2846
swbw.jpg
  • Panzeradler #233
    Gondolom ez nem 20v20, meg nem is látni annyi járművet stb.
  • ChipHazard
    erősen kétlem hogy 1920x1080 -on ultrán ne bírná a 60 fps-t , it ugyen nem hoth, de 1440p ultrán tolja a gyerek.
  • Árnyvadász
    Fasza:

"Based on our own testing, Electronic Arts' recommendation of a GeForce GTX 970 will give gamers 60 frames per second and above at 1920x1080, with medium detail settings, in the Walker Assault's 40-player battles. Higher detail levels will require more powerful GPUs, such as the GeForce GTX 980 and 980 Ti, as will higher resolutions."

sw-bf-beta-nvidia driver

A GeForce Experience szólt, hogy új driver érhető el a holnap induló béta miatt. De azért nem gondolta volna, hogy a GTX 970 csak a közepes beállításon lesz képes tartani a 60 fps értéket.

Holnap mindenesetre kiderül mi az igazság. (16 GB memóriáról nem is beszélve.)
    Bár elképzelhető, hogy jövőre már ez lesz az alap a komolyabb játékokhoz. Mondjuk ez éppen nem gond, a memória olcsó mostanság, de a VGA kártyák nagyon el vannak szállva árazásilag. Lassan ott tartunk, hogy a kompromisszummentes játékhoz nem árt egy GTX 980Ti. Némi túlzással értve, de fél év múlva már nem lesz túlzás érzésem szerint. Mondjuk Doom4, FC: Primal, esetleg a hamarosan érkező Just Cause 3 is akár beletartozhat ebbe a körbe. Tippre persze.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.07. 22:01:34
  • giornalista
    majd meglátjuk, hogy milyen lesz. de állítólag pofonegyszerű vezetni a légi járműveket, nincs bennük kihívás. a fegyverek kezelése... lesz pl. recoil? lesznek jó taktikák? kell, lehet flankelni benne?

bizonyára rendkívül népszerű kijelentés lesz ez (...), de mondjuk egy Battlefield 3 taktikai színvonalát megüti-e majd? mert az azért még rendben volt (a 4 már csak dara, a HL meg, hagyjuk is). vagy sima ugri-bugri tyujj-tyujj? mert arra napok alatt rá lehet unni.
  • gstup
    Lehet benne fejlődni,meg upgradelni.A videóban is elmondják.Persze csak felszínesen.
  • Sigmar
    Szerintetek, ez mennyire lesz bugmentes megjelenéskor? Mint a bf4 vgy mint a bf3 vagy mint a bf2, vagy mint egy olyan dice termék, amiről álmodunk?
  • Master91
    most jött ki csak béta állapotba vagy mi...
  • giornalista
    a legnagyobb bajom ezzel az, hogy nem látom, mitől térnék vissza ehhez a játékhoz két hét után. hogy lehet ebben fejlődni? hol a skill gap? csinálunk egy FPS játékot, ahol a third person view minden tekintetben jobb, mint a first person? a gépigény kifejezetten húzós, bár persze mit akarok egy lassan három éves géppel... :)

nagyon sokat vártam volna ettől a játéktól, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem fogom megvenni, pedig ezt elképzelhetetlennek tartottam volna mondjuk még két hónapja. de egy ilyen eye candy ugri-bugri puttyogtatásra én már nem vagyok vevő. a videók alapján sem taktika, sem csapatmunka nem kell, elég, ha jól rángatod a troppereket, és célzás nélkül lősz, mert a térkép túloldalán is lesz találatod.

ami tetszik, az a power upok, valamint az, hogy 1 percig ülhetsz az AT-AT-ben.
  • kalif
    Nekem lejött már , de úgy is csak holnaptól játszható, ha minden igaz 16:00-tól
  • scomcomputers
    Jön, már de elég lassan,10.81Gb......

• kalif
    akit érdekel tölthető a demo
  • Master91
    http://www.twitch.tv/phlydaily
  • lac coo
    Így már anyira nem rossz :)
  • TBTPumpa
  • BoneDragon
    WTF ez is?! :D Azt hiszem ezt a játékot is jó messziről elkerülöm.
  • mulli1986
    Most akartam linkelni! :D De legalább a minimumra jó vagyok :D
  • lac coo
    Korrekt, a korabbiak is ugribugrik voltak ....
  • ratgab
    A héten jön a nyílt béta, szerintem még ne írjuk le előre a játékot. Ha a bétából is ezek a tapasztalatok lesznek megerősíthetőek, akkor leírhatjuk.

Ugribugri kijelentésen meg csodálkozom, mert totál ugyanez a rendszer volt a korábbi játékokban is annyi kivétellel, hogy itt most nem teljesítményhez lesz kötve az erőhasználó, mint a korábbi részekben hanem fel kell venni egyfajta tokent (ezt se fogja sűrűn generálni a játék azt is mondta a srác)...viszont random módon fogja letenni ezeket a pályára és még ráadásul 100 másodpercet tudod majd használni. A srác a videóban leírja, hogy elég könnyen be lehet ezzel is szopódni, ugyanis ha nagy harc közben aktiváljuk akár pár másodperc alatt is szétkaphat az ellen... Tehát szó sincs itt túlságosan erős dologról.

Én semmi olyat nem láttam a videóban, amit nem láttam már korábban a korábbi epizódokban is. Azért azt tartsuk szem előtt, hogy ez egy star wars játék, tehát ha a fejünk tetejére állunk sem lesz kihagyva az erőhasználó opcionális használata (az is kiderült a videóból, hogy csak 1 jelenhet meg egyszerre a pályán mindkét oldalon). Newsflash: Az erőhasználók meg már csak ilyen ugrálós, bárkit lekaszabolós, rohamosztagost és felkelőt 10-esével fogyasztó rosszfiúk....Ez van.
  • TBTPumpa
    Hivatalos gépigény:

Minimum
    64-bit Windows 7
    Processzor (Intel): Intel i3 6300T vagy egyenértékű AMD
    Memória: 8GB RAM
    40 GB szabad hely a merevlemezen
    Videokártya (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB
    Videokártya (ATI): ATI Radeon HD 7850 2GB

Ajánlott
    64-bit Windows 10
    Processzor (Intel): Intel i5 6600 vagy ezzel egyenértékű AMD
    Memória: 16GB RAM
    40 GB szabad hely a merevlemezen
    Videokártya (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB
    Videokártya (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB

Újabb minőségi PC-s portot kapunk.
    Sebaj, erre sem kell költenünk. A DICE ismét fullba nyomja a kretént!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.06. 17:24:23
  • lac coo
    Az eraval nincs bajom, de jol mondod, egy ilyen gyerekeknek valo ugribugri!
    A legelso video alapjan azert en komolyabbra szamitottam...
  • Angelus1991ster
    Az egész kibaszott új Battlefront egy csalás. Egy demó semmi más. Címet kiegészíthették volna. Battlefront: Yavini csata előtt 2-0.
    Klónok háborújának érája nem rossz. Volt benne fantázia. Csak gyerekek szintjére lett butítva, hogy több legyen a bevétel.

Gondolom a mostani menetrend szerint ( valószínűleg ) 2018-ban amikor kijön a Battlefront IV ( akkor már lesz űrcsata és droidok a köztársaságiak ellen rész is )
  • Nyers
    A név majd eladja, konzolon fogják játszani. PC meg egészen más kérdés, nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez (ala Hardline).
  • BoneDragon
    Ez tényleg ultragagyi volt, te jó ég, miez?! :D
  • lac coo
    Fuuu, ez egyre inkabb nem tetszik nekem, az egesz olyan ovis ultragagyi ...:((
  • titani
    Hero Guide LUKE vs VADER

/avagy 2 percre mi vagyunk a minden6ó /
    Utoljára szerkesztette: titani, 2015.10.06. 11:19:19
  • kalif
    Szeverkereső lesz Pc-n ?
  • ratgab
    Nem kell hozzá regisztrálni sehova.
  • mulli1986
    Erre valahol kellett regelni?
  • titani
    open beta okt 8-12 gamestar
    7-étől tölthető
  • Szabi #204
    link
  • szomferi
    biztos nem lesz, szerintem nincs is crossplatformos játék
  • mike0013
    Sziasztok!

Arról esetleg van valami hír, hogy lehet majd együtt játszani XBOX-ról és PS-ről? Tehát konzolok között támogatja-e a crossplay-t?
  • Paxton
    Remek! :) Kérlek, hogy majd informálj engem, ha megalakult és a csatlakozási lehetőségről. :)
  • scomcomputers
    Lesz!
  • Paxton
    Sziasztok!

Az a kérdésem, hogy lesz-e valamilyen magyar klán, ahol Teamspeak/Mumble segítségével csoportosan tudnánk játszani az új Star Wars Battlefront játékban? Ha igen, akkor megköszönném, ha tagja lehetnék egy barátságos csapatnak. :)
  • SaGa Jr
    Már a régebbi Battlefront-okban is (a 2-ben mindenképp) volt célkövető rakéta a heavy trooper típusoknál, amivel lelőhettél vadászt is (ellenfél hajóján a hangárban például lazán lehetett befogni a rakétavetővel az épp induló vadászt és a kilőtt rakéta ment utána szépen és fel is robbantotta azt).

A SW világának meg része ez a típusú eszköz (Birodalom esetében a PLX rakétavetőt használják a katonáik amikhez van több rakéta típus is, még önmagát célra vezető változat is amit kifejezetten vadászgépek szivatására találtak ki és az jó messzire elténfereg a célpont után ha kell). Csak ritkán használják vadászok ellen, mert a kérdéses vállról indítható rakéták hatótávolsága erősen korlátozott és a befogás időbe telik mialatt a vadász elpucolhat.

Gépeken meg még filmben is látható volt célkövető rakéta (Geonosis támadásánál a Hailfire robotok is lődöztek ilyet ahogy a LAAT/i gépekről is volt indítva).
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.08.08. 10:59:31
  • MaRee
    *Heavy Breathing*
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.08.08. 10:15:03
  • lac coo
    Az jo lenne ...
  • Systore #195
    valami beszámoló szerint pont, hogy full egyszerű a játék. nincs tele ilyenekkel, mint bf.
    csak ne legyen a játékból Titanfall 2.0 emiatt
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.07.26. 22:28:12
  • lac coo
    En egyedul attol felek, hogy tele lesz pakolva mindenfele fajta oaztalyokkal, enginer, mesterlovesz, orvos stb...es ezekhez mind lesz a szokasos millio kutyu...Ilyen olyan robbanoszer, mobilpajzs stb...Az ugy mar nem olyan SW hangulat nekem....