War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgymeg nem új harckocsik kellenek hanem a játékélményt kellenne javítani meg a hibákat megszüntetni...
T62, ahogy olvastam<#sniffles>#sniffles> Tiszta WoT lesz ez is.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy van lalkinek valami hivatalos infója, hogy jön-e új ág (Britt? és/ vagy Japán?, vagy vegyes?, esetleg a Leopard I a németekhez. ?)
Bár...ha attól még szarabb lesz....
MIért kell ennyire kiegyenlíteni a nemzetek tankjait??? Ha egy tank jobb paraméterekkel bír a másiknál akkor legyen úgy....minden tanknak van gyenge pontja. Itt írta valaki, hogy oldalról vagy hátúlról mindent ki lehet lőni. Így van.A br. +/- 1...úgysem enged, hogy irreálisan eltérő ellenfelek kerüljenek össze. Igenis a tudás, a tapsztalat, és ajáték stílus döntse el a csatákat, ne "gazsi" meg az kiba*****tt RNG-jük.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Régebben mikor még nem volt mixed faszság realisztiken akkor abból állt az egész, hogy a szovjet oldal vagy amerikai oldal(bár lehet az amerikaiakkal jött a mixed be, nem emlékszem már.) beért kb az idő alatt, míg a németek eldöcögtek a foglalási távolság felééig és onnantól mehetett a kacsavadászat.
Jelenleg is olyan szinten elbarmolja a játékot a foglalás, mert azt favorizálja, hogy menj előre mint a hülye és magasról szard le, hogy épp hány millió helyről lőhetnek ki, mert máskülönben úgyis vereség lesz.
Vagy az van, ami velem rengetegszer előfordult és előfordul, hogy egy lövést nem tudok leadni, mert elfogy az ellen vagy nem érek oda, mert épp egy már xperce futó csatába kerülök.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
hiába vihetek egy csatában 3 tankot, ha még az elsővel sem haltam meg és már vége a csatának 😄
nem tudom mi értelme volt hogy a foglalási időt fénysebességre gyorsították fel, domination modban pedig az egész csapatomnak nem volt ideje összeszedni 4 killt mert 5 perc alatt leperget az összes ticektünk, fel se sikerült érnem a domb tetejére a kárpátok mapon de máris vesztetünk 😄D wtf?
mindez sim eventen....
úgy látszik t34-nek áll a világ.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Arcade csatánál érdemes három kb azonos br értékű tankot vinned.
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.06.18. 09:49:08
Mögékerülök tiger 2-vel és nem lehet megölni még onnan sem, mert hátulról orosz/amerikai tankok halhatatlanok, máshonnan meg még így is pattan.
Ez is milyen fair már, hogy egy ruszki,amcsi tankot nem zavarja ha szilánkosra lövöd a fuel tankját, nem az plussz páncél, de bezzeg egy német tanknál..elég egy 5cm-es lövedék és robbansz is azonnal...
A többi panther meg 4 km/h.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.17. 23:10:13
első csata
Itt ami érdekes, az a végén lévő 2 su-85 elleni teljesíménye az ágyúnak, az eggyiket 3 lövésből sikerült kilőni úgy, hogy az első lövés az oldalában robbant közvetlen.
Másodikra nem volt időm, de oda is ment vagy 2-3 lövés, szögben sem volt és messze sem, mégis lepattant.
második csata
Itt tigris és párduc párost játszottam, egy meccsen belül elég feltűnő a kölönbség.
is-2-t pl lehet be sem üti abból a helyzetből a 8.8cm-es ágyú, míg a su-85 ellen láthaó fentebb, hogy oda is minimum kell 2 lövés még a legideálisabb találat esetén is.
egyébként ezek előtt kb 8 csatát mentem csak tigrisekkel, de 1 killnél többet nem lehetett összehozni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
de talán a kv-2 oldala sem okoz neki leküzdhetetlen akadályt.
10 nyomorult csatát nem mentem még ezzel a szar játékkal, de már törlés közelbe került megint.
Csak azért is ezt a nyomi tigrist játszom, de nem tudom megcáfolni magam.
csatáról-csatára múlja alul magát.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.06.17. 22:03:18
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha az csak jó-jó akkor a tigris a halmozottan szar kategória.
csak olyan ponton lehet 1 lövésezni nem német tankot ahol egyébként a párduc ágyújával is 1 lövés.
Mellesleg a párduc menetulajdonsága is jobb a sokkal jobb ágyú mellett.
Szóval a tigris egyetlen épkézláb pontja, hogy Tigrisnek hívják egyébként felesleges vele játszani egy Párduc ellenében.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amúgy a rájöttem a legröhejesebb tényre, hogy a tigris és párduc összevetésében a tigris mellett mindösszesen annyi szól, hogy az képes hátrafelé is menni😄
Ezek mellé jóval lassabb és sokkal rosszabb az ágyúja...
Tényleg kíváncsi lennék egy döntő bizonyítékra, hogy az a 8.8cm-es ágyú valamilyen szinten erősebb mint a 7.5 cm-es, mert ez a játékban nem igazán mutatkozik meg, átütés és tűzgyorsaságban viszont elég egyértelműen
rosszabb..
Régebben volt ez 50% meg 70%-is.
Talán már nem ilyene xtrém, de a döntött felületet buffolták legutóbb is.
Egyébként amit te tapasztalsz az nem hiszem, hogy random elemként szerepel a játékba, hanem bug illetve szarul működő játékmechanikák tömkelege.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.17. 15:15:05
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.06.15. 23:14:03
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
rámegyek Tech Tree-re és nézem hogy meg tudom venni az ISU-152-őt ami tier 4 XDDD LOL
Mondjuk én továbbra sem megyek 6.7 BR fölé, így most a panther 2 olyan nekem mintha kaptam volna egy új tankot. Csak a parts és a tűzoltókészülék legyen meg.
Jól emlékszem hogy ez a szerencsétlen tank is 8.0 BR-ről indult anno?😊
Elég lenne egy algoritmus ami kiszámolja hogy az adott lőszer átüti-e az adott páncélt azt jónapot. A random generátort meg kivenni és elfelejteni örökre. A damage modellen is lenne mit dolgozni. Talán megszünne az hogy 3 közvetlen találat a lőszerrekeszre vagy a benzintartályra (és direkt írtam benzint) teljesen hatástalan.