The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Megban, a magyarázat a kraft rendszer átalakítására! Ezután mindem named NPC HE tárgyat fog dobni! Forrás:
Patc 1.1
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Szerintem néha menjetek ki a levegőre, csajozzatok, bringázzatok, pecázzatok.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szerencsére ált már az első csapat ellenségnél kiderül van e értelme szenvedni vagy sem.
Szóval függ attól hogy milyen játékosok vannak bent, skillek, pulse eléggé megdobja a teljes csapat sebzését, ha mellé van még egy smart cover, akkor igazi mészárlás van. Ki mennyire bátor, tudja mit kell csinálni, pl be mernek-e futni a tank mögé kilőni a piros vackot a hátán vagy mindenki a fedezék mögül lövi a fejét néha néha mikor meri. Mennyire ismerik a pályát, néha fogom a fejem képzeletben mikor consulate-ben tudom hogy mindjárt jön ott a 2-3 shotis rusher az meg ott kóborol össze vissza, és persze ahogy megjönnek halott is azonnal. Biztos elsőre van itt, és még nem tudja.
Incursion-re azt írták, hogy ez lesz a legnehezebb fokozat a játékban, szóval várhatóan nehezebb lesz mint a challanging.
További nehezítés, hogy bárhol ha a teljes csapat elvérzik, nincs checkpoint, hanem a legelejéről indulhatsz újra.
Amúgy az alap sztori végigjátszásból simán kihozható lenne a level 40..Level 30-ra úgy végeztem a harmadik karimmal, hogy már Dongóék ellen 30-as lettem, és még maradt két körzet, amit ki se játszottam. És azokban legalább 10 lvl biztos van még.+ a dokumentum XP-k is.... meg random menet közbeni utcai lövöldözésből összejön az.
Szóval viccnek tartaom ezt a level 30 korlátot, egy MMO játékokhoz képest. mert ez az. egy lövölde mmotps.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.07. 15:37:46
Mi tart olyan sokáig Horneten?! XD
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.07. 15:30:00
Na már most, valószínűleg néha azért megyünk jó köröket, mert a Gear Scoreunk jóval az ajánlott felett van. És kérdem én, vajon lesz e a továbbiakban majd új nehézségi mód? Pl hardcore vagy insaner mód, az epic gear átlagszámú játékosokszámára?
Mert rohadt unalmas ám a dolog, hogy szinte semmilyen kihívás nincs ilyenkor a játékban 😄 Insaneben, ha lesz egyáltalán, elvárom azt,. hogy legalább 40x essünk el a csapatban a 4 főre értve 😄 Meg persze új speciális ellenséges egységek bevetését is, akik a képességeiket agyba-főbe használják.
Amúgy meg jó lenne, ha az ilyen Dongó meg Raptor féle elite emberkék sokkal sűrűbben használnák a képességeiket.
Egy jó csapattal pl Dongót fél perc alatt kiütjük xD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.07. 15:28:30
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szóval a brutálisan gearelt játékosok azért lövöldöznek másokra mert semmit nem tudnak kezdeni magukkal ezen kívül. Jót tesz a kis lelküknek, hogy kiglitchelték a legjobb geart és most csak erre tudják használni... Illetve ezek szerint lesz egy kis értelme elérni a DZ level 90 -et és te meg én több XP -t adunk mint egy NPC! 😄
2, DZ founds, ammo, medkit, dz kulcs marad utánad, a lootod ha van viszi, ha nincs csak előbbieket.
3, Ha túléli a rogue státuszt xp-t és dz foundsot kap.
4, Ha manhuntot akar magára, fel kell valahogy menjen addig, azt meg csak így lehet.
5, Nem akarta hogy előle farmold le az esetleges bosst, div ládát, dz kulcsos valamit, bármit.
6, PVP terület, menj 4 fővel és nem lőnek le mert egyedül vagy.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.07. 13:09:01
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont amikor nem számítasz harcra, ott ezek kevésbé számítanak, és a dps / hp arányok miatt az nyer aki váratlanul támad.
2 napja voltam bent farmolni, div techet kerestünk 4-en, egy magányos farkas pont kifosztott egy ládát előttünk, már indult volna a következőre, csak annyit vettünk észre hogy volt egy pulse és rogue lett a banda. Az egyik csapattársunk 1 sec alatt lelőtte, én sem vettem észre magát a támadást, csak azt hogy rogue lett a banda, pedig aki DZ 6-ban egyedül farmol az nem hiszem hogy rossz geares kezdő játékos lenne, de hát egy másik ilyennek kb ennyibe tart a 100k hp-t lelőni váratlanul.
Nem is beszélve arról, hogy ez egy fedezék alapú harcrendszer ami eleve csak NPC -k ellen működik jól. Egy ügyes, értelmes játékos ellen odaszögezni magad egy fix ponthoz egyenlő az öngyilkossággal a fedezék mögül többnyire pont a fejed lóg ki a hülye is ellövi, a PvP ebben a játékban úgy zajlik, hogy mindenki szaladgál össze-vissza nehezítve a másik dolgát célzásban szóval PvP -ben megy a kukába a játék teljes fedezék alapú harcrendszere. A skillek terén megint csak ugyanez a helyzet a legtöbb úgy lett kitalálva, hogy elhúzódó, nehéz fedezék harcokban segítsen téged ezért az ugri-bugri közben használhatatlanok lesznek. DZ -ben a PvP miatt szinte mindenki a first aid -et használja és a pulse -t.
TL/DR:
- PvP-ben a játékosok health/DPS aránya túl kis TTK -hoz vezet ami miatt igazi taktikus harcok nem alakulhatnak ki
- a fedezék alapú harcrendszer PvP -ben nem működik, pedig a játék teljes egészében erre épül
- a skillek elhúzódó fedezék alapú harchoz készültek ami PvP -ben nem létező dolog
a fegyver skin 1.1-től már nem vesz el inventory helyet.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Számtalan tartalmat lehetne adni a játékhoz.
Manhunt embervadászat. A GTA 5 egyik pályája alapján lehetne olyat pl, egy adott területen belül 1 játékos védekezik minden ruha fegyver adott, 3 vagy 7 játékos üldözi 1 adott fegyvertípussal + pisztoly. Ha 4-5 percet túlél a védő játékos valami értékesebb cuccot kap.
De lehetne Capture the flag típusú pályákat is létrehozni. Annyi mindent de hát nem akarásnak Ubifos-ás a vége.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.07. 00:00:02
Ezt a módosítást már a legelején meg kellett volna lépniük, most már tök felesleges ...
Szerk: megjegyzem, nem lassítani kell a fejlődést, hogy megfelelő tartalmat/elfoglaltságot kell teremteni 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.06. 23:31:56
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egész jól lehetett használni a woodland camos ruhával. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Megj. ezek a szarok rewardként, ha mindent összeszedtél, az valami ultragány kategória.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.06. 21:41:31
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.06. 20:53:30
A creditre bevezetik, hogy a HE cuccokat is creditért lehet majd recalibrálni, szóval lehet creditet is gyűjteni és fejleszteni vele a cuccod.
Phoenix creditért pedig továbbra is veheted majd az újabb blueprinteket, így minden jelenlegi fizetőeszköznek lesz haszna.
Egyébként szerintem javítják majd ezeket a DZ bugokat is, szerintem ebben van benne a kétszer élesztés, maszk talent és cover resist bug: And many more
Én sem részletezném / reklámoznám a helyükben az ilyen jellegű bugokat, aki tudja használja, aki eddig nem tudta annak nem hirdetném, hogy ha eddig nem tudtad akkor használd a patchig mert van.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.06. 19:39:51
Megbízható társakat keresek DZ+Challengere akit érdekel vegyen fel Uplayen! muluqt
Üdv mindenkinek!
Röviden (már mondtam) ne könnyű legyen a legjobb tárgyak megszerzése hanem szórakoztató.
Dz -ből kihordani a lila szemetet és szétszerelni hosszabb távon nem szórakoztató.
Divtech ládák miatt körbe-körbe futkosni nem szórakoztató.
A teljesen üres PvE térképen kirabolni minden boltot (tényleg mi nem pont e miatt a probléma miatt vagyunk New York -ban amúgy?! XD ) nem szórakoztató...
Ha nem tetszene alapvetően a játék tojnék is az egészre, de pont azért szomorú ez mert csináltak valamit ami alapvetően egy remek játék aztán meg ilyen ostoba módon elkúrják. 😞
Persze mivel jönnek a lvl32-es gearek, gondolom azok megszerzését akarják lassítani.