization:b=yes" sort az alján, majd a tetején írjátok át a "Hungarian"-t "English"-re. Így az eredeti angol nyelven tudjátok használni és biztosan nem lesz benne hiba.
2. A "config.blk" fájlban töröljétek ki a "testLocalization:b=yes" sort az alján, a "Hungarian" a tetején maradjon. Így egy régebbi a magyar fordítást fog betölteni, de a hiányzó szövegeket angollal fogja pótolni, így használhatóbb lesz.
-
nyugodtan rám írhatsz, nemvagyunk egymásnak fent barátlistán ezért van ez, mi a neved a játékban?
-
foxbat88fx #25100 én is bent vagyok a játékban, de a Black_and_Decker-es accod pirosan mutatja -
most is be van nyomva egy 25 -ös, ha gondolod írj rám a játékban, vagy itt.. -
foxbat88fx #25098 mikor golden wagerezel? :D van 3 darabom de egyedül nem merem benyomni őket.... :S
egy kis gold meg kellene majd ha jönnek a britek -
Ennyit a Mambáról, meg az IS-3-ról, meg a t54-ről..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dagohun74 #25096 Egyebek iránt ha már álca és láthatóság akkor ehhez a játékhoz inkább ezt kelet volna megoldani vagyis így.
Nem kell semmi csak egy kifejleszthető modul és egy kis grafikai átalakítás a tankon és lehet commandózni. Pedig mindent olyan aprólékosan meg tudnak oldani a fejlesztők ami a grafikát illeti ezt miért nem? -
Droughert #25095 Teljes mértékben elutasítom én is, eddig azt láttam amit a szememmel kiszúrtam, tehát tőlem függöt, hogy kiszúrom-e vagy sem, most meg rá leszek szorulva skillekre, meg a %-ékok majd eldöntik, hogy én látom meg az ellenfelet előbb, vagy ő fog engem, de ez az egész nekem nem tetszik. Várom, hogy mi lesz élesben, kíváncsi vagyok rá, és csak reménykedni tudok, hogy nem szúrják el, bár erre igazán kevés az esély.
-
Dagohun74 #25094 Szerintem az egész egy nagy marhaság. Eddig jó volt, ott volt láttam, nem volt ilyen olyan százalék. Valszeg nincs kedvük vagy nem tudják megoldani a ULQ-t ezért ki találták ezt. Az nem rossz dolog hogy skillekkel lehet a látotávolságot fejleszteni. De ez az ilyen olyan százalék majd azt fogja eredményezni amit a wotban is jön majd a buff, meg nerf a végén rá se fogunk ismerni a tankra ami eddig volt. És még az is lehet jön majd a HP csík. -
Molot115 #25093 Hát eltudom képzelni hogy hasraütés alapján adtak százalékot nekik. Az M103 simán kaphatna olyan értéket mint egy KT szerintem is. A leonál meg lehet hogy pont a mozgékonyság dobott az észrevehetőségén. Hiszen a gyors mozgást könnyű észlelni bizonyos esetekben.
Szerintem a harcértéket egyáltalán nem vették figyelembe itt, hiszen akkor biztos nem ezek jöttek volna ki! Meg az se mindegy hogy hogyan gondolják a harcértéket? A játékbeli BR vagy pedig az adott típussal elért eredmények mert azért van amikor a kettő között vannak különbségek. -
Droughert #25092 Nekem ezek az értékek olyan hasraütésszerű értékeknek tűnnek, és én látom benne a szopassuk a német tankerek mentalitást. Azt már írtam, hogy azoknak a tankoknak a legnagyobb a láthatósági értéke amelyek nem feltétlenül a legfélelmetesebbek a felsorolt tankok közül.
Ha csak azt nézem, hogy a KT-k mind, még a puhatornyú P is 200%-ot kapott, akkor azért ráncolom a homlokom. Ha csak összehasonlítjuk egy KT és egy M103 méretét, akkor egy közel azonos méretű tankről beszélhetünk: szélesség csaknem azonos a két tank, hosszra a kt, magasságra az M103 nagyobb, mégis az M103 150% a KT meg 200%-os láthatósági indexet kapott. Na ebben én sok logikát nem vélek felfedezni.
Vagy ott a jól páncélozott Is4 és a páncél nélküli Leo esete. Én azt gondoltam, hogy mivel a Leo egy gyors, gyenge páncélzatú tank, akkor majd jól fog rejtőzni, erre az kapott egy 168%-os értéket, az IS4 meg 94%-os, pedig ha megnézzük a méretbeli tulajdonságokat akkor nagyon hasonló a két tank. -
Molot115 #25091 A hang az rendben van mert a játékban is pl a maus hangját simán ki lehet hallani a csata zajából. Ugyanúgy az ágyúját is ha elsütik, tudni lehet ha egy maus vagy egy JT van a közelben. Ugyanígy a T-54 meg az IS széria ágyúit is meg lehet ismerni (IS-1re nem vonatkozik). A valóságban is meg hallhatták szerintem. Azt nem tudom hogy a hangot beleszámolják? Mivel hiába hallod az alapján kint a szabadban nem fogod beazonosítani a helyét mivel korántsem biztos hogy látod is.
A láthatóságnál pedig nem tudom hogy mi alapján jöttek ki ezek a százalékos értékek, de egy nagyobb test nagyobb eséllyel lóg ki valahonnan. Lehet hogy ez a százalék valamilyen módon ezt az esélyt jelzi. De az is lehet hogy vettek egy 7x3x2,7 méter oldalú testet, (csak mondtam valamit). Ami 100% és akkor ehhez képest mekkora felülete van az adott harckocsiknak. Tudni kéne hozzá hogy miből számolják. Ráadásul pl a 40 centi magas fű egy KT-ból is meg egy IS-3ból is 40 centit takar ki, nem számolva hogy melyiknek nagyobb a talajnyomása és így mennyire süllyed bele a talajba. Ekkor a KT-ból még mindig több látszik ki mint az IS-3 teljes magassága. Így nagyobb eséllyel is veszed észre... Bármilyen fedezéket veszünk ami nem takar ki teljesen egy harckocsit egy nagyobb felületű harckocsi nagyobb eséllyel fog kilógni és adott esetben nagyobb rész lóghat ki belőle! -
Stefan99 #25090 Elvileg ez a láthatóság százalék csak árkádban fog számítani, hogy megjelenik e a piros név ikon az ellenség felett.
Tank pedig akkor fog eltűnni a szemünk előtt, ha pl egy bokor mögött van, de a mi grafikai beállításunknál nem jeleníti meg a bokrot.
Legalábbis én így értelmeztem. Az biztos, hogy ha nekem(magas grafikai beállításoknál) a nyílt mezőn egy ruszki tank felhúzza a romulán álcázó pajzsot, akkor azonnal törlöm a játékot. -
e57 #25089 Egyébként szerintem ha láthatóságot kell számolni, akkor már valamekkora része látható a tanknak. Tehát nem az számít hogy mekkora a tank, hanem, hogy mekkora rész látszik belőle. A tank mérete és a látható rész mérete közötti összefüggés nem fejezhető ki egy darab százalékos számmal.
-
e57 #25088 Az észrevehetőségbe nem csak a láthatóság tartozik bele, hanem a hallhatóság is.
Egyik dokumentum filmben a veteránok úgy nyilatkoztak, hogy szovjet harckocsit téli időben 3-4km-ről lehetett hallani. A német gépeket csak sokkal közelebbről lehetett meghallani.
-
Molot115 #25087 Van benne valami! De csak sürgősségi ellátást vállalok. Az utógondozást meghagyom a szakembereknek... :D -
Molot115 #25086 Volt már rá példa, igazán jó kis eszmecseréket szoktunk lefolytatni. De mentségemre legyen szólva, ahol én ülök ott tisztára az tűnik igaznak amit én írok. :D De érdekes módon van az a szint orosz utálatban ahol már szinte egyet értünk. :D
Az még rendben lenne ha azt mondaná túl OP oroszok, más is érzi így. De ezeket így leírni hogy kilőhetetlenek, aztán kapcsol hogy ja amúgy mégse, de mégis. Meg ilyen hulladék példákkal dobálózni, amikben elferdíti a valóságot hogy közelítsen a saját elképzelt világa felé az eredmény. Azért kevesebbért is írtam már fórumtársnak.
De hát emlékeztek...
-
jajjmárMolot lehetne kicsivel több eszed
Most jól elüldözted. A rossz az, hogy nem úgy távozott, mint aki érti a lényeget, emiatt olyan a szitu, mintha bevarrtad volna a sebbe a golyót.
-
Droughert #25084 Molot a megmondhatója, hogy én mindig hangoztatom, ha valamelyik br-ben az oroszok felé lejt a pálya, vitatkozunk róla rendesen ha olyanunk van (ő mondja a magáét én meg az igazat
), de amit most írtál az egy rettentő nagy baromság úgy ahogy van. Már azt sem értem, hogy ha valaki nem játszik hosszú ideje, akkor rutin nélkül miért képzeli azt, hogy ő egy tank ász, és ha neki nem megy valami akkor az csak azért lehet, mert a játék szar, az nem is lehet, hogy esetleg ő szúrt el valamit, márpedig ha te KT-vel csak T34-eket tudsz kilőni akkor ott nagy a baj és valamit baromi rosszul csinálsz, de egyrészt ez ne mint általános tényt közöld, mert ez messze nem így van.
-
Molot115 #25083 #25076 "Nekem az a tapasztalatom, hogy orosz tankot csak másik orosz tank tud kilőni, vagy ha nem, akkor Mausban vagy M103-ban kell ülnie az ellenségnek."
Ezt írtad le. Orosz tankot csak orosz tank tud kilőni, vagy ha nem akkor Maus vagy M103. Feketén fehéren szerepel hogy szerinted oroszt csak orosz vagy az említett másik kettő tud kilőni. Erre most a legutolsó hozzászólásodban ott van hogy a KT-vel is ki lehet amúgy de csak T-34-et vagy lefelé! Akkor neked nem is való ez a játék. Ha a te KT-d csak a T-34et viszi.
Elszoktad egyébként olvasni amit írsz? Bár nem is értenéd. Vagy nem írnád le mert nyilvánvaló hülyeség. Egyik mondatoddal ütöd a másikat... De én nem értem amit olvasok, elfogytak az érveid mert kiderült hogy emeletes baromságokat irogatsz. Nehéz belátni tudom de nembaj majd ha felnősz menni fog!
A másik a kis "teszted" amit le írtál nekünk!
Úgylátom te nem érted hogy mire volt jó. Segítek, a nagy büdös semmire volt jó. Mert ebből csak és kizárólag neked következik az a kényszerképzet hogy az oroszok az OP-k és ahol lehet ők vannak erősítve! Mert az egyébként elég brutálisan páncélozott P2-őt átlövi közvetlen közelről egy orosz T1. Fogd fel hogy ez nem egy teszt volt hanem egy semmi amivel kiröhögteted magad itt a fórumon! Aztán elvárod hogy hanyatt essek a nagyságod elött mert te lemérted a haveroddal hogy márpedig a játékban ilyen előfordul "steril" körülmények között. Ráadásul miután rávilágitottunk hogy ez egy nagy NULLA jössz itt a kifogásokkal. Gratulálok... -
jocking #25082 Nem én tudok ezekkel kilőni oroszt (nekem nincsenek ilyen szaraim), hanem az ellen tud csak ezekkel kilőni, ha orosszal (T-54, IS-2) megyek. Oroszt én is ki tudok lőni a KT-kkel, de csak T-34-et és attól lefelé. Minden máshoz b@szott nagy mák kell. Értő olvasás: 5.
Az meg hogy továbbra sem tudod felfogni, hogy mire volt jó a teszt, amit csináltunk, meg nem az én bajom.
Mindenesetre thx, hogy eszembe juttattad, hogy miért nem gf-eztem és miért nem jártam ebbe a topikba hónapokig. Legalább 2x is meggondolom, ha bármelyiket is csinálni akarom a fenti 2 közül. Naviszonlátásra'.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.10.26. 13:14:11 -
Stefan99 #25081 Na ja, de eddig BR 5.7-ben azért még megvolt a ww2 érzés. Most lesz egy hidegháborús szovjet BR 5.7-en, mert most néztem, oda kerül....
Fantasy thunder -
gstup #25080 Ez eddig is így volt. :) Szépen köré építettek egy MM-et! :D Miért?Ferdi ,Jagdpanther,KT ellen hogy a büdös életbe mehet egy T-54/T-10? :) Már semmin nem lepődök meg. :) -
Stefan99 #25079 "A PT-76 egy kétéltű harckocsi, amit a Szovjetunió állított hadrendbe, 1951-ben. Ez a legendás jármű a IV. Rangba fog kerülni,"
Ez most komoly, a szovjeteknél a tier 4-et is elkezdik hidegháborús szarokkal feltölteni? -
Molot115 #25078 Ha te csak MAUS-al meg M103-al tudsz kilőni oroszt az megint nem a játék hibája... Azt nem tudom hogy jutottál el a 105 millis KT-ig ha nem tudtál kilőni egy oroszt sem. Remélem érzed hogy melyik kategóriába esnek az általad hangoztatott dolgok...
Ja most hogy nincs igazad akkor a Pz 3 nem is ér. Értem :D Bizonyítottad hogy az orosz T1 kilövi a P2-t oké. De ez kit érint?
Azt viszont nem sikerült bizonyítani hogy a Német T1 kilövi mondjuk az IS-3-4et? Hát ezt felfoghatjuk egy hivatalos hitelesített tesztnek. :D Csodálkozol hogy védeni próbálom az orosz oldalt? Amikor ilyen "meghamisított" tesztekkel akarod a saját igazadat megerősíteni? Legalább állítanál közel azonos feltételeket. De még ez se megy, hasonlítgatod itt a nem létező német medet az orosz közvetlen 2.vh utáni heavykhez? Aztán meg megvagy lepődve hogy azokat nehezebb kilőni? Ebből meg magadban összerakod hogy akkor biztos az orosz oldal az OP? Érdekes :D
-
Brenor #25077 1.53-as Frissítésjegyzék Részletes változat -
jocking #25076 Lehet, hogy nem ugyanazzal a játékkal játszunk. Nekem az a tapasztalatom, hogy orosz tankot csak másik orosz tank tud kilőni, vagy ha nem, akkor Mausban vagy M103-ban kell ülnie az ellenségnek.
A tesztnek ahogy írtam csak annyi volt az értelme, hogy bizonyítottuk, hogy még egy orosz T1-nek is van egy halvány esélye német T5-öt kilőni, fordítva viszont ez nem igaz (próbáltuk azt is, úgyhogy fail). Az ágyú méretet mondjuk, hogy elírtam, nem is tudom, mikor mentem utoljára orosz T1-el. Akkor legyen 20/37/mittomén mm (T-60 volt a tesztalany). A tesztnek csak annyi volt az értelme, hogy újabb ponttal bővült az a lista, ami bizonyítja, hogy az orosz a "kiválaszott nép" a játékban, ők a non-plus-ultra, minden más szar valamilyen mértékben.
A Pz III meg lehet, hogy ki tudná lőni a T-54-et, de mi a reserve utáni legszarabb tankot vettük alapnak, a Pz III annak meg már fölötte van.
De védd csak a komcsi szarokat nyugodtan, igazából nem tud érdekelni, főleg hogy a tegnapi röhejes megmozdulások után megint parkolópályára tettem a gf-t (kicsit drága mulatság, hogy amit af-ben "megkeresek" oroszlánt azt aztán a gf állandó mínuszos csatáira elcseszem).
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.10.26. 10:11:40 -
Molot115 #25075 "Ha orosz tankkal megyek, szinte egyáltalán nem fordulnak elő ilyen marhaságok... Helyette kárpótol a szinte sérthetetlenség."
Ha nem játszanék az orosz oldallal akkor lehet hogy elhinném. De így inkább nem...
"Ez már magán a fejlesztési ágakon is látszik. Haverral elvégeztünk egy tesztet custom battle-ban. Párduc 2-ben én, T1 orosz vasakban ő. Én nem lőttem, ő körbelőtt, és végül talált egy pontot a párduc hátulján, amit az 50 milissel meglőve egyből robbant az üzemanyag."
Jó akkor ez már ott sántít hogy T1-be melyik orosz harckocsinak van 50 millis ágyúja? De tegyük fel kerekítettél elfogadom. A másik ez neked mit is bizonyít? Ha te ebből szűröd le hogy milyen OP-k az orosz harckocsik akkor bajok vannak. Fordítva gondolom nem végeztétek el ezt a "tesztet"? Egyébként is szerinted mennyi esély van egy ilyenre? Ha valahogy mégis összekeverednétek és kilőne egy T1 orosz a P2-ben akkor szerintem vagy az RNG bánt el veled csúnyán vagy sürgősen menj vissza kisebb tierbe tanulni...
A másik előttem is írták majd ha az azonos harckocsi osztályokat hasonlítod össze akkor lesz is értelme a hasonlítgatásodnak, addig viszont nem.
Ja és ha ismernéd a harckocsikat akkor tudnád hogy a Pz3j ami T1 73 millit üt át 10 méterről. Mennyi is egy T-54 hátsó páncélzata? olyan 45 milli körül van, effektív 57. A tornyon pedig 65 effektív 66. Ennyit arról hogy fordítva nincs rá esély.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.10.26. 09:53:06 -
gstup #25074 Mondjuk én párba a T-54-et tenném a Panther II-vel.És azért a T-54-et hátulról lehet hogy ki lehetne szedni.Is-3,Is-4-nek inkább egy KT II (H) a párja.Esetleg a Maus. -
jocking #25073 Már csak a saját tesztjeink alapján is az derül ki, hogy a németeknél kínosan ügyelnek arra, hogy nehogy legyen olyan tankjuk, ami akár csak egy adatban is jobb, mint a komcsi ellenpárja.
Ez már magán a fejlesztési ágakon is látszik. Haverral elvégeztünk egy tesztet custom battle-ban. Párduc 2-ben én, T1 orosz vasakban ő. Én nem lőttem, ő körbelőtt, és végül talált egy pontot a párduc hátulján, amit az 50 milissel meglőve egyből robbant az üzemanyag.
Ezzel szemben orosz oldalon van IS-3 meg IS-4 ugyanazon a szinten. Németeknek meg mi van T1-ben? Pz II meg a hasonló vackok.
Egy T1 orosz tank ki tud lőni egy T5 németet, de a fordítottjára nincs semmi esély. És bár ilyen csata a játékban nem fordulhatna elő, a tendencia mégis érdekes. -
jocking #25072 Persze. T-54/1947 és IS-2 1944 a teteje, addig jutottam. Ég és föld. Ha orosz tankkal megyek, szinte egyáltalán nem fordulnak elő ilyen marhaságok, mint a németeknél. Egyetlen hátrány, hogy a tankok többségénél nem lehet eléggé leereszteni a csövet. Helyette kárpótol a szinte sérthetetlenség, az op fegyverzet és az, hogy nem lesz -15000 a csata vége, ha véletlenül mégis elvesztek 2 tankot.
-
_8Rendon #25071 Molot115 "........ akkor meg nem számít a véleményünk." , Flikka és mindenkinek
Én is kilépek az első sz@rnak látszó meccs közben. Több ezer partit letoltam itt meg a WoT-ban. Ha be kellene állnom a "RINYÁLÓK RENDJÉBE"
mert már nem élvezkedhetek - itt inkább abba hagyom. Az Arm. W-be még látok sikerélmény fantáziát. Itt sok lökött helyzet van leírva. Csak vissza kell olvasni az eddigi dühöngéseket..........Lehet, hogy ez itt örökre "B" verzió marad az erős idegzetűeknek és az "új fiúknak, akiknek még minden új" - mondja a közmondás. -
Panlaj #25070 Az egyik csapattársam az első 2 percben engem lőtt géppuskával. Aztán lefoglalta az egy Párduc.