2846
-
Betyar070 #193 Szia!
Előre bocsátom, hogy nem kötekedni akarok, hanem érdekelne a véleményed, érveid.
"árad az egészből az sw univerzum" Konkrétan miért is, ez a nagy filling ? Mert van benne AT-AT, rohamosztagos, a helyszínek effektek trilógia hűek, mert nincs benne rózsaszín Darth Vader? Ez mind alap követelmény!!! Ugyan úgy ahogyan a gigantikus űrcsaták is, ill az,hogy ne lehessen leszedni mint egy galambot a vadászokat stinger rakétákkal! ( bár lehet hogy itt is lesznek majd chaff csalik, a DICE-tól kitelik, Húúú micsoda SW filling! )
Sajnos ma a vizuális orgiák korát éljük, és erre állt rá a szórakoztató ipar is (mozi, videojátékok...) Ennek remek példánya lesz az SWB is.
Az SWB bármennyire is más szeretne lenni mint egy Bf sajnos játékmenetet tekintve igen csak hasonlít rá. Személy szerint engem ez nem zavar, ha jól összetudják hozni a két stílust.
(Egyenlőre nem ezt láttam a bemutatott videokban) -
Betyar070 #192 Ez csupán programozás kérdése. ( pont úgy ahogyan egy jet landolni tud a hegyen,majd onnan szórni az áldást ( operation fireston pályán ) -
#191 mondjuk azt végig nézem hogy tud ez felmenni egy hegyre :DD -
Betyar070 #190 Azért, hogy ne lehessen vele idétlenkedni, ily módon megfosztva a birodalmi oldalt egy komoly tűzerőtől.
(pl. a hülye sniper ne evvel menjen fel a hegy tetejére kempelni. Már előre látom a sok kis gyerkőc mit fog majomkodni itt is :( )
-
#189 Hupsz, most vettem észre hogy írtál a posztommal kapcsolatosan, én meg nem válaszoltam, bocsi.
Nem a sajátjaim, valamelyik fórumon találtam ezeket a képeket. -
#188 Az indok valami olyasmi volt, hogy ne lehessen az AT-AT-val végiguralni a játékot, mint ahogy az a BF3 & BF4 vs helikopter esetén is volt. -
#187 Nincs benne kormany ! :) -
#186 Miért nem lehet AT - AT t vezetni?: ) -
Betyar070 #185 Csak hogy az esetleges vitát lezárjam. A DICE folyamatosan azt mantrázza, hogy ők hűek kívánnak maradni a trilogiához, és nem egy BF-et készítenek SW sinkben. Mutass nekem egy ilyen jelenetet, vagy mutass a Battlefront 2-ból ilyen lehetőséget. Tisztelettel kellene báni a SW világgal és nem az eladások miatt , a makik kedvéért elcseszni. (Maki = idétlenkedő játékosok, vagy ha jobban tetszik youtube kids !)
Személy szerint örömmel fogattam amikor megindokolták hogy miért nem lehet majd vezetni az AT-AT . Igen, sajnos a hülye gyerekek hamarabb megveszik a játékokat mint a normálisabb fajta, és erre már rég rájöttek az EA-nál is. Ezért olyan a BF3, BF4 is amilyen, egy vicc az egész igaz mindez rombolható környezetben :D ( Melyik a videomagnót érdemes megvenni ? Amelyiken a legtöbb gomb van fiam... )
-
TomStorm #184 Nehéz fegyver alap Troopernál,kommandónál is.Igaz ezek inkább rövid távu rakétákat szórnak(pár méter)
Viszont én már hallottam torpedóról SW világában vagy láttam de nem emlékszem pontosan ez kézifegyverből lőtték vagy gépekről.
Én elképzelhetőnek tartom ezt a hőkövető rakétát főleg egy Commando-nál! -
#183 lol, mivel szednéd le máshogy a vadászgépeket? pont ezen lepődnék meg ha földi egység nem tudná ezt megtenni
és miért vagy ki akadva ezen hogy egy scifi világba egy csávó a válláról indítható szarjával szét szed egy vadászt? -
Betyar070 #182 Komolyan kérdezem a DICE-nál megőrültek ??????
Az egyik kiszivárogtatott alfa videóban látható volt ahogy egy hőkövető rakétával leszedik az X-winget illetve a hósiklót.
Mi ez, mit keres egy (stinger) a Star wars világban ???? Még hogy nem BF4 szarság! Ettől tartottam csilli-villi grafika, tartalom meg a majmok szintjéhez igazítva. (Egy szerencséje volt eddig is ennek a surmó társaságnak, nincs a bf3, Bf4-hez hasonló játék a piacon.) -
#181 Hetfon vege -
janihunk #180 Meddig lessz alpha? -
#179 -
#178 sajátjaid? -
#177 grafika hatás első osztályú...már majdnem film kategória...sőt...
...viszont, mint játék egy ordas nagy .... [sercint] -
Angelus1991ster #176 kíváncsi leszek, hogy működik-e?:D -
#175 Néhány kép az alfából (1080p, ultra beállítások): http://imgur.com/a/OdNpK -
janihunk #174 Igen és annyi. -
#173 Ezt csak úgy vagy regeltél? -
janihunk #172 -
#171 Az ok, de ezzel, full graff FHD ban 60+ fps? Vagy ez egy minimum? -
#170 alpha gépigény -
#169 Ez a minimum gépigény vagy WTF? -
#168 Nekem sikerült.....elfogadta a jelentkezést..... -
#167 Azt olvastam, hogy szar az oldal. Vaaki azt mondja, hogy csak NA, valaki UK ból is tudott, valaki nem. MO-ról szerintem nem lehet. -
ChipHazard #166 Engem nem engedett jelentkezni :D, de szerintem ugy is lessz nyilt béta is valamikor nyár végén vagy kora összel, legalább is remélem. -
#165 nem... majd a béta alatt pótolunk :D -
#164 kapott valaki meghívást ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szomorú, hogy a BF3, BF4, BFH alfa és béta tesztek után itt kimaradtam, ehh.. -.-
ja és amúgy az alfa gépigénye:
CPU: Quad Core CPU e.g. Intel Core i5-2300 @ 2.8 GHz or AMD Phenom II x4 955 @ 3.2 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 6 GB
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 with 2 GB of Video Memory
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.27. 09:19:15 -
#163 itt egy kis új PC-s co-op footage -
#162 Csak bolygóközi lesz.
-
#161 Így videók alapján nekem is tetszik a cucc, bár igaz, én egyik korábbi Battlefront játékkal sem játszottam. A Star Wars hangulat a videók alapján megvan számomra, és talán ez a fontos. (Ezzel a szakaszos dologgal meg sokat nem veszítünk szerintem, BF3 során se nagyon volt már értelme, 50 alkalomból max. 2x, ha normálisan össze lehetett dolgozni a társakkal. Vagy letojták az egész csapatmunkát, vagy teljesen az ellenkezőjét csinálták, mint amit kellett volna.) -
#160 -
Sir Cryalot #159 -úgytűnik egy fansite-on:
https://sg.hu/cikkek/113103/star-wars-battlefront-a-palya-folyamatosan-valtozik
troll -> hater , gyűlölködő , már bekerült a köznyelvbe ebben az értelemben -
Angelus1991ster #158 Mi a faszt csinálni? Mi ez újbeszél? Óceániában vagyunk? -
ratgab #157 Utolsó mondatod a lényeg...Engem is az áradó sw hangulat fogott meg. Megláttam a Hoth-i csatát és rögtön emlékeztem az előző részekben szerzett élményekre. -
#156 hát nem tudom srácok, én nem nevezném magam elfogultnak, hanem inkább olyannak akit meggyőzött amit látott. Említettem hogy szkeptikus voltam én is.. sőt nem voltam boldog amiért egy rebootot jelentettek be, de most már várom a játékot. -
Sir Cryalot #155 ...és ájuldozni is :D -
Sir Cryalot #154 Az elfogultak áradozni fognak meg musthave-zni, ja meg hater-ezni.