7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4076 Mondjuk ehhez képest más online játékok ezt lazán megoldják, 2016-ban nevetséges, hogy egy AAA játékot cheat engine -el manipulálni lehet! Nem kell mindent szerver oldalon végeztetni a játékkal, de bizonyos dolgokat muszáj ha nem akarod, hogy primitív eszközökkel manipulálják a játékodat. De ez nem valami új, dolog hangsúlyozom hanem régi alapvetés online játékoknál. Szóval itt sem sikerült megugrania a Massive -nak a kb. tíz éve minimumnak számító dolgot...
Láttátok, hogy úgy néz ki hogy a Protection from Elites úgy néz ki még növeli(!) is a sebzést amit az elitektől kapsz?! Ez lehet a magyarázat, hogy rengetegen úgy érzik mintha nehezedne a játék pedig elvileg semmin sem változtatnak a fejlesztők. Tehát ha most egyre nagyobb védelmet pakolsz magadra az elitekkel szemben egyre durvábban sebeznek rajtad! XD
Reddit -
Barnus #4075 van valami védelem a módosítás ellen, de erre meg van valami "bypasser" progi, amitől mégis lehet módosítani :( -
#4074 Tökre jogos a felvetésed, csak egy gond van. Ha mindent szerver oldalon oldanának meg, akkor a szerverek sokkal labilisabbak lennének. Kénytelenek bizonyos dolgokat a kliensre bízni. Ami viszont a kliens oldalon történik az manipulálható. Ez ellen csak a fejlesztők tehetnének, ha mondjuk hajlandóak lennének valamiféle anticheat rendszert összeállítani. Elég lenne csak annyi, ami figyelné a memóriát, hogy 3. alkalmazás próbálja-e módosítani. -
Conqvistador #4073 Ezt vágom de épp ez a kérdésem, mint szuper amatőr programozó (apróbb dolgokat régen én is mókultam ) hogy 2016 ban egy ilyen nívójú játéknál hogy engedhetik meg, hogy bárki belepiszkáljon a játékba. Amikor bedob Dzbe vagy akárhova már nem lenne szabad engedni semmi féle módosítást a fegyveren. A töltés közben a megfelelő értékeket rögzíteni és eltárolni olyan helyen amit nem tud az adott hacker feltörni mert túl bonyolult (Egy algoritmus megnézné nem e buheráltak az értékek ha az visszaállítaná alapszintre és kiküldene egy figyelmeztetést pár olyan után bannolás). Semmilyen config fájlt még a mentéseket se tárolja a gépen a játék ha már online játékról beszélünk.
Azért egy olyan kiadótól aki évente hasamra ütök 500millió dollár bevételt termel ez alap lenne...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.25. 09:43:05 -
Barnus #4072 Az a baj, hogy nagyon sok minden a kliens oldalon van még mindig tárolva. A te géped memóriájában ott van, hogy épp mik a fegyver értékei, a karaktered pozíciója, stb. Kiolvassák, átírják, máris átteleportált egyik resource-tól a másikhoz. Lootolja, azt ugrik tovább. -
Barnus #4071 Arra gondolok, hogy az aimbotot sose lehet teljesen letiltani. A gond az, hogy itt magát a játék file-jait tudják cheat engine-el szerkeszteni.
Nyilván az lenne az álomvilág, ha semmi cheat nem működne, de ha már azt megoldaná a massive, hogy egy csaló, aki fejre lő, az a fegyver aktuális sebességével, aktuális golyószámmal és aktuális sebzéssel tegye, ne pedig másodpercenként 9999 golyóval, örök ammoval, akkor már van esélye egy 2-3 fős csapatnak is egy ilyen szóló pistikét lelőni. -
#4070 A Falcon szólóban :)
-
#4069 Ma egész nap scavengingeltem a sok fabrikot, toolst, weapon partsot, stb., és 187%os scavval CSAK minden 4. helyszínen esett sárga cucc. Eszméletlen.
Aztán a recalibration ... 540+ a max, erre 470eket ad sokadjára. A pénzt már nem is írom ...
Nem tudom miért estek át a ló túlsó oldalára crafting esetében, de ma majdnem volt egy pillanat, amikor letöröltem a Gbe, úgy felqurtam magam a sok marhaságon amit legyártott ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.24. 20:58:35 -
Betyar070 #4068 "csak" a hagyományos aim botok maradnának, azzal együtt lehet élni.
Mire gondoltál ? Egy aim bot programnál beállítod maximumra a sebzés távolságát illetve a sebzés nagyságát és még a gombot se kell megnyomnod. Csak szaladsz előre, aki bekerül a hatósugárba annak annyi. (lásd: BF3youtube)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.24. 16:30:48 -
Conqvistador #4067 Én eleve azt nem értem, hogy tudnak belenyúlni a csalók a játékba?
Anno még Comodore 64 en meg pc-n Turbo Pascal / Delphi ben programozgattam suli meg magánszorgalom és gondolom sokan ismertétek a cheat32.exe nevű progit ami a memóriában kikereste az adott játék értékeit és átírtad.
Na de egy online játéknál nincs rendes cheat/glitch védelem? Eleve 256 bites AES titkosítás vagy valami kellene és automatikusan tiltás ha csalást érzékel. Ha 5x egymás után csal az illető 2 hétre felfüggeszteni a karakterét utána legközelebb karaktertőrlés végül az accountját kizárni végleg. -
Barnus #4066 Tegnap spec egyik francia ismerőssel olyan durva, eseménydús 1 óránk volt, rogue-ok megbosszulása, majd rogue-á válás. Pitnél a zsákutcába szorultunk be, sniper módba váltva 10 játékos próbált kifüstölni minket és nagyon jól tartottuk magunkat. Nagyon nagy élmény volt, és az sem érdekelt, ha a végén végül xp-t vesztettem vagy pénzt. összességében magasabb szinttel és kicsit több DZ fundssal jöttem ki, mint amennyivel bementem. biztos, hogy a monoton pve farmolással "effektivebb" lettem volna, ha a célom az lett volna, hogy lépjek 2 szintet. De inkább élveztük a játékot. (mondanom sem kell, hogy az élménynek egy szóló cheater vetett véget, aki berambóztva mind a 4-ünket lelőtt azt elment :P). Igazából ez az egy hatalmas hiba még jelenelg Divisionben. A csalók. Igen, mindenhol vannak.. aim botokat soha nem fogják tudni kitiltani. De egy fejlövéseket osztogató emberrel szemben van esélye 2-3-4 másiknak, mert nem tud mindenkit elég gyorsan lelőni, van def cd, stb. stb. Viszont az rpm hack, falon átlövés, a végtelen lőszer és rpm cheat miatti nagyon gyors heal a fegyvertalent miatt tönkre vágja a dolgokat. Ha ezt a cheat engine-es belenyúlkálást valahogy meg tudnák fékezni és "csak" a hagyományos aim botok maradnának, azzal együtt lehet élni. -
Barnus #4065 Úgy gondolom, hogy minden országnak van valami játékos fóruma, fansite-ja, facebook, akármi. Mint esetünkben akár itt sg.hu, vagy pH. Diablóban se igazán volt community channel ingame amíg ki nem jött RoS. Persze, volt klán, de klánba csak ismerősöd tudott behívni, együtt játszani ugyanúgy csak friendslistről tudtál. nem volt egy közös chat, mint anno D1 / D2-ben. Ha valakinek nincs kedve együtt játszani, nem hiszem, hogy nehéz ismerősöket találni. Beírtam itt a uplay ID-met, máris 3-4 ember felvett és játszunk együtt. Ha meg az ember picit makog angolul akár csak írás szinten, vagy elég neki annyit hogy köszön és követik egymást, akkor a challenge mode mission tökéletes hely volt arra, hogy 1.1 előtt ha valakivel nagyon könnyen lement és ügyesnek tűnt, akkor felvettem friendsbe. Van 10+ ilyen ismerősöm, akikkel napi szinten vagy incursiont megynk, vagy DZ-t, akár rogue-ként, akár azokat kergetve vagy épp csak pve-t farmolva odabent. Az egyedül játszás oka nem a játék hiányossága szerintem. Sok az olyan embertípus. wow-os, diablós ismerőseim is vannak, akik klánban vannak, mégis mindent mindig szólóban játszanak inkább. Nincs ezzel baj, hisz aki egyedül szeret játszani, az egyedül szeret játszani. Csak Divisionben nem feltétlen lesz úgy sok sikerélmény. Sajnos ezt el kell fogadni. -
Ackronikon #4064 ki mondta hogy egyedül játssz? arra próbáltam utalni hogy több dolog még nincs rendesen implementálva ami a közösségi játékot építené. -
#4063 Van Safe HOuse, mindig tele játékosokkal, van matchmaking... miért játszanám egyedül? Steam-en is van rá csoport, bármikor találsz társat... -
Betyar070 #4062 Sajnos egyet kell hogy értsek veled. :(
Én még bíbelődöm vele egy kicsit, de nálam is uninstall lesz a vége úgy látom. Nincs cél, nincs miért naponta piszmogni a játékkal hogy fejlesszem a karaktert. A DZ miatt lenne értelem karaktert fejleszteni, de az ott uralkodó állapotok miatt ( csalók, FL glitch farmerek) értelmetlenné vált. Miért legyen a karakterem 198 helyett 204, vagy 214??? Hmm?
Sajnálom, kár érte! Egyedül a társaság miatt játszok még vele, nagyon jó arcokkal sikerült össze jönni a játék során, köszönöm ezúton is nekik a partykat !
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.24. 08:17:24 -
Ackronikon #4061 Én inkább onnan közelíteném meg hogy miért egyedül tolják főleg? talán mert nicns rendes közösségi rendszer a játékban? friend list-ről keresgéljenek? lol ... tény hogy ez nem egy single player játék de ezt végre a fejlesztők is észrevehetnék mert 1-2 alapvető dolog nagyon hiányzik .
u.i.: én szeretem a játékot :)
-
astra14 #4060 Nos :) kalibralok,csinalom,ugy probalom a dolgokat beallitani h jobb legyen es megse...ez az amit nem ertek h miert nem lehet :) a cheatrol pedig annyit.h eletemben eloszor raktam fel...csalok ellen mashogy nem lehet jatszani ;) es.za hiszed ha nem egy normalis katekost sem nyirtam ki mert miert?nem miattuk probaltam ki...csak eleg lett az ioyen emberekbol.szep estet vagy jo jatekot neked :D -
Barnus #4059 talán akik egyedül szeretnének játszani, azok vegyenek egy single player tomb raidert és játszhatnak egyedül :) Ez egy multiplayer játék :) -
Barnus #4058 Ne haragudj, de ha az állításod szerint NEKED magas, és egyszerűen, érthetően leírt dolgokat nem tudsz feldolgozni, az nem feltétlen a játék hibája és nem a játék a "vicc". Annyira azért ezek nem bonyolultak. Egyébként a mókás az, hogy valóban mondhatni, hogy vicc az egész más, komolyabb rpg elemekkel tűzdelt játékokhoz képest, de épp a másik oldalról. Mert egy nagyon egyszerű, könnyen értelmezhető játék, nincs olyan rengeteg stat, ráadásul sok "english only" játékkal szemben még az esetleges angol nyelvtudás hiánya sem okozhatna gondot az embereknek, hisz mindent magyarul ír ki a játék, ha úgy van beállítva.
Értem én, hogy neked magas, nem érted, de ahogy így előadod itt, hogy milyen szar a játék, mert számodra magas... ez nem egy okos viselkedés. Mármint lehet szidni a játékot a csalók miatt, a hibák miatt, meg ezer dolog miatt, de amiatt, hogy alap dolgokat nem tudsz felfogni.
Amúgy az írásaid tökéletesen mutatják, hogy miért vannak csalások, és csalók. Szánalmasan elszomorító, hogy az emberek ahelyett, hogy megértenék a játékok működését, amihez hülyék, inkább keresnek egy cheatet és azzal aprítanak, aztán megveregetik a saját vállukat, hogy na mostmár fasza gyerek vagyok, én vagyok az erősebb. Tiszta gáz...
-
#4057 Lehetséges, hogy bebugzódik egy stat? Leragadt 478nál az electronics már vagy 10. recalib óta. 300k+ felett egy recalib! :D De még 1x rámegyek. :) -
astra14 #4056 amúgy ma feltűnően sokszor estem ki a játékból én is,eddig ilyen nem volt -
astra14 #4055 nos..feltettem egy speedhacket....volt egy hülyegyerek...folyamatosan engem keresett míg normálisan játszottam és mindig kinyirt...visszakapta...kb 10x...ha csak igy lehet ebben is játszani akkor igy fogok játszani -
#4054 Ezen amúgy már módosítottak sajnos. A Csapásmérő 3-as szett csak 50% kritikus sebzés és a Nomád dupla pedig 100% scavenging. -
#4053 Az előbb törtánt :D Leestem a föld alá és így rakott vissza a safe roomba :D -
astra14 #4052 na oké,ennyi volt,delete ez az egész szar....tele trágya csíterekkel...és csinálja a dolgokat...igy is eléggé szopat az egész játék,nem hogy még ezek is -
astra14 #4051 pl az összes kommandós dolgot...kesztyű,hátizsák,mellény stb. így értettem -
#4050 Akkor a tárgyak egyéni talentjei vannak külön-külön, de ezek jellemzően nem olyan erősek mint a gear set bónuszok. Egy-két kivételtől eltekintve... -
#4049 Mit akarsz sima sárgából kigyűjteni? -
astra14 #4048 de ha sima sárga cuccból gyüjtöm ki,akkor is vannak valami bónuszok? -
kiserik:
A challenge küldik valójában csapatjátékra készültek, csak úgy szólok. Szóval amikor egyedül megcsinálod az csak egy mellékhatása annak, hogy a geared erősödésével már túlhaladtad a nehézségét, de valójában éppen, hogy nem úgy csinálod mint amire készült. Aztán amikor már meg sem tudom számolni hanyadszor csinálom meg akkor már egyáltalán nem szórakoztat. Kicsit sem. Szóval keresek egy csapatot és ledaráljuk, mindenképpen unom de legalább úgy gyorsabb...
A csajos hasonlatoddal kapcsolatban pedig:
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.23. 18:04:32 -
#4046 -
astra14 #4045 ha valahogy,ne adj isten sikerülne kigyűjtenem egy teljes ruha szettet az mit jelent?kapok valami extra bónuszt?vagy örülhetek h pl minden cuccom elött az van h csapásmérő pl?:D -
#4044 "de az igazi játékélményt a hosszú, rögös úton való farmolás okozza" lemaradt az, hogy számodra. -
#4043 Ez itten kérem az egyik legnagyobb problémája a mai társadalomnak (kivált kép a játékos társadalomnak). Mindent ide, de gyorsan. Csapatban gyorsabb, megvan a loot, köszi, szia. Egyedül lassú, szenvedős, élvezetes és a siker is mámorítóbb. Ha a való világból akarnék egy kicsit vulgáris példát hozni: nem mindegy, hogy hosszan szeretkezel egy gyönyörű nővel, vagy leülsz a sarokba és kicsapod a gyíkot. Az eredmény ugyan az, de az addig vezető út nem mindegy.
Lehet glitchet kihasználva farmolni, lehet csapatban farmolni, de az igazi játékélményt a hosszú, rögös úton való farmolás okozza. Én már egy ideje csak azért lépek be, hogy a striker kesztyűt kifarmoljam Lincolnból, többnyire egyedül (a poén, hogy a kesztyű talent miatt nem biztos, hogy jobban járnék vele, mint a mostanival :D ). Ha meglett volna egy nap alatt, akkor most vakarnám a fejem, hogy mit is kellene csinálni. -
astra14 #4042 én összevissza kapok mindent és szinte csak kék meg zöld cuccokat,sárga ha jön vagy valami fegyver,vagy kiegészítő a ruhákhoz... szoval siralmas :D ugye bemenni meg nem szivesen megyek már be a DZ-be,az előbbiek miatt :D -
#4041 Ma zsinórban sikerült 5x lenyomni, végig a taktikus szett darabjait szórta.... Striker holsterre várok már 1 hete :D -
astra14 #4040 sok a hiba..ez tény..nagyon tetszett az elején,a single play - t egyenesen élveztem,de azóta bármit akarok,semmit nem dob ami kellene,plusz amit eddig kipanaszkodtam itt,semmi nem ugy müködik ahogy kellene (nálam).és ennek tetejébe rengeteg a lagg és a bug meg jó a buli csak "sok a köcsög" :DDDDDDDD -
Tomi82p #4039 Klán rendszer bekerülése a játékba biztos sokat javítana ezen a statisztikán,nem tudom tervezik e,de én örülnék neki.
Így meg,ha valahol látom,h magyarok játékostársakat keresnek,akkor felveszem őket barátnak,igaz mostanában viszonylag keveset játszok,így nincs még összeszokott csapat,akikkel mehetnék,de elvagyok így is.
-
#4038 Teljesen igazad van a DZ egy négy fős csapat esetén játszható normálisan! Csak akkor nézzük meg ezt a fejlesztők által kiadott statisztikát:
Szóval a játékosok több mint fele tök egyedül játssza a játékot és még a co-op 43% -ából is sokan csak a matchmaking -et használják mert muszáj. Ebből látszik mennyire nem érti a fejlesztő a saját játékát mert a rengeteg szóló játékosnak nincs semmi az endgame -ben amivel foglalkozhatna. Őrült nagy hiba. Szóval nem a DZ a valódi gond hanem, hogy nincs amit csinálhatnának azok akik egyedül szeretnének játszani. -
Tomi82p #4037 Ne mondj le róla, nekem küldetésen dobta a boss. Eddig csak ez van meg a settből,falconra még kicsit gyúrnom kell,úgyh a többi zöld még várat magára.