War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Persze ha rosz napod van akkor megint utálni fogod mert csináltam vele 10 találatos killt tigris ellen. Meg 8 kill assistot mert kisért egy IS-2 és ő duplázott az általam megjelölt célokra. 😄 Az ágyúja ahogy írtam ha rossz napod van konkrétan használhatatlan más napokon viszont minden egy lövés lesz. Kurskon fogyott ki lőszerem úgy hogy tele volt amikor indultam 2 kill jött össze, és eastern europe-on volt 8 lövésből 7 kill szóval érdekes. De összességében azért az egyik legjobb med az egész játékban. Legalábbis szerintem.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.06.15. 17:40:36
Erre nincs szó Gaijin. <#mf1>#mf1>
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ezt mond a statomnak amiket vele mentem 😄 közelharcban istenkirály tank a T-44
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Csaby
Mindezek mellett a J csak egx sima szükségmegoldás és ha az F2-nél nemis rosszabb használhatóság tekintetében semmivel sem jobb annál. A H és a G valóban megelőzi mindenképp.
Csaby
és azért van ez így mert a valóságban is így volt a J volt a legutolsó pz IV-es ami legújabb fejlesztés volt figyelembe véve a háború végét és az anyaghiányt ezért amit tudtak kispóroltak belőle, nem raktak bele elektromos toronyforgatást, maradt a kézi, ezért forog lassabban a tornya, de új kipufogó rendszert kapott, és megnövelték a hatótávolságát is ami fontos volt akkoriban már nagyon! igyekeztek úgy csinálni a J-t hogy mégtöbbet mégolcsóbban gyártsanak de még használhatóbb legyen mint a H nagyobb hatótáv és megbízhatóbb! persze romlottak a paraméterek, de használhatóbb volt! Viszont a legjobb akkor is a Pz IV H volt!
Csaby
a pz4 g és h verzió miben marad el a j-től? mitől jobb a j?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Csaby
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
+ a mai nap a játék eltalálta hogy én csak azért se fogom keresztüllőni a tigris 80mm driver hatch részét a 85mm d-5t ágyúval... még akkor se ha már látom hanst a vezető ülésben.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
No mindegy, kíváncsi leszek mit hoz a jövő....
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
itt az exp-ről beszéltem, credit nem nagyon érdekel van most is 3 millió
(És szerintem a Hellcat-ról olyan írjon véleményt aki játszik is vele nem csak ellene vagy mellette.)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.13. 10:17:06
én többnyire eventes simet szoktam játszani meg realisticot és ott igen durva eredményeket szoktak az emberek produkálni vele főleg akkor ha szakaszban vannak, énszerintem az m18 nagyon is jól ellesz a 6.0 tankok ellen is azzal a sebességgel simán letud küzdeni jó pár lassú toronyforgatással megáldott tankot, is-2 meg párduc játékosok felköthetik a gatyájukat.
Csaby
Előnye hogy vékony a páncél ezért gyors. Bárhol megtud jelenni majd eltűnni. Hátránya, hogy vékony a páncél ezért minden MINDEN veszélyes rá. Szóval én annyira nem örülök annak, hogy feljebb megy-😞<#csodalk>#csodalk>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)