7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Barnus #4356 1-1 óra játéknyi statisztika édes kevés egy ilyen megállapításhoz. Diablóban is nagyon komoly statisztikák vannak, amikkel %-okat ki tudnak dobni. De ilyen 10ezer Kadalából hány cucc esett, stb.
Az hogy te játszottál 1-1 órát az kb. nulla infógyűjtés:) Játsz 1 héten át egyikkel, jegyezz fel minden lootot, majd játsz 1 héten át másikkal, tedd ugyanezt és utána vesd össze a végeredményt :)
Istenem, de komolyan, mit gondoltál? Felveszel két cuccot és 1 óra alatt dob 4 set itemet vagy mi?
Van egy alap dobási esély. Teljesen kitalált számokat mondok most, hasra ütés szerűen:
DZ-ből mondjuk átlagban minden 50. sárga cucc 182-es. A többi 163-as. Scavenginggel ha ezt megduplázod, akkor lehetséges, hogy hosszútávon átlagban minden 25. cucc lesz 182-es. De ez is csak egy átlag. Lehet, hogy 50db 163-ast kapsz aztán egymás után 2db 182-est. Ugyanígy a zöld esés esélye. Az elég ritka. Lehet, hogy van alapból 0.5% esélyed, hogy egy neves ellenség zöld setet dobjon. Vagyis 200-anként 1-et. 100% scavenginggel megduplázod az esélyt, lesz 1% esélyed, úgyhogy lehet hogy 100 neves után esik egy set. De hogy ezt te 1 óra játékkal nem teszteled le soha a büdös élletben az tuti :P -
macylacy #4355 ja ja azt a scavenginget néztem -
Raulblanco7 #4354 Ebben mondjuk nem értem hogy mi a lol. Hol olvastad hogy a rajtad lévő cucc bármit is befolyásol a loot-ban? A scavenging valamit, de ennyi. -
simonl #4353 Ezt a sok kis köcsögöt b+: kimentési pont, várjuk másodmagammal a helit, lejön a kötél, akasztanánk a cuccot, jön egy kisköcsög és mindkettőnket lelő. Majd megismétli ezt még 2x.
Öregszem sajnos, nem illik össze ez a játék az én poroszos neveltetésemmel..... -
macylacy #4352 1 órát nyomtam a dz-ben a nomad cuccban majd 1 órát anélkül hogy megnézzem milyen cuccokat dob. Ugyan olyanokat LOL -
Raulblanco7 #4351 Pontosan ugyan úgy, mint 200 GS alatt. -
macylacy #4350 200 gs felett hogy lehet fejlődni nyomjam a dz -t level 99 ig ? -
lacinkacinka #4349 Köszönöm!! -
Java33 #4348 Nos. FL a térkép jobb alsó sarkában van. Ugyanúgy működik, mint a többi insta.
Zöld item meg sok helyről jöhet:
- story questek végén boss-ból kihívásban
- DZ boss drop
- FL végén 1 zöld item + mégegy, ha nincs cd-n a jutalom. Ugyanez kihívásban.
- Kraftolsz magadnak. 2 item kraftolható áganként. 3 ág a bázison vehető creditért, a Nomad pedig DZ-ben legfelül a rejtekhelyen.
-
lacinkacinka #4347 És még annyi, hogy gear set-et hogyan tudok szerezni? (Sorry de még nem vágom annyira a játékot.) -
lacinkacinka #4346 Üdv! Falcon lost-ot, hogy tudok játszani? Úgy tudom ez DLC. Ezt le kell tölteni külön, vagy, hogy működik ez? Köszönöm! -
#4345 Anno és most
-
mokee1_hun #4344 Hi All!
Régóta keresek magyarokat, akik játszanak a The Division-nal, végre megtaláltalak Titeket.
Aki akar jelöljön meg : mokee1_hun .
Üdv. -
#4343 Én csak jeleztem, hogy a gyerek hülyeséget írt a cikkben. Egyébként nem érint a dolog. -
Softcore44 #4342 Sracok valaki Falcon 3-4 kor 8 korul? Elegem van a randomokbol :/ -
Barnus #4341 Játékon belül beírod chatbe: /report karakternév
Ha magyarra van állítva a játék menüje, akkor azt hiszem hogy /jelent karakternév vagy pedig /jelentés karakternév? Ezt nem tudom pontosan.
De ha screenshotot is csináltál, vagy videót a csalóról, akkor érdemes ide elmenni:
[URL=https://support.ubi.com/en-GB/faqs/000024824/Reporting-Cheaters-FAQ/][/URL]
Itt kiválasztod, hogy PC-n lévő cheater, beirod a player nevét, hozzáadod a képfilet alul és a submittal elküldöt. -
Pahli #4340 100% hogy amivel mi játszunk az pre-release. Youtube-on van pár alfás vidi amikor a character customization mutogatják(/watch?v=fFzTx9YfwJs). Osztották, hogy egy csomó minden bele fog még kerülni, ez nem a végleges. Ugyan az a 16 troll közül lehet még mindig válogatni. Nézzétek meg a játékhelyszíneket, gyors összevágtam 2 képet. Látszik hogy a többi tartalom is megvan, csak dlc formájában fogják max kiszolgáltatni, hogy úgy tűnjön csinálnak is valamit. (imgur.com/s5ehjyL)
Utoljára szerkesztette: Pahli, 2016.05.02. 17:06:29 -
ogreee #4339 Hali!
Hogy kell feljelenteni valakit ha csaláson kapok? -
#4338 Ezt írtam én is, de végre más os megnézte ;) -
#4337 "Possible sanctions include character rollbacks, account suspensions and permanent bans."
Account bann elvileg annyit tesz, hogy a Division szervereken lesz tiltva a felhasználód ... azaz újra kell venned a játékot, másik accra. -
#4336 Attól, hogy barom a Massive, még az EULA-ban benne van - mint mindegyikben -, hogy előnyszerzésre programhibákat kihasználni, illetve harmadik fél által fejlesztett szoftverekkel a játékot módosítani, beavatkozni, a szoftver felhasználási jogának letiltásával jár ... hiszen még mindig nem szoftvereket veszünk - digitálisan ugye - hanem csak használati jogosultságot ... főleg online komponensekkel operáló játékban. -
#4335 Csalóknál természetesen nem bannolhatják az egész felhasználói fiókot, de a játékot igen. A fiókot, a rajta levő összes többi játékkal nincsen joguk bannolni, ezt csak akkor tehetnék meg, ha magát a fiókhasználó user-t bannolnák, de ahhoz bűncselekmény kell.
Mivel a játék szabályait sérti meg, a játékból fogják kizárni, nem az UBI-accountjából. -
Raulblanco7 #4334 Mondjuk az Ubi / Massive helyében simán azt mondanám az ilyen "de tud játszani" esetekre, hogy oké, a csalás volt az első, 14 napos ban, megoldjuk hogy ne tudjanak játszani a bannoltak, és ha ez megvan, utána akik ban alatt játszottak mehet is a perma a második kihágás miatt. -
Barnus #4333 Mint minden más játék esetén is, amelyik játékban csal az ember, abból a játékból bannolják.
Ha Steamen van 826 játékod, az nem lesz mind bannolva. csak az az egy játék, amiben csaltál.
Sőt pl. Blizzardnál lehet több WoW is 1 accounton. amelyik accounttal csaltál, azt a wow-ot bannolják, a másikat továbbra is tudod használni.
Itt is 100% hogy ugyanez a helyzet. Nem a Uplay accountod kerül bannolásra, csupán Divisionbe nem tudsz belogolni, ha bannolnak. (már ha épp működik a ban, mert vannak olyanok, akik kaptak 14 ban emailt, de továbbra is tudnak játszani:P ) -
simonl #4332 Eddig a csalók röhögtek rajtunk, rendes játékosokon.
Bannolják csak az összes kis f@szkalap fiókját, az összes játékukkal együtt.
Bárcsak technikailag lehetséges lenne. -
Ackronikon #4331 HIbák mindenhol lehetnek de ha ezekkel visszaélsz, akkor nem biztos hogy a másik fél a "barom". Igenis banolják a fenébe az összes csalót.
Az egy külön dolog, hogy a hibákért ki a felelős. -
#4330 Csak mondom, hogy baromság. -
#4329 Szerintem csak a division accountot. Mondom olvassátok el az ubi oldalán a hìreket. -
Raulblanco7 #4328 Ha ez neked megfelelő vigasz, akkor nyugodtan használd ki az exploitokat ezentúl is. -
#4327 "Mi azt javasoljuk, hogy ne nagyon trükközzetek, mert könnyen odalehet a tizensokezer forintos felhasználói fiókotok."
Milyen felhasználói fiókról ír a gyerek? Bannolják az ubis felhfiókot, mert barom a Massive? Rajtuk fog röhögni az internet.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.02. 00:33:35 -
#4326 Akkor az lehet a probléma!
Köszönöm a segítséget! :) -
#4325 Ubi oldalán a hírekben nem írták a ban tipusát,de a glich használóknál account bant írtak.. -
#4324 Nem IP ban, mac cím ban. A poén az, hogy a mac cím ban sokkal gyorsabban kikerülhető, mint az IP ban. -
Softcore44 #4323 Az 1.2 frissitessel fog jonni uj inclusion is ?
Mert bar 2 napja farmolom csak a falcont de elegge egysiku kezd lenni. Nem panaszkodok mert a tuzharcok nagyon izgik de 2 het utan nem biztos hogy igy fogok latni . -
#4322 A gear pontot nézzétek. 161+ A másiknak meg szerintem alatta van.. -
#4321 A DZ-ben én 42-es vagyok a cimborám meg 32...!
Ez akkora különbség,hogy ezért nem engedi?
Volt olyan random játékos aki bejelölt az U-play-en és hozzá simán tudtam csatlakozni,pedig alacsonyabb volt a szintem,mint az övé!
Már kezd nagyon bosszantani ez a sz@r,hogy nem lehet egy csapatban menni! Egyedül meg nincs sok esélyem a sok vérpistike ellen akik azzal szórakoznak,hogy 80-as ként vadásszák a fele akkora játékosokat! -
#4320 Más a pontszámotok a dzhez.. Az egyikőtök túl alacsony a másikhoz. -
#4319 Nem írták hogy ip ban lenne.. Én accountott olvastam az ubi oldalán. -
#4318 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni!
A cimborámmal már mindent próbáltunk,de sehogy sem tudunk egy csapatban játszani! Mindig kiírja a jobb sarokban,hogy "rossz párosítás"
mi lehet a probléma? És mi a megoldás erre?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
#4317 Annyira röhögnöm kell az ilyen cikkeken. Bannoltak? Hmm, megváltoztatod a hálókártyád mac címét és ismét játszhatsz. Az UBI még bannolni sem tudja a csalókat rendesen ...