7647
  • MarkBlade
    Random csapat kihívás a gödörben. Pipa.. csak a loot xar..:(
  • MarkBlade
    Hacket nem de egy logoffot javasolok ;)
  • Raulblanco7
    Szia, máshol szoktam, de előfordul. Megoldás van rá bőven, messze mész a térképen, pl bal felső sarokba a safehouse-ba, és utána vissza, nekem ez néha megoldja, néha nem. Vársz amíg a játékosok messzebb mennek onnan, és úgy fast travelezel rájuk. Log off - in. Hacket telepítesz és átrepülsz azon a részen, a lehetőségek végtelenek.
  • simonl #4393
    Sziasztok, másnál is előfordul, hogy a Warren Gate erőmű pálya elején, amikor be kell menni az épületbe: "leesek a térkép/pálya alá" ??
    Csak ezen a pályarészen találkoztam ezzel a hibával.
    Ha van rá megoldás szívesen veszem.
    Köszi Srácok.....
  • Barnus
    Hát ki kell próbálni így is meg úgy is, és amelyikkel valóban egyszerűbb volt, azzal egyszerűbb :) Videó alapján minden egyszerűnek tűnik ám :)
  • MarkBlade
    De akkor tényleg egyszerübb a bal oladalon. Nem mondom hogy nem lehet így is de ..
  • AnuluWork #4390
    Szerintem ezért kell a fenti csákó, hogy magára húzza a tüzet.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.08. 11:38:41
  • lacinkacinka
    Üdv! Valakinek van kedve Falconozni?
  • MarkBlade
    Érdekes.. Pont a nyílás alatt vannak ha jól látom.. Oda be tud lőni az APC.. A lövését a station nem ignorálja illetve ha pont cd n van akkor?
    A bal oldalon nem tud belőni egyáltalán az apc és a snipák sem. Mi ott csináltuk meg. hasonló elgondolással mondjuk mobil cover nélkül.
  • AnuluWork #4387
  • Ragnaer
    Ha DZ-zik valaki az szóljon .. Ha csapatban van az ember akkor kevésbé lesz célpont:)

Uplay fiók név: Tyr_.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2016.05.07. 16:34:47
  • MarkBlade
    No megtört a jég. Kihíváson megcsinálva Falcon. Random csapattal! Hozzáteszem 190-gse voltak a srácok de olyan jó csapatmunka volt hogy elsőre lement!
  • Ragnaer
    Sziasztok!

Csak én nem tudok mai napon csatlakozni a játékhoz?
    Karbantartás van? (ilyenről nem találtam semmi postot)
  • AnuluWork #4383
    Az egy General Assemblyvel (minimum 2 sárga, plusz 4 lila! drop), kb. 10+ phoenix credit.
  • AnuluWork #4382
    4-6 phoenix credit jön egy 25%os emeléssel. Próbáld ki!
  • Raulblanco7
    Gondolom ahogy régen lehetett a 120 credit / fejlövés kill-t 100x stackolni ki-be cserélgetéssel, és így fejlövés kill esetén 100 x 120 creditet kaptál, talán lehetett ezt is stackolni 100x, és akkor 2500% creditet kaptál, de csak tipp, illetve elvileg ezt javították. Gyakorlatban ki kell próbálni.
  • Jam
    Több sebből is vérzik, ami írtál.
    Eleve csak a térvédőn lehet ez a talent, másrészt ha lehetne több gear-en is, akkor az általad írt 4-es példa, 100%-ot adna, ami 2-3 helyett 4-6 lenne, de a phoenix kreditre szerintem ez a talent nem is hat, csak a sima kreditre.
  • Forolto
    az csak a térdvédőn van.Nics más itemen az éber adottság.
  • tutituti
    Irány dz aztán futni körbe és ölni a named bossokat.supply drop 15 fxc-t ad.2-10 a boss. Úgyhogy ha az ember haverokkal bemegy egy jó helyre akkor pár óra alatt megvan a credit cap
  • AnuluWork #4377
    Ha van credit find/item find a sárga setteden, akkor darabonként 25% plusz phoenix creditet is dobnak, tehát ha van 4 páncéldarabod, amelyen van ilyen, akkor 2-3 helyett 10-12 pc is kiesik egy bossból. :)
  • gibson9
    DZ-ben vett tervrajzok craftolására.
  • gibson9
    Illetve bossok dobnak szerényen.
  • hemmis
    Sziasztok, sokszor találok "division technology 1" feliratú tárgyat csak nem tudom hogy ez mire jó?
  • MarkBlade
    Heti, napi küldetések..
  • lacinkacinka
    Sziasztok! Phoenix creditet honnan, vagy miből tudok szerezni? Most értem el a 30-as szintet, és a csúcsfegyvereket csak phoenixekért lehet venni, ami nekem nem sok van. Köszönöm!
  • Barnus
    jaaa értem bocs :)
  • Raulblanco7
    Nem azt mondtam, hogy a holstereken ritka, hanem a szettes holsteren, van szerintem kb 8-10db-om, és ez az egyetlen ami mindháromra ad, a többi csak kettőre, haveroknak is olyan van ami csak kettőre, emiatt én ritkának gondoltam, lehet másoknak nem az, ezt passzolom.
    A harmincas sárga vackok persze, háromra adnak vagy kuka.
  • Barnus
    nem ritka az olyan holster. A holstereken általában vagy mindhárom érték van, vagy hiányzik az egyik és akkor helyette egy fő attributum van, ami lehet armor, vagy socket, vagy hasonló. Úgy mondanám inkább, hogy a holsterből az, amelyiken nincs mindhárom érték, az alapból kuka :)
  • AnuluWork #4368
    Kirobbanó formában a sniper :)
  • Raulblanco7
    Ha jó a fegyver talent persze, ha szar nem ér semmit féle akkor nem, bár akkor pedig érdemes jobb fegyvert szerezni, amin jó van és azon működjön is.
    Minél több, 20.000-et úgy is simán össze lehet hozni hogy egyik ruhádon sincs electronics, 30-as karinak kb 500 az alap electronics amivel 5000 skill power, backpackre lehet tenni még 5000-et mint tulajdonság, talán armorra is, illetve a gear modokba olyat ami + x firearms, stamina, electronics, kinek mi és 1200+ skill power.
    Nekem olyan szettes holster van amin van firearms, stamina és electronics, nagyon nehéz ilyet szerezni, ezzel 1100 electronics pontom van és azzal 25.000 skill power a fentiek miatt.
  • macylacy
    fegyverek perkjeire érdemes koncentrálni hogy működjenek meglegyen ahhoz az érték ? mennyi az ideális skill power ?
  • kishubi
    Sziasztok, nektek működik a játék??? Fél órája csak tölt majd kidobja a delta hibát....
  • mokee1_hun
    Üdv!
    Nekem pont tegnap dobott egy DZ boss egy - ha jól emlékszem - 214-es Sentry kesztyűt, pedig én nem a gyűjtögetést tartom szem előtt. :)
    Hanem XP-t, hogy végre meglegyen a level 75 DZ-ben, de még messze van :(, vagyis nincs, csak sok idő egyedül.
  • Barnus
    Kérdezgették már a fejlesztőket ezzel kapcsolatban, hogy ez hogy működik. Az, hogy a nevesített bossokra nem hat, abban se vagyok biztos. Hisz dobott már neves boss DZ-n belül striker set itemet, nomad setet, sentry-t. Úgyhogy alapból bukó az, hogy a neves boss fixen csak egy sárgát dob és mást nem dobhat. Nekem spec DZ 4-ben a sniper lady dobott valami nomad backpacket még első nap 1.1 amikor kijött. Úgyhogy akármennyire is valaki tényként előadva leírta, hogy a scavenging nem ér semmit, ezt ugye nem tudhatjuk. Már csak azért se, mert redditen valamelyik nagyokos eleve azt írta, hogy milyen szar a scavenging, hisz térdvédőn ha van 80-100%, akkor szerinte már elérted a 100%-ot, és így a nomad set bónuszának nincs értelme. De miért lenne a maximum scavenging érték 100%? ez csak egy érték, hogy az alap esélyt mennyivel növeli. Ha 100% a scavenging-ed, az azt jelenti, ahogy Laza is leírta, hogy az alap esélyed megduplázódik. 1% helyett 2% lesz az esélyed valamire. Ha 200/ a scavenginged, akkor a kis százalék esélyt növeli tovább. Hát diablo 2-ben annak idején 5-6-700% Magic Findok voltak és azzal már érezhető volt, hogy mondjuk egy boss 1 sárga helyett doboztt 2-3-at időnként.

Én biztos vagyok benne, hogy ha valaki magas scavenginggel megy, akkor gyakrabban találkozik olyannal, hogy egy neves boss, vagy egy láda, vagy egy supply drop set itemet dob. Talán a 163-as helyett magasabb sárga dobására is van hatással. Amire nincs hatással ÁLLÍTÓLAG, az a szétszedéskor, hogy milyen matit kapsz. A Division tech ládákra sem tudom, hogy van-e. Mert ugye amire alapozzák az okfejtést, az az, hogy a program kódból kiolvasható pl, hogy a division tech ládából 5% vagy mennyi az esély, hogy sárga tech esik. Na de az nincs odaírva, hogy ezt az 5%-ot módosítja-e a scavenging és lesz-e belőle 10%. ki kell nyitni scavenging nélkül 50 div tech ládát, fel kell írni, hogy miből mennyi esett, aztán scavenginggel is ugyanezt és máris kiderül, hogy esett-e több valamiből :) csak ugye megint az a baj, hogy az 50 az elég kevés minta erre. Hisz lehet, hogy épp scavenging cuccal van az ember a peches periódusban, amikor szinte csak zöldek esnének és néhány zöld helyett kéket kap az ember a scavenging miatt, aztán meg scavenging nélkül jön pont 2-3 sárga tech, aminek már épp ideje volt, mert előtte nem esett és akkor úgy tűnik, mintha még jobban is esne scavenging nélkül :)
  • tutituti
    Redditen olvass utána.pve részbent több lila esik,a material nagyobb eséllyel lesz kék arany.kb ennyi a scavenge.voltam 200% felett, dari fasza se esett, úgyhogy felesleges ha gs210 fw m1a-t akarsz lootolni.

A dataminerek már pár hete kiszórák hogy melyik módosító mit ad és mi a látszat.pl elite damage resistane nem csökkent hanem növeli a bekapott dmg-t.

De nem kell meglepődni hisz azért nem volt napi mission frissítés mert server side hiba történt. Azt várta hogy április 31 legyen.ezt csak május 2.-án vették észre..
  • AnuluWork #4361
    Szerintem, nem mindegy miben vagy. Az sem, hogy mennyi a scavenginged. Elsőre talán tűnhet úgy, hogy nincs értelme vagy bugos, de ha egy hosszabb folyamatban vizsgáljuk a loot rendszert, akkor mindig azt adja, amiből neked gyengébb valamid. Ha valamid hiányzik, be fogja dobni a 3. vagy 4. itemet. stb.
  • Laza
    Arról nem beszélve, hogy ha valaminek a drop esélye 1% és 100% bónuszod van az item findra, akkor is csak 2%-ra nő az esély :)
  • AnuluWork #4359
    214 sárgában a scavengingem, ezt ha beteszek még pár item find/credit find cuccost, akkor fel tudom vinni kb. 270-300%ra. A Nomad 2 darabja ehhez ad még hozzá 100%ot. De akkor erre hegyezed ki, és iszonyat mit össze lehet rakni. :)

Más a loot már zöld cuccos setben is (ha alacsony a scavenging) akkor is (több a lila), 300% felett a boss is értelmesebbet dob, de csak DZben. (Ez legalábbis a tapasztalatom.)
  • Raulblanco7
    Minap azt olvastam valahol, hogy a scavenging nem befolyásolja a nevesített bossokból eső lootot, csak az egyéb mobokból esőt. Ládákkal kapcsolatban nem emlékszem mit írt, szín ugye fix, de hogy GS-t befolyásol-e passz, viszont ezt konkrétan írta, hogy nevesített boss lootra nincs hatással. Nem tudom mennyire valós.
  • macylacy
    barnus valszámból jeles voltál tuti :) egyébként most már megnyugodtam :D