War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E100 amúgy is Maus torony+15cm-es löveg volt szval jó lesz az 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
http://coub.com/view/6y92b
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"We present to you Neuebaufahrzeug - one of the upcoming vehicles for update 1.51. Do you want to see more? Share this post and we will show you Leopard 1, like and we will show you Super Hellcat, comment and we will show you T-10! Let us know and stay tuned for 18:30 GMT!"
itt meg ez a kis csodagépezet 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.20. 17:36:59
Engem nem érdekelt sose ha nagyobbak közé dobált. Bár most a T-54-el nem tud magasabb BR-be rakni a sajátomnál. Meg kell találni a harckocsihoz való stílust meg ki kell tapasztalni hogy mik az erősségei. Aztán ha ez megvan akkor verheted a fejed a falba hogy minden lepattan vagy csak minden 2.-3. lövésed ér mert a többit nem számolja a játék. Tehát teljesen mind1 hogy magasabb BR-be rak-e vagy sem. Semmit nem számít mert megkerülhetsz bárkit, meg rommá flankelheted a pályát ha rálősz a célra pattansz és a következő tőle jön, aztán már nyomhatod is a battle gombot újra...
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
új win7, le is lett formázva, most úgy néz ki hogy jó a gép
majd este kiderül, akkor lesz időm WT-zni 😛
A frontpáncél döntöttségén kívül minimális páncél növekdeése lett volna, illetve az e szériához lett volna egy egységes torony, de a terveket megsemmisítették.
Én ezeket olvastam a fórumon😛
a kt 10.5nek így sincs értelme az e75-el legalább a progresszió megmaradna.
Mondjuk ilyen alapon az e 50 meg az e 100 is jöhetne.(mondjuk az e 100 a tornya miatt nem hiszem, hogy megállná a helyét)
Párduc 2-t pl az e 50-el célszerű lenne leváltani.
Fórumon azt is olvastam, hogy a Párduc 2 sem igazán valósághű a játékban.
Oda is ezért lenne célszerű az e 50 lett volna az a tank amire a tigris 2-es ágyúját szerették volna rakni.
Persze ezeket én csak fórumon olvasgatom, szóval lehet a negyede sem igaz😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Pz3 vs t34..pff még ha az l vagy az m lenne, amivel van is esélyed, de az ilyen j meg tököm tudja mikkel amiken még a torony se forog a még szarabb átütés mellé.
felrakom a szükséges cuccokat és kiderül hogy minden oké-e, meg hogy nem-e fagy le WT közben
Is-né járok meg T34-85-nél, és ha azt mondom hogy a madár rá szarik a tankra és felrobbanok mert ammo/fuel tank/crew halott akkor nem túlzok.
Csak az a poén hogy anno mikor meg vettem ezeket a tankokat semmi ilyesmi gondom nem volt.
Repülősnél is észre veszem hogy patcheltek. Égek mint a fákja az Bf-109esekkel első találatra 2 hete óta kb., tegnap jött peccs, most azonnal szakadnak a szárnyaim.
WoT-ba is sokszor észre vettem mikor patch után játszottam hogy valaki nem oké... Patch után folyamatosan kaptam az ammot olyan tankkal amivel előtte volt 500 csatám, és kaptam durván 5 ammo lövést. Patch után 20 csatából 13 ammo...jajj
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.19. 18:00:50
Én azóta jobbhíján Arcadeban tolom a tankost, mert nincs más, bámulva azt a hülye retardkeresztet, ami frankón megmond minden információt, átütöm e vagy sem, nem is tűzvezető számítógép ez már, hanem jósnő.
Plusz ugye most a sebzésrendszer is megőrült az utolsó patchben. Tegnap 500 méterről 12 találatot vittem be ellenséges Panthereknek bármilyen eredmény nélkül a Kwk 43 88mm L/71-ből, ami a háború legjobb tanklövegje volt. Itt tartunk most.
Én szerintem félre kell tenni ezt a játékot (legalábbis a tankos részt) egy hónapra, amíg nem peccselik, mert pályafutása mélypontján van.
ezt próbáltam: KATT
lefutattam és rakás sérült sérült sérült szöveg jött ki 😞
A T-55 utódtípusának két tankot fejlesztettek párhuzamosan, és végül mindkettőt rendszeresítették. Az egyik a T-55 továbbfejlesztése(ez lett T-62A néven rendszeresítve párszázas pédányszámban), a másik teljesen új konstrukció (ezt T-62 jelöléssel rendszeresítették, ebből a későbbi verziókkal együtt több mint 22.000 darab készült, ezen van a 115mm-es löveg)
Mit is mondhatnék, oroszoknak sosem ment túl jól az eszközeik logikus elnevezése (sem). Rajtuk csak a kínaiak tesznek túl e téren, de azok szándékosan csinálják, ember legyen a talpán aki az ő eszközeiken kiigazodik.
próbáltam direct x reinstall-t de ha le akarok vmit tölteni akkor összeomlik a firefox 😄
i explorer el sem indul 😄
mondom újrarakom a wint..... telepítés elején kiírja hogy nincs CD/DVD olvasó csatlakoztatva LOL
a win7 is kiírja hogy aktiváljam (pedig aktiválva volt)
remélem nem valami hardveres gebasz mert akkor felgyújtom az egészet a gecibe
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/248283-7v7-test-tournament/
top 100 játékos 300 aranysast kap. lesz ab, rb, sb is.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.19. 13:09:45
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.19. 12:36:50