2846
swbw.jpg
  • Ozzyehh
    Ha szerinted a Star Wars fő lényege az űrcsaták voltak ami az original trilogyban igen elenyésző volt akkor semmit nem tudsz az SW univerzumról. A trailerből világosan látszik, hogy szinte teljesen vissza tudták adni a filmek hangulatát főleg a sound effecteknek köszönhetően és a battlefront érzés is benne van. Igen megvettek, azért mert az eddig bemutatott produktum nagyon meggyőző. Minden részt láttam, többször, de ezzel nyilván nem vagyok egyedül. Szkeptikus voltam, de már nem vagyok az. Még lehetnek benne hibák és lesznek is. Bugok, laggok fagyások, de aki azt mondja, hogy a játék kevesebb lesz űrcsaták nélkül és, hogy csak a grafika lett szebb az szimplán értelmetlen trollkodás és szőrszál hasogatás. Senki nem geci amiért kimondja a véleményét vagy szóvá teszi az űrcsaták hiányát, de ez már egy lerágott csont az emberek 80%-a túllépett rajta amint meglátták a trailert, mert árad az egészből az sw univerzum.
  • Angelus1991ster
    Oké igazad van. De akkor a filmben se legyen űrcsata!

Te jó ég. Ez Star Wars. Nem Field/Land Wars. Pont a fő dolog nincs benne. És ha emiatt szót emelek/emelünk akkor én vagy mi vagyunk a gecik?
    Egy félkész Battlefront-ért egy kanyit se vagyok hajlandó fizetni. 2015 van. Első résznél ezt elnézte az ember, mert a módolók megoldották. 11 év eltelt és még itt tartunk, grafika lett szebb és ennyi.
    DICE-
    Te eltudnád pl. képzelni a Battlefield-eket légi csaták nélkül? Nembaj vedd meg. Vagy már megvettek?
  • Ozzyehh
    Befejezhetnétek ezt a miért nem lesz űrcsata rinyálást, mert már nagyon fárasztó...... ,de tényleg, nem lesz és kész, sírhattok tovább, de attól még nem rakják bele. Egyébként meg elképesztő az egész, szerintem sokkal izgalmasabb a földközeli légi harc mint az űrcsata, kis terepen kanyonokban, kemény lesz. EA-ban és a DICE -ban pozitívan csalódtam eddig. (taps)
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.20. 21:18:28
  • TBTPumpa
    Majd lesz űrcsata DLC. Járműveket lehet használni benne, szóval mehetsz TIE vadásszal meg X-szárnyúval is, de csak a csatamező fölött, az űrbe nem mehetsz ki. Fck logic
  • Fpocok
    "Gondolom alapvető dolog, hogy a fejlesztők ránézzenek az első két Battlefrontra is."

:DDDDDDD

Amúgy elvileg nem lesznek űrcsaták.
  • Adam Jonas
    Az, hogy ők ezt minek nevezik, egy dolog. Az meg egy másik, hogy a valóságban mennyire lesz használható. :)

Láttam már olyan játékot, ami EA/béta néven lett kiadva, és mégis 100x használhatóbb, mint egy-némelyik "készként" kiadott cucc.
  • Angelus1991ster
    Lesz űrcsata? Lesznek klónok és droidok? Mert akkor az első rész is sokkal jobb lesz mint ez. Csak régebbi grafikával.
    Gondolom alapvető dolog, hogy a fejlesztők ránézzenek az első két Battlefrontra is.
    Remélem nem csak Hoth-ból, Tatooine-ból és Sullust-ból fog állni az egész játék.

Battlefront II nagyszerű játék, de sajnos sok hiányossággal. pl. a kampány mód bugyután lett megoldva. Galaxisos foglalósdi meg pláne.
  • TDC Geronimo
    Nem gondoltam volna, hogy PS4en is így fog kinézni főleg, hogy 60 fpsel fut. Nem vagyok egy sw fan, de ez brutál hangulatos. UIn viszont dolgozhatnának, mert nagyon ronda.
  • TBTPumpa
    És a játékosok meg vásárolják őket, ezzel támogatják ezt az igénytelenséget...
  • Meridius
    MIért? Az utóbbi Battlefieldek megjelenéskor alulról karcolták beta állapotot, mostmár ez a precedens :D
  • TBTPumpa
    Hangulatos és szép, DE! Pre-aplha gameplay??? És ezt az idén még ki akarják hozni? Battlefiled 4 és Dragon Age Inquisition public pre-beta/beta szagot érzek 13000 forintért! Na mindegy, szeretjük a fizetős bétateszteket.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.16. 11:31:59
  • szomferi
  • ratgab
    Ha valami idén gépújításra sarkallhat az a Star Wars Battlefront.... Nem tudom láttátok-e a Coop játékmenet videót, de ott már úgy éreztem SW filmben vagyok szereplő, ahol fps nézetben irtjuk a birodalmi klónokat.
  • s0n1c
  • lac coo
    Zsivány !

Endoros video nincsen ?
  • Master91
    MI FEELINGJE VAN AAAAAAAAA
  • ChipHazard
    Nem fogok hazudni, a végén együtt tapsoltam a közönséggel :D
  • Fpocok
  • ChipHazard
    Végül is jogos, igen lehet, de azért az hogy gyakorlatilag nincsenek, szakaszok, csak 2 lehttek, azért ez igy nem annyira jo. egy 4-5 fős csapat jol összedolgozva erdményes lehet.
  • lac coo
    Miert mi zarja ki, higy haverokkal told ? :)
  • ChipHazard
    Eggyet értek, eléggé bugyuta megoldás , ennyit arrol hogy haverokkal tolod, kezdek félni hogy inkább valami agyatlan rohangálos COD bugyuta marhaság lessz belőle.
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.05.11. 12:53:59
  • Fpocok
    Star Wars: Battlefront does not have classes or squads

meh
  • lac coo
    Nem lehet , hogy arra értették ezt az előre meghatározott út mentén, hogy kitisztított sáv lesz az erdőben ?

Az még logikus is volna , mert ekkora monstrum abban a sűrű erdőben a baszom nagy fák között nem tudna közlekedni ....
    Filmben sem lehetett máshol látni, csak a pajzsgenerátor mellett , de lehet itt lesznek egyéb útvonalak is ....
  • Fpocok
    Csak két dolog tuti: a halál és az adó.
  • Running
    A sok hype ellenére is teljesen nyilvánvaló, hogy a játék a régi részekhez képest buta lesz, de legalább a grafikája szép lesz. Gondolom ugyanazokat a hibákat is elkövetik majd, mint eddig. Szarul felépített térképek, balanszolatlan fegyverek, járművek és természetesen rossz hitreg. Ezek mindenképp alap tartozékai egy DICE terméknek, kíváncsi leszek a hangulatot sikerül e megfogni, mert anélkül egy foshalom lesz az egész, szép grafikával.
  • Borg18754
    azt írták azért csinálják így mert nem lehetne rendesen balanszolni egy ilyen járművet..
    erdős pályán is megy ilyen ott pedig nem fog a T-47-es snowspeeder repkedni hogy vontatókábellel összekösse a lábait mint a filmben
    Luke sem fog bemászni hogy felrobbantsa
    az meg nem igazán működne hogy 100 rakétát bele kelljen lőni mire összedől, mert akkora tűzereje van hogy gond nélkül lelőné közben az összes katonát 5-ször is
    ha meg 5 rakétától összedőlne az meg elég illúzióromboló lenne
    azért remélem a kicsi AT-ST ket azért lehet vezetni, azok annyira nem erősek hogy elrontsák a játékot
  • lac coo
    De ez mar tuti ? Eleg nagy gyokerseg, a Dice azert csak megbirkozna egy jarmu vezethetosegevel ..... :)
  • Fpocok
    Ha valaki nem értené...

A játékban magától fog mozogni, nem a játékos irányítja majd.
  • lac coo
    Nem szamit, ha harmad ilyen szep lesz, meg az is nagyon jo lesz ! :)
  • Ozzyehh
    Érdekes ez az egész, meghallgattam több yutubert, akik bent voltak az exkluzív vetítésen és mindenki ugyan azt mondja, tehát endor, battle pickups, storm trúperek lőnek stb viszont egy valamiben különbözik néhány vélemény és az pedig nem más mint a grafika. Egyik azt mondja, hogy nem néz ki ennyire jól, viszont jól nézki a másik azt mondja, hogy úgy néz ki mint a trailer, szóval átláthatatlan az egész és nem lehet eldönteni, hogy mi a helyzet. Várnunk kell az E3-ig
  • Ozzyehh
    Remélem azért az alsó szöveget, mindenki elolvassa mellé, ha nem tudtok angolul szívesen lefordítom.
  • Fpocok
  • ChipHazard
    Ugyan már mi más lenne, de komolyan.
    Ha olyan lenne mint a bf 2142, én teljesen elégedett lennék, ahoz amugy is volt anno egy Star Wars rajongoi mód, és kifejzetten élvezetes volt :) .
  • Kandurex
    apa, gyerekek....

• Ozzyehh
    Fejlesztői napló 1
  • lac coo

• scomcomputers
    Lehet hogy a multi Battlefield lesz csak StarWars köntösben.....
  • ratgab
    Azért egy Battlefront meccs a Star Wars világban tud elég kaotikus lenni. Lehet nem is baj, hogy egyszerre csak 40 játékos csatázhat.
  • Ozzyehh
    Egyébként mondasz valamit, sőt talán ez is az egyik bizonyíték, nyilván nem véletlenül "csak" 20 vs 20 van
  • EnxTheOne
    Ugy tudom hogy a legnagyobb pályán is "csak" 40 ember lehet. Ha ezt megszoroznánk 1,5-el és 60-64 játékos lövöldözne akkor a megfelelő fps miatt nem lenne ilyen szép. :D