The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

He? Ezt nem igazán értem.

Szóval, felvetted, de nem tudtad kimenteni, mert tele volt a stash? Ilyenkor ha kimész a DZ-ből akkor az eltűnik, a vendorhoz még kimenetsz a bejáratnál, de onnan pve területre nem viheted ki, mert fertőzött. Ha ott kimész, az eltűnik, nincs. Nekem is eltűnt tegnap így 9 sárga cuccom, bár nálam az volt a gond, hogy nem engedett extractolni, stash üres volt, egyszerűen nem tudtam extractot hívni, mikor meg odamentem másokéhoz, nem volt kötél hogy feltegyem. Szóval hagytam a fenébe.

Vagy ha nem vetted fel, kimentél, majd vissza, akkor megmarad, de csak ha ugyan abban az instance-ban vagy mint voltál, nagy esélyel másikban leszel és eltűnik.
Hát ez mekkora szemétség. Kimentett tárgyak közt a lerakatba még volt 10 lila cucc mert nem fért bele a tárolóba/hátizsák akármi.
Mivel nem tudtam akkor elvinni eltűnt mire újra kinyitottam a lerakatot. Elég nagy pofátlanság. BUG vagy szándékos kib@szás a játékossal?
Akkor hogy is vannak ezek a szintek? 131 , 163, 182, 194, 20X, 214?
Nagylaci
A gearscore önmagában semmit sem jelent! Egy 32 ilvl tárgy a véletlen generált volta miatt egyáltalán nem feltétlenül jobb mint egy 31 ilvl!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Na erre varrjatok gombot. Tegnap 144es GS nél 78K DPS 97K Health 13K Elektro volt most felment 162 GS re végig arany a pisztolyt kivéve a DPS 86K ra felement a HP 92Kra és az Elektro 11K ra visszaesett. Azért +18 GS pontnál majdhogynem gyengült az összérték vagy nem?
Nagylaci
Én megcsináltam még egyszer, de nem emlékszem pontosan, hogy mit adott másodjára. 😞 Egy set item biztosan esett az APC -ből szóval van értelme újra megcsinálni, de szerintem egy ennyire hosszú, körülményes harc után ez egy picit kevés jutalom.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Látom akkor a farmolás gátja, alias raid lockout is be lett építve, szintén úgy, mint minden egyes mmorpg-nél. Akkor viszont nem kell sietni ezzel az incursionnel, hetente egyszer ad lootot, majd hétvégente lesz megint "raid" napom 😊
Szépen lassan megjelenik minden elem az mmorpg játékokból. Remélem a pvp-t is inkább instance rendszerben oldják meg, az sokkal tetszetősebb lenne, npc-k nélkül.
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.13. 11:21:02
Incursion, ugyan az amit a kollega írt, chat-ről vadászott értelmes játékosokkal sikerült csak megcsinálni, a random matchmaking erre jelenleg még alkalmatlan volt tegnap, mindenféle idiótát dobott be akik egy ellenfél látványától is estek keltek.

Jobbra fent camp, nemárt egy healer, tornyok lekapcs, egy bomba, aztán vissza a generátorhoz.
Hardon nem ad 214-es cuccot, csak 194-eset dobott, szóval a 214-es gondolom challenging, de az majd erősebb gearrel.

Nekem 180 volt belépésnél, 2 szett darab vásárlása után 187 lett.
DZ-ben csak ócskaságokat kaptam, 182-es volt 2 tele stash-ben a legjobb, de legalább sárga, jól jön majd a craft anyag, elég drága a zöld cucc craftolása, 22 fabric, 8 electronic, és lebontva csak 2 fabricot ad. Mondjuk a maskkal mákom volt, elsőre elég jó lett. Térdvédő kb 5. lett elfogadható.

Path of the nomad szettet lesz a legkönnyebb 214-esben összeszedni DZ6 vendorból, Szerintem arra rámegyek, aztán azzal a többit challengingen a küldiből.

DZ supply drop, egyet felvettünk, kb annyi volt hogy surv. link és heal, odafutottunk a 10 npc között kinyitni, de 2 lila cucc esett belőle, lehet hogy volt credit, dz valami vagy material, passzolom, elég kaotikus helyzet volt, de itemnek 2 lila cucc, szóval annyira nem nagy durranás, ha nincs div tech vagy material is benne. Meg mondjuk a boss ami védte azért dobott sárgát persze.

A kulcsos ládákat is érdemes nyitni, 2 sárga esik garantáltan DZ-ben.

Valaki megcsinálta az incursiont újra? Nekem azt írja hard-ra hogy nem ad jutalmat újra 5 napig. Mi volt a jutalom 2. alkalommal?

Nagylaci
Sajnos amúgy itt is az van, hogy mindenki ész nélkül próbálja megcsinálni a küldetést tekintet nélkül arra, hogy alkalmas e már a gear -je vagy nem...

Nagylaci
Sajna ez egy egyszerű horde mode, amíg a patch egésze nem is lett rossz nekem ez az incrusion azért pici csalódás azért. Szóval a legjobb hely ahol meg lehet csinálni az jobbra fent ahogy bementek két generátor is van ott. Ott kell campelni és irtani a hullámokat. Néhányszor jön egy olyan hullám ahol van egy robbanóanyagos NPC, azt ha kilövöd akkor felveheted a robbanóanyagot amit rá kell rakni az APC -re. Ezt úgy lehet biztonságosan, hogy két oldalról egy-egy ember odamegy a lövegek kapcsolóihoz háromra mindkettőt lekapcsoljátok aztán van egy kis idő biztonságban feltenni a robbanóanyagot. Ez után az APC elkezd elmebeteg módon rakétázni úgyhogy be kell ugrani a középen lévő árokba és kivárni amíg a rakétázást abbahagyja majd vissza a generátorokhoz.

Valakinek lenne kedve DZre aki a chatet is figyeli néha? 😄
Gubberx
Köszi!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A bázison lévő vendornál van, a recalibrating station mellett.
Gubberx
A dz6-ban árult mp5 recept nem tudjátok hová lett áthelyezve?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok,

Vegyetek fel légyszi, csapatban szeretnék játszani! 😄

uPlay: AtisGOO
AnuluWork
Mondj már egy taktikát! Leugrani az elején, nem leugrani, majd két oldalról lőni őket, egy középről, akit mindig felhúzunk, stb? Nem igazán jutottunk sokra, sokféle dolgok kipróbáltunk, de a drónok mindent megbonyolítottak lent. Óra után hagytuk. Mit javasolsz?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

171 Gear Score volt 1.1 után, mikor beléptem, ezt feltornásztam 179-re. DZ01-ben közvetlenül a bejáratnál van egy metrólejárat és ott egy boss, akit pillanatok alatt leszedtünk és egyből dobta az egyik szett kesztyűt. Annyian voltak itt egyébként a játékosok, mint az oroszok. Tök jó hangulata volt így a DZ-nak. A napi kihívások nekem könnyebnek tűntek, mint eddig. Ami nem baj, csak először meglepett.

DZ-ben még esett egy páncél, ami ha fedezékbe vonulok 40%-al növeli a páncél védelmi értékét, ami már így is 54%-on van. Szóval ez jó, mert az okos fedezékkel együtt hasznos tud lenni nehezebb helyzetekben. Megnéztem ezt az Incursion pályarészt is, de sajnos csak random emberekkel tudtam menni és voltak 150 körüli gear score-os emberkék is, ami be is tett.

Amúgy itt mit kell csinálni? A lövegeket ki lehet iktatni? Az oké, hogy tartjuk a hullámokat, de a harmadikig sikerült eljutni, utána annyi. Sokan előrefutottak, mintha a lövegeket akarták volna hatástalanítani, de kifeküdtek. Valaki leírhatná itt mi a pontos taktika. Vagy hol érdemes maradni, ahol biztonságban van a csapat. Ma haverokkal is megnézzük, úgy biztosan jobb lesz.

A játék meg picit talán szebb lett. Valami olyasmit olvastam, ebben az 1.1-ben új megvilágítási rendszert kapott a grafikája és tényleg jobban mutat. Nem mintha eddig nem nézett volna ki jól persze.
valaki linkeljen már egy képet 190-200 közötti gs-ről kíváncsi vagyok haverom 196 de ő már zombi annyit játszik 😊
Mi relatív összeszokott csapattal mentünk 4en, chat miegymás, de még ígyis keltünk-feküdtünk a 6. wave környékén, 8. fölé nem is jutottunk hard-on, utána sajnos kettönknek menni kellett meló miatt. Szóval jó lesz ez. Ja, 177-180 GS volt mindegyikünknél.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lényegesen több és erősebbek is. DZ01 ben is annyian vannak mint a szemét. A 146os GS nagyon kevésnek tűnik. Fejlődni kell cudarul mert megesznek 😄
Próbálkoztam én is. Első halálnál két gyerek kilépett, képtelenek voltak kiugrani az APC lövéséből. Utána a másik taggal még szórakoztunk kicsit, de az is minden egyes lövésnél elfeküdt... szóval nem árt, ha jó csapat van. Randomok között is szokott lenni bőven ilyen, de sokszor egy halál után feladják az emberek.
AnuluWork
Mi bénáztunk keményen.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.13. 08:55:45

Nagylaci
Azért hardon nem annyira nehéz ez a Falcon Lost. Én tegnap elsőre megcsináltam randomokkal...

Jót röhögtem ezen a küldetésen, aztán bementem DZ-be, kutya nem volt bent 01-ben. Futottam egy kört, 15 perc alatt Midas+12 másik he cucc, phoenix credit és 4 gold divtech. Ezért aztán érdemes szarakodni a küldetéssel... 😄
Láttam a supply dropot is, mondom nem megyek oda, úgyis biztos megy a box már ott. Senki nem vette fel... a másodikra már elindultam, de belefutottam egy nagy csapat mobba, nem értem oda. Csak nekem tűnik úgy, hogy lényegesen több npc van a dz-ben?
Szerk.:
GS 184, megvettem egy zöld set itemet, a másikra most gyűjtöm a pc-t.
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.13. 08:49:05
valaki 200 felett jár már ?
AnuluWork
Tegnap 2x vágott ki az orosz konzulátusból a vége előtt. Jó ez a patch.

AnuluWork
Apropó, nincs napi kihívás? 😄

AnuluWork
Ezek a craftingos küldik 1 gold techért! 😄 Tegnap, 45 anyag kellett, hogy 3 weapon partsot átalakítsd magasabb szintűvé. Ma meg szedj össze 5 electronicsot. Ugyanúgy 1 gold tech volt a jutalmad. 😄 Az előbbi 3/4 óra volt mászkálással, mert vissza kellett vennem a scavot ((és mert patch előtt mindent átalakítottam, így nem volt alacsony szintű szarom), ugyanis 5ből 3x sárga weapon partsot adott, most meg 1 perc. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.13. 08:25:38

AnuluWork
Már az elején is csak néztünk, hardon nem ehhez van hozzászokva az ember. 😄

Össze kell állni csapatba 😄
Ezek szerint akkor nem csak mi bénáztunk tegnap igaz csak 3an voltunk random emberek 😄
nehéz a küldi mi? 😄
AnuluWork
Az új küldinél mi a követendő taktika? Mit javasoltok?

Tikal
kabaré amit a szerverekkel csinálnak, minden kibaszott nap leállítják őket, mégis mit kell karbantartani minden nap?? Nem is tudom láttam e már ilyen játékot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fazerus
Lincoln volt. Itemekre nem emlékszem de faszan megdobtak az arany L86om sebzését, amit tegnap ugyan itt dobott a boss, igaz challenging módban
fazerus
Én meg még úton vagyok barátnőmhöz mondtam neki ma nem alszok nála de éreztem a hangján a sértődöttséget, inkább nem játszok a tűzzel 😄

Gabika6 kit takar az itteniek közül?
Gubberx
Sorstársam 😄

Felveszlek, amint az asszony lenyugszik, és befejezi a másfél órás fürdését, amivel jól lebüntet, hiszen meló után szemét módon leültem 29 percet a gép elé 😊
Sziasztok, lehet hogy elnéztem valamit és f@szságot írok, akkor bocs.
Lehetséges az hogy egy lelőtt boss fegyverét valaki felvegye a földről? Tehát nem úgy "dobta" a játék, hanem odament a játékostársam és felvette a fegyverét. (min mondjuk a BF4 ben) Legalábbis így láttam, így tűnt.
Lehetséges ez?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

120 körülivel 2db sárgát kaptam csak.
vettem 2 zöld-et a szettből amit árul a fickó, egész jók lettek, bár a knee pad lehetne jobb, de a mask elsőre kifejezetten jó, egy recalibrálás és szuper.

pc-n Raulblanco07 vegyen fel aki akar, mehetünk az új incursionre, randommal nem igazán lett sikeres.

kemény sorbanállás van a bejutáshoz.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.12. 19:27:58
kiserik
Melyiket, és ha azt amelyikre gondolok, akkor hogy? 😄

fazerus
Dailyt mer bugos soloztam.. szaros arany kiegeket ad csak.. 😄 optika meg tár 😄
Mint minden mmorpg-ben. Egyébként, nektek is 4 HE cuccot dob akkor a challenging end boss (tehát mindenkinek fix 4)? Mert akkor kukázom is ki a francba a scavenginget...
Térképen már látszik a következő incursion, recommended gear score 220

kiserik
Felötlik a nagy kérdés, hogy melyiket válassza az ember első bónusznak...

kiserik
Teljesen előre látható volt, hogy a HE 30-31 lesz dobálva, mint a kaki és átveszi a lila szerepét, míg a HE 32 lesz a korábbi "sárga" + a szettek. Az új fegyverhez is DZ lvl 75 meg 90 kell. Farm simulator on 😛

Na, végre otthon, gear score patch előtti felszereléssel 180.
minden ruhám 182-es, elsődleges másodlagos fegyver is, a pisztoly 163-as damascus, gondolom az húzza le kicsit.
Vagy esHET ilvl32 gear is. Szerintem fog is, csak most az lesz a "fehér holló", így van miért farmolnunk az instákat látástól mikulásig. Az is egy lehetséges verzió, hogy max. incursionben fog esni, ott is csak challenge-en.
30-31 között kb 10%.
Ma visszanéztem, azt írták hogy szintüknek megfelelő gear score-os itemet adnak, szóval lényegében nem mondtak olyan hogy 32-es 32-est dob, azt lehet mi értettük bele.
Nagylaci
Ja, köszi! XD De azt is mondták, hogy a bossok a szintjüknek megfelelőt dobnak majd. 31-32 között elég nagy lehet a különbség ha abból indulunk ki, hogy 30-31 között is elég nagy volt.

Tikal
162

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MarkBlade
nem azt mondták hogy az összes boss HE-t dob? Hát nesze 😊 Igazából azt nem tudom mi a különbség 31 és 32 között. Szerintem 32 csak az új helyen esik nem.. 😊