7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
lacinkacinka #4196 Rendben! ;)
Egyébként egyet kell értenem veled. Bár én nem régóta játszom még a játékkal, csak pár hete max, De valóban, olyan hibákért, amik a fejlesztőknek a sarai felesleges hisztizni, úgysem tudunk vele mit kezdeni, max bízunk benne, hogy javítják őket, ahogy te is írtad. A rinyálós kommentelőkről meg csak egy személyes vélemény: Én úgy látom sok emberen, hogy nem felnőttként kezelik a játékot, mint amolyan szórakozás, hanem mint egy élet halál harcot, aminek szerintem semmi értelme. Azért van, hogy kikapcsolódjon az ember, nem azért, hogy problémázzon rajta, de ez már egy más kérdés. -
simonl #4195 Nem személyes, ne vedd magadra, csak a jó tanácsokat
Kávézgatok és olvasom visszafelé időrendben a topicot.
Sok mindenben igaza van a fanyalgóknak de nem tudsz mit tenni, csak bizakodhatunk, hogy zászlóshajóként kezeli a kiadó a játékot.
Mással kell játszani, ha sokan így tesznek hidd el azt észre fogják venni. -
lacinkacinka #4194 Rendben! Akkor sorry! :) -
Raulblanco7 #4193 Nem, Te nem rinyáltál csak kérdeztél egyet. Másnak / másoknak szólt. -
Raulblanco7 #4192 Tegnap kidobta a warlordot challangingen, örültem neki, mondtam is hogy most ki fogja dobni, bár ezt mindig mondtam, de most kidobta, csak mert ráéreztem :)
Viszont tényleg nem nagy durranás, mindegy, megvan, az a lényeg, már csak a valkyria hiányzik a nevesített fegyver gyűjteményemből. Az még 8 DZ szint. -
lacinkacinka #4191 "Ennyi rinyapinát még nem hallottam" Ez nekem szólt? -
simonl #4190 Ennyi rinyapinát még nem hallottam. Felnőtt emberek vagytok b+. Kicsit korábban nálam sokkal szebben körülírta egy játékostárs: játszatok mással.
Én is megvettem, jókat szórakoztam vele, eljutottam egy szintre, egyenlőre ennyi. A hibákat remélem javítják, a csalók elkopnak, hiszen nekik annyi örömük sincs a játékban mint nekünk "normális" játékosoknak.
Ott a Rainbow Six, remek játék, rajta, győzzön a jobb!
-
lacinkacinka #4189 Köszönöm srácok!
Délben megpróbálom ismét! Esetleg van kedve valakinek csatlakozni dz-be velem?
Utoljára szerkesztette: lacinkacinka, 2016.04.28. 10:26:10 -
Warzoz78 #4188 Heló!
Csütörtökönként 09:00 órától 12:00 óráig karbantartás folyik a játék szerverein, ezért nem lehet csatlakozni.
-
Raulblanco7 #4187 Maintance alatt mindenkinél elő szokott fordulni. Próbáld déltől. -
lacinkacinka #4186 Üdv!
Van egy kis problémám a játékkal! Amikor elindítom nem csatlakozik, hanem ezt dobja ki:
Hiba
A Division szolgáltatások jelenleg nem elérhetők. Kérjük, próbálkozz később.
DELTA 20010186
Mi lehet a hiba, és a megoldás? Másnál is elő szokott fordulni? Válaszokat előre is köszönöm! -
Raulblanco7 #4185 Sticky bombbal már egy jó ideje nem lehet csinálni, 1-2 hete kivették. Jelenleg a hackerek tolják le a többieknek, és persze van az a 0,01% aki önerőből is megtudja csinálni. -
#4184 Nem mintha nem lenne sok igazság abban, amit leírsz amúgy. Én még reménykedek a játék jövőjében, de a látottak alapján single player és co-op irányban kéne erősíteni,a DZ-t pedig átalakítani valamilyen team deathmatch jellegűvé, vagy legalábbis tényleg kiírtani a csalókat. -
#4183 Lám-lám, van a kis hazugság, a nagy hazugság és a statisztika! :-) Ugye ha megnézzük steam-en az online players-t, rögtön kiderül, hogy a 90 % eloszlik a 3-4 lgjobban sztárolt játék között, míg az összes többi játékkal alig játszanak már napokkal a megjelenés után is.
Ez arra vezethető vissza, hogy a legtöbb ember nem ragad le egy-egy játék mellett, hanem folyamatos új ingerekre vágyik. Én pl. tolom a Dark Souls 3-at és nagyon meg vagyok vele elégedve, de természetesen azonnal átlépek majd az Uncharted 4-re, ahogy megjelenik. Vagyis május 10-én mutogathatod majd a szuper chart-okat, hogy szar a DS3, mert lám, mennyien elhagyták máris.
Ugyanígy droppoltam a CoD: AW-ról abban a pillanatban, ahogy kijött a BO3. Attól még nekem az AW jó volt. A Division 60-70 órára alaphangon lekötött, napi 4 órát biztosan játszottam vele. Épp a DS3 miatt hanyagolom, vagyis a PS4-es charton biztosan hasonlóan látszik, hogy elhagyta sok játékos, de ennek oka van. Tuti, hogy egy Witcher 3-at is rengetegen elhagytak, és millió másik játékot is.
Valójában nekem az az érdekes, hogy voltaképpen annyit flémeled itt ezt a játékot, hogy azzal egymagad is életben tartanád a topikját. -
Barnus #4182 Ha valaki nem gear miatt játszik és nem érdekli, akkor nem jár glitchelni szvsz, mert leszarja az unalmas egy órán át sticky bombozást azért, hogy legyen egy új itemje. Mert az minden csak nem játék. És miért? Egy állítólag érdektelen lootért. Mégis az emberek mennek és glitchelnek. Egyébként teljesen igazad van, én is azt mondom, hogy a játékot azért kell játszani, mert élvezi az ember és nem azért, mert unalmas. Én mégis azt látom mindenhol, hogy mindenki "még éppen játszok vele, de" és halálra szídja. Mi az istenért? Ez egy vicc. Ha nem tetszik valami, akkor nem sírom tele a világot. Uninstall és játszom mással. Szerintem senkit nem érdekel, hogy kispisti vagy nagygéza játszik-e a játékkal. Vagy van, aki ezek hatására játszik/hagyja abba szintén? Ha tetszik a játék, ha leköt és élvezed, akkor játszol vele. Ha nem tetszik, akkor nem azt irogatod le naponta, hogy nincs mit csinálni, de unom magam, hanem játszol mással. Visszanézel későbbi patchnél hátha javult, vagy ha nagyon megutáltad a játékot, akkor nem nézel vissza. Ilyen egyszerű. Az emberek mégis inkább sírni szeretnek és hangoztatni, hogy de szar a játék, nem akarok vele játszani. Hát ne tegye senki. Ugyanakkor sztem akinek tetszik a játék, az nem kiváncsi alapvetően arra, hogy másnak meg nem. Nekem nem tetszik az Eve Online. Nem játszom vele. Menjek el és írogassam a fórumukon, hogy nem köt le a játék? Volna értelme? -
macylacy #4181 megvan a 4 tactik cuccom érdemes használni ? mellé betegyem a 2 sentryt vagy szerintetek mi a legjobb kombo segítsetek -
Ackronikon #4180 Nekem már unalmas azt hiszem lépek belőle egy időre. nagyon sokan összefoglalták hogy mi a baj vele de számomra: nincs cél!
-
#4179 VGchartz egy többszörösen bizonyított hazugságtenger. Felejtsétek el, totál bullshit minden, ami ott megjelenik. -
Conqvistador #4178 Tudod mi kéne?
Csinálni egy smurf karaktert felhúzni level 14re és ott Dz-zni fun ból. Gondolom ott jóval kevesebb a csaló is és jobban el lehetne bohóckodni. -
ricsa008 #4177 Alacsony szintű DZ valaki ? van orám még kb... -
Conqvistador #4176 Mondasz valamit :D A fene egye meg. -
Pahli #4175 Sajnos alapvetően rossz a megközelítési mód a játék problémafelvetéseivel kapcsolatban. Egy multinacionális cégnél igen gyorsan felejtsétek el, hogy tisztesség, meg dolgozzanak meg a pénzért stb, ne hazudjanak. 2 szabály van.
ad1 Mekkora a relatív profitelmaradás, ha esetleg csinálnánk valamit
ad2 Profit
A problémát a jétékiparban az jelenti , hogy a kiadó a fejlesztő. Már itt buknak a dolgok. De ereszkedjünk a felszínes problémák alá.
vgchartz.com/gamedb/?name=Tom+Clancy%27s+The+Division&publisher=1750&platform=&genre=&minSales=0&results=200]
Haggyuk hogy hol-mit adtak el, globál adatokat tekintsük meg.
PS4 - 3,09M
XOne - 1,58M
PC - 0,31M (ha steames chartot nézzük, amit CHRONOS belinkelt látható hogy a játékosos 1/3 -a aktiválta stemen a gamet)
közel 13,5 szer többet adtak el a játékból konzolra mint pc-re. Ha 60 euró/dollárért veszik az emberek, #arányaiban ugyanaz jön ki konzol vs. pc#. Konzolra közel 250 Millió dollár értékben vették a gamet, míg pc-re csak 18,6 M.
Ezt nem újdonság. Konzolokra sokkal több AAA játékot vesznek. Alapjáraton beleszartak a pc-s verzióba, itt ne legyenek illúziók. Uborka egy centet nem fog költeni a pc-s verzió hibáinak kiküszöbölésére. Ez a játék pc-n megbukott, mondjuk szerintem a többi platformon is. Nállam a csalók csak a kisebb probléma. Szét kamuzták a fejüket a játékról. Ezt hívják kalkulált büdös nagy ge*iségnek. A teljes eladott példányszámot tekintve a pc-s verzók mindössze 7%-ot tesznek ki. Az igen kevés, hogy bármiféle "átírást" elérjünk.
A nagyobb probléma az, hogy a konzolon más staisztikák vannak játéktechnikai megközelítésben. Itt nem játszanak éveken keresztül egy játékkal. Pontos adatokat nem tudok, de ahogy elnézem a mostani játékkultultúrát az átlagos játékidő sehol sem haladja meg a 100órát konzolon. Persze lehet 1-2 játékot mondani, de általában szkriptes hulladékok (saját vélemény) jönnek, vagy henteld le 9csilliószór diablót hogy ne 50GR-t írjon ki a számláló hanem 75-t.
Nállam amitől forr az agyvíz, az hogy rohadtul nem ez volt beigérve. A játék 60-70 óránál, megakad, nem nyújt többet. Végigveiszed a főküldit azt csók, mehet a farmville. Nincs ezzel probléma, csak ez nem diabló meg wow, leaglábbis nem annak indult. Ez meg nem tartalom, hogy 2 szettel több van bent. Meg supplydrop, meg fas*om.
Az eredeti koncepció az volt, hogy egész manhattenen! és nem az egynegyedén 24 játékossal (a másodikkal még nincs is akkora probléma, erről nem volt adat hogy mennyi lesz) harcok fognak kialakulni az életben maradásért és cuccokért, fejlesztésekért, stb. Nem "missiön"-ök pipálása a mapon, hanem nagyobb rész random megtörténnek veled az random eventek tucatjai. Egy élő város képét ígérték. keressetek rá 2-3 évvel ezelőtti beszélgetésekre a játékról, meg írásokról. Engem ez basz fel. A drónt sem véletlen vették ki, hol használnád, mire? Nincs mit felderíteni vele, nincs mire használni.
-
Betyar070 #4174 Nem vettem támadásnak. A felvetett ötletek szerintem is feldobnák a játékot.
" DZ-ben lehetne a klánnak birtokolni és elveszíteni kerületeket/blokkokat " Igen valami hasonlóval elehetne szórakozni a DZ-ben. Mind ezeknek azonban az előfeltétele hogy megtisztítsák a játékot a csalóktól, hibáktól !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.27. 17:38:40 -
Conqvistador #4173 Az király lenne: Bandaháború mint anno GTA San Andreasban.
Úgy kb meg 5x öznék a DZ méretét és háztömböket vagy területeket lehetne birtokolni pl valami jutalomért. De ez csak utópia -
HHpanther #4172 Ebben az esetben a 2-es pont vonatkozik rád. :) Respect. Nem is támadásnak szántam. Pusztán egy kérdés volt, mert annó a játékosok 90%-a glitchelt és vidám volt...beszerzett minden cuccot most meg bóklászik és azt hajtogatja hogy nincsen cél. Esetedben ez nyilván nem állja meg a helyét. Saját ismerőseim között is van olyan aki 240-esben feszít most meg pityereg hogy nincs már kihívás neki...ja tényleg? Sajnálom.
Aminek én örülnék:
- Elvennék az összes tisztességtelenül szerzett cuccot
- Végleges bann-t kapna az összes csaló. Vagy egy külön szervert a dz-ben és ölhetik egymást tőlem napestig. De inkább bann...:)
- Ne report rendszer legyen. Vagy ne csak az. Ez az ő dolguk lenne hogy figyeljék ezeket és kiszűrjék.
- Egy normális balansz, hogy ne csak az smg/dps/crit karakternek legyen értelme. LMG,Shoti stb...jelenleg elég egysíkú a dolog.
- Valami klánrendszer féle. Pl DZ-ben lehetne a klánnak birtokolni és elveszíteni kerületeket/blokkokat amik adnának nekik valami bónuszt.
- 8 fős raid-ek. Nem hiszem hogy túl nagy meló lenne.....több ellen,több hp...stb.
- A felszerelés árusok totális átgondolása....nem is értem. Lila,kék,zöld cuccokat minek árul egy bizonyos szint felett?? DZ vendor pl...van aki vesz ilyet? Minek?
Ez csak ami úgy hirtelen eszembe jutott... -
Betyar070 #4171 Szerinted ?
( Csak a tisztán látás kedvéért, mert látom a korábbi hozzászólásokat nem figyelted. kb.10-12x tudtam a játékos társak segítségével megcsinálni. )
Miért van cél, van miért küzdeni? Van értelme hogy a karakterem ne 201-es hanem nagyobb legyen ? A vége ugyan az, a DZ-ben szétkapnak a csalók, glitcfarmerek tök mindegy hogy milyen szinten vagy ( becsületesen ). A DZ-ben a PvP-nek lenne értelme jó kis endgame lehetett volna, de mivel az egész elvan szúrva, csak csali lehet a becsületes játékos. ( Terméseztessen a falka taktika itt is kifizetődik.) Sajnos a hibás falcon-nal széthúzták a játékosokat.Hatalmas előnyre tettek már eddig szert a glitch farmerek. Az már csak hab a tortán hogy a becsületes játékost büntetik a DZ-ben, illetve az új craft-hoz szükséges anyag beszerzéssel. GRATULA! :D
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.27. 16:27:56 -
Conqvistador #4170 Na akkor beszélgessünk egy kicsit erről a wow division vonalról.
A wowban is nehéz volt szuper geart összerakni amíg játszottam sosem volt a legmagasabb közelében a cuccom de ott egy sereg mást lehetett csinálni. Engem pl baromira lekötött a bányászat a nyúzás vagy a gemezés meló más pl gyűlölte.
Itt max PVE n tudnék használhatóan játszani mert Dz-n legfeljebb 15 perc után elrontják a mókámat hiába lennék B01 B02 magasságában B06on nem is voltam még csak B05ön. A frissítés után sokkal több a mob Dz-n is és minden lövésük talál ez is vicc.
A falconra nincs megfelelő cuccom és hangulatom se. 2x akartam belépni a héten a játékba mindkétszer pont akkor volt valami szerver bigyó. Most pl estig ráérnék de nincs hozzá hangulatom pedig alapjaiban szuper játék lenne ha nem cseszték volna el. -
#4169 SZERINTED ez lenne a lényege... Szerintem meg az, hogy szórakoztasson! Én nem azért ülök le játszani, hogy elmondhassam hű de brutál gearem van mert mégis kit érdekel?! Szintén nem azért ülök le játszani, hogy elmondhassam magamról ezt és ezt a küldit meg tudom csinálni agybeteg XD nehézségi szinten mert egyrészt megint csak kit érdekel, másrészt számomra egy játékban elért siker nem jelent semmit, nem gondolom, hogy valódi teljesítmény lenne jónak lenni bármelyikben is. Szóval leülök és érezzem jól magam ennyi az egész, de hidd el nekem az emberek többsége ugyanígy van vele. Tehát egyáltalán nem baj ha nehéz valami amíg ezt szórakoztatóan csinálja az adott játék!
A Falcon Lost -ot hard -on elsőre megcsináltam randomokkal, rengeteg időm volt addigra a játékban meglehetősen jó gear -el. Szóval igen, nekem a kezdetektől nem volt gond ez a küldetés épeszű csapattal. De ezt a küldetést én már az elejétől szánalmasnak találom, (ok, nem vagyunk egyformák ez csak az én véleményem!) egy pici terem aminek a felét sem tudod automata ágyúk miatt kihasználni és a nehézség csak amiatt durva mert a készítők szándékosan nem hagyják neked a fedezék rendszert rendesen használni.
Ellenben mutatok valamit csak, hogy tisztázzunk végre egy "APRÓSÁGOT" a játékkal kapcsolatban! :) Hosszú lesz ábrákkal, úgyhogy aki nem kíváncsi rengeteg rizsára az ne kattintson, én szóltam...:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval a Steam azért jó mert már egy jó ideje van benne egy bárki számára elérhető funkció a SteamCharts ami lehetőséget ad arra, hogy egy totál egyszerű diagramon nyomon kövesd egy játék előmenetelét játékosszám függvényében. Hogy lássuk mi a csoda ez és kicsit perspektívába helyezzük az egészet nézzünk meg egy rettentő sikertelen játékot ami annak ellenére, hogy AAA cím volt soha nem is élt igazából. :) Evolve:
Mint látható a játék már eleve nem tudott komolyabb közösséget megszólítani, a megjelenésekor kb. 7000 ember játszott vele ami borzasztó kevés. Viszont ami az igazi kudarc az, hogy még ezt a keveset is pillanatok alatt elveszítette, tehát még azoknak a relatíve keveseknek sem tudott kellemes szórakozást nyújtani akik hittek benn és "akarták" szeretni. Egyszer egy ingyenes hétvége miatt lett majdnem 10000 játékos akiknek eszébe sem jutott ezután megvenni a játékot és játszani vele. Manapság már csak 100-200 ember játszik vele ami mostanra elhanyagolható, ebből pénz nyilván nem lesz több az alkotóknak. És, hogy minek mutogatom ezt? Mert akkor jöjjön a horror! XD Hasonlítsuk össze, hogy a The Division, hogyan szerepelt ehhez képest a megjelenése óta. Tanulságos lesz...
Na szóval ez az amivel vitázni kellene kérem szépen! Én lehet, hogy hülye vagyok aki csak sír össze vissza, csak akkor mivel magyarázzátok azt, hogy a játék PC -n 100000 feletti játékosszámmal nyitott (ez persze nem reális hosszabb távon, csak az új játékra egyszerre rákockul mindenki) mostanra pedig 25000 alatt van. Tegyük tisztába egyszer és mindenkorra (lécci-lécci) hogy momentán nincs olyan kérdés, hogy baj van e a játékkal! Látjátok a kék csíkot? Az nem baj hanem katasztrófa. Alsó hangon. :D A játék fényévekkel kezdett jobban mint az Evolve, de olyan brutális sebességgel hagyják el a játékosok, hogy az semmi szín alatt nem normális és egyértelműen mutatja, hogy a játék pokoli nagy bajban van. Tehát amikor arról beszélek, hogy sok mindenen változtatni kellene akkor lehet, hogy tévedek abban, hogy miben kellene, de hogy a jelenlegi rendszer nem működik azt a statisztikák egyértelműen jelzik.
OK, de mi van ha ez nem is olyan nagy dolog mint ahogy én beállítom, elvégre lehet, hogy ez a fogyás tulajdonképpen egészen normálisnak mondható. Rendben nézzünk meg egy olyan játékot ami normálisan működik már régóta. Most ne azt nézzük, hogy más típusú játék, más kereskedelmi modell csak azt nézzük, hogy milyen az amikor a fejlesztők képesek hosszú távon menedzselni a játékot. A Team Fortress 2 ezekhez képest a megjelenése óta:
Látjátok, hogy a Division milyen eszement jól kezdett még ehhez a (nyugodtan mondhatjuk) legendásnak számító játékhoz képest is? Viszont egyből szembetűnő, hogy ehhez képest a Division totális lejtmenetben van, már lényegesen mélyebben van mint a TF2 valaha is. Elképesztő látni, hogy a TF2 -n milyen fantasztikus munkát végeztek a fejlesztők mert négy év(!) alatt gyakorlatilag folyamatosan szinten tudták tartani a játékukat. El sem tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehet ez egy olyan iparban ami ennyire gyorsan változik mind a trendek mind a technológia szempontjából! Le a kalappal előttük. És végül totál csak a perspektíva kedvéért egy olyan játék ami már valahol elérhetetlen magasságban van ehhez képest hasonlítsuk össze ezeket a Counter Strike: Global Offensive -el! :)
Hát igen... Ez persze a legtöbb fejlesztőnek, kiadónak csak egy álom marad, hogy ezt elérje, de érdemes elgondolkodni ezek alapján a diagramok alapján, hogy mi számít igazából sikernek egy játéknál, illetve merre is halad most a The Division... :(
-
HHpanther #4168 "nincs miért küzdeni már."
Csak kérdés. Glitchelted a falcont?
- Ha igen...miről beszélünk?
- Ha nem...respect! -
Betyar070 #4167 Maximálisan egyetértek !!!! Nem a sikertelenség miatt lépnek le a játékosok, hanem mert dögunalom az egész és nincs igaz cél ami motiválhatna. Ha a játékban van valódi cél az "igazi gémer" 100x is oda rakja magát. Itt azonban nem ez a helyzet, nincs miért küzdeni már. Komolyan mondom sajnálom a sok csaló vérpistikét, azért csal a kis nyomorult, hogy a DZ-ben megmutathassa ő is valaki. (szánalmas)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.27. 14:52:10 -
Barnus #4166 Miért lenne nehéz? Nem értem. 210 feletti nem exploitolt gearben vagyok. Letoltam becsületesen challenge mode falcon lostot és volt benne kihívás, volt benne öröm, mikor sikerült. 1-2-3 alkalommal még élvezetet nyújt újra és újra megcsinálni, amíg nem válik rutinná annyira, hogy unalmassá váljon. Gondolom te már rengetegszer végigcsináltad hagyományos módon és ezért unod :) Egyébként értem én, hogy a gearért szenvedni felesleges, mert később könnyen megszerzed. De ha valamit kizárólag a loot miatt csinálsz, mert egyébként unod, akkor az már rég rossz. ha kihívás, nehéz, és a végén jó érzés, hogy sikerült megcsinálni, amihez bónuszként még lootot is kapsz, akkor win. Ha unom, faszé vagyok itt, legyen már vége, na végre, oh már megint egy fos loot, akkor nem kell odamenni és játszani vele, ez így van :) El kell dönteni, hogy az ember miért játszik. Ha lootért, akkor lehet menni exploitolni, aztán villogni a rengeteg settel, csak annak meg értelme nincs. Mert minek gear, ha amúgy az ember nem akar "progresselni", nehéz fába vágni a fejszéjét, mert, mint ahogy írtad elmebeteg nehéz a challenge és nem érdemes csinálni. Hát pont ez lenne a lényege. -
#4165 Never trust the client
Egy mondattal összefoglalva, a büdös életbe nem fognak ebbe anticheat rendszert építeni, mert ahhoz alapjairól kéne újraírni a játékot. -
#4164 Benned még nem realizálódott :) valójában mennyire nehéz itt használható high-end geart szerezni! Nekem rengeteg set item -em van és a nagy többség egyszerű véletlen generált vacak. Egyrészt set itemet szerezni eleve nem egyszerű, de olyat ami tényleg használható borzasztó nehéz.
Challanging -ben (hard kit érdekel? IGAZI high-end gear ről beszélünk) a Falcon Lost pontosan arról szól amit írtam. Mind a négy játékos bent kuporog egy gödörben miközben attól rettegnek, hogy 2-3 shotgunner egyszerre ugrik be. Mert ha igen akkor kb. annyi volt a történet. Nekem legalábbis az élvezetes játékkal kapcsolatban nagyon más elképzeléseim vannak. Twitch -en rettentő sokszor láttam összeszokott brutálisan gear -elt csapatokat másodpercek alatt elvérezni egy szerencsétlen gránát, sniper, shotgunner miatt.
Ami miatt most értelmetlen játszani az, hogy az a gear amiért jelenleg a beled kimelózod az a következő DLC -vel relatíve gyorsan megszerezhető lesz. Nem fogom ugyanazt a dögunalom pályát százszor újra megcsinálni olyan tárgyakért amik nemsokára egyszerűen beszerezhetőek lesznek, így csak elunom az egészet és végleg megutálom a játékot! -
Barnus #4163 Azért annyira elmebeteg módon nem nehéz beszerezni. WoW-ban vagy más játékban se vágják hozzád a legjobb cuccokat. nyilván wow-ban és máshol se mindenkinek volt ahhoz ügyessége/kitartása/türelme, hogy aktuális contentben végigcsinálja a dolgokat. Minek is? Majd köv kiegben le lehet szólózni :P csak abban mi a játék? Egyébként nem tudom. Én szeretem Falcon Lostot. Nem kell rettegni, le kell lőni az ellenséget, ennyi :) -
#4162 Mondjuk szerintem teljesen még nem kell feladni ezt a játékot! A jelenlegi helyzetben azért szerintem is tök értelmetlen játszani, de szerencsére(?!) nem is nagyon van miért. :) Mi az amit el kellene még érni egy karakterrel most a játékban ami olyan rettenetes nagy élmény lenne amit kár kihagyni? Gondolom a négy challenging küldetés már a könyöködön jön ki, a DZ egy csíter/gliccser paradise, a Falcon Lost meg arról szól, hogy egy gödörben rettegsz úgy egy órát nehogy túl sok NPC ugorjon be egyszerre. XD Ez utóbb nem vicc tényleg így néz ki a dolog, és ez kéne szórakoztasson most a következő DLC megjelenéséig?! Vicc az egész.
Viszont amikor majd jön az új DLC és vele együtt az új item level akkor valószínűleg a mostani 240 -es gear sokkal könnyebben beszerezhető lesz majd, szóval végre meglesz a fejlődés lehetősége/élménye a játékban. Én úgy vagyok vele, hogy a következő DLC -nél visszajövök beszerzem a mostani(!) csúcs geart aztán ha nem javítottak semmit akkor megint lépek. Így mindig lesz tennivaló a játékban csak az éppen aktuális high-end geart ignorálni kell mert elmebeteg módon nehéz beszerezni és egyébként sem kell semmiféle szórakoztató küldetéshez a megléte. -
kopaszeger #4161 Köszi épp most fagytam ki és nem is indul el a játék -
#4160 ..és a fő hibának MASSIVE a neve.. -
Betyar070 #4159 Szia!
Olyan programhiba amit kihasználva csaláshoz, előnyhöz juttatja a játékost.
( ez a játék tele van ilyen hibákkal!!!! )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.27. 11:18:42 -
kopaszeger #4158 szasz Betyus.
Mi az a "glitch"? -
Betyar070 #4157 PÜ.ment!