The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
farmoltunk 3 kört tele stashig, aztán a végszó egy rogue banda volt akit végigüldöztünk a fél DZ-n aztán egyszercsak a kettő mellé bejött még kettő és fordult az irány, utána ők üldöztek minket. Sikerült meglógnom, de voltam olyan hülye hogy visszamentem a társakért, aztán mind meghaltunk. De az eddigi 14 rogue helyett mostmár 21-nél tart a számláló, bár ennél jóval több volt, csak nem számolja amiket nem személyesen te ölsz meg, hanem csapattársadé az utolsó golyó.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ja és akad még egy probléma. Sztem elcsesztem. A végére hagytam a Karantén feloldást az Orvosinál. Kell még majd 900 pont hozzá de csupa 60at adó zöld 3szög maradt de ahogy számolom azokkal se lenne meg. Más is ad még medic pontokat vagy ráfaragtam?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.08. 20:02:52
Elsődleges fegyóra vetítve Dps 48k HP 49,5K Elektronic 8,7k Még van 2 kék cuccom de a lilák egyike se 30as még 😄
Szerintem jó eséllyel még nem 😄
ui.: Bullet Kinget megölted már? 😄
Végre valahára elértem a 30as szintet. Hát még elég gyengusz a ruházatom. PVE vagy DZ ben lehet hamarabb összekaparni egy tök alap sárga ruhakollekciót? Utána majd ráérek variálni a dolgokat de legalább meg kellene 3x ozni a mostani értékeket 😄
Amúgy meg Tactician's Authority. Akarom. Most. Többet nem tudok elmondani. Kérem kapcsojja ki... XD
Re to UPD: az új gear set -ek, és az általuk szerezhető bónuszok!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.08. 18:29:46
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
UPD: egyébként ez mi?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.08. 18:25:11

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
És ez az érv HOGY MI VOLT MÚLTKOR! Ez most hogy jön ide... Igen aki rogue -nak áll az tudja, hogy megszívhatja, de nem érdekli őket, benne van a pakliban.
A jövőben ez annyiban változik, hogy az esetek 95%-ban sárga vackokkal lesz tele mindenki, ugyan olyannal ami neked is esik DZ szerte bármerre mész. Aki szerencsés, annak egy értékes sárga, de ennek kevés esélye lesz, és úgysem tudod kinél mi van.
Tehát elmondható lesz, hogy eddig is azt kaptad a játékostól amit az npc-ktől, ezután is azt kapod majd tőlük, szóval nem lesz több értelme játékosra támadnod, mint eddig, ez nem változik.
A DZ drop esemény más, az új, nem tudjuk mi a loot, de ha értékes, akkor persze, aki a közelébe megy azt riválisnak fogják tekinteni és megtámadják, szép elképzelés a devektől hogy az npc-ket a játékosok kiírtják, majd egymásnak esnek és aki nyer azé a loot. Ez a gyakorlatban úgy lesz hogy játékos lövi a játékost, és amikor már csak az egyik banda van ott, akkor azok letakarítják az npc-t és viszik a jutalmat. Ha ott vagy 4 fővel biztos nem várod meg amíg a másik banda támad rád míg te az npc-re lősz.
De a bugokat tényleg javítani kellene a csalókat meg bannolni. Ha erre nem figyelnek akkor akár milyen jó is lehet a játék elveszíti a varázsát.
Ja, meg javítani kéne a bugokat, exploitokat és büntetni a cheatereket... mert azok 0 büntetéssel uralkodni fognak DZ-ben.
Kérdés a napi heti dolgok mit adnak jutalomként.
Kérdés a DZ drop-ban mi lesz, megéri-e megpróbálni begyűjteni a többiek elől?
DZ is időnként befigyel, mert muszáj. Igazság szerint szeretem a légkört ami ott van, de azért vannak idegesítő pillanatai. Tegnap épp nevesített ellenfél meg az őrei ellen harcoltam. Nem sok kellett, hogy a főnök megfeküdjön és hátha dob valami jót, mikor érkezik egy másik játékos a hátam mögött, kinyír, mikrofonba bemondja: sorry, aztán tovább áll. Nem zavar, ha kinyírnak, de ebben a helyzetben szar volt. Persze az esetek többségében egymást támogatjuk az idegen játékosokkal. Na mindegy. Ezzel számolni kell.
- Van egy köröm a boltok kifosztására (kb 40-45 lila cuccnak megfelelő alapanyag jön be belőle fél óra alatt)
- Napi hardok
- Napi challenging, ha a két könnyű közül valamelyik (puggal nincs kedvem szenvedni)
- Vagy DZ, vagy Közgyűlés farm
Kell egy haver, aki még nem ölte meg. Rácsatlakozol, group. Odapakol. Kilépsz group. Megölöd.
Majd ismét rácsatlakozol, group. Odapakol. Kilépsz group. Megölöd.
Írja is a srác: "Record today after the maintenance."
Én pl már unom a küldiket is farmolni, mert soha nem esik sárga ... a végén meg ad egy vacak sárga páncélt, ami semmire nem jó.
Dz még még hamarabb lesz uncsi, mert ugyanazokat a köröket rójuk ... és miért? Hogy essen valami, amivel aztán megint ua csinálhatom?
Élvezetes tartalom kell ... amit élvezetből csinálsz, nem kényszerből.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.07. 22:42:40
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.07. 20:42:16