7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4316 És az expoilitot kihasználásokat is. Karakter rollback, account felfüggesztés és perma ban. Szerintem ez keményebb bünti mint a csítereknek ami jár.. Bár a fene tudja. De végre van valami felügyelet. Szerintem mondjuk a csítereket lehetne egyből bannolni.. -
#4315 Csúnyán megbüntetik a csalókat -
#4314 a magyar verzióban ha jól tudom /s a suttogás, de nem 100% -
Softcore44 #4313 felvettelek -
Tomi82p #4312 Nekem sincs túl sok időm játszani,de szívesen megyek magyarokkal,szóval ha gondolod vegyél fel,vagy akár mások is bejelölhetnek barátnak.
Uplay:Tomi82p -
Softcore44 #4311 A /csapat megoldotta, bár eszembe se volt , hogy magyarul kell beirni a parancsokat... és akkor a whisper az hogy van vajon? /Suttogás? :D
/OFF
Mellesleg akinek van igénye DZ ni, meg szórakozni azokat szívesen fogadom, Bár kritérium, hogy lehetőleg ne 12 éves legyél akinek 24 órábol 24 órája van játszani , és nem írogatsz rám 20 percenként, hogy vagyok.e.
A Falconbol most esett egy egész király Mellény , meg fegyver skin. Ilyen mentazöldes téma. Bár randommal majdnem vért könnyezek amíg lemegy a dolog általában :/
-
Tomi82p #4310 Igen,biztos van rá rövidebb parancs is,de amit írtam,azt már próbáltam és tudom,hogy működik,angolul pedig a /g az,ami nálam beadta. -
Barnus #4309 valószínűleg van rá valami rövidebb is. /c? /cs?
Angolul legalábbis a /p mint party és a /g mint group is működik azt hiszem. Legalábbis én még életemben nem írtam ki, hogy /group, nem is tudtam róla, hogy van ilyen, wow-os tapasztalatból próbáltam a /p-t és bevált :) -
Tomi82p #4308 Ha magyarra van állítva a nyelv,akkor beírod a chatbe /csoport és megnyílik. -
Softcore44 #4307 Mi a fenéért van az , hogy az esetek 99% ban nem tudok csoportba irni?
Amikor alapbol nem tudom akkor barmilyen parancsot probalok beiirni sehogyse engedi .. A többek meg vígan irogatnak egymasnak ...
Ti nem futottatok bele ilyen parába? -
#4306 Division eladó: 6.500.-ft
privizz -
Betyar070 #4305 Nem mindig előny a több slot. Attól függ mit veszítesz a másik oldalon. (pl.crit, sebzés az eliteken ...stb.) A gond az volt hogy 191-es,és a mostani 214-es jobb volt egy slotal.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.01. 10:15:10 -
#4304 Nem ér semmit a 3 slotos mellény? :) Ez új. :) -
Softcore44 #4303 Köszi a gyors valaszt :)
Meg 3. Alaklommal is oriasi elmeny egy 30 perces fight utan szaladni a loothoz az odubol :D
Nem is ertem ezeket a glitchelőket / csalokat , hogy annak minertelme hogy kihivas/ kuzdelem nelkul csinaljak meg.. -
Betyar070 #4302 Tegnap nem voltak elérhetőek a napi küldetések járt most is vigaszdíj ? ( phönix credit ) -
Betyar070 #4301 Nem, véletlenszerűen bármit dobhat Nekem legutoljára egy lvl191csapásmérő mellényt dobot amin 3db módosítóhely volt. (sajnos nem sokat ért már ez se)
Szerintem csináld a sólyom küldetést, hetente egyszer 214, a többi esetben 191-es dob. Így biztos tudsz fejlődni kb.200-as szintig.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.01. 08:35:36 -
Softcore44 #4300 Skacok , egy reptezentativ kerdesem lenne.
A falconba csak hátitatyó esik? Mar 3x csinaltam de eddig mindig az esett csak ilyen vilagoskek szinten :(
Illetve most vagyok 169 gsben es nem igazán tudok elorelépegetni.
Siman elkepzelheto ,hogy csak az en szerencsetlensegem de picit zavaro.
Szerintetek ilyenkor mit erdemes tenni? Farmolni a napi kuldiket vagy Dz ezerrel?
Szép napot nektek ! -
#4299 Olyan sincs, hogy ha megvan a hat darab és felveszed mind, akkor mivel set, egyben/együtt picit megdobja a fire-stamina-electronics statokat, mint az a módosító a páncélon (specialized), amely a növeli pár százalékkal egyes értekeidet? -
Barnus #4298 Egyébként a nincs endgame témához:
Tegnap is hatalmas pvp élményekben volt részem. Manhunt túlélés, kergetés, stb.
Nem gondoltam, hogy a mai nap még jobb lesz. Bekerültünk egy olyan szerverre, ahol volt rajtunk kívül másik két 4fős csapat, és hol mi, hol egyik, hol másik csapat lett rogue. hatalmas csaták voltak. Persze általában a rogue-ok húzták a rövidebbet, mert 4v 8-ban nehéz nyerni, de később az egyik csapat lelépett és a 4v4 baromira jó volt. Közben még köszöngettünk is egymásnak, dumálgattunk, cinkeltük egymást, nevetgéltünk, majd a végén felvettük egymást friendlistre, úgyhogy az ellenséggel is jóban lettem. Elmondhatatlan 1-másfél órában volt részem, úgyhogy ennyit arról, hogy nincs endgame. Van, csak keresni kell.
És összességében a sok halálom ellenére, ami közt volt olyan is, hogy manhuntosként haltam meg, szintben 1 óra alatt 95 aljáról 96-ra mentem fel, DZ Fundsból meg kb 80-100k plusszal zártam a napot. Na mondjuk ez lett volna nem is tudom mennyi 2-3-4 órányi monoton pve farmolás? Szóval baromira meg is érte ráadásul. Nem hiába mondom. Valóban fontos, hogy legyen csapat és csapatban játszatok. sok lehetőség nyílik, nagyon hamar rá lehet kapni az ízére a dolognak. ráadásul szóló embereket még csak le se lőttünk, mert épp az volt a felfogás a mostani csapatban, hogy az milyen szemétség, hogy 4-en ráugranak 1 emberre. 4 fős csapatot támadtunk be, akik az első fight után megismerték a nevünket, így onnantól az se mondható, hogy meglepetésként érte őket, ha odamentünk lőni. Később már ők kezdeményeztek és így ment oda-vissza :) -
Barnus #4297 nincs 6-os bónusz. felveszel 4-et, mellé meg egy másikból 2-es bónuszt. vagy kesztyüből savage talentes sárgát +1 random item. -
#4296 Ha mind a 6 darab megvan egy settből, az milyen bónuszt ad? Ad egyáltalán bónuszt ha megvan mind a hat, vagy csak 4, és kész? -
#4295 nem, csak az gearset, ott nem az egyenkénti erősségen van a súly, hanem a gearset bonus a lényeg, valamit valamiért -
#4294 Miért van az, hogy 191es zöld cuccnak 445-540, míg 182es sárgának 470-575 között lehet az értékeit recalibrálni? Ez bug, vagy hogy erősebb cuccnak kevesebb az értéke, vagy voltak ilyen idióták? -
Conqvistador #4293 Kösz megvan. -
#4292 bázis, jutalombeváltó. -
Daermon #4291 Jaja nekem se volt napi, pedig munka elött le akartam tudni. De sebaj. Délután egy óra DZ, azt más játék. -
Conqvistador #4290 A jutalmat hol lehet átvenni? Gondolom a 150főnix pontot. -
#4289 Minden rendben van, vadásszák a csítereket, megy a ban hullám, minden faxa amúgy, csak megint NINCS daily, rá kell fast traveleznem a bázisra, hogy azt a ládát, amelyet nem hagy megnyitni, megnyithassam. Nevetséges. -
#4288 MAROSS is árul még egyet 7k-ért :) -
#4287 HAHA -
Barnus #4286 Készült is topic a csalófórumon:
"[Detected] 14-Days Ban received live topic"
"got a ban aswell. I did not use RPM (only in solo Runs), Anti Death, and TP (inly Crosshair TP for short jumps) at all."
Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy nem csak reportok alapján detektálódtak az emberek, mivel ez pl csak rövid ugrásokat csinált ahogy futott, meg anti death, ha csak nem volt túl feltűnő, akkor nem hiszem hogy reportolták. Bár franc tudja.
"honestly i think i got banned for using teleports @ falcon but just because some1 reported me in the darkzone
tp's are just so easy to follow and once they check your account due to any report youre done"
na mindegy, lehet örülni, hogy van látszatja a /report-nak (vagy magyarul /jelent?) és szépen kiszóródnak majd a csalók.
Edit: Ja ez itt pl azt mondja, hogy DZ-ban állítólag sosem csalt:
"I received a ban to, altho I never had anything on when I entered dz. I only used it to farm for PC in Lexington and 240 gear in FL, those were the only moment I ran my hacks..."
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.04.29. 18:43:50 -
Barnus #4285 Na megkezdték a srácok! :)
2 Ban wave is ment egymás után :)
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.04.29. 18:35:57 -
Barnus #4284 Na azért, ha már annyira a Diablo-t istenítitek itt is, hogy arról vegyenek példát. Imádom a Diablót, a mostani Season ugyan nekem kimarad, ami épp most indul Divison miatt, de előzőeket aktívan játszottam. Sőt Diablo 1 óta vagyok diablo fan. De az fura nekem, hogy a Diablo 3 indulásáról mindenki elfeledkezett. Botrányos error üzenetek, napokig nem lehetett belépni, inferno-n szar volt a kontent, nem volt semmi újrajátszhatóság, Jay Wilson el is ment, lassan megpróbálták rendbe rakni a játékot és az 1 év múlva sikerült a RoS-sal. Sokat kritizált RMAH pl. ami szintén csúnya hiba volt egy diablo játékban. JA! és a legfontosabb! Ők is ugyanúgy hazudtak!! előző évi blizzconon mikor kint volt Blizzard, egyetlen dolgot lehetett kipróbálni a D3-ból, mégpedig a 3v3 ARÉNÁ-t! Több ismerősöm is nagyon oda volt a pvp játékélményért a diablóban, egyikük kint él, és kint is volt blizzconon és mindkét napot végig diablozta, folyton beállt újra a sorba. Csak a pvp miatt vette meg CE-ben a játékot, mert komoly arenázást ígértek. ezután megjelenés közeledtével közölték, hogy nincs még kész, sajnos a pvp késni fog, de nyugodtan vegye meg mindenki aj átékot, majd egy későbbi patchel jön az aréna. Ezután fél évvel megjelenés után beraktak egy csúfos ilyen 1v1 valamit? nem is tudom pontosan mit, mert annyira érdektelenségbe fulladt, hogy senki nem ment oda és máig sincs az eredetileg bemutatott, beharangozott arena, pedig a videókon nagyon élvezetesnek tűnt. Diablo tele volt bugokkal, exploitokkal, goblin farmolással, őrtorony farmolással, corpse runolással, farm botok máig simán működnek. Na persze most már kit érdekel, hisz csak haverral tudod együtt tolni, a te játék élményedet nem zavarja, de amíg pénzes volt az AH, és esetleg eladhattál volna egy-két cuccot, de a botok mindent lenyomtak, hogy semmi ne érjen semmit, az se volt gyenge. Szóval utólag persze, megszépül minden, de akkor a diablo 3 volt a legutáltabb játék és a fejlesztőcspat, de főleg Jay Wilson. inferno-t tervezték end game-nek, ami nulla volt. 3x játszd végig a játékot egyre nehezebb fokozaton és akkor jutalmul endgameként megkapod, hogy 4-edszer is végigjátszhatod, csak épp olyan nehézségen, hogy act2-n nem jutott túl senki, csak aki corpse runolt (Demon Hunterek többnyire) és utána A3-ban glitchelték az über sárga geareket olyan helyeken, ahol úgy tudtak eliteket ölni, hogy azok nem tudtak oda fellőni (hoppá, csak nem úgy, mint az APC a divisionben? Csak épp ez HÓNAPOKIG MŰKÖDÖTT!!). És ott komoly pénzek voltak ráadásul benne. Egy jó sárga fegyver kiesett és 150 EURÓ-ért elkelt simán az AH-ban! Szóval nem szaros 240-es gearre tettek szert az emberek, hanem valós pénzre, 100ezrekre a csalásból! Ezt persze nem hangoztatja senki most a Division ellenpéldájaként.
Egész a kiegészítő megjelenéséig, ami bő egy évvel később volt, nem volt semmi értelmes content a diablóban. Próbálták a machineket meg ezt a Monster level dolgot beletenni, de egyik se működött igazán. RoS volt a megváltás az Adventure móddal, majd később a még királyabb ötlet, a Riftelés, Greater Riftelés, ami egy tök élvezetes randomizált újrajátszhatóságot adott a játéknak. Azóta is ez a Rift rendszer a fő mozgatója, életben tartója a Diablónak. Na most a Blizzardnál sokkal tapasztalatlanabb, frissebb csapattól mit várunk? Amit lehet, igyekszik csinálni, és már rögtön a júniusi DLC-ben jön a diabló szerű riftezés. Szerintem ez becsülendő. főleg, hogy itt mi nem Division 3-ról beszélünk 20 év tapasztalat után, hanem az első játékról. Számomra sokkal nagyobb csalódás volt, hogy egy Blizzard 20-30 év háttérrel, 10 év WoW tapasztalat, 20 év diablo tapasztalat, Starcraft, warcraft után kiadta úgy a diablo 3-at, ahogy azt kiadta. Azóta mégis egy nagyon remek játék lett és ti is pozitív példaként hozzátok fel, annak ellenére, hogy honnan indult. Ez meg kint van másfél hónapja és temetitek. -
#4283 Igen, ennyi. Ráadásul maguk a játékosok kérték, hogy lőjék le akár az egész játékot, csak ne lehessen ezt csinálni (több fórum is lett erről szinte azonnal ubinál), de még erre sem lépték meg sajnos. Rosszul mérték fel mi okozza a nagyobb kárt a játéknak, valamennyi leállást simán el lehet viselni amíg a játék PvP része miatt ez nagyon rossz irányba vitte a játékot. Na ezek "fájnak" igazán amikor még a kvázi laikus játékosok is jobban látják a megoldást mint a fejlesztő.
Raulbalnco: pont erre számítok és erre várok én is, hogy újra egyensúlyba kerüljön a játékban a játékosoknál lévő gear. Sajnos azonban akik most full 240 -ben vannak azok annyi előnyt élveznek azért, hogy eleve jobb helyzetből kezdik majd a "vadászatot" az új cuccokért, szóval nem tűnik el az előny csak végre sokkal kisebb lesz. Viszont nehogy legyen egy új glitch a következő incursion -re mert most van egy lehetőségük visszahozni a játékot a lejtmenetből, de sokat is veszíthetnek rajta ha ebben a helyzetben hibáznak. Reméljük, hogy összeszedik magukat és rendbe rakják a dolgokat! A csíterekkel már elkezdték remélem nem adják fel. -
Raulblanco7 #4282 1 hónappal az új top gear után jön a következő. akik most kiglitchelték az új szettet, egy hónapig előnyt élvezhettek, 1.2-vel eltűnik az előny. -
#4281 Egyetértek. :-) Jó közös nevezőre jutni egy fórumon. Jó battle-borozást. :-D -
#4280 Amúgy egy online-téren profi csapat és a Massive között éppen az a különbség, hogy a Treyarch azonnal elérhetetlenné tette az BO3-as Exodus mapot, ahogy glitchelni kezdték, és csak egy hónapnyi tesztelés után engedte vissza a játékba. A Massive meg ölbe tett kézzel nézte végig a Falcon és a Lincoln szétglichelését. -
#4279 Egyébként navégre! :) Nem tudom látjátok -e, hogy mi történik, de normálisan beszélgetünk a játékról. Ha én nem írom le mi bajom a játékkal akkor nektek sincs lehetőségetek idejönni és kulturáltan(!) elmondani, hogy szerintetek miért nincs igazam, vagy miben tévedek. Ez tök jó. Lehet, hogy nincs igazam, sőt lehet, hogy egyikünknek sincs, :) de legalább halad valamerre a beszélgetés és nagyrészt a játékról van szó. Nekem ez tetszik és simán lehet, hogy sokkal jobban látjátok nálam a dolgot. De abból értelmes gondolatok ritkán lesznek ha valakik csak egyetértenek mindenben, kell a vita(nem veszekedés, nem személyeskedés) ahhoz, hogy sok használható gondolat előjöjjön!
Amiga: én nemsoká megyek battleborozni (szerk: Battle-bor, lol ezt inkább így hagyom vicces), de mindenképp visszajövök még ehhez a játékhoz is közben és amúgy pont így gondolom mint ahogy te is írtad! Nagyon sok időm van benne, nagyon élveztem, de igazi klasszikushoz túl sokat hibáztak a fejlesztők és nagyon nem tanultak mások hibáiból sajnos. Szóval én inkább azt mondom, hogy ebben a játékban ott volt az igazi nagy játék lehetősége, nem csak egynek jó volt szint, hanem ahol azt mondod, hogy jó volt ezt megérni, hogy ezt láthattam és játszhattam vele. Mint az Another World -nál, valahogy úgy. Szóval igen, talán messze túl sokat vártam ettől a játéktól, de ott is volt benne a lehetőség kár, hogy ez elúszni látszik... :(
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.29. 16:38:55 -
#4278 Nekem Amiga600 volt. Another World persze alap, majd privátba dobok egy blogcímet este egy másik oldalról, ahová blogoltam. :-)
Igazából a Diablo-soknak elég komoly tapasztalatuk van, mégiscsak egy Blizzard ugye. A Massive sem rossz csapat, de ezen a fronton ez az első kísérletük, így futhattak olyan dolgokba, amikről álmodni sem mertek. Gondolok itt a csalókra és glitch-ekre. Mivel a season pass tartalmak nemhogy nem futottak ki, de még meg se jöttek, én bízom abban, hogy lesz egy logisztikai felocsúdásuk, esetleg leigazolnak pár komolyabb online fronton jártas arcot és rendbeszedik a játékot. A banhullám minden esetre azt jelzi, hogy kezdik összeszedni magukat. Hogy azzal mit kezdenek, aki már feltápolta magát, azt nem tudom.
De az, hogy rengetegen elhagyták a játékot, egy tipikusan single player címekre jellemző tünet. Én megértem, hogy neked csalódás a Division end game tartalma, még azt is megértem, hogy a fórumban ezt mindig kifejezésre juttatod, hiszen jelenleg számodra EZ a Division. Számomra is, csak én könnyebben túltettem magam a csalódáson, épp a kazuárabb felfogásomnak köszönhetően. Felírtam ezt a játékot a Battlefront mellé a "talán még lesz ebből valami" polcomra, és elkönyveltem, hogy ár-érték arányban a belelölt óráim száma alapján azért ez egy sikeresebb befektetés volt. És közben azért remekül szórakoztam.
Persze, ha az utolsó falat fanyar, akkor a szájíz is az lesz, szóval a Massive-nak van még mit tanulnia.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.29. 16:27:42 -
#4277 Te meg a sírásról nem tudsz leszállni. :) Szóval kvittek vagyunk? Egyébként sem mi fogjuk ezt eldönteni, de azért annyiban megegyezhetnénk, hogy ennyi bug, glitch amúgy ritka manapság egy játékban és az is igaz, hogy egyetlen fegyver és egyetlen igazi build létezik a játékban ha talpon akarsz maradni PvP -ben vagy challenging -en. Szóval az én end-game mániám :) mellet is lehetne még sorolni itt olyan komoly hibákat amiket senki sem tagadhat. És azért ezek egyszerre már elég súlyosak így együtt!
Előrendelések és első napi eladásokhoz képest a játékiparban minden más relatíve aprópénz. Hidd el ez sajnos így van. Nagy pénzt még a Season Pass -al tudnak csinálni, de pont az került veszélybe a játék körüli elégedetlenség miatt.
Azért azt sem érzitek, hogy miért nem beszélgetünk itt konkrétumokról a játékkal kapcsolatban? Mert minden túlontúl egyértelmű és egyszerű... SMG+crit+DPS+health jóccakát. Hol vannak a nehéz géppuskák? Hol vannak a shotgunok? Tank build? Healer? Szerintem mindannyian tudjuk, hogy ezek csak finoman módosított variációi ugyanannak az SMG -re épülő kritikus esélyre alapozott build -nek.
Szóval még két "fájdalmam" a játékkal kapcsolatban: túl sok hiba, túl kevés lehetőség a karakterépítésben.