37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #25069 2 kill összesen?No comment.Ehhez azért nem csak a németeknek kellett jónak lenni! :D -
kissssss #25068 lassacskán most már én is sorra kerülök...... mert itt már mindenkinek meg lesz csak én lógok ki a sorból.
-
Droughert #25067 Mai utolsó csatának szántam, szép vereség lett belőle, de jött a kárpótlás, M46 Tiger 75%-os kuppon, így 1500goldért be is húztam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.25. 21:46:50 -
foxbat88fx #25066 és persze, hogy exp booster nem akar esni, az legalább jó lenne majd a brit tankokhoz.... -
foxbat88fx #25065 nyomom ezt a tournamentet.... lassan 1 milka elment rá
eszméletlen milyen buta emberek vannak :D 10 kill-el is sima lose-t megy az ember LOL -
Panlaj #25064 Épp most vertek minket sza**á a németek. 8 perce. Pedig orosz tankban ültem.
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.10.25. 19:22:42 -
Molot115 #25063 Orosz oldallal játszottál már? -
jocking #25062 Az biztos, hogyha létezik is, akkor aki orosz tankban ül, az 3 kockával többel "dobhat" ilyen esetekben, mint a németek. -
Molot115 #25061 Azt hogy elismerték-e azt nem tudom! De hogy letezik azt biztosra veszem. Máskülönben mivel magyarázzák hogy az egyik csata 5 lövés 5 kill a következő csata 16 lövés 1 kill assist! Egyik csatáról a másikra hullámzik a teljesítmény de olyan szinten amit nem lehet mással megnyugtatóan megmagyarázni. Vagy a te eseted hogy egy T-44 kibírja oldalról egy 105 millis gránát közvetlen találatát. Fogadjunk legközelebb egy ilyen esetben atomjaira robban. De sorolhatnám szilveszterig, és más is. RNG márpedig létezik... -
robi3 #25060 az a bizonyos 3.7 az nehéz a németekkel is -
Madi92 #25059 Kis sörmikkel 3.7ben nehéz. M10 az még elmegy. Fölötte meg már talán egyenlítődnek a dolgok. -
robi3 #25058 amerika mennyire játszható oroszok ellen a némethez képest, realisticben? -
jocking #25057 Minden patchel folyamatosan szarják el a ground forces részt, biztosra veszem, hogy 4-5 patchen belül itt is lesz hp csík. -
jocking #25056 Na ácsi. RNG? Az én "szótáramban" ez a véletlen szám generátor. Ilyen van a játékban? Mármint nem csak rinya szinten, hanem tényleg, devek által elismerten van ilyen beépítve? -
Rue East #25055 Közúti-vasúti átjáró. Pirosan villog, vagyis jöhet a vonat. Te átmész, mert simán át kell érned. Jaj, pont elütött a vonat. A vasúttársaságnak a jó édes anyukáját!
Te ezt a sok baromságot tényleg komolyan gondoltad?
vs.
Már csak a csőből kiáramló gázoknak is el kellett volna fújni azt a komcsi szart, még akkor is, ha nem találom el
A tökéletesen merőleges felületekről, meg a 90 fokos rálövés a Fury-ban... Mutass már kérlek valami mérést is ezekről. Ilyeneket én is tudok kiabálni, csak attól még a szubjektív élményeimből nem lesz objektív tény. -
Droughert #25054 Szerinted. Az is arcade játék, wot klón az egész, modern tankokkal, én akkor már inkább a wot-al játszom, 2vh-s vonal nekem jobban bejön, de teljesen más a játék mechanikája, ott hp alapú a sebződés, itt meg nem, felesleges hasonlítgatni. -
Molot115 #25053 Nem tudom hogy mióta olvasod ezt a fórumot. De szerintem hónapok óta mindig előjön hogy súlyt minket az RNG. Jól írják többen hogy nem tudhatod hogy mi fog történni a következő pillanatban. 1 millió esetet fel tudnánk sorolni ahol nyílvánvalóan minden realisztikusságot nélkülöztek az események. Nem kellett volna túl élnie persze de az RNG mellé állt így esélyed sem volt az adott szituációban! -
Stefan99 #25052 CSak sikerült végképp elbaszni az RB-ét is, ha ez igaz:/ Fórumról:
"yeah guys now in realistic battles when ever an enemy gets shot a red arrow appears above their tank and not only does most of your team see exactly where they are PLANES see the big arrow from the sky." -
jocking #25051 Már van. Armored Warfare a neve. Fényévekkel jobb, mint ez a határ fos. -
kissssss #25050 szerintem maradj low tierben, ott még nincsenek 4 fős T-10m kivégzőosztagok..... -
gstup #25049 De jó.Már 21 győzelmem van ezen az eventen és mégis csak 3 dobozt "nyithattam". :) Mehetek szólni retardjinnak. -
Droughert #25048 Tök mindegy, hogy ez így nekem tetszik-e, vagy valóságos-e, de így működik, a játék szabályai szerint játszunk ha elfogadjuk, ha meg nem akkor reménykedni kell, hogy talán lesz másik tankos multi játék pár éven belül. -
Stefan99 #25047 A fejlesztők válasza erre:
""Why not?
The game is about vehicles, not exact historical events. " :D -
jocking #25046 És szerinted ez így jó? Ez így valós? Hosszú szünet után akartam megint gf-ezni kicsit, de ilyen körülmények között inkább hagyom a fenébe az egészet. -
Droughert #25045 Pedig a kérdése jogos. Ne azzal gyere, hogy minek kellett volna történnie a valóságban, mert ez nem az, gajin szabályai szerint játszunk rng-vel megtámogatva, soha nem lehetsz biztos abban, hogy valamit első lövésre kiszedsz, és ha játszanál a játékkal, akkor tudnád, hogy ez már régóta így működik... -
jocking #25044 Te ezt a sok baromságot tényleg komolyan gondoltad? Már csak a csőből kiáramló gázoknak is el kellett volna fújni azt a komcsi szart, még akkor is, ha nem találom el!!!!!!!!!!! Ezek a faszok úgy tűnik, hogy a Fury című filmből veszik a ballisztikai adatokat, ahol a tigris 88-asa is pattant a 90 fokban a sherman oldaláról...
De ha szerinted normális, hogy egy 75 milis lemezre megérkezik tökéletesen merőlegen egy lövedék, aminek 210 mm az átütése, és lepattan....
(Btw, nem volt fedezék, csak nyílt terepről lehetett rálőni, az meg már mindegy, hogy 5 vagy 15 méterről...)
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.10.25. 11:35:54 -
Droughert #25043 Senki nem is mondta, hogy bug lenne. -
A géppuskás ellövés 100% hogy nem bug. Aki nem hülye az tudja hogy ott van a gyenge pont. -
Rue East #25041 Tehát még sose játszottál War Thunder-el és úgy gondoltad, hogy biztosan egy lövéssel kiszeded. Ezért nem fedezékből nyitottál tüzet, hanem teljességgel kiszolgáltatva magad egy esetleges válasz lövéssel szembe, mellé álltál. Persze a fejlesztők a hibásak. Mesélj még kérlek! -
Úgy látszik most T34-85 hétvége van, az elmúlt 2 napban na én mentem vele akkor is, meg ha más jött ellenem vele, akkor is 1 lövés volt a tankok 90%-a. Vsizont a SU-85M (ami ha jól rémlik ugyanazt az ágyút és lőszert használja) pattant kb mindenről. ami BR 5.3-5.7 volt. -
vfrtom11 #25039 Túl közel voltál és nem élesedett a gránát.
-
jocking #25038 Ma ismét megmutatkozott, hogy ez egy tökéletesen kiegyensúlyozott játék, nincs benne semmi elfogultság semmilyen téren.
- 105 milis tigrissel "lopakodtam" a fortress pálya külső peremén, a töltések menti földúton.
- Az egyik töltésben lévő törésben ott "kempingezett" egy T-44, gondolom sznájper nézetben, mert semmit nem reagált arra, hogy mellé parkoltam.
- Az ágyúcsövem pont merőlegesen állt az ő oldalára, és a csövem vége és a tankja között volt kb. 1 méter.
- Itt jött a csoda. Lőttem. Neki meg besárgult a lánctalpa.
- Megfordította a tornyot. Lövés. Robbantam.
Ilyenkor mindig sokat gondolok az összes sztálinista gyökér gayjines tripperes qrva anyjára. -
Molot115 #25037 Hát nem mai az biztos. Azt tudom hogy annak idején legyalultak minket az amcsi shermanok amikor a németekkel nyomultam. Valahogy kibírtak mindent, ráadásul rengetegszer pattantam a Tigrissel. Nem akartam elhinni... Egyébként azt is érdekesnek találom hogy bármelyik T-34 képes megfogni a párduc lőszerét szemből a testen. A párduc G-vel többször összefutottam T-34-100al és 150 méterekről nem viszi át sokszor, aztán máskor meg igen. Meg se lepődök különösebben egyébként, csak amikor a neten megnézem az átütés táblázatot ami szépen megmutatja hogy a második vh-ban ki kit honnan ütött át, akkor ilyen 1500 méterek szerepelnek az L/70-es 75 millis vs T-34-85 test front játszmában. :D -
Droughert #25036 Lehet régi a sztori, mert mostanában nem nagyon megyek tigris ellen, azok az én csapatomban vannak, mindig oroszok az ellenfelek. Régen emlékszem én is gyakran mentem németek ellen. Szemből amúgy az esetek nagy részében a géppuskánál lövik be az oroszok, most hogy tudatosan oda céloz vagy ezt adja be az rng azt nem tudom, de általában oneshot vagyok ha ott bemegy a lövedék. -
Molot115 #25035 Hát úgy hogy a játék nem engedi! Nem tudom egyébként hogy mi az oka mert a játékban a páncélvastagság nem indokolná. Oldalról legalábbis. A tornyot hagyjuk mert azt nem fogja átvinni sehonnan... Mert a Pz.Gr. 39 30foknál 10 méterről 149-et üt át. Szemből a játék szerint 63+38 milli a páncél a testen felül 47fokban döntve alul az erőátvitelt boritó lemez pedig 139 és 114 milli között van. Azt azért nem fogja átütni a Tigris mindenhonnan. Oldalról pedig 76 millit ír a játék, ráadásul függőleges hogy az hogy fogja meg a PzGr39-et? Jó kérdés, mondjuk lehet hogy mostanában már nincs így de amikor még Tigrisben ültem azért nem 1x elő fordult. Persze lehet hogy ez is csak egy romantikus történet... :D Szóval kiváncsi lennék hogy amikor még a tigrissel játszottam miért bírt ki annyit amennyit, kb olyan mint a MAUS a saját szintjén, csak nyeli el a lövéseket számolatlanul legalábbis azon a szinten... -
Droughert #25034 Jumbo-t hogy nem ütöd át oldalról? Már a T34-ek nagy része is simán átlövi szemből, Is1 már nagy távolságról is képes átütni szemből is, te meg lövöd a sok pattanot mert az a gun sok mindenre nem jó. Ha Kv1-ek ellen kerül be akkor igazi troll tank, amint van bent nagyobb vas, vagy elég ha saját tierjéből több az ellenfélnél, akkor vakarhatod a fejed.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.25. 08:31:02 -
Molot115 #25033 Hát az azért alacsony lenne neki. 152 mm a homlokpáncélzata. Plusz a 17 fontos ágyújahoz van 220mm feletti átütéssel rendelkező lőszer. Az rendben van hogy alig mozgékonyabb 1 bunkernél, és brit tehát eleve gyengébb bármelyik nemzet harckocsijánál de ha a tulajdonságait nézzük jó helyen van 6,3-ban szerintem.
A jumbo-ról meg csak annyit hogy amíg a tigris H oldalról is ünnepnapokon üti csak át, addíg eszükbe ne jusson lejjebb tenni, mert akkor simán lehet majd egy fős csapatokat indítani. Eleve nem is értem mit keres a játékban, nem illik ide mert a páncélzat miatt nem tudják lejjebb tenni a tűzerő viszont nem teljesen elég oda ahol van! -
Ez kb. olyan mint a hosszú 76-os Jumbo Sherman eset.... egyetlen jól páncélozott Sherman, ajándékul Tigris II-őkhöz mehet. -
5.7 -
Molot115 #25030 Hát persze hogy jól mennek a dolgok. Ha szerintük nem lenne így jó akkor nem így mennének gondolom. Dehát ez van nem tetszhet mindenkinek! :D tökéletes játék makd akkor lesz ha megtanul mindenki magának programozni... :D
Sherman0070: miért hova raknád a black prince-et? Azzal a 17 fontos ágyúval és azzal a páncélzattal?