2846
swbw.jpg
  • MrPredator
    A spawn rendszer nekem se jön be. De a többivel mi a baj? Miért baj ha visszajön a HP? Jobb lenne állandóan újraéledni mert 1 shot ha kevés a HP-d?
    Még mindig senki nem mondta konkrétan mitől buta. A spawn rendszeren kívül semmi baja nincs.

Az SW hangulat meg telitalálat.
    Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.11. 12:00:45
  • Master91
    minden topikba van ilyen, fikázzák a játékot, őrjöngenek, még is napi szinten leül és játszik, aztán meg jön sg-re hányni
  • giornalista
    el kell tán számolnom feléd azzal, hogy hová miért írok? :)
  • ratgab
    Modern kor vívmányai mind....És ez már nem fog változni.
  • ratgab
    Ha ennyire hidegen hagy tulajdonképpen miért jársz be ide minden nap?

lac coo: Érdekes te is minden nap itt vagy ahhoz képest, hogy butának tartod a játékot...Miért?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.11. 11:18:42
  • Piko888
    A hibák, amiket felsoroltál, sajnos minden hasonló játékban benne vannak.
  • Borg
    Ez a játék azoknak való, akiknek van kb 20 percük gyorsan hentelni egyet, valami szórakoztató környezetben, jó grafikával. Nincs mély értelme, taktikája, stratégiája a játéknak, az a minimális kártyarendszer is csak azért, hogy az éjjel-nappal játszó vérpistikék is verhessék valamire.

És bár én pont emiatt hagytam abba a BF4-et, mert sosem volt elég időm arra, hogy csapatmunka legyen, meg ne daráljanak be mint casual gamert (mert bárki aki több időt tölt vele, jobban tud visszaélni nálam a játék hibáival pl), valahogy mégsem érzem azt, hogy a Battlefront az én játékom. De ez leginkább az ára miatt van. Ennek a 70 eurónak kb a felét szánnám rá, és akkor jól elszórakoznék vele időnként. Olyan ez mint a LEGO. Ott is azonos méretű készletért 1.5-2x annyit kérnek, ha Star Wars logó van rajta... A Battlefront se azért 70 euró, mert annyira jó játék...
  • lac coo
    Ha taktikusan jatssza az ember akkor is buta jatek.
    Az animaciok, a feltoltodo hp , a spwn rendszer,, stb..

Nekem se jon be , egyszeruen semmi nincs bene ami ott tartana fel ora utan.
  • MrPredator
    Miért csak hent? Miért ostoba buta játék? A Hoth-on nagyon is kell a csapatmunka mert ha nincs akkor bukó a móka. Az hogy a legtöbben csak hentelnek nem a játék hibája. nagyon is csapatmunkára ösztönöz. Milyennek kéne lennie hogy szerintetek is csapatmunka legyen? Abszolut taktikus játékot kíván meg. A legtöbben nem értik, ezért bukják a lázadók 99%-ban a walker assaultot.
  • giornalista
    rendkívül buta, ostoba játék, igen.
  • alyr2
    Nekem össz annyi bajom van egyenlore vele, hogy agyatlan hent megy.Lehet egymast loni és csokolom. A titanfall is valami hasonlo miatt bukott..Bar ez legalabb Star Wars.
  • ratgab
    Ha visszaolvasol pont azt látod, hogy 2 napja pörgünk rajta mennyire csapatmunka Hoth-on való győzelem a Walker Assault módban lázadó oldalon (pontok összefogott védelme, birodalmiak visszatartása, össztűz a megfelelő pillanatban, megfelelő kártya és eszközrendszer használata elengedhetetlen az AT-AT-val szemben, légifölény megszerzése és megtartása, ágyúállások védelme is fontos).
  • Jim Morrison
    van meelee, most komolyan az a baj, hogy nem késsel hanem a fegyverrel lehet leütni az ellent?
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.11. 10:29:34
  • Tikal #420
    -milyen taktikára gondolsz? én azt látom, ha agyatlanul rohangálunk akkor vesztünk, ha összetartunk akkor nyerünk, mégis mi kell még, meccs előtti megbeszélés az öltözőben? :)
    - spawn engem is sokszor felbasz, mert néha olyan helyeken tesz le, hogy azt se tudom hol vagyok és a többiek merre :)
    - kezdem megszokni a kártyákat, nem lesz vele gond.
    -kés, LOL
    -erről nem tudok nyilatkozni, headshot általában beválik....

szerintem még nem láttunk mindent...
  • Tikal #419
    Igen, csak ezt 20 idegennek nehezen magyarázom el... de haverokkal majd jó lesz... már majdnem sikerült megcsáklyáznom a lépegetőket... előző körben egy srác mindkettőt leborította, ügyes :)
  • Gauge
    Béta alapján semmiképpen sem szabad megvenni ezt a játékot. A grafika jó, de:
    * túl egyszerű játékmenet: nincs semmi taktikai vetülete a játéknak, csak az agyatlan hentelés megy, lényegtelen, h melyik játékmódban...
    * rettenetes spawn rendszer...
    * rettenetes kártya rendszer...
    * rettenetes eszközrendszer(fegyverek, stb)...hogy egy elbaszott kés nincs benne....
    * undorító hitboxok
    * statikus (elpusztitathatlan) környezet

Miért nem használtak többet a BF világból? Annyi elszalasztott lehetőség. Ez a játék igy kifejezetten unalmas!

Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.10.11. 00:33:26
  • giornalista
    LevelCap ma igen jó tippeket adott a védekezéshez, ha betartja egy csapat, simán nyer rebelként. a lényeg:
    - először a védőknek jobb oldali AT-AT-t kell kilőni, mert az sokkal nagyobb kárt tud tenni
    - figyelni kell, hogy ne osszátok meg a tűzerőt, ha az utolsó etapra marad két AT-AT 20-20%-kal, az rosszabb, mintha egy maradna 40%-kal
    - a legfontosabb: a felvehető orbital strike pickup akár egymaga is kicsinálhat egy AT-AT-t!!

tehát, ha felveszed, meg kell tartani, nem elpazarolni a gyalogságra, hanem az AT-AT-t kell megvárni vele, és mehet a party.

íme, a teljes videó:

• szomferi
    én meg szépen mindenki mögé tudtam kerülni Vaderrel (a hangár bejáratával szemben lévő kis ösvényen, amerről a lázadók lőnek, mikor védenék a hangárajtót messzebbről), levágtam vagy 10 embert úgy fél perc alatt :D
  • Tikal #415
    Végre, első Hoth győzelem rebelként.... szemét egy pálya
  • lac coo
    Nekem volt szerencsem hozza, Luke-al siman ledaraltam a fatert :)
  • Banane15
    Még annyit hozzátennék, hogy a légi harcot valami elképesztően jól lőtték be, talán csak a szárazföldi egységeknek kéne valamivel jobb védelem ellenük, de a korábbi BF-ekhez képest ez nagyon ott van.
  • Krisztiam #412
    én nem vagyok egy star wars fun, de nekem tetszik a játék, a dzsungeles pályára kíváncsi lennék, azért 14 ezret nem adnék ki érte
  • Jim Morrison
    nekem most zsinórban 3 luke volt, de rájöttem, hogy nem is olyan rossz :) (azt hittem DV sokkal jobb)
    hero-hero fighthoz még nem volt szerencsém :(

#410: D: :DDD
  • MrPredator
    Nekem női karakterd ad be sajna. Remélem ha kijön, lehet nemet változtatni.
  • MrPredator
    Nekem is volt hero, Luke-ként. ÉÉÉSSS... összeakadtam Vader nagyúrral és kinyírtam. Iszonyat hangulat ahogy folyik a harc földön égen. Jó kész, instant buy!!! :)
    Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.10. 21:15:35
  • Tikal #408
    lehet hosszabitani? 30mp lófasz, két lépés :)
  • Jim Morrison
    jobb egérgomb.

Előbb sikerült rebellként még a meccs elekén 3szor hero zni :D először csak at st t szedtem ki, de kövi két alkalommal már 20killt nyomtam vele, még a második sebzési fázis előtt. Meg is nyertük a meccset, elején jól bekezdtünk :p
  • MrPredator
    Aha kösz. vadászgéppel hogy kell lock-olni a targetet? Sehogy nem sikerült, bár keveset vagyok gépben :)
  • Jim Morrison
    nekem csak akkor működött mikor utoljára váltak védtelenné, ilyenkor közel repülsz a lábukhoz és elkezded csapkodni a négyest, de majd kiírja.

TikaI: időkorlát, képernyőn alul látod
  • Tikal #404
    Mikor dob ki az AT-AT-ből? :) Kétszer sikerült vele mennem, de elég hamar kiestem belőle...
  • MrPredator
    A snowspeederrel hogy kell a vontatókábelt használni? Hiába repültem közel nem tudtam kilőni.
  • Árnyvadász
    Na most már mindenki teszi a dolgát. Három Walker Assault játékban győztek a felkelők, lázadók. Nem is olyan nehéz. Ebből kettőben magam is lázadó oldalon voltam. Drop Zone-ban is előfordul, bár nagyon ritka, hogy döntetlen lesz az állás, ha két komolyabb csapat találkozik. 2-2 általában a végeredmény. Többre nagyon nincs idő, de megeshet persze.

Survival Tatooine pályán az AI egész jó dolgokat tud. Gránátot dob, bevédi magát energiapajzzsal, több oldalról, irányból támad, visszafoglalja (legalábbis próbálja) a Pod-ot, hogy ne kapjak belőle felszedhető jutalmat.

Közben belejöttem a vadászgépek irányításába is. Sikerült leszedni egy X-Wing-et. Meg azt is észrevettem, egyre okosabban használják a légi járműveket a játékosok.

Ez a spawn dolog, amiről itt lentebb beszéltek, az nem az aminek látszik. A gép jó helyekre rak le, csak vannak olyan játékosok akik szemét módon direkt arra mennek, hogy megbújnak és hátba támadnak. Partner lerakás viszont egyből bedob (ha olyan helyen van a partner -sárga az ikonja amúgy) a csatába, vagy legalábbis a közelébe.

Voltak élmények ma rendesen. Egymás után toronyból kiszedtem két AT-ST gépet. Többször is sikerült nyerni a lázadók oldalán Walker Assault módban és Drop Zone-ban is elég gyakori az 5-0, ha jó a csapat és együttműködünk, bevédjük a pontokat, meg jókor használjuk a Pod-ból felvehető 3 speciális cuccot.

Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.10. 20:08:04
  • Banane15
    Így béta alapján elég buta shooternek tűnik, ha ez így marad akkor nem lesz nagy játék, viszont a hangulat azért megvan. 20€-t talán megérne.
  • ChipHazard
    Elhiszem neked, de én is tapasztalatból mondom hogy engem már igen csak rakott érdekes helyekre, kivéve persze amikor a partner-re spawnolok. Apropó partner rendszer, ez is érdekesen müködik legalább is nálam. ez is ilyen néha enged néha nem, Birodalmi oldalon van partner, rebell oldalon nincs, Wakler assoult ban, még akkro sem ha társal vagyok.
  • ratgab
    Walker Assaultban biztosan nem (legalábbis engem nem rakott ellenfél mögé sosem). Dropzone-al meg sokat nem játszottam, de ott is inkább egy kupacba rak mindig.
  • MrPredator
    Nem értetted a mondandóm lényegét. Alapból nem szeretem a battlefield szerű játékokat, ehhez képest ez nagyon bejött. A bétában kevés a lehetőség hosszabb játékhoz de mégis visszamegyek mindig. Ha több opció, több pálya lesz akkor win. Hm?
  • ChipHazard
    Ha ölsz vele akkor tovább maradhatsz, kb mint a hösöknél leagalábbis ezt mondták még anno, asszem video is volt róla , de aza 90 másodperc is bőven sok, 30 elég lenne hosszabítás nélkül.

"Ellenfeleket nem mögéd teszi, hanem azok direkt hátbatámadnak" - Ebben sem vagyok teljesen biztos, engem is tett már be ellenfél elé - mögé .
  • ratgab
    Ellenfeleket nem mögéd teszi, hanem azok direkt hátbatámadnak.
  • Nesuten

• szomferi
    az AT-AT-ben csak 90 másodpercig lehetsz, utána kirak belőle a játék, szóval nem lehet kempelni benne...