7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
ratgab #1193 -
Yserac #1192 "hangsúlyozom én többször találkoztam segítőkész playerekkel mint az ellenkezőjével."
Ez tényleg így volt, arányaiban nagyságrendekkel több volt a friendly. Tapasztalatom szerint olyan 85-15% a jók javára. Egyedül a végórákban "kattant" meg mindenki, akkor már nem volt veszteni való. :) -
Yserac #1191 "Valamint a rogue ha elkapják DZ pontokat is veszít ám (nyilván valószínűleg szintet nem lehet majd bukni, habár ez lenne az igazán nagy érvágása a rogue létnek). "
De elveszik a szinted, ha kellő DZ pontot veszítesz. -
#1190 -
#1189 26 nap alatt vége lett a világnak. -
#1188 -
Bandicoot #1187 "Romania has fallen"
Életem egyik legszebb mondata volt a végén mikor mutata a környező országokat... -
toza #1186 akutyafajat -
ratgab #1185 Teljesen egyetértek. Ráadásul ahogy megfigyeltem, ha rádlőnek a visszaszámlálás közben akkor megáll az óra...Ergó csak ha elrejtőzöl tudsz elmenekülni az üldözők elől. Ha rádlőnek ott már gond van és előbb-utóbb bekerítenek majd.
Egyébként pont ezt gondolom én is. Rogue játékosvadászatra sokan fognak építeni. Én nem is tervezek rabolni a játékban, viszont ha rogue-ot látok a közelemben azonnal megy a headshot már csak azért is. -
Daermon #1184 Jó lesz már :) -
#1183 2 hét és megjelenés :D -
Árnyvadász #1182 Én használtam. Nagyon hasznos kis szerkezet. Igaz csak egy fegyverre szereltem fel, másra ment hangtompító meg egyéb, de szálkereszttel becélozva, fejre mért lövésekből elég volt egy is és kifeküdt az ellenfél rögtön. Ez volt az egyik előnye, másik pedig, hogy elég nagy távolságból lehetett vele igen pontosan célozni. DZ részeken ez nagyon jól jött. De az alap zónában sem volt persze hátrány. -
#1181 -
toza #1179 miert nem hasznalja senkisem( korabbi videokban is lattam mar h nem latom) a fegyverre szerelt tavcsovet.!?! eger szkroll klik. vagy harmas gomb v miaz..
szoval egyik videoan sem lattam h hasznalnak. miert? szegyeljetek magatokat.. -
jutah #1178 Nekem a béta alatt többen segítettek mint ahányan próbáltak lelőni,és ez adja a DZ sava borsát a bizonytalanság nagyon eltalált ez a rendszer SZERINTEM!
Én kimondottan élveztem nagyon valós élethelyzeteket képes szimulálni a játék határain belül.
És aki beteszi a lábát a DZ-ba az tisztába van ezzel,de hangsúlyozom én többször találkoztam segítőkész playerekkel mint az ellenkezőjével.
A Rogue-ok dolga sem egyszerű tehát nagyon meg kell gondolnod hogy bevállalod-e mert onnantól kezdve mindenki rád vadászik!!!
A béta alatt én kellemesen csalódtam a játékban és meg is fogom venni,mondom ezt úgy hogy előtte én sem értettem hogy fog ez működni egy open worldnek csúfolt csőmapon de müködik...
Persze ez még változhat mert ezek a gondolatok csak a béta alapján fogalmazódtak meg bennem! -
zamballa82 #1177 Bárki bárit mond ez a játék fergeteges.
Olyan játék nem született meg ami hibátlan lenne de ez nekem nagy kedvencem már most.
Ha úgy van magam portyázok ha meg fent van egy két barát akkor csapatban toljuk.
Egyáltalán nem éreztem a béták alatt hogy hátrányból indulnék azért mert nem csapatban tolom.
Én is dolgozó ember vagyok és nem vagyok egy rubik kocka de ezt nekem találták ki.
Igaz hogy 13EFt nem kevés érte és a DLC-k is fizetös lesz de mindenki maga dönti el hogy megéri neki ez a pénzt vagy nem.
Én ajánlom mindenkinek ezt a játékot.
:D -
Lacika1992 #1176 2003 óta fejlesztik? -
Bandicoot #1175 Persze hogy nem csak nagy dobra van fújva és a hiszti megy pár embertől rááltalánosítva mintha a többség problémázna. Érdekes módon a játék hivatalos fórumán alig találni problémázókat a DZ miatt inkább a DZ egyes elemeibe kötnek bele joggal (túl könnyű Rogue-nak lenni véletlenül).
A Rogue mód zseniális bármennyire ágálnak ellene, totálisan életszerű helyzetekbe sodor azzal hogy kiszámíthatatlan kivel hoz össze a sors. És hatalmasakat lehet taktikázni, főleg csapatban a sikeres portyákért és a Rogue-ok ellen. Ki lehet ismerni a játékosokat is,eleve gyanús ha valaki hátipakk nélkül (vagyis összeszedett cucc nélkül) a helikopterhívó zónánál lézeng. Célszerű egy embert beküldeni helikopter hívásra és 1-2 embernek magasabb ponton ahonnan belátni a placcot elbújni, fedezni a többieket. Esetleg 2-en csaliként a helikopterre várva kolbászolni másik két emberrel elbújva figyelni.
Van értelme a felderítőnek is egy egy sikeres portya után irány a helikopterhívó zóna 1 ember mindig 20-30 mtéerrel előrébb hogy tudjon szólni ha másik csapat keresztezi az utunkat. Egyszerűen a hibái ellenére zseniális. És ugyan ez elmondhatóa Rogue-okra akik jókora büntetést szenvednek el amiért ölnek és rabolnak,ugyanakkor ha sikerül nekik akkor ők is szépen zsákmányolnak mindenből. Rogue-ként is meg lehet tervezni egy egy jópofa támadást, bármennyire is köpködnek egyesek arra ha valaki Rogue és lelövi-kirabolja őket.:)
Egyébként a hiszti ellenére továbbra is ahogy a legtöbb játék esetében feltehetőleg ennél a játéknál is a PS4 változatban volt a legtöbb ember. És a közel 20 rában amit a nyílt BETA-ban töltöttem abszolút elhanyagolható volt az idegesítő Rogue-ok száma, és számtalanszor vadidegen emberekkel 5-6-an összefogva levadásztuk a Rogue squadokat egytől egyig.
Ez a szép az egészben megvan a döntésed. Lehetsz egy sima portyázó akinek körültekintőnek kell lenni ebben az eldurvult világban mert kirabolhatják...Lehetsz a rabló aki a portyázóktól zsákmányol. De lehetsz akár antirogue is, aki kifejezetten Rogue-okra vadászik.
Az egyetlen fő dolog amin javítaniuk kellene az a Rogue-á válás. Jelenleg 20%-os találat kell hozzá,vagyis egy pisztolyból vagy géppuskából 1-1 találat még nem rak Rogue-ba. Ellenben egy DMR-el leadott véletlen találat azzá tesz egyből. -
AJensen #1174 Aki felvállalja, hogy szembe megy egy horda sima ügynökkel, mert szerinte fun, ha cuccot lop, akkor jobb, ha felköti a gatyát, mert szó szerint mindenki a nyakára fog szállni. És nem csak azután, hogy kinyírták, és visszavettek tőle mindent, hanem utána is. Állandóan visszahallottam a játékosoktól, hogy ki az, akivel vigyázni kell, mert 5 perccel korábban még vígan irtotta ügynök társait a cuccokért.
Nem lesz ez olyan buli még annak a 4 troll-nak sem, akik direkt ezért fognak játszani, mert csak bizonyos pontok állnak rendelkezésre, ahol belehet védeni a területet, és a számláló lassan ketyeg, szóval lesz idő megfingatni őket.
Engem jobban izgat a tárgyak hullása a ládákból és az ellenfelekből, mert nekem sajnos nem jutott ki a jóból, ami lehet egy DZ trükk , hogy lopj másoktól, vagy csak a béta egyik hibája, hogy folyton kifosztott területekre téved az ember. -
#1173 Baszki és nem bír leállni! XD Harcolj ember a tét hatalmas! A teljes sg-s Division topic sorsa csak rajtad múlik... :) 12 vagy már?! Hát most már tényleg köcsög vagyok, de megérdemled! -
Bandicoot #1172 1. kénytelen vagyok ha már így lehülyéztél.
2. Nem merés kérdése,ismét egy 10 éves szintjére utaló szöveg. Eddig kemény voltál most meg korral dobálózol. Sok köze van a témához.
3. Az hogy leirod többszörösen ugyan azt a sületlenséget és beállítod tényként meg többségként a DZ-vel kapcsolatos meglátásaid az minden csak nem beszélgetés.
4. A saját bejáratú elvekről annyit hogy ezt eddig épp te nyomtad ide nekünk. Én a topikba a játékról érdemben beszélni járok be és nem azért hogy ráerőltessem másokra tényként az olyan meglátásaimat amiket youtuberek hordanak össze és főként nem közlöm tényként hogy ez meg az ki fog halni meg baromság összeereszteni..blabla.
5. Nem érdekel kit hülyézel folytasd a flémet meg a személyeskedő fellengzős bunkó stílust amit itt lentebb lenyomtál nagyjából jól minősít.
És nem a továbbiakban valóban nem fog érdekelni miket irogatsz,ha továbbra is flémeled a topikot kivárom míg lesz egy rendes HG illetve megyek moderátorokhoz. Marha unalmas minden játékhírnél a hasonló agymenéseket olvasgatni a semmiről, aminek az alapja gyakorlatilag a saját meglátások tényként beállításán kívül zéró. -
#1171 1. Nem úgy volt, hogy nem olvasod el többet amit írok?! Következetesség nem erősségünk mi?
2. Nem mered megmondani mennyi idős vagy úgyhogy gondolom nem éppen egy aggastyán! :)
3. Fura módon amíg bele nem szóltál addig konkrétan a játékról beszélgettünk, de ez ne is zavarjon...
4. Nincs válasz arra, hogy a saját külön bejáratú elveid alapján minek vagy itt ha nem tetszik ami itt találsz? Nincs mi?
5. Ne csúsztass, én eddig csak téged hülyéztelek le mert megérdemelted. A többiek elvitatkozgattak vagy egyetértettek velem normálisan. Ezért lenne jó tudni mennyi idős vagy mert ha elég fiatal akkor kicsit igazságtalan voltam, de hát ez van. -
Bandicoot #1170 Az hogy leírom hogy sírsz mert hosszú posztokon át ugyan úgy tényként állítod be a saját légből kapott meglátásaid az minden csak nem személyeskedés.
Jelenleg te vagy az aki lebarmoz és lehülyegyerekez engem ratgabot és bárkit aki ellent mond.
Lassan jön a játék HG valaki a flémelő trolláradat kipucolására? -
#1169 Nem fogok rád semmit nyugi! :) Te (és még más is) eddig is intelligensen el bírtad mondani SZERINTED(!) miért nincs igazam. Abszolút értékelem és meggondolom a szempontjaidat. Ez lenne a vita lényege és ha már érdekel bennünket a játék netán meg is beszélhetnénk, hogy ki mit gondol róla. Sajnos ezen a fórumon is látszik, hogy az ilyen Bandkút félék szépen tönkre is cseszik az ilyesmit elég gyorsan azzal hogy elkezdenek személyeskedni.
Bandikútnak: Remélem még elég fiatal vagy mert akkor megértem, de ha 20 évesnél idősebb vagy akkor ez a mentalitás elég gáz azért. Csak szólok... :) Gondolom a kis felháborodásodban odáig nem igen jutottál el, hogy észrevedd micsoda nonszensz az amit csinálsz! Elvégre azt hozod fel ellenem, hogy egy (még csak nem is tisztán negatív!) kevésbé pozitív véleményt fogalmazok meg egy fórumon aminek pont ilyesmi a célja. Azt mondod ugye, hogy ha nem tetszik a DZ ne menjek oda és kvázi fogjam be a számat ezzel kapcsolatban. Csakhogy ezen az alapon neked meg ha nem tetszik, hogy egy a játékról szóló fórumban elhangzanak kritikák is akkor neked nem pontosan ezt kellene tenned?! Ne gyere ide és ne told a flame -et ha nem tetszik ennyi. Elég nagy bajban van ez a játék ha rászorul a te segítségedre az én félelmetes kritikámmal szemben azt azért lássuk be! :D Gondolom nem érted mire célzok, nem is várom el... XD Amúgy ha azt hiszed, hogy így 40 évesen egy hülye gyerek egy játék fórumán fel tud kicsit is bosszantani akkor nagyon el vagy tévedve. Enyhén szórakoztat a dolog bevallom és találtam egy képet magamról miközben lelőttek csirke módjára a DZ -ben és a semmire sem jó lootomat siratom:
Igen ennyire bír sírni a szám sajnos ez van! -
ratgab #1168 Többször volt evac-nál, hogy az AI többedmagával rontott rám szóval ez már most benne van a játékban. -
ratgab #1167 Azt szerintem te is láttad, hogy egy helikopter hívásra nem 5-7 játékos van ott (volt hogy 8-9 ember szaladgált egy szűk területen, de volt olyan is, hogy 1 szál magamban raktam fel a cumót a helire), így elég nehéz bekempelni, valamint nem akkora területről beszélünk, hogy ne lehessen minimális szaladgálással bárhova eljutni (mesterlövész puskák meglétéről már nem is beszélnék). Igaz lehet így gyorsba ki tudsz menteni tárgyakat, de ez igazából 50-50...VAgy le tudsz lőni minden normál játékost vagy nem. Vagy mindenki rögtön ráront a helire vagy nem...Lehet, hogy lesz valaki aki pont arra vár, hogy a pakolgatókat elkezdje egy kapzsi játékos lőni (láttam ilyet a bétában!), így juthat könnyű pénzhez és xp-hez no meg némi ingyen loothoz.
És mielőtt rám fognád, hogy fanboykodok. Nem erről van szó, csak nem látom én sem olyan borúsnak a helyzetet. Nyilván élesben fog majd kiderül, hogy a játékosok mennyire fogják szeretni a DZ-t (lentebbi képekből, ahol más sokaknak lila tárgyuk is volt azért nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy nincs létjogosultsága magának az ötletnek). Nyilván lehetne rajta bőven finomítani, de úgyis a puding próbája ebben az esetben is az evés lesz. -
ratgab #1166 Rogue lét sokkal problémásabb (próbáltam ugyanis). Eleve kiemelt jutalmat kap a rogue játékost lelövő normál gamer, ráadásul ha rogue vagy valószínűleg tele vagy jó cuccal, akár kiválóakkal is. Ergó érdeke lesz a normál gamereknek adott esetben összefogni és lenyomni a rogue-okat. Ha még korábban egy rogue ölte meg őket és vette el a cumójukat akkor meg főleg vérszemet fognak kapni.
Ugyanígy érdeke lesz a normál gamernek mobokat farmolni, mert egyrészt abból jöhet tárgy, másrészt azzal növeli a szintjét, ami után már nyitogathat DZ ládákat is (van amelyiket szinthet kötötten lehet nyitni és van amelyet csak kulcsért). Tehát mindenképp lesz majd mobgyilkolás. Ha meg lesz mobgyilkolás lesz tárgy, ha lesz tárgy lesz rogue, ha lesz rogue lesz aki vadássza. Szép kis önfenntartó rendszer lesz ebből én úgy látom már most. Ahol meg csúnya rogue csapatok lesznek oda meg előbb-utóbb betéved egy magas szintű player csapat (ahogy nézem itt a felszerelés lesz a döntő a csatákban, tehát aki jobb cuccal rendelkezik az szépen és könnyel lőheti halomra a másikat) akik csúnyán bucira verik majd őket (rogue-kodással nem jön annyi DZ pont, amiből fakadóan csak zsákmányolással lesz magasabb szintű tárgyuk, amihez meg bizonyos DZ szintet el kell érni, hogy használhasd). És ezzel megint visszakanyarodtunk oda, hogy a rogue beállítottságú játékos is kénytelen lesz Darkzone-ban mobok gyilkolásával fejlődni különben a zsákmányolt felszerelést nem fogja tudni használni.
Valamint a rogue ha elkapják DZ pontokat is veszít ám (nyilván valószínűleg szintet nem lehet majd bukni, habár ez lenne az igazán nagy érvágása a rogue létnek). -
ratgab #1165 Ott vannak a ládák, amiket egy bizonyos szint fölött kulcs nélkül tudsz autómatikusan nyitni. Onnan lesz loot mindenképp. Kizárt, hogy nem fognak mobot farmolni az emberek, kizárt. Engem sem érdekelt, hogy itemet vesztek, kit zavar. Majd lesz másik. Ez az egész DZ zónának a lényege, hogy kockázatos amit művelsz,de jó cuccokkal térhetsz haza, ha ügyes vagy, illetve szerencséd is van. -
Bandicoot #1164 Az egész amit ír merő találgatás.
De majd az eladások megmutatják mennyir is volt igaza,a BETA 6.4 millió playert szolgált ki. Kiváncsian várom hány ember veszi meg azok után hogy kipróbálhatták.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.23. 20:50:27 -
ratgab #1163 Szerintem meg merő találgatás amit az endgame tartalomról írsz. -
Bandicoot #1162 Ennyi. Sír a szája mert lelőtték miközben vitte a kis cumóját és mert nincs külön pvp aréna azoknak akik ölnék egymást.
Odáig nem jut el, hogy ez az ötlet sokak számára pont azért teszik mert életszagú és kiszámíthatatlan kiben bízhatsz kiben nem, hogyan taktikázol. És megsértődött mert helihíváskor lelőtték és vitték a motyóját. Játsz ésszel és nem fog előfordulni. Játsz csapatban és védjétek egymást. Ennyi van nem több. Ki nem szarja le hogy egyes youtube-erek nem tudnak elfogadni egyes ötletes játékmenetbeli újításokat pusztán mert az nekik nem jön be. -
ratgab #1161 Ez már tényleg csak akkor derül majd ki ha kijött a játék, addig csak találgatunk. Én amit a DZ-ben láttam az az volt, hogy nem volt játszhatatlanul trollokkal telirakva (volt olyan, hogy egy játékos lelőtt, de mivel közel tudtam hozzá spawnolni még rogue státusz lejárta előtt én is kinyírtam). -
Bandicoot #1160 Akkor zsinorban, csak mert trollkodom avagy fanboy vagyok (szerintem meg te vagy aki rossz topikba tévedt a tényként beállított baromságaival):
"Az "endgame content" azt jelenti, hogy amikor a single részt már teljesen töviről-hegyire letudtad akkor ez az ami még bent tart a játékban."
Szuper ettől még ha külön lenne a PvP rész sem tolná tovább akit csak a single érdekelt de PvP nem totál függetlenül attól hogy a DZ-ben össze van engedve a két tábor.
" Az ilyet manapság már elég sok ember nem veszi meg mert elvárják, hogy legyen valami extra a játékban ami ott tartja őket. Eszem elmegy, hogy ezt magyarázni kell."
Jössz az extrával hát ott van az extra,gondolod aki multira vágyik az nem számol egymás gyilokolásával mint extra?:)
Nekem meg az eszem elmegy amiért tényként állítod be hogy ez a többségnek nem tetszik, holott a fórumok tanulsága abszolút nem ez.:)
" Amennyiben bejelentik, hogy lesznek raid -ek a játékban figyeld meg, hogy senkit sem fog érdekelni többé a DZ"
Ha be is jelentik a DZ népszerű marad pontosan azért mert iszonyatosan hangulatos a kiszámíthatatlansága és ezáltal az hogy valósszerű.
"Azon konkrétan jót röhögtem, hogy az elvesztett cuccodat visszaszerzed, ne haragudj, de ez azt mutatja, hogy lövésed sincs a játékról... Amikor lelőnek és eldobod a lootodat akkor az szabad prédává válik. Minden játékos látja a hatalmas fényoszlopot és bárki felveheti, legtöbbször azt sem tudod ki vette fel és hova a fenébe ment utána."
Ebből látszik hogy valamire nagyon nem figyeltél ha lelőnek a játék kiírja ki szedte össze a cuccod és nem nem válik mindenki számára szabad prédává a cuccod bármilyen hihetetlen. Mindig visszaszereztem a cuccom. Mindig ha sikerült leölnöm aki elvette.
" Bekempelitek négyen a helikopter leszállót és amikor ki akarják vinni a lootot közvetlenül előtte levadásszátok őket majd ti az éppen érkező helikopterrel kiviszitek a szerencsétlenek cuccát! Igen ez működik tökéletesen és akkor pont 0% eséllyel szerzel vissza bármit."
Ezért kell körültekintőnek lenni. Probléma hogy életszagú a dolog?
" Kíváncsi lennék, hogy itt előttem is lenne vajon ekkora arcod?! Egyszer amúgy lehet, hogy lenne... :D"
Köszönjük a keménykedés nem kell, 10 évesek szellemi szintje. És igen sír a szád tetszik nem tetszik, ordító légbőlkapott baromságokat tálalsz tényként, youtuberekre alapozva.
"Elképesztő, hogy a marketing gépezet milyen szinten működik hova be tudják bolondítani az embereket."
Az is elképesztő hogy amikor valakinek valami nem tetszik jön és megmagyarázza majd önigazolásul megkeresgéli a youtuberek elemzéseit (amit őszintén ki nem szar le) és hangoztatja hogy a döntő többségnek ez meg az nem jön be - holott ez nem igaz.
"A neves youtuberek meg mára óriási hatással vannak a játékosokra nagy mértékben ők formálják az emberek véleményét a játékokró"
Szégyen.
" Igen amikor a térképet nézem és hátba lőnek vagy éppen egy magas szintű NPC -vel harcolok és valaki lelő az abszolúte irritál, főleg úgy, hogy a játék még DZ XP -vel, kulcsokkal és pénzzel büntet is arról amiről abszolúte nem tehetek."
Ne DZ-zz. vagy szerezd vissza a cuccod,ha valaki lelő és megtorlod jóval többet kapsz vissza,ilyen egyszerű.
"villámgyorsan elnéptelenedjen majd. "
Megint csak a találgatás...:)
A továbbiakban nem izgat mit kommentálsz,unalmas. Remélem hamarosan lesz HG aki takarít, kezd unalmassá válni hogy napi szinten siránkozásokat kell olvasni egyazon személyektől, ráadásul úgy hogy a saját kis meglátásukat tényként tálalják. Persze én vagyok a fanboy meg a bunkó meg a fene tudja még mi mert unalmas azt látni hogy minden egyes játéknál feltünnek XY arcok és tényként leírva légből kapott baromságokat az adott játékot ócsárolják. Nem kell játszani az adott játékkal ha valami nem tetszik benne ilyen egyszerű. -
ratgab #1159
Na várjál egy pici! Nem mindig a többség a leghangosabb. Ezt majd csak a fejlesztők fogják látni, hogy kinek mennyire jött be a DZ. Általában a kisebbség jártatja a legjobban a száját. Kizártnak tartom, hogy kihalt lesz a DZ, ahhoz túl izgalmas terület. Annak viszont nagy az esélye hogy csapatok fognak oda bemerészkedni a béta során szerzett tapasztalat alapján. És csapatokban már nehezebb belekötni. Még ha egyet le is lőnek a többit már nem fogják tudni, aztán legközelebb lehet hogy a trollkodó banda lesz ugyanezen csapat által lemészárolva.
A PVP ranked mód ötleted meg halál unalmas volna, már ne is haragudj.
-
ratgab #1158 Nem tartom expoloit zone-nak ,mert a trollkodó banda ellen nagyon hamar ugyanúgy össze lehet fogni. Mint írtam egy kétirányú fegyver. Vagy a másik verzió, hogy simán minden játékos elhúz egy másik szerverre és akkor trollkodhatnak maguknak. -
ratgab #1157 Nincs olyan multi amit ne lehetne széttrollkodni. Legalábbis én még ilyennel nem találkoztam.
Én inkább egy pvp módnak látom a DZ-t semmi másnak, ami alapvetően csapatjátékra van kihegyezve. Tehát oda elvileg nem egyedül kéne bemenni. Endgame tartalomnak semmiképpen sem mondanám a DZ-t.
Teóriákra: Ha meg halálra állítod be a rendszert annak se lenne túl sok értelme, esetleg be lehetne sebzésre lőni, tehát teszem azt ha a hp-d 50%-át lesebzi valaki akkor lehetne alapból rogue (nyilván ezt gránát sebzéshez is lehetne igazítani). A véletlen találatokat lehetne szűrni ebben van azért némi igazad. -
#1156 vagy 19-ért a GE-t az 576-ból (ami már rég elfogyott, de ha időben kapcsolt volna) -
#1155 Amúgy volt majdnem 50 euróm Payday 2 skinek eladásából a Steam pénztárcámban szóval ez talán árnyalja a képet némileg! :) Sose gondoltam volna, hogy emberek hajlandóak ennyit fizetni skinekért. Jó világ lehet nyugaton mert egy nagyon ritka Thanatos skinért egy kanadai gyerek 25 eurót fizetett pl. Esküszöm. :) Szóval a gold így meglett 40 euróból ami azért már nem olyan rossz.
Tényleg nem kell valakinek egy jó Bernetti skin esetleg?! XD
Amúgy ahhoz képest, hogy már 2003 óta fejlesztik van még min csiszolni... Ezt sasoljátok, tetszeni fog! :)
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.23. 18:58:04 -
#1154 Semmi gond, jogos! XD -
#1153 Beledobtál volna még ötöt, és már tiéd a SA Edition itthon dobozosban. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.23. 18:50:27