7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#1233 Mi az a Phoenix Credits?
Melyik volt az Agent Ryan? A kínai?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.28. 17:32:49 -
chris0000 #1232 most akkor vajon mi az igazság?
lehet,h 2013-as szintü kinézete lesz a PCs verziónak? -
toza #1231 kiprobaltam,jobb mint eredeti -
Bandicoot #1230 -
Itt
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.02.28. 12:29:20 -
#1228 Project Brooklyn
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.02.28. 09:53:50 -
Bandicoot #1227 A lentebbi karaktergeneráló videó alatt a forma csak kétszer hansullyozza ki hogy ez csak egy bemutató,messze nem tükrözi a végleges állapotot, nem a végleges játékból van. Én kivárnám a véglegest. -
#1226 Angliában nem szaroznak, tolják az arcba keményen :D
-
#1225 Egyébként nem mindegy? Nem nagyon van olyan hely, ahol ki lehet állni strihelni, mutogatni hogy sikerült megszerezni a legújabb csillámfaszlámapónilövőűberfegyvert. A saját karakterét mindenki hátulról látja, az ellenfelet meg célkeresztben :D
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.02.26. 19:21:24 -
#1224 majd beleraknak egy arc DLC-t és meg lehet venni 10 ezerért :DD -
#1223 Ezért is fog kb mindenki karakterre tök ugyanúgy kinézni ... max egy kicsit más színű lesz a dzsekije, oszt heló ... -
#1222 gondolom a hosszú hajjal nem akartak kínlódni a női karakternél, mert ugye, ha felveszed a sapkát azt le kell animálni valahogy
pedig videókban a csajnak volt hosszú haja, lófarokba volt kötve.. -
#1221 De komolyan, honnét varázsolták ezeket a bucira vert arcokat? Meg hogy a női karakter 5 haja közül 3 tök rövid, egy meg kopasz ... -
#1220 Nekem ez már sok is :) -
Lacika1992 #1219 Valahogy éreztem, hogy ennyire szegényes lesz.... -
Yserac #1218 Ha nem akarsz random matchmaking-el játszani felvehetsz az ubi rendszerében is "ismerősöket" hasonló, mint a steam vagy a battle.net. -
toza #1217 mijaza " freends-re " " ?! es miaza "division jatekosokat" ?!?! -
#1216 Hali! Uplay freends-re" keresek leendő Division játékosokat. -
#1215 ha nőt választasz nincs is hosszú haj? jól látom? -
zenoka #1214 https://www.youtube.com/watch?v=fFzTx9YfwJs -
Lacika1992 #1213 Örülnék egy olyan videónak, amiben látszik a karakter kreálás, mert engem nem győzött meg ez se, hogy van 4-5 féle arc azt ennyi, ha hajból is 2-3 féle lesz akkor jó szépek... :D -
#1212 sorry nem tudtam volt már -
toza #1211 es meg fosul is jatszik..
Krisztiam --#1186 -
#1210 Tudd meg mennyi idő alatt omolna össze miattad a világ -
hawkie22 #1209 Nekem is meglett az elörendelés, Gold Edition. :) Közben rájöttem, hogy menni fog ez laptopon is, csak a beállítást néztem el béta alatt, egyszerüen elfelejtettem beállítani, hogy a játék alatt a dedikált kártya fusson és ne az integrált. Még szép, hogy integrált kártyával nem futott. Majd meglátjuk, hogy fog menni Radeon R9 M375 2GB-vel. :) -
DonPedro22 #1208 Én előrendeltem a collectorst... az a biztos :D -
Yserac #1207 Ha nem vagy biztos benne várd meg a megjelenést és más kárán okulj pozitív vagy negatív értelemben. -
#1206 komolyan nem tudom megvegyem-e vagy se.. nem tudom eldönteni -
#1205 bocs, csak azt mutatja, hogy amikor fel van húzva egy karakter -
#1204 Már a címe is árulkodik, minek néztél bele? :) -
#1203 Van hír arról, hogy az open bétában milyen volt a cheaterek helyzete? -
Yserac #1202 Azért ez elég nagy spoiler volt. :o -
#1201 -
Yserac #1200 Vissza mehetsz alacsonyabb szintű DZ-be, de nem fogsz olyan instába kerülni ahol nálad jóval magasabb vagy alacsonyabb szintű játékos van. -
zamballa82 #1199 Ez így jól hangzik.
Hamarosan meg tudjuk hogy hogyan is fog ez működni. -
Bandicoot #1198 Hááát azért BETA-ban lvl12-es DZ szinten simán találkoztam 8-10 közötti emberekkel. Szerintem ilyen max 5 szint különbséggel pakolja a népeket az még nem kirívó különbség.
Ha random dobálná a népeket össze az jó nagy baki lenne.:) -
AJensen #1197 Felesleges a grafikát elemezgetni, mert akinek nincs hozzá gépe, annak is szép látványt nyújt a játék. Egyébként az előtte-utána összehasonlításról csak annyit, hogy nem lenne ma olyan átlag gép, ami 60-al vinné a 2014-es grafikát. Az a bemutató is csak egy bolhafingnyi területen játszódott a mostanihoz képest. Én is sajnálom, mert illő lett volna azt a szintet hoznia, de még így is mérföldekkel jobban néz ki, mint sok más fejlődős nyílt világú játék. Arról nem is beszélve nincs olyan játék, amibe ne lehetne belekötni valamelyik részébe.
Kíváncsi vagyok a nagy magazinok a grafikát mennyire fogják előtérbe helyezni a többi játékrészhez képest.
-
#1196 DZ30-as játékos csak DZ30-as játékosokkal fog találkozni, nem? Már a beta-ban sem engedett be lvl8 ként a hetesekhez (4-7) -
zamballa82 #1195 Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy pl egy DZ 30LVL játékost mi fog vissza tartani hogy egy 10LVL zónájú területen takarítson?
Ez számomra egy nagyon fontos kérdés. :) -
Yserac #1194 "2 hét és megjelenés :D "
Addigra gondolatban megunjuk és 2 naponta eltemetjük a játékot. Felesleges elkezdeni. :)