7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Tomi82p #4036 Persze,ebben is van valami,csak nem akartam ennyire részletesen belemenni.Én elfogadtam,h ebben a játékban ilyen a PvP,ennél teljesebb nincs benne. Viszont ha csapattal mentek,összedolgoztok,figyelitek hol vannak más játékosok, fedezitek egymást,használtok pulse-t,stb,akkor azért túl lehet élni,ki lehet menekíteni a cuccokat.
Tény,h vannak hibái,bár én azt nem sorolom közéjük, h "büntetés" jár érte,ha egy másik játékos megöl,vagy hogy hátba is tudnak lőni.
-
#4035 Üdv!
Eladó aktiválatlan Division (8.000.-), vagy csere SW Battlefrontra.
Privizz. -
#4034 Hát igen 200 körüli GS-el a Lexington és a Lincoln teljesíthető, csak csapatban sokkal gyorsabb. -
#4033 Hogy másról is essék szó, Lexington Challenging Solo letudva :D
Ugyan itt Falcon csapatot keresek. Jelszó: kellene a kiba 4. striker set item, de a kesztyűről már lemondtam :P -
#4032 Annyival kiegészíteném, hogy ez nem teljesen a játék PvP része! Elvégre itt ugyanúgy vannak NPC -k akiket farmolni lehetne máshol nincsenek is legfeljebb a küldetések maradtak, de szabadon csak a DZ -ben szaladgálhatsz és lőhetsz NPC -kre. Arról nem is beszélve, hogy a játék büntet azért, hogy valami gyökér hátba lőtt, pedig ilyenkor sok esélyem nincs a védekezésre. Ez így nem PvP hanem egyfajta stressz teszt, hogy mennyire bírod azt amikor igazságtalanul legyőznek és még bünti is jár érte. Viszont ezért nem a játékosokra kell haragudni akik ezt teszik hiszen ők csak használják a játékban kapott lehetőségeket! Szóval itt a fogalmatlan fejlesztőkkel van a gond akik azt hitték, hogy attól ÉLVEZETES PvP lesz a játékban, hogy elkerítettek egy térképdarabot majd azt mondták, hogy menjetek be és lőjetek egymásra. Nem dolgoztak rajta semmit, aztán meg el akarták adni mintha ez egy egyedi jól átgondolt játékmód lenne. A PvE -ből áthozott karaktereknek kellene működniük egy teljesen más környezetben ami bizonyos változtatások, ötletek nélkül nem fog menni. Én már uninstalláltam az egészet, megvárom hátha lesz valami komolyabb változás ami jobb irányba tereli ezt a katasztrófát és visszajövök, ha addig nem lesz másik játék ami leköt... Egy remek TPS játék volt amit nagyon élveztem, katasztrofális endgame -el, csak a season passt bánom, de azt nagyon. :( -
Tomi82p #4031 Szerintem ezen ne akadj ki,a DZ a játék PvP része, nem véletlenül lett úgy kitalálva,h a játékosok egymást is tudják sebezni. Ettől függetlenül tényleg nagyon aljas módon szednek le néhányan,de kell ilyen is:) -
astra14 #4030 szerintem akkor is azok :D én még egy ügynököt sem lőttem le...valahogy nem füllik a fogamhoz,biztos nem csak én szenvedek ennyit valamiért,és nagyon jó érzés mikor egy ilyen hátulról sunnyogós hülye gyerek rád megy,szóval na :D látni amúgy néhány játékoson h mennyire megkönnyebbül mikor kimentésnél nem lövöd agyon...utána meg jön veled mint a pulikutya mert van végre valaki akivel lehet játszani...gondolom milliószor szétkapták már őt is ilyen hitvány módon,meg látni a kimentés közben is,senki nem meri elkezdeni a kimentést..mindenki csak vár és nézi a többieket,szerintem elég gáz,még akkor is ha csak egy játékról beszélünk,semmi másra nem nevel csak h ne bízz senkiben és gyalogolj át mindenkin és miért?hogy kapj 2-3 ezer fekete zóna pénzt? na ez is no komment :) -
Daermon #4029 Rogue agentnek hivják őket, ez a Dark Zone. Egyedűl necces :) Bár én is szoktam egyedül játszani bent. De majd lesz más lootod.
A gond nem is a roguekkal van. Hanem a cheaterekkel... Speedhack, meg egy lövésből 3 embert leszed, stb... Az idegesitőbb. Rengeteg van.
Rogue max akkor kiakasztó, ha FL szétglitchből felruházta magát. Ilyenkor kijössz és újra mész, hátha jobb szervert kapsz. -
astra14 #4028 tetvekkel van tele az egész játék...lopni tud csak az összes,3/4 órát küzdöttem h ki tudjak menteni 9 sárga cuccot.2x meg is haltam...erre a kimentési ponton bujkál két büdös szardarab és várja az embereket..semmit nem csinál csak lövi azokat szanaszét akik játszani akarnak...tele az játék ilyen hányadék emberekkel -
#4027 A zöldem nem is tudom hanyadszorra rekalibráltam újra, de egymás után mindig ugyanazt az értéket adja. 270k+nál járok egy kalibrálásra ... -
Betyar070 #4026 Először is végy egy nagy levegőt, és bonts fel egy sört! Másodszor, ne gondold hogy más nem sz...ik evvel a fejlődési rendszerrel.
Ami növelheti a tényleges tűzerőt ill. a SEB értékét : ha a ruhád tűzfegyver értéket tartalmaz, a tűzfegyver módosítások, kritikus sebzés esélye/értéke, fegyver egyes bónusz tulajdonságai, csapásmérő szet, tűzgyorsaság, tárkapacitás ( a két utóbbi csak a tűzerőt növeli )
Én ennyire jöttem rá, ha valaki tudd még okosságot, majd kiegészíti.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.22. 22:10:41 -
astra14 #4025 mégis mit kell fejlesztenem h a sebzésem jobb legyen,mert most már fogalmam sincs -
astra14 #4024 én mindjárt sirok.... komolyan mondom... :D -
Ackronikon #4023 Életre a 65ezer jó, nekem kevesebb van mégsem halok annyit, csak ügyesen kell játszani. 2-3ezres sebzések nagyon alacsonyak én kb az MP5-el a pálya másik végéből lövök akkorát. nagy szopás ez a játékban amúgy hogy eltaláld a megfelelő geart főleg hogy ahogy az előttem szólok is mondták full random minden. Az imént 30 percig gyűjtögettem alapanyagot majd craftoltam egy szart, mert rosszak voltak a talentek. talentekre is figyelje oda mármint amit a karakterednek beraksz sokat számít. -
astra14 #4022 ezek a tárgyak is amiket folyamatosan dob nekem...slot szinte egyiken sincs,gagyi minden -
astra14 #4021 azt értem h feltettem a fegyverekre a kritikus dolgokat,életerőt növelném kicsit...de semmi..mikor irtam a dpsem 100ezer felett volt,most jo ha 80 ezer,az életem 85 ezer volt,most 65 ezer,mindenben a kritikust nézem és mégsem jó semmi,a sebzéseim is szépen visszaestek,MP5el pl 2-3 ezreket sebzek egy ellenfélbe,eddig simán elbirtam a 30as dz-s ellenekkel,most azok is szivatnak folyamatosan -
Ackronikon #4020 mit értesz az alatt hogy gyengébb? magát a dps statot ne nézd mert semmit nem jelent. a lőtéren nézted? skillekből miket használsz?
mondjuk sajnos elnézve a skillek 3/4-e felesleges a játékban mert semmire sem jók, ezért állok át a support buildemről dps-re mert kb semmit nem érek vele. -
astra14 #4019 nem igazán akar összejönni semmi...gyengébb vagyok mindenben mint voltam...szóval nekem magas ez a szar...vicc az egész -
Betyar070 #4018 Ez mind szép és jó, csak a probléma ott kezdődik hogy minden random ebben a játékban. ( tudom ez egy RPG )
(Ma 4x kraftoltam le egy térdvédőt és ebből kiválasztva a legkevésbé rosszat 3x kellet még azt újrakalibrálni, mert még ezt is az RND végzi!
A végeredmény az új 214 pont annyit ért mint a lecserélt 192-es, és még örülhetek hogy nem buktam rajta!)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.22. 21:00:41 -
astra14 #4017 köszönöm,megpróbálom :) -
#4016 Célszerű a ruhákat úgy kalibrálni hogy a életerő 100-70k között legyen minnél nagyobb annál jobb. A DPS 100k fölött maradjon. Az electronica pedig min 15000 legyen mert különben nem tudsz gyógyítani magadon szinte semmit.
Ezen kívül érdemes ha van lőszer növelő a ruhádon, crit damage vagy crit hit növelő, és ami szerintem nagyon jó ha minél több kiegészítő slot van rajta. Annál inkább tudod variálni később illetve annál jobb statokat érsz el. Nekem olyan mellpáncél esett aminek 3 ilyen slotja is van! Lehetőleg egy legyen mindenképpen! Az hogy mennyi páncélt ad egyenlőre úgy néz ki nem számít, ahogy nagyon a többi dolog sem főleg ha dps akarsz lenni.
Fegyverben addig kell kraftolni amíg minimum ki nem dobja a crit damagét, ez nagyon alap! És vagy a fejlövés vagy crit heal vagy valami hasonló jóságot.
Az smg alap hogy legyen. Én MP5-öt javaslom mivel annak 64-re fel tudod húzni a tárkapacitit ami sokat számít.
Ha ezt összerakod akkor rossz már nem lehetsz! Nekem olyan 20-50k testre és 50-90k fejre ami megy. Ha ruha szetet raksz össze kezdésnek javaslom a csapásmérőt. -
Nicco #4015 Hiába, ez a játék mégis valamiféle rpg, ahol az adja a játék élvezetét, hogy fejleszted a karakteredet valamilyen irányba. Sokan vagyunk úgy vele, hogy a számolgatás, úgynevezett "build építés" nekünk a játék sava-borsa, hogy a kari bizony minél erősebb legyen. Ebben a játékban ez nagyon egyszerű, tehát ha ezt nem szereted, akkor tényleg jobb valami hagyományos fps, ahol fix értékek vannak. -
astra14 #4014 tényleg nem értem,pedig nem vagyok hülye...de ez nem akar átjönni -
Raulblanco7 #4013 Igazából baromi egyszerű a dolog, valamit nagyon nem értesz, csak az a gond, hogy nem tudom elképzelni mit nem érthetsz ezen, annyira egyszerű. -
astra14 #4012 én most átalakitgattam mindent...kb 2-3ezerrel lett több a sebzésem..viszont olyan életerőm van h 1 lövés vagyok minden 32es szintűnek...ez gáz az egész,az összes kedvem elment ettől a játéktól -
Betyar070 #4011 Meglehet csinálni hardon,de szívatós a kicsike. Sokat segít, ha összeszokott a csapat. Ma annak ellenére, hogy remek játékosokkal próbáltuk nem jött össze. 2-szer a 15. hullámnál, 1-szer a 14-nél véreztünk el. (Nem gond van ez így.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.22. 17:27:12 -
astra14 #4010 nos..szarabb lett mire végeztem mindennel :) szóval thx h szenvedtetek velem kicsit,azt hiszem erről a game-ről nekem ennyit....így felesleges vele szenvednem,na jó játékot nektek hozzá!sziasztok -
astra14 #4009 na igy sem sokkal jobb...a vector felment 18000re és a kritikus maradt 23ezer,az M4 16000 és 23000 lett
Utoljára szerkesztette: astra14, 2016.04.22. 16:55:57 -
astra14 #4008 ne nézz hülyének,de nekem ez sok így hirtelen :/ most is..el is vesztem benne..a fegyverekkel megvagyok..de a ruhákkal hadilábon állok ,dps,másodlagos dps,életerő,aztán az alatt is még egy életerő adat stb...halvány lila fingom sincs minek mi az értelme..komolyan... :) -
Raulblanco7 #4007 Kis utánanézés csak, fogsz mindenből egy sárga cuccot, és odamész a recalibrálóhoz. Végignézed minden egyes statját, és hogy mit lehetne helyette, és összeírod magadnak a tökéletest, aztán már csak azt kell nézni, hogy amit kapsz minél jobban passzoljon hozzá, illetve ugye majd 1 statot át lehet rajta calibrálni. -
Daermon #4006 Azért egy RPG-hez ennyi agyalás csak elfér :) -
astra14 #4005 most nekiláttam,megnéztem mit csinálhatok,mit változtathatok,majd kiderül....csak pont ez a gondom,h lekapcsolni jönnék fel ide :D nem agyalni,de azért nem hagy nyugodni...főleg h megvettem :) -
Raulblanco7 #4004 Hát akkor marad a Call of Duty és társai, abban nem kell agyalnod felszerelésen, csak mész lősz. -
astra14 #4003 fuhh bakker,nem is kérdezek többet,ez nekem így rengeteg...mindenesetre köszönöm h szántál rám időt :) de szerintem ebből game delete lesz,élvezni akartam a játékot,nem azon agyalni mindig mit hova hogyan tegyek,meg nem is nagyon értem az egészet...hogy tudnék mindenből jót kihozni,mindenesetre köszönöm még 1x :) -
Raulblanco7 #4002 Gear farmolás, recalibrálás, craftolás, tökéletes gear sosem esik, max szinte tökéletes. Addig kell farmolni amíg nincs olyan geared amin max 1 stat nem kell.
Fegyvernek SMG, mint vektor, másodlagosnak mehet assault rifle, LMG vagy sniper, kinek mi, hova mi kell.
SMG-nek van egy jó alap +- 20% crit esélye, ezt kell tovább építeni gearrel.
Firearms-t és Staminát kell gyűjteni, az electronics viszonylag felesleges, ha csak nem egy talent miatt kell éppen, nekem valami 700 körüli electronicsom van, azzal is 20.000 felett a skill power, skill powert sokkal kevesebbe kerül gyűjteni, egy - egy ruhán 4-5000 skill power statot lehet kapni, ebből van kettő is nekem, plusz a gear modokba is 130+ stamina + 1200+ skillpower combót teszek mindenhova.
Kesztyűn legyen SMG stat, crit damage stat ha lehet.
Backpack pl 4-5k skill power stat.
Amire lehet még menjen a crit damage és crit chance stat ruhán, a fegyver alap 20 körüli chance miatt inkább crit damage a fontosabb, azzal lesz a sárga 23000 helyett több.
Armor fontos viszonylag, ha tudod azzal se spórolj, bár az főleg a DZ-seknek kell.
Fegyver talentek jók legyenek, sokat dob a fegyveren, sebzésen.
Fegyver modok jók legyenek, crit damage mindenre, szard le hogy a dps mutató mit mutat, semmit nem ér.
Célkereszt headshot damage + crit damage, tár tárkapacitás + crit damage, többire stability vagy accuary az egyik és crit damage.
És egyebek amik nem jutnak eszembe hirtelen.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.22. 16:19:04 -
astra14 #4001 valami tipp? mit nézzek?mit csináljak? -
Raulblanco7 #4000 Ez azt jelenti, hogy elég gyengét lősz, viszonylag kevés a sebzésed.
A sárga a kritikus találat, amikor sokat sebzel, ez crit neked 23.000
Nekem a vector fejre alapon lő 25.000-et, amikor sárga kritikus akkor 75.000.
Nem véletlenül haladsz nehezen, kicsit át kellene variálnod a gearedet, ennél sokkal többet ki lehet hozni a sima sárga gearből is. -
astra14 #3999 19000 és 31900 taktikai M1911el -
astra14 #3998 első hullám vektorral 12700 aztán aztán még plusz sárgán felugrik egy 23000 es érték is -
astra14 #3997 12011 fejre könnyített M4-el és 11700volt testre ugyanígy