2846
swbw.jpg
  • ratgab
    Nekem meg a felkelő fegyver jön be jobban a tűzgyorsasága miatt. 1v1-ben a birodalmi erőnek szinte esélye sincs, mert olyan gyorsan lehet tüzelni a felkelő alap fegyverrel.
  • ratgab
    Lehet én vagyok a hülye, de nekem ez tetszik. Egyelőre csak dropzone-os játékot próbáltam, de nagyon kell itt összejátszani a csapattal, hogy győzzünk...Jó lesz ez.

Jah és belőttem magát full hd-be és minden high beállításra, így tökéletesen fut.
  • Jim Morrison
    koszi
  • Snexi
    vasárnap
  • Árnyvadász
    Istentelenül jó lett! Nekem automatikus High-ra rakott mindent, nem piszkáltam (majd később) és konstans 60 fps v-sync mellett. 1080p-ben. (GTX 970)

Eddig csak az Escape-Pod pályán játszottam, de marha jó. Legelőször azt se tudtam mi a franc van, honnan lőnek, jönnek, mit kell pontosan csinálni, de pár meccs után már minden ment, mint a karikacsapás. Van már 3 kártyám és bőszen használom is őket.

Itt egyszer lázadó, egyszer birodalmi vagyok. Mindkét oldal tetszik, de a birodalmiaknak az alapfegyvere az nekem szimpatikusabb.
    Na irány vissza a csatamezőre.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.08. 18:09:33
  • Jim Morrison
    Hali!
    meddig tart a béta? most nézem hivatalos oldalon, de nem böki ki a szemem :/
  • tutituti
    jójó,ez haternek tűnik.azért élvezem nagyon a tyútyú hangokat meg az SW miliőt és még nem vagyok lvl4 se.meg nem talál walkeres szervert,a pod-os meg elég kaotikus.rám spawnol az enemy sokszor.

francért van túlárazva :)
  • tutituti
    dettó.így se ronda.de mi is lenne benne ronda?a szikla max.

eddig nem nyűgözött le nagyon.később megveszem de nem 0dayben
  • SzirmosSzisza
    750 TI-vel minden lowon megvan a 60 FPS

(autó erre rakta, nem volt kedvem babrálni vele)
  • ChipHazard
    Fasza minde. GTX 970 HD-ben ultrán tükör simán fut :)
  • dolfy #263
    Sziasztok!
    Én Ausztriában játszom vele és tökéletesen működik. Alul láthatjátok a konfigomat és ezen röccenésmentesen fut ultra beállításokon 1980/1024-ben.
  • Master91
  • Gauge
    Most már müxik, csak épp nincs server , amin játszani lehetne...
  • Gibor
    Nekem nincs zárolás alatt, viszont csak fekete kép fogad
  • Árnyvadász
    Zárolás. Szerintem ez valami régiós dolog lehet. Például Magyarországon még várni kell, hogy a letöltött tartalom fel legyen oldva. Lehet szakaszonként oldják fel a terhelés elkerülése végett. Valószínű még ma azért mi is játszhatunk, de ha mégsem, akkor még mindig van 3 nap rá. Az bőven elég lesz arra (ha a szerverek is úgy akarják), hogy képet kaphass arról érdemes e beruházni rá.

Én majd 6-7 óra körül újra megpróbálom. Hátha addigra oké a dolog. Egyelőre zárolás alatt nálam is.
  • Gauge
    Északiaknak már müxik...
  • Gauge
    Wololo
  • SzirmosSzisza
    Valahol azt írják, hogy elindul, de szerver nincs ... :D
  • Archie2048
    nekem nincs olyan... :D honnan tudjam de lehet megadom neki a BF4-et
  • JaSoN HuNTeR #254
    Milyen termékkulcsot kér?
  • Gauge
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ratgab
    Valószínűleg hullára van terhelve a szerver. Vagy csak csúsznak, vagy mindkettő....XD
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk nekem a megerősítő e-mailt se tudja kiküldeni, EA pls.
  • Archie2048
    előbb termék kulcsot kért tőlem....
  • Gauge
    Zárolás alatt... az ember sosem csalódik EA/Dice párosban.
  • oneal1
    :DDD
  • SötétBarom
    Aszitted majd csak úgy játszol mi, amikor akarsz.. Kis hülye :DD
  • bandi007
    Nálam is zárolás alatt... :(
  • tutituti
    csak a szokásos :D
  • SzirmosSzisza
    Mi ez a jelenleg zárolás alatt duma?:s
  • ratgab
  • gumiki0
    Xeon E-3 1225v3, 290x társaságában szintén megvan a 60FPS, Ultra, FHD, Vsync. Nemkell megijedni, fog ez menni nem csúcs gépen is szépen. ;D

Néhány frag az első pár körömből:

Amugy elég "üres", Hardline béta jobban magával ragadott anno.. Nemgyőzött meg, megér-e annyi pénzt.. :/
    Utoljára szerkesztette: gumiki0, 2015.10.08. 14:28:49
  • SzirmosSzisza
    Jaja, még 2 óra :s
  • zooleeh
    F HD ben persze
  • zooleeh
    Nalam az alpha ultran ,a lenti konfigon 55 - 60 fps en futott.
  • Szabi #238
    wtf, a 950 erősebb fhd-n mint a 960 ? :D
  • McLarenpowa
    Star Wars: Battlefront Beta VGA graphics performance benchmarks
  • bakvarnyu
    Bírom amikor az emberek 1 pálya meg néhány videó alapján, anélkül hogy kipróbálták volna, leírnak egy játékot a g.cibe.
  • BoneDragon
    Tegnap néztem streamet, nem tűnik rossznak, de tipikus az a játék amit halálra unsz 3 nap után.
  • ChipHazard
    meglehet de ez akkor is 1440p , mindegy holnap majd kiderül.