11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Nem olyan régen vitáztam valakivel, hogy béta óta mindig volt olyan br besorolás, ahol a német tankok jelentős hátrányban voltak, hoztam rengeteg példát, de le lettem hurrogva, hogy ugyan miért baszna ki a gajin a németekkel direkt. Nos nekem megint úgy tűnik, hogy az USA/Német vonal megint szopni fog. Mondjuk usa annyira nem vészes, mert ha marad elég német player, akkor ők többnyire közösen mennek majd az oroszokkal így ők talán nem fognak annyit szívni, de egy tiszta usa vs orosz vagy német vs oroaz csata erősen az orosz oldal felé fogja billenteni a mérleg nyelvét ha akkora hatása lesz ennek az új mechanikának a játékmenetre. Arra lennék kíváncsi, hogy oroszoknál mennyien játszanak, vagy mennyit költenek a játékra, hogy ennyire nyilvánvaló előnyöket kapnak sorozatosan.