2846
-
ratgab #273 Nekem meg a felkelő fegyver jön be jobban a tűzgyorsasága miatt. 1v1-ben a birodalmi erőnek szinte esélye sincs, mert olyan gyorsan lehet tüzelni a felkelő alap fegyverrel. -
ratgab #272 Lehet én vagyok a hülye, de nekem ez tetszik. Egyelőre csak dropzone-os játékot próbáltam, de nagyon kell itt összejátszani a csapattal, hogy győzzünk...Jó lesz ez.
Jah és belőttem magát full hd-be és minden high beállításra, így tökéletesen fut. -
#271 koszi -
#270 vasárnap -
Árnyvadász #269 Istentelenül jó lett! Nekem automatikus High-ra rakott mindent, nem piszkáltam (majd később) és konstans 60 fps v-sync mellett. 1080p-ben. (GTX 970)
Eddig csak az Escape-Pod pályán játszottam, de marha jó. Legelőször azt se tudtam mi a franc van, honnan lőnek, jönnek, mit kell pontosan csinálni, de pár meccs után már minden ment, mint a karikacsapás. Van már 3 kártyám és bőszen használom is őket.
Itt egyszer lázadó, egyszer birodalmi vagyok. Mindkét oldal tetszik, de a birodalmiaknak az alapfegyvere az nekem szimpatikusabb.
Na irány vissza a csatamezőre.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.08. 18:09:33 -
#268 Hali!
meddig tart a béta? most nézem hivatalos oldalon, de nem böki ki a szemem :/ -
#267 jójó,ez haternek tűnik.azért élvezem nagyon a tyútyú hangokat meg az SW miliőt és még nem vagyok lvl4 se.meg nem talál walkeres szervert,a pod-os meg elég kaotikus.rám spawnol az enemy sokszor.
francért van túlárazva :) -
#266 dettó.így se ronda.de mi is lenne benne ronda?a szikla max.
eddig nem nyűgözött le nagyon.később megveszem de nem 0dayben -
#265 750 TI-vel minden lowon megvan a 60 FPS
(autó erre rakta, nem volt kedvem babrálni vele) -
ChipHazard #264 Fasza minde. GTX 970 HD-ben ultrán tükör simán fut :) -
dolfy #263 Sziasztok!
Én Ausztriában játszom vele és tökéletesen működik. Alul láthatjátok a konfigomat és ezen röccenésmentesen fut ultra beállításokon 1980/1024-ben. -
#262 -
Gauge #261 Most már müxik, csak épp nincs server , amin játszani lehetne...
-
Gibor #260 Nekem nincs zárolás alatt, viszont csak fekete kép fogad -
Árnyvadász #259 Zárolás. Szerintem ez valami régiós dolog lehet. Például Magyarországon még várni kell, hogy a letöltött tartalom fel legyen oldva. Lehet szakaszonként oldják fel a terhelés elkerülése végett. Valószínű még ma azért mi is játszhatunk, de ha mégsem, akkor még mindig van 3 nap rá. Az bőven elég lesz arra (ha a szerverek is úgy akarják), hogy képet kaphass arról érdemes e beruházni rá.
Én majd 6-7 óra körül újra megpróbálom. Hátha addigra oké a dolog. Egyelőre zárolás alatt nálam is. -
Gauge #258 Északiaknak már müxik... -
Gauge #257 Wololo -
#256 Valahol azt írják, hogy elindul, de szerver nincs ... :D -
#255 nekem nincs olyan... :D honnan tudjam de lehet megadom neki a BF4-et
-
#254 Milyen termékkulcsot kér? -
Gauge #253 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ratgab #252 Valószínűleg hullára van terhelve a szerver. Vagy csak csúsznak, vagy mindkettő....XD -
#251 Mondjuk nekem a megerősítő e-mailt se tudja kiküldeni, EA pls. -
#250 előbb termék kulcsot kért tőlem.... -
Gauge #249 Zárolás alatt... az ember sosem csalódik EA/Dice párosban. -
#248 :DDD -
#247 Aszitted majd csak úgy játszol mi, amikor akarsz.. Kis hülye :DD -
#246 Nálam is zárolás alatt... :(
-
#245 csak a szokásos :D -
#244 Mi ez a jelenleg zárolás alatt duma?:s -
ratgab #243 -
gumiki0 #242 Xeon E-3 1225v3, 290x társaságában szintén megvan a 60FPS, Ultra, FHD, Vsync. Nemkell megijedni, fog ez menni nem csúcs gépen is szépen. ;D
Néhány frag az első pár körömből:
Amugy elég "üres", Hardline béta jobban magával ragadott anno.. Nemgyőzött meg, megér-e annyi pénzt.. :/
Utoljára szerkesztette: gumiki0, 2015.10.08. 14:28:49 -
#241 Jaja, még 2 óra :s -
#240 F HD ben persze -
#239 Nalam az alpha ultran ,a lenti konfigon 55 - 60 fps en futott. -
#238 wtf, a 950 erősebb fhd-n mint a 960 ? :D -
McLarenpowa #237 Star Wars: Battlefront Beta VGA graphics performance benchmarks -
#236 Bírom amikor az emberek 1 pálya meg néhány videó alapján, anélkül hogy kipróbálták volna, leírnak egy játékot a g.cibe. -
#235 Tegnap néztem streamet, nem tűnik rossznak, de tipikus az a játék amit halálra unsz 3 nap után. -
ChipHazard #234 meglehet de ez akkor is 1440p , mindegy holnap majd kiderül.