2846
swbw.jpg
  • Jim Morrison
    viszont utolsó résznél megint darth vaderezetem... nem nagyon jöttek a killek nagy nyílt terepen :/ viszont utána beültem a lépegetőbe, számláló utolsó 30mp emben meg sem állt 1000 pontig... elég op cucc
  • ratgab
    Hát akkor nem tudom...próbálgatni kell még a dolgot.
  • Jim Morrison
    azzal a bucival csináltam ami a videóban van :o
  • ratgab
    Mert azt csak a snowspeederrel lehet abszolválni....az A-wing típusú gép szerintem nem tud ilyet.
  • hapi
    Ott kezdődik a baj hogy fingod sincs miért van oda írva a Battlezone, a probléma pedig jóval nagyobb annál, hogy "ha nem tetszik akkor ne játssz vele". De gondolom neked hiába magyarázom hiszen te cél közönség vagy lol :) (Azért olvass el néhány másik hozzászólást is hogy mi minden hiányzik ebből a játékból)
  • Jim Morrison
    nekem is valahogy ez esett le, de még nem sikerült bizonyítanom :D
    Ellenben amit ratbag linkelt.... megvártam míg lemegy at at nek a shieldje, közel reültem de nem jött ki az a kábel cuccos :(
  • SzirmosSzisza
    Na, most nyertem 1-et a lázadókkal.

Az a lényeg, hogy 3-4 fázis van és minél többször "fordul körbe" az uplink, annál több Y-wing jön (bal felül a repülők) annál tovább van lent a pajzsa a lépegetőknek.
  • ratgab
    Korábban volt téma itt is a felkelő probléma...Sokan pörögnek rajta a hivatalos fórumon is és ezt találtam: "the devs already stated there are a lot of star cards and abilities that arnt in beta that help the rebels a ton."

Durva fordítós: Sok kártya és képesség nincs a bétában ami nagyban segíti a felkelők győzelmét ebben a módban.
  • Jim Morrison
    wo ilyen van? :D
  • ratgab
    Erről pont találtam egy videót...Nem egyszerű a dolog.
  • manacz
    Nekem valahogy az jön le, hogy ha sikerül egy uplinket bekapcsolni, akkor jön egy Y Wing, és rádob a lépegetőre egy ion bombát amitől sebezhető lesz. Viszont nagyon para, hogy egy uplink megszerzése kín keserves meló, miközben a birodalomnak 3 másodperces "E" nyomvatartás.
    Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.10.09. 20:22:38
  • ratgab
    Vesszek meg de még mindig nem jöttem rá a mikéntjére...
  • ratgab
    Ez így korrekt!
  • SzirmosSzisza
    Az a 3-as támadása lenne a nemX-Wingnek? Mert arra még nem jöttem rá micsoda.
  • bosco05 #339
    Így van ahogy írod :) + a végén össze lehet kötni a lábukat ;)
  • bosco05 #338
    Persze, amiket írtál jogosak, csak ugye én az alapján írtam amit írtam amit láttam a játékból, ők ezt tolták elénk és egyelőre ennyi támpontunk van, a többi mese :) Ha a véglegesben ezek változnak, nyilván átgondolom majd én is :)
  • SzirmosSzisza
    Nekem az jött le, hogy, ha X ideig tied az állomás akkor indulnak. Illetve néha lejön a lépegető pajzsa is, ilyenkor repülőről + földről is lehet faszán sebezni.
  • Árnyvadász
    AT-ST ha megfelelő gránáttal, fegyverrel és lőszerrel lövöd, hamar megadja magát. A tornyok is nagyot tudnak sebezni rajta. AT-AT meg az A-Wingek feladata. Azokból pedig egyre többet lehet behívni, ahogy foglaljátok el a megadott pontokat. Ha a játékosok tudják mit kell csinálni (mivel tegnap jelent meg, még nem teljesen és folyamatosan jönnek az új emberek), akkor ez a kiegyensúlyozatlanság megszűnik.

Escape Pod pályán hasonló a helyzet. Ha ott nincs csapatmunka, nem a célért küzdenek a játékosok és mindössze egy TDM-be torkollik, akkor esély sincs nyerni. Ott jönnek a 0-5 pontozású meccsek. Belefog ebbe rázódni a közösség és rendben lesz ez. Már most is volt sok meccsem, ahol az emberek zöme tudta mit kell csinálni.

Játszani kell vele, megtanulni, kiismerni, aztán ha utána sem adja azt amit vártatok tőle, akkor ott kell hagyni. Magam részéről már alig várom, hogy újra leüljek vele. Nyúzni is fogom rendesen a hétvége alatt. Természetesen a Survival játékmódot is, ami bár rövid és jelenleg nem túl nehéz, de annak is csak egy nyúlfarknyi normál fokozatos részét engedi a béta. Viszont az is tök jó. Még egyedül is, mert nincs Origin-es barátom aki játszik vele, de egyedül is szórakoztató.

Abban én is egyetértek, hogy ezzel a grafikával (legszebb játék a piacon amit idén láttam) egy kampány mennyire istentelenül jó lenne. Például egy Jedi Knight sztorivezetéssel és minden jóval ami akkoriban ezekre a Star Wars-os FPS-ekre jellemző volt. Brutális lenne, de a Dice talán egyszer majd meglépi, vagy valamelyik másik csapat, remélhetőleg ezzel a grafikus motorral és fizikával. Ütne mint az ipari áram.

Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.09. 18:20:12
  • ratgab
    Y-winget kell ráküldeni az tudja sebezhetővé tenni. Arra nem jöttem rá, hogy ezeket fel kell venni, mint a többi járművet, vagy valami más módon lehet indítani, esetleg magától indulnak támadni (nem hiszem, mert volt, hogy már 6-7 jármű állt rendelkezésre és senki nem indította őket....gyanítom, hogy az elfoglalható állomásokról lehet valahogy indítani őket.
  • ratgab
    Biztos? Egyáltalán nem. De az esély megvan rá, hogy változtatnak 1-2 dolgon. Ahhoz hogy 0 day áron vegyem kell még nekem is némi infó: Többi játékmód milyen lesz, hány pálya lesz összesen, hányas szintig lehet fejlődni, milyen cuccokat lehet feloldani (pont a lentebbi felkelős problémakör miatt). Ha ezekre megfelelő választ kapok én bizony megveszem.

Számomra egyébként az ikonos hero és járműhasználat elnézhető (jobban örültem volna a régi rendszernek, de hát ez van) tulajdonképpen a tartalom miatt aggódom most már csak és kizárólag aztán 40 eurót nekem megér, ha minden megfelelő.
  • Jim Morrison
    Herokat volt szerencsem kiprobalni egymas uzan, de mivel a map vegen jutottam hozza, el is ashattam magam. Azon a nyilt terepen 1 perc alatt szarra lottek, mire odaertem valakihez meg is oltek kb.
    Egyelore tenyleg baromi keves fegyver unlockolhato, ez eleg baj, hamar elerheto lvl5, stb (bezzeg a rainbow six betaja).
    Nagy lepegetot meg en sem vagom hogyan is kene hamar kinyirni, de volt hogy az ellennek mar sikerult :/
  • SzirmosSzisza
    "1. ellenérv: Ez még béta állapot, szóval ez még változhat"

ebben mennyire vagy biztos? A kártyák is marha rondák voltak anno E3-on és mindenki mondta, hogy le lesz cserélve, aztán maradt ua. Szerintem ez csak ilyen tessék lássék, nem lesz annyi változtatás.
  • ratgab
    1. ellenérv: Ez még béta állapot, szóval ez még változhat
    2. ellenérv: Én már láttam győzelmet felkelő oldalon nem is egyet (egyelőre még én sem tudom, hogy az y-wing-eket hogy lehet ráküldeni a walkerre, ugyanis felkelő oldalon ez az egész védelem lényege...ugyanis ha sebezhető az AT-AT onnantól szarrá lehet lőni kb. 2 perc alatt mindkettőt.
    3. ellenérv: Ha jól emlékszem 8 játékmód lesz a játékban, amiből egyelőre 1 tűnik ennyire egyoldalúnak (mint mondtam nem az, csak még nem tudjuk mit hogyan)....Jah és a 8 játékmód csak multiban 8, amúgy a van még vagy 3...Na jó legyen 2 a tutorialon kívül.
    4. ellenérv: Jelen pillanatban a felkelő oldal szerintem nem csak a fentebbi okok miatt nehezebb, hanem azért is mert 5-re van korlátozva a szintlimit. Meggyőződésem, hogy magasabb szinten azért lesznek olyan eszközök, amikkel pl. egy AT-ST nem tudja végigrandalírozni a pályát ilyen nyugalommal. (sokszor láttam egyébként olyat, hogy egy jó birodalmi csapat ugyanúgy feltörölte velünk a padlót felkelő oldalon játszva is).

Egyébként meg a járműbe beszállás, a hero rendszer és az ikonok szemszögéből sajnos igazad van. De hátha nem így működik ez minden játékmódban vagy hátha lehet ezt majd kikapcsolhatóvá tenni a végleges módban (pl. a hős használatát vagy a járművek működtetését teljesítményhez kötni....mondjuk ennek csak az a hátránya, hogy ha csak a jó játékosok használhatják az amúgy is op hero-kat vagy járműveket azzal csak továbbra is őket erősítjük).

Nem vagyok nagy repülőszakértő, de tényleg fura a légi járművek irányítása (A-Wing olyan lassan fordul, hogy frászt kapok tőle).

Kasztok: Nem azt emlegették, hogy lesznek? Eleve ugye fajt se lehet választani és mintha azokhoz kötötték volna a kasztokat is....Szóval ezt még nem tartom kizártnak, hogy némileg változni fog a véglegesben. A kérdés az, hogy ha ez igaz miért ilyen korlátozott verziót adtak ki béta címszó alatt.

Összegezve azt tudom ismét mondani, hogy várjuk ki a végét...Ez még csak béta és nem láttunk mindent még mindig. Abban igazad van, hogy ennél többet kell letenni az asztalra, de szerintem lesz itt még tartalom bőven.
  • bosco05 #330
    No akkor leírom a véleményem én is :) Tegnap megjelenés után 1 órával értem haza és egészen éjszakába nyúlóan folyamatosan toltam. Alapvetően a hangulat a zenék és az optimalizáltság amire óriási piros pontot lehet adni, viszont a pozitívumok listája részemről itt véget is ér és sokkal közelebb kerültem az "egyáltalán nem veszem meg"-hez úgy, hogy a téma miatt a "0 day buy MUSTHAVE!!!"-ről indultam. A játék annyira unbalanced hogy ilyet én még életemben nem is láttam. Lázadóval esélyed de tényleg esélyed sincs nyerni. Voltam nem egyszer olyan csapatban ahol senki azt se tudta merre van arcal előre, a lázadók pedig tették a dolgukat ahogy kell az elejétől a végéig de profin és egy szem haverommal visszavertük őket úgy ahogy voltak. Teljesen értelmetlen lázadóként vergődni. A másik, hogy annyira apróságokat kellett volna helyrerakni ahhoz hogy egy nagyon jó játékot lássunk , hogy nekem csak két szó jut eszembe az egészről. "Kihagyott ziccer" nem több... Elmondom mire gondolok. Miért van az hogy attól leszel te HERO a csapat vezére a félisten, mert éppen ráléptél egy ikonra??? Ez számomra teljesen érthetetlen. Nem lehetett volna ezt valami teljesítményhez kötni mint régen? Első 10 percben a legtöbb elért pont vagy valami, pláne ha csak az objective score-t nézné, szerintem totál biztos lenne, hogy a megfelelő emberhez kerül a lehetőség. A másik a repülés... Borzalmas az irányítás, fizikának nyoma sincs (igen tudom hogy egy scifi de a filmet érdemes megnézni és ott tökéletesen látszik mit kellett volna áthozni, nem sikerült...). Vihettek volna bele fantáziát, pl különböző kasztok, nagy kaliber ehhez lenne kötve, medic is lehetne stb (igen tudom BF copy lenne, de most nem az??? Csak buta még ahhoz képest is...) A járművekbe miért teleporttal jutok? Miért nem lehet velük felszállni mondjuk egy hangárból amit előtte el is kéne foglalni, vagy épp vissza??? Azokat a járműveket kapásból lehetne szabotálni a földön a másik csapatnak stb stb... Egyszerűen minden, de minden lehetőséget kihagytak a játékból amit meg lehetett volna tenni azért, hogy egy változatos, taktikus jó casual lövölde legyen. Így ez egy játékmenetben totálisan lebutított Battlefield ami szép. Gyakorlatilag azon kívül hogy atom hype van és imádom a témát, nem tudnék még egy okot mondani, hogy miért indítsam el újra, arra meg főleg nem, hogy miért vegyem meg és indítsam el életemben 5-nél többször... Pedig rám nem lehet mondani hogy nem játszottam eleget, minden unlockolva és kipróbálva, de sajnos ez így nagyon nagyon nagyon vékony és még csak esély sincs arra, hogy ebből valaha lesz valami épkézláb élvezhető valami. Nálam 4/10 és a kib*szott unalmas jelzővel tudnám illetni és szerintem nincs az az ember aki látott másik fps-t és 100 óra után is el lesz ájulva ettől a játéktól...
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.10.09. 17:45:39
  • TBTPumpa
  • SzirmosSzisza
    Úgy ahogy aktuális játék

Hoth-on amúgy szerintem marha nehéz tartani a pontokat, ha értelmes az ellenfél lépegetője akkor a közelébe se enged.
  • SötétBarom
    Mert anno a quake3 meg az unreal talán lassabb játékmenettel operált? Vagy te azt élvezted, amikor a Cod 1-2ben a tetőn átdobott gránát miatt nézhetted a képernyőt 5-6 percig amíg lement a kör? Azt meg, hogy a battelzone hogy jön ide, azt nem is értem..

Counterstrike meg balfasz példa, mivel úgy ahogy egy aktuális játék. Frissítik, játsszák is sokan. Ez egy másik stílus. Nem tetszik, nem játszol, örülsz, hogy ingyen ki lehetett próbálni. De ez a felsőbbrendű lefikkantás kibaszott szánalmas.
  • SötétBarom
    Droidok lesznek tuti, mert a kütyük leírásában ott van, ha valami extra sebzést ad ellenük...
  • MaRee
    A Star Wars világban a fegyverek energiacellákkal működnek, ezt kéne cserélgetni (elvben).
  • gstup
    DIce-t ismerve lesz.De csak kiegészítőben. :)
  • Skypack
    Nem rossz ez szerintem, de csak ennyi pálya lesz ? Hoth, Endor, Jakku, Sullust, Tatooine ?
    Mert ez így nagyon kevés nem lesznek droidok meg klónok ? Coruscant, Kamino, Kashyyyk, Mustafar, Mygeeto, Dagobah...stb hol marad ?
  • Gabor77
    csak a coop..ha veled játszok..:D
  • Panzeradler #321
    Ez a 2gigás verzió.
  • Szabi #320
    jah.. csak 5percenként kifagy.. :)
  • ratgab
    Az se volt túl okos megoldás, amikor gyógycsomagokat hajkurásztunk a gyógyulás érdekében (ez sem jobb egyébként egy kicsit sem ez tény).

Ennyire felpörgött a világ, ezért ilyen pörgösek a multis játékok is. Amiket felsoroltál játékokat meg totál más stílust képviselnek. BAttlefront inkább a modern battlefieldekre hasonlít leginkább. Ki-belépkedést és nem tapasztaltam. Lehet a béta állapot miatt van és próbálgatják az emberek a dolgokat.

Nincs lőszer: Ez mondjuk egy érdekes és furcsa dolog volt számomra is (most nem tudnám felidézni, hogy a filmekben valaha is láttam volna pl. újratöltő rohamosztagost vagy felkelőt...szóval könnyen lehet, hogy ezek a modern fegyverek már nem igényelnek lőszert (energiával működhetnek...de ez csak nagyon durva tipp részemről....Mondjuk ezt megerősíteni látszik, hogy ha túl sokat lövünk egymás után, akkor a fegyver önmagát tölti fel, de tárcsere nem történik).

Nem lehet kiválasztani kivel játszol ki, melyik oldalra áll: Hát persze, mivel ez még csak béta állapot, sok minden még le van zárva.
  • hapi
    Kb 10-15 éve nem játszottam multi lövöldével. Most az komoly hogy mindenki ki be lépked meccs közben össze vissza, nincs lőszer nincs élet, (mármint magától gyógyul), ha meghalsz nincs semmi következménye és még abba a pillanatba megjelensz és máris lehet egy dupla killed?

Ez lett a menő olyan játékok mellet mint a Battlezone 2, Natural selection, Counter strike (1.6 játszottam utoljára)?

Nem lehet kiválasztani kikkel játszol ki melyik oldalra áll stb?
    Most már emlékszem miért hagytam abba, és ilyen feltételek mellet nem is jövök vissza Star Wars ide vagy oda. Butul a világ...
  • Gabor77
    Nekem is simán elindult 1 gb-os kártyával...nálad lesz a probléma.
  • bakvarnyu
    Hogy sikerült 1 gigás VGA-val elindítani? Nekem azzal a hibaüzenettel kilép, hogy minimum 2 gigás kell neki.
  • ratgab
    Én is úgy érzem, hogy ez nekem is vétel lesz. Mondom ezt úgy, hogy még 2 játékmódot láttam és 2 pályát...Lesz itt még azért bőven játékmód és pálya is remélhetőleg...

Én is sajnálom, hogy nem rittyentettek a játékhoz egy kampányt...Ezzel a graffal tényleg ütött volna.
  • SötétBarom
    Amúgy ezzel a látvánnyal nagyon elbírna egy single kampányt... =(