2846
-
ChipHazard #393 Sajnos a kempelő fasszopók azért már megjelentek. Értem ez alatt azokat akik mást sem csinálnak csak a nagy Lépegtőben ücsörgélnek, azt érik az orbital strike-ot meg miegymás, így elég nehéz szétkapni őket, hogy ép hogy ujjá éledsz már is lőnek azok a geci lépeketők ezt ki kéne venni. A Spawn rendszerre is ráférne valami jobb megoldás, valami hely hez kötötteb dolog, mert igy hogy hip hopp mögéd teszi az ellenfelek, akik a te ágyuiddal lőnek hátba, szintén netszes. Ezek nem végzetes hibák persze, mindettől eltekintve élvezetes kis játék ez. -
#392 elájultál egy játéktól, amivel nem tudsz 2 óránál többet játszani... :))) gratulálok! -
Zozo0122 #391 Na, kipróbálgattam, hát elsőre nem nagyon fogott meg sajnos. Nem lesz vétel belőle. -
#390 Hero kat még "gyakorolnak kell", de DV szerintem jobb, ez a lightsaber throw nagyon jó. -
#389 ah köszi! -
manacz #388 Personal Shiled mehet oda pl. De amúgy az ikon jelzi, hogy mi mehet oda! (Az a két egymástól elcsúsztatott háromszög) -
alyr2 #387 Remélem több lesz benne int most, hgy esznelkul lojuk egymast( mint titanfallban) -
#386 ja most utolsó részen persze ment, csak hirtelen lement az egér a képernyő aljára, de istennek se tudtam egy picit is feljebb tenni. De most már tudom, hogy az egéren az érzékenységet ilyenkor állítani kell, mert most kb fél méter 1 180 fokos fordulat :D
KÉRDÉS: Van 3 kártyám de kézben csak kettő lehet. Miért? sehol sem találom hogy kéne használni egy harmadik helyet?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.10. 15:35:11 -
#385 aaaaaaaaaaaaaaaaa xDDD -
#384 -
#383 -
#382 wow! köszönöm, működik! -
#381 Én nem Battlefieldeztem, nem CoD-oztam, de nekem ez a játék zseniális. A titka a hangulatnak hogy jól fel kell hangosítani :)
Olyan nagyon sokat egyfolytában én sem tudok vele játszani de visszatérek mindig. Szóval nem bírok ki 2 óránál többet vele, de nem bírok ki 4 óránál többet nélküle :)
Biztos vétel.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.10. 15:03:38 -
#380 Szerintem baromi jó lett és teljesen élvezetes a játék. Úgyhogy én előrendeltem. Alig várom a nyafogásokat. Jaj ez nem olyan, mint az előző Battlefront, jaj, ez csak egy Battlefield 3.6 (Mert ugyebár a 3.5 a BF4) -
Sigmar #379 Túl arcade lett az ízlésemnek. Viszont a co-op jópofa, de ettől még nem lesz vétel. -
bajsz #378 Originen belül a játékoknál jobb klikk a Battlefront -ra /játék tulajdonságok/ üres részbe írd be ezt -novid -noborder -windowed utána meg a origin panel kikapcs ! Elfog indulni ! -
#377 https://www.origin.com/en-ie/store/ ha nincs acc, reg és tölt. -
Zozo0122 #376 Hogy toljátok a bétát? Le lehet tölteni és lehet tolni? Mert akkor ránéznék :D -
#375 emberek ez komoly hogy már a beta-ban csalnak egy csomóan??? -
#374 En BF3- nal hagytam abba, de enek az is boven megfelelne ebben is .
Ha tiz eves fiam megunta egy ora utan, akkor ez valoban egy fos .....:( -
Betyar070 #373 Vedd elő pl. a Bf2 és megérted!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.10. 11:03:57 -
Kazagor #372 Hogyan lehet bejutni az AT-AT-be, hogy azt irányithassam? -
#371 nekem is :( haverom 768 mb-os kártyája viszi, nekem az 1 gigás HD6870 viszont már nem :/ -
ratgab #370 AT-ST sebzése még szerintem oké is, de az AT-AT-t sebezni puskával érdekes, de ennyit fel kell áldozni a realitás oltárán. Ellenkező esetben mi lenne egy Hoth pályán egy béta játékmenetben? Birodalmiak azzal kezdenénk, hogy az összes lövegtornyot kiszedik (amúgy én rendszeresen ezt csinálom birodalmi oldalon), így a felkelőknek maradna a repülő használat (random), meg hogy közel mennek (eredmény gyors halál szokott lenni szóval ez nem túl kifizetődő) és megszórják gránáttal, bombával vagy orbital strike-al a lépegetőket. Innentől kezdve meg egy sima légifölénnyel gyakorlatilag abszolválható a birodalmi győzelem. De így hogy a mezei bakák is bele tudnak sebezni a walkerbe a sok lúd disznót győz elve is életbe léphet könnyedén ha felkelők kiemelkedőek közelharcban.
Tény, hogy nincs kifáradás, de ha volna nem sokan érnének oda a csatába, mert ahhoz túl nagy a pálya Walker assaultban.
Ugrálásos célzás (taktikai elem....megint csak a valóságot áldozzák fel a gameplay oltárán).
Repülő Luke: Én ilyet még egyszer sem láttam...Egyébként meg Hoth nem igazán kedvez a hero-knak....Általában szétlővik őket elég hamar...Nem nagyon lehet velük hatalmas pusztítást végezni csak ha nagyon láma az ellenfél és nem figyel oda rájuk. Jelen állapotukban egyébként csak a meglepetés ereje segít rajtuk vagy az 1v1, de komolyabb ellenállásnál villámgyorsan elhullanak. -
Nos #369 Egy egyszerű rifle-el is lelőhetsz egy lépegetőt, mert még akkor is sebződik, ha a páncélt lövöd. Ez olyan, mintha egy kalasnyikovval kiütnél egy tigrist, mert belenyomsz öt tárat a páncéljába.
Nincs kifáradás, ezért mindenki folyamatosan rohangál, mint a vadbarom. Ez sem okosabb, mint a Quacke 1-ben.
Ugrálás közben is simán lehet célozni, na kipróbálhatnád egyszer a valóságban.
Meg mi a tököm ez a repülő Luke Skywalker, láttam olyan videót, ahol csak véletlenül érintette a földet néha. Persze, tudom az erő, de a filmekben soha nem tudott F16-osként üzemelni, akkor itt miért kell belőle egy rohadt repülőgépet csinálni?
Szóval ugyanolyan gagyi motorja van, mint az FPS-ek 80 százalékának.
De a grafika szép, viszont nem bántam volna, ha egy reálisabb motort tesznek alá.
(és ettől még szerintem én is megveszem, mert SW, csesszék meg :) )
Utoljára szerkesztette: Nos, 2015.10.10. 09:02:38 -
#368 Magyarázd már el, hogy egy BF4-ben mi van annyira ISZONYATOSAN leegyszerűsítve.. -
Betyar070 #367 Nagy igazság !!!! Nem kell ezen meglepődnöd, ez a DICE & EA recept az előmúlt néhány év óta.
Csilli-villi grafika + bohóckodás lehetősége + majmok szintjére leegyszerűsített tartalom= garantált siker. (ásd. BF3,F4)
Én is csupán azért fogom megvenni mert SW fan vagyok. Illetve nincs jelenleg másik SW multi a piacon :((((((
-
#366 Köszi. :) -
#365 El kell foglalni a pontokat és akkor jön repülő ami feloldja. -
#364 Hogy tudom sebezni az AT-AT-t? Mi oldja fel a pajzsát? -
ratgab #363 Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. -
#362 Vagy tpk mindegy micsoda ha szornyu :) -
ratgab #361 Tök mindegy micsoda, ha szórakoztat nem? -
#360 Hat ha ez nem SW lenne sirva menekulne mindenki belole..... -
ratgab #359 20v20-ban ha visszaolvasol igenis nagyon kell taktika...Egyébként 8v8-ban is kell, mert anélkül esélyed nincs. -
#358 Megnéztem én, de nem sokáig bírtam, nekem ez már túlságosan céltalan ugrabugra és lövölde. Szépnek szép, meg hangulatos is az tény de ez így magában nekem kevés. Maradok a Ghost Recon Online-nál, ami ráadásul még ingyenes is :D -
#357 Kipróbáltam. A grafika durva. Frostbite motor szebb mint valaha. Hangok tényleg jók.
Viszont a játékmenet kicsit fura. A végtelenségig le vanbutítva. Annyira látszik, hogy a casual játékosok a célközönség.
A 20 vs 20 nekem nem jön be. A 8 vs 8 már annál inkább, de valahogy nem látok ebben a játékban nagy potenciált.
El lehet szaladgálni a pályákon, meg puffogtatni, taktika nem sok lesz itt sem, mint ahogy a BF-ekben sincs már.
Megnézni megcsodálni jó, valami nagy akcióban talán behúzom majd. Kíváncsi leszek milyen lesz a visszhangja. -
#356 Ez nagyon ellenfél függő. Nekem is volt olyan h bemakkoltam és kb 2-3 x-winget öltem meg spawn után egyből, de volt olyan is h simán tudtam a földet lőni, mert nem volt fent 1 ellenséges elfogó vadász se. -
#355 Nekem nem kell hozzászólásokat olvasnom, hogy eldöntsem tetszik-e. Nem hiányzik ebből semmi. Van benne egy csomó jó ötlet, kurva jól néz ki, autentikus mint a disznó (főleg az audio, ami konkrétan beszarás), és szórakoztat. Pont. Lehetne jobb? Biztos. Melyik játék nem? -
Árnyvadász #354 Nemrég birodalmi voltam a Hoth bolygón. Legszarabb meccsem volt, valami 12/27 KD aránnyal, de nem ez a lényeg. A lázadók nyertek!
Az egyik lépegetőt még a második lépcsőben kiszedték, szétlőtték, mikor sebezhetővé vált. A másodikat pedig pont a cél előtt, mikor a generátort megsemmisítené és ezt a kábeles űrhajóval (A-Wing azt hiszem) csinálták meg. Szerintem a 3-as gomb amivel ki lehet lőni a kábelt. Egyszer mentem ezzel a géppel, de nem sikerült kilőnöm a kábelt, nagyon szűk volt a hely, alig tudtam lefele vinni az AT-AT lábhoz a és ráfordulni, ehelyett beletrafáltam a fejébe és felrobbantam. Azért remélem sebeztem legalább picit.
Az a szar ezen a pályán, hogy a lázadóknak nem csak el kell foglalni egy rádióállomást, vagy mi a szösz, hanem többet is tartani kell egyszerre, hogy meglegyen a kapcsolat. Elég széles a front így nem könnyű ezt megvalósítani. Legalábbis, ha jól értelmeztem a látottakat és a kiírásokat.
Az döbbenet, hogy mikor végre Tie vagy egyéb birodalmi harci járművel megyek, kb. 5-10 másodperc múlva ott a seggembe az X-Wing. Néha hamarabb is, és pillanatok alatt szétszed. Pedig úgy szeretnék földi célpontokra támadni és segíteni a katonákat, de úgy látszik muszáj légi harcba bocsátkozni. Bár amilyen kis pályarészen lehet repülni, ez elég gagyinak hat. Lent a terepen bőven van tér, de a levegőben szinte alig akad, mindig manőverezni kell, hogy a pályarész fölé evickéljek.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.09. 21:27:24