2846
swbw.jpg
  • lac coo
    Nem fikazomen a konzolt, annyiban erdekel csak, hogy ha az birja, akkor pc is :-)
    Egyelore azert kissevhihetlennek tartom, de majd kesobb kiderul..
    EA Games, nekik nem hiszek el semmit....:-)
  • scomcomputers
  • Ozzyehh
    @DICE_FireWall waiting for you to confirm Battlefront targeted frame-rate on consoles

Niklas Fegraeus @DICEfigge ·
    Niklas Fegraeus retweetelte: Cleric Cuco
    I got this Dennis. It's 60 fps

Scomcomputers, PS4-re fogom venni:)

nézzetek már rá egy Infamous Second sonra könyörgöm :D ami open world játék és röpködnek az effectek és egyszerre több NPC-t kezel a konzol a PS4.... és meleltte brutális látvány van...divat lett lebecsülni a konzolokat, elég szomorú
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.18. 10:59:49
  • scomcomputers
    "Srácok, ez így fog kinézni, erre mérget vehettek :)" -nekem nem lesz gond ha így néz ki,de te vehetsz másik vga-t az tuti.....úgy hogy várjuk ki a végét.....
  • lac coo
    Es ezt ki tudja izzadni egy ps4 ? :-)
    Blikkre ez egy monster pc nek is becsuletere valik!:-)
  • Ozzyehh
    Were those graphics shown in the trailer in-game?

Niklas Fegraeus @DICEfigge ·
    Niklas Fegraeus retweetelte: Tyler
    Yes, the trailer was filmed in engine, using our in-game models

Srácok, ez így fog kinézni, erre mérget vehettek :)
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.18. 10:30:00
  • gstup
  • ratgab
    Battlefront kapcsán nekem nincsenek nagy elvárásaim. Megcsinálják nekem a 2. részt egy az egyben, vagy akár az első részt egy az egyben ezzel a grafikával, működő multival és én elégedetten adom ki rá a pénzt. Ha még raknak bele fejlődési lehetőséget is, mint a már újabb Battlefieldekbe csak annál jobb, de én még ettől is eltekintek.

Ami nekem kell az egy SW világban játszódó battlefield és kész.
  • gstup
    Sajnos a BF szériákban sem a grafikával volt a baj. :)
  • Terawatt
    Egyet értek, én is így vagyok vele. Még PSP-n is toltam.

Nem lesz singleplayer kampány benne, így annyival több idejük marad másra...elvileg :)
  • ratgab
    Igazad lehet. De én a Battlefront 2 óta várom az újabb részt. Nem kell nekem marketinggépezet sem. Azonnal kell majd játszanom vele már most látom.
  • TBTPumpa
    Szeretem az SW világot, tetszenek az eddig látott dolgok belőle, viszont rettentő sok csalódást okozott számomra az EA (DICE, BioWare, Criterion, Ghost Games) az elmúlt években. És nekem ez a "tendencia" nem tetszik. A játékos pedig a pénztárcájával szavaz és én ezt a tendenciát/színvonalat nem akarom támogatni. Tavaly a Dragon Age Inquisition játékkal telt be végleg a pohár. Lehet megkövezni.
    Aztán hozhatják a Mass Effect "4" és Mirror's Edge 2 játékokat is... Nehéz ellenállni annak az ügyes marketinggépezetnek, amit felépítenek, de ígérem, erős leszek.
  • ratgab
    Jó hát ha nem várod annyira, mint pl. én akkor ki tudod bírni. Én 0 day veszem az biztos.
  • TBTPumpa
    EA + DICE + Origin + Denuvo DRM + Preorder DLC-k + Mikrotranzakciók + Premium Pack?
    Publikus alfa/béta szagot érzek. Kösz, de nem, 14 000 Ft-ért pedig pláne nem.
    Részletgazdag és látványos, a Star Wars hangulatot is hozza, de mivel már "ismerem" a fejlesztőket és a kiadót korábbról, így nem szavazok bizalmat nekik. Azt már régen eljátszották. 1-2 éve még elhittem volna a marketinges "meséjüket", de szerencsére most már rafináltabb vagyok!

Majd Humbli Bundliban pár év múlva (addigra úgyis elkészül a nem béta verzió és a tonnányi DLC). Az EA cuccai meg amúgy is kis termékéletciklussal (és terméktámogatással) rendelkeznek. 1-1,5 év alatt budget kategória minden játékuk, addig tudok várni.
  • ratgab
    Ha ez tényleg ilyen lesz akkor a grafikára egy szavunk se lehet.
  • lac coo
    Úristen, hány évtizede várok egy ilyen játékra :)))
  • gstup
    Nézz meg egy Battlefield 3-4 videót.Simán megy nekik.
  • Terawatt
    Ezt még a teaserre írták.

Edit: Nézd meg a battlefield trailereket, azok is eszméletlenül jól vannak megvágva. Frostbite alatt fog muzsikálni a játék, szóval abból szépeket ki lehet hozni
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.17. 20:22:20
  • lac coo
    Mikor kilövik a nagy lépegetőt, akkor áll a kamera, elég játéknak néz ki .....
  • ratgab
    Nehezemre esik elhinni, hogy ez tényleg a játék motorjával készült és hog így fog kinézni ez a játék.
  • Terawatt
    Eszméletlen
  • Neoncsoves
  • Rayden02
    Élő stream
    Youtube csatorna
  • ratgab
    Hol lehet nézni majd 24 perc múlva?
  • Neoncsoves
    Nem lesz space battle a játékban
  • Rayden02
    Nah még 24 perc :D
  • lac coo
    http://starwars.ea.com/starwars/battlefront?utm_campaign=swbf-social-us-ic-yt-lcf-celeb-anno-041615-vid-site-ramp&utm_source=youtube&utm_medium=social&sourceid=swbf-social-us-ic-yt-lcf-celeb-anno-041615-vid-site-ramp&cid=37615&ts=1429214578534
  • Szabi #46
    ooookéé..... hol lehet előrendelni ? :DD
  • lac coo
  • lac coo
    Ma indul a Star Wars Celebration melynek kereteben holnap 19:30- kor jatekmenet bemutato ! :)
  • lac coo
    BF sorozatot nem tartom nagyra, de ez várós :)))

Gyerekkorom óta várom, hogy beülhessek egy hósiklóba !!! :DD
  • Rayden02
    Egy kis Gamestop szivárgás,persze ne vegyétek készpénznek!

• szabi07
    Én "sajnos" vevő vagyok a star wars játékra DICE ide vagy oda! Nekem is vannak tapasztalataim, a DICE játékokkal s azt kell mondjam koránt sem olyan rosszak, mint ahogy azt sokan írják BF3-BF4 tapasztalata alapján! Persze lehet fikázni de ki tud jobban összerakni manapság egy jó játékot?! Én magam még comodor 16 on kezdtem játszani tehát egy BF2-3 űber játék csak a vérpistikék nyafognak mindenért mert azt sem tudják merre van a előre na meg le sem tudnak tenni semmit az asztalra nyafogáson kívül ! Tehát hibák ide-oda, mert biztosan lesznek a játékban de a hangulat nagyon sok mindent tud feledtetni! S erre a játékra már nagyon ki vagyok-vagyunk éhezve s gondolom tudunk majd szemet hunyni a hibák felett ha jó hangulatos lesz a játék!
  • Ozzyehh
    Srácok, most hogy közeledik az április és vele a bemutató elkezdtem keresgélni a régebbi és frissebb hírek között, hogy milyen infók vannak. Először is leszeretném szögezni, hogy volt szerencsém vagy szerencsétlenségem a DICE játékaihoz. Battlefield 3, Battlefield 4 főként. Nekem van egy véleményem amit megszeretnék osztani veletek... ez csak a saját személyes véleményem nem vitaindítónak szánom, szóval aki nem ért egyet az nyugodtan írja le a véleményét, beszélgetünk hiszen mire való a fórum. Nos, szemezgetve az elmúlt napok vagy hetek/hónapok infó "zuhatagából" nekem az jött le, hogy ezek a srácok tényleg szeretnének valami maradandót alkotni és nem veszik félvállról a történetet. Persze joggal mondhatjuk, hogy ez csak marketing, főleg manapság amikor semmit se lehet készpénznek venni és rendre jönnek a downgradelt játékok és egyéb bughalmazok. Mégis ahogy olvastam egyes nyilatkozatokat nekem az jött le, hogy ezek a srácok tényleg Star Wars fanok, mint mi. Gyűjtögették a figurákat, kard replikákat stb és biztos vagyok benne, hogy tisztába vannak azzal, hogy ha ezt elcseszik akkor nagyon nagy vízhangja lesz.

Több mint 10 órányi gameplay-t írtak ami azért valljuk be nem olyan vészes főleg az Order 5 órája után :D és a több mint 10 óra jelenthet 15-öt vagy 18-at is ki tudja. Azt viszont biztosan tudjuk, hogy semmi konkrétat nem tudunk még :D (haha). Tehát én azt mondom, hogy DICE ide vagy oda mindenképpen egy esélyt kell adni a srácoknak, hiszen oké, hogy vannak tőlük olyan játékok amik hagynak kívánni valót maguk után, de azt is le kell szögeznünk, hogy alkottak olyat is ami azért valljuk be nagyon jól vagy jól sikerült.

A másik dolog pedig az, hogy személy szerint én már annak is örülök, hogy egyáltalán valaki megcsinálja a "következő" részt. Hiszen ha megkérdezünk szinte minden Star Wars fant vagy Battlefront fant hogy mit szeretnének akkor a negatív kritikák ellenére mindannyian azt szeretnék, hogy igenis valaki csinálja meg és a sors úgy hozta, hogy a DICE lesz az. Ki más lenne? úgy értem a DICE-nak azért van tapasztalata abban, hogy hogyan alkosson meg hatalmas csatákat, hiszen ezzel foglalkoztak évekig. Igen lesznek bugok. Biztos vagyok benne, de nincs az a bug amit patchel ne lehetne orvosolni. 100% hogy kezdetben nem lesz tökéletes, mi az ami egyből tökéletes?Erre számítanunk kell és sokan tényleg jogosan szkeptikusak.. megértem hiszen az embernek bizonyíték kell, ami még jó formán nincsen. Ezért mondom azt, hogy várjuk ki a végét, adjunk neki egy pici esélyt és ha a végeredmény még mindig nem a kedvünkre való akkor, nem vesszük meg. Köszöntem a figyelmet :)
  • Ra1n
    A DICE semmiből nem fog tanulni,főleg hogy még most is van aki veszi a szemetet amit gyártanak.
  • szabi07
    Bocsánat de 2013 E3 on mutatták ezt be!
  • BoneDragon
    Jó kis tavalyi videó...
  • tutituti
  • szabi07
    Karácsonyra ígérik!!!
    Jó lenne,ha tanulnának a BF4 s Hardline szar indulásából!!!
  • szabi07
    Friss info