2846
-
Thaddeus #313 Reggel toltam egy 20 percet a Hoth-on, hát eléggé casual a játék, ami épp hogy nem gond, mivel egy-két órát el lehet vele lövöldözni. A netkód nagyon jó, adja rendesen a hitet, kilépésnél 31/8 voltam pedig támadtam rendesen.
A grafika gyönyörű, az hogy nincs ammo csak cooldown az nagyon tetszik, meg hát baszott rég volt SW-s FPS, úgyhogy nekem ez vétel. -
#312 "High és Ultra közt nincs nagy különbség"
Dehogy nincs. :) -
Bandras DaSilva #311 Hothon egyre többet nyernek a lázadók is. Amúgy ha van sze az embereknek és folyamatosan foglalják az uplinkeket, akkor nem olyan nehéz. Akkor van gáz ha mindenki rohangál összevissza.
Nekem vegyesek az érzelmeim. Egyrészt szép és sztem a hangulata is ott van. Spawn rendszer szar, jó lenne ha lehetne választani, ez az egyszer ez, egyszer az rendszer sem az igazi nálam. Egy idő után már nem voltam képben, hogy akkor most merre is kell mennem és kire is lövök? Lehet az igaziban ez nem így lesz. Akkor nem szóltam.
A hősök viccesek, jó, hogy nem lehet velük sok időt lenni, ugyanakkor néha gyakorlatilag mire odaér az ember az akcióhoz, már le is járt az ideje.
Ami nekem a legnagyobb bajom az az, hogy nem látom benne, hogy sokáig ott tartana. Hothot már most unom, a másik multi pálya sem olyan klassz.
Majd kíváncsi leszek az összes többi játékmódra és akkor derül ki igazán, hogy meg tud-e tartani nagyobb tömeget vagy sem. Az azért látszik, hogy ez csak nagyobb létszámban élvezhető. Volét egy kör ami kb ilyen 5v5-tel indult...hát ott nem nagyon történt semmi.
Meglátjuk. -
Árnyvadász #310 Most sikerült abbahagyni. Survival, Hoth, Escape Pod pipa, minden fegyver pipa, minden kártya pipa, azt hiszem rank 6 vagy ilyesmi a rangom. Nálam nem kérdés. Simán megéri. Dark Forces óta nem éreztem ennyire SW hangulatot egy játékban. Szóval ez nekem kell.
Észrevételek: Espcape Pod pályán ha nincs csapatmunka, onnantól akár bele is lehet ugrani a lávafürdőbe, felesleges erőlködni. Hoth pályán a birodalmiak kivétel nélkül nyernek. Ok ez a filmben sem volt kétséges, de itt azért egy multis játékról van szó.
AA nélkül, minden High és V-Sync off, tökéletesen fut. High és Ultra közt nincs nagy különbség, de az ultra már érezhetően fogja picit a gépet. Megleszek nélküle, úgy sincs idő a tájat bámulni. Folyamatos a mozgás és az akció, eltekintve némi üresjárattól, amíg mondjuk harcvonalba nem érsz, de van mikor belépsz, lövés, meghalsz, aztán csak nézel ki a fejedből ki, miért és honnan.
Ez a Partner Spawn dolog tetszik. Na ez pl. kiváltja időnként a kutyagolást. Hangulat az csillagos ötös. Az biztos, hogy szét lesz DLC-vel cseszve, de ha már idén multis játékot kell választani, inkább választom ezt mint a Black Ops 3. részét.
-
R0GUE #309 Lecsekkolva,uninstallálva. 2 óra játék után pontosan akkora rakás szar mint amennyire látni lehetett az eddigi valódi nem DICE/EA által összevágott gameplay videókban.
Egy ostoba tömeges hentelde, a maga szokásos BF gyengeségeivel, és hiába vannak star wars hangok zenék meg karakterek,egyszerűen egy hamar megunható gagyiság az egész.
NYOMA sincs annak a hűdehatalmas epic hangulatnak amit kinyomtak Dice-ék ingame videóként szokás szerint agyon összevágva. -
#308 valszeg - fav lesz a topik pf -
#307 Szerintem fun, de 16k-t tuti nem adnék ki érte. -
MaRee #306 Én eddig semmilyen véleményt nem alkottam a játékról, de nekem ez így túl egyszerű. Néha még a lövésekre, meg a gránát dobásra is rá van segítve, x-winggel meg tie fighterrel meg joformán célozni se kell, csak jobb klikk és magától talál. Egy másik játékmódot még én is szívesen megnéznék. -
ChipHazard #305 " nem elég Battlefieldes " Apátok faszát de most komolyan LOL, most meg ez a baj. !! Xd
Szerintem a Demó, vagy Béta legnagyobb problémája az az hogy ez így kevés. Ezt már mind láttuk, igazán fel oldhattak volna még 1-2 játék módot, meg pályát. ettől eltekintve rendkivül szorakoztató kis játék, Fun is pont ez a lényege :)
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.10.08. 23:50:11 -
MaRee #304 Szerintem eléggé hozza a SW hangulatot, olyan, mintha a filmbeli csatában vennék részt a Hoth-on. Bár nekem kicsit arcade-os, nem elég Battlefieldes :D Szerintem megveszem majd, egy ideig szórakoztató lehet, de komoly játékra így ebben a formában számomra nem alkalmas. A megszerezhető fegyvereket lehet majd még upgradelni? Távcsövet, hasonlókat tenni rá? -
#303 EZ ILYEN FUSS AMERRE LÁTSZ, LŐJ AMIT ÉRSZ TIPUSU VACAK :))
AZ ELSŐ VIDEÓ ALAPJÁN AZÉRT ÉN KICSIT KOMOLYABBRA SZÁMÍTOTTAM .... -
ChipHazard #302 Definiáld már légyszives hogy szerinted mi a Star Wars hangulat ?! csak ugy kíváncsiság képp :) -
#301 nemtom, level 4en vagyok jelenleg (két vagy három kört mentem a kicsi mapon), egy sima sniper meg gránátot feloldottam és átmentem a nagy mapra, ott elég szép eredményeket értem el. Nem tudom mi a neve, de adja szépen a hedit. -
Mozes #300 Hát ennek a játéknak sokmindene van csak StarWars hangulata nincs :( buta lövöldözős játék és ezzel nem azokat akarom leszólni akik játszanak vele.....
Egy BadCompany2 ehhez képest mérföldekre van élményben és élvezetben...
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2015.10.08. 23:28:51 -
#299 4500-as sniper vagy a másik? -
#298 hát én turrentben voltam, 15+killstreak vele, 3. meccsemen 34-4 es stattal végeztem :D turret elég op+sniper, az is instant hedi, imádom :D -
#297 Ebből bőven elég volt egy óra ... kiléptem, és nem tudnék egyetlen egy okot sem, hogy miért kéne ezt megint elindítanom ... de jól van ez így, így is kva sok minden lesz még, időm meg semmi :D -
#296 Pont, hogy kurva jó a randomság. Legalább nem lesz az mint a BF-ekben, hogy egy-két gyökér nem csinál semmi mást, csak egy bizonyos járművet foglal az egész kör alatt. -
#295 amúgy most nézem, az a gép, hol csúcs konfig? -
KaOz #294 madáááááár -
#293 -
#292 én pedig mindkettőtökön csak röhögni tudok :D :D :D -
StrikeFor #291 úgy szeretem mikor megjelenik egy új játék és a sok idióta csak arra vár,hogy a csúcskonfigos gépe adatait belinklehesse és beírhassa ULTRÁN 60 FPS :D akkor megragadnám az alkalmat,hogy elmondjam a héten eddig 116 ezer FT-ot kerestem NETTÓBAN.....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.08. 22:00:09 -
ratgab #290 Én azt tapasztaltam, hogy teljesen random ki nyer. Imperialokat is el lehet simán verni, ha a lényegre fókuszálnak a felkelők. -
#289 Na, kipróbáltam.
Úgy érzem, hogy optimalizációra nem lehet panasz, fx4300+hd7730+4gb ram(1280x1024be), Lowon stabil fps-em van.(szerintem 40-60 között lehet, nem mértem). Eléggé csoda, hogy elindult, sokkal rosszabbra számítottam.
Eddig tetszik, pontosan azt adja amit az elődök. Szebb grafikával. Nem is akar szerintem ennél több lenni. Ha szereted az SW világát, és szeretnél csak úgy bemenni és "lövöldözni" egy kicsit, arra tökéletes lesz. Nem kell semmilyen újítást elvárni. Egy (talán) kicsit butitott BF "átskinezve".
Ez egyedüli zavaró dolog, ez az összevissza megjelenő pajzs/jármű dolog. De talán a többi játékmódban lesz lehetőség a szokott CQ-ra, ahol bázisról indulnak a járművek.
-
#288 Csak belenéztem meccs előtt. Nos, 200%ra felnyomva a res. OMFG! Úgy elképzeltem az Endort ... :D -
#287 Olvastam is neten, hogy mindig imperial nyer (kell az összjáték + elején nincs jó fegyó ellenük), erre kiszoptunk a francba. Annak ellenére, hogy valami 32 killem volt, mert bementem 1 turretbe az ellenfél háta mögött és hátba lőtte vagy 20-at :D -
#286 köszi, hogy szóltál, hogy nálam van a hiba, kicsit utána néztem, picit változtattam originen és mindjárt 26 MBps ot ír intézőben, origin letöltő 3.2MB/s et. Előbb is panaszkodhattam volna :) -
#285 érdekes. Steam előbb 25Mbps el töltött, de Origin nem megy 5Mbps fölé (feladatkezelőben nézem).
Beállításokban nem találtam olyasmit, hogy lehetne korlátozni a letöltés sebességét. -
#284 7MB/s-el jön, a hiba nálad lesz. -
#283 hijj, nem gondoltam volna, hogy 700Kb/sec el jön majd csak... RS siege 2 megával jött :/ vége lesz a betanak mire lejön... :( -
manacz #282 Az már valami :D Lázadókkal egyszer nem sikerült behúzni, Birodalmiakkal állandóan :D Megvan a rank 5, az az MG34-en alapuló gépfegyver nagy csalódás lett...most farmolok a jetpack-re. -
#281 Átraktam mediumra még így is megvan a 60!
Amúgy első Hoth meccsemen sikerült kikapni Imperialként :D -
#280 i5, 8giga ram, 4gigás 960, fullhd - high stabil 70fps, ultra stabil 50fps
a hangulat nem rossz, tetszik, de a térképen nagyon picik :D -
Angelus1991ster #279 Inkább a transztérben:D -
manacz #278 Nekem a 970-el ultrán 90+ fps jön. Oké kicsit húzva van, de simán viszi az ultra 60-at ez a kártya. told fel bátran. Mondjuk nálam az AA off-on van. -
#277 Hiperurben vagy eppen ! -
Angelus1991ster #276 Fekete képernyő , beragad az egész. Ez miért van? -
Gauge #275 Ugyanez az érzésem. Ez alapján nem fogom megvenni. Már BF4 miatt is nagyon ki vagyok akadva a dice-ra. -
xrm #274 Nekem kb 1.5 órája beindult simán ,szervert is talált egyből.El lehet vele játszogatni,de valahogy nem az a feeling,hogy fél napokat fogom tolni, mint pár másik "lövöldét".Jó,hogy van ez a béta, alapból azt hittem 0 day megveszem,de ez a két játékmód nem győzött meg teljesen. Hétvégén még tesztelem,hátha ,de nekem az már mondd valamit,hogy másfél óra játék után inkább megyek filmet nézni :)