37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #24749 Persze hogy nem! Kilőhetetlen harckocsi nincs! De azért az nem rossz hogy itt a személyzetből volt aki ki tudott mászni! Ha minden igaz a torony hátulsó részét találták el, ahol a lőszer van. Oldalról nem olyan brutális a páncélzata ennek sem. Ráadásul ha jól látom kornettel lövik meg ami azért elég brutális. -
foxbat88fx #24748 egy kis off bár tankos csak "túl modern"
az Abrams sem kilőhetetlen.....
http://www.liveleak.com/view?i=91b_1444431849 -
Lokker #24747 Csak milyen irányba fejlődik? :D -
Egyre szebb gyöngyszemekről készülnek screenshotok a játék fejlődése során :D -
EZ MI? 2x egymás után..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #24744 jót mosolyogtam mikor megláttam :) -
Max_Andaxin #24743
...jaja..én is így tudtam, csak felcsillant a remény, mikor írtad....-:(
-
kissssss #24742 megnéztem a játékban mit lehet kapni premért.
úgy néz ki hogy mégis csak 2 fővel lehet szakaszban tolni prém nélkül(szakasz létrehozója meg az invitált játékos), prémel lehet csak 4 fős csapatban játszani.
upsz...
-
ja, a black and deckerre gondolsz? szerintem poén.. :D :D -
Max_Andaxin #24740 Annak sem kell, hogy prémiumfiókja legyen aki, létrehozza a szakaszt 2 fő felett? -
Lokker #24739 Micsoda márkanév, egyedi :) -
carp3tm0nster #24738 Ebben az esetben akkor uninstall... -
Új kedvenc, T32... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #24736 És ennél többen, is lehet valahogy? Menni, vagy ahoz már clan-kell? -
Max_Andaxin #24735 Igen?....ezt nem tudtam.
...Én azt hittem, csak 2 fő lehet a sima csatákban, és ha van Prem-ed, ekkor is max 4.....Köszi!
-
kissssss #24734 prém nélkül is lehet szakaszban menni 4 fős csapattal. -
Max_Andaxin #24733
...igaz...de ezzel legálisan is lehet emberre lőni,...ami ráadásúl még rendesen fáj is annak akit eltalálsz
. (Amúgy az ár alkuképes... ez csak a v...ter...ás ára.
Más:
A WOT-ban mennek ezek a "századozások", itt nincs lehetőség arra, hogy 2-nél többen játszanak egy csatában, de nem versenyen meg ilyenek, hanem csak úgy?. (Jó permmel 4 lehet max, ha jól tudom.) Szívesen kipróbálnám mondjuk már ezt a 4 fős team-ot is....de 6-8 ember már mire lenne képes, ha össze dolgozik????
-
foxbat88fx #24732 65e jesszusom....ennyiért olyan 25 joule-os légpuskát csinálok amiért 5 év börtönt kapok :D -
Max_Andaxin #24731 Tudom h. ez itt nem erről szól, de nem érdekel valakit egy airsoft fegyver?
http://sport.vatera.hu/sportfegyver/airsoft/airsoft_fegyver/airsoft_m14_cyma_socom_2130511427.html?adult=1
-
Molot115 #24730 Ki kéne! :D
Luciferkee:
Hát igen de melyiknek nincs hátránya. van akinek bejön van akinek meg nem! :D Az biztos hogy az egyik legkeményebb ellenfél az egész játékban, és mégis vannak akik szarozzák. :D Mondjuk biztos okkal.
-
Luciferkee #24729 Igen, nem egyszerű eset az tény. Talán az egyetlen tank amivel nem nagyon kell bújni. Viszont hatalmas térképismeret kell hozzá, nehogy a jobb oldalba lövés legyen a veszted. Viszont a sok előnye mellett rengeteg hátránya is van:
- Lassú
- Nagy, nemfér el mindenhol, zsíros falat a bombázóknak.
- Tornyot be kell fordítani majdnem 45 fokban, különben bármilyen 6.7-es tank is simán átlövi szemből.
- Mondtam már, hogy lassú? :) -
Max_Andaxin #24728 Hétfőn ki is próbálhatjuk Molot. Mit szólsz????
-
kissssss #24727 " Ez most komoly?"
yepp!! welcome to the new MM world. -
Molot115 #24726 Szemből a testet nem szándékosan sose lőttem még, amikor meg véletlenül odament akkor mindig pattant. De akkor majd legközelebb kipróbálom! Ahogy nézem bármi van a jobb oldalát kell lőni, aztán vagy segít az RNG vagy nem. De ott jóval nagyobb az esély. Meg nem árt ha közel van mert az AP nem viszi mindenhonnan, a HEATFS-t meg nem kell bemutatni. Ja meg az se jön rosszul ha van hely manőverezni, ha beszorulsz valahova akkor kb meszeltek is. Kemény ellenfél az biztos! -
gstup #24725 Leopárd is megy a kukába.Egy rakat sz*r azon a szinten.Főleg alap lőszerrel.Lehet DM12-vel jó lenne,de az ember egészsége rámegy mire azt megszerzi. -
Max_Andaxin #24724 Ajánlanám "gazsi" figyelmébe a következő "papír" harckocsikat a Német ág erősítéséhez!!!-:D
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/30010-e-series-and-other-german-heavy-tanks/ -
Max_Andaxin #24723 Aha...a harmadik kép...akkor már értem miért sikerült egyszer Kurskon kiszedni egy ilyen szépsége egy lövésből az alap T32-eé....pont így állt és valószínűleg tele volt minden lőszerrel mert a tornyot kaptam el ott ahol jelölted....és robban is fel szépen. De azóta sem jött így ki a lépés ellen....-:(
-
Luciferkee #24722 Szemből:
A bal oldali piros kör nem a legnyerőbb, általában nincs ott semmi/senki max 1 legénységet ha elvisz. (illetve ha tele lőszerrel megy az illető akkor lőszer, de lutri)
A jobb oldali piros kör a nyerő 2 embert tuti visz, ha nem hármat. 2-3 lövéstől innen megpusztul.
A két lent lévő fekete kör HEATFS-nek jó célpont, főleg a jobboldali mert ott ha nem is robban be az üzemanyagtartály akkor a mögötte messzebb lévő lőszerrekeszt is viheti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oldalról:
A zöld helyeket nem érdemes lőni, ha valakinek van egy kis esze, akkor annyi lőszerrel megy, hogy azokon a helyeken ne legyen semmi. Megpróbálni meg lehet, de lutri. Fekete üzemanyagtartály, lutri, de néha beadja.
Másik oldal:
Na itt már lehet robbantgatni: A pirossal bekarikázott helyről fogy ki utoljára a lőszer, utána a sárga helyről. A zöld helyre általában nem tesznek lőszert. Fekete fuel tank: lutri. Erről az oldalról nagyon könnyen ki lehet csinálni, főleg ha merőlegesen mutatja feléd az oldalát.
T54-el (47-es) én azt szoktam, hogy először ellövöm a lánctalpat, utána megpróbálom oldalba verni. Ha nem megy, akkor ellövöm az ágyúját és szépen lassan kiszedegetem a legénységét. -
Max_Andaxin #24721 -:D én a Maus mellé még betennék egy ilyen E 100-at! http://www.kcamps.org/gallery/frank_lemay/e100z/WCMO-Armor-E100-036
-
Luciferkee #24720 Egyébként még az a legnagyobb baj az egérrel, hogy hiába ütöd ki a loadereket, a töltés ugyanúgy megy a háttérben. Ergó ha játszok vele, akkor megáll az újratöltés, de amint a legénység kicseréli magát a kiesett időt hozzáadja a töltéshez, és onnan folytatja. Elég vicces dolog.
Driver / Gunner legénységgel (eléggé vicces, hogy 2 ember elvezeti ezt a dögöt) szinte semmi hátrányod nincs. Az újratöltés ugyanannyi mint 6 legénység esetén. (maximum a crew skillből nyert 1-2 másodpercet veszted el). Vicc.
-
Molot115 #24719 Még nem találtam olyan módot ami biztos lenne. A legtöbb harckocsinál azért van olyan "módszer" ami az esetek többségében működik. Ahol érdemes lőni. A Mausnál ilyet még nem találtam. Amit mondasz hogy bal oldalt középtájon, az volt hogy sikerült már de legalább ugyanannyiszor volt hatástalan. Illetve a torony szemből jobb oldalt ha jól találod el bemegy az AP és akkor volt hogy egyből kill. De olyan tuti biztos módszer mint az M103-nál a torony jobb oldalán elöl ahol kezd kiszélesedni, vagy az M60 szemből az alsó lemez HEATFS-el. Amik kb 10-ből 9x működnek. Na ilyen a Mausnál nincs, vagyis én még nem találtam meg. Súgni ér ha valaki tud esetleg. :D -
Luciferkee #24718 Sajnos igen, bár azt mondták, hogy csak 4-4 darab lehet belőlük oldalanként (6.7 BR-en 4 darab, 7.0 BR-en 6 darab).
Szánalmas, de ez van. :(
6.7 így szarabb lett, 7.0 talán kicsit játszhatóbb (régen 90%-ban 8.0 közé tett be 7.0 vasakkal). -
Luciferkee #24717 Egér tulajdonosként ezt csak megerősíteni tudom. Ha az ember nagyon kevés 75mm lőszert visz magával (kevesebb mint 20), akkor instant durrantani csak a bal oldaláról lehet hátsó középtájt, ahol a 128mm lőszerét tárolja. Illetve ha szerencséd van, akkor elöl kétoldalt ahol az üzemanyagtartálya van (ez meg nem életbiztosítás, valamikor simán csak fekete lesz tűz nélkül, valamikor robban... és itt tényleg teljesen mindegy mivel lövöd, tök random az egész).
-
carp3tm0nster #24716 sziasztok!
kihagytam ebből a csodából két hónapot. Első meccs stock jpanther realisticben ellenfélnél t-54 meg t10. Ez most komoly?
-
Max_Andaxin #24715 Szerencse, hogy kilóméterekről hallani, ha jön a "kisegér"....inkább eliszkolok előle a T32-vel....de csak amíg meg nem lesz a "TOP" lőszer ahoz is...na akkor majd....(ugyanolyan hatástalan leszek ellen!-:D) -
Molot115 #24714 Hát amikor összefutok egy Maussal a T-54-ben ülve 4-ből 3x ugyanez történik. Ott kezdődik a dolog hogy a sima AP-val szemből a torony elejét volt hogy már belőttem de inkább nem. A torony oldalát közvetlen közelről sem viszi át a sima AP. Marad a test oldala és hátulja meg a torony hátulja. Vagy lövöm a HEATFS-el amiből volt hogy mind a 10-et elnyelte amit magammal vittem. Utánna meg kilőtt. Nem egyszer láttam hogy hárman lövik a Maus-t közvetlen közelről és nem ritka hogy azt is túléli. Hihetetlen hogy miket túl él. Legutóbb Eastern europe-on fogyott ki a lőszerem miután ellőttem 5-öt egy távoli Párduc 2-re és rögtön utánna egy Maussal. A Maus-t végül kilőttem de mehettem vissza újratölteni 2-3 lőszerem maradt talán. A másik véglet a 4 esetből a 4. hogy meglövöm a Maus tornyát hátulról, csak a sarkát találom el és instant kill, vagy oldalról kapáslövés bemegy középen a testbe és atomjaira bomlik.
A mausnak még T-32-vel sem életbiztosítás nekimenni, ugye Andaxin... :D Pedig az szemből elég Bika ugyebár. -
Max_Andaxin #24713 Én ugyanígy lőttem ki egy LEO1-t hétfőn a T-32-vel. Csodálkoztam is, de nem bántam a dolgot! 
-
Max_Andaxin #24712 Én jót röhögtem ezen a videón, főleg az "on borad cam" tetszik a T-34-ben
, az remekül illusztrálja a dolgokat!
Mellesleg tényleg elcseszte a Sheramanos srác. A Hybrid (viz és egyéb nem gyúlékony folyadék) meghajtású T-34 üzemanyag tankját lőni...
"ekkora böszmeséget még nem látott erurópa"- hogy egy klasszikust idézzek-:D
(de a roszz lőszer választás tényleg tud meglepetést okozni, pláne ha mellett még 1-est is dobsz aznap!) -
e57 #24711 Végül is miért kellett szétverni a 6.7-es meccseket?
Mert ha azért, hogy a Rank 5-nek legyen kacsavadászat, akkor azt botokkal is meg lehetett volna oldani. Semmi különbség nem lenne. Illetve annyi lenne, hogy 2 x 11 embernek nem kellene szívni azért, hogy 2 x 5 jól szórakozzon.
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.10.10. 00:11:01 -
Luciferkee #24710 De viszont erre nem tudok mit mondani:
eltalálja a lánctalpat, berobban a tank: