7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4116 Igazad van, csak akiknek 240 -es gear -je van az azonnal elkezdheti majd csinálni az új incursion -t és relatíve gyorsan kifarmolni az új GS -el rendelkező tárgyakat, amíg a tisztességes játékosok nagy része még akkor próbál majd a már talán könnyebben megszerezhető 240 -es cuccokhoz jutni. Tehát a tisztességes játékos ebben a játékban mindig lemaradnak valamivel és ez főleg a DZ miatt nagyon frusztráló tud lenni. -
#4115 A játék úgy néz ki, hogy az ún. "trusted client network model" -t használja. Ennek a lényege, hogy a játékkal kapcsolatos adatokat a szerver az általad futtatott klienstől kapja és az alapján határozza meg a végeredményt. Ilyet ma már szinte egyáltalán nem használnak AAA játékoknál mert nagyon könnyen manipulálható. Az a vicc, hogy a Cheat Engine nevű program egy ingyenes eszköz ami arra való, hogy futó folyamatok kódjában kikeressél bizonyos értékeket. Tehát azt mondod, hogy a lőszered mennyisége a tárban 30. Kikeresed ezt az értéket amire persze kapsz rengeteg találatot, ekkor ellősz pár lőszert, marad 28. Erre is rákeresel úgy hogy a program már csak azokat az értékeket mutatja amik 30 -ról 28 -ra változtak. Ezzel a módszerrel előbb-utóbb meglesz a lőszered mennyisége amit átírsz bármire amit a program még kezelni tud, teszem azt 1000 -re, de olyat is lehet, hogy ezt az értéket "befagyasztod" aminek az lesz a hatása, hogy igazából végtelen tárad van. És ez eljátszható ebben a hálózati modellben szinte bármilyen számszerűsíthető értékkel, életerő, RPM, stb... Ugyanezt egy COD -ban pl. nem tudod eljátszani mert ott a szerver határozza meg ezeket az értékeket és nem a kliens, ott a csaláshoz manipulálni kell a játék kódját, amit ügyes emberek megtesznek, de legalább nem lehet primitív eszközökkel csalni. Itt igen. -
Raulblanco7 #4114 Ezek a jelenlegi szettek még 1 hónapig vannak mint top gear, aztán olyan lesz mint most a jelenlegi 182-es arany gear. -
Conqvistador #4113 Remélem összeomlik az egész és a kutya nem vesz dlc t az uborkától. Forduljanak fel a Massive al együtt.
Akkorát röhögnék ha eltörölnék a falcont a cuccokkal együtt és a sok nyamvadt csíter hoppon maradna de sajnos így a játék halott.
Lassan 1 hete nem léptem be és már nem nagyon érzek késztetést sajnálom hogy megvettem. -
Raulblanco7 #4112 Ingyen hack is van fent neten, így viszonylag egyszerű DZ-zni és FL-t farmolni, nem tud annyit mint a fizetős, de azért így is brutál, meg is értem valamilyen szinten azokat akik használják, és bár csábító az előny amit ad, de az már sok nekem, glitch elmegy, de a hack az más.
Igazából úgy lehetnek vele, hogy ok, kapnak 1 warningot, addig használják, utána abbahagyja, így is jól járt addig.
Mondjuk ebben a három videóban mindegyik a fizetős hacket használta.
Az egyik magyar srác aki ingyeneset használ, azt mondta abban nincs falon átlövés, csak a fizetősben.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.26. 09:56:22 -
Raulblanco7 #4111 Viszont a videós srácnak igaza van, nem 4 striker 2 sentry kell, hanem fordítva, 4 sentry 2 más lesz fent, a sentry 4-es bónusz fejlővésnél +15% dmg, 3x stackelhet, SMG-vel a 3 fejlövés megvan azonnal, szóval ő is azért lőtt akkorákat vele, mert szinte végig +45% dmg-et nyomott rajtuk, és ez nem téged buffol hanem az npc-re rakja rá, szóval a többiek is nagyobbakat lőnek rá. Át fogok váltani 4 sentry-re.
/bocs, láttam tegnap hogy invelsz, de végig DZ-ben voltunk 4-es csapatban./
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.26. 09:47:24 -
#4110 Teganp "Jó volt" a termés DZ-ban... -
macylacy #4109 tegnap amerikaiakkal nyomtam volt egy lány bent 197 gs sel , a másik is 200 as körüli mondom nekik legyen már kinnt mindig egy lifebag mert beszopjuk. Erre a lány behisztizett hogy szar ez a játék mert mindig meghal és hogy őt már ez nem érdekli ( na ja lehet hogy 80 IQ-nál tobb kell LOL) -
macylacy #4108 Falconon hányszor kell a c4 et feltenni a apc re ? illetve a c4 et elmegyek felette automatikusan felveszem ? mi van akkor ha a társam meghal és ő vette fel? A c4-et feltettni ketten érdemes a másik ketttő meg marad a gödörben ? -
#4107 75 dz rang.. még messze van.. Loot így esett.. nem piszkáltam :D -
#4106 Miért, milyen rang kell hozzá? Nem 50?
Egyébként ezt a 3 slotos páncélt recalibráltad, vagy loot? Mert pénzed van. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.25. 23:23:12 -
#4105 Nem mert a snipa csak bónusz a heti árustól vettem a sebzése miatt. Sajna a dz rang nincs meg hogy kraftoljam. -
#4104 Amúgy, nincs meg ugye az electronicsod a fegyvere(i)dhez. Nem zavaró? -
#4103 Annak van egy kék effektje, nem?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.25. 23:02:46 -
#4102 Még nem láttam senkinél sem ilyet :D -
#4101 Survivor Link? :) -
#4100 Mindig meglepődök a 3 slotos armorodon. :) -
#4099 15:20-nál hogy maradt amúgy életben? Glitch? Bug? Cheat? -
#4098 Berakom a mostani karit:
-
#4097 Alapvetően aki nem glichelt az lemarad és sajnos itt számít ez. De én azt tapasztalom hogy a 90% jó HA 30-40%.
Nagyon sok 160-190 közötti játékos van. Ami azért érdekes hogy ők miért nem csinálták ha mindenki.. Sajnos arányában rossz a Falcon. kihívásban szinte lehetettlen, nehézben meg nem mondom hogy könnyű de nem olyan vészes. -
#4096 Azért a játékosok is ludasak ebben a kialakult helyzetben. Mindenki megtesz bármit, hogy minél könnyebben megkapja a legjobb lootot. Behozták a Falcon-t, hogy majd jól elszórakozik vele a jónép és a játékos bázis 90%-a rommá glitchelte, hogy meglegyen neki a set, meg az űbergear, aztán meg csodálkoznak, hogy nincs miért játszani. Persze, ehhez kellett a felület is, ami lehetővé tette, de azért csak felelős a játékos is. -
#4095 A probléma az, hogy a loot rendszerű játékokat az emberek többsége azért veszi meg, hogy majd fejlődjön benne akár a végtelenségig, ha fejlesztők képesek ezt elérni. Szóval neked elég a coop, ez rendben van persze szórakozz vele ahogy neked jól esik. Viszont hidd el nekem, hogy az emberek többsége azt várta ettől a játéktól, hogy akár egyedül akár coop -ban tudnak majd fejlődni és valójában a jó loot rendszer tartaná fenn ezt a játékot hosszú távon és pont ez nem működik most benne. Ha a legtöbb Dialbo "like" játékot megnézed nagyrészt a fő hangsúly a single player -en van és csak messze az után jön minden. Én még azt is megkockáztatom, hogy élvezetes multiplayer csak pokoli nehezen kivitelezhető ezekben a játékokban. Itt is hatalmasat hibázott a Massive mert láthatóan nem értenek jól ehhez a műfajhoz szóval olyan területeket kellett volna csinálni amik jól működnek szólóban és felskálázódnak nehézségben ha többen vagytok. Hasonlóan mint most a hard küldetések, csak komolyabb kihívást nyújtva. És akkor a szóló és co-op játékosok ugyanott ugyanúgy megtalálnák a számításukat. Ráadásul ez a műfaj már rég ki van találva a Massive -nak csak le kellett volna másolnia a már működő mintákat! -
Conqvistador #4094 Mindkét oldalnak igaza van de ugye az uborkának is érdeke lenne ha rendbe tenné a játékot akár single akár coop oldalon hiszen a dlc-k ből nem sok bevételük lesz ha lelép a közösség egy rivális játékhoz :D -
Raulblanco7 #4093 Te magad mutattad hogy a játékosok 50%-a single. Tehát megjelenéshez képest természetes, hogy a kb 50%-a elhagyja a játékot 1 - 1,5 hónap után, mert nincs semmi új single tartalom, a régit pedig már unhatják.
A Friendlistem 1 kivétellel csak ingame vagy SG / PH-n megismert magyar és külföldi játékosokból áll, azon nem azt venni észre, hogy rohamosan csökkenne a létszám, van pár akit nem látok online, de úgy a 80-90% napi szinten van. Az meg hogy a single only játékos abbahagyja a játékot, szerintem az online játszóakat baromira nem érdekli, single-ben én sem játszanám már régóta, mert nincs mit rajta a sztori után, a játék lényege a co-op. -
Raulblanco7 #4092 Nem érdekli őket a single player rész, ők sem annak szánják a játékot. Egyébként tény, a pve területnek is DZ szerűnek kellene lennie, maximum gyengébb ellenfelekkel és loottal. -
#4091 Jogos, én már amúgy uninstalláltam, várom a Battleborn -t, ha csak ennyi ideig leköt mint ez akkor már jó lesz az is! Amúgy nem csinálok semmiféle "negatív kampányt"! Neked legalább látom az életkorodat (meg abból is ahogy elmondod a véleményedet), szóval mi a baj azzal, ha valaki negatív kritikát mond a játékról? Egy apróság kezd egyébként körvonalazódni bennem! :D Azt értem, hogy nektek személy szerint tetszik a játék, ezzel nincs is semmi baj, de ti amúgy olvastok gamer sajtót? Illetve tudjátok, hogy a játék elképesztő iramban veszíti a játékosokat? Már nincs olyan kérdés, hogy baj van e a játékkal, a kérdés már rég az, hogy meg tudja e állítani a Massive/Ubisoft a negatív tendenciát vagy nem. A játék mostani állapotában a legkisebb probléma az, hogy én itt mit írogatok össze, vagy bárki. Csak úgy megjegyzem, hogy itt is az történik mint minden fórumban általában, a többség már rég lelépett innen, meg jó eséllyel a játékból, őket már egyáltalán nem érdekli mi lesz ezzel a játékkal engem még igen, de értem ha ez sokakat zavar. Most így lassan két hónappal a játék megjelenése után már kritikus állapotba került és ez fontosabb kérdésnek tűnik mint hogy mittudomén milyen skint rakjak a vectoromra... -
#4090 Ha ennyi negatív élmeny ér a játékban akkor miért játszolmég? Van igazság amiket írsz és közzel sem tökéletes, de ammennyi hibája van is még mindig szórakoztató. Néha szívok.. néha szivatnak de be van kalkulálva. Jó sracokkal ismerkedtem meg akikkel a játék nélkül tuti nem futok össze. Ha ennyire nem jön be válasz másik játékot. Nem akarom megmondani mit csinálj csakk figyelek az egészségedre. De kérlek ezt a negatìv kampányt fejezd be.. -
Conqvistador #4089 Eleve nagy baromság, hogy azért vonjon le tőled XP-t mert lelőnek. Pont hogy nem szabadna semmit levonni de aki lelő dupla jutalmat kapjon. -
#4088 Persze, hogy nem fordul elő naponta! :) De azért mert úgy három eset után egyszerűen nem használtam többet a matchmaking -et DZ -ben. Biztonságosabb egyedül óvatosan játszva mindenkit potenciális veszélyforrásnak tekinteni, minthogy önként magam mellé vegyek három embert akik biztosan ott loholnak a nyakamon és a lehetőségük ugyanúgy megvan hogy kinyírjanak mint bárki másnak!
Single player kérdése... :) Diablo3 vagy más "klasszikus" loot based game megvan? Nem kell hetente kiadnod semmit hanem eleve kell legyen egy terület ahol lehet irtani és folyamatosan megadni a lehetőséget a játékosnak a fejlődésre. A single player nem csak küldetéseket jelent, főleg nem egy loot alapú játékban. Képzeld el, hogy a Diablo3 -ban az lenne az egyetlen lehetőséged a fejlődésre, hogy bemész egy szűk map -ra ahol mindenki lefarmol előled mindent és a szerencsésebb OP játékosok még téged is folyton agyonütnének. Lehetetlenül hangzik nem?! Pedig itt most pont ez történik. A vicc az, hogy ott lenne a hatalmas Manhattan ahol simán lehetnének boss -ok, mob -ok meg minden jóság a single játékosoknak, de valamiért a készítők teljesen kihagyták ezt a ziccert. Nem is értem. Ezt te meg tudod magyarázni valamivel? -
Raulblanco7 #4087 Ahhoz hogy egy single playerben lefoglalhass embereket, hetente kellene contentet kiadni, mert a single player nem olyan, amivel belépsz mindennap letolni ugyan azt. Hetente nem fognak új contentet betenni semmilyen játékban, szóval álomvilág marad csak.
Aki single, azt valószínűleg így is úgyis elvesztik, az online rész az aki ittmarad, farmol, nekik kell contentet adni.
Talán veled naponta előfordul hogy kirúgnak a csapatból és megölnek valamilyen reward miatt? Fura, én eddig egyetlen ilyen történetet hallottam, de biztos olyan gyakori mint a cheaterek, csak valahogy soha senki nem említi. -
#4086 Köszönöm, hogy tudod helyettem, hogy bizonyos dolgok hányszor történtek meg velem, erre nem igen tudok mit válaszolni, gondolom ha neked a dolog nem tetszik akkor nincsen is és kész. OK. Abban, hogy a DZ -ben érdemes neked lenni a group leader -nek igazad van, tényleg biztonságosabb úgy ez tény.
"Igen, nincs single rész az epizód mission-ök után, egy Online co-op játékban, botrány." Valószínűleg nekünk tényleg csak ignorálni kellene egymás hozzászólásait, mert nekem gyakorlatilag lövésem nincs időnként, hogy miről beszélsz... És ebben most nincs kritika vagy rosszindulat, egyszerűen nem értelek. Tény: a játékot a játékosok több mint fele egyedül játssza. Tény: a térkép 2/3 -a ott hever parlagon és nincs mit csinálni benne. Szóval ha a játékosaid fele nem tud/akar/szeret társakkal játszani akkor adnod kell nekik valamit különben lelépnek. Ez amúgy sem egy coop ONLY játék, hanem egy single player amiben lehetőség van coop -ra is. Tehát tök mindegy minek nevezzük a játékot, ha a játékosaid többségének elfelejtesz szórakoztató elfoglaltságot beletenni akkor el fogod veszíteni őket. -
Raulblanco7 #4085 Hm, egyszer lelőttek így téged, ne általánosítsd az egész játékra, ennyi erővel írhatod azt is hogy a haverod meg elaludt ezért csak 3-an maradtatok és 4 ellen vesztettetek. Az nem egy olyan eset ami naponta megtörténik. De akkor legyél Te aki invelsz chatről, kb 10 mp találni 3 jelentkezőt és akkor nem tudnak kirúgni téged.
Igen, nincs single rész az epizód mission-ök után, egy Online co-op játékban, botrány. -
#4084 Igen amúgy mindenkinek az a tapasztalata, hogy valahogy erősebbnek tűnnek az ellenfelek mint régebben. Ez amúgy nem feltétlenül baj, de azért jó lenne ha csináltak valamit azt kommunikálnák a közösséggel. De azért abba gondolj bele, hogy aki összehozott vagy 20% védelmet az elitektől az éppen hogy annyival több sebzést kap tőlük. Szóval ahhoz képest amire a játékos számít 40% -al többet kap az elitektől! :) Még nem biztos, hogy ez igaz, de elég aggasztó, hogy a fejlesztők nem cáfolják a dolgot... -
#4083 Mondjuk én is azt tapasztaltam, hogy erősödtek az ellenfelek, de egy szál 'Protection from Elites' sincs rajtam. Ugyan azzal a felszereléssel, míg eddig egy tárból röhögve lement egy elit, most kettő is kevés bele, illetve néha egy lövéstől is elfekszem simán. -
#4082 az a poén, hogy 15% scav-val is ugyanez a helyzet :D -
Raulblanco7 #4081 Komoly. Ügyes nagyon, mondjuk szép nagyokat is puffogtat, nekem nem ilyen erős a karakterem. -
#4080 Írod ezt úgy mintha a DZ -ben a matchmaking nem lenne ugyanolyan veszélyes mint egyedül kóborolni. A saját társaid simán kirúgnak a csapatból és lelőnek extract -nál a lootodért.
"vagy ha csak barátokkal akarsz de nincs egysem, megint nem a játék a hibás." Ebben tényleg nem, de mutattam egy képet arról, hogy a játék statisztikái szerint a többség egyedül játszik a játékkal. És abban igenis a fejlesztő a hibás, hogy nem érti a saját játékát és nem adott semmiféle alternatívát a szóló játékosoknak minthogy be kell menjenek egy négy fős csapatok által dominált PvP enabled arénába. Érted? Nem a DZ -vel van a baj hanem hogy nincs valami amit a játékosok egyedül is csinálhatnának helyette. -
Raulblanco7 #4079 Nincs közösségi rendszer, ha nem barátokkal akarsz menni, két gombnyomás és 4-es csapatban vagy, szóval valaki vagy balfasz, és ha 2 gombnyomás nem megy, akkor az nem a játék hibája, vagy ha csak barátokkal akarsz de nincs egysem, megint nem a játék a hibás. -
Raulblanco7 #4078 Ennyi, 4 fős csapat és jó eséllyel nem kötnek beléd. Van pár magyar srác, ingame ismertem meg őket, velük szoktam menni, tegnap is voltunk egy kb 1,5-2 órát bent, egyszer rogue-ok lettünk, mert supply-ra jött egy gyerek és az a mienk volt, nem hagytuk hogy kinyissa. Egyszer kimenekítés alatt jött oda két idegen, de számoltak hogy 1-2-3-4, mondtam nekik hogy most mi extractolunk, értették a célzást és leléptek, meg egyszer kétszer elmentünk egy másik 4-es csapat mellett, illetve 1 bosst közösen nyírtuk ki. Elég nyugis 4-es csapatban a DZ is. -
Conqvistador #4077 Hát tároljanak más adatokat a kliens oldalon.
A szerver oldalra meg hagyják pl a sebzésszámítást hát komolyan vicc az egész.