2846
-
#473 Kipróbáltam a bétát, de meg kell, hogy mondjam őszintén, nem csalódtam...tele van továbbra is az eddigi BF-baromságokkal, mint pl. az idióta helyre spawnol a program és társai...
A hónapba befürödtem már a FIFA 16-tal, ennek nem leszek hajlandó bedőlni, szóval szívből remélem, hogy az egész EA tönkremegy, mert vicc az egész bagázs. -
MaRee #472 Oszt hon? Pont most néztem az árakat, el lehet vele szórakozni, de nem 20k-ért.
CJS-en és g2play-en is 13k-ért mennek a simák.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.10.11. 21:49:26 -
ratgab #471 Hol vetted ennyiért? -
#470 kedd estig -
#469 Holnap meddig tart a beta? -
Borg #468 -
#467 Igen, elorendeltem, nevess mar ki pliz. -
#466 originen proxyval? még azt is sokallom ezért. 6k-ért elgondolkodnék rajta, mert amúgy fun, de ilyen faék a játék -
mikuc #465 Hol van ennyiért? -
ChipHazard #464 Egy kis élmény beszámoló egy korábbi menetről. Tegnap éjszaka, vagy ma hajnalban ha ugy jobban tetszik, egy 4 mecset toltam le, Hoth bolygon. A lázadók oldalán kezdtem, és az 1-2 másodperces skepticizmusom után meglepődve tapasztaltam hogy igen csak hatékonyan müködik a csapat. Jó magam nem vagyok top player, igazándiból csak akkor vagyok képes viszonylag jó teljesítményt nyujtani ha egy hasonlóan gondolkodo csapatba kerülök, akik nem Team Death mecset játszanak hanem a cél a végső győzelem, nem pedig a top kill amivel kvázi kitörölheted a picsád ha vesztesz, legalább is ez az én állás pontom.
A szóban forgó rebel együtes ilyen volt, ennek köszönhetően tulajdon képp a 2 körben/ hullámban már be is fejeződött a játék, az első hullámban már levertük az első AT-AT, a második Up link hullámban pedig a másodikat. Jó magam pedig a végén a top 3 játékos közé kerültem, mármitn akinek a képe a végén megjeleni, szerény személyem a legtöbb Objective pontot kapta. rendesen foglalgattam az up linkeket, védtem őket, és lőtem az AT-AT-ket, amire lehetőség volt mert egy jó csapat volt mögöttem.
A birodalmi oldal utána sima liba volt, nem érdemes hosszasan beszélni róla. Majd ismét Rebel oldalon, ezuttal ugyan eljutottunk az utolsó hullámig, De a lépegetőnek olyan kevés lete volt hogy tulajdon kép csak a bombázokra vártunk, és a győzelem a szebben volt.
Végül egy 4. összecsapásban, ismét a Birodalom színeiben, egy rendkivől szoros mérkőzésen, végül alul maradtunk az utolsó pillanatokban, rendesen meg is lepődtem .
Összességében nagyon jó élmény volt, ez a 4 kör. Most zsinorban 2 szer maradtunk alul a lázadókkal szemben, ugy hogy rá éreztek az emberek igy a Béta vége felé. Előrendelni ugyan nem fogom, de megjelenéskor nagy valószínüséggel megveszem.
-
gumiki0 #463 Tegnap rendeltem elő, deluxe kiadást, de csak 38 euro volt ;D
Utoljára szerkesztette: gumiki0, 2015.10.11. 18:49:52 -
#462 Te vagy egy vicc. Ha nem tetszik húzz el innen. -
#461 van itt valaki, aki előrendelte, hogy kinevethessem?
60 euróért ez vicc. még a teljes is -
ratgab #460 Ma este van valakinek kipróbálni ezt a játékot értelmes játék keretében is? Összebeszélhetnénk és mehetnénk csapatban hátha úgy könnyebb lenne a felkelő oldalt abszolválni. -
ratgab #459 Hát erről a videóról ez jutott eszembe: AT-AT előtt szaladgálás....:-D -
ratgab #458 Ezt eljátszod 1x vagy max 2x aztán a birodalmiak rámennek arra, hogy módszeresen szétlövik a tornyokat. -
#457 Eddigi legjobb eredményem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az az 1 halál is elkerülhető lett volna, ha nem bambulok el :D
Utolsó fél perc at at... kb a legjobb idő, mindenki az at at -t lövi, ilyenkor csak oda kell lőni ahonnan jönnek a lövések :) -
#456 Sokszor van olyan is, hogy épp csak 1 Y-winget sikerült gyűjteni, az meg kevés. Amúgy ha mindenki beülne parabolásba és lőné az AT-AT-t akkor a gyalogság simán kiszedné őket. -
Borg #455 Amikor sebezhető az AT-AT, akkor parabolás lézerrel a baloldalin akár -40%-ot is tudtam már lőni egy menetben. Szóval egyelőre az a helyzet, hogy sok a balfasz, aki nem az AT-AT-kre összpontosítja a tűzerejét, pedig ilyenkor mindenkinek ugrani kéne valamibe, és össztűz ezekre. Nagyon ritka, hogy sikerül időben szétlőni mind a kettőt. -
simonl #454 Ki ez az idióta....?
-
ratgab #453 Azt hiszem rájöttem az y-wingek támadási időzítésére. Tehát 3x fognak támadni a Walker Assault alatt. Ezt reprezentálja a képernyő tetején lévő 3 pötty (lehet sűrűbben is ha pl. felkelők elég ideig védik a 2 pontot és túl sok Y-wing gyűlne össze, de ilyet még nem láttam egyszer sem). De 3x fixen indulnak a bombázók (utolsó bombázás után már csak max 1 perc van hátra a játékból). A piros sáv meg azt reprezentálja, hogy hol járnak a birodalmiak, illetve mennyi időt kell még védeni az első pontot.
Tehát lázadó oldalon az első pötty elérésének környékén már érdemes begyűjteni az orbital strike-ot, vagy beszállni egy repülőbe (A-wingben voltam amikor jöttek a bombázók (lehet véletlen, de a játék mintha ekkkor kezdené ezeket lepakolgatni, addig csak X-wing tokeneket láttam maximum). Tehát huppanjunk be gyorsan az A-wingbe (van neki rakétája amit nem szeret a lépegető....egyébként az AT-ST meg a lézerét nem komálja) mivel iszonyat sebzést lehet vele kiosztani. Ekkor úgysincs mit védeni, szóval nyugodtan mehet az össztűz a lépegetőkre, míg néhányan feltartják a birodalmiakat.
Ha lázadók elő körben jól teszik a dolgukat akár 6-8 y-wing is jöhet egyszerre. Egyébként első körben lázadóként mindenkinek azt tanácsolom, hogy rusholjanak a pontokhoz, mert birodalmiak messzebbről indulnak így gyorsabban oda lehet érni (jetpackesek előnyben) és az első dolgotok legyen, hogy 2-en, 3-an beugranak a védelmi ágyúk mögé...Első hullámot az előbb így sikerült szétverni, aztán úgyis kilövik az ágyúkat AT-ST-vel (ekkor már páran mehetnek a levegőbe AT-ST-t irtani).
Amikor meg jön az első bombázóhullám és esetleg nem jut valakinek repülőgép az meg mehet le a bal oldali AT-AT-t lőni...az ottani lövegeket ritkán támadják így könnyedén lehet aprítani a senki által nem védett gépet (ebben az a szép, hogy az a vas nem fog visszalőni). -
#452 Ez valami hihetetlen balfasz gyerek, többet hal mint játszik :) -
#451 -
alyr2 #450 Még ez cak Béta, lehet meg benne squad party bármi -
#449 A squad-okat viszont hiányolom... ha jól látom csak ez a partner pick van, de mi van ha négyen öten játszanánk együtt azt hogy oldom meg? :( -
#448 És filmekben láttál már MedKit-től azonnal meggyógyuló embert? :) Beteszi a zsebébe és már fut is tovább, előtte meg felszívott egy tár 5.56-ost a mellébe :D -
#447 Easter egg jópofa. :) -
ratgab #446 2. az nagyon gáz....Mindkét AT-t elkapta és mégis vesztett...xD
Pod-oson felröhögtem az hatalmas...XD
Utolsó is jóféle....Sokat tanultak a lázadók a japán harcmodorból....XD -
#445 Volt már? Fail videók. :D -
ratgab #444 Szerény véleményem szerint egyik játékot se szabad komolyan venni. VAgy szórakoztat vagy nem.. Különbözőek vagyunk és ezzel nincs is semmi baj. Valakinek bejön valakinek nem.
Köszönöm, hogy normális hangnemben válaszoltál a kérdésemre, sajnos már ez sem általános dolog. -
#443 Nekem azért néha sikerült elbújni, majd kirepülni a fedezékből... ha az se lenne akkor fix hogy el sem indulnék az objectivek fele, így is legtöbbször egy szuszra kinyírnak, nem pedig csak lesebeznek. -
#442 beszélgetünk, érdekel mások véleménye, gondolom aki idejön, meg azért teszi, hogy ugyancsak elolvassa mások véleményét.
egyébként valójában nem rossz játéknak tartom, csak nekem nem tetszik. konzoljáték, arra a mélységre lett belőve. nem szabad, de nem is lehet komolyan venni, én meg inkább azt szeretem, amivel évekig tudok játszani. ez nem tűnik olyannak, de persze ettől még bizonyára meglesz az a réteg, aki nagyon jól szórakozik vele. -
ratgab #441 Visszatöltődés miértjét leírtam már lentebbi hsz-ben. Azonnali spawn: Nincs igazad, hogy nincs következménye. MÍg te újra bekerülsz a játékba az alatt a pár másodperc alatt addig visszafoglalnak egy relé állomást a birodalmiak, ami hatalmas érvágás a felkelőknek, vagy addig nem tudod sebezni az AT-AT-t...Birodalmiak mögétek kerülhetnek, előrébb tolhatják az állasaikat. Csupa negatív esemény azért, mert nincs ott az a plusz 1 gránátot dobó vagy puskát tartó kéz.
Dropzone-ban meg egyenesen végzetes az időveszteség, mert addig szépen be tudnak állni védekező pozicíióba a másik csapat tagjai. Ott az első killek el is döntik legtöbbször a pod sorsát. Nem sok esetett láttam amikor vissza tudta a másik csapat foglalni és ezek is akkor következtek be ha csapatként egyszerre rontottak be a podhoz.
Képességekkel és kártyákkal meg igen sok taktikai elem lesz majd a tarsolyában a játékosoknak (mint ahogy a cycle rifle alkalmazása is teljesen átírja a Hoth-i csata képét, vagy akár a jump pack (pillanat alatt fent vagy a hegytetőn és pár free killt be lehet gyűjteni, vagy ráugrani a relé állomásra és gyorsba befoglalni, hogy csak párat mondjak...vagy thermal grenade állóháború romboló hatása.
Van ebben mélység, csak meg kéne látni, de ez 2 óra játék után még nemigen fog megmutatkozni. -
#440 Hat ez az ,semmivel sem lett jobb mint a korabbi budget kategorias reszek.....:(
Kar erte . -
ratgab #439 Realitást vársz egy játéktól, ami nagy hiba, mert valahol határt kell húzni. Valahol le kell ülni és eldönteni, hogy mi az ami már a játék, a szórakozás rovására menne és mi az ami még belefér a realitásérzetbe. Ezt most Dice-ék így döntötték el: Legyen az életerő magától töltődő, ha nem lőnek (iparági sztenderd mára sajnos, na nem mintha a korábbi vegyünk fel életerőt a sarokból, mert éppen ott van statikusan lerakva megoldás jobb lett volna vagy hogy aktuálisabb példát hozzak a medic ledobja a gyógycsomagot rásétálunk és meg vagyunk gyógyulva megoldása a Battlefront 2-nek).
Mozgások: Nem nyilatkozom, mert engem ez nem zavar...NEm is látom ki, hogy mozog, meg nem is érdekel. Csatára figyelek nem arra, hogy rakja a lápát a századik klón rohamosztagos.
Hologrammból felvehető cuccok: Miért te hogy oldottad volna meg a felvehető cuccok rendszerét? Lerakod a pályára (lehet supremacy módban pont így lesz megoldva)? Érdekes megoldás lett volna, hogy 200 méterre a csatatértől ott állnak szépen a tie fighterek, meg az AT-ST-k katonás sorban (egyéb megoldás meg igencsak bonyolult lett volna...Battlefront 2-ben például csak le voltak téve a pálya 2 végén a járművek...ha már rámegyünk a realitásra ez sem túl jó megoldás....Most megnéztem már a régi Battlefront 2 játékmenetet újra és hát ez sem volt felvértezve valami húú, de ötletes megoldásokkal).
Valahol határt kell húzni a realitás és a játékmenet között. Ezt most így tették meg. Amúgy visszanézve a régi játékmenet videókat az a rendszer semmivel nem volt okosabb vagy taktikusabb, mint a mostani. -
#438 Mondjuk azért 20v20-as pályán nem nagyon van idő meggyógyulni. Legalábbis nagyon kevés az 1v1, ami után lenne ideje rá az embernek. -
ratgab #437 Ugyan dehogy. Csak érdekelne, hogy minek jár az ember olyan topikba, amelynek a témája nem érdekli, az adott játékot nem tartja jónak. Nem bántásnak szántam a hsz-t, csak érdekelne a miértje a fentebb vázolt dolognak. -
#436 Szerintem ha nem lenne magától gyógyulás, akkor kb az ég világon nincs olyan, aki elérne 1-1 objectivet. Akkora nyílt terep az egész, hogy kettőt lép az ember, de már a pálya másik oldaláról lövik. Ha nem lehetne kicsit elbújni és "meggyógyulni" akkor meg fix, hogy mindenki csak sniperezne fent a hegyen, 1-1 lövés erejéig kibújva a szikla mögül. -
#435 jól írta Borg: ez azoknak való, akik 20-25 percre leülnke a konzol elé, és nyomnak gyorsan két menetet. arra tökéletes. arra, hogy elmélyülj benne, már nem. az, hogy mindenki folyamatosan mozog, mert nincs semmilyen accuracy penalty mozgás esetére? :) nagyon vicces, csak fárasztó és nevetséges is egyben.
az, hogy visszatöltődik az életed, vagy hogy gyakorlatilag azonnal spawnolhatsz vissza a halál után, pedig tovább butítják a játékot, hiszen semminek sincs negatív következménye. nem kell gondolkozni, mert a legrosszabb, ami történhet, hogy néhány másodpercre kiesel a csatából, és gyalogolhatsz/jetpackezhetsz vissza.
az egyik interjúban a dev konkrétan elmondta, hogy azért lett ilyen egyszerű a légi járművek irányítása, hogy mindenkinek azonnal sikerélménye legyen. ez a játék erről szól. nincs mit megtanulni, nincs miben fejlődni, csak így néhány hét után várhatóan unalmas és repetitív lesz majd a játék.
egyelőre leginkább azt tudom elképzelni, hogy cimborákkal szórakozni bemegyünk egy-egy meccsre, ha megvesszük elegen, de azt, hogy solóban játsszak vele, a saját örömömre, egyelőre nem látom. ha nem Star Wars lenne, egy ujjal nem piszkálná senki, annyira együgyű a game. -
#434 Fene tudja , en a filmen sem meg sehol nem lattam magatol gyogyulo embert, karikatura mozgasokat, hologrambol felveheto extra cuccokat stb.
Nincs baj ezzel, aki ek ez kell annak pont jo :)))
Nekem ez dedo.Nem vartam Arma szinvonalat, de azert biztam benne, hogy nem is ilyen rozsaszin mesevilag megoldasokkal rakjak tele .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.11. 12:05:14