7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4156 With Update 1.1 now behind us, and Update 1.2 in the works, we also want to briefly mention our ongoing work related to bug exploits. We are currently adjusting our processes and policies in order to better track and deter exploiters, in line with industry standards and out of fairness and respect for the larger The Division community. Expect more details on this in the next days.
Mondjuk ez szerintem bullshit, normálisan kéne leprogramozni a dolgokat és nem tudnák kihasználni az emberek a glitcheket. -
Raulblanco7 #4155 Ez milyen szettben, striker feltöltve teljesen, vagy sentry? Esetleg egyéb? -
Betyar070 #4154 Céltáblára a sorozat lövés fejre gépkarabéllyal (max) : 42,5K kritikus 104K
( még ez is kevésnek bizonyult a DZ-ben a csibészek ellen. Hihetetlen mennire szétgyúrták egyesek már magukat a glitch-el.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.27. 09:48:11 -
Árnyvadász #4153 Szerintem sem érdemes feladni. Az utóbbi napokban elég szépen felerősödtem. Tegnap a Warrengate Erőmű pályáját kihíváson mindössze ketten csináltuk meg egy külföldi sráccal. Neki 200 GS volt, nekem 194 GS van. Striker szett már korábban meglett (4 db), de a kesztyűt van amikor használom, van amikor nem és a Warren végén a Boss dobott egy 204 GS arany kesztyűt, amit újrakalibráltam, hogy legyen rajta Géppisztoly sebzés+, így a DPS már 230k. Kritikus esély és sebzés +fejre mért sebzés is rendben van, szinte mindegyik fegyveremnél.
Jelenleg a boltba megvehető Aug para van nálam és a Socom mesterlövészpuskát akarom megvenni, amire ma meg is lesz az újabb 800 kredit, aztán elkezdek komolyabban ráfeküdni az Incursion-re. Eddig kétszer megcsináltuk, de ezzel az erősebb karakterrel még nem próbáltam. Eddig sem volt nehéz, ha jó a csapat, szerintem most már egyszerűbb lesz. A kihívás fokozatot, azt hanyagolom, inkább DZ-ban mászkálok és fejlődök. Aztán nagyjából készen is van ez a karakter mire jönnek az újabb frissítések. -
Raulblanco7 #4152 B karival is gond nélkül letoltam, az 10-20k sebez csak, van ami cucca még csak 30-as lila, fegyveren meg még level 15-ös mod is van, szett darabok ilyen főkarinak esett selejt darabok össze vissza, szóval nincs 4-es szett. volt egy másik magyar srác velem, és két idegen matchmakinggel. Hard viszonylag könnyű így pár hét után, arra lehet menni nyugodtan, heti 2 szett item, plusz 1db minden további alkalom miatt. -
Daermon #4151 A Massive mit ad ki? Jön az új ingyenes dlc hamarosan. Új glitchek, új bugok :) -
Barnus #4150 Azért az elég gáz, mikor az ingyenes cheat fórumon sírnak, hogy lelövik őket a fizetős hacket használok az aim bottal :P
Ezért miután az ingyenes cheat készítőjét lelőtték a szemét aim botolók, ezért mostantól ha jól olvasom az ő programjában is lesz auto aim? Hát ez milyen érv már :D
"So with the new release it introduced the new feature that many people like 'player-aimbot'...
Recently done about ehh 2 hours in the DarkZone and literally about 90% of my encounters are just 10 year olds running around with player aimbots and rpm hack. This has gotten to a point now where it is impossible to even play in the DarkZone even IF you have hacks yourself...
Hopefully this will make Ubisoft either take down their servers for a few days whilst they fix everything.
P.S I also use hacks - This is just a discussion post to see everybody's opinions on player aimbot being released for free.
P.P.S Good work Extropian on the hack - Much love"
És hogy szegény ingyen cheatet használók még így is hátrányban vannak, mert nincs magic bulletjük, meg blablabla :P :P :P
"Its simple really... now public users can somewhat compete against paid hack users. Without player aimbot being public, there will still be a persistent and dominate user base with paid versions. I think this idea is fantastic. I mean... we all are already cheating, at least now we have the same advantage, sorta. We still would need OPK and Magic Bullets to be 100% competitive in the games current state."
Vicc, komolyan. Ja már csak azért is, mert az új verzióba már ilyen teleportálási listák kerülnek:
Saved Positions: # Capped at 50 Saved Positions
Position 1: [-1122.12, 0.06, 552.83, Weapon Parts 1]
Position 2: [-954.06, 0.09, 341.45, Tools Parts 1]
Position 3: [-542.94, -3.89, 253.57, Weapon Parts 2]
Position 4: [-242.16, 0.04, 215.09, Tools Part 2]
Position 5: [-4.56, 0.04, -265.24, Tools Part 3]
Position 6: [375.56, 0.07, -195.56, Tools Part 4]
Position 7: [429.66, -3.91, -232.94, Weapon Parts 3]
Position 8: [734.26, 0.05, -259.88, Tools Part 5]
Position 9: [1033.05, 3.05, -254.45, Weapon Parts 4]
Position 10: [708.52, 0.05, 501.31, Weapon Parts 5]
Position 11: [465.08, 0.07, 450.33, Tools Part 6]
Position 12: [803.37, -1.96, 778.65, Tools Part 7]
Position 13: [545.98, -0.09, 772.10, Weapon Parts 6]
Position 14: [831.52, -0.30, 1017.63, Weapon Parts 7]
Position 15: [478.89, 0.05, 1037.98, Tools Part 8]
Position 16: [319.08, 0.07, 1002.79, Tools Part 9]
Position 17: [168.01, -0.09, 1159.25, Weapon Parts 8]
Position 18: [-74.06, -0.09, 1450.72, Weapon Parts 9]
Position 19: [18.28, 1.04, 1524.97, Tools Part 10]
Position 20: [160.00, 0.07, 1571.31, Tools Part 11]
Position 21: [425.13, 1.04, 1757.53, Weapon Parts 10]
Position 22: [-1756.94, 9.28, 683.30, Tools Part 12]
Position 23: [-1155.11, 0.06, 688.44, Tools Part 13]
Position 24: [-474.39, -17.10, 487.50, Weapn Parts 11]
Position 25: [-1569.31, 0.03, 1140.32, Tools Part 14]
Position 26: [-1552.31, -7.81, 1190.42, Weapon Parts 12]
Position 27: [-1153.57, 0.06, 1265.14, Tools Part 15]
Position 28: [-1051.66, 0.05, 1217.73, Tools Part 16]
Position 29: [-1377.72, 1.29, 1449.91, Weapon Parts 13]
Position 30: [-1221.63, 0.07, 1621.93, Tools Part 17]
Position 31: [-1002.30, -3.90, 1695.09, Weapon Parts 14]
Position 32: [-761.34, -20.99, 1677.61, Weapon Parts 15]
Kispistikének nem kell érteni semmihez. Végig teleportál a pontokon és max 2 perc alatt összeszedi az összes dolgot, amire szüksége van, mi meg rohangálunk körbe a lila landmarkokon majd hátha lesz valahol valami, de mindenhol csak a trash mobok lesznek otthagyva, miután a boss halott, teleport tovább :P Kiváncsi leszek a következő hetekben mennyire romlik majd a DZ így. Vagy javul-e, ha a Massive kiad valamit hamarosan... -
Conqvistador #4149 Én már feladtam ezt a szettgyűjtést egy zöldem van az se olyan amilyet akarnék. DZ re be se megyek mert minek.
Talán ma vagy holnap benézek a játékra ha már szabadnapom lesz de nem fűzök sok jót emellé.
A falconba felesleges bemennem még 25ezret se sebzek fejre vectorral ti meg 80-200 k kat toltok bele. Ez a hajó elúszott. -
#4148 Itt tartanak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Raulblanco7 #4147 nyilván céltáblába én sem lövök akkorát. 3 fejlövés után 40k sima és 88k crittel. korábban a sima 3as strikerrel volt 25k sima és 75k crit, ez csökkent amikor csak simán lövök, de 3 fejlövés után jobb vagyok, mintha a striker lett volna fent. Strikkerrel 190-200 között lőttem néha néha, nagyon ritkán 1-1-et, de ennyi, most viszont kb folyamatosak ezek a 150-200k-s lövések, de mondom,a bossnál sorozatban fejre pörögtek a 225k-k.
3 fejlövés után többet nyertél mint amit a striker 3-al buktál, és viszonylag könnyű 3 fejlövést küldeni smg-vel közeli ellenfélre.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.27. 01:25:49 -
#4146 Striker vs Sentry : striker 3-as bónusza +50% crit dmg (egy jó crit builddel 40-50% plusz dps). Sentry 4-es bónusza 45% plusz dps. Én céltáblába 44k helyett 46k-t lövök fejre crtitet MP5-tel. SMG-vel nekem nem tűnik túl meggyőzőnek esetleg AR-rel. Ilyen 200k-t meg el se tudok képzelni :P -
#4145 Az egyik szemem sír a másik nevet :D -
Raulblanco7 #4144 Örülj neki, ingyen loot, nekem is egy magyar srác tolta le a heti challanginget ott.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.26. 21:47:17 -
#4143 Engem ma a matchmaking falcon challengere osszerakott egy cheaterrel, a mobokat kb one shotolta, repult, falakon ugralt at.... A 15 hullam kb 10 perc alatt ment le neki. -
Raulblanco7 #4142 Fantasztikus ez a Sentry szett, sorozatban a 225.493 sebzés fejre 182-es SMG-vel :) kicsit erős. -
#4141 ha nincs negyedik ember szívesen jövök :D -
#4140 Nem azért írtam mert nem hiszek hanem mert hazaérnek a tinik és a suliflusztrációt ezzel élik ki.. -
Pahli #4139 1001 sebből vérzik a játék,, ez már csak a hab a torán. mellesleg 7 embert lőttek ketten szét szóval valid. -
#4138 Dzben délután ne nagyon akarj egyedül menni. -
#4137 Nincs tesztelve még azért szerintem de min 3 emberes inkább 4 és jónak tűnik. Egy tesztett megér. -
Pahli #4136 Jó, én most hagyom a fenébe a játékot. Még én szenvedjek fél órán keresztül, hogy tudjam raportolni a cheatert? Ez komoly? Húzzanak a vérbe! Az egész divisionban a 3 évvel ezelőtti trailer volt a legjobb. Mi ez a szar?! komolyan. vicc -
#4135 "szerintem"
Szal nem...
-
#4134 én sem, de van egy glich gyanús ötletem amivel majdnem tuti módon meg lehet csinálni szerintem :D -
#4133 Én is benne lennék 6 után ha nincs meg még a team. (nem voltam még kihíváson, csak hogy tudjátok mire számítsatok :D) -
macylacy #4132 rendben köszi srácok sokat segítettetek, még egyet hozzá tennék hogy a külföldi pöcsök akik akkora gamernek titulálják magukat, de sorba halnak a bomba felhelyezésekor de ha te próbálkozol és meghalsz le noob- olnak idióták -
#4131 estére van egy tuti tippem a kihíváshoz Falcon-ra :D -
#4130 Van a feje felett egy kis narancs színű gyémánt, de be is mondja neked a játék, hogy ez most egy robbanóanyagos wave. -
macylacy #4129 mármint a bombás mobot mivel jelölik ? -
macylacy #4128 a bombás embert külön jelölik valamivel vagy csak kidobja a c4 et és aztán látod ? -
#4127 Még annyival kiegészíteném, hogy aki a C4 -et felrakja az nyugodtan meghalhat utána ugyanis a robbanás után amíg egy csapattag is életben van a többiek respawnolnak! Szóval a bombás ember nyugodtan mehet kamikaze taktikával, csak annyit kell kihúzni ameddig felteszed, a többi nem érdekes. -
Barnus #4126 Hát azért challenge mode-ban nem biztos, hogy lesz annyi survival főleg hogy shotgunosok is jönnek és azokat le kell kezelni :)
Macylacy: Nem bombás waveknél tök mindegy, hogy hány ellenség van. Viszonylag biztos fedezékből öldösöd kényelmesen az npc-ket.a bombás wave-knél viszont rá vagy kényszerítve, hogy előbb-utóbb kimozdulj a fedezékből. Ha egy wave túl sokáig tart miután meghalt a bombás, akkor az a wave újra fog jönni. Megölheted az összes mobot a bombás wave-ben és rakhatod utána a bombát, ha ezt elég gyorsan tudod csinálni. Csak néha van pár mob, ami elbujik, sok időt elpazarol rá a csapat és mire mész a bombát rakni, spawnol egy shotgunos csapat a gombnyomó helyre, ami wipe :) Nyilván a mobok többségét célszerű leölni mielőtt mész bombát rakni. Drónokat, shotisokat, snipereket mindenképp le kell lőni. Ha viszonylag tiszta a terep, 3-4 mob marad egyik oldalon, akkor már a másik oldalon lehet menni bombát rakni, amíg a maradék ellenséget a többiek megölik. Ha viszont mindkét oldalon vannak elvétve mobok, akkor nem tudsz egyik oldalon se megindulni bombát lerakni, hogy a többiek addig tisztogassanak. Ezért célszerű sztem, ha épp van rá lehetőség módszeresen egyik oldalt jobban lekapni. Egyébként is tök felesleges 4 ember a maradékok lelövésére, hisz azon a kis lépcsőn 3 se nagyon fér el, másik lépcsőn meg ki se lehet menni, szóval 1-2 ember mindig csak áll alul, vagy épp zavarja a másikat azzal, hogy egymás elé állunk be és nem tud a hátsó emiatt ölni. -
Raulblanco7 #4125 1-2-3. bombánál ha nem teszed fel egy idő után jön újabb adag npc, nem megy tovább a wave amíg fel nincs rakva, az utolsó bombánál pedig a 15. hullámban folyamatosan jönnek, szóval ott kb az a taktika hogy survivor, kirohanni lelőni a bombás mobot, survivor megint mikor lejár felrakni a bombát és survivor megint mikor lejár túlélni amíg vége. -
macylacy #4124 Barnus köszi ! Mi van akkor ha nem teszed fel a bombát de az adott waveben mindenkit kiirtasz ? jön a következő hullám vagy nem, ebből a szempontból nem előnyösebb mind a két oldalt kiirtani a c4 feltétele előtt ? -
#4123 Basszus, akkor értem, hogy az utolsó időben már miért nem láttam soha nyitható divtech -es ládát... Gondolom folyamatosan szervert váltogatva farmolják ezzel a teleportálós trükkel őket. -
Barnus #4122 Kíváncsi leszek, hogy sikerül-e valóban érdemben csökkenteni az exploit lehetőségeket. Én mindig bizakodó vagyok minden ilyen marketing bullshit szöveg láttán, hátha csökkennek az exploitok :) Mint említettem már a teleport és az rpm módosíthatóságának javítása az égető szerintem elsősorban. Meg mondjuk a One is None stackelhetőségével elérhető örök lőszer. Ja és a falon átlövés, bár az valsz a teleportálással függ össze, valahogy olyan helyre ugranak, ahol a textura átlátszik és át tudnak lőni alulról a földön keresztül. -
Barnus #4121 4x kell felrakni. Asszem 4. 8. 11 (vagy12?). és 15. wavekben.
Bombán simán átfutsz és felveszi automatikusan.
Ha meghalsz a bombával, akkor az ismét a földre kerül.
Challenge mode-ban én egyedül rakosgattam az explosive-ot, mert skill poweresként mindig visszajött a survival link-em.
Egyik oldalt kitisztitjátok. A bombás elfut a kapcsolóig, megnyomja magának, benyomja az ultit, felpakolja az apc-re, aztán akár meg is hallhat. A lényeg, hogy a maradék 3 ember élje túl a rakétázást és aztán a halott emberek újraélednek hátul az ablak alatt, ahol beugrottatok.
Eleinte gyakorlásképp lehet menni párban is, hogy az egyik nyomja a gombot, másik rakja, de túl sok előny nincs belőle. Max ha vmiért 1 meghalna, akkor ott a másik rögtön, vagy nem tudom.
Ami egyébként trükk még ott, hogy ha beraksz mondjuk support stationt és azt odadobod APC-hez, akkor a turretek azt kezdik el lőni, később vesznek észre téged, így kényelmesebben be tudsz futni. -
Barnus #4120 A töltény mennyiséget már átrakták server oldalra, talán azt már nem tudják módosítani. Ezért használják ki jelenleg a one is none stackelést ezek a progik. Az rpm hack és a teleport még mindig működik, ami hányás. Főleg, hogy a teleport hackhez már állítólag ilyen betölthető lista is van division tech, stb. koordinátákkal, tehát totál hülye embereknek is annyi, hogy egy listát végig kattint, lootol, te meg járkálsz körbe és szomorúan tapasztalod, hogy minden div tech láda üres :( -
Barnus #4119 hát ez egyértelmű. A striker falcon lostban semmi nem ér. Mivel 4-5 másodpercekre tudsz kibújni lőni, nem tudsz annyi +dmg-et felstackelni strikerrel, hogy az ne essen le addigra, mire megint kibújsz lőni, kvázi 10%dmg-eket se érsz el, míg a sentry 45%-a baromira hamar elérhető. De ez általánosságban mindenhol így van, nem igen használják az emberek a striker setet, mert messze alul marad a sentrytől. Még akkor is, ha nagyon jó lövő vagy, nem lősz mellé soha, sajnos a lag miatt akkor is az ellenség halála után pár golyó a levegőbe megy, amivel drasztikusan csökkented a buffot. Nagyon nehéz normálisan fenn tartani. Falcon lostban nulla haszna van. DZ-ben nulla haszna van. Hard mode darálásra esetleg jó. Meg a régi challengekre esetleg.
pvp-re meg egyébként a 4 sentry mellé még csak strikert se használnak egyáltalán, mert a kettes bónusza csak pve-re jó. Inkább sárga kesztyűvel mennek savage talenttel.
Ja egyébként a 4 strikernél azt mondják az okosok, hogy még az is erősebb, ha 3 sentry-3striker kombód van, annyira kuka a 4-es bonusza a stikernek :(
-
#4118 Ismételnem kell magamat, mert megint csak igazad van! De. XD Ebben a játékban messze a DZ -ben lehet a leggyorsabb módon farmolni, illetve bizonyos dolgok nagyon magas DZ ranghoz lennének kötve. És más játékokban a csalók ellenére is tudsz fejlődni stabilan amíg itt ha kifogsz egy szerencsétlenebb szervert akkor akár visszafelé is lehet haladni. Itt jön be a képbe, hogy nagyon ostoba dolog büntetni a játékosokat azért, hogy veszítettek PvP -ben, ugyanis most nem elég, hogy eleve bosszant hogy legyőztek, bosszant hogy tisztességtelenül, de még a játék is jól megbüntet érte. Szinte biztos vagyok benne, hogy valamikor a közeljövőben a nem rogue játékosok büntetését ki fogják venni a rendszerből. És a csalók meg az OP glitcherek ellen hiába vagytok négyen mint az a lenti videóból látszik, és mindenkinek véges a türelme. Van aki két ilyen eset után lelép van aki ötven után, de ebben a rendszerben a végkifejlet biztos, a játékos lelép... -
Raulblanco7 #4117 A tisztességes mindig mindenben lemarad a csalótól széles e világon, nem csak és kizárólag ebben a játékban.