7647
  • astra14
    mi az a critt? közben lemegyek és megnézem
  • Raulblanco7
    nézd meg amit mondtam, aztán kiderül hogy erős karaktered van és csalókkal találkoztál, vagy tényleg csak gyenge vagy azért nem tudod lelőni.
  • astra14
    és amúgy elég gáznak tartom ezt a renegát megoldást :) ismét ilyen hátba szúrós stílus...az erős karakterek lejönnek az alsó DZ-kbe és nézegetik ki milyen fejlett,aztán ha megvan a gyenge,a szerencsétlen aki mondjuk öszegyüjtött 3-4 tárgyat szenvedve,azt szépen hátulról kilövik és viszik a dolgait...gyereknek kb életre elmegy a kedve,mert van elég erős MI-is akikkel lehet szenvedni :D én is így vagyok vele,mikor megjelennek,lépek is ki a francba mert hányadék ez a stílus,főleg h esélyed sincs ellenük semmi
  • Raulblanco7
    a game delete-el nem tudom hogy lesz erősebb a karaktered. smg + crit build, alapanyag farmolás, craftolás, csapatkeresés akikkel együtt tudsz játszani, nem nehéz.
    Ui: menj le lőtérre, jobb szélen lődd a céltáblaembert, fejre és testre, és írd be ide mennyi a sebzés crittel és crit nélkül, aztán kiderül hogy gyenge vagy-e.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.22. 15:35:05
  • astra14
    akkor kb felejtős nekem az összes ilyen küldetés,a Dz-t meg már nagyon unom..tele csaló renegáttal,legutóbbi gyökér ott várta az embereket az egyik menedékháznál...de egy ember egy lövés volt neki és ugy ugrált össze vissza a karaktere h képtelenség volt meglőni...jó cuccokat nem tudok szerezni,az alsóbb szintű Dz-ben,ha meg felmegyek a nehezebbe,ott keresztben lenyelnek...sárga az összes fegyverem,meg felszerelésem is,van már zöld cuccom is,de ugyanolyan gyenge a karektetem mint amikor bejöttem először,vagyis nem sok különbséget érzek,mi a megoldás erre?game delete? :D
  • Raulblanco7
    Játékosfüggő, van amikor nehéz, vagy teljesíthetetlen ha olyan csapattársak vannak, vannak akikkel játszi könnyedség, vannak akik challangingen is simán letolják.
  • Ackronikon
    random csapattal kb esélytelen csak ha olyat fogsz ki akik már csinálták. nekem sem sikerült még sajnos. falcon-hoz kell kommunikáció és csapatmunka.
  • astra14
    Sziasztok! a Sólyom elveszett nevezetű küldetés az teljesíthető egyáltalán vagy csak dísznek rakták be a játékba h az embernek buzerálja a közérzetét......? mert én már rengeteg csapattal voltam bent és a 4. hullámon túl még sosem jutottunk..kezd már kicsit idegesítő lenni...a másik meg az a rengeteg renegát ügynők....én folyamat 2 lövés vagyok nekik,de ha én lövöm őket szinte semmi nem megy le az életükből...30/51es szintű vagyok,az értékelésem pedig 176 egyenlőre,fejlődéseket sem látok...én nem értem már h mégis hogyan működik ez a játék...
  • Nicco
    A Blizzard nem kiadó, az az Activision, ők csak fejlesztik a játékokat. A 6 évente egy szintén erős túlzás: WoW, Starcraft, Diablo, HotS, Heartstone, Owerwatch, kiegészítőkkel, ez lényegesen többnek tűnik nekem.
  • Ackronikon
    Gesztus ugyan de értékelem hogy hozzám vágtak 150 phoenix credit az utóbbi pár hét kellemetlenségei miatt :D
  • MarkBlade
    1000 pontosan
  • Betyar070
    Érdeklődnék mekkora összegben van maximalizálva a phönix credit gyűjthető mennyisége? Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.22. 13:05:58
  • Nagylaci
    Szerintem válaszoltál is a saját felvetésedre! :D Jelentéktelen valójában az a játékosszám amit ténylegesen elbuknak. Ott volt a Watchdogs esete ami elég komoly csalódás lett általánosságban és mi történt?! A The Division lett minden idők legtöbb példányban eladott új IP -je. Eltelik pár hónap esetleg év és a marketing gépezet megint ugyan úgy helyzetbe hozza majd a soron következő címet és azok az emberek akik most fel vannak háborodva ugyan úgy megveszik majd azt is.
  • Maxtreme
    Csak azért azt is észben tarthatnák hogy ezzel a húzással a jövőben elég komoly vásárló közösségtől bukhatnak el...

A legnagyobb gáz az egyébként hogy lassan monopólium helyzetben lesznek. Rajtuk kívül még van az EA akik nagyobbnak számítanak és kb ennyi.
    A 6 évenként 1 játékot fejlesztő cégeket most hagyjuk.. (Valve, Blizzard stb)
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.04.22. 12:07:13
  • Nagylaci
    Igazából ez azért nem nagyon állja meg a helyét mert a játék anyagilag már most is sikeres. Szinte közhely, hogy a játékok az előrendelésekből, első napos vásárlásokból termelik a bevételük nagy részét. Ami utána jön az mondhatni "csak" a bónusz. Szóval az egy dolog, hogy a The Division mint brand megy esetleg a kukába, de a Ubisoft már akkor is bőven a pénzénél van, tehát üzletileg már siker a játék.
  • Betyar070
    Többen szabotázsra gondolnak a játék jelenlegi kritikán aluli állapota miatt. A Vivendi felvásárolni szeretné az Ubisoftot , jól jönne neki ha az Ubisoft üdvöskéje bebukna, mert így a részvények is leesnének. Nekem ez egy kicsit összeesküvés elmélet szagú,de ki tudja.
  • Raulblanco7
    Ha leszel ma, ki kellene próbálni 3 dolgot . Az egyik működni fog, másik kettő kérdéses.
    Egyébként működött volna a fegyvercsere végtelen dps robbanó lövedék, de az itemcserélgetős bugot kivették az estiben, javítva lett.
    Viszont van egy két jó módszer FL-re amit érdemes lenne megnézni.
  • Nagylaci
    De, csökkent...

• macylacy
    nomádnál ha kettő megvan adja a scavenginget (gyűjtögetés 100%) De mi az ?
  • AnuluWork #3977
    Durva mennyire próbáltak pontosak lenni, persze picit azért alakítottak egyet a világon:

• AnuluWork #3976
    2. rész:

• AnuluWork #3975
    Pár kép korábbról, már ami érdekes volt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A Dalmata naná, hogy a tűzoltóság mellől futott ki. :)
  • Nicco
    Azért még én is bemegyek lövöldözni kicsit, WoD-hoz már nincs nagyon kedvem... augusztusig még van idő, addig elszórakozok ezzel, meg lesz még egy nyár is :)
    A játékosszám meg azért nem csökkent, megint sorban állok, hogy bejussak :)
  • AnuluWork #3973
    Egy topik pörög a hiv fórumon, bár a postot én nem találom amire hivatkoznak. :)
  • Nagylaci
    Ezt honnan vetted? Ilyesmiről szó sincs, vagy kihagytam valamit?
  • AnuluWork #3971
    "Troll Clancy's The Divglitchon" :)
  • AnuluWork #3970
    Ezek tényleg elveszik a gliccses falcon geareket. :)
  • Nagylaci
    Ez történik éppen:
    Here is the list of changes implemented with the server restart of April 21:
    Fixed a bug where players could revive others twice by holding the Revive key
    Fixed a bug where Talent effects could be stacked by repeatedly switching the equipped weapon. This should also resolve the recent server instability that was due to the increased traffic generated by this bug.
  • Nagylaci
    Persze lehet, hogy így van, de ez a játék eddig is tele volt totál valószínűtlen dolgokkal szóval simán lehet igaz ez is! :)
  • AnuluWork #3967
    Server down
  • Betyar070
    Érdeklődnék másnál is jelentkezett-e a következő?: Bármelyik fegyverrel mimnél tovább lövöm az eneny-t annál magasosabb lesz mind a három fegyver DPS, SEB-e. Használat során folyamatosan változnak az értékek. pl a gépkarabélynál jelenleg :DPS 154K-292K , SEB 10,2-18,8Kközött. Gondoltam a csapásmérő 4. tulajdonsága okozza de NEM. Ha csak három csapásmérő cucc van berakva akkor is működik.
    Telhessen mindegy melyik fegyvert használom, a a harc közben mindegyik fegyvernek emelkedik a DPS,SEB értéke!!!!! ( Ha egy ideig nem találok el célt akkor lassan vissza áll az alap értékekre )
    Ez valami bug lehet vagy valami combora véletlenül rátaláltam ???
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.21. 18:15:23
  • AnuluWork #3965
    Mi ez a laggggggggg ingame? Eszméletlen. :D A bázison volt egy kék ajtó, ami zárva volt amikor be akartam menni. Először láttam, hogy van ilyen. :D
  • Barnus
    Én mondjuk most is raidelek még mellette, mert Archimonde mythic még nem ment le, csak mostanában nem nagyon gyűlik össze a társaság, de alig várom, hogy vége legyen a raidnek és még kicsit bemehessek DZ-be. Nem tudom, engem megvett kilóra a játék. Én nagyon élvezem. Igaz, én szinte sose játszok egyedül, a társaságban viszont mindig jó a hangulat. Menjünk épp akár magyarokkal, vagy külföldiekkel. Jó néhány külföldi ismerőst is begyűjtöttem, így mindig van kihez csatlakozni. Ha mondjuk fixen mindig csak a monoton három landmark közt rohangáló farmolást csinálnám reggeltől estig, akkor lehet én is unnám, de mivel általában a német ismerősök szeretnek rogue-kra vadászni, sőt rogue-ok is lenni, így minden nap folyamatosan van izgalom, hajsza, stb :) Én egyáltalán nem érzem azt, hogy jaj de uncsi a játék de azért húzok 2-3 szintet a DZ szintemen. Ha kényszernek, unalmasnak érezném az biztos, hogy nem is játszanék vele :)
  • Barnus
    hát ha végigolvasod azt a leírást, hogy mi történik elvileg, sztem rá lehet jönni, hogy nettó trollkodás. Kétlem, hogy ez valós glitch lenne :P
    Persze, safe houseból fast travelelsz játékosra falcon loston belülre, de nem a játékoshoz kerülsz, hanem véletlenül pont az apc tetejére esel rá, ahol láthatatlan fal van, így se a turret, se az enemy nem tud sebezni, de te azért ki tudsz onnan lőni az ellenségre, hogy felkeltsd a figyelmüket és minden gránátot rád dobáljanak, amik a fal miatt téged ugyan nem sebeznek, de az apc-t igen, és afkolva elmehetsz tv-t nézni, míg az npc-k megölik a saját apcjüket. Na persze :) azért ne higyjünk már el minden baromságot videó nélkül. Hahó. az internetről beszélünk. Nem minden tény ám, ami rajta van a világhálón ;)
  • Barnus
    Teljesen egyetértek veled. 350 órán vagyok túl, úgy, hogy talán 30 óránál már a story 100% lett. Én sem unom. A hibákról tudomásul veszem, de nem igazán zavarnak :) mondjuk a lag ma zavart.
  • Nagylaci
    Ezt nem fogjátok elhinni XD de most meg valaki kitalálta, hogyan lehet azt elérni, hogy az APC közelébe dobálják az ellenséges NPC -k a gránátokat és azoktól sérül is a szerencsétlen. Persze úgy, hogy a játékos átglitchel valami falon emiatt ő nincs veszélyben. Azt írják ez kicsit hosszabb mint eddig, de nyugodtan ott lehet hagyni a gépet mivel az ellenséges NPC -k nyírják ki neked az APC -t. Ha találok videót majd linkelem.
  • Fuji324
    AMD Radeon HD 7700-as széria 2 giga vram-mal
  • Nagylaci
    Amúgy itt egy videó egy holland sráctól aki teljesen bele van bolondulva a játékba, totálisan rajong érte a bejelentése óta. Még régebben találtam a csatornát aztán tőle tájékozódtam a játékkal kapcsolatos hírekről, szóval itt egy olyan emberről van szó aki most már évek óta rajong a játékért iszonyú sok ideje van benne, tehát nem lehet azt mondani, hogy valamiféle "hater" lenne, sőt... Főleg ezért elég tanulságos az amiről beszél.

• Nicco
    Én is úgy vettem meg a játékot, hogy "hátha ez is lesz majd olyan jó, mint a WoW". Persze, ez eleve elég esélytelen volt, WoW-nak van 12 év előnye, gagyi grafika ide, vagy oda. De itt tényleg több dolog sem stimmel: bugok, glitchek, kevéske tartalom, rossz loot rendszer.
    Azt viszont tényleg elmondhatom én is, hogy a kb. 230 végigjátszott órából a nagy része jó szórakozás volt. Sajnos szerintem a játék nagy lehetőséget fog kihagyni (akárcsak annak idején az Age of Conan), mert sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Én még elszórakozok vele egy darabig, aztán megyek vissza szokás szerint a régi, jól bevált Warcraft-hez, a júniusi film után biztosan megint megjön a kedvem hozzá... és már fizetnem sem kell havidíjat :)
    Egyébként, meg ha valaki itemalapú játékot akarna farmolni naphosszat, annak javaslom, próbálja ki a Path of Exile-t. Ott aztán tényleg lehet karaktert építeni, farmolni naphosszat, meg újabb és újabb buildeket kipróbálni :)
  • Árnyvadász
    Csodák márpedig nincsenek. Amit írsz, azokon épp mostanság megyek keresztül. SMG-t használom, mert tényleg erős, de az AK-ról sem mondtam le. Meg be van készítve egy shotgun + sniper is, ha épp kell. A Nehéz fokozatot pl. nagyon szeretem, ott látszik leginkább mennyit fejlődtem az elmúlt 1-2 hétben. Illetve azért az utóbbi 1 hétben a Kihívás-ban is észrevettem, hogy egyre jobban megy, de még lehetne jobb is. Főleg, ha olyanok vannak a csapatban akikkel 15 perc az Orosz Konzulátus kihívásban. Dongó meg 5 másodperc. :)

Én szeretem ebben a játékban, hogy 1 karakter van, akit aztán bárhova fejleszthetsz és persze van igazi kiugró, jobban használható képzettség és fegyver, de igazán nem voltam rákényszerítve, mert nem egyedül játszom. Ha egyedül, akkor meg olyat vállalok be, amiről tudom, hogy képes vagyok rá, vagy legalábbis azt remélem. Igen a DPS valóban az egyik fontos tényező, de ha nincs magas akkor sem lesz nagy probléma, maximum lassabban lehet haladni. Igazából elég sok lehetőség van, mindenki a magának megfelelőt ki tudja hozni.