7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Raulblanco7 #4236 Nagyon helyes, osszák csak a banokat sorra.
Tegnap tök jó volt DZ, 2 óra alatt csapaton kívüli játékosból is csak 2-vel futottam össze, rouge-t is csak ha 1-2x láttam a térképen egy rövid időre. Lehet hogy kicsit lapítanak most egy ideig. -
Raulblanco7 #4235 Egyik sem, csak viccesnek találtam hogy a legnagyobb hisztiző írja valakiről hogy rinyapinya.
Egyébként ne gondold hogy egyedül vagyok a véleményemmel, akikkel közösen játszunk és SG-n vannak hasonló véleményen vagyunk, még 1,1 után pár nappal sírtál itt folyamatosan, mondtam ingame két mission között, hogy pillanat, csak válaszolok sg-n hisztikének, egyből mondta az egyik: Nagylacinak?
Ha ennyit sírnék mint amennyit te itt a játék miatt, biztos nem hívnék valakit utána rinyapinyának, bagyoly mondja stb. -
#4234 Így is van adjál nekem keményen, elképesztő micsoda hősies dolog ez! Hihetetlen, hogy képes vagy ennyire brutálisan elbánni velem egy fórumon, asszem' én soha nem leszek képes elérni ezt a magasságot! :) Miután abbahagytam a röhögést megígérem, hogy nagyon, de nagyon el leszek keseredve jó?! Vagy ha az a célod ezzel akkor tehetetlen dühöt fogok érezni. Örülnék ha megírnád, hogy melyik a kívánatos részedről! -
Raulblanco7 #4233 Írj neki a fórumon, játsszátok le, rinyapinya fejlesztő vs hisztigép játékos, az évszázad meccse. -
Daermon #4232 Muhahahaha :DDDD -
#4231 Próbálom magam tartani ennek a fórumnak az elvárásaihoz úgyhogy a következő válaszlehetőségekből választhatsz:
1. Ezt már lehetett tudni a bétából mit csodálkozol?!
2. Ha nem tetszik menjél mással játszani
3. Akinek tetszik a játék erre nem kíváncsi fejezd be de most
4. Közép-Kelet Európa Észak Nyugati feléből ne akard már jobban tudni...
5. Könnyű úgy dumálni, hogy te még egy szaros 163 gearscore -os tárgyat sem tudnál csinálni...
6. Ha nem tetszik, hogy meg kell dolgoznod a jó loot -ért akkor menjél tetriszezni
7. A The Division nem téved. A valóság gyakran pontatlan...
8. A Duke Nukem Forever- ben sincs ilyesmi nézd meg mégis milyen szar játék lett, izé...
9. A loot rendszer el van kúrva, várjuk az 1.2 -es peccset hátha lépnek legalább egyet a jó irányba, de ezt most nagyon félve írtam be ide... Szerintem a 4-es a jó válasz! :D -
macylacy #4230 hogy adhatja három egymás követő alkalommal a falcon ugyanazt a szart ??? (egy zöld 191 cucc) -
#4229 Egy biztos, ekkora nagy büdös rinyapina fejlesztőt én még nem láttam! XD -
Barnus #4228 Jah jófejnek tűnik. Bár én a sokat szidott Hamish-t is bírom. Szerintem jó arc. Legalábbis nekem szimpatikus a srác.
Egyébként tegnap meglepő volt, hogy egész du/este DZ-ztünk, öldöstük a rogue-okat és nem igen futottunk össze hackerekkel, pedig többször is volt server full, transferring amikor új ember lépett be a csapatba. Össze is gyűlt DZ-ben egy délután alatt vmi 5-600 PxC, 240+k DZ Funds meg +3 DZ szint meg jópár plusz rogue kill :)
Aztán az i-re a pont az volt, mikor a két pug srác, akikkel voltunk kérdezték, hogy csináltuk-e már challenge-ben falcon lostot, mert ők még nem. és megpróbáljuk-e. Hát mondtam, hogy mehetünk de este 11 volt, max 1 try-ra van időm, hátha lemegy, de ha halunk, akkor nem kezdjük újra. Bementünk és olyan szépen lement elsőre, hogy meg is lepődtem. Nagyon sokat számít a normális kommunikáció és a rendes fókusz fire. A shotgunosoktól kb soha senki nem halt, amint jött egy, egyik se élt 1-2 mp-nél tovább, lőni nem volt idejük. Remélem a hétvégén se lesznek csalók :) -
#4227 Ez a Dijit nevű srác (fejlesztő) egészen értelmesnek tűnik a sok már elnézést, de idióta között...
A lot is going into 1.2, we're aware that it's the last chance to really entice players (and show them we're not retards)
nagyon kíváncsi leszek!! -
Barnus #4226 Igen, ezt tegnap előtt már megírtam, amikor maga az egyik ingyenes hack fejlesztője kezdte a sírást, és belerakta az aim botot a programjába, mert elege volt a sok fizetős csaló programot használóból :) van ez így. Egyébként az a vicc, hogy az ottani emberek ugyanúgy reportolgatják a csalókat, ha megölik őket :D -
#4225 It's So Bad, That Hackers are bitching about Hackers on their own forums
lol b+ -
Barnus #4224 Az jó volna. Ma is tök rossz volt, hogy az egyik áldozatot ott kellett hagyni, mert besunnyogott a kamionba és onnan próbált lőni belülről. Kénytelenek voltunk otthagyni őt és futni a timerrel :)
Sajnos még túl izgatott vagyok ilyen helyzetben és nem akartam hogy lemaradjon a srác a videóról így túl hamar nyomtam el a 30 seces videót, a vége nem lett benne jól ahogy körbejárom a kamiont és látszik hogy benne van, nem pedig mögötte.
Rogues vs rogues :
http://plays.tv/video/57227b312d590b617c/-cheater-inside-truck
Pedig a srác hogy örült, hogy elvette Warzor zöld cuccát, de visszaloptuk :)
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.04.29. 00:14:23 -
Betyar070 #4223 Próféta szóljon belőled !!!! ( muszáj nekik lépni különben kinyírják saját üdvöskéjüket. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.28. 21:38:18 -
#4222 Na úgy néz ki az ubis srácok berágtak..
Jön egy nagy hullám hacker ban.
Bővebben -
#4221 Igazad van, bár én nem is azt mondtam, hogy "aki nem ért egyet velem vagy más a véleménye, az birka". Ellentétben simonl-nal én nem személyeskedni akartam. Egyrészt én csak azt azt próbáltam kifejezni, hogy nem kell hallgatni és beletörődni, ha kifogásolható a termék (még akkor is, ha másnak tetszik), amiért fizettél, másrészt - már ha itt felmerült a "gazdaság" téma - hogy elvileg egy egészséges gazdaság nagyjából úgy működne, hogy van egy keresleti és egy kínálati oldal. És mára az AAA kiadóknak sikerült elérnie azt a játékosoknál (a fogyasztóknál, a keresleti oldalon), hogy előrendeljenek, meg az összes szaros DLC-vel meg a szezonpasszokkal meg - a legnagyobb röhej! - a megjelenés előtti (sokszor nem is egyfajta) GYŰJTŐI kiadásokkal gyakran kétszer annyit fizessenek egy olyan játékért, amiről még azt sem tudja senki, hogy milyen, működik-e, nincs-e teli hibával, stb. Ez egy rohadt nagy ellentmondás, és ezt a trendet csak a keresleti oldal tudja megakadályozni a pénztárcájával. Hogy nem nyitja ki, ha a játék egy szar, és akkor a kínálati oldal is másképp adná ki kezéből a terméket.
Vagy akár lehet, hogy élvezetes is a játék- lásd The Division -, csak épp mégis alapvető koncepcionális hibákkal van teli. Mindezt az Ubisoft tekintetében meg még komolyabban kellene venni, mert a legnagyobb hazugok a játékiparban jelenleg, rosszabb lett, mint az EA.
És ezt a helyzetet súlyosbítja szerintem az előrendelés, mert megéri a kiadónak kidobni a piacra a játékot akár félkész állapotban is.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.28. 16:18:28 -
Pahli #4220 Az én szemszögemből jó a példa, mert 1 olyan játékkal nem játszottam mostanában amit jónak lehetne nevezni. És szerintem az össze nagyobb cím hulladék. A problémát az okozza, hogy nem kapsz olyan autót amiben jó a légzsák.
Megvétel előtt nem hiszem hogy 90 órát lehetett tolni a játékba.
Meg lehetett tudni, hogy Cheat Enginnel lehet majd csalni benne?
Hogy 1001 glics van a játékban?
A rewievokrl meg annyit, hogy a 95%-a fizetett tartalom, ami a nagyobb portálokon megjelenik
Utoljára szerkesztette: Pahli, 2016.04.28. 15:46:24 -
#4219 Ez valami szörnyű példa, tudod, hogy szar az autódban a légzsák de Te vezeted tovább, sőt mi több mész és "érdemi diskurzust" folytatsz arról, hogy szar. Ahelyett, hogy elvinnéd szervizbe és megcsinálnák vagy eladnád(tovább állnál), addig meg nem vezeted, ha ezek után betörik a fejed, meg is érdemled, hogy jöjjön egy troll....
Szervizes példa=DLC vásárlás lesz.(Ahol elég nagy az esély, hogy más hibát generálnak neked..)
Azt egyszer csak hallod.... Eléggé sok review volt a játékról. Már megvétel előtt lehet tudni, hogy ez lesz., +beta már ott is volt csomó glitch.
-
Pahli #4218 Simon az életkorod nagyon korrelál az IQ-ddal. Képben vagy látom a piacgazdaság és globális kereskedelem működésével. Tudod a tudás megszerzése nem régióhoz kötött. De köszönjük értékes hozzászólásodat, a "csinálj jobbbat" tipusú megmondások tengerére érkezett kis lélekvesztő fórumunk. Hát igen, így elég rövidre lehet zárni kérdésköröket, hogy "csinálj jobbat", vagy "nem kell nézni". Egy példával hadd illusztráljam, hogy te is megértsd. Veszel egy autót és nagyon élvezed. Azt egyszer csak hallod, hát hogy a légzsákokkal baj van mert később nyílnak, melynek következtében egy ütközés során létrejön egy ősi varázslat, hogy pici fejed apró darabokban festi költőivé az tájat. De jön a büdös troll és aztat ordíccsa, hogy "nem kell vezetni", "vegyél másikat", hát ha "sz*r minek vezetsz"? Véletlenül se lehessen érdemi diskurzusokkal körbejárni, ki hogy miként éli meg azt hogy seggbeb*szták egy jó nagy büdös lófa*zzal.
Te szerencsétlen ha példálozól legalább olvass utána hogy miket linkelsz be. A digic Picture-s alapítója történestesen Andy Vajna. Nézzél már rá hogy honnan van pénze öregem. Mellesleg a cég cinematikok-kal foglalkozik és nem játékfejlesztéssel. De te nagyon tudod miből fog valaki jó ötlettel a zsebében kifizetni 2-4 éven keresztül 900 embert egy 3A játékhoz. -
Barnus #4217 persze én ezt értem. én csak a csinálj jobbatot véleményeztem :) -
#4216 De ez sem "rossz"
katt
Egy játék ahol a mobile cover mindenre megoldást nyújt...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.04.28. 14:34:24 -
#4215 A játélkba új ellenségtípus került, a sunyin gyilkoló létra.
lol -
simonl #4214 Talán nem is a "csinálj jobbat" volt a mondanivalóm lényege.
Az talán nem röhejes vagy ultraciki, hogy Európa keletibb részéből a szarkupac tetejéről akarjátok megmondani egy multinak, hogy hogyan is kell működnie egy gazdasági társaságnak?
-
lacinkacinka #4213 Üdv! Én szívesen csatlakozom, ha gondolod! -
Droughert #4212 Sziasztok. 3fős kis csapatunkba keresünk társat. Szinte minden nap online vagyunk chalange küldi, dz, falcon incursion hard amit folyamatosan tolunk. Falcon chalanget szeretnenk hamarosan probalni, de azt jo lenne nem random tarssal. Ha valakit erdekelne a dolog vegyen fel barátnak, uplayen az itteni nevemen vagyok. -
Barnus #4211 zárójelben hozzáteszem, hogy valóban ultraciki volt már 15 évvel ezelőtt is ez a csinálj jobbat szöveg :)
Nem mindenki ugyanahhoz ért. Nem nekünk kell jobb játékot csinálni. Nekik kell a konkurenciánál. Miért ne mondhatnánk valamire, hogy szar, ha az szar. Mint ahogy egy zene, ha nem tetszik, akkor nem tetszik. Nem jelenti azt, hogy nekem meg kéne tanulnom zenélni és jobbat csinálni. Megteszi ezt más, van választási lehetőség, hallgatok mást. Jelen esetben, akinek nem tetszik egy játék, akkor nem kell fáradnia és jobbat írnia, elég ha egyszerűen egy más által megírt másik játékot választ. Ilyen egyszerű ez :P
-
Barnus #4210 Egyébként a "csinálj jobbat" semmivel se cikibb szöveg mint a "ha valaki nem ért velem egyet és tetszik neki, ami nekem nem, akkor birka". Engedd el a játékot. Szar, nincs endgame, cheatelnek, vegyél újat, játssz mással. Ennyi. Mi a gond ezzel? volt már játék, amit megbántam én is, szépen letöröltem, játszottam mással. Nem jutott eszembe megpróbálni meggyőzni azokat, akik szeretnek a játékkal játszani, hogy nincs igazuk és birkák, mert játszanak a játékkal, amivel én nem. -
simonl #4209 Nem annyira pállott és rohadt, csak több tudást, kitartást, szorgalmat és akaratot feltételez.
Csupa ismeretlen tulajdonság, igaz?
-
#4208 Ez a "lehet jobbat csinálni" annyira pállott szöveg, hogy már rég el is rothadt, hagyjuk már! Egyrészt, miért ne lehetne egy direkt játékfórumon, a játék topikjában a játékról beszélni? Másrészt, nem mindenki akkora birka, hogy lenyelje amit lenyomnak a torkán (vegye magára az, aki akarja).
Az ilyen játékiparnak bepucsító birkákból élnek ezek a nagy kiadók. Rendeld elő, DLC-stől, season pass-ostól, 3 fajta gyűjtői kiadásostól együtt hogy kapj egy virtuális plusz fegyvert meg egy gagyipólót...ezek azok a birkák, aki miatt megtehetik, hogy ilyen félkész állapotban adjanak ki játékokat. Aztán még meg is elégedjenek vele szó nélkül.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.28. 11:45:27 -
Raulblanco7 #4207 Lehet hogy 0,05% de a lényeg, hogy nagyon kevesen. Én szívesen megyek veletek szabályos challanginget is, de eddig a 8. kör volt egy random csapattal a legtöbb, ameddig jutottam. Igaz régen próbáltam, azóta a hard is unalmasan egyszerű, szóval lehet csak meg kellene próbálni megint. Mi a uplay neved? Ha mentek egyet akkor csatlakoznék majd.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.28. 11:36:56 -
HHpanther #4206 A bevétel az nem egyenlő a nyereséggel. :) -
Conqvistador #4205 Azért ne mondd már, hogy az Ubif0snak nem telik erre. Mikor évente 100-400millió dollár nyereségük van hozzávetőlegesen. -
Barnus #4204 Ahh közben most érkezett a válasz:
11:13 TheEnglishGentleman: The State Of The Game will begin in about 15 minutes. Thank you for your patience. -
Barnus #4203 Én is erről beszélek. Warzozzal mentünk Challenge Falcon Lostot, teljesítettük szabályosan. Mind a 4-en bent a játéktéren, megöldösve mindent, felpakolva a bombákat, túlélva a wave-eket.Meglepő, hogy ez Mission impossible-nek van beállítva.
Múltkor csak 3-an voltunk, 4.-re pugot kerestünk. Jön egy gyerek, azt kérdi, hogy 2in 2 out? Nem is értettem miről van szó. Ő mondta, hogy ez a kivülről lövős dolog létezik, én azt hittem, hogy az APC fixxel már nincs több lehetőség ilyesmire. Mondom neki, hogy mi csak bemegyünk és megcsináljuk, ahogy szokás. Erre közli, hogy hát az esélytelen, haver, hát 34-es szintű shotgunosok jönnek, meghaltok az első wave-ben. Próbáltam még beírni kétszer neki, hogy már sikeresen teljesítettük glitch nélkül, de nem fogta fel. Mindenképp ragaszkodott volna hozzá, hogy két ember menjen fel az égi létrán.
Nekem ez nagyon fura. Van egy része a játéknak, amit ezek szerint ahogy állítod, az emberek 0.01%-a teljesít, ugyanakkor az emberek 99.9%-a sír, hogy nincs mit csinálni. Ja, hogy ami nehéz, azt ne csináljuk, ami könnyű az meg unalmas? Most akkor mi van? :)
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.04.28. 11:12:19 -
simonl #4202 Itt a követendő példa akinek erre van ingerenciája: Digic Picture, magyar cég, magyarorszégon, érdemes végignézni a munkásságukat egészen az indulástól.....és hogy hova jutottak. -
Barnus #4201 Azt esetleg nem tudjátok, hogy a mai state of game-el mi a helyzet? hánykor szokott kezdődni? Most először gondoltam, hogy megnézem míg karbantartanak de reggel 9 óra óta csak fekete kép van :( -
Raulblanco7 #4200 Tudom, mi is így toltuk, de ezt nem a 0,01%-ba számolom, az nálam az aki bármiféle glitch / hack nélkül szabályosan meg tudja csinálni. -
simonl #4199 Bocsi ez sem neked ment, csak bénázok itt :) -
simonl #4198 Komolyan azt hitte valaki a játék vásárlásakor, hogy időtlen időkig kapja hozzá ingyen a különböző tartalmat, játékmódot stb.??
Volt egy tisztességes kampány, és további 80-100 órát simán belel lehet tenni a játékba. Ennyi.
Ha valaki másképp vagy főleg jobban tudja ezt csinálni - és amúgy is a gép előtt ül egész nap - akkor nyugodtan el lehet menni egy ügyvédhez, alapít egy céget, megálmodik egy vagy több játékot, felvesz embereket aki ezt neki le is programozza, fizetést ad ezeknek az embereknek, fizeti az áramot, hiszen az nem a falban állítódik elő közvetlen a konnektor mögött, majd elkölt nem kevés pénzt marketingre, hogy mi is tudjunk róla itt az SG.hu -n, és kiadja a terméket.
Ha mindezt végigcsinálja valaki, akkor már nem lesz a szókincsében olyan, hogy ingyen.
Így működik a gazdaság.
-
Barnus #4197 Tisztában vagyok, hogy nem lehet vele, de azzal kezdték az emberek, felteszem, hogy az itteni geargyűjtők is azzal kezdték.
0.01%?:) wtf. Azért ennyire ne misztifikáljuk már túl a challenge-t, ennyire nem nehéz.
Egyébként tegnapig még volt működő glitch, azt épp ma javítják elvileg, úgyhogy nem csak a hackerek tolták azóta is a gearelődést ott. csak épp kintről nem az APC-t kellett lőni, hanem a wave-eket. A bent lévő ember meg az üres szobában rakosgatta fel a bombát, amikor kellett felrakni :)