37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Black Prince mit keres 6.3-ban?.... Ezek sosem tanulnak meg balanceolni.... (ennyi erővel T54 ellen is mehetne) -
Flikka #25028 A Q&A 17. pontjában is elég egyértelműen tették fel a kérdést, a válaszból is látszik, hogy szerintük jó irányban haladnak. Véletlenül bukkantam erre: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://steamcommunity.com/app/236390/discussions/0/530645446324086540/ -
Molot115 #25027 Mondjuk olyannal még nem találkoztam aki helyeselte volna... Érdekes... -
carp3tm0nster #25026 a külön sim mód kivételének a mai napig nem látom értelmét... -
Molot115 #25025 Az a baj hogy még a hajlandóság sem látszik hogy erre valami megoldást találjanak. De amíg vannak itt is olyanok akik szerint ez egy romantikus történet és biztos hogy nem igaz addig szerintem ez így is fog maradni. Mert így lesz sikerélménye a gyengébb játékosoknak is. Nembaj hogy megy ész nélkül előre, nem használ fedezéket nem néz körül csak száguld előre, de amíg a csatái felében harmadában így is összeszed 3-4-5 killt az RNG meg a pocsék sebzés miatt, addig őt nem fogja zavarni. Erről már beszéltünk amúgy! Csak akkor a sim móddal kapcsolatban, hogy ott is valószínüleg réteg igény csak a sim mód, úgy látszik az RNG nélküli élet is az. -
Flikka #25024 Molot115 Hidd el engem is kiidegel, főleg amikor kis távolságon aktiválja magát. Pl a T10-M-elé bedriftelt egy Leopárd, még 50 m-re sem volt tőlem. Oldalba vertem de csak egy szimpla Hit-et kaptam meg egy fél marék aprót, ő meg one shottolt, a következő csatában meg egy M4A3 (76)W szedett ki a T10 ből szemből. Tegnap sok ilyenben volt részem, ilyenkor szoktam statisztikát nézni és amikor látom, hogy az enemy első helyén már 8 kilőtt tank, nálunk meg 2, nekem ez mindent megmagyaráz, de azt is meglehet nézni, hogy hányan lépnek le az első halál után. Azért ez is jelent valamit szerintem. A 8. csatában volt meg az első kill T10-m el. Jelzem, hogy árkádban tolom, más játékmódhoz nem érzem magam eléggé tapasztaltnak, mivel úgy tudom, hogy ott kiélezettebb a helyzet, mások csatáit nem szeretném lerontani. -
5. teszt lesz még valamikor? -
Molot115 #25022 Nem mert óra átállítás hajnalban van. 3-ról vissza 2-re! Most még a nyári időszámítás él. Hacsaknem ők az idő eltolódás miatt okt. 25. hajnal 3-nál járnak már! :D -
Na szóval akkor ha 21 óráig van dev és most volt óraállítás akkor most amikor írok akkor 19:30 van csak? -
Molot115 #25020 Látom magam elött ahogy a következő beszélgetés játszódik le a Gaijin főhadiszálláson!
- Fejlesztő csapat figyeljetek, tankos játék ez amúgy?
- Igen az.
- Lehetne hogy ne tudjanak one shottolni?
- Mit ne tudjanak?
- One...shottolni. Szeretem ha sz@r a damage modell egy kicsit!
- Hát jólvan.
Szerintem ez mehet ott kb. Azzal mégse állhatnak elő hogy mi vagyunk a Gaijin és imádjuk ha nektek nem tetszik a játék. Persze hogy ezt nyilatkozza le! :D
Komolyan kezdem azt érezni hogy csak engem zavar ez a random sebződés. Vagy pedig nagyon kevesen vagyunk és akkor meg nem számít a véleményünk. :D -
Nyugi, pattant már le T-34 42-ről Tigris lövedékem is :) Persze T-34 85-el oneshotolom bárhonnan a többi T-34-et, meg sokminden mást is. Ami nem hal meg elsőre, az meghal második találatra. -
ugye csak 4 giga? -
Vak vagyok :P -
"Milyen mértékben befolyásolják a (pozitív és negatív) visszajelzések a fejlesztő csapatot a játékmechanikával, a BR-el és MM-el kapcsolatban, a későbbi változtatásoknál?
Kirill Yudintsev: Nagyon..."
:D -
Droughert #25015 Ott a link... -
Hol is kell ezt letölteni?
-
Brenor #25013 1.53 "Tűzvihar" - 4. Dev Szerver Nyitás -
robi3 #25012 Háj!
Csak én érzem már megint kicsit unfair-nek az orosz technikát? bár még csak némettel mentem stug 3 g-nél járok (inkább repülős vagyok) szal amcsiról és oroszról nincs tapasztalatom de amit a t-34 művel azt kicsit soknak tartom. Illetve hogy panzer 3 l-el egy szinten van a t-34 1942, tudtommal akkorra már dübörögtek a vadmacskák (tiger, panther), persze ez sem lenne megoldás hogy az oroszok mennek ezek ellen, de ez akkor sem jó ahogy most van. -
Molot115 #25011 Lehet hogy van egy algoritmusuk erre! A damage szó említése azonnal megsemmisíti a kommentet.
Vagy pedig személyes támadásként élik meg.
Ezeket tudom kb elképzelni. -
kissssss #25010 vannak csak instant törlik.... -
Molot115 #25009 Ki bírnék egyezni ezzel így! De ki tudja mikor lesz kész. Mert már 2-3 hete very soon! :D
Csak azt hallanám már egyszer hogy normális damage modellen dolgoznak. De gondolom azzal kapcsolatban nincsenek negatív visszhangok. :D -
Brenor #25008 Az én kis képzelt világomban annyira nem :D
Anton azt mondta nyár végén, hogy ha elsőnek csak a prém angol tankok jönnek, akkor kb 1 hónappal utánuk érkezik a farmolható fejlesztési ág.
Egy ekkora változás nagy patchel jár, szóval ez már az 1.55 lesz.
Jövő hét végén War Thunder születésnap, szóval valószínű hogy jövőhéten jön az 1.53, de legkésőbb utána való hét elején.
Na ahhoz képest az az egy hónap szerintem egy karácsonyi 1.55-ös frissítést fog jelenteni. Nem hinném, hogy még több csúszás lenne angol tank fronton, de ha mégis akkor is újévi ajándéknak még simán befér.
Na ehhez képest 1.55 előtt akarják bevezetni, szóval tényleg nem lehet olyan messze.
De ez amíg nem mondanak pontosabbat, még mindig csak az én logikán alapuló képzelt világom marad :D -
Molot115 #25007 Kiváncsi leszek rá, de azér még odébb van ennek a bevezetése ahogy nézem! -
Brenor #25006 Amikor már csak pofozgatják a megjelenésre, akkor lesz róla egy Fejlesztői Napló ahol szépen elmagyarázzák hogy működik. -
Molot115 #25005 Ezt hogy értik vajon?
Levitték a top BR-t hogy szélesebb kör ellen mehessen, de mivel az nem az igazi ezért hozzágyengítik őket az alacsonyabb BR-hez? Az amortizáció csak a top járművekre vonatkozik? Vagy csak őket érinti? Érdekes. Azért kifejthették volna kicsit jobban is ezt... -
"amikor megérkezik a páncélzat amortizációja (remélhetőleg még 1.55 előtt) a top járművek kevésbé lesznek hatékonyak az AP lövedékekkel szemben, és csökkenni fog a különbség."
Ez elég jól hangzik! -
Brenor #25003 Q&A Kirill Yudintsevvel - Válogatás -
kissssss #25002 épp kérdezni akartam hogy nekiállt e valaki framolni a dobozokat? :DDD -
gstup #25001 5 győzelem után kaptam egy 30%-os boostot. :) Retardjin bekaphatja. -
Szerintem, csak az kép készítésének időpontja más. A helyszín ua. -
Madi92 #24999 Nem ugyan az a kettő. -
Játékban bezzeg a sárvédőjéről is pattogok. :D -
Itt jobban látni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A második.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.23. 20:53:31 -
foxbat88fx #24996 is-3-nak is-3, de ez hol van kilőve? :D -
Az indexen van egy kép a Kilián előtt '56-ban kilőtt harckocsiról. Ugye ez az, amit az arab-izraeliben is azt mondják nehezen lőttek ki? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
IS-3?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.23. 20:23:39 -
Droughert #24994 Itt sozktam nézegetni az árakat. Sajnos csak pár pack van eladó, valószínűleg orosz shopban vásárolt gift kódokról van szó azért ilyen olcsó. Ugye nemrég még mi is tudtunk onnan vásárolni majdnem féláron az eu shophoz képest, de ez a lehetőség megszűnt.
Ezeken a helyeken olyantól érdemes vásárolni akinek sok eladása van panasz nélkül, esetleg ebay még ami szóba jöhet, és sokszor még ennél is olcsóbb. Pl. szeptemberig volt jóáron 10k gold is olcsón, az ha jól tudom nvidia kártyához járt, de sokan eladták.
Igazából engem az IS2 is érdekelne mert jó tank és prémes változatban a fun mellet az xp-t is termelné szépen, bár sok mindent már az orosz ágon sem kell kifejlesztenem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 19:05:05 -
_8Rendon #24993 Egyébként szívesebben olvasgatok belőletek, mint a TV-ben a "12 Dühös Ember" -t vagy is a 6 viccesnek tűnő "ál - humorista" -t. -
_8Rendon #24992 "....de mi a garancia, hogy nem egy kamu kódot kapok????....."
HA MEG AKAROD TAPASZTALNI, PRÓBÁLD KI ..................Részlet az aw intelmeiből: http://aw.my.com/de/news/general/kontosicherheit
"Der Kauf oder Verkauf von Konten ist niemals sicher, egal, wie eindringlich dich jemand vom Gegenteil überzeugen möchte. Meistens hat eine der Parteien dabei nur ein Ziel, nämlich den Transaktionspartner zu betrügen. Es ist mehr als wahrscheinlich, dass der Interessent in solchen Fällen nichts von dem gekauften Konto sieht, sondern auch das dabei eingesetzte Geld verliert."
NYERS GÉPI FORDÍTÁS:
"A vételi vagy eladási számlák sohasem biztonságos, nem számít, mennyire kitartóan valaki azt akarja, hogy meggyőzze másképp. Általában az egyik fél csak egyetlen célja van, nevezetesen a megtévesztés az ügylet partnere. Ez több mint valószínű, hogy az érintett fél az ilyen esetekben, semmi néz ki a megvásárolt figyelembe, hanem elveszíti a pénzt, az ott használt.".......
HA KÖNNYEN JÖN A RÁ VALÓ, akkor a KÓD esetében sem lehet ez kérdés..... -
kissssss #24991 nyugodtan elnevezhették volna "7vs7 t-44 bajnokságnak" is..... -
Brenor #24990 7v7 Taktikai Csata Bajnokság