War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de kurva jól néz ki 😄 csak gondolom sajna prém lesz 😞
DasIsFuck
Teljesen egyértelmű, hogy játék szempontjából kb a legutolsó nemzet akikkel van értelme játszani.(nyilván a britek is sokkal jobbak lesznek tőlük)

szovjetek elsősorban, de az amerikaiak is változatosabbak.
A szovjetek élvezeti faktora meg össze sem vethető a németekkel.

Amcsikat nem tudom, de hogy ezerszer inkább játszik az ember egy shermannel mint a pz3 vagy pz4 vackokkal kis szinten vagy magas szinten vannak egyedi, kompetens tankjuk.

Németekkel tényleg azért játszhat az ember mert németek vagy a történelmi tankok miatt, de játékmenet szempontjából túl sok értelmük nincs, mert a szovjet/usa páros mindenben fölülmúlja a német tankokat és van egy rakat háború utáni tankjuk is.

Németekhez meg folyamatosan ilyen használhatatlan, már bent lévő panzer 3 vagy 4-ek x. változataik jönnek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

megjött a bratyója is

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azért jó kiálllású kis tank ez 😊

DasIsFuck
Igazából tök mindegy, mert a 122mm-es is ugyan úgy minden német tankot egy lövésből kivisz.
De gyanítom nem magas szintre fogják rakni.
Sőt simán kinézem, hogy 4.0 br köré rakják ahol a német ágyúk elég nagy százalékban immúnisak lesznek rá.

de egy proto készült és túl is élte a háborút 😄
a kubinkai múzeumban van 😊

Lokker
effekt a hő miatt, ez már azért jópár patchel ezelőtt bekerült 😛 😄

Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.21. 20:15:16
3. képen mi történt az ágyúcsővel? 😄
JethroHUN
Hagyjuk már... mi ez? Tuti nem is létezett belőle egyetlen darab se.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

de amikor betalál a 130mm-es hajóágyú azt nem fogják csípni annyira..😄
Akik a német oldalon játszanak hogy fogják szeretni! Ekkora felületű függőleges oldal páncél... Szinte hallom ahogy könyörög a találatért 😄
na ezt az állatot skubizzátok xD

Azt kétlem, mert volt hogy egy nap nem játszottam és Day 13-ról Day 10-re ment vissza.

JethroHUN
Ez az amerikaira is igaz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sherman0070
Hát ez szuper 😄 Nem is értem minek van bent a német tree....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

remélem kerülni fog valami 15000aranyba.....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ha már 1x nem lépsz be akkor elsőre.
Szar orosz játék .

Ha 5 napig nem játszok akkor a napi Revard hanyadik Day-re esik vissza?

nem lepne meg
Zegi Norbi HUN
Ez prémium lesz?

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

na itt a super hellcat 😛
aztán még várható a már említett T-10, SU-100Y, T-34-100 pfff 😄

olvastátok?

"We present to you Super Hellcat - one of the upcoming vehicles for update 1.51. Do you want to see more? Share this post and we will show you T-10M, like and we will show you SU-100Y, comment and we will show you T-34-100!"
Nem lenne vele annyi baj hogyha nem kellene 3-5-8 perceket várni 1-1 csatára. Német tier5-ös harckocsikat így is elvétve látni... Orosz vs Amcsi van mindig és néha az amcsikkal van 2-3 német gép azt ennyi! Talán majd a leoparddal javul a helyzet úgyis hirtelen majd mindenkinek az kell. Hátha lesznek elegen...
Zegi Norbi HUN
Szintén.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Savaran
<#eljen> Na ezt támogatnám!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Sherman0070
Szerintem meg mehet az összes rank5 orosz hidegháborús szar 9.0 br-be. Igen 9.0-ba. A németek meg maradnak rank 7.0-ba ( afölött semmi) és majd mehet utána az Amerika+Brit vs. Orosz meccs. (Igaz még nincsenek Britek, de ha nem így lesz akkor ténylegesen értelmetlen lesz a rank5)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ja igen. Tényleg tök jó lenne. Lehetne olyan event ahol mindkét oldal csak ugyanazzal a harckocsival mehetne...
Bár lassan ezen se lepődnék meg, egyre több a csak papíron letező harckocsi meg egyre vegyesebbek a csapatok realisticben is.
Én húzom az amcsi ágat. TD-knél megvan am M36, Light-oknál a WBuldog, Medekénél most kedtem el az M4A3 HWSS-t. Mióta megvan a Hallcat csak azzal tolom, mert anno nyertem rá egy talizmánt és így olyam mintha lenne egy prémum tankom. Baromi érdekes, hogy amíg húztam az M4A3 W-t addig szenvedtem. Aztán tegnap leültem játszani mert volt Sim event amiben lehett menni vele - már a Hellcat-el), és....láss csodát. 3 csata alatt belevertem a HWSS-be majdnem 20000 rp-t úgy hogy volt csata amiben 8 tankot lőttem ki, és szinte mindegy volt hol löttem az ellenséges vasakra - és mivel -, azonnal pukkant - még a TIGER I-is - és volt olyan csata is, hogy csak 1 kill+1 kill assisttom volt két és fél bázis elfoglalás mellé. A játékban a legnagyobb f****ság, hogy mikor már alíg van vissza néhány ezer RP az adott tankból amit húzol akkor elkezd szivatni. Előtt 4-5 ezresével adja az RP-t még egy szar csatára is - hol mindent és mindenkit kilőssz - utána meg minden pattan és mindenki téged kezd előni, mintha a tankod helyén egy bazi nagy " IDE LŐJJJ" felirat rohangálna a mappon. Nekem "most" jó a Hellcat-tal az amcsi ág. Majd amikor már csak 3000 RP-re leszek a HWSS-től akkor újból leírom mit tapasztalok.
(Bár még mindíg azt vallom II-III-((IV???)) Tier sim event, ott brutál a Hellcat, a TIger I-ek meg a Pz III-IV-ek ellen)

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

már így is falra tudnék néha mászni a mostanitól, komolyan mondom gajjob arra pályázik hogy kikergessen engem a világból ezekkel a F1 sportautókkal. <#zavart2>

"uzsonnás táska 😛"

jah biztos wasilijnek van kitéve hogy a torony helyet inkább máshova célozzon. 😄 pszicho hadviselés béta verzió made by gazsi

Lokker 22018

szépen megkérlek ne adj ötleteket a fejlesztőknek 😄

DasIsFuck
Mondjuk így, hogy a 2 altornyon csak géppuska lesz, nem tudom mennyire lesz hasznos.

DasIsFuck
Egyszerű a megoldás, rank 5-ben legyen egy szovjet vs szovjet felállás is.

igazából nem lett belőle "semmi"
működőképes volt tehát össze tudták rakni csak amikor lőttek vele gyakorlatilag hátratolta az egész gépet a 90es akkora rúgása volt 😊
aztán vége is lett a háborúnak és többet inkább nem is foglalkoztak ezzel a kísérlettel
Sherman0070
Postwar sh*t lesz mint a Bearcatek ;D

nem ez egy kísérlet volt, hogy rádobták az M36 tornyát + ágyúját a hellcatre aztán végül nem került bevetésre a dolog mert vége lett a háborúnak
azért érdekes lesz a játékban.. ugyanúgy fog ezerrel rohangálni csak lesz rajta egy böhöm 90-es ágyú is 😄

Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.20. 21:12:35
Sherman0070
Am nem az volt hogy '50-es évekig mennek a tankok? A "super" Hellcat meg valami '90-es években kreált tank volt ha jól tudom.

az még biztos, hogy a buffolt "super" hellcat még jönni fog ezeken kívül meg gondolom még pár apróság amikről nincs ekkora hírverés
Zegi Norbi HUN
Kevés éleslátású van, hogy tudja ilyenkor HE-re kellene váltani. Akárcsak WoT-ban. Szerintem jó lesz, hiába papír( jó példa a Hellcat). Csak ez is kapjon 2010-es TESCO gazdaságos atomvillanást, mint az amcsi és ruszki tankok, amivel mindent átlőnek és akkor nem lesz gond.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

WOT-ban imádtam a leo-t, itt nem tudom mit hoznak ki belőle.
Sherman0070
Amúgy kíváncsi leszek mikor válik WoT Realistic DLC-vé a játék. Vajon 1 vagy 2 évbe fog telni?

Sherman0070
Most komolyan?.... Akkor hol az E-90? Az is jöhetne balance képpen....

gondolom az éjjel látó lehet benne, de majd jönnek a profik aztán megmondják 😊
weakspot és ha orosz tankkal meglövöd robban az egész... <#banplz>
uzsonnás táska 😛

amúgy elvileg holnap megmutatják a T-10et úgyhogy az majd letörli a mosolyt az arcotokról 😄 ..csak, hogy legyen valami keményfiú az oroszoknál is "végre" 😄
mi lenne az a doboz a lövegpajzs tetején?

hm? 😛

nyálatok csöpög már? 😄

Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.20. 20:46:31
nem baj 😊

merő hulladék ez a konzervdoboz, szemből egyszer megkel lőni a toronyalatti nyakrészt és ki is fekszik..... én asszem ezt már ki se fejlesztem ha kijön.

Zegi Norbi HUN
twi: Remek, kösz 😄 😄

Hiszek neked, remélem igazad lesz 😄 Éjjelente, egy kilőtt orosz tankok füstjébe burkolt mezőről álmodom, ahol csak egy Tigris van talpon a vidéken 😛 Jah és igen, végre téli map! 😄

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.20. 20:40:01

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Hopsz nem láttam hogy írtad 😄

Sherman0070
Végre téli map!
https://coub.com/view/6y5if

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.06.20. 20:32:11