2846
-
#113 Azért az kemény, hogy PC-re 14 ezer, mondjuk én ps4 re rendeltem elő -
#112 Előrendelhető!
-
#111 Én nem láttam, mert elrepült :) -
#110 Meglátjuk. Mindenesetre én előrendeltem. -
#109 Majd meglassuk, egyelore nekem is hihetetlen, de lattam mar karon varjut !
:)) -
#108 Csak "félkész" cuccokat adott ki :), de abban igazad van ,hogy a grafikával eddig nem ügyeskedtek túlzottan. -
#107 Igazad van, abban, hogy sok minden történt. Az EA se volt sokszor tisztességes, DE a DICE egyszer sem hazudott vagy vezette félre a vásárlóit, azért ez nagy különbség. -
#106 Figyelj én csak azt mondom ,hogy annyi átverés, mocskosság történt már az elmúlt évek során az iparban ,hogy jobb nem elhinni mindent aztán ha mégis úgy van az kellemes csalódás, mint mindet bevenni, rohanni megvenni aztán pofára esni, hogy hát izé, valami mégsem kóser. Az EA meg lehet, hogy próbálkozik de annyira elásták magukat, hogy hosszú idő kell amíg csak a napfényt meglátják a gödör aljáról. Természetesen én sem bánnám ha tényleg így nézne majd ki a játék és még jól is futna egy átlagos PC-n is, nem csak a kiváltságosoknak adatna meg ez a látvány de én azért ebben annyira nem reménykedek. -
#105 vagy 10 forrás erősítette meg azt amit leírtam, de semmi baj. Az oké, hogy fenntartásokkal kezeled, de azért itt már sokaknál átbillen egy olyan szkeptikusságba a dolog ami elég idegesítő. Az alapján amit írsz, olyan embernek tűnsz akinek semmi se elég jó és soha semmivel se tud elégedett lenni (gondolom nem ilyen vagy, de így jön le) és nagyon sok emberre igaz legyen szó külföldi közösségről vagy a magyarról. Csak a negativitás és a szkeptikusság árad az emberekből manapság ami TÉNY. Nem azt mondom, hogy ne legyen senki szkeptikus, mert ez így nem lenne egészen helytálló, de ne essünk már át a ló túloldalára. Az EA az utóbbi időkben igen is tett azért, hogy jobb megítélése legyen, legyen szó az ingyen adott játékokról stb.
lac coo: az meg a másik a DICE még egyszer sem downgradelte a játékait, azt kaptuk amit mutattak.
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.20. 13:12:44 -
#104 Ugyanakkor kamu videot meg nem lattam a Dice tol, Bf ben is a tutit toltak be mindig..... -
#103 Ja, sok mindent mondtak már a játékiparban és sok mindent mutattak is már aztán elég sok minden mégsem úgy lett. Én majd annak hiszek amit látok addig mindent csak fenntartásokkal kezelek. -
#102 1: ellett mondva, hogy különböző méretű pályák lesznek, az is ellett mondva, hogy így fog kinézni a játék és a 7 perces zártkörű gameplayt ps4 en játszották le és kb így fog kinézni.... -
#101 Az, hogy repkednek egy dolog, ettől az erdő még lehet kicsi, meg azért ez egy beállított jelenet én a magam részéről nem nagyon hiszem hogy a végleges anyag is így fog festeni, max valami milliós PC-n, de nem ps4-en sok játékos mellett.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.20. 12:28:04 -
#100 repkednek csata közbe vadászgépek ilyesmi, nem hiszem hogy kicsi lesz -
#99 Ezt néztem én is, hogy ok marha szép de roppant kicsinek tűnik az egész pálya úgy meg már teljesen hihető a graf. -
#98 Hát a Frostbite eddig nem ezt mutatta .....
alapvetően PC-s cucc, a konzol volt eddig náluk a mellékes .... -
#97 Attól, mert PS4-en menni fog 60 fps-el lhet, hogy PC-n bika gép kell neki. Azért, mert PC-re nehezebb optimalizálni, konzolokra nem. -
#96 Megneztem megegyszer, mondjuk pl latotavolsag gyakorlatilag nulla ebben a suru erdoben ......Azsokat segit. -
#95 Hat BF 4 kozelebe nincs ennek a brutal object mennyisegnek.
Azert eleg megnezni ott egy erdot meg ezt az erdot...
persze, olyan acelos gyorsnak nem tartottam az eddigi Frostbite motort, lehet talaltak valamit, hogy gyorsabb legyen.....
Vagy fele akkora map, ki tudja...majd kiderul :)
De ilyen lesz,es futni is fog az jo lesz :))))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.19. 19:03:03 -
#94 Ha a Frostbite 3 hajtja, akkor megközelítőleg elég lesz hozzá olyan vas, ami a BF4 és Dragon Age Inquisition játékokhoz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.19. 19:00:12 -
#93 Hat ha a ps4 birja, akkor en egy 770- 780 - ra tippelek pc - n egy eros I5 - mellett. -
Kazagor #92 Ha a játék olyan lesz mint a teaser, akkor azért kiváncsi leszek, hány player fog anyázni, amikor a játék lebutitott grafikával is alig fog a régi vasán döcögni. Mindenesetre én a gépigényt nagyon várom az ingame videók mellett. -
#91 Star Wars HQ-sok látták a 7 perces gameplayt ami zárt ajtók mögött volt: Again, this is NOT CGI or cinematics. This is gameplay assets from a movie-like camera angle instead of FPS or TPS. This is all in-game assets. Again, I have seen the game from FPS and TPS and it looks nearly identical to what you see here. :) -
#90 Nem pont rád értettem, inkább a youtube videók alatt ami megy,me GS-en Gamekapocson... stb -
#89 Hat amig nem probaltam ki miert alkotnek olyan velemenyt, hogy igy fog kinezni ? ;)
Majd meglássuk ! .)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.19. 11:34:33 -
#88 Elegem van az emberekből, mindenhol csak a sírás megy, ez nincs benne az nincs benne, nem így fog kinézni, nem úgy fog kinézni. Bírom, hogy az emberek úgy alkotnak véleményt, hogy ki se próbálták a játékot. :D Nagyot fogok röhögni, ha kijön az első gameplay és hirtelen mindenki elkezdi mondogatni, hogy shut up and take my money, mert azok az emberek akik beszéltek az 5perrces gameplayről, akik látták, felraktak yutube-ra anyagot. Ezen emberek megerősítették, hogy brutális lesz. -
EnxTheOne #87 Mi a baj a robotokkal? :D -
#86 Ebben ugy tudom nem lesznek droidok...Remelem ! :))) -
EnxTheOne #85 Egyébként ti melyik csapatot favorizáljátok?
Én cis (droidok)/empire -
#84 -
Michael McWhertor
@MikeMcWhertor
Star Wars Battlefront looks really good. The gameplay stuff we saw yesterday (running on PS4, they say) looks a lot like that trailer.
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.18. 18:35:54 -
#82 Engem őszintén szólva nem zavar ez a DLC-dolog . Legyen benne, nem érdekel, hogy hogy, de rakják bele :D nem hiába írták alá már majdnem 2000-ren a petíciót -
#81 Lesz űrcsata, ami DLC-vel fog jönni és 20+ ojró lesz. -
#80 https://www.change.org/p/electronic-arts-confirm-star-wars-battlefront-material
Petíció, akinek nem tetszik ,hogy nem lesz űrcsata és egyéb az itt aláírhat -
#79 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
EnxTheOne #78 Csak legyen majd benne valami hardcore mod, ahol mint a filmben, 1 lövéssel lehessen ölni :D -
#77 Persze ezt ertem de nekem akkor is hihetetlen kicsit :-)
De majd kiderul..... -
#76 Azt beszéltük a haverral, hogy ez nem CGI-volt, hanem olyan mint egy CUTSCENE tudod amikor van egy küldetés és közben hirtelen lesz egy párbeszéd és utána vissza vált game playre. Ebből gondoljuk, hogy közel hasonló lehet a graf, de valszeg az E3-ig várnunk kell a gameplayre:/ -
#75 Bf4 bol kiindulva, az sehol nincs ehhez kepest,foleg ugye negyed ennyi object nincs egxbpalyan sem, megis kell ala a vas...
De majd kiderul, vegulis Crysist is eleg hitetlenkedve neztem eloszor :-)
De en is szeretnem ha ilyesmi lenne, kicsit lehet rondabb is akar, mert ez brutalis :-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.18. 12:02:13 -
#74 Persze és igazad is van egyébként, kicsit fura, hogy nem mutattak valós gameplayt, hiszen elsőre is csak in engine footage volt. Reméljük ilyen lesz :)