37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24989 Nem tud valak olyan helyet ahol meg lehet találni a Wt-s tankos mappákat, valami normális áttekinthető formában?
-
Nekem megvan. Kifejezetten jó tank. Egész rank4-et azzal fejlesztettem ki. -
kissssss #24987 ugyan az mint a sima t-34/85 nincs semmi különbség a kettő között, a csirkeháló jól véd a heat lövedékek ellen de manapság ki az a marha aki heat-al lövöldöz egy t-34 tankra? :DDD
csak arra jó hogy a többi prém tankkal együtt gyorsabban haladj a t4 t5 tank fejlesztéssel. -
Max_Andaxin #24986 de mi a garancia, hogy nem egy kamu kódot kapok????
....ez nekem nagyon új (igen lehet röhögni is rajtam)-:D
-
Max_Andaxin #24985
..bááááááááze....hát ííííííílyen van....Én eddig hol éltem????
-
Lokker #24984 kinguin például -
Max_Andaxin #24983 "...remélhetőleg találok valahol jóárasított verziót..."...-:) Ez jó, de hol az eBay-en? 
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.23. 11:58:07 -
Max_Andaxin #24982 ..."Találtam neten 18euró alatt"....most mi van....az Store-n kívül hogy lehet ilyenekhez hozzá jutni???? Mert érdkelne engem is. Főleg a brittek, azt sem bánom, ha tiszta rozsda....csak működjön, majd kipofozom!
Na de most komolyan!!!
-
Molot115 #24981 Hát igen ez köztudott. De engem az se zavarna ha az oroszoknál ez nem játszana. Mivel eddig se tett hozzá olyan sokat a játékhoz hogy páran rakosgatták a karikákat a mapra! Vagy igaz volt vagy nem, mire odaértél már lehet hogy sehol sem volt! Most se lesz ez másképp. Lehet hogy felvillan a jelzés de mire odaérsz már híre hamva nem lesz. igen a realisztikussághoz hozzátartozik de azért meccseket nem fog eldönteni!
A másik hogy látod a saját csapatot rendben, de mire megy vele az ember? Vannak esetek amikor segít persze valamennyit. De a csaták 70%-a arról szól hogy egymásnak rohan a két csapat aztán az RNG kiosztja a killeket és vége is lett a csatának. A másik részében meg arra jó a map hogy lássam ahogy elfogy a csapat mellőlem. Amíg nem lehet együtt dolgozni senkivel mert csak akadályoz meg begurul elém lövés elött meg megáll mögöttem hogy ne tudjak fedezékbe húzódni, addig az se zavar ha nincsenek ott a mapon. Úgyis ha valamit akarok akkor egyedül kell megoldanom. Egy lerohanást nem lehet sokszor ésszel csinálni mert ha elindulok az egyik oldalról akkor a csapattárs nem a másik oldalról megy hanem jön mögöttem. Köszi :D úgyhogy személy szerint nem zavar az se ha nincsenek jelölve. Persze olyan esetekben jó ha látod hogy az egyik oldal elesett akkor hamarosan hátba támadhatnak, vagy ha az egyik szektorból tűnnek el a harckocsik akkor ott tűz alatt vannak. De azt még mindig nem fogod tudni hogy honnan... Vagy tudsz segíteni adott esetben esetleg célt jelölni, de én biztos vagyok benne hogy a játékosok nagyobbik része egyáltalán nem használja! Így közel sem számít annyit mint amennyit számíthatna.
Mennyivel egyszerűbb kilőni egy M60-at vagy M103-at mint egy bármelyik T5 oroszt? Mondjuk szemből? Ez érdekelne... -
Droughert #24980 Jó lenne látni a patchet, majd utána eldöntöm, hogy veszek-e brit tankokat. Ha az előjelek ellenére nem szúrják el akkor esélyes, hogy befizetek rájuk, remélhetőleg találok valahol jóárasított verziót.
A csirkehálós t34 megvan valakinek? Mennyire fun vele játszani? Találtam neten 18euró alatt, érdekelne, hogy mennyire éri meg. Bevétele nem számít, van prém tankom, csak a fun jelleg miatt venném meg. -
Am ja mivan az updatettel? Sosem fog megérkezni? -
Max_Andaxin #24978 ....csak jönne már ez a update....bár ahogy néztem....British tankokkal nem kell még játszanom...mert nem fogok több ezeret elkölteni rájuk, főleg amíg ilyen fos a sebzés modell meg hasonlók... -
Droughert #24977 br 6.7 egyértelműen az övék volt az utolsó patchig. Most sem vészes, de ha a top tankok nagy részét az orosz tankok teszik ki akkor ott csökkenek az esélyek. Az usa m60, M103 még p2-vel is kilőhető viszonylag egyszerűen.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 10:18:48 -
carp3tm0nster #24976 olyan soha nem lesz, hogy a németek féle valamilyen előny legyen... -
Max_Andaxin #24975
...lehet...akkor meg nem marad más...Nekünk is fejleszteni kell egy játékot!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.23. 10:10:35 -
Droughert #24974 Amúgy lehet, hogy az egész mögött annyi van, hogy náluk annyira népszerű, hogy nekik fejlesztenek. eu-ban nem lett akkora siker, ha belegondolunk, hogy van kb, 60k player, de azok a pilóták és tankerek vegyesen, akkor nem lehet nagyon nagy játékos bázisról beszélni. Valószínűleg onnan dől a pénz, nekik fejlesztenek mi meg játszunk azzal amit kapunk.
-
Max_Andaxin #24973 Ha ezt megpróbálnák valahogy átültetni a játékba......hogy a Német tankokkal játszók mondjuk látnák egymást az oroszban játszók meg alig, alíg....
..(Bocsi MOLOT nem ellened szólt
)....Jaj de akkor megköveznék Antonékat a saját hazájukban!!!!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.23. 10:04:16 -
Droughert #24972 Hogy más téma is legyen, héten mentem többet az oldsóért vásárolt prém jumboval. Az új br besorolás miatt nagyon sokszor saját tierbe pakolja az mm, ritkán kell IS2 ellen mennie, saját tierjében meg egy igazi troll tank. Baromi élvezetes vele játszani, és a sok bekapott találat esetén még kill nélkül is hozza a pénzt rendesen.
Tegnap előtt finland map, egyetlen foglalandó pont volt, rögtön az elején beállítam oda és a csata végéig ki sem mozdultam onnan.
Csupán 3 kill jött össze de a kapott xp-n jól látszik, hogy rendesen megdolgozták az oroszok, de kilőni nem sikerült, végig tartottam a bázist. Negatívum, hogy ha is2 meg hasonló szörnyek ellen megy akkor ott ritkán fog labdába rúgni, a gun nem annyira acélos ezek ellen, és ott már a páncélja sem ér semmit, gyakorlatilag one shot szegény.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 10:04:03 -
carp3tm0nster #24971 Pontosan. A németek ezért is voltak 100x hatékonyabbak, mert a rádión nem komolyzene szólt. Elég nagy badarság, hogy a map-on a saját egységeinket se látni.
-
Max_Andaxin #24970 ...ők persze kaphatmának egy ilyen nerfet a játkban
...persze nem fognak tudom...
-
Droughert #24969 Azért az oroszok rádió hiányában sokáig nem szóltak senkinek, hogy mit láttak, ha már realitás szóbakerült. -
Molot115 #24968 Rendben van hogy az ulq előnyök ellen tesznek valamit. Tegyenek is! Sőt az is rendben van hogyha valaki ellövi magát azt felfedezik és rárakják a térképre. Aki látott már youtube-on videót hogy mekkora füst és porfelhő keletkezik a lövés következtében az szerintem nem lepődik meg ennek a bevezetésén! A realitáshoz hozzáad ez is, ha valaki ellövi magát az látszani fog. Na bumm legalább nem éri majd meg campelni... A harcmezőn pedig alapvető érdek az hogy az információ áramlás minél jobban működjön. Persze hogy szólnak egymásnak hogy mit láttak! Úgyhogy szerintem ez is jó ötlet, és van rá esély hogy jól működjön! -
Max_Andaxin #24967 .....hát...elég jól tólták....Persze azt is "véletlen", hogy a véleményeket megosztó T44 tette ki a játékosok által használt tankok 90%-t..... -
Max_Andaxin #24966 Persze az előbbi okfejtésem nem vonatkozik erre a "sezmét" bug-ra!
És abban is bízom, hogy azért annyira nem lesz olyan "ló másik oldala", mint a WOT-abn, hogy a nyílt mezőn robogogó tank a spot hiányában egyszercsak semmibe vész....
-
Max_Andaxin #24965 Ha én játékkészítő volnék én sem nagyon tudnám, hogy mit kezdjek azzal amikor a ULQ-n játszók azért vannak előnyben, mert nincs előttük semmi ami kitakarj a 750m vagy még messzebb lévő - erdőben - lopakodó ellent.
Én normál - magas - grfikán játszom. Nem érdekel az ilyenfajta előny én szeretem élvezni a környezet "szépségét" még akkor is, ha volt olyan, hogy az előttem 40-50m-ra lévő T34-85-ben játszó társamat sem láttam sim battle-ban Pollandon, vagy Tórusokon az erdőben, mert olyan gazdag a növényzet és az a rohad Iván olyan jól kikeverte az a matt zöld színt, hogy ha nem mozog és nem lő akkor alíg lehet észrevenni.
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ez az egyik a nagyon kevés dolog közül, amit Gazsibá jól oldott meg.
Aki ULQ-n játszik az elől igenis tűjön el- vagy ne is látszódjon 500+m ről egy elenséges tank. Mert aki magasabb beállítással jászik és tele van bokorral, fával vagy sziklával előtte minen az egyébként sem látná.
Aki nem mozdul, nem lő azt eddig is nehezen lehetett felfedezni. Aki meg mozog vagy még el is lővi magát, az naná, hogy látszik. Látszodjon is!!! Ja, hogy a töbiek is látják a pozicióját a térképen? Hát ha jól gondolom, akkoriban már voltak térképek meg rádiók a tankokban...gondolom akkor is jelenték az ellenség hozzávetőleges helyzetét valahogy többienek, hát akkor, most, egy játékban???
Szerintem ezt jól oldották meg. -
Max_Andaxin #24964
He...-:) A világháborúban sem a harci rátermettség és kitűnő stratégiák miatt jöttek ki végülis "eredményesebben" az eseményből, hanem mert "Annyian vannak mint az oroszok!" - ahogy a mondás is tartja. Nézzünk meg bármilyen akkori statisztikát, ami a veszteségeket taglalja....a lényeg, hogy igen, szrintem az orosz nép nem jó katona. Nincs érzéke a harchoz. Ezért csak úgy tudnak érvényelsüni itt a játékban, is ha az ellenük játszókat - értsd: a nem orosz technikát - nerfelik. Érdekes, hogy azonban még így is van olyan - mert én vettem részt olyan csatában - ahol a Maus, Leo1, Párduc II trió bizony szó szerint legyalúlta az Orosz+Amcsi sereget. Pedig velünk volt a csapatban T10, T54 és M103-is....A helyszín a Kárpátok bércik voltak....egyszerűen jól kihasználta az ellen, a terep adta viszonyokat a Leo-k mozgéonyságát és a Mause-k szívósságát.
A csatában nagyon sok orosz játékos volt velünk....(erre a ciril betűs chat miatt tippelek) Kész egyszerűen balfaszok a harchoz!!!!!
Persze ez csak egyéni vélemény....
, és tudom, hogy nem ez a nagy átlag. Kell hozzá egy megfeleő terep, és kellően jó ellenfél+kellően balf***sz saját csapat.
-
Molot115 #24963 A Leo 1 kb 2,74-76 méter magas, az IS-2 kb ugyanilyen magas. Viszont az IS3 T-10M alacsonyabb jó 25-30 centivel, ami ugyan nem tűnik soknak, de adott esetben számíthat. Viszont ha a százalékokat nézem 163% bs 85% akkor az nyílván túlzásnak tűnik hogy a Leopard 2x annyira látszik bárhol mint az említett orosz heavy-k. Ezért nehéz eldönteni hogy most megint mi volt a cél? Az hogy realisztikus legyen? Mivel a német harckocsik jóval nagyobb termetűek mint az oroszok, vagy pedig tényleg a németekkel akartak kib@szni? Vagy pedig mi alapján számolták ki a százalékokat? Magasság vagy mondjuk az egész felület? Mondjuk mindkettőben a németek járnak rosszul mert nemcsak magasabbak is de hosszabbak is és szélesebbek is! -
Madi92 #24962 Nem tudom mit ettem, de így este nagyon adta. :D
Ennek örömére meg is osztom veletek a replayeket, ha valaki esetleg szereti elütni ilyesmivel az idejét. Főleg Tigrincs a főszereplő, de sajna könnyen megdöglesztem. :D
Mindig rá kell jönnöm, hogy nem a játék a szar, csak én vagyok béna, mert tigrisben ülök akkor lehet menni előre, mert az jóóó.
Aztán mikor úgy ülök le, hogy akkor nyugi van, máris ilyen csaták kerekednek ki. (egymás után 3 is.)
Ha valaki replay nézésre szánja el magát, azzal közlöm, hogy vannak uncsi részek, viszont eléggé pörögnek a dolgok a vége felé. :D
Meg fejlesztő szándékú kritikákat is elfogadnék, hogy jó ez így, vagy más stílus kéne, mert ez csak luck volt. Replay pack -
Panlaj #24961 Be kéne vezetni az álcaháló dolgot. Ha már ennyire realisztikusak akarnak lenni. (de csak az orosz tankokra) -
Panlaj #24960 -
Madi92 #24959 Ez a baj.. :D Oroszok túl bénák az oroszokkal, ezért buffolni kell őket, csak ehunmeg prok a játékosok és orosszal aláznak így mindent. :D -
Molot115 #24958 Szerintem ez nem a harcértékről szól egyébként. Hanem a fizikai tulajdonságokról. egyszerűen ami alacsonyabb azt nehezebb észrevenni. De hogy ez melyik irányba illik bele éppen? Arról persze lehetne vitatkozni... -
Luciferkee #24957 Why Russians planes have such low BR in Realistic Battles? For example Yak-1B, Yak-3, Yak-3P, Yak-9P and La-7.
Kirill Yudintsev: This is so called 'Russian bias' type of question. I have lots of opposite type of questions on Russian forums. We do not treat any nation differently. Everything is calculated very democratically - no one even tries to manually tweak anything, unless there is some specific bug found.
Tehát sírnak az oroszok az orosz fórumon a németek miatt? OMG tényleg ennyire primitív egy népség lennének?
-
Droughert #24956 Az lehet, de harcértéket tekintve az IS4/T10/T54-ek ellen harcértékük erősen korlátozott, br besorolásuk meg alacsonyabb, és eddig sem arról szólt a csata, hogy ezek a tankok halomra mészárolták volna az említett orosz tankokat. -
Luciferkee #24955 Na de azért nehogy már egy Leo1-et könnyebben észre lehet venni mint bármelyik IS sorozatot.
Oké, hogy legyenek könnyebben észrevehetőek a németek, de azért ennyi ne legyen már a különbség. -
Luciferkee #24954 Újabb kérdezz-felelek a devektől -
Molot115 #24953 Most tudom mit fogok kapni. De ennek nem lehet köze ahhoz hogy a német harckocsik 3 méternél is magasabbak az oroszok meg 2,5-nél is alacsonyabbak? -
Droughert #24952 Végül is azt mondom, ráérünk fikázni akkor ha kijön és tényleg fos, megjelenésig változhat, csak nem értem ezeket az értékeket. Úgy nézki, mintha a puha tornyú kt egy mészáros lett volna a tierjéban, ezért kell neki ilyen érték, a sok orosz áldozat meg kap egy kis buffot, hogy legyen esélye ellene :) -
Droughert #24951 Lehet :), amúgy erről van szó, az új álca értékek dev. szerverről: álca -
Molot115 #24950 Lehet hogy velem volt a vita. :D
De most nem figyeltem milyen új mechanika van ami megint az orosz oldalt erősíti?