The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4e9bvn/did_a_bit_of_testing_on_scavenging_with_opening/

prohardverről loptam a linket, a lényege hogy jelenleg nem működik a scavenging 100% felett, 100% felett valószínűleg újrakezdi csak és a 135%-ot 35%-nak veszi, ezt támasztja alá, hogy 92% scavenginggel a srác 500 nyitás alatt több mint 3x annyi HE alapanyagot kapott mint 135%-al. Így ő azt javasolja, hogy lőjjétek be 90-99% közé amíg nem javítják.
Nagylaci
Folyton elírom basszus! XD

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

szomferi
*egyelőre

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Okés, akkor úgy mondom, hogy a jelenlegi pvp szar, bár szerintem ez nem fog változni 😊 Nekem mondjuk ha pvp-ről van szó, akkor valami fps játék kell, ott inkább van balance. Ha meg irl játékról van szó, akkor sakk, ott majdnem tökéletes az egyenlőség a két fél között 😊
Reménykedek abban, hogy az incursion-ök folyamatosan, legalább havonta fognak jönni, és a nagy kiegészítők még ennél is több tartalmat hoznak a pve részhez. Mikor megvettem ezt a progit, hosszú távra terveztem vele... ha meg mégsem lesz olyan a játék, amilyenre számítok, még mindig mehetek majd wowozni 😊
Nagylaci
Nincs igazad, nem szar a Division PvP része! Majd ha működni fog egyáltalán akkor eldönthetjük róla, hogy milyen. XD
Incrusion -el új coop küldetés kerül a játékba úgyhogy nekünk akik hasonlóan gondolkodunk szintén lesz valami extra amit csinálhatunk, nem is beszélve a majdani fizetős DLC -kről amik remélem még több PvE mókát hoznak majd.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Van félrerakva is, de ki kellett próbálnom az MP5-öst is, a dz 50 meg szombaton lett csak meg asszem. Félek azért attól, hogy az új, 32-es bprintek meg megint csak új szinthez lesznek kötve, valami olyan magasságban, ami nekem elérhetetlen. Ezt az 50-et is egy hónapig tartott összehozni, és múlt héten pont elég volt belőle.
Lehet, hogy dz05-06-ban gyors lesz majd sárgához jutni, de én inkább pve-ben akarok majd fejlődni, még ha lényegesen lassabb is lesz. A véleményem a Division pvp részéről, hogy szar. 😊 Ellenben a küldetéseket még mindig nem tudtam megunni. 😊
Nagylaci
Igen, logikusnak tűnik, hogy a nálad lévő legerősebb tárgyak alapján számolja a gearscore -t, de ennél a játéknál én már semmin sem csodálkoznék... 😊 DZ -ben ezután sokkal gyorsabban lehet majd magas szintű high-end tárgyakat szerezni, csak sokkal veszélyesebb is lesz.
Szerintem hiba volt kraftolnod bármit is, főleg olyat amihez divtech kellett! Holnaptól új 32. szintű blueprintek is lesznek arra kellett volna félretenned, minél többet!

Erről volt szó azon a streamen, pont azt a részt láttam, ahol a kérdező felvetette ezt a dolgot. A fejlesztő azt mondta rá, hogy pont ez miatt fogja a program megnézni az inventory-t is... 😊 Szóval szerintem, ha akarunk sem fogunk tudni alacsony geares játékosok közé menni.
A Midas-t egyébként nem sajnálom, van egy vectorom 25% crittel, 8% talent crittel és self preserveddel, meg tegnap csináltam egy egész pofás mp5-öt is, szóval fegyverem van. Csak ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy jó ötlet-e ez a dz, mert én csak szenvedek itt, én mással ezt nem csinálnám meg. Remélem, hogy most már a pve-ből is tudok rendesen fejlődni, mert akkor az életben többet nem megyek vissza dz-be.
Nagylaci
Én nem tartom kizártnak, hogy a DZ level 75 és 90 -hez kötött cuccok esetleg csak kozmetikai jellegűek lesznek. Tehát egy új kinézet azoknak akik elérik ezt a meglehetősen magas szintet a DZ -ben. Nem lenne túl fair ennyire magas szintre kényszeríteni a játékosokat, de majd meglátjuk...

Meglátjuk kedden, hogy csak fegyert, modot, vagy geart is dobál a pve boss. Illetve hogy mi lesz a különbség a 32-es drop illetve a DZ 90-es gear között.
Nagylaci
Igen ez nekem is eszembe jutott, hogy zöldre cserélem a tárgyaimat, bemegyek az alacsony szintű DZ -be ahol visszaveszem a brutálisakat. 😄 Kíváncsi vagyok működik e majd ez a trükk?! 😊

WarrenGate uccsó boss pl.:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.11. 13:24:31

Addig cserélgeted a cuccaidat amíg be nem férsz a 159 score-ba és meg van oldva.
Esetleg bemész és utána átcseréled, lehet ott is maradhatsz, de lehet gondolnak ők is erre.
Nagylaci
Tévedés, challenging 32. szintű ellenfeleket jelent és ne felejtsük el az új incursion -t se ahol esetleg lesz egynél több named is. Persze ebben csak reménykedem. 😊

Jelenleg PVE named boss az utcákon, PVE named boss hard és challanging szinten, PVE challanging végén garantált sárga, DZ named boss, DZ kulcsos láda. De a challanging végi jutalmon kívül a többi még jelenleg csak eséllyel dobhat, és többségük 30-as, a nevesített fegyverek 31-esek talán, illetve a DZ-ben az arany is csak akkor 31-es, ha a 31-es vagy nagyobb bosst ölsz érte (DZ3-4-5-6)

Keddtől minden named boss garantált sárgát dob, talán pve-ben is bár most ebben nem vagyok biztos. De tekintve hogy azok utcán lvl30, csak lvl30-as sárgák, challangingen talán lvl31, szóval 31-es sárga, egyedül DZ5-6 ami 32-es, ott fog 32-es cuccokat dobálni a boss, azt kell farmolni majd.
Király! Köszi 😊
Nagylaci
Igen! A 32. szintű bossok ezután tuti biztos 😊 dobnak egy 32. szintű arany tárgyat, ez az új szint az 1.1 -es patch -el kerül bevezetésre, csakúgy mint a gear set -ek is.

Azt tudod, hogy a chat ablakba ki lehet íratni, hogy a társaid milyen cuccokat szednek fel? Sajnos jó eséllyel ugye látták a társaid, hogy kaptál egy Midas -t és tőled így nem nagy kunszt elvenni. Vigasztaljon, hogy egyáltalán nem jó fegyver amúgy. 😊
A DZ -vel kapcsolatban érdekes lesz, hogy ezentűl 160 -as gearscore felett külön DZ bracket -be kerülnek a játékosok. Szóval ezután a legerősebbek együtt farmolják majd a DZ05-06 -ot és ahhoz képest viszont nincs bent elég 32. szintű boss! Szóval elég rendesen megvadulhat majd a két felső DZ szinten a helyzet...
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.11. 13:16:51

Szerintetek nem fogja ez kicsit megbolygatni dz05-06 életét? Ugye ott 32-es bossok vannak, elég sokan. Én még mindig azt várom ettől, hogy tömve lesz rogue játékosokkal, akik ha látják, van valami a hátadon, már halott is vagy.
Nekem a hétvégén esett egy Midas, éppen extractoltam volna, mikor is jött a kicked form group, és már halott is voltam...
Tehát, ha lvl32-es az ellenfél, akkor a loot is lvl32 lesz? Mert az nagyon jó lenne.
Kérdem így is: 1.1 verzióban lesznek lvl32-es cuccok?

(Lehet volt már róla szó, de inkább megkérdezem.)
Nagylaci
Egyenlőre csak egy GARANTÁLT módja van az arany cuccok beszerzésének, egy challenging küldetés teljesítése. Holnaptól (patch 1.1) azonban MINDEN named boss garantáltan dobni fog egy szintjének megfelelő arany tárgyat függetlenül attól hol nyírtad ki!

Tikal
Arany cuccokat hol dobnak az ellenfelek? Csak DZ6-ban meg PVE challenging-en?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jó lenne, ha a készítők változatosabbá tennék a DZ világot. Lehetnének ott is miniküldetések, hogy ne csak arról szóljon az egész hogy A-ból B-be rohangálunk Itemeket kukázva. ( pl. sebesült ügynök kimentése, vagy lezuhant helikopter felkutatása, a túlélők kimentése...stb.)
ui: Lehet, hogy a diablo fanokat a mostani felállás is kielégíti,de ettől még színesebbé lehetne tenni küldetésekkel a jelenlegi fekete/fehér DZ-t
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.11. 12:50:51
Nagylaci
Zöld divtech -et mindenki konvertálja át kék nyersanyagokká (nyilván amire leginkább szükséged van) aztán a kék nyersanyagot meg arannyá! Ma még öt kékért kapsz egy aranyat, holnap már csak 15 -ért. Szóval holnaptól a zöld divtech csak harmad annyit ér!

Én egyáltalán nem játszom rugue -ként, véletlenül már többször sikerült azzá válnom, de általában el tudok futni. 😊

58-as vagyok, de sokszor nem voltam rogue, többnyire akkor is véletlenül, szándékosan csak 3x. az egyikben 4-es a másikban valami kis, 1-2-es szintet éltünk túl, a harmadikban meghaltunk. ezek a szándékosak is úgy szándékos, hogy egy rogue banda ránktámadt, kinyírtuk, visszajöttek, ránktámadtak, kinyírtuk őket, harmadjára nem vártuk meg amíg ránk támadnak, azonnal legyaktuk őket. másik alkalommal 3 rogue és egy nem az egy csapatban, legyilkoltuk a nem rogue gyereket is. harmadik pedig idióta volt, lőttünk rogue bandára 4 vs 4, az meg odafutott az utolsóhoz mikor már földön mászott, hogy leüsse, miközben mi lőttük, rogue-ok lettünk, ott akartuk hagyni de elkezdett ránk lőni szóval gyors és fájdalommentes véget ért a srác.

jó dolog a rogue játék, csak kibaszni sem akarok másokkal, így mégsem az igazi.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.11. 12:40:22
Nagylaci
Szerinted ennek mekkora az esélye?! 😊 Szerintem nem sok...
Amúgy electronics -al kapcsolatban tökéletesen összefoglaltad a lényeget. Egyszerűbben: endgame viszonylatában csak DPS, health, armor -ra van szükség. Egy összeszokott négyes csapatban hasznos ha van egy magas electronics -al rendelkező társ, de (sajnos) a pulse messze kiemelkedik a többi képesség közül mind PvE -ben mind PvP -ben. Míg PvP -ben a first aid, PvE -ben meg a smart cover.

okos, nagyon okos. gond max akkor van ha valakik ismerik és kimennek értük 😊
40 felett már óránként 1 szint jön kb ha farmolsz 4-es csapattal. Én eléggé untam már a végén mikor 3-4 szintet szedtem össze aznap.
Electronics, nekem alig 1000 és 19k a pont rajta, neki 3000-el 30k. Electronicsra akkor érdemes tenni, ha kell egy fegyver talent miatt. Egyébként bőven elég ha olyan holstered van ami mindháromra ad pontokat, azzal és az alap pontjaiddal megvagy 1000 körül, inkább a ruhára érdemes koncentrálni, több ruhába lehet 4-5000 skill powert szerezni ami ugyan az mintha lenne egy plusz 500 electronics pontos ruhád, csak ugye a talenthez nem lesz meg ténylegesen az electronics pontod, bár nekem pont olyan fegyverek vannak, ahol firearms és stamina kell hozzájuk, szóval az sem gond.

Abilities. Turret, simának a sebzése kevés, challanging szinten ledobod és azonnal szétverték szétlőtték. LMB még hackeli is szóval ellened fordul azonnal. Egyedül a tüzesnek van értelme egy két ajtónyílással érkező hullám ellen, de nem az igazi.

Amit érdemes használni, az egy heal. Support station max pve-re, de még ott is lassan healel, pvp csak a másik fajta heal ami rögtön healel, egyrészt pvp-ben nem élsz 2 mp-ig sem amikor lőnek, a fedezékhez pedig odafutnak és szétvernek, szóval azonnali heal kell amikor kell, bár szerintem pve-re is jobb az mint a station.

Támadásra pulse, egyértelmű dps-re crit stb, pve és pvp is nagyon ajánlott, főleg smg-hez.

sticky bomb, mint a videóban, a nagy sebzős csak pvp, de ott is csak ember ellen, npc ellen keveset sebez. pve-ben pedig a flashbang verzió ami bénít, de egy egy hullám vagy shotis rusher ellen életmentő.

smart cover, ha van eléggé meg tudja dobni a csoport sebzését, én mindig örülök ha van valakinek, pulse + smart cover és darálás van. pvp-re nem az igazi, játékos ellen persze, mert ott nem igazán maradsz fedezékben.

Nagylaci
Abból gondolom, hogy DZ-ben azok a társaim akiknek ilyen + kill XP -s cuccaik vannak egyértelműen több XP -t kapnak mint én, szóval szerintem működik a bónusz a DZ -ben is.

Most 64. szintű vagyok DZ -ben és valami elképesztő lassan lehet fejlődni! Ha nem lenne unalmas akkor kit érdekelne hiszen akkor szórakozásból játszanál bent és közben "úgy mellesleg" egyre magasabb szintű lennél. Sajnos egyáltalán nem ez a helyzet. Most egyetlen módon lehet tényleg szórakozni a DZ -ben ha van egy négyes nagyon erős csapatod és élvezitek más játékosok kiirtását. Más kérdés, hogy ezzel elrontod a többiek szórakozását és minden lelőtt játékost még büntetsz is a játékban, szóval nem biztos, hogy egy idő után az emberek vissza akarnak majd menni DZ -be, és mivel egyelőre ez egy elég komoly szelete a játéknak lehet, hogy a játékból is menni fognak...
Egyébként természetesen erre is van glitch! Négyen a mobile cover -es glitch használatával a jelenlegi térképen kívülre glitchelitek magatokat majd a DZ északi részéhez futtok persze a térképen kívül. Azonban a játék ezt úgy veszi, hogy bent vagytok a DZ -ben! Ott az egyikőtök kilép a csapatból és a felélsztős support station -t leteszi. A többiek addig lövik amíg az illető a földre kerül ezzel rogue -ok lesznek, az "áldozatot" meg feléleszti a saját support station -je. Ezt manhunt -ig játsszák aminek a számlálóját hagyják lepörögni. Mivel a térképen kívül vannak a dolog teljesen veszélytelen és rengeteg XP-t ad! Itt két játékos csinálja, de a lényeg látszik:

Én a Commodore 64 korszak óta játszom játékokkal és láttam már sok elszúrt dolgot, de hogy egy játékban ami ilyen hosszú ideig készült ilyen neves fejlesztő/kiadó által abban ennyi, bug, glitch maradjon olyat még nem láttam. Hozzáteszem imádom a játékot, de nagyon szomorú, hogy ilyen állapotban kiadták illetve komolyan gondolják, hogy PvP -be kell kényszeríteni az embereket amikor ilyen állapotok vannak. 😞
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.11. 11:59:18

kiserik
Elméletileg ad. PVE-ben sima xp-t, DZ-ben DZ xp-t.

Biztos, hogy ad? Csak mert a statok között van +xp ami a geareden fordulhat elő, és van +DZ xp is, amit nem nagyon láttam még.
Azért az nagyon erős, a 90-es szint. Ott egy halál mellett gondolom már több ezer xp veszteség van.
Én a 90-es blueprintekről, de még a 75-ről is lemondtam már. 50-75-ig több xp kell, mint 0-50. Mostanában rengeteget haltam, rogue szétkapnak nagyon egyszerűen. Szerintem inkább maradok azoknál a cuccoknál, amik pve-ből jöhetnek, azoknak a megszerzését még élvezem is, nem pedig kényszerből farmolok egy pvp zónában.
Kéne egy csapat. Amíg nem lettem 30as feleslegesen is kerestem volna bárkit is.
De szívesen tolnám akár még TS/Skype használata mellett is Magyar csapatban. Akár PVE farm akár DZ és akkor úgy építenénk valami csapatot a meglévő cuccokból, hogy valami értelme is lenne (gondolok egy Guild Wars WOW vagy Diabló féle összeállításra ne csak úgy 4 összevissza kari szaladgáljon 😄)

Egyedül meg nem nehéz DZ ben meghalni ha nincs ki felélesszen 😄
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.11. 10:34:11
Nagylaci
Egyrészt az 1.1 -es patch után valami kavarás lesz a DZ blueprintekhez szükséges rangok körül szóval úgy néz ki, hogy amihez most 50. szint kellett ahhoz ezután csak 40. kell majd. Viszont a fejlesztők beszéltek arról, hogy lesznek 75. és 90. szinten megvehető dolgok, de hogy ezek mik lesznek pontosan arról még nem tudni semmit. Viszont óránként 3-4 halál az rengeteg a DZ -ben még a mostani sokkal megengedőbb XP vesztős rendszer mellett is! Próbáljatok sokkal óvatosabban játszani és maradni az alacsonyabb DZ zónákban a felső szinteken alig adnak több XP -t az ellenfelek, cserébe nagyon veszélyesek és még a loot sem annyival jobb tőlük!
Igen a +XP -t adó cuccok a DZ -ben is működnek szóval tudod gyorsítani a haladásodat ilyen cuccokkal.

És DZ-be nyilván egy 4 es csapattal persze mennyi idő lehet az DZ 50 es rankot elérni? Belekalkulálva óránként mondjuk 3-4 halált minimum 😄 Oda is jó a + XP boostoló cucc? Vagy az csak PVE ben számít?
Mert most nekem 1 npc 181dzXp-t ad nem tűnik soknak.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.11. 09:32:21
MarkBlade
Elektronika úgy jó ha van egy jó csapat és egy ember a dps vagy a health kárára arra gyúr a csapatban. De arra hogy egyedül majd te megváltod a világot arra kevés. DZ ben így is tele van csalókkal meg magas dpsssel az emberek egy kevés healthel egy sticki és már fekszel az smg-től.
A videó alatt többen is írták hogy látszik hogy a bugos maszkot használja az életerő töltéshez.
BalikaHUN
A rendőr akadémia glitch már elég régi. Elvileg a kövi patch-ben javítják de ha mégsem akkor az egyik legjobb arany lelőhely lesz kraftoláshoz.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Ergo elég sokkal kevesebb electronic pont is? De ettől függetlenül E gombra gondolom érdemes vagy ezt vagy a turretet betenni nem?
Az hogy eléggé balfaszok ellen játszottak. A nagy electronics nem tartja őket életben, szóval lehet akármekkora ha egy másik jó csapat rájuk megy és ledarálja őket. Ilyen videót Te is tudsz csinálni nagy hp-val, vagy nagy firearms-al, csak az a lényeg hogy a neked tetsző részeket vágd össze.
Az persze jól néz ki ahogy a sticky bomb miatt elfekszik egy egész csapat.
Electronic

Mi erről a véleményetek?
Tikal
szégyen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az AUG A3 Para szerinted jobb a T821 nél? DPS be elvileg elmarad tőle és kisebb a tárkapacitás is de nagyobb az alapsebzése a tűzgyorsasága és picit kevésbé rúg vissza viszont valamivel pontatlanabb...
Megosztanám, ezt az alig néhány perce történt "élményt". Ha esetleg volt már elnézést!
Gondoltam kicsit felgyorsítom a gyűjtögetést, ezért "nehéz" fokozaton kerestem küldetésre társakat. Be is dobott egy 3x30-as csoportba. A Rendőr-akadémia küldetésre. Gondoltam akkor kezdjük. Leszaladtam a parkolóba, de sehol senki. Egyszer csak kiírja, h nem újjáéledő zóna, meg, h valamit feltörtünk, vagy tudom is én, hogy van.
Felszaladok, mert a lift nem működött, addigra ezek már kb mindenkit leöltek. Vége, küldetés teljesítve. Lila begyűjtve. Ekkor újra betöltés, kezdjük elölről. Fogalmam sem volt mi történik, csak azt nézem, h mindenki fent helyezkedik. Senki nem kezdi a küldetést. Az egyik srác beszalad elölről a kapitányságra, gondolom a tornateremig, aktiválja az ECHO-t, majd néhány másodperc, és megint "nem újjáéledő zóna". 1 perc, leszednek mindenkit, küldetés teljesítve. Lila begyűjtve. Majd kezdődik elölről. De akkor már nem tudtak bemenni az első ajtón, ki is lépett egyenként mind a csoportból... Nem tudom hányszor csinálhatták meg, de nagyon rutinosan mozogtak már...
Én meg járom a várost órákat néhány eladható sz*rságért 😊

Nagylaci
SMG -k eleve bónusz kritikus eséllyel indulnak emiatt messze OP fegyverkategória a játékban. Fel nem fogom, hogy a marksman rifle (+headshot damage) kivételével a többi fegyver miért nem kap valami hasonló erejű bónuszt?! Három fegyverkategória csúnyán lemarad, LMG közel javíthatatlannak tűnik a mostani helyzetben.
Megjegyzés: shotiból azt a típust elfogadnám amit a challenging fokozat NPC -i használnak! XD
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.10. 21:50:01

MarkBlade
Még annyit fűznék hozzá hogy a pvp 90% közelharc így ha dzbe szeretnél menni egy vector vagy hasonló smg elengedhetetlen vagy csak bedarálnak.
Nagylaci
Egyértelmű, keddig már csak gyűjteni szabad, és azonnal lesz phoenix kredit és alapanyag néhány 32. szintű tárgyhoz!

Liberatort a vectorral nehéz összehasonlítani. DPS-re darálásra a vector való, a crit-es buildek miatt, viszont az elég közelharc, a liberatorral kicsit nagyobb távolságban is lehet lőni, de a liberatornak elég vacak talentjei vannak, szerintem jobb a black market ak 74, addig craftolsz amíg ki nem esik egy jó talentes, és sokkal jobb fegyver.
Bár más kérdés hogy én keddig semmit nem craftolok vagy veszek, úgyis minden gyenge szint lesz a jelenlegiekből mikor bejön a lvl32.
Napi küldikre várni a legnagyobb hülyeség ha valamire 200 credit kell. Lexington challengingen kb 10-20 perc, csapatfüggő, és kapsz érte 30-at. Megcsinálod egy nap 7x és megvan a 200.
Na hát ez igen. hogy mennyit számít egy jó csapat ami ismeri a pályát...
Lincoln Tunnel Kihívás szinten. 10perc volt kb. A srácok végigdarálták az első részen át is rohantunk 😄 Így megvan az első sárga cucc.
Amúgy a Liberator jobb, mint a Vector? Vagy egy jó kis arany Black Market Ak 74 inkább?
Zs0lt1
kedden

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_